כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169&grp=3 זה נכון ? אם כן למה רשום בהתחלה 256MB GDDR3 ואז בהמשך 256-bit 8-channel GDDR4 DDR3/4 שיחליטו .. אם זה נכון זה נראה כרטיס מאוד נחמד , תלוי כמה עולה...
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך יד שניה וקיבלתי רק כבל אחד. אני צריך הוכחות שיש עוד כבלים. אנא עזרו... :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך דחוף הסבר מה ההבדל בין ה 8800GTS 320MB לבין ה 640MB כיום, והאם בעוד כ- 3 שנים הם יפעילו את אותם המשחקים או שה 320MB יפעיל פחות טוב... זה ממש דחוף!! יש לי מסך L1760TR של LG. תודה רבה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 771 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אוכל לקנות בלי לקבל צוואר בקבוק מהמעבד? CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267 ) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 2048 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 9600 GT (512 MB) ספק כוח EZCOOL JSP דגם PS-1000 SILENT 500' מסך 22 BenQ E2200HD Maximum Resolution 1920 x 1080 אני יודע שהמחשב ישן השאלה אם עוד שווה לשדרג או שאין טעם בדבר.
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב את ה 8800 GTS השימוש העיקרי שלי כרגע זה בעיקר סרטים פה ושם משחקים (מסך 22"). עכשיו הזמנתי עוד מחשב חדש לבית עם HD4850 יש הבדל ענק בין הכרטיסים? כדי לי לקחת את ה HD אליי?
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
האם זה משנה לאיזו חברה שייך הכרטיס מסך? ואם כן איזה חברה כדאי לקנות? בכלל איזה כרטיס מסך הכי משתלם כיום לקנות?
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
קראתי על Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe והיה רשום שהוא נבנה ל Windows Vista, השאלה שלי היא האם הוא יעבוד גם עם Windows xp 32Bit, והאם הוא יעבוד בלי בעיות?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
ערב טוב יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסך nvidia geforce fx 5500 עם יציאה של S-VIDEO. רכשתי כבל מתאם בין S-VIDEO לכניסה VIDEO בטלויזיה אבל איכות התמונה מאוד ירודה, כמו גם הסרטים/משחקים שאני רואה דרך הטלויזיה.... האם למישהו יש עצה/פתרון לבעיה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן... אני מעוניין להתקין את הדרייברים החדשים של NVIDIA..אבל ברצוני גם להתקין DRIVER CLEANER 3 ע"מ למחוק באופן מוחלט את שאריות הדרייברים הקודמים. ניסיתי להתקין DRIVER SWEEPER, שמשום מה מסרב לפעול על WIN VISTA...לכן אני רוצה לנסות DRIVER CLEANER...הבעיה היא שאני לא מוצא קישור \ ו\או הורדה של התוכנה.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
דפדפתי פה ושם באנטרנט ומצאתי שעדיין מוכרים את ה9800XT איך הוא לעומת הכרטיסים כגון ה6600GT וה6600 הרגיל? האם הוא עדיין כרטיס חזק? http://shop.spc.co.il/product_info.php?cPath=1_4_25_78&products_id=431 http://www.palit.com.tw/en/products/vga_9800xt.html
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה בעצם טלויזיה שמשמשת גם במסך למחשב, בגלל זה הרזולוציה המוזרה הזאת המפרט הוא Phenom II X3 720BE Gigabyte MA770-UD3 G.Skill 4GB DDR2 1066 CL5-5-5-15 Seasonic S12II-500W או OCZ Strealthextreme 600W תלוי בתקציב חשבתי על Sapphire 4870 512Mb Toxic ב 870 ש"ח יהיה טוב? יש משהו יותר טוב במחיר הזה? (מעדיף ATI על NVIDIA) ועוד שאלה שאולי תשמע לכם דפוקה אבל תמיד רציתי לדעת נגיד והמסך שלי עובד ב 1360x768, אני יכול להפעיל משחקים על רזולוציה יותר גבוהה מזו? אני יראה הבדלים בכלל בצפיה? זה יתן לי משהו? יותר חדות? או שעדיף לשחק ברזולוציה המקורית של המסך שלי?
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל זה הכי מתאים שמצאתי.. בכל מקרה, חיברתי היום רך כבל HDMI את המחשב לטלויזיה העניין הוא שאני לא רואה פול סקרין על הטלויזייה, יש קצוות במצד ימין שמאל שלא מנוצלים וכשרואים סרטים זה ממש מציק ! הרזולוצייה מקסימאלית - 1920X1200 ניסיתי להקטין ולא עזר.. אגב, כשאני שם את סרט ישירות דרך ה USB של הטלויזיה עצמה רואים פרפקט הבעיה היא שאין תמיכה בכל סוגי הקבצים.. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך: GIGABYTE ATI RADEON 9200 128MB TV-OUT DVI חבר שלח שלח לי סרט שהוא הכין ואני רוצה לצפות בו בטלוויזיה שיש לי בחדר. חיברתי את יציאת ה-TV OUT של הכרטיס מסך לטלוויזיה בעזרת הכבל שקיבלתי עם כרטיס המסך (צירפתי תמונה של הכבל פה). מה עכשיו אני עושה? יש תוכנות שבהם אני אמור לעבוד עם זה? איך אני משתמש בהם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס TV ואני רוצה לדעת קצת פרטים איך ..? למה..? וכמה...? 1) איך הכרטיס עובד..? 2) האם אני צריך להיות מחובר לכבלים YES/HOT בשביל לקלוט משהו עם הכרטיס? 3) במידה ולא איזה ערוצים הכרטיס יכול לקלוט ? 1 , 2 , 10 ? 4) איזה כרטיס ממולץ ? (אנטנה פנימית או חיצונית?) 5) היכן יש להרכיב אותו לאחר הקנייה אצלי במחשב? 6) האם איכות הצפייה בערוצים השונים תלויה מאוד במחיר הכרטיס? או גם בכרטיס מסך עצמו? ( GEFORCE 5200) תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שנה טובה ומתוקה לכם הכרטיס (leadtek 66gt extrm) הוא בן שנתיים , לא מזמן ניקיתי אותו.. לאחרונה שמתי לב לבעיית ארטיפקטים לאחר זמן מה של משחק, פתחתי את המארז ואכן רוב הארטיפקטים נעלמו אז לכן חששתי שזו בעיית התחממות... הפעלתי AtiTool לבדיקת ארטיפקטים ....אומנם עשיתי בדיקה לכמה דקות וזה לא מצא בעיות , אך הכרטיס הגיע ל83 מעלות, זה בסדר? במנוחה הכרטיס על 45-50. בהמשך אני כבר אעשה בדיקה לשעה ונראה אם יש בעייה בכרטיס עצמו תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD 1200*1920 המסך צריך להיות widescreen וזמן תגובה מהיר. ישמש לסרטים ועבודות גרפיות. גודל 20-23 אינץ'. המלצות חמות יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
Sapphire X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E
-
- 4 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
לי יש בעיה בין הדגמים של Radeon 2600 לRadeon 1950 אני לא יודע מה לבחור ועוד שאלה.. אני בונה מחשב עם ליבה כפולה(ddr2) אשאלה גם האם כרטיס DDR3 או DDR4יהיה יותר טוב מכרטיס DDR2 למרות שלמחשב שלי יש DDR2
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
היה לי במחשב הנייך כרטיס מסך GeForce 9500 512MB, הייתה בעיה בכרטיס מסך (קצר או משהו כזה) והלכתי לחברה שסיפקה לי את המארז והרכיבים (אייבורי) והיא החליפה לי את הכרטיס לכרטיס ATI Radeon HD 5450 1GB שהוא כביכול כרטיס מדור חדיש יותר. (חשוב להדגיש כי ההחלפה היא חלק מהשרות והיא הייתה בחינם) כאשר התקנתי את הדרייברים והסרתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם הרצתי את ה-MW2 MP וזה הריץ לי אותו ב 50-80 פריימים לשנייה כאשר לפני זה הג'יפורס הריץ לי על 70-90 פריימים לשנייה באופן די יציב בלי נפילות פריימים בניגוד לראדון. עוד דוגמא לבעיות זה המשחק NBA 2K, שנאלצתי לשנות אותו למסך חלון כי לא הייתה אפשרות לשחק במשחק ב-20 פריימים לשנייה (גם באיכות של מדיום). השאלות שלי הם: האם יש אפשרות לשפר את …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קניתי 7600GT 256MB של ASL. מישהו פה מכיר את החברה הזו?! אם כן...איך היא? הוא עלה לי בסביבות 870-890. מומלץ להחליף לחברה אחרת?! מחכה לתשובות , תודה.
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום לכולם , הרכבתי מחשב שלם בתוך מארז AEROCOOL הכל טוב ויפה עד שהגיע תור כרטיסי המסך המערכת תכיל שני כרטיסי מסך 4850 רגיל של ספיר. הלוח הוא של אסוס הדגם הנ'ל M4A79 Deluxe תעשו טובה ותסתכלו התמונות של הלוח פה http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=F8NXs2xIQloc5nrb&content=specifications הלוח מכיל 4 חיבורי PCI-E כאשר מה שרשום בחוברת שאם אתה רוצה שני כרטיסים שיעבדו ב 16X אתה צריך לחבר אותם בכחולים כלומר מס' 1 ו 3 אוקי חיברתי את הכרטיסים . אבל עכשיו הבעיה היא שהמתאם של ה CF ראו בקישור למטה לא מספיק ארוך בכדי לחבר בין שני הכרטיסים. http://www.arcade.co.il/shop/images/CrossFire_adapter.jpg את הכרטיס חיברתי ב חיבור מס 2' עם המחברים והכל עובד סבבה חוץ מהקטע ששניהם רשום ב GPU …
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם כרטיס המסך שלי קרס עושה הרושם וכרגע המחשב בקושי מתפקד לכן אני זקוק בדחיפות להמלצה. אני משחק במשחקים שדורשים ביצועי כרטיס מסך לעיתים נדירות אבל הייתי רוצה כרטיס מסך שיוכל לתפקד בצורה טובה במידה ואני אכן משחק. לדוגמא APB, XCOM enemy unknown Fifa). אינני רואה סרטים באמצעות המחשב. ענה המליצו לי על כרטיס מסך מתאים בטווח מחירים של 400 עד 800 ש"ח רצוי מKSP אני לא ממש מבין בנושאי חומרה. יש במציאון של KSP כרטיסים דומים לשלי האם לרכוש אחד מהם ואם לא מה כן הייתי ממליצים במסגרת התקציב והדרישות. תודה מראש Asus GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI PCI-Eב405 ש"ח כרטיס מסך מציאון Gigabyte GTX460 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ב480 ש"ח מפרט מסך LG W2261VP LCD רזולוציה מקסי…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא: E8400 4G זיכרון MSI P43 לוח ספק HEC 500W הכרטיס מסך הנוכחי הוא 4870 עם 512 מגה. מאז שהחלפתי מסך מחשב של 19 ל 23 התחלתי לשחק על רזלוציה גבוהה 1920 על 1080 ואז התחלתי להרגיש את הקושי של הכרטיס מסך לספק FPS גבוהה. מספר משתמשים בפורום המליצו לי לשדרג רק את הכרטיס מסך וטענו שהמעבד מספיק טוב להיום ואין צורך לשדרג ל I5, ולכן חשבתי לשדרג ל RADEON 6870 או 6950. עכשיו השאלה שלי היא האם הכרטיסי המסך 6870 או 6950 יצרו צוואר בקבוק עם ה E8400? והאם הספק הנוכחי מספיק כדי להחזיק את אחד מהם? ועוד משהו, איני מעוניין לעשות OC. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-