כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
איך כרטיסי המסך שלהם איזו חברה זו יש עליהם ביקרות ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
יש לי 4850X2 2GB, אחרי שפניתי לספייר באימייל בקשר לרעש של הקירור של הכרטיס הם שלחו לי באימייל ביוס מעודכן יותר שקט. נכנסתי לדוס עם DOK וכתבתי את הפקודות הבאות: atiflash -p 0 se87qam.006 -f atiflash -p 1 se87qas.006 -f אחרי כמה שניות עשיתי ריסט, נכנסתי לביוס, הגדרתי מחדש את הBOOT ונכנסתי כרגיל לווינדוס. אבל אני עדין אל רואה שום שינוי ברעש של הקירור. שמרתי את הביוס של הכרטיס באמעצות GPUZ ופתחתי אותו עם RBE ואני רואה שהפרמטרים בלשונית FAN לא השתנו. מה אני לא עושה נכון? ???
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי HD5850 של ספיר עם ביוס צרוב של ASUS,הביוס הצרוב העלה את הקלוקים בכ50MHZ גם לליבה וגם לזיכרון. זה יכול לגרום נזק לכרטיס בצורה כזה או אחרת?(אם חשוב לציין,הכרטיס יציב בOC גבוהה יותר)
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך מדגם: MSI 4850 512M 1) הצלחתי לעשות אוברקלוק דרך תוכנת הדרייבר החדש: 790/1100 האם אפשר יותר למפרט הבא? מעבד: Q6600 זכרון 4G 1066 לוח אינטל DG45ID HD Seagate 1.5 TB Blueray combo DVDRW Pioneer 2) איזו חוות דעת אתם נותנים על הכרטיס שלי ובאיזה רמה הוא מבחינת כרטיסי geforce? 3) האם יש איזשהי תוכנה שמפעילה את אפשרות הHD? או שהוא פשוט יתמוך בהקרנת הסרט HD? 4) יש משחקי HD כיום? 5) מה ההבדל בין HDMI לבין FULL HD והאם זה קשור לכרטיס שלי?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן,בחודש האחרון אני מנסה להרכיב מחשב למשחקים ליפני יומיים עשיתי את הצעד הראשון לקראת השלמת המחשב שלי וקניתי את המסך Samsung SyncMaster 226BW 22 אינץ' השאלה האם כדאי לשלב GTX עם המסך הזה? תודה מראש על העזרה
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום חברים אני מרכיב מפרט מחשב לצרכי אנימציה (בעיקר פלאש, דו מימד) ועריכה (פרמייר) וגם קצת אפטר אפקטס. כמו שכתבתי אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלו, האם ההפרש במחיר (יכול להגיע לכ400-500 שח) שווה את ההשקעה? (אני מניח שאצטרך גם להשקיע בספק כוח חזק יותר אם אלך על הTI). כמו כן לא ככ מובן לי ההפרש במחיר בין אותו כרטיס - לצורך העניין הGTX560 לדוגמא - [table][tr][td]כרטיס גרפי Gainward GeForce GTX 560 1GB DDR5 PCIe[/r][/t][table][tr][td]959 ש"ח[/td][/tr][/table] [table][tr][td]כרטיס גרפי Palit GeForce GTX 560 1GB DDR5 SMART EDITION PCIe[/r][/t][table][tr][td]769 ש"ח [/td][/tr][/table]רק עניין של יצרנים? ההפרש יכול להיות די משמעותי לעיתים.. תודה מראש![/td][/tr][/table][/td][/tr…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי כבר זקן (שלא לדבר על כרטיס המסך) וחשבתי שאני צריך לשדרג את כרטיס המסך (כי לעבודה רגילה המחשב אחלה, אבל למשחקים לא). בקיצור הורדתי משחק חדש בשם:GTA SA והתאהבתי. אני חולה על המשחק. בקיצור אני צריך שאתם תיתנו לי המלצה לכרטיס מסך משתלם מבחינת ביצועים. שיוכל להריץ את המשחק הזה בהגדרות בינוניות וברוולוציה בינונית. התושבת שלי בלוח אם היא AGPX4. כמות הזיכרון הפיסי במחשב שלי היא 1024 33mhz cl 2.5 dual channel. בקיצור אני צריך המלצה לכרטיס משתלם בהנחה של עד 1000 שקל ולא גרוש יותר (מקסימיום 1100). בנוסף חשוב לי מאד שלא יהיה לי צוואר בקבוק (CPU: INTEL PENTIUM 4 2.4 GHZ 478 ואת השאר אתם יכולים לנחש לבד). אני חשבתי על GF7600GS. אבל כל הצעה טובה יותר תתקבל בברכה. (דרך אג…
-
- 11 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס עריכה כדי שאני יוכל לחבר מצלמת ווידאו למחשב על מנת להמיר את הקלטות וידאו לפורמט DVD... התקציב: 200-250ש"ח מקסימום.... אם אפשר מנועה מחשבים כי אני מזמין משם גם ככה כמה דברים אז שאני יזמין כבר הכול ביחד... נ.ב הכרטיס בא עם תוכנה שממירה לDVD?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
זהו זו השאלה...איזה חברה נותנת את הביצועים הכי טובים בהשוואה למחיר..... למשל יש gigacube ב-1600 שח..יש ati גם ב-1600 ויש הרקולס ב-1900 ש"ח למה ההבדל כ"כ גדול האם יש הבדל ביניהם בכלל {אולי רק בבאנדל} תודה רבה...
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני כבר שבוע עם הDell 2005FPW שלי. למזלי, הייתה לי חסימה מהפורומים הנהדרים האלו כך שיכולתי להתרכז בעבודה עליו (תכנות). למי שלא מכיר, מדובר במסך רחב (יחס של 16:10, ולא 16:9 כמו הטלוויות), בגודל 20 אינץ', ועם זמן תגובה של 12\16 מילישניות (תלוי לנתונים של מי מאמינים). הפאנל הוא מתוצרת LG.Philips, ונמצא גם בApple Cinema Display. הרזולוציה היא 1680x1050, כלומר מעט יותר ממסך 17\19 לגובה, ומעט יותר ממסך 20 לרוחב. המסך עולה בארץ 750 דולר, שזה באמת גרושים בהשוואה לכל מסך 20 אינץ' ובמיוחד למסך ייחודי עם פאנל מהטובים בשוק (מוזמנים לקרוא את הביקורת בAnandtech). ה20 אינץ' הסטנדרטי של Dell (ה2001FP), עולה 6000 ש"ח (בחו"ל ייצורו הופסק וכעת הם מוכרים את ה20 הרחב בלבד). מבחינת גודל פ…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש עוד אופצייה לחבר עוד מסך למחשב, עם היציאה הלבנה הזאת שליד ה TVOUT, R9100, הבנתי שזאת יציאה איכותית יותר, אם אני יקנה ממיר ל RCA זה יתן לי תוצאות TVOUT גדולות יותר? איכותיות יותר או מה?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
בעיה מוזרה: מעבד סמפרון +2800 על לוח ECS מבוסס מערך SIS 761GX שני פסי DDR, אחד של 1GB והשני של חצי, שניהם נבדקו ותקינים. ספק כח 400 וואט בינוני ומטה אבל עובד טוב עם מחשב שיותר בזבזני בחשמל. כרטיס מסך HD3450 של חברה GeCube שכנראה לא קיימת היום (אלא אם מישהו יתן לינק לאתר שלהם?) מסומן כך: HD345P2-E3 ובמדבקה אחרת RV620LE מה שלא תהיה המשמעות של התוספת הזו. בתוכנת אוורסט הוא מזוהה HD3450 RV620. מערכת ההפעלה XP PRO 32 מעודכנת ותקינה מכל היבט אחר שאני יכול לחשוב עליו. אין כרטיסים אחרים ואין תוכנות מיוחדות שעולות לזכרון בהפעלת המחשב למעט AVG, זוןאלארם, תוכנת ניטור אל-פסק ובקרת אודיו. ללא כל דרייבר מותקן הכל עובד טוב, המחשב זריז והכל על הגדרות של מתאם תצוגה לא מזוהה. ניצול מעבד…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתאם לדיון שלי על המפרט הזה, אני רוצה לוודא שלכרטיסי מסך מובנים כמו בלוח Asus M2NPV-VM עם GeForce6150 ובלוח Intel 946GZIS עם GMA3000, אין בעיה לתמוך ברזולציית מסך רחב שניתן לראות במגוון מסכי LCD בשוק כיום (כמו ה-Acer AL1916WS) למישהו יש מושג אם הם תומכים ברזולצייה הזו?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
בין ה desktop לבין ה TV יש לי כבל HDMI והוא הפסיק לעבוד אחרי יום, למה זה קורה ? החלפתי רק אתמול מחשב בגללל שחשבתי שה HDMI הפסיק לעבוד קניתי מחשב חדש ,זה עבד למשך יום ושוב הפסיק לעבוד,אני בטוח עכשיו שזה עניין של הגדרה,אבל איפה זה??? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום.. שאלתי היא כזו - איזה כרטיס מסך יותר טוב ? אני מתכנן לקנות מחשב חדש והנה חלק מהרכיבים שיהיו לי ב"ה : מעבד - Core2Dou E6600 2.4 לוח אם - Asus P5W DH Deluxe אני יודע שהכרטיס מסך של Asus מתאים, השאלה האם הכרטיס של Sapphire יתאים ואם הוא נחשב בכלל טוב ? הנה קישורים לשני הכרטיסים : Asus : http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3179 Sapphire : http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2960 אז מה יותר טוב ? ומבחינת מחירים יש מצב לירידת מחירים ? כי ראיתי בהודעה אחרת שה-X1900XT אמור לרדת.. יש צפי מתי ? וחוץ מזה ראיתי שיש גם X1900XT של Asus מי יותר טוב מבין שתי החברות ? תודה רבה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 696 צפיות
-
-
איזה מרחק צפייה מומלץ לשבת ממסך בגודל שכזה? הרחקתי אותו כמה שאפשר לכיוון הקיר.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
לקרוא ולא להאמין. http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4770-crossfire,2288.html לקנות שניים בקצת מעל ל 1000 שקל ולקבל ביצועים שעוקפים כרטיסים שעולים כמעט פי שניים מזה.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 17" (CRT) בתקציב של 850-950 ש"ח. המסך ישמש בעיקר לשימושים משרדיים (אינטרנט, מסמכים וכו'), וכמעט ולא למשחקים/סרטים. כמו כן, המסך צריך לתמוך ב 1024x768@85hz לאחר שבדקתי קצת וחיפשתי בפורום, הבחירה מצטמצמת למסכים הבאים: LG F700B Samsung 763MB היתרון של הסמסונג מבחינתי הוא שהוא עולה 100 ש"ח פחות מישהו יכול להמליץ על אחד מהמסכים (או להוסיף אחד ששכחתי) ?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
*כותרת* אם כן יש, באיזה חנויות הוא כבר נמצא? רצוי באזור המרכז.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך radeon rx 480 8gb ויש לי כונן מחשב בינוני האם הכרטיס מסך ייכנס לי לכונן מחשב? אני מתכוון לקנות את הגרסא של ספיר מ-ksp ב-1400 שקל. האם ייכנס?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אחרי חרישת אתרים, amazon, amazon.uk, ebay, וכיוצב זה המחיר הכי זול שמצאתי כולל משלוח ומיסים: זה יצא קצת פחות מ 3000 שקלים שזה עדיין זול ב 600 שח מהכי זול שמצאתי בארץ. אשמח לדעת אם מישהו הזמין במחיר זול יותר תודה
-
- 52 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
תקציב: 1000~3000 חריגה מקסימלית: 500 שח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס: גיימינג חנות: קונה בחו"ל עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן מפרט של המחשב: איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): http://img121.imageshack.us/img121/6711/48474436.png הערות ובקשות מיוחדות: אני קונה בחול את הכרטיס
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב מבחינת ביצועים (לא כולל מחיר)? ATI Radeon 9800XT 256MB DH DVI Video Card VS. Gainward COOLFX ULTRA 1800 XP GS 256MB תודה לעוזרים 8) !
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אז ככה הכרטיס מסך שלי הלך(9800 פרו) ואני מחפש חדש. אני לא רוצה להשקיע בזה יותר מידי כסף אבל אני רוצה משהו שיוכל להריץ משחקים נורמלי... הסכום שאני מוכן להשקיע זה 500 שקל וכמה שפחות יותר טוב! ראיתי את שני הכרטיסים האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=16244 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=16377 שווה לקנות אחד מהם? בבקשה להביא כרטיס מפנדה תודה
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-