עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1219&catcode=153 כיוון שיוצאים עכשיו המשחקים שחיכיתי להם שנים ואני עדיין תקוע עם הGF2 שלי החלטתי שאני קונה כרטיס מסך חדש! מה דעתכם עליו ? והאם יש משהו יותר טוב באותו מחיר + - תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  2. Started by satan,

אני קונה מחשב חדש ב10.000 שקלים ואני עדיין לא יודע באיזה כרטיס מסך לבחור. 6800U or the x800 xt ראתי השוואות והכרטיסים דיי דומים, אני לא יודע מה לבחור ואני מאמין שרובכם פה מבינים יותר ממני אז בבקשה המלצות.. אני מחפש כרטיס שיפעיל את המשחקים החדשים כמו דום3 בצורה יותר טובה ולא כרטיס שיש לו יותר אף פי אס במשחקים ישנים יחסית.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  3. NVIDIA GeForce 8400 GS GPU clock 459MHz Shader Clock 900MHz מה זה אומר

4. יש לי כמה בעיות עם הכרטיס הנ"ל: -הצלחתי להשיג תמונה והכל,אבל האיכות במדיה סנטר מרובעת,כאילו אין בא מספיק צבעים,הפנים של האנשים נראים בנויים ממרובעים. -האיכות בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס WINTV מצויינת אך זה לא במדיה סנטר וגם כשזה במסך מלא זה לא ממלא את כל המסך. אני התקנתי את הדרייברים מחדש ושום דבר לא עזר.. אולי יש תוכנה בשביל המדיה סנטר שיכולה לכוון את האיכות.

5. Started by extasa,

אוקי המחשב שלי ככה : לוח אם : Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G-RH מעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) כרטיס מסך: Video Adapter nVIDIA GeForce 7300 GT ראם: 1 ג'יגה DDR2 זהו שאני רוצה כרטיס מסך שיתאים למפרט הזה ! משהו טוב יחסית שמסוגל להריץ משחקים טוב עד טוב מאוד ! טווח מחירים 700-1200 ----------- ד"א אני רוצה לשדרג ראם ל 4GB תמליצו בבקשה משהו שגם יתאים ------------------חשבתי על זה HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 השאלה אם יתאים

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  6. Started by Evilized,

אני מדבר על כרטיס מסך למחשב נייד, איזה מבינהם יותר חזק למשחקים?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  7. Started by TimoTy,

האם הוא שווה את הכסף? ואם כן או לא אני פתוח להצאות אחרות...... תודה

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by ORANGEJUICED,

רציתי לדעת עם מישהו הזמין אחד מהכרטיסי שרשמתי ועם כן מתי וכמה זמן פנדה הזו**ת האלו אמרו שזה יגיע ?!?!? תודה..... ??? ???

• 12 תגובות
    • 883 צפיות
  9. Started by qpalzm,

על אוויר! לשם השוואה - שיא עולם ל6800U SLI הוא 13,167 נק' על חנקן נוזלי. פשוט לא יאומן פוטנציאל האוברקלוק של הכרטיסים האלה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=81751

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ewjX,

שלום. המפרט שלי כרגע הוא (אני יודע שהוא ישן ולא משהו): CPU: Core 2 Duo E6300 1.86GHz Motherboard: GA-945P-S3 (rev. 1.0) RAM: 3.25GB DDR2 667MHz (לוח האם מוגבל לכמות ולמהירות הזאת) Screen res.: 1680x1050 2 Hard Drives GPU: GeForce 7600 GS נראה לי שספק הכח (הגנרי) שלי גוסס ואני רוצה סופסוף לשדרג אותו ואת כרטיס המסך שלי. אין מגבלה לתקציב, אבל יש מגבלה של צוואר בקבוק של הרכיבים הקיימים. רצוי שהמחשב לא יהיה רועש יותר מידי. על איזה כרטיס מסך וספק כח הייתם ממליצים לי? (עריכה: הקישור לפרטי לוח האם תוקן)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by bcvbvc,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2824 למישהו יש המלצות אחרות בתווך המחיר הזה או שהכי שווה לי לקנות את זה?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  12. קניתי מחשב חדש. עכשיו במשחקים אני לא רואה הכי חד. וניסיתי לגעת באיכות של הכרטיס אבל זה לא מסתדר. מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה לעשות שאני יראה חד וחלק. אני רגיל לנוודיה חחחחחחח

13. Started by rlord,

כשהחלטתי שאני הולך לקנות כרטיס מסך חדש חשבתי לקנות את hd 3850 או hd 4670 כרטיסים שעולים 400 אבל שהגעתי לחנות FOXPC וראיתי שיש את ה9600GT של חברת TWINTECH בגרסת XT OC והוא עולה 540 החלטתי להוסיף עוד כסף ולקנות אותו. עכשיו מה שרציתי לשאול אותכם האם זה היה שווה להוסיף עוד 140 בשביל הכרטיס הזה, הוא טוב בהרבה מהראשונים שרציתי? בבקשה תגיבו לי כי לא בלב שלם עם הקנייה הזאת.

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by klayman,

שבת שלום ! יש לי בעייה בתצוגה של וידאו על הטלויזיה. אני משתמש בדרייברים האחרונים של NVIDIA 81.95, ומשום מה שאני רוצה לראות סרט במסך מלא על הטלויזה, הוא חושב שהמסך של המחשב זה הטלויזה, ומראה את הסרט במסך מלא על הצג ובטלויזיה יש לי את המכתבה של המחשב. בפונקציה של ה full screen video נסיתי גם בתצוגה ראשית , מה שאמור להראות כמו שצריך, וגם בתצוגה משנית, מה שעשה עוד יותר באלאגן. כיצד אפשר לסדר את התקלה ? אגב בדרייברים דיי ישנים לא היו לי בעיות כאלה.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  15. Started by Toolbox,

שלום לכולם, אני גר בסלובניה, ולכן המחירים והחנויות בישראל לא רלונטיים עבורי. בשנים האחרונות אין לי כמעט זמן לגיימינג, אבל מידי פעם נחמד להירגע מול המחשב. לפני כשבועיים מת לי הכרטיס מסך (במהלך משחק המחשב קרס, בהפעלה מחדש היו פיקסלים ירוקים כבר ב bios וארטיפקטים בווינדוס). ניסיתי לבדוק אם אפשר להציל את הכרטיס ולא הצלחתי. אני משתמש מאז ב on board gfx ומן הסתם לא מרוצה מאוד. המחשב בן כ 5.5 שנים (התייעצתי עם הפורומים כאן לגבי המפרט בזמנו, זה עזר לי מאוד), והמפרט שלו: Intel i5-4590 3.3GHz S1150 Gigabyte ATX 1150 B85 (GA-B85-HD3) Seasonic G-550 80Plus Gold Kingston HyperX Fury DDR3-1600, CL10 8GB הכרטיס שמת לי: Powercolor Rad…

16. Started by fit3,

שלום אנשים אני רוצה להזמין מחשב מאיבורי כאשר הכרטיס מסך הוא leadtek 7600 gs 256 כי אין להם את palit 7600 sonic ddr3 רציתי לדעת האם יש הבדל משמועתי בין הכרטיסים הללו? האם שווה להזמין מחשב בלי כרטיס מסך ואת הכרטיס בנפרד' או שההבדל הוא לא כזה קריטי??

17. Started by Avidar.R,

היתי היום בשתי חברות מחשבים אחת הציעה את הgtx 570 במחיר של 1300 ש"ח החברה השניה הציעה gtx 570 IT במחיר של 1650. בקיצור שתי כרטיסי המסך הם לכאוררה דומים אך יש אחד מהם הוא שידרוג זה הgtx570 IT השאלה שלי זה האם קיים שידרוג כזה ואם כן האם הוא שווה השקעה של עוד 350 ש״ח ההבדלים באיכות הם משמעותים או שזה רק גימיק תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by RealTime,

שלום חברים. אני שוקל לעשות שדרוג קטן. ה- X1950 PRO כרטיס סבבה ויש לי אותו בדיוק שנה עם קירור שקט לחלוטין, הנה תמונה בכל מקרה, אני שוקל לקחת את הכרטיס הבא: ‏9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ של GIGABYTE, בעלות של 709 ש"ח ב-KSP. אני יודע שעדיף ה-4850 שהוא טיפה יותר טוב אבל עדיין, 700 נראה לי מחיר סבבה לחלוטין. אני בעיקר רוצה לשחק CRYIS WARHEAD החדש, אוליי גם שוב את הקודם עם גרפיקה יותר טובה , ASSASINS CREED, BROTHERS IN ARMS וכו' מה נראה לכם? שווה? כדאי משהו אחר? דרך אגב,יש לי 2GB זכרון, יש טעם להוסיף עוד 2? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by e-r-a-n,

אוקיי סביר להניח שמשהו בהגדרות לא כשורה, כי שאני בא לשחק ב spiderman - the movie הכל בקוביות, כנ"ל לגבי כל משחק שמודד FPS בטרידימרק, הכל בריבועים וללא אפקטים לחלוטין ע"י איזה הגדרות אני אגיע לאיכות תמונה טובה כמה שיותר? עריכה: גם הפנים של הדמויות, הם לגמרי בקוביות

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום חיברתי כבל S-VIDEO מהמתאם שמגיע עם הכרטיס מסך לטלביזיה, לכניסת SVIDEO בטלביזיה. בכל ה-AVים השונים בטלביזיה רוצים את התצוגה של המחשב יפה, רק בשחור לבן מותקנים הדרייברים האחרונים של NVIDIA עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה, תודה

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  21. חברה לפני הכל ברצוני להתנצל אני קצר בזמן ולכן לא אוכל לתרגם ולהרחיב אבל הנושא הזה פשוט הלהיט בכל אתרי החומרה בעולם האינטרנט פשוט מוצף כולו בכתבות על השבב הגראפי החדש של חברת 3DLABS השבב יקרא בשם P10 מה מיוחד בו אתם שואלים ? אני אצטט : Other than the 256-bit memory bus and the addition of a block labeled as the Command Processor (which we'll get to later), the P10 looks pretty familiar; here are some quick specs: - 0.15-micron manufacturing process (same process as the GeForce4) - 76M transistors - Fabbed at TSMC (NVIDIA's chips are made here as well) - 860 ball HSBGA package (TSMC's latest packaging technology) - 4 pixel rendering pipelines, can process two textu…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לא יהיה אירוע שישודר בלייב כמו שהבטיחו, עשו שם "מחשב מסלול מחדש" עקב הקורונה וכל העסק נדחה. https://www.pcgamer.com/nvidia-postpones-exciting-product-announcements-planned-for-this-month/ נתאזר בסבלנות

23. שלום! יש לי את הכרטיס הזה ואני בכלל לא מרוצה ממנו!!! ורציתי לדעת מה קורה איתכם.... תודה!

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  24. שלום כיום יש לי מעבד I5 8400 עם מאיץ גראפי מאז העדכון האחרון (לפני כיומיים) פורטנייט עובד מאוד לאט מבחינה גרפית (עד לעדכון עבד מעולה) במנהל המשימות תצרוכת ה CPU עולה ל100% כאשר מעלים את המשחק האם רכישת כרטיס מסך חיצוני תפתור את הבעיה? מה הכרטיס מסך המומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by shlomibandit,

מה הטמפרטורה הסבירה של ליבת הכרטיס 7800 ג'י טי?? אצלי הוא עומד על 44 זה סביר?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.