כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
1. לפני 4 שנים כשקניתי את המחשב הנוכחי שלי העדפתי RADEON על פני GEFORCE הרבה בגלל בעיות של האחרון עם TV-OUT. עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם כ. מסך 7600GS כי הוא עדיף בביצועים מה X1600PRO. שאלתי היא האם בעיות TV-OUT כבר נפתרו ב-GEFORCE או שעליי לשקול שוב את בחירתי? 2. בממשק של דרייברים של ATI ניתן להגדיר ערכות שונות, לדוגמא למסך יחיד, למסך + TV עם OVERLAY וכו' ולעבור ביניהם בעזרת "מקשים חמים" או ע"י קליק ימני על הסימן ב-TRAY ובחירה של הערכה. האם יש משהו דומה ב-NVIDIA או שצריך לצלול ל-Properties-->Settings וכו'? תודה
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חשבתי להחליף את הכרטיס מסך ואמרו לי שכאן אני מוצא את המיקצוענים שיוכלו לעזור לי. אז ככה, המחשב שלי הוא Pentium 3 - 1Gb לוח אם: ASUS CUV4X-C 256MB כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA 2MX נדמה לי עם 32MB אני לא זוכר של מי. לאחרונה משחקים חדשים שהתקנתי התלוננו שהכרטיס לא מספיק טוב להם, מכיוון ששדרוג רציני של המחשב לא בא בחשבון כרגע חשבתי על שיפור הכרטיס מסך למשהוא מתקדם יותר כגון FX5200 או 9200 Radeon שלא ישברו אותי תקציבית. השאלה/ות שלי הן: 1. האם אותם משחקים שלא עבדו (לדוגמא דאוס X ו- הנסיך הפרסי) יעבדו, בהתחשב שבכל זאת המחשב הזה סובל מחוסר זיכרון וכו' 2. האם הכרטיס החדש יעבוד עם הלוח אם שלי בהתחשב בעובדה שהכרטיס הוא AGP 8X וללוח אם שלי יש AGP 4X 3. והיה והתשובות על הנ"ל הן כן,…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי gForce mx2 64 ישן בן 4-5 שנים של חברה צרפתית וציפ-סט של nvidia יש לי מסך 17# ישן של הנסול (נראה לי מותג יצרן שמייצר מותגים אחרים) שעובד (בלי עין הרע) מצוין בזמן האחרון הצבעים נראים לי יותר ויותר דהויים בייחוד אחרי קניית מחשב חדש- amd64 3000+ 512ram, הצבעים נראים לי לא אי אי אי, ואולי זה רק בראש שלי עכשיו שאלותי הן כאלה: 1. האם אני צריך כרטיס מסך טוב יותר ממה שיש לי כעת ,אם הנוכחי סוחב את כל צרכי כפי שאני מבקש ממנו (פיתוח בפלאש, דריםוויבר, דפדפנים ותוכנות ftp) אולי אני לא יודע איך המחשב שלי כן מסוגל להתנהג עם רטיס מסך טוב יותר וופשוט יש לי חוסר ידיעה והבנה 2. האם צבעים דהויים (שוב- אולי זה פסיכולוגי) קשורים למסך או לכרטיס? 3. אין לי רעשים מהכרטיס והאם יש…
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
היי הפעלתי את המשחק על רזולוציה 1600 על 1200 על כל ההגדרות על VERY HITH (רק את הSAHDER שמתי על מדיום, כי כך רואים יותר טוב מאשר על גבוה) והמשחק רץ חלק , וכל זאת עם מחשב AMD3800 ליבה כפולה וזיכרון DDR1 , לפי הבדיקה שלי , המשחק רץ יותר טוב על רזולוציות גבוהות יותר מ1024 על 768 . רוני
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
כשהתקנתי את הדרייברים של האומגה הם הותקנו כמו שצריך אבל כשהגיע החלק של התקנת ה-3DProf הוא רשם לי את השגיאה הזאת:The setup requires the NET Frameworks הוא מבקש ממני להתקין את זה קודם כל ואז להפעיל את ההתקנה הזאת שוב. זה די דחוף כי אני כבר רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס , והתוכנה הזאת מוסיפה לדרייברים את אפשרות האוברקלוק. תודה.
-
שלום לכולם ! קניתי לפני יומיים כרטיס GeForce FX 5500 256MB 128bit, עכשיו זה היה לפני שגיליתי על הפורום הזה שממליץ בחום לוותר על הכרטיס שקניתי ולהחליפו ב-ATI RADEON 9550, יש לי 2 שאלות: 1. האם אני בד"כ יכול להחזיר את הכרטיס לחנות אחרי שפתחתי את הקופסא והרכבתי אותו ? כי עברו רק יומיים.. ואז אני אנסה להחליף לכרטיס שאתם המלצתם עליו, בשאיפה... 2. איך אני יכול לוודא שהכרטיס באמת 128Bit ולא עבדו עליי ? והוא פועל במהירות הנכונה שלו ? יש תוכנה לבדיקה ? בתודה מראש, pixelim
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
כנראה לאור הבנצ'ים של הכרטיסים של ATI אני אצטרך לבצע מעבר מ-NV ל-ATI ורציתי לדעת איך הדריברים והעידכונים. אני יודע שאנוידיה מוציאה כל הזמן דרייברים וכל הזמן משפרת ומתקנת בעיות במשחקים חדשים למשל והשאלה שלי עד כמו ATI משקיעים בדריברים שלהם? כל כמה זמן יוצאים דריברים וכד'... תודה רבה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 652 צפיות
-
-
EveCool VC-RHC Turbo accelero S1 \ S2 מה מהם עדיף והאם הם יתאימו ל-AGP הכרטיס של פליט PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לדעת איך אפשר לדעת איזה כרטיס מסך צריך לקנות על פי המעבד? למשל אם יש לי מעבד E8400 או Q9550 (ללא OC) ומסך עם רזולוציה של 1920x1200 וספק SeaSonic SS-500ET 500Watt ולוח אם כמובן עם חריץ אחד של PCI Express x16 2.0 ו4GB-DDR2/3 אז איך אני יכול לדעת על פי הנתונים של כרטיס המסך מה יהיה כרטיס המסך המקסימלי שיתאים למעבד עם כמה שפחות צוואר בקבוק?(אם אפשר בבקשה הסבר עם פרוט ולא פשוט להגיד לי איזה כרטיס מסך יתאים) תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אשמח לכמה תשובות בנושא. ! יש לי לוח אם של אינטל dz77ga-70k עליו מחובר כרטיס מסך GTX560TI וקיים אצלי עוד כרטיס מסך שעדיין לא חברתי כאמור geforce 8600GT הבנתי שיש אפשרות לחבר 2 כרטיסי מסך ובמקרה הזה אפשר להגדיר את הכרטיס בחלש יותר לעבוד רק על הפיזיקה האם זה יתרום לי ב- FPS בסימולטור של Microsoft , וכמובן בעוד משחקים, ובכלל ישפר ביצועים ? האם יש צורך לחבר אותם ב SLI ,או שרק להגדיר בתוכנה של NVIDIA תחת פיזיקה שהכרטיס החלש יעבוד על הפיזיקה ? אשמח לתגובות הצעות והערות . תודה ניר .
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי היום מסך LCD חדש SAMSUNG 730B. חיברתי אותו אבל יש לי כמה בעיות: א. הכל נראה בהיר מדי. ב. לא הצלחתי להתקין את הדיסק שבא עם המסך, כל פעם שהכנסתי אותו הוא פשוט פתח לי חלון אינטרנט ולא עשה כלום. ג. בסרטים התצוגה כהה קצת. ד. בתיקיות נניח, כל התיקיות נראות בהירות ומגעילות. ה. אני לא מצליח לעשות את אפשרות הAUTO ADJUST, זה אומר לי שזה לא זמין. הערות- אני ברזולוציה 1280X1024 בקצב רענון של 75HZ. על 60 זה נראה יותר גרוע... איך אני מסדר את הבעיות הנ"ל? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד והתקציב שלי לא מאוד גדול. חשוב לי שיהיה במחשב כרטיס מסך מספיק טוב, אני לא צריך משהו ממש חזק אלא לשימושים קטנים של עריכת סרטים גרפיקה וקצת 3D פה ושם. המחשב לא ישמש אותי בעיקר לגרפיקה אלא בעיקר לדברים אחרים ורק קצת גרפיקה, לכן אני לא רוצה להשקיע מלא בכרטיס מסך. רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך מומלצים? כדאי רק כרטיסים של חברות כמו ATI או GeForce או שיש גם לאינטל כרטיסים טובים? מה עם ה Intel HD Graphics או הIntel GMA HD? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך bfg gtx 280 oc וכרטיס מסך gigabyte ge force 9500gt רציתי לדעת אם אני יכול לשים אותם ביחד במחשב שלי בלי חיבור SLI מפרט מחשב: מעבד: intel core i7 920 לוח אם: asus p6t ספק: hec 550w זיכרונות: 10gb 1333 בבקשה שרק מי שמבין יענה.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
רציתי חוות דעת על הכרטיס הבא האם הוא מספיק טוב לסרטים ולמשחקים פשוטים?[http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=216#/url][br]פורסם בתאריך: 10.12.2010 בשעה 17:32:11[fthttp://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=216#p][/ftp]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. שיחקתי PROTOTYPE וזה ויש לי 2 מאווררים על הכרטיס מסך לא חיברתי אותם לכמה שעות , אלה מאווררים שאני חיברתי לא באים ככה. בקיצור נכנסתי למשחק Counter strike source אחרי שיצאתי מה PROTOTYPE ובום נכבה המחשב עכשיו אני מנסה להדליק אותו הוא נדלק אבל לא מציג כולם החלפתי מסך הכל עובד אבל ה DRIVER של הכרטיס מסך נמחק.. אני מנסה להתקין מחקתי אותו הכל איפה שרק אפשר וניסתי להתקין וזה מראה לי תשגיאה הזאתי http://www.siz.co.il/my.php?i=zdazmwdznq0e.jpg וזהו לא מצליח להתקין אותו עשיתי RR אלף פעם הורדתי שוב אלף פעם עשיתי ים דברים לא עוזר מה עושים ? אני לא מבין משהו בקטעים האלה של הדרייברים.. הבנתי מה הוא רוצה בשגיאה אבל מה הקשר לא מצא תמרכיב של ההתקנה משהו הורדתי 200 פעם מה עושים…
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
של חברת POWER COLOR זיכרון HYNIX תודה....
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
כאן אתם יכולים לראות מהו הדרייבר הכי טוב http://www.onlynewz.com/modules.php?name=Reviews&rop=showcontent&id=12&page=1 אני מקווה שפירסמתי במקום הנכון...
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני קניתי רדון 9600XT ואני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף את הספק כי יש פעמים שהמסך לא נידלק ומתי שאני מחליף את הכרטיס מסך ל MX440 הישן שלי אז הוא כן נידלק יש לי ספק סטנדרט אם המחשב 300W?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם כל משחק משנת 2003 עד לשנתנו יכול לתמוך בריבוי מסכים בו זמנית מקסימום עד שני מסכים..... תודה
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שאני חושב להחליף כרטיס מסך, המשחקים האחרונים דורשים להוריד הגדרות בצורה די משמעותית. קראתי לא מעט שרשורים בפורמים בארץ ובחו"ל וכמובן שבסופו של דבר תמיד הדעות חלוקות אם לחכות לדוגמא לAMD או לשדרג. אני משחק הרבה BF1, GTA, deus ex, Sniper Elite 4, וכ'ו. המחשב מחובר לTV SONY W905 "55 זאת אומרת מוגבל ל1080P בלבד. זה המפרט שלי : מעבד intel 4790 לוח אם gigabyte z97x-gaming gt זכרון kingston hyperx beast 16G כרטיס מסך Sapphire Radeon HD 7970 Dual-X 3GB ספק כח seasonic 520w כונן SSD intel 128G מה אתם ממליצים לעשות לשדרג עכשיו ? ל1080 TI ? אם כן איזה ואיזה חנות אתם ממליצים ? אנ…
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
- 2 followers
-
-
אין לי כ"כ מושג בכרטיסי מסך והרבה זמן לא התעדכנתי בנושא... אשמח לשמוע איזה כרטיס מסך "מספק את הסחורה" בסכום של 350-400 ש"ח. תודה לכם. *עריכה#1 (12:21) כרגע ראיתי ב-NetAction בב-400 ש"ח כרטיס GeForceFX 5200 , רציתי לשמוע את דעתכם לגבי הכרטיס ולגבי המחיר. *עריכה #2 (12:25) כרגע ראיתי את אותו כרטיס, רק של חברת Asus , באתר אחר ובמחיר 407 שקלים, כאשר ההבדל שאני רואה ביניהם הוא 50MHZ בזיכרון DAC לטובת ה-ASUS. רציתי לדעת אם התוספת הזו של 50MHZ באמת משמעותית?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
איך כרטיס מסך הזה : Nvidia GeForce NX8400GS ו 390 ש"ח כולל מע"מ זה מחיר טוב? יש לי עוד שאלה אני רואה כרטיסים gs וכרטיסי gt מה הבדל בינהם?
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כותרת.........הזמנתי היום ואין לי אפשרות לשנות כי זה התקציב שלי עם חריגה....
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-