כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני כבררוצה הרבה זמן לקנות מסך 17 איכותי כבר רציתי לקנות את FD 2 אבל אז MORTAR אמר שזה מסך גרוע שרואים מטושטש וכל זה,ויש כאלה שאומרים שזה מסך הכי טוב... אז מישהו יכול להביא לי אולי כתבות על המסך הזה פלוס ביקורות אבל הכי חשוב!! אני חייב השוואה של MAG FD2 נגד F700P אם למישהו יש אז שיביא לי בבקשהההה זה דחוף.. תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך למשחקים עד 400 ש"ח לילד בן 10 זה המפרט: [TABLE=class: tablefull] [TR] [TD=colspan: 4]Intel Pentium G3220 Haswell 3.0Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]28291[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=colspan: 4]Asus H81M-E LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]28227[/TD] [TD]זכרונות[/TD] [TD=colspan: 4]Transcend 1x8GB DDR3 1333Mhz CL9 JM1333KLH-8G[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]23415[/TD] [TD]דיסקים קשיחים[/TD] [TD=colspan: 4]Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]26513[/TD] [TD]ספקי כוח[/TD] [TD=colspan: 4]Antec Basiq 500W Activ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חיברתי את הכרטיס מסך למסך מחשב אחד בגודל 22 אינץ של פיליפס וביציאה השנייה חיברתי למסך לד של סמסונג 32 אינץ׳. חיברתי במטרה לראות עלהטלוויזיה 32 אינץ׳ סרטים מהמחשב. השאלה שלי היא האם כששני המסכים מחוברים יחדיו למחשב יש ירידת ביצועים או עומס מבחינת הכרטיס מסך במשחקים?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לי ג'י פורס 2 MX 400 64 MB והתקנתי את הדרייברים החדשים של נוידיה ועכשיו כשאני מנסה להיכנס להגדרות המתקדמות של הכרטיס זה יוצא לי ורושם שrundll32.exe ביצע פעולה לא חוקית יש לי WIN XP HOME מישהו מודע לבעיה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי בבית R9200 SE שהוא בעל VIVO ובעל S-VIDEO הוא נראה בערך ככה http://www.pandas.co.il/images/CGA-928VTVD.jpg אז רציתי לדעת מה יותר כדאי vivo או svideo על מנת לחבר את הכרטיס ל TV שלי :s05: וגם היכן ניתן להשיג כבלים? אני צריך כבל ל VIVO ל SVIDEO וקבל להעברת קול. כולם צריכים להיות באורך של כ 3 מטר
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס המסך הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2417 על מחשב עם גיגה זיכרון ומעבד AMD64 3200+ ראיתי שבשביל Aero צריך 128MB זיכרון אבל אני לא בטוח אם צריך 128MB אמיתיים או שה-64 האמיתיים פלוס ה-192 מהזיכרון הראשי יהיו מספיק (אם הבנתי נכון את הקטע עם ה-256). כמו כן אני לא בטוח אם הכרטיס הנ"ל ממלא אחר הדרישה הבאה של Aero: Hardware Pixel Shader v2.0 and WDDM driver support אז יעבוד לדעתכם? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
לא את הקופסא אלה את הכרטיס
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הכרטיס ורציתי לשאול אם אפשר לקלוט איתו שידורי טלויזיה בדרך כלשהי . יש לי YES שמחובר לטלויזיה ומקדימה שלה יש לי עוד חיבורי RCA אז חשבתי לחבר עם זה ולקבל איכשהו תמונה מהטלויזיה דרך הממיר. זה אפשרי? תודה !
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות שבוע הבא כרטיס מסך ואני צריך עזרה.. אני רוצה להשקיע בסביבות 1500 שקל חשבתי על redeon98000 pro 128mb 256bit אני מעוניין לדעת אם אולי עדיף לי משו אחר במחיר כזה ואיפה הכי כדאי לקנות.. או של איזה חברה לקנות רדאון אני לא מעוניין לעשות אוברקלוקינג או שום דבר דומה.. פשוט את הכרטיס הכי טוב בתקציב הזה.. מקווה שתעזרו לי אפילו שאני רואה שזאת השאלה הכי מאוסה במקום הזה..אבל אתם שולחים את כולם למדריכים לא מעודכנים וזה כבר פסה.. אז תודה לכולם ושיהיה פאננוס..
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי רשת קטנה בבית של 3 מחשבים, הכל יופי ונחמד למשחקי אסטרטגיה ומשחקים ישנים אבל הבעיה כשרוצים לשחק משהו תלת מימדי רציני... מחשב אחד בסדר יחסית יש לו מעבד TB4.1 עם קיירו 2 שאמור להספיק למשהו עוד כמו חצי שנה-שנה. המחשבים הישנים הם פנטיום 3 450 עם וודוו 3 3000 וAMD k6-2 450 עם voodoo banshee. יש איזו דרך להביא אותם למצב של FPSים נורמליים? כי זה פשוט בושה וחרפה אפילו בפרטים נמוכים. ככה תמיד יוצא שכשמשחקים רבים מי על המחשב הכי טוב....
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היבואן: "השבוע יגיע משלוח נוסף של הרדאון 9700 לארץ" וכמובן שאני קונה אחד ;D
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך ה4850 של גיבהבייט אני מדבר עם הגרסה עם המאוור של זלמן
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
כאמור - מזה DVI? למה הוא משמש? האם זה אומר שאוכל לחבר את הוידאו למחשב ולראות בו וידאו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני כרגע משתמש ב6166, לפי DXDIAG. כדאי לי לעבור ל6193? כי הם בטא, לכן לא מופיעים באתר של ATI. דעות?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
Nvidia מתכננת להשיק כרטיס תומך DX10 באפיק AGP, שימשיך את ה-7600GS, העונה לשם הקוד המתוחכם "G84 AGP". הכרטיס מיועד לשוק המשדרגי AGP, אשר לא הייתה להם אפשרות אטרקטיבית לשדוגים בזמן האחרון. זוהי בחירה מוזרה קצת מצד Nvidia, אבל מסתבר ששוק ה-AGP יזכה להנות מDX-10 אחרי הכל. מאמצי וויסטה ישמחו שהם יוכלו לשמור את לוחות ה-Nforce 2 שלהם ואת מעבדי ה-Athlon xp האהובים, ועדיין להשתמש ב-DX10. ה-G84 נקבע להיות המחליף של הג'יפורס 7600GS, אשר נמכר היום בסביבות ה-600 ¤, עסקה לא רעה בשביל כרטיס AGP. גרסאת ה-AGP מתאפשרת כתוצאה מהעובדה שהשבבים ב- G84 הם pin-to-pin ותואמים לכרטיסי הג'יפורס 6600 ו-7600, אז לא נדרשה מודיפיקציה בשביל לאפשר לשוק ה-AGP להנות מכרטיסי DX10 חדשים. הכרטיס צפוי לצאת לש…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המערכת שלי היא: מעבד Q6600 לוח אם: 965P-DS3 REV3.3 זיכרון: Twister 1024*2. ספק כוח: Liberty 400 אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הכרטיס שממש הוציאו לי את האוויר עד שהם עבדו. אני בא לשחק בSerious sam2 על הגדרות המסך שלי 1600*1200 והמשחק אשכרה בקושי זז. כאילו אפשר לשחק אבל זה בכלל לא הולך חלק. יש לי עוד כרטיס 8800GTS320 והוא ממש סוכר של כרטיס. הריץ לי את המשחק בלי בעיות וחלק!! נראה לכם שזה בעיה בכרטיס וצריך להחליף? אינני יכול להפעיל 3DMARK כי הוא לא נפתח לי. ככה שאני לא יכול לבדוק את הביצועים של הכרטיס... מחכה לתגובות ועצות :s05:
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל המפרט שלי AMD X3 720 6 גיגה זיכרון ספק קורסאייר 450W מארז ANTEC 300 כרגע יש לי 4850 ואני רוצה להחליף ל 6850 1. מבחינת צריכת חשמל... האם ה 6850 חסכוני יותר מה 4850? יחזיק לי עם הספק? 2. האם תהייה בעיה להכניס את הכרטיס למארז שיש לי? 3. האם מבחינת מפרט המחשב, יהיה לי צוואר בקבוק כלשהו שהופך את קניית הכרטיס ללא כדאית? 4. שאלה אחרונה אך לא פחות חשובה.. התחממות הכרטיס. אני רוצה לקנות את הגרסה של SAPPHIRE שזה כמובן סטנדרטי בלי קירור מיוחד. האם אני הולך לסבול מבעיות התחממות של הכרטיס? תודה על המענה
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש,אם מפרט בסדר גמור, וכרטיס מסך רדאון 9600 המחשב עבד מצוין, עד שפתאום המסך השתגע. הוא מתחיל לעשות בעיות במשחקים ושאני מעלה אותו המסך רועד(בדקתי שזה לא המסך אלא התמונה) הבאתי לכם תמונות כדי שתבינו במה מדובר, בבקשה תעזרו לי
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
תסתכלו במפרט שלי ותגידו לי אם זה הגיוני שאקבל 5200 נקודות ב3DMARK . יש לי את הדרייברים החדשים 41.09 . עם הדרייברים הישנים קיבלתי 6300 נקודות כנראה זה מוריד את ביצועי הכרטיס ב25 אחוז.
-
שלום יש לי את הכרטיס מסך שבכותרת, ויש לי איתו בעיה, אני מנסה לפצל את ה DESKTOP ל2 מסכים שיש לי ככה שאני אוכל לשים אותם אחד ליד השני ולראות חצי מסך על כל אחד מהם. התקנתי CATALYST אחרון, וה הATI Catalyst Control Center לא עולה, אי אפשר להיכנס אליו, כשאני מנסה להיכנס ל WIZARD הוא גם רושם לי שהוא נכשל. מה אני עושה? ניסיתי גרסאות יותר ישנות של ה CATALYST אבל שם אין תמיכה באפשרות עם ה2 מסכים כמו שהסברתי.. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd image quest q17 יענו חח q17 של היונדאי,וכרטיס מסך 9600xt 256mb .. אני כרגע על היציאה האנלוגית... את המסך קניתי השנה באפריל והוא 12ms ...יש דרך לבדוק זאת בכל מקרה? בקיצור במשחקים אני רואה מן (לפעמים) חתיכה כזאת של התמונה קצת ככה בכאילו הוא לא מרענן מספיק מהר,לא ממש חתיכה אלא נראה בכאילו יש מן חוסר התאמה כזה בקיצור זה נראה בכאילו הוא צריך לרענן מהר יותר. זה אמור להיות ככה או שזו בעיה,ואם כן איך פותרים אותה?אני כרגע בקצב רענון של 60hz ברזולוציה של 1024x768 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
זה הכרטיס מסך שאני רוצה לקנות.. זול לביצועים שלו. אני לא מכיר ממש את החברה. מבחינת הכסף הוא מצויין לי. אף פעם לא היה לי GEFORCE. אני לא מבין בזה. תמיד היה לי ATI האם לכרטיס מסך :Zotac 8800GTS 320MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5163\ האם לכרטיס זה אני צריך ספק עם חיבור PCI-E . --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אם כן יש לכם המלצה לספק טוב? אני מצאתי את זה. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1990& אבל אני לא מכיר אותו בכלל.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-