כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
לפי מה שרשום באתר של אלבטרון מהירות ליבה אמורה להיות 500MHZ ומהירות הזיכרון 400MHZ ראו מה מופיע אצלי כשהכרטיס על 3D כשאחזיר ל2D מהירות הליבה יורדת ל300MHZ,אך מהירות הזיכרון נשארת 900MHZ!!!!!!!!!! לא ביצעתי אוברקלוק אלו המהירויות שניתנות בDEFAULT האם זה תקין? האם באמת עליי להוריד את מהירות הזיכרון ל400MHZ? מצורף קובץ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
זו תמונה של הכניסה לטלוויזיה את הדבר הזה קיבלתי לכרטיס מסך, הסוף שלו מתחבר לכרטיס. כתבתי גם מעל כל יציאה מהו, כי מהתמונה לר רואים מה כתוב מעליהם. איזה כבל צריך לחבר ביניהם? ואיפה אפשר להשיג אותו? אם מישהו יודע גם איפה בבאר שבע, זה יהיה נהדר... תודה רבה לכל העוזרים!!!
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
זה המפרט שהרכבתי, אגב: מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤469 לוח אם: ASUS M2A-VM ¤379 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 ¤1024 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ ¤445 צורב DVD: SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤172 זיכרון: PQI 2048MB (1024MBX2) DDR2 667MHz CL 5 ¤267 מארז: COMPUCASE CI-6A21B ATX MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤245 ספק כוח: FSP 450W ATX450-PNR , 120mm FAN, SATA X 3 , PCI-E P.PFC ¤230 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 ¤115 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤117 מחיר סופי: 3463 ש"ח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה נרשמתי לאתר הזה כי הרבה חברים אמרו לי עליו שהוא אחלה אתר וגם אני חושב כך אני כבר שבוע ימים מדפדף באתר זה והוא ממש מעולה קודם כל אני פונה לאחראים שלו לנעול את הנושא הזה בבקשה למה ? אני GAMER וככל GAMER אחר מחפש הכי טוב . אני כבר שבועים ימים שוקל לקנות כרטיס מסך טוב . בסוף הגעתי למסקנה לשני כרטיסים שונים ועלי לבחור אחד מהם ATI 3870 GEFORCE 8800 GT לאחראים .אני קראתי הרבה מאמרים ותגובות שונות על שני הכרטיסים האלה מהטוב עד הרע . והשוויתי בין שני הכרטסים הנ"ל בסוף החלטתי ללכת על 8800GT וזה לא כל כי כל הזמן הייתי עם ATI היה הרבה בלבולי מוח על הנושא הזה לא רק פה אלא בכל העולם כמו שראיתי א. לקנות את הכרטיס 8800GT זה ההחלטה שלי הסופית אבל בסוף קראתי שהוא מ…
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מחשב נייד שכל תפקידו בחיים יהיה להפעיל את המשחק הזה: Dragon Age Origins התקציב למחשב לא גבוה (כ3000 ש"ח) והמחשב עליו חשבתי הוא המחשב הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?PID=NTD99IV&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=1868&Rnd=22/02/2010%2011:45:04 הבעיה היא שאני לא מצליח להבין אם הכרטיס מסך (Nvidia N10M GE1) יפעיל את המשחק בצורה טובה או לא. אני מצרף את דרישות המערכת: Minimum System Requirements OS: Windows XP SP3/Vista SP1 Processor: Intel Core 2 DUO @ 1.4 GHz/AMD Athlon64 X2 @ 1.8 GHz Memory: 1 GB Hard Drive: 20 GB Free Video Memory: 128 MB (nVidia GeForce 6600/ATI Radeon X850) Sound Card: DirectX Compatible DirectX: 9.0c Recommended System …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1 -מה ההבדל בין mini HDMI ל - HDMI ? האם מתאמים יפגעו באיכות, האם mini מעביר הכל באותה מידה? 2 -למה משמש display port חוץ מ- 3d vision ? אין דרך עקיפין לחבר? 3 -האם יש הסדל בין mini display port לרגיל ? 4 - מה זה Dsub ? 5- מה ההבדל בין DVI-D ל- DVI-I ?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קיבלתי Gigabyte Geforce 6800gs וחיברתי אותו ל PCIEX בלוח האם. כשהתקנתי את הדרייברים זה אמר לי שהכרטיס לא מקבל מספיק כוח. השאלה היא אם אני צריך לחבר לכרטיס איזהשהוא סוג של חיבור לספק? או שהוא אמור לקבל את הכוח שלו דרך לוח האם בלי חיבור נוסף לספק?
-
- 5 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הוא מריץ לי את המשחקים הכבדים בלי שום בעיה אבל כשאני מריץ CS 1.6 הוא מקרטע חחחח למה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
-
אהלן חברים, יש ברשותי כרגע 700 ש"ח נזילים, והכרטיס הנוכחי שלי הולך למחשב אחר בבית (כי שם הלך כרטיס מסך) ככה שאני יכול להרשות לעצמי לשדרג, כמובן שרצוי כרטיס שייסחוב טוב את המשחקים המתועדים להגיע. המפרט שלי כתוב בצד, אני כרגע משתמש במסך 17' על רזולוציה של 1024*1280 אבל בזמן הקרוב אני ייקבל מסך 22' (אם זה משנה בהרבה). אממ אם אפשרי למצוא כרטיס טוב בהתחשב במערכת בפחות מ700 ש"ח מה טוב, אשמח לשמוע כל המלצה
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה נכון שהוא חזק יותר ב14% מהGTX 580? העם הוא נחשב לכרטיס טוב? (מומלץ)? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רכשתי כרטיס מסך חדש msi r9 270x, חיברתי אותו ללוח אם שלי intel DP55WB וברגע שאני מדליק את המחשב אני שומע צפצופים והמסך לא נדלק. :\ עדכנתי בייוס וצ'יפסט וזה לא עזר. מישהו יכול להגיד לי איפה הבעיה? תודה *עדכון * מסתבר שיש איזה מפסק קטן על הכרטיס שאיכשהו משפיע על הביוס, שיחקתי בו והייתה התקדמות בבעיה, המחשב עלה והגעתי לשולחן העבודה ללא דרייבירים מותקנים, אבל ברגע שהתחלתי להתקין את הדרייבר (ממש בשניות הראשונות) והמחשב זיהה אותו המסך נכבה מיד. המחשב המשיך לעבוד אבל המסך דולר עם תמונה שחורה. עוד דבר, זה מה שרשמו לי בפורום של אינטל. מישהו יכול להסביר לי למה הוא התכוון ב "down clocking to version 2.1".? It appears to be an issue with compatibility. I have checked vide…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה טוב 5882 ב 3DMARK החדש עם מחשב פנטיום ארבע 2400 מגה הרץ ו512 דדר והכרטיס אגב הוא של לידטק גיפורס 4 440 מאקס.
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הקיץ המגעיל הגיע והטמפ' יחד איתו לא מאחרות לבוא... אבל זה לדעתי כבר מוגזם. יש לי 7800GT של GAINWARD עם סיילנסר מורכב עליו. שימו לב: לפני כ3 שבועות שרכשתי אותו (אפילו יותר) הוא היה 43 מעלות במנוחה. עכשיו סתם במקרה יצא לי לבדוק-הטמפ' היא 56 מעלות במנוחה !!!!!!!! זה נראה לכם הגיוני קפיצה של 13 מעלות ??? יש לציין שבדקתי בתוכנה שקיבלתי עם NVIDIA. אני מבריק פעם בשבוע את המחשב-אין שום גרגר אבק,הסיילנסר מבריק וכך גם הכרטיס מסך. אם זו הטמפ' במנוחה אני מפחד לבדוק מה הטמפ' במנוחה... מה אתם ממליצים לעשות נגד זה?
-
- 11 תגובות
- 628 צפיות
-
-
במנוחה-100 מאמץ- 125 עם ארטיפקטים. עכשיו אתם שואלים את עצמכם איך זה הגיוני ככה פתאום, והתשובה היא שעד עכשיו שמתי עליו 120MM שקירר אותו בצורה משמעותית, ופשוט הסרתי אותו עכשיו. אני בלי OC וזה עדיין קורה. כמובן שנשאר לי שנה וחצי של אחריות אצל GigaByte. מה כדאי לי לעשות? א: להביא אותו לחנות(במטרה שיחליפו לי אותו(בתקווה במשהו מתקדם יותר כי לא ישאר להם את הדגם)) תוך כדי שאני אומר להם שהוא מתחמם? ב: להחזיר את המאוורר ולשכוח מכל העסק? ג: לנסוע לקנדה(סתם אופציה לא קשורה)?
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב מתכנן לרכוש מחשב חדש ואני לא יודע מה לעשות עם כרטיס המסך האם באמת לקנות כרגע את המחשב עם הכרטיסים הנוכחיים או לחכות חודשיים לכרטיסים החדשים של ATI ואז לרכוש יחד איתם? ראיתי שעוד בחור שאל את השאלה הזאת אבל לא ראיתי תשובה מספקת
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בקניית מסך. המסך הנוכחי שלי סובל מבעיות גיאומטריה קשות ובלתי ניתנות לריפוי, אי לכך ובהתאם לזאת מצאתי תקציב של בערך 2000 ש"ח למסך. עכשיו, המסך צריך להיות לפחות 17", ואמור לשמש לעבודות גרפיקה, מעט משחקים, סוגים שונים של וידאו (סרטים), ועבודות משרדיות שונות. בהתחלה חשבתי על LCD, אבל בכל דיון פה הדעות חלוקות, כנ"ל לגבי CRT. מצב העיניים שלי גם ככה לא משהו, והעדיפות היא לגבי LCD, ככה שהייתי שמח לדעת עד כמה ההבדלים בין CRT לLCD גדולים. אשמח לקבל המלצות (וכמובן שאשתדל להסתכל על המסך בעייני שלי בשביל להיווכח באיכויות שונות). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
איזה מסך (שבע עשרה אינץ') lcd הכי טוב למשחקים עד 1700 שקל? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הכרטיס הוא 9600GT של TWINTECH כפי שהבנתי החנות נסגרה יש משהו שאני יכול לעשות? לפנות ליבואן או משהו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב קודם זה המפרט שלי Cpu 3.20ghz מעבד ספק כח 500 1גיגה זיכרון לוח אם של גיגהבייט מסך LCD 19 של LG הרזולוציה המקסימלית היא 1280 1024 איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לקנות עד 500 שקל שיתאים גם למחשב ולמסך?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום פעם דובר פה וראיתי באיזה תרד על תוכנה לבדיקת ביצועי הכרטיס מסך.. זאת הייתה תוכנה קלה יחסית ללא התקנה אם אני לא טועה ובמהלך הבדיקה היא הייתה מציגה מלא כדורים שכאלו בכל מיני צבעים אם למישהו יש מושג על מה אני מדבר אני ישמח לקבל את השם שלה.. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-