עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך (קחו בחשבון שזה מחשב נייד ולא מחשב נייח) משחקים ירוצו עליו? אני לא אחד שמחפש מקסימום גריפיקה ולא גיימר מטורף סתם בכיף שלי שיזרום לי איך הכרטיס מסך הזה? תאמת שראיתי בחנויות וה7600 עולה יותר (לא בניידים במחשבים רגילים) אין לי מושג למה זה.. קיצר כרטיס מסך סביר?

2. Started by 114508534,

אהלן התקנתי חלונות 7 ואני לא מצליח למתוח את התמונה על כל המסך בטלויזיה , לפני כן בחלונות ויסטה התצוגה הייתה על כל המסך ועכשיו לא, ניסיתי לשחק עם ההגדרות אך ללא הצלחה. הרזולוציה כרגע היא 1680*1050 ואני לא מצליח להגדיל אותה המסך מחשב הוא ASUS MW221C אשמח לשמוע רעיונות כיצד לפתור את הבעיה. כמו כן המסכים מוצגים כמולטי דיספליי ושניהם על דופליקייט ככה שמה שרואים במחשב וראים על שני המסכים תודה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by vic1234,

יש ברשותי 9600GT ויש איתו איזה בעיה יציאה אחת של DVI לא עובדת טוב כשאני מחבר מסך ב קבל DVI אז המסך לא נדלק וכשאני מחבר את המסך ב VGA TO DVI אז המסך נידלק אבל המערכת לא מזהה אותו ולא נותנת לי לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך עכשיו מחובר ביציאה אחת DELL 2209WA ועובד בלי שום בעיה ביציאה השניה מחובר CHIMEI 222H דרך VGA TO DVI המסך עובד אבל הוא לא מזוהה ובגלל זה יש בעיה אם הרזולוציה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by fffSSS,

יש לי את המסך של VIEWSONIC G75F בשולחן עבודה אני סם רוזלציה של 864 על1152 והכי הרבה זה 75MHZ שאני משחק אני משחק על 600 על 800 אז במשחק זה בטח יהיה 800על 600 75MHZ איך אני עושה שבמשחק שזה היה על 85MHZ ורוזלציה של 600 על 800 אני יוכל לשנות ל85MHZ בשולחן עבודה שאני יורד את הרוזלציה אבל הבעיה שכול הסמלים גדולים!! 75 זה לא ברי לעניים לא? או שהכי הרבה צריך לעשות 75? גם במשחק אני עושה MAXFPS 76

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  5. שלום הכרטיס מסך שלי נשרף ואני מעוניין בלקנות כרטיס מסך חדש. מטרה: לשחק משחקים באיכות גבוהה (exp: call of duty 4 באיכות הכי גבוהה או משחקים באותה שנה באיכות גבוהה) ממשק חיבור PCIE (אני לא ממש יודע כמה Bit החיבור 128 או 256...) תקציב: בסביבות 600 שקל אני מצרף את מפרט המחשב שלי: מעבד : intel conroe 1.86g (core2duo לוח אמ: intel iselton ddr2 מהירות 667m זכרון: generic 1G/ddr2 האם המפרט של המחשב שלי בצירוף כרטיס מסך נכון (שאתם תמליצו ) יכול להריץ משחקים באיכות גבוהה. אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה. [br]פורסם בתאריך: 29.10.2009 בשעה 14:38:41 סליחה, שכחתי נתון נוסףאני מעוניין שתהיה יציאה לכרטיס מסך HDMI.

6. Started by puki,

יש לי מחשב חדש עם המפרט הבא : ADM64 +3000 MSI K8N NEO PLATINUM 512MB CAS2 120GB SATA בקשר לכרטיס מסך הייתה לי התלבטות - קניתי את המחשב מנעה, לא היה במלאי את ה-9800PRO שעולה 1500 עקרונית. היו 2 אפשרויות: 9700PRO ב-900 ש"ח, או 9800SE של POWERCOLOR, עם התקנה של אומגה ובדיקה שהצינורות תקינים ב-1350. ל-SE יש יתרון נוסף שהוא AIW- יש לו טיונר וכניסת וידאו ושלט רחוק - מעולה לצפיה בסרטים על הטלויזיה. לקחתי את ה-SE. ב-3DMARK03 עם 1024X1280 לא שיניתי שום הגדרות ושום OC, קיבלתי 5600 בערך. האם זה נחשב טוב ? מקביל ל-9800PRO ? למישהו יש מפרט דומה עם 9800PRO ?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  7. ?X1950 Pro 512MB GDDR3 ArcticCooling 2DVI VIVO PCI-E Retail? ב- 1390 ש"ח כרטיס חדש של POWER COLOR ב - KSP ..... איך הוא שווה ?? כדאי לקנות במקום ?X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E? - 1200 ש"ח ????

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Microsoft .NET Framework. אז השאלה שלי אם אני יוריד עדכונים אז זה יוריד לי את זה? כי אין לי עדכונים חדדשים במחשב והדרייבר של ati צריך להיות מעודכן ככה אמרו לי .ולכן שאין לי מעודכן אז יש לי שגיאה הזאת [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by VESAGO19,

אני מתכוון לקנות כרטיס g4 בקרוב... התכוונתי ללכת על הכרטיס של leadtek עקב שיבות של איכות תמונה בלבד... (overcloacking לא מעניין אותי) לפני כמה ימים פנדה החלה ליבא את הכרטיסים של suma לארץ, כשמכירו נמור בהרבה מזה של ה leadtek. אני צריך את דעתכם לגבי הכרטיסים של suma בנוגע לאיכות תמונה (שמעתי די מעט עליהם אבל מה ששמעתי היה טוב) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Idan-h,

זה מהאתר של Evga. http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-A8-N387-TX Requirements Minimum of a 300 Watt power supply. An available 4-pin Molex hard drive power dongle יכול להיות באמת ש300W מספיק? שמתי לב שGS PCI-E מבקשים 350W, אולי בגלל התדר ליבה הגבוה יותר (425 מול 350) ? דרך אגב ל6600GT AGP שלהם הם מבקשים 350W ?! : http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=128-A8-N350-TX נראה לי מוזר. כמובן שאני מבין שמדובר על ספק 300W מחברה מוכרת.

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by r1plet,

עברתי פה בכמה ת'רדים ושמתי לב לכמה הודעות על צאוור בקבוק, האם ייתכן שהמעבד שלי (E5200 על 3GHZ) יוצר צאוור בקבוק לכ. המסך שלי? (GAINWARD GTX260 GOLDEN SAMPLE) :-\

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mimzak,

המלצה לכרטיס מסך מעבד AMD2X3 TRIPEL זיכרון 4 ג'יגה לוח GB MA770 REV2 אחד מאלה מה עדיף או פחות מזה משחקים קלים בלבד לא גיימר עם מסך 19 LG רחב 1 Sapphire ATI Radeon 4850 1GB Vapor X GDDR3 HDMI ATI 711 שקל 2 Power Color ATI Radeon 4870 512MB GDDR5 HDMI 720 שקל 3 PowerColor ATI Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI 530 שקל 4 Sapphire ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI ATI Orginal Board 580 שקל 5 PowerColor ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI 760 שקל 6 Sapphire ATI Radeon 4850 1GB GDDR3 HDMI 650 שקל מה עדיף מבחינת תמורה למחיר ולדרישות שלי אם יש משהו אחר אשמח להמלצה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  13. שלום לכולם, אני עובדת כפרילאנסרית בתלת מימד בתוכנות: 3DS MAX + VRAY, ולאחרונה התחלתי ללמוד גם את ue4. יש לי מחשב בן 10 שנים לפחות וכל רנדר במקס עם תאורה וחומרים מורכבים יכול לקחת שעות רבות, שלא לדבר על התקיעות התכופות בקבצים גדולים יותר וקריסות של התוכנה. באנריל אנגן בכלל אין מה לדבר מפני שבכל פעם שאני פותחת את התוכנה קופצת לי הודעה שיש לעדכן את כרטיס המסך שישן מדי. זמן זה כסף וחוץ מהמון תסכולים וקריסות של תוכנות, התחממות של המחשב ובעיות נוספות שהוא עושה לי, החלטתי לקנות מחשב חדש וחזק יותר עם מעבד i9. כרגע אני עובדת על הרכבת המפרט. אני לא מבינה גדולה בחומרה אבל הבנתי שסדרת ה- RTX של Nvidia הכי מתאימה עבורי. ראיתי שבחנויות כמו KSP, IVOR…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  14. אני מנסה ללכוד וידאו/טלוויזיה לקובץ MPEG2 או AVI בעזרת כלי התוכנה שקבלתי עם הכרטיס. הלכידה מצליחה בתחום הוידיאו אך אני לא מצליח לשמוע שם קול (הקובץ שנוצר לא מלווה בקול) לפני הלכידה אני שומע ורואה תקין את הטלוויזיה או הוידיאו. האם משהו נתקל בבעיה זו???????? כרטיס הקול שלי הוא: Hercules game theater xp 6.1 . תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shloosh,

באתר רשום שעשו ככה S/U/M/A/ Platinum GeForce4 Ti 4200 64 MBytes 250/500 -> 310/640 MHz אני מבין את זה אבל זה נראה לי מוגזם,אז מה לעשות ותפרטו אם לזכרון או לליבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. יש לי כרגע 6600GT, ב-400 שקל, אני יכול לארגן את אחיו התאום + גשר של אסוס.... או, למכור את הכרטיס שיש לי כרגע, ולקנות Sapphire X800 GTO² ולהתעלל בו... האפשרות השנייה עולה קצת יותר בעד נגד?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הכותרת אומרת הכל, הספק הוא TERMALTAKE TR2 . למשחקים עם גרפיקה גבוהה על מסך של 1024*1280 תודה.

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by marik,

שלום רב. לאחרונה כרטיס מסך התחיל לעשות בעיות 7300GT הרצתי בדיקה אם AQUAMARK3 לא יודעה אך להשתמש בה אבל בסוף הבדיקה נתן לי: GFX 4.161 CPU 9.045 - 33.825 מה אני אמור להבין מזה? תודה אשמח לקבל תגובות

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by johnwoo,

המפירט של המחשב שלי הוא כדלהלן: AMD 3700 64 BIT זכרון 2GB כרטיס מסך- GEFORCE 7600 GT אני מעוניין להשקיע כ-800 ש"ח (אולי טיפה יותר), בכרטיס מסך. אני אוהב לשחק הרבה במחשב וכמובן מעדיף את הגרפיקה הכי טובה שאני יכול להשיג. כרגע אני משחק ב-JERICHO, על רזולוציה 1024X768 (רוב ההגדרות על HIGH) ונהנה מאד. אני מבין שאם היה לי כרטיס מסך יותר טוב, יכול להיות שהייתי נהנה מכל התוספות, אבל זה מה יש. השאלות שלי: 1)איזה כרטיס מומלץ בטווח המחירים הזה? כרטיס שיחזיק לי לכמה שיותר זמן עד שדרוג המחשב הבא (כמה זמן נראה לכם שהוא יחזיק, כדי להפעיל את המשחקים בצורה חלקה וגבוהה ככל האפשר?) 2)אולי עדיף להישאר עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי ולשדרג בעתיד? (כרגע אני לא משתמש בויסטה אלא ב-XP, וכנראה רק בעוד …

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by yair_gobani,

אני מחפש להחליף את הTNT2 שלי. ורציתי לשאול אם הכרטיס הנ"ל יספיק נ.ב אני לא משחק הרבה, לפעמים {סימס פיפא סולדיאר אוף פורטין 2 וכו...} וכשאני משחק אני משחק ברזולוציה 800*600 בברכה יאיר

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. כרטיס נוסף שיצטרף אל רמות מחיר מיועדות של פחות מ-500 דולר עשוי להקל במעט על עומס הביקוש הקיים בתחוםלכתבה

22. Started by KoM,

ביגוד לכל שבבי הגראפיקה עד עכשיו ה-R300 דווקא כם נהנה ממעבדים חזקים יותר ויותר ולא רק בבנצ'ים סטאטים, כמו שניתן לראות בשתי התמונות הבאות הכרטיס פורח ועולה ככל שכוחו של המעבד עולה, ושימו לב כי העלייה לא נהיית מתונה יותר ככל שמהירות המעבד עולה דבר שאומר כי אם הטבלה הייתה ממשיכה גם הגראף לא היה מפסיק, בניגוד ל-TI4600 אשר נעצר לו כבר במהירות מעבד ממוצעת של 1400 מגה הרץ. האם נוצר מצב אמיתי שכרגע המעבדים שברשותינו הם החולייה החלשה של המערכות כיום ובעתיד הקרוב, גם לקראת בואו של ה-NV30 שיהיה אפילו חזק יותר ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Vladgi,

יש ברשותי כרטיס מסך 9600xt 256mb,לאור ירידת המחירים כיום ושבמחיר שבו אני קניתי את הכרטיס שלי לפני 8 חודשים ניתן לקנות כרטיס הרבה יותר טוב כמו 9800pro תמורת תוספת מחיר דיי קטנה (יד שניה) בקיצור מה שרציתי לשאול זה האם שווה לי למכור את הכרטיס מסך הזה (9600xt) ולהוסיף ל9800pro? או שלא? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 550 צפיות
  24. אני מתכונן ליקנות את הכרטיס מסך GTX560 TI הוא נימצא במסגרת תקציב שלי (1000 שקל כולל משלוח) והוא ניראה לי הכי טוב למשחקים (כרגע יש לי 9800GT) עכשיו הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם יעבוד לי את הלוח אם יש לי MSI - P45 PLSTINUM יש שם חיבורים של PCI EXPRESS אבל אני רוצה להיות בטוח שיעבוד ליפני שאני יוציא 1000 שקל כסף לא בה לי בקלות( 18 שקל לשעה...) תודע לעוזרים PS אני מקווה שאני בפורום הנכון

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  25. Started by shashkavil,

שלום אנשים יש לי מחשב P3-1800MHZ עם לוח אם אשר תומך ב AGP X4 אני מעונין לשדרג את המסך ל LCD עם כניסת DVI מבקש המלצות לכרטיס מתאים עד מחיר של 400 ש"ח המחשב משמש בעיקר לאינטרנט טמסמכי WORD, ולפעמים למשחקים תודה מראש

• 13 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.