עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני חושב לשדרג לאחרונה את המחשב שלי (המפרט שלו בפרופיל). אני לא רוצה להוציא הרבה מעבר ל1000 ש"ח מאחר ואני אחליף מחשב בעוד שנה אני מאמין, המטרה כמובן לחזק אותו גרפית למשחקים. בכל מקרה חשבתי להוסיף 2 כפול 512 מגה זכרון (להרחיב ל2 ג'יגה) בכ-300 ש"ח. ועכשיו לעניין: אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך HD2600XT מול X2600XT. כאשר ה-HD הוא DDR3 אבל 512MB, וה-X הוא DDR4 אבל 256MB. לא מצאתי שום השוואות ביניהם ושניהם באותו מחיר כמעט (700 וקצת ש"ח). אשמח לדעתכם לגבי ההבדל בין הכרטיסים והיתרונות של כל אחד, או הצעות לכרטיסים אחרים בסביבת המחיר. כמובן שהכרטיס צריך להיות PCI-E. תודה רבה, ZigZagEr

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by GolanM,

בוקר טוב ושבת שלום. יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE GA-P55-UD3L קראתי את הMANUAL שלו והבנתי שהוא תומך ב CROSSFIRE (שזה של ATI) וכמו כן ראיתי גם עוד יציאה תואמת. השאלה שלי היא כזאת, האם זה גם תומך ב SLI של NVIDIA? ואם הבנתי נכון התושבת של כרטיס המסך זה PCI Express x16 Slot? תודה לעונים ולמנסים לעזור.

3. Started by doreiny,

שלום לכולם אני משדרג את המחשב השבוע לפלטפורמה החדשה של ה 775 יש לי בינתיים 865 (לוח) הכרטיס מסך שלי הוא giga-byte 5900xt 128mb 256 bit עכשיו אחריי השדרוג אני מביא את הכרטיס הבא: GV-NX66128D שהוא giga-byte 6600 128mb 128bit האם ה 6600 הזה חיותר טוב למרות שהוא בגירסה החלשה ביותר?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by ItzikT46,

היי.קניתי מחשב חדש עם כרטיס LEADTEK WINFAST PX8800GTS TDH 320MB. המעבד הוא C2D. אני מעוניין לבדוק ולהתרשם מיכולות הכרטיס.איך כדאי לבדוק - עם תוכנת בדיקות או הרצת משחק כבד, ועל איזה מומלץ ? תודה

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  5. אז ככה כמו שמצויין בכותרת איזה עדיף מסידרת ה8800 עד 1350 שקל...

• 12 תגובות
    • 980 צפיות
  6. Started by ayalash,

שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם. מן הסתם שהכרטיס המובנה לא מספיק חזק בשביל להריץ את המשחקים היותר חדשים בשוק. לדוגמא, ניסיתי להתקין את המשחק need fo speed : the run וגם את GTA IV, וזה פשוט לא הצליח. לאחר ביקור באתר can you run it ) http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx( הכרטיס מסך שנכתב שם שמומלץ לביצועים אופטימליים הוא 1024 MB RAM ATI Radeon HD 6950 או 1024 MB RAM NVIDIA GeForce GTX 560. השאלה שלי היא אם כדאי לקנות את הדגם הזה(של רדיאון), או שאין צורך להגזים ואפשר להסתפק נגיד ב radeon 6750. *נ.ב. אני רוצה גם שהכטיס מסך יהיה מספיק טוב למשחקים עתידיים, שלא עוד חצי שנה כבר יהיה מיושן.. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ophirv,

שימו לב טוב לשני התמונות הבאות ! תסתכלו על החוט בין 2 העמודים - רואים בבירור ש ATI 6XAA יותר טוב או משתווה ל GEFORCE FX 8XAA ! הדבר האחרון שיפיל אותכם לרצפה זה ה FPS בצד ימין למעלה !!! GEFORCE FX http://www.hardocp.com/images/articles/10436208595cUSd31HIx_5_13_l.jpg RADEON 9700 http://www.hardocp.com/images/articles/10436208595cUSd31HIx_5_14_l.jpg נראה מה לכל מעריצי NVIDIA יש מה להגיד !!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. קרדיט: Xlabs לאחר ציפייה רבה, NVIDIA סופסוף שיחררו כרטיסי QUAD SLI למכירה. עד היום המחשבים היחידים שבהם היה ניתן למצוא כרטיסים כאלו, היו מחשבים מוכנים של חברות שונות, כמו מפלצת הגיימנג של DELL, הxps600, ורק קהל מצומצם מאוד של אנשים (לדוגמה, אנשים שיכולים להרשות לעצמם מחשב ב 10,000 דולר) היו יכולים להנות מביצועים חסרי-תקדים של 4 כרטיסי מסך מהטובים שמוצעים בשוק, העובדים יחדיו בשביל לספק חוויה גרפית שאין שניה לה. 60 שניות על QUAD SLI QUAD SLI היא טכולוגיה חדשה יחסית, הפותחה ע"י NVIDIA, המאפשרת ליצור כרטיס מסך אחד, בעל שני PCB, ועל כל אחד מהם ליבה, זיכרון, קירור, וכל מה שכרטיס מסך רגיל צריך בשביל לתפקד. הכרטיס הזה, משתמש בחיבור PCI-E יחיד, כלומר, זהו כרטיס מסך כפול. אך ל…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש לי פשוט אחד שיצא ממחשב פנטים 4 עכשיו וחשבתי להחליף אותו במה שיש אצלי שזה Ti4200 מה אתם אומרים? תודה

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  10. הזמנתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה BFG GeForce GTX260 MaxCore OCX 896mb GDDR3 PCI e שעלותו מתוך הסך הכללי של המחשב הוא 1800 ש"ח..עכשיו מי שאני קונה ממנו את המחשב הזמין והביאו לו בטעות 260gtx (לא 216 ) של zotac וכשאמרתי לו שאני רוצה את מה שהזמנתי במקור הוא אמר לי שהיבואן לא מוכן לקחת ממנו את הזוטק והוא יצטרך לשלם שוב אם ירצה את הכרטיס מקורי שהזמנתי, מה שאומר שאם אני אתעקש הוא יפסיד כסף..אז הוא הציע לי את הזוטק ב600 ש"ח הנחה כלומר שהוא יחזיר לי 600 ש"ח מה שבעצם אומר שעלות הכרטיס תהיה 1200 עכשיו אני מתלבט אם להתעקש על הbfg המקורי שהזמנתי שהוא גם 216 עם oc רציני וגם חברה יותר טובה וידועה או לוותר ולקחת את הזוטק שהוא לא 216 ובלי oc וחברה פחותה ובזה לחסוך 600 ש"ח..השאלה אם שווה לי..…

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  11. Started by Lord^Lior,

יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 128 אני חושב שיש סיכוי שהכרטיס מתחממם יתר על המידה (הייתה לי בעיה עם הלוח אם, הטכנאי אמר שחלק מהסיבה היא התחממות הכרטיס מסך. כששאלתי פה על זה אמרו לי שהוא מזבל לי בשכל). הייתי רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לבדוק את חום הכרטיס. ניסיתי לבדוק ב sandra, אבל זה מראה לי רק את חום הלוח אם (שהוא ד"א מאד נמוך, כ - 15 מעלות, מתחת לטמפ' החדר). אם אני מנסה לגעת בכרטיס הוא לא חם כלל (בזמן עבודה של המחשב). אז אם יש עוד אפשרויות אני אשמח לשמוע. בנוסף הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות ממשית בכטיס כזה (שהוא ישן יחסית, אחרי הכל) להתחממות שתגרום לנזק למערכת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by GooG,

עד כמה בעייתית העובדה שהוא צורך 250W ? מהי התוחלת חיים שלו / טמפרטורות / רעש ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by X-Gamer,

??

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by OR007,

אני לא חושב שהבעיה נובעת מהכרטיס... ה-AA/AF לא מופעלים....קינפגתי כבר בעזרת RAGE 3D אך בכל זאת ה-FPS עומד על 30 בערך ~ בעבר הבעיה הייתה קיימת אך בעזרת פקודות מסויימות של ה-CONSOLE ומידע על כמה לכוון את הפקודות האלו חזרתי למוטב וה-FPS היה מיוצב ב-70-99 ! למישהו יש מושג מהן הפקודות האלה ?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  15. שלום, עדיין לא מצאתי חנות שמוכרת אותו, אבל יש כבר יבואן שמוכר אותו, והוא עולה בכמה שקלים יותר זול מה-3850 של 256MB. חיפשתי ב-GOOGLE וחוץ מהכרזה של NVIDIA על הכרטיס לא מצאתי שום דבר. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  16. שלום רב, יש לי ספק 550W שמחזיק כרגע GTX280 אני מעוניין לקנות את הכרטיס הבא: "Asus gtx670-dcmoc-2gd5 2gb mini small form factor" האם הספק מספיק בשבילו? מצ"ב פרטים של הספק:

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by galko,

יש לי כרטיס מסך של NVIDIA יש לא שלוש יציאות ומיכיוון שאני מנסה לחבר 2 מסכים רגילים אני נאלץ לחבר אחד מהם ליציאת VGA ואת השני ליציאת DVI-I בעזרת מתאם מDVI-I לVGA. המסך שמחובר לVGA נידלק עם הפעלת המחשב והמסך השני נישאר בהמתנה עד שמערכת ההפעלה מסימת לעלות, כאשר היא מסימת הוא "נידלק" אבל נישאר שחור, הנורה שלו מפסיקה להבהב ונישארת דלוקה. מכיוון שחיבור של מסכים במקביל הוא נושא בנאלי ולא מסובך ומכיוון שניסיתי את כל הצורות השונות ... תדרים, רזולוציות וכו וראיתי שהמסך נישאר שחור אבל עובד (הוא תקין) תהיתי אם אפשר להכריח את הכרטיס מסך להפעיל את יציאת הDVI בהפעלת המערת כבררת מחדל ול את הVGA ולהמישך לנסות משם. האם משהו יודע איך עושים את זה? איך גורמים לכרטיס מסך לגשת לDVI כבררת מחדל? …

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  18. Started by Domovoi,

תגידו ,מה זה? ב Ati Tray Tools אפשר לשים על HIGH\LOW\OFF... מה זה עושה?

19. Started by yuyudodo,

עדיף מKSP תנו בראש

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by erap129,

יש לי את המערכת הבאה: P4 2.8Ghz 512 Ram M.board- MSI 865p הכרטיס הוא AGP המערכת הזאת תגביל את הX800XL? אם כן עדיף לי לקחת 6600GT יותר זול

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by Jack_g,

ראיתי את הכרטיס הזה: Xelo ATI Radeon 9700 128MB DDR והוא מאוד זול איך החברה בכלל פעם ראשונה שאני שומע עליה היא טובה? יש לכם אולי ביקורת עליו ?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  22. הרכבתי את ה GF 8800GTS 320MB של לידטק המחשב פועל והכל פועל כרגיל. עשיתי בדיקה של 3DMARK 03 וגם 06 ובאמצע הבדיקה ניהיה לי מסך כחול וזה עושה לי ריסט? מה יכול להיות הבעיה? ניסיתי גם דרייברים של אומגה וזה עושה לי את אותה הבעיה.... ברשותי ספק כח HEC 400TR-TF שאני יודע שהוא אמור להפעיל אותו בלי בעיה. אבל העניין הוא יכול להיות שזה הספק? כי המחשב גם נמצא בOC ממש רציני(לראות במפרט). יכול להיות וזה גורם לו בעומס להיכרס?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  23. הכוונה היא לרגיל.. לא gt ולא le ועוד שאלה.. הבנתי ש7600 יותר חזק מ6600 והם באותו מחיר... יש גם 7600 לחיבור agp?

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by m3tr0x,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש אך אני לא יודע מה הכי משתלם ומה הכי כדאי לקנות התקציב שלי הוא 1000 ש"ח ואני צריך כרטיס מסך טוב להפעלת המשחקים החדשים בצורה טובה וחלקה יש לי windows XP ולוח אם של gigabyte מדגם GA-8S648FXRZ תודה מראש על העזרה

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by nirsul,

לצערי יש לי RADEON 8500 ולא GEFORCE 4 אולם ייתכן שחלקכם יימצאו עניין במידע הזה (שייתכן ואתם יודעים - אני לא ) שמצאתי באיזשהו פורום: I have a GF4 Ti4200 128MB and it has been working great, but I applied a special patch and now Win2K sees it as a Quadro4 700XGL and it performs much better than it did stock. Check out www.guru3d.com for info, under "RivaTuner" or "SoftQuadro4" for info on how to do it, it's very easy and won't damage your card in any way. The GeForce and Quadro cards are basically the same, save a few transistors disabled on the GF cards. The software patch does work, and there are a ton of before and after benchmarks for you non-believers out there. ניר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.