כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
הצלחתי לשים את ידי על מחשב ממש ישן עם מעבד 8088.. הדבר היחיד שכתוב עליו זה 200PC, כך שאני לא יודע איזה דגם הוא (אולי XT?) בכל מקרה, יש לי גם את המסך שלו, אבל אין לי את הכבל שמחבר אותם. החיבור היחיד שיש על המסך הוא SCART, ואילו עם המחשב יש את החיבורים הבאים: - חיבור למקלדת (מהסוג הישן מן הסתם, לא PS2) - חיבור סריאלי (COM) - חיבור פרללי (LPT) - שני חיבורים נוספים, שיושבים על אותו הכרטיס, ולמעשה זהים ל Gameport/MIDI, כלומר חיבור D עם 15 פינים. מן הסתם אפשר לשלול את שלושת האפשרויות הראשונות, אז סביר להניח שהמסך מתחבר לאחד הD15 האלה. האם מישהו מכיר חיבור כזה / מכיר כבל כזה / יודע איפה משיגים כזה כבל / משהו שימושי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברצוני לקנות כרטיס מסך מארה"ב ב 200 דולר למשחקים מישהו יכול להמליץ לי? ואולי גם מאיפה? איזה חנות? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את אחד מהכרטיסים הבאים: RADEON 9500 PRO RADEON 9600 PRO שמיוצר על ידי אחת החברות הבאות: GIGABYTE HERCULES או על ידי ATI עצמה. לא רוצה לקנות דרק של איזה SAPPHIRE או POWERCOLOR או איזה חברה שאף אחד לא שמע עליה. הבעיה היא שלכל חנות שאני מתקשר להזמין את זה, אומרים לי: "הפסיקו ליצר את זה", "אין את זה ליבואן במלאי" וכל מיני קשקושים. אז איפה במדינה הזאת ני יכול בכל זאת להזמין כרטיס מסך נורמלי של חברה נורמלית כפי בקשתי, מבלי שאני אקבל תשובה שלילית או אקבל איזה SAPPHIRE ארור?
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
וואללה ראיתי אחד כזה ,ובאמת זה כרטיסים טובים , מרגיש איכותי , ניראה איכותי , וגם קר יותר ב 20 מעלות מהקירור הרגיל של ati (אני מדבר על ה 4850 שלהם). בהחלט הייתי רוצה אחד כזה (במקום האחד שיש לי ) . ואתם ? מה אתם חושבים על זה ש xfx ניכנסה לשוק ati ?
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800GT מבית POINT OF VIEW חדש לגמרי (אפילו לא חובר לשום מחושב) עם אחריות והכל ולחבר שלי יש כרטיס מסך 8800GT מבית ASUS שהיה בשימוש במשך שנה (ללא אוברקלוק) תמונה של ה 8800: תמונה של ה 9800: אם אני מחליף את הכרטיס שלי (9800) בכרטיס של החבר (8800) כמה לדעתכם הוא יצטרך להוסיף לי? תודה מראש יוגב
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
-
אהלן אתמול קניתי מסך חדש-LG W2286L ששיחקתי בבאטלפילד באד קומפאני 2 ראיתי פיקסל אחד שרוף אחרי זה הרצתי בדיקה עם התוכנה DEAD PIXEL BUDDY והסתכלתי על הנקודה שבה היה את הפיקסל השרוף במשחק ובבדיקה לא היו שום פיקסלים שרופים איך זה יכול להיות שבמשחק כן יש ובבדיקה אין? וזה רק במשחק הזה הפיקסל השרוף שיחקתי גם בספלינטר סל ובספלינטר סל לא היה (בבאטלפילד הסביבה היא טרופית עם חוף וצמחייה וכו' ובספלינטר סל זה בתוך מבנה)
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הרזולציה שאני אשתמש בה היא 1024 על 768 ואולי רזולציה אחת יותר. אני לא צריך מסך שתומך לי ברזולוציות יותר מאלה כי זה מיותר ואני לא אשתמש בזה. התקציב שלי הוא עד 1200 אז תתנו רעיונות כי אין לי צורך במסך יקר שתומך במלא רזלוציות שלא יהיה לי שימוש בהם לעולם, או שכן? טוב תנו תדעה שלכם.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חבר'ה!! אני מעוניין בכרטיס מסך לסלוט AGPX8, יש לי מחשב 3Ghz כבר שנה בערך. הכרטיס שאני מעוניין לקנות הוא בטכנולוגיית DDR3. האם המחשב שלי יכול לתמוך בכרטיס זה?? תודה מראש על העזרה!!!
-
- 8 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , רכשתי לאחרונה מסך Flatron מדגם L1730B מבית LG . אני פשוט מאוכזב , קשות , מן התצוגה . אך אין לי ספק שזו אינה התצוגה האופטימלית של המסך , וברור שמשהו אינו נכון . כרטיס המסך הוא : NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X . התקנתי דרייברים גם לכרטיס , וגם למסך עצמו . החיבור הוא חיבור אנאלוגי , על אף שקיים DVID . ניסיתי את מה שמכונה בעברית "מיטוב תצוגת המסך" של NVIDIA . ניסיתי כיולים אוטומטיים וידניים . לפני כן השתמשתי במסך מג XJ700T . כמו כן יצא לי לחבר מסך שטוח של Proview . ושניהם היום טובים פי כמה מן המסך הקיים כעת . מבקש את עזרתכם בנושא , בבקשה . תודה מראש , גלעד .
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות כרטיס מסך הנה הדרישות: חיבור:pcie טווח מחירים:250-400 חריגה:50 ש"ח ברצוני להריץ את המשחקים gta iv,call of duty modern warfare 3,Need For Speed: Most Wanted 2012
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
תסדרו לי את הכרטיסים האלה מי הכי טוב ומי הכי פחות טוב ותגיד לי מה עדיף לקנות: http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=479135 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=379230 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=470479 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=479689
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום יש לי לטפטופ של לנובו Y330 (לא מוכרים את הדגם הזה בארץ,הוא מחו"ל) במשחקים יש לי מריחות של הגרפיקה, כמו פסים או כתמים שלא קשורים לכלום ומפריעים למהלך המשחק... למה זה? מפרט: INTEL duel core 2.4ghz 4gb ram intel hd grapichs 3400 series מערכת הפעלה win7 ultimate 64 bits עזרה בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אז ככה רק לפני שבוע וקצת קניתי מחשב.. ושלשום שיצאתי שניה מהחדר חבר שלי לחץ כל מיני ססמאות איפה שנכנסים לאקספי ולחץ אנטר והוא אמר לי שהמחשב נתקע והעכבר לא זז אז הוא עשה ריסט ואז מאוחר יותר שהלכתי לשחק במוהאא החדש אחרי זמן מה שהמשחק פועל חלק בעקרון הזזתי את העכבר(הרובה) ולקח לתמונה כמה מאיות שניה יותר מדי לבנות תמונה כאילו זה בונה אותה בשלבים טיפה יותר איטיים אני מקווה שהבנתם כי זה קשה להסביר זה כמו במסך דק כשיש במשחק כלהשהו הרבה פיקסלים לוקח לתמונה כמה זמן עד שהיא לגמרי מסתדרת אז לי היה כזה רק בצד כזה לאיפה שאני מסובב את הכעכבר ופחות זמן ואין לי מסך דק!! אז אני שואל אם זה שהמחשב נתקע בפעם הראשונה פגע במחשב ובמשחקים?? אולי יש איזה משהו שאפשר לעשות? ואיפה לעזאזל נמצא שיח…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לפני המערכת הזאת, הייתה לי מערכת דומה וכל פעם שרציתי ללכוד וידאו (דרך כרטיס טלויזיה) המחשב היה מבצע רסטרט, בגלל שידעתי שאני כבר מחליף מערכת לא ממש "ישבתי על זה" היום עם המערכת שלי כשאני בא לבצע לכידת וידאו המחשב שוב מצבע רסטרט, המחשב מבצע גם דרך כרטיס טלויזיה וגם דרך הכרטיס מסך.. דברים שבוצעו: הוחלפו דרייברים, הותקנה מערכת חדשה (הוחלפה מערכת, לא במיוחד.) נסיון ללכידה דרך אין ספור תוכנות... לפני שאני מפרק כרטיס (כי ממש לא נראה לי הגיוני - למרות שבשני המערכות היה לי SLI), רציתי לשמוע את דעתכם.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 8800GT עם 512MB של Albatron ואני חושב לקנות עוד כרטיס מסך שיהיה SLI - מה שרציתי הוא 9800GTX 512MB של Gigabyte, השאלה שלי היא, האם זה יתאים? [הכרטיס מסך שלי הוא SLI Ready] אז מה אתם אומרים? [לוח אם - P35-DS3L].
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אוקיי, המליצו לי כאן לקנות לוח אם משולב בכרטיס וידאו אז אם באמת עדיף לוח משולב, יש לכם המלצות? שמתי לב שהכרטיס של אסוס (A7N8X-VM?) הוא כרטיס מיקרוATX ז"א נורא קטן ואני לא יודע אם זה טוב, כי זה עלול להיות צפוף מדי. ונדמה לי שהכרטיס של אפוקס המשולב הוא גם מיקרו. ועוד שאלה (אולי קצת טפשית כי אני לא כזה מבין) האם הכרטיס הגרפי המשולב מכיל מעבד? כי אם לא אז כל העיבוד נופל על המעבד הראשי וזה בטח מעמיס עליו (ומחמם לו תאימא)? ושמתי לב שהוא לא בא עם מאוורר כמו הכרטיסים הנפרדים. למישהו יש דעה? כל דעה תתקבל בברכה.
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מה יותר טוב? אני יודע שאת ה9500 אפשר לשדרג עם דרייברים מתאימים ל9700... אבל לא באוח שזה עושה אותו ליותר טוב מה9600 פרו..... אז מבינים יכולים לעזור ולענות לי? בתודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה עתה סיימתי להתקין את מערכת ההפעלה על המחשב החדש (XP SP3 ) וניגשתי לביצצוע OC לכרטיס. כהתחלה התקנתי את ה-Smart doctor (גירסה 5.08) שהגיע עם הכרטיס, אך להפתעתי התוכנה לא מראה כלום על המאוורר (לחצנית המאוורר אפורה ובלתי ניתנת לפתיחה). ניסית את NTUNES ואת RIVATUNER וגם בהם אין בכלל סימן למאוורר. האם מישהו נחשף בעבר לבעיה מסוג כזה? האם זו בעיית תוכנה או לדעתכם זו בעיה של איזה קונקטור שחסר לחיבור הכרטיס ? אבקש לציין כי אינני רואה סימנים לחימום יתר (אחרי שעה של משחק ב COD4 , תוכנת הSMART DOCTOR מראה טמפרטורה של 57 מעלות לכרטיס ). תודה מראש לעזרתכם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אז ככה הכרטיס מסך שלי הלך X1900GT ועכשיו לא עובד לי גם המחשב ואני גם לא יכול לראות טלויזיה בחדר.. אחרי התעניינות קצרה אני רואה שבכרטיסי המסך של היום אין VIVO (אלו של ה MID END לפחות) ותקנו אותי אם אני טועה! לכן החלטתי ללכת על ה9600GT + כרטיס יעודי. הצרה היא שכל הכרטיסים היעודיים שאני מכיר הם על הפנים.. תודה לכל המתייחסים..
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שעליו מותקנים 2 כרטיסי מסך : AMD Radeon HD 7730M Intel HD graphics 4000 הכרטיס של אינטל שהוא הפנימי מוגדר לי בתור ברירת מחדל, איך אני מגדיר שהחיצוני (ה-AMD) יעבוד לי בתור ברירת מחדל? מי שעוזר לי מלך!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כמה שאלות על הזיכרון. קראתי פה ביקורת עליו ורשום שהוא יהיה עם ג'יגה בית שלם של זיכרון גרפי במקום חצי ג'יגה בgddr5 ובכן יש לי כמה שאלות 1. מה זה אומר ג'יגה בית שלם של זיכרון גרפי, או מה זה אומר חצי? 2. מה זה אומר בקר של זיכרון, אני רואה הרבה פעמים בקר 512 ביט וכו'. 3. זיכרון של כרטיס מסך מבחינה פיזית, זה לא מעגל אחד ששים על הכרטיס? כי קראתי גם שבמקום 16 שבבים בזיכרון הקודם, הפעם יהיה 8 שבבים, זאת אומרים 8 פעמים gddr5x ? (מצטער אם זאת שאלה מפגרת) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
^^ השאלה בכותרת!! התנאים הם: תקציב עד 1000 שקל! PCI-E אני מעדיף את אחד ממשפחת כרטיסי המסך של NVIDIA תודה לעוזרים!!
-
- 13 תגובות
- 759 צפיות
-