עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מהו הכרטיס Dual DVI (רצוי עם TV Out) בעל קירור פסיבי הכי זול שניתן לקנות בארץ בממשק PCI-E? בנתיים הכי זול שמצאתי זה זה: Gigabyte GeForce 6600GT ב-930 ש"ח http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=GV-NX66T256D-OEM&affiliate=zap עם קירור אקטיבי יש את: XFX GeForce 6600 ב-666 ש"ח http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2116 אבל אני לא רוצה מאוורר על הכרטיס... (כיום יש לי Matrox P650 Dual DVI AGP פסיבי שעלה לי מלא כסף, אבל אני צריך להחליף ל-PCI-E)

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  2. תגידו יכול להיות שהכרטיס מסך שלי משתווה לFX5900? כי : מהירות ליבה (ללא אובר קלוק!!):310MHZ מהירות זיכרון (ללא אובר קלוק):425MHZ כמה שאמרו שST LAB חברה לא מוכרת מסתבר אחרת......!!!!

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by lmlm,

כולם יודעים שסוף השנה ATI מתכננת לנו השקה חגיגית של R600. אבל עד כמה חזק הליבה זאת? INQ אומרים שהוא יהיה הליבה החזקה ביותר שנוצרה (!!!) . ד"א הוא לא יהיה כמו הליבה שקונסולה XBOX 360 יהיו לו 64 שיידר יונט (שכחתי איך אומרים את זה בעברית) שאומרים שיהיה חזק יותר מהציפ שבקונסולה XBOX 360! ואל תשכחו שיהיה לו GDDR 4! :o שמעתי ש הG80 יהיה יושק לפני ה R600. חבל שאין עליו פרטים. אבל ה R600 פשוט וואו לינק: http://www.theinquirer.net/?article=31862

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יכול להיות שאשאל את השאלה הזאת בשני פורומים: תצוגה וגרפיקה, וגם מסכי LCD. אז ככה: קיבלתי מסך נוסף וכרטיס מסך ע"מ שאוכל סוף סוף לעבוד עם שני מסכים. המסכים הם: המקורי- LG 1920P והחדש - SUMSUNG 940T . שניהם בעלי פנל VA . הכרטיס שחיברתי במקום ה-onboard הוא N6200 של ASUS בחיבור AGP . אז קודם כל כל מי שאמר לי שהכרטיס מאפשר עבודה עם שני מסכים במקביל (בכל מסך משהו אחר) צדק ותודה על העידוד. חיברתי את ה -LG ל DVI ואת הסמסונג ליציאה האנלוגית. וכאן מתחילות כמה בעיות שאני מקווה לפתור אותן עד מחר בבוקר שזה הזמן שאישרו לי (באופן חריג) להתחרט ולהחזיר אם אני לא מרוצה.... והבעיות הן כדקלמן: 1.הסמסונג חד ונוח לתפעול אבל פשוט "זורח" ..אם מורידים את הבהירות אז גם הטקסט הופך לבהיר יותר. שיח…

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  5. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

הינא ה התוצאה: http://img99.exs.cx/my.php?loc=img99ℑ=score4mz.jpg תזכרו זה רק R9550.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by orkir,

שלום לכולם, היום קיבלתי את המסך החדש שלי למחשב (מסך 32") שעובד ברזולוציה 768*1360 דרך VGA. כשאני רוצה לשחק בOBLIVION אין לי את האפשרות להגדיר במשחק את הזולוציה הנ"ל... איך אני פותר את הבעיה? (המסך עובד כראוי רק ברזולוציה 768*1360...) תודה מראש, אור

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by guypld,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש, AMD 64 כמובן, לוח אם של NForce. לפי מה שהבנתי פה בפורומים הרדאון 9550 לוקח בגדול כל GF באותו מחיר (עד 400 ש"ח). עכשיו אני מתלבט, הלוח אם הרי הוא של NVIDIA אז לא יותר עדיף גם כרטיס מסך של אותה חברה? לא יווצרו בעיות בחיבור RADEON עם שבב NFORCE? אני נוטה יותר לכיוון של G-Force בגלל התמיכה המלאה שלהם בלינוקס, ובכלל רוב המשחקים שאני משחק בהם הם פיפא אנדרגרונד ןלפעמים משחקים כבדים. עד היום הסתדרתי יופי עם GF4 MX440 על האיכויות הכי גבוהות בכל המשחקים האלה, אז אני לךא מבין מה יהיה רע נגיד בFX5500 לעומת הרדאון? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  8. אני קונה בקרוב מחשב חדש .. אני לא גיימר אבל אוהב לשחק במשחקים איזה כרטיס יותר שווה למשחקים ? hd2600xt או 8600GT , לשתיהם 256 מגה. איזה יותר חזק למשחקים?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  9. אז ככה, נכון להיום המפרט שלי הוא כזה: מעבד: Intel i5-2500K CPU לוח אם: GIGABYTE P67X-UD3-B3 ספק: Thermaltake Toughpower 600w כרטיסי מסך: 6850HD (שתי גרסאות סטוק, אחד עם קירור סטוק והשני עם קירור כלשהו של Arctic Cooling שהחלפתי כי אחד מקירורי הסטוק מת) מארז: Cooler Master Silencio 450 RC-450-KKN1 רזולוצית מסך: 1920x1080 הבעיה: חום. כרטיסי המסך (שניהם) מגיעים למאה מעלות בכל שימוש מאומץ, מהר מאוד. התופעה שאני רואה על המסך היא קרטועים, ובמידה ואני לא סוגר את האפליקציה המאמצת, כיבוי של המחשב. במידת האפשר, אני מעוניין לקבל תוספת ביצועים יחסית לכרטיסי המסך הקודמים, אך יש לשים דגש גדול על קירור שיהיה אפקטיבי יותר מהם, ובתקווה ימנע את הבעיות הנלוות. אני רו…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי אנשים, חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי לצערי .. את הגודל .. יותר נכון אורך של ה 8800GT. זה מאוד חשוב לי, כי המארז שלי גבולי לכרטיס מסך הזה, ואני רוצה לראות אם זה יכנס, כמה ואיך. תודה לעוזרים, ד"א יש לי Jsp-Tech 550D

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by RocknRolla,

אני מתלבט בין RADEON 5770 לבין GTX 260.מה עדיף? אני יודע שה-260 קצת יותר יקר אבל האם זה באמת שווה את הכסף? אני ישחק על רולוציה 1280X1024. הספק סוחב ולא יהיה צוואר בקבוק אני בטוח.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by daniel666,

האם אפשר לחבר מסך דך לRIVA TNT2

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. טוב אז ככה..... יש לי RADEON 9800 PRO 128MBשל ATI.. P4 3.06 512DDR.. ואני משחק המון זמן SOLDIER OF FORTUNE 2.. ולאחרונה פשוט הFPS קורס לי ל 20-30..ובקושי אני יכול לזוזזזז התקנתי תדרייברים החדשים של ATI...מהאתר..בדקתי ב DXDIAG שהכל ENABLE.. הכל פיקס.. והגב במשחק ניסיתי גם גרפיקה הכי נמוכה לא עוזר בגרושש! ואני כבר נואש.. אם תוכלו לעזור לי בבקשה.. תודה...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. איך אני עושה את זה? אני יודע מה צריך לחבר וכל זה אבל מה אני אמור לכוון בוידוא כדי שתהיה תצוגה גם לטלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  15. אני חןשב שהכותרת אומרת הכל... נשרף לי הכרטיס מסך ורציתי לקנות RADEON 9700 פשוט כרגע אין לי מספיק כסף.... אז אני צריך לקנות משהו במקום.... תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by stingeR-,

הגיפורס של INNOVISION שקניתי אמור להראות ככה:http://www.pcextreme.net/reviews/inno3d-fx5200/6.jpg ועלוי אמור להיות היטסינק לא קטן... עכשיו שקיבלתי את הכרטיס קיבלתי אותו בצורה יפה ונראה אותו הדבר רק בלי ההיטסינק... קיבלתי מאורר קטן עם היטסינק קטן מאוד...

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by dvirl,

יש לי את כרטיס הרקולס 4500 מבוסס קירו 2 בהפעלת etm אין לי אפשרות לבחור רזולוציה והמשחק לא רץ ומוציא הודעת שגיאה fullscreen mode not supproted אנא עיזרו לי במציאת פיתרון תודה דביר

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by porcupine_tree_26,

כמה לדעתכם NVIDIA שילמו בשביל מה שטום הרדרוור המליץ כאן - http://www6.tomshardware.com/graphic/20030714/vga_card_guide-70.html נראה לכם הגיוני שמכל הכרטיסים שנבחנו פה ( לא מעט... ) הקנייה הכי טובה תמורת הכסף היא FX 5600 ??!! אני קראתי בעשרות אתרים אחרים שכל סדרת FX 5600 ללא יוצא מן הכלל הם כרטיסים בינוניים מאוד שלא הצליחו להגיע לרמה של 9500 פרו + 9600 פרו שהם מוצאים פחות או יותר באותם מחירים בשוק ( גם בארץ - באזור 1000 - 1200 ש"ח וגם בחו"ל - 200 $ בערך.. ) עובדה לכך היא ש NVIDIA ( יכול להיות שאני טועה... אני לא סגור על זה ) מוציאה את ה 5700 במקום ה 5600... אז מה יש לכם להגיד על זה ? לפי דעתכם טום הרדוור בחר במלוא הכנות את ה 5600 FX או בעקבות פרסומת טובה וכמה מזומנים שיחז…

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by ozeini,

שלום לכולם, רציתי לדעת איזה מהכרטיסים נחשב טוב יותר ומה עדיך לי לקנות מהם, אגב שניהם של LEADTEK ושניהם עולים אותו מחיר (כ-500 ש"ח). מי שיכול לעזור אז בכבוד. תודה!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. שלום, אני בדילמה לפני קניית כרטיס מסך, התיכנון שלי היה לקנות 2X98GTX אבל הבעיה נעשתה יותר מעניינת בגלל הידיעות/שמועות על כך שישתחרר שכרטיס עם ה-GT200 ישתחרר לקראת סוף יוני או סוף השנה, או משהו אחר שהוא לא הדור הבא. התכנון שלו עומד בעינו משום שאין לי חשק עוד להמתין אפילו עוד חצי שנה/רבעון לכרטיס חדש ולכן אני רוצה לסחוט כמה שאפשר מהמערכת שלי על מנת שתשאר חזקה לפחות שנה וחצי~. עכשיו עומדות כמה אפשרויות: 1. לבצע OC קיצוני לשני הכרטיסים, השאלה האם השיפור יהיה משמעותי (לא מצאתי בנצ'ים) והאם זה שווה את ההמאמץ והכסף? 2. ראיתי את זה http://www.skypc.co.il/default.asp (אני מקווה שאני לא עושה פרסומת, אם זה לא בסדר אני אוריד את זה) דבר נחמד מאוד. מדובר באוברקלוק רק למעבד (Q9450), השא…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by acker16,

אני מנסה למצוא דרכים יצירתיות לפתור בעיה שמפריעה לי אני מנסה לשחק ב witcher 3 על מסך 4K ומקבל FPS של 35-40 על הגדרות בינוניות-גבוהות (בלי hairworks/ HBAO/ וfoliage high) יש לי כרגע SLI של שני 780 Ti בגרסה OC ל 1085 MHz ניסיתי לעשות OC אבל למרות שהטמפרטורות נשארות נמוכות (<80C) ברגע שאני מעלה יותר מ 50MHz מתחילים ארטיפקטים, כנראה שנפלתי על לפחות כרטיס אחד חלש ניסיתי להעביר physx למעבד וה FPS ירד ל20, כנראה שזה עובד רק במעבדים חזקים יותר , לי יש 6600K הלוח אם שלי: Gigabyte Z170 gaming 3 לא תומך בtri-way SLI וגם לא נראה לי שהייתי עושה את זה גם לו זה היה אפשרי המצב נסבל אבל הFPS הנמוך מאד מפריע לי, בוודאי שאין לי כוונה להוריד רזולוציה לרזולוציה שלא מתאימה למסך הרעיון ה"ש…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by roma,

הוא קיים בכלל כי בפורום מישהו אמר שהוא עוד מעט יגיע לארץ והוא יעלה בערך 1800 ש"ח.. מאיפה המידע הזה? חיפשתי את הכרטיס הנ"ל באתרים של GIGABYTE וש HERCULES והחיפוש לא הניב תוצאות :-\

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. כל מי שידבר איתי אמר לו שהיה לו את הבעיה והוא סידר אותה אני מחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ... ואני רואה הכל בשחור לבן חיברתי את הנייד ....לטלויזיה ... ואני רואה הכל שחור לבן מה לעשות ati mobile 345m igp זה הכרטיס מסך ... אמרו לי שאפשר לסדר את זה עם הגגדרות אני מנסה עם חבר בטלפון לא מצליח

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  24. קניתי את הכרטיס במזל טוב ועכשיו אני רוצה לסחוט ממנו כמה שיותר, מה לעשות? * אני מוציא ב ?(3D2001 12K) וב (AQUAMARK3 39K) הלוח שלי דיי חלש (רק AGPX4).

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  25. איזה כרטיסי מסך עכשוויים מקבילים בביצועיהם ל-GTX260 הישן? מה טווח המחירים שלהם? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.