כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני צריך כרטיס חזק למשחקים יש לי עכשיו REDONE 9250 128BIT 256MB
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
בדיוק כשחשבנו שמשפחת ה-Pascal שלה הגיע לסוף הדרך, במפתחת השבבים מציעים סרטון טיזר קצר שרומז על מוצר מסקרן נוסף אשר נמצא בקנה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בהתלבטות, יש מסך של SAMSUNG 930B .. 19 עם 8MS וניגודיות של 700:1 מסך עם נתונים טובים מאוד.... ויש LG דגם L193SA שהוא משמש גם כטלויזיה מחברים אליו גם את הממיר של יס ,,,, המחשב וגם את הממיר של YES , 12MS וניגודיות 500:1 .... המחיר לא משנה לי , , מה עדיף ?????? האחד נתונים טובים יותר SAMSUNG , , , והשני משמש גם כטלויזיה .. למרות שטין לי שימוש יותר מדי במכשיר כטלויזיה HELP ....
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
רציתי לשאול - אם נניח שיש לי כרטיס 6870 רפרנס. ונניח שאני מעוניין לעשות לו CF, האם ההבדל בין 3 האפשרויות הבאות הוא קריטי? 1. להוסיף כרטיס רפרנס זהה לקיים. 2. להוסיף כרטיס OC וקירור של המפעל. 3. להוסיף כרטיס עם קירור של המפעל. לדוגמה: http://www.hisdigital.com/un/product2-592.shtml האם יש פערים בביצועים? האם כרטיס רפרנס יהווה צוואר בקבוק בהוספת הדגם OC?.. האם כרטיס אחד מקורר מפעל יכול ליצור חוסר איזון שיכול לפגוע בביצועים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס כבר יותר משנתיים ואני מעוניין לפתוח אותו , לנקות ולהחליף משחה טרמית. הבעיה היא שאף פעם לא יצא לי להתעסק עם כרטיס מסך ברמה הזו (עשיתי את זה עם מעבד). אני סבור שאני יסתדר באופן בכללי אבל אני עדיין חושש לגרום נזק לכרטיס. הכרטיס נקנה בגרמניה לכן מימוש אחריות לא בא בחשבון מה גם שברור שאף חנות בארץ לא הייתה מסכימה להחליף כרטיס שהתעסקו איתו ברמה הזו. bottom line למסור אותו לחנות כדי שיעשו זאת בתשלום או לעשות את זה בעצמי? אשמח גם לקבל המלצות למשחות טרמיות מעולות ללא "זמן ריפוי".
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 כרטיסי המסך שבכותרת, הם עולים בערך אותו דבר אבל של Gigabyte תומך ב-CrossFire אז אני לא יודע מה כדאי... אולי מפרט יעזור, אז אני רושם אותו לכל מקרה (לפני קנייה): מעבד: AMD PHENOM II X3 720 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-US2H דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU - זמין במלאי ¤176 ספק כוח: כנראה SEASONIC S12II 500W BRONZE
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת מי טוב יותר XT או GT ...תציעו
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בסוף לא קבלו את הכרטיס אשראי שלי אז אני מושך את הכסף עכשיו רציתי לדעת כמה משתלם עכשיו לקנות כרטיס חשבתי לקנות 8800GTS אבל עוד כמה זמן יוצאים כרטיסים כדי לי לחכות?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הכרטיס מסך HD4850 1. הכרטיס יריץ לי משחקים כבדים וחזקים על הכי גבוהה [high] כמו המחשקים האלה: crysis, cod4,Diablo ועוד משחקים כבדים מהסוג הזה. 2. יהיה לי מסך 22' אז הכרטיס יהיה בסדר עליו, כאילו הגרפיקה תיהיה בסדר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/x1950pro-gf7900gs.html לכל המתלבטים מבינכם; OC,משחקים,רזולוציות
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, האם כדאי לי להחליף את ה-Asus GeForce 7600GT שלי ב-Gainward GeForce 8400GS חדש? תודה, ואשמח ללינקים / הפניות.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה אני לא רואה על כל המסך אלא רק על חלק ממנו ואין לי איך לכוון את זה שיהיה על כולו. הכ. מסך הוא 6600 GT וחיברתי את המחשב דרך 3 רכיבים (כבלים) - ירוק, אדום וכחול. כרגע אני משתמש בדרוייר של NVIDIA וההגדרת תצוגה היא HDTV 576I (שיטת שידור כמו PAL וכו'). למישהו יש מושג איך אני מגדיל את השטח על המסך, אולי תוכנה כלשהי כי דרך המסך עצמו ודרך הדריוורים אי אפשר... תודה, דור לוי
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס: Gigabyte GeFerce 6600GT PCie non VIVO כשהרצתי כמה חיפושים מצאתי שני קירורים של הכרטיס הנ"ל: איזה מביניהם אני אקבל ? יכול להיות שאחד מהם זה AGP ?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=4704 האתר הנ"ל מדווח שלא יצאו גרסאות 8XXX ל AGP בעוד שבאתר שלנו יש חדשות על סדרות שלמות על ציפים עדכניים לממשק הוותיק. אשמח לדעת מי צודק ולמי יש מקור יותר אמין ואיפה אפשר קצת להתעמק בנושא. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס מסך HD4670 של ספיר הכרטיס עצמו הוא PCIE 2 והלוח אם שלי הוא כנראה PCIE 1 הבנתי שלא אמורה להיות בעיה עם זה משום מה הכרטיס מסך עובד הוא מתחמם והמאורר עובד אבל אין שום תצוגה במסך עצמו והוא נשאר בNO SIGNAL הספק שלי הוא 500W ATX של JVB ניסיתי לחבר ולהוציא כמה פעמים...לא עזר יכול להיות שהבעיה בספק?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי , ואני מיתלבט בין 4870 לבין 4850 , את המפרט המלא שלי ניתן לימצוא מצד ימין. השאלה שלי העם הספק שלי יצליח להיתמודד עם ה 4850? , כי בישביל ה 4780 אני יצתרך גם להחליף ספק , מה שהופך את זה להוצאה גדולה יותר. ה 4850 שאותו אני רוצה ליקנות הוא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4358
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי HD 5850 שעושה לי צרות כבר מעלה שנה ואני מרוב חוסר תשומת לב שחכתי שיש אחריות, בכל מקרה האחריות כבר הסתיימה. מה שכן עשיתי זה לפרק את הכרטיס ולהחליף משחה, דבר שפתר את הרעש באופן זמני בלבד, כל פעם אני מסדר איזה קומבינה אך הפעם זה כבר לא עובד. ניסיתי להגיע למאוורר אך אני לא מצליח להוציא כמה ברגים שמגיעים לאזור (כנראה הרסתי כמה מהברגים או שאין לי את המברג הנכון). מה לדעתם כדאי לעשות? ניסיתי בIVORY אבל אין להם אומץ לפתוח את הכרטיס, לנסות אצל טכנאי פרטי? להחליף את הכרטיס? מה האלטרנטיבות? ניצול שרשור - הלך לי גם מאוורר למעבד (am3 heat-pipe cold bit), הקליפסים שתופסים ללוח-אם נשברו לי, גם בזה הם לא יכולים לעזור לי, האם אפשר לסדר משהו אחר? לקנות חדש? ואם כן יש המלצות?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6200 TURBOCACH האם כרטיס מסך זה אמור לעשות בעייה במשחק כמו פני צלקת? פשוט המשחק ממש איטי ב1024 768 שאני מוריד את ההגדרות ל800 600 הוא עדין איטי אבל לא כמו ב1024 768 המחשב חדש יחסית עם זכרון פנימי 512 מגה. היו לי בעיות בעוד כמה משחקים. אם הבעייה בכרטיס אז בבקשה המלצה לכרטיס טוב עד 1000 שקל,יש יציאה של PCI E. אם לא מבקש עזרה אולי בהגדרות המחשב. תודה נועם..
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
http://www.powercolor.com/main_product_detail.asp?id=82 רציתי לשאול אם הכרטיס הנ"ל זמין בארץ...
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
http://www.omegadrivers.net/ אתמול התקנתי אותם ולפחות ממה שראיתי עד עכשיו הם עדיפים על 4.7 של CAT . שיפר לי את התוצאה של AQUA מ 34500 ל 35600 . היום אני אבדוק גם ב 3DMARK - 03 ובמשחקים. נ.ב - מפרט: 2.4B-533FSB ASUS-P4S8X 768MB - DDR333 9800P - 256BIT- SAPPHIRE
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לקחנו לסיבוב את החזק ביותר אי פעם: ה-RTX 2080 Ti של Gigabyte הוא "מהזולים" בתחומו שתמצאו בשוק - אך הוא אינו מתפשר על שום מאפיין או יכולת לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי כרגיע פנטיום 2.4B עם 1024MB וגיי פורס TI4400 128 MB האם לקנות בכסף את הX800 XT PE ולהישאר עם המעבד?? או לקנות מעבד איי אמ דיי 3400 + לוח אם ולהישאר עם הכרטיס מסך?? בבק' עזרו לי כמה שיותר מהר....
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך בתקציב של 450 שקל ל-AGP. שאלה נוספת: מה עדיף: ה-X1300 או ה-9600PRO. האם הם תומכים ב-DX9 (זה מאד חשוב). תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
האם למישהו יש פרטים טכניים על ההבדלים בין DirectX9 ל-DirectX10? נמאס לי לראות תמונות מרונדרות מראש, בטענה שהמכוערת יותר נעשתה עם DirectX9 לעומת השניה שנעשתה עם DirectX10, הרי בשניהם אפשר לרנדר אותו דבר - ההבדלים הם בביצועי זמן אמת... עריכה 23/11: מצאתי דף ספציפיקציות שמציג את ההבדלים בין מס' ספציפיקציות שונות. למעשה, ממה שאני מבין מכאן, הDX10 בסה"כ מסיר מס' הגבלות שמגיעות מהAPI, ומשאיר לחומרה להגביל, ברוב המקרים, ובנוסף, מוותר על ההפרדה בין הPS ל-VS.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-