עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by KingAlpaca,

שלום, במסגרת מחשב שהזמנתי כללתי גם את כ. המסך הנ"ל: http://tms.co.il/product/5851 היום התקשר אליי נציג החנות אחוז תזזית, בטענות שהכרטיס הנ"ל לא מקרר טוב ובעיקר מרעיש באופן נורא במאמץ, האם יש אמת בדבריו? אם כן, כדאי להחליף? (אני די על גבול התקציב)

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by SiLeNt B0B,

יש ביניהם הבדל של 400 שח בערך אבל זה באמת שווה את זה הXT באמת כזה יותר טוב? מה ההבדל בכלל? ולאיזה GFORCE הוא משתווה

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  3. לא הבנתי משהוא קטן אבל חשוב בנוגע לרזולוציה. נגיד ואני מריץ משחק ברזולוציה של 1280X1024 אז המסך מציג 1280 פיקסלים לאורך ו-1024 פיקסלים לרוחב. עכשיו השאלה שלי היא האם הוא מציג אותם לארוך ולרוחב של כל המסך או לאורך ולרוחב של עצם מסוים??

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  4. Started by ATAG,

אהלן... יש לי מסך CRT סמסונג 763MB ושיחקו לו בצבעים וכל זה, ואני לא מצליח להגיע לאיזון רצוי.. אפשר לעשות לו איפוס , לחזור למצב דיפולט של המסך - כמו שהוא יצא מהמפעל? תודה...

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מעוניין לברר מה ההבדל בביצועים בין הכרטיס מסך שלי עכשיו (7900GS Nvidia) לבין: GeForce 9500GT 512MB כרטיס מסך תוצרת Sparkle דגם SF-PX95GT512U2-HM http://ivory.co.il/product.asp?productid=3662&CatCode=529 האם יש הבדל משמעותי בין הביצועים של שני הכרטיסים? אם כן,האם כדאי לקנות אותו? התקציב שלי הוא עד 290 ש"ח... הכרטיס שיש לי עכשיו עלה לי לפני שלוש שנים 1600 ש"ח...

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. המפרט של המחשב מימין.. חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך ולהוציא את המיץ מהמחשב הזה עד הסוף. אם זה בכלל יתן לי שיפור בביצועים, על איזה כרטיס כדאי ללכת? חשוב להדגיש שהזיכרון שלי הוא 2GB ולא כמו שכתוב במפרט. תודה ושבת שלום!

• 12 תגובות
    • 899 צפיות
  7. ברשותי מצלמה של SONY שהיא לא דיגיטאלית, היא מתחברת לוידאו ולטלויזיה ואפשר לראות בה בטלויזיה בלי להעביר לקלטות. כיוון שהמצלמה מכילה רגעים שכיף להזכר בהם, הייתי מעוניין להעיבר אותם למחשב, לערוך אותם לקטעים מסודרים והכל. הבעיה היא שאין לי מושג וחצי מושג בתחום הזה, דבר ראשון האם זה אפשרי? (לדעתי מאה אחוז כן) דבר שני איך? וכמה זה יעלה? חיבורים בין המצלמה לוידאו/טלוויזיה בכוונה לא ציינתי כי אני לא כל כך יודע, אני חושב משהו סטנדרטי

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  8. למי שרוצה להוריד את הדריבר החדש של הרקולס(7.66) אבל האתר לא עולה אין לי מושג למה אבל מי שרוצה מצאתי אותו על שרת קצת איטי אבל עדיין למי שרוצה! אני קיבלתי 6700 ועכשיו קיבלתי 7200 . תלחצו על מפרט מחשב בשביל המחשב שלי! תהנו ftp://212.43.238.130/tempofedmokqaxy3/drivers/Hercules%203D%20Prophet%20FDX%208500%20Radeon%20LE%20Pilote%207.66%20XP.exe

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

לא יודע אם זה פורסם כבר אבל בכל זאת קבלו http://downloads.guru3d.com/download.php?det=864 http://www.3dcenter.org/downloads/shadermark.php לפרטים נוספים הינה אתר הבית של החברה המפתחת http://www.shadermark.de/start.html

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  10. כיצד אני מפעיל אותם, ועד לאן כדאי לי למתוח את הגבול? המפרט שלי הוא: amd 3200+ 64bit asus kv8 kingston cl2.5 400mhz 6800GT הכל נמצא בתדרים רגילים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. יש לי radeon 9600 pro וקיבלתי איתו דיסק של דרייבר של הכרטיס מסך. פירמטתי אתמול את המחשב והתקנתי ווינדוס XP PROFESSIONAL SP2 והווינדוס נראה לי התקין לבד את הדרייברים של הכרטיס מסך כי כשאני עושה מאפיינים ואז הגדרות הכרטיס מסך של כבר מוגדר שם . להשאיר את זה ככה או שעדיף לי להתקין את הדרייבר שבדיסק או בכלל להתקין את הדרייבר הכי חדש שיצא לכרטיס ati ? והאם אני ירגיש שינוי כלשהו באיכות או משהו ?? תודה על העזרה

12. הי כולם מה קורה? תקשיבו, ניסיתי היום לחבר את המחשב שלי עם הכרטיס מסך שרשום למעלה לטלוויזיה אבל שחיברתי את הכבלים והכל, נשאר המסך הכחול הרגיל של הטלוויזיה. (חיברתי מהנקבה הצהובה בכבל VIVO ב- Out לנקבה הצהובה בטלוויזה IN). והורדתי גם את הדרייברים של ה- WDM. אני אמור לראות משהו גם לפני ש- Windows עולה? יש עצות?

• 9 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by rikus,

בטח שאי אפשר, אבל בכל זאת אני שואל להיות בטוח כי שמעתי שהוא כרטיס PCI-E במקור. אני שואל פשוט כי יש לי מחשב די מעפן עם מעבד יחסית ישן שלא תומך בכרטיסי המסך של PCI-E ואני מנסה לקצץ בהוצאות.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  14. יש לי 2 כרטיסי מסך, אחד Nvidia 6800gs 256mb והשני Nvidia 8400gs 512mb. אני משתמש בוינדאוס 7 (ממשק aero), אני לא משחק משחקים במחשב אלא רק צופה בסרטים (1080p/720p)... השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יתן לי ביצועים ואיכות יותר טובה (כרגע אני משתמש ב6800gs) בסרטים ?

15. Started by WarMachine,

אני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב את הכרטיס מסך של ATI הלוא הוא ה-R300. מה שפורסם הוא יתמוך ב AGPX8 אך בלוח אם שלי שהוא GIGABYTE 7VRXP תומך אך ורק ב AGPX4. השאלה שלי אם הפרש הביצועים בין שני מהירויות ה AGP האלו יהיה משמעותי עד כדי כך שאני אצטרך לוח אם חדש(כי הרי לא שווה לקנות כרטיס מסך ולא לקבל את התמורה המלאה ממנו)או שההבדל לא יהיה משמעותי אלא זניח ואני אוכל להסתדר בקלות עם הלוח שיש לי עכשיו.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by ^DaRk-MiNd^,

לפי החדשות שאני קורא כל הכרטיסים הבאים המתוכננים יפעל ב8 האם זה אומר שלא ישתמשו יותר ב4 וכך כל לוח אם (חוץ מהממש חדשים) לא יפעיל את מלוא העוצמה של הכרטיסים של השנה שנתיים הבאות ??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Ametrine,

אני מתכוון לקנות מחשב עם הכרטיס 8800GT אבל במלאי כרגע יש להם רק את ספרקל או BFG. הספרקל יותר זול מה BFG ומהג'יגבייט. בפורום מפרטים הציעו לי ללכת על BFG כי הוא אמור להיות יותר טוב. אבל קראתי ב FAQ שהם כולם זהים. אז יש הבדל בין הכרטיסים? כי אני מעדיף ללכת על הזול אם אין הבדל.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by KnO3,

לפני חודש התקלקל לי ה4770 ונאלצתי לממש עליו אחריות. קניתי אותו בחנות מאוד ממולצת כאן בפורום, ולמרות זאת (ואולי באשמת היבואן) נאלצתי להמתין חודש עד שהגיע כרטיס חלופי. לטובת החנות יאמר שסופק לי כרטיס זמני, NVIDIA 6200 TC. בגלל שהכרטיס המקורי כבר לא מיוצר נאמר לי שהHD6670 הוא התחליף. הוא זהה בביצועים לכרטיס הקודם שלי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by shibby15,

אני לא עשית אותו אבל יש מישהו שיכול?? או אולי לתת לינק למישהו שכבר עשה השוואה??? תודה מראש רום

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Eonblueapoc,

שלום לכולם, אני מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שלי ל- 9800GT, המפרט שלי הוא Intel® Core2 CPU E6300 1.86GHz Gigabyte Lakeport-G i945G 2x512 MB (DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 7600 GS מסך 19" רזולוציה 1280X1024 האם 9800GT יהיה חזק מידי בשביל המפרט? אני בטוח הולך גם להחליף את הזיכרון ל-2GB או 4GB, לא סגור עדיין. ואם אפשר גם להמליץ לי על יצרן טוב לכרטיס המסך הזה, לא למטרות OC. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by wares2002,

:-\ ?

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
    • 0 תגובות
    • 858 צפיות
  22. Started by liav12,

מה אתם אומרים על הכרטים הזה? או 5700U שווה קניה? ומה יותר טוב באותו טווח מחירים?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  23. Started by UBS,

שלום איזה כרטיס מסך יתן לי יחס ביצועים \ מחיר הכי טוב סביב 450-600 ש"ח ? AGP תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by almor12,

אחרי שויתרתי על הזדמנות לקנות את שני הכרטיסים של R9 270X שמתי לב שיש כרגע מבצע על הR9 290 של MSI בגרסת הTWIN FORZR ב1900 ש"ח דרך TMS, עכשיו לגבי התקציב שלי הצלחתי למשוך אותו לכיוון ה2000 ש"ח. האם כדאי להשקיע בכרטיס הנ"ל, אין לי יותר מדי ניסיון עם הכרטיסים של AMD, לפי קריאה בפורום, הכרטיס נחשב ככרטיס מאוד חם ואף מגיע לכמעט 100 מעלות. לפי קריאה של ביקורות, הכרטיס חזק ומגיע לכ75 מעלות בזמן מאמץ אבל צורך כמעט 388W בזמן מאמץ. האם הספק כוח שלי SEASONIC S12II 520W יוכל להחזיק את הכרטיס? האם שווה לקנות את הכרטיס הזה? מצטער על החפירות הרבות לגבי התייעצות, תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.