עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by freesoul23,

איזה כרטיס עדיף מבחינת חברה ומבחינת אתר? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=704 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7111 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3402 http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1479&CatCode=63 תודה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, אשמח לקבל הסבר קצר על שלושת הכרטיסים הבאים, מה ההבדלים ביניהם ומי מביניהם עדיף מבחינת ביצועים 1. Sapphire ATI Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI 2. Sapphire ATI Radeon 6870 Vapor X 1GB GDDR5 3. SAPPHIRE HD5850 Xtreme 1GB GDDR5 - RETAIL תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by freesoul23,

בין 128MB לבין 256MB? והאם ההבדלים שווים את הפרשי המחיר?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום , אז ככה , יש לי כרטיס מסך מסוג Intel HD Graphics ואני אמור להיות על רזולוציה של 1080X1920 . המחשב שלי עבר פרמוט אתמול , התקנתי דרייבר מהאתר של החברה ( ACER ) והוא אמנם נתן לי רזולוציה של 1080X1920 אך הוא לא נתן את כל האופציות שהווינדוס מציע ( המעבר בין חלונות וכו' .. ) אז עידכנתי לדרייבר חדש יותר . וכעת הוא באמת נותן את האופציה של מעבר בין חלונות בעזרת הWIN + TAB ומציג הכל כמו שצריך , הבעיה היחידה היא שזה על 1366X768 . נכנסתי לכאן : http://www.intel.com/support/graphics/sb/cs-028366.htm וראיתי את הפתרון , כאשר הורדתי ובאתי להתחיל בהתקנה קפץ לי חלון שאמר כי ההתקנה הזו יותר ישנה מההתקנה הקיימת . למישהו יש מושג מה עליי לעשות ? תודה מראש , יקיר .

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  5. באיזה משחקים יש את הבעיה הזאת ?

6. Started by assi,

הזכרונות שלי במחשב הם DDR2 (כך נאמר לי). כרטיס מסך עם DDR3 יוכל לעבוד אצלי בלי שום בעיות?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  7. הבנתי שנפל בחלקי את המזל של קבלת ליבה כזאת ...בכרטיס והבנתי שהכרטיס יכול להגיע עם אוברקלוק למהירות של X850XT .... יש עוד משהו שאתם יכולים להוסיף ?

• 13 תגובות
    • 758 צפיות
  8. אני רוצה לקנות כרטיס טלויזה למחשב הציעו לי את הכרטיס הזה: Leadtek Winfast TV2000XP Retail TV Card ב-190 ש"ח. השאלה היא האם בסכום הזה יש כרטיס טלויזיה יותר טוב או שזה הכרטיס הטלויזיה הטוב ביותר בסכום הזה?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  9. Started by avishai1b,

אני רוצה לקנות מחשב בנט אקשן. http://www.netaction2.co.il/sale.php?sale=2649977 ואני לא יודע אם הכרטיס מסך טוב. זה הפרטים שלו: ATI Radeon PCI-Express x16 upto 128MB משולב + חריץ הרחבה פנוי PCI-Express x16 זה כל מה שרשום עליו. אם אפשר לדעת אם הוא טוב או לא. וגם אם הוא יותר טוב מ- RADEON 9600XT תודה.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by alex28,

שלום חברים יש לי שאלה חשובה אני רוצה לקנות את כרטיס מסך SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 xtreme אבל הספק שלי הוא THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W אומרים לי שהספק חלש בשביל כרטיס הזה להחליף אותו אבל אין לי כסף בשביל זה אני חשבתי אולי הכרטיס מסך SAPPHIRE 5830 שספק שלי יהיה חזק בשבילו? עוד שאלה 6850 צרוך הרב יותר חשמל? תודה

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by Danny_Malis,

מה זה VERTICAL SYNC ? אני רואה את האופצייה הזאת כמעת בכל המשחקים השאלה היא מה זה עושה ?

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  12. אבל רק במשחקים http://img46.imageshack.us/img46/6963/lkmi8.jpg לא ליד השעון

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by ariel-ro,

האם אפשר דרך כרטיס טלווזיה לחבר ווידאו למחשב ולהעביר את התוכן שיש בקלטות למחשב? ואם לא אני מחפש דרך להעביר את כל הקלטות ווידאו שיש לי בבית לדיסקים של DVD תודה מראש אריאל

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  14. Started by avihay_a,

היי חברים, בעז"ה בימים הקרובים אני מתכנן לרכוש מחשב: רייזן 3600, 16 ג'יגה, ספק כח 650 W וכנראה שאחד מכרטיסי המסך הללו: RTX2060 \ 1660 TI \ 1660 SUPER.. במידה ואני מעוניין להריץ משחקים (לרוב בינוניים ואולי בעתיד מעט כבדים יותר) על מסך ברזולוציה 2K: 1. האם אחד מכרטיסי המסך הנ"ל יספיק לי? 2. האם אני זקוק לקירור מיוחד לרכיבי המחשב ובמיוחד לכרטיס המסך ? תודה רבה...

• 28 תגובות
    • 5.3k צפיות
  15. זה מה שההצעה של המחשב נותנת לי לבחור... אני לא מחפש את הכרטיס מסך הכי יקר והכי טוב, אבל בכל זאת שיהיה כרטיס מסך טוב ושיעלה לי משחקים חדשים מישהו שמבין יכול לתת לי שם של כרטיס מסך לפי הדרישות שלי?

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  16. שלום לכולם כפי שאתם רואים לפי המפרט יש לי לוח אם של Gigabyte GA-965P-DS3 REV3.3 עם PCIE 1.0 כמה שאלות - במידה ואני משדרג (כנראה שאני מוכר את המחשב או חלק ממנו ) לכרטיסים החדשים של 260GTX או 4870 1. האם יווצר צוואר בקבוק בגלל שהלוח שלי תומך רק ב-PCIE 1.0 2. האם יש הבדל משמעותי בביצועים (אם מישהו יודע בכמה אחוזים ) בין PCIE 1 ל-2 ?? או שזה לא רציני בכלל ? 3. האם ספק הכוח שלי מספיק בשביל הכרטיסים האלה - ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWTW הודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by morbidangel,

שלום לכולם קיבלתי את ה7970 שהזמנתי אתמול מ-tms. אני מתקשה להבין את חיבורי המתח שיש בכרטיס. על הכרטיס עצמו יש שני קונקטורים של 8 פינים. הכרטיס הקודם שהיה הוא gtx460, ואליו היו מחובירם שני קונקטורים של 6 פינים. חפרתי קצת בכבלים הפנויים שיש במחשב וראיתי שיש לי רק 3 קונקטורים של 4 פינים (נדרשים 4 כאלה). קראתי קצת ברשת ראיתי שאומרים שאפשר לחבר כבל של 8 פינים ועוד של 6. אשמ לקבל הכוון. עריכה: הסתדרתי, תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. ארגון ה-JEDEC משיק תקינה לדור חדש של זכרונות HBM2 מתקדמים - וסמסונג מתכננת להתבסס עליו על מנת להעניק פוטנציאל לרוחב פס מטורף של 2 טרה-בייט בשנייה לכתבה

19. Started by shimon1,

יש לי כרטיס שאין לי מושג של איזה חברה והדגם הוא lr214 rev. צריך דרייברים לוינדוס. עשיתתי חיפוש בגוגל וכל האתרים שעולים ברוסית ואין לי מושג איך להשיג...תודה למי שיעזור...

20. Started by general328,

אתמול קניתי 4850 ואני רואה בתוכנה GPU Z שהוא עובד על 60 אחוז ( הטמפרטורה נעה בין 40 - 42) איך מורידים את המהירות?יש מדריך מפורט?

21. היי יש לי התלבטות למה כדאי להגדיר בביוס , PCI או PEG/ רוני

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by LandRover,

מחפש בעלי ASUS V8200 (כל סוג) רציניים מאזור המרכז למטרה הבאה : ברשותי כרטיס V8200 אשר נישרף , הכרטיס עדין תקף תחת האחריות , הבעיה היחידה היא - בשביל להחליף את הכרטיס הנ"ל בכרטיס תקין , הכרטיס חייב להמסר בדיוק באותו מצב בו נקנה , כאן ישנה בעיה קלה , את גוף הקרור המקורי החלפתי (בתחילה למאוורר TT ולאחר מכן בפרויקט "קומבינה" של HSF של AMD) תלאות הזמן גרמו לאבידת גוף הקרור המקורי , לכן רציתי מאחד מכם לעזור לי , "להלוואות" לי את גוף הקרור (לא משנה באיזה מצב) בכדי שאוכל להחליף את הכרטיס , כאשר אקבל הת הכרטיס החדש , גוף הקרור החדש יוחזר לבעליו (יום , יומיים - תהליך של החלפה , אני מוכן להביא תחלופה לזמן זה - מאוורר TT) אם תגמול כספי ממני.... בתודה , אריאל.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by TMDil,

בעיקר להריץ משחקים חזקים... מסך 19" (מלבני) כרגע יש לי x1950gt חשבתי על HD4770 הנה המפרט שלי תגידו לי מה כדאי לי במסגרת התקציב (לא משנה אם זה RADEON אם GFORCE) ספק: (מה שהיה רשום על המדבקה) L&C B500E MAX 400W real total output 500W MAX מעבד: core 2 duo E4300 זכרון: (4 GB בכללי) kingstone 1GBx2 2GB לוח: Intel Bad Axe D975XBX (זה מפרט שבנוי גם בשביל להריץ MAC מה שהתברר לי כטעות כי אני לא השתמשתי בMAC פעם אחת) תודה רבה נ.ב הלוח שלי יכול להריץ CF?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by Mayan_S,

אני רוצה כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיילך עם הטלויזיה החדשה. הכרטיס הנוכחי שלי הוא 260GTX, כרגע הוא מספק אותי מבחינת ביצועים, אבל אין לו HDMI. אז החלטתי לעשות מיני שידרוג (לרוב אני מוציא בסביבות 1000 פעם ב2-3 שנים על כרטיס) ההגבלות הם כמובן שתהיה יציאת HDMI. מחיר בסביבות 500. שלא אצטרך לשדרג גם ספק (הנוכחי Enermax 430 TRUE POWER). עדיף NVIDIA (היו לי גם ATI , אבל עם הזמן נהייתי מקובע ל NVIDA). מידע נוסף לוח אם ASUS P8H61M תודה מראש

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  25. Started by erap129,

מישהו רוצה למכור לי את הכרטיס הזה בדיוק- http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3289 יד שניה באיכות טובה לפי דבריו ב650 ש"ח והוא לא מוכן להתפשר על פחות. זה משתלם לי? כי אני לא בטוח שכדאי לי להוציא את כל הכסף עכשיו על 6800GS במקום לחסוך למערכת PCI-X.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.