עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ido,

האם ה -GV-R9500 של גיגהבייט הוא מה שנקרא הרידאון 9500 פרו ? או שיש שתי גירסאות, אחת פרו ואחת לא.. ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by lion03,

יש לי 1000 שקל ושמתי עין על ה6600GT ולפני שנה קניתי R96P ואני רוצה לדעת אם קניה של ה6600GT היא סתם בזבוז כסף

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  3. שלום חברים, מחפש לקנות ג'וק מסוג - NVIDIA מספר זיהוי לג'וק : 1. ג'וק 1 הוא : G86-730-A2 2. ג'וק 2 הוא: G86-770-A2 היכן ניתן להשיג ולקנות ??? אודה על תשובתכם! דוד

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by ytoledano,

שלום, עכשיו אני מסיים לעבוד ויש לי בבנק באיזור ה13 אלף ושקלתי להשקיע (יעני לבזבז) חלק על טלויזיה/מסך (הגבול כבר מיטשטש) LCD 1080i/p. בחור בחנות אלקטרוניקה בעזריאלי אמר שזה מתחיל באיזור ה10 אלפים בשביל 30" שזה נשמע לי סביר. השימוש יהיה בעיקר לצפייה בריפים של תוכניות שהיו בHDTV (חוקי לגמרי, דרך אגב). יש לי עם זה בעייה בגלל שלתוכניות האלה עושים Down-sample מ720i/p או 1080i ל480i, אבל יש לי הרגשה שבקרוב, עם התפשטותו של הפס הרחב באמת, יתחילו לצאת ריפים ב720i בגודל CD לפרק של 42 דקות (כבר היום יוצאים פרקים של 21 דקות בגודל של שליש דיסק, במקום רבע שהיה פעם). עוד התלבטות היא איך לחבר את המסך, בDVI, כמסך שני, או בComponent (ידוע גם כ Y Pb Pr). לצערי המודעות לאיכות הטלויזיה בארץ …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by The3DGod,

פשוט WOW :o http://www.tgdaily.com/2006/03/20/nvidia_sli_forphysics/

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by yot,

לאחר פריסת הפרוייקט במשך קרוב לחודש, החליט צוות האתר לפתוח בפעולת סינון כנגד כל אלה שמשתמשים בתגים ובשם האתר בצורה צינית ולא רצינית. בזמן הקרוב, יישלחו הודעות פרטיות לחברי פורום שונים שלפי דעת הצוות ודעתי התג שלהם לא מכובד ולא מייצג את הקהילה בצורה רצינית ואיכותית. מטרת הסינון אינה(!) לפגוע באותם משתמשים שייתבקשו להוריד את התג שלהם, אל מתבצעת רק למען הקהילה, שמה בארץ ובעולם. כל נושא התגים יצא מפרופורציה - כנראה הסברנו את עצמנו לא נכון: כנראה מה שחברי הפורום והאתר הבינו, שכל חבר באתר חייב לשאת את התג. לא זאת היתה הכוונה שלנו - הכוונה שלנו היתה שכל חבר באתר, שמעוניין לקדם את שמו של האתר, ואת שמה של הקהילה הישראלית בעולם הצורה רצינית ובכבוד - הוא זה שייצג את הקהילה. מאח…

• 17 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. אמנם הנושא נטחן פה לא מעט אבל לא ראיתי שהתקבלה החלטה כלשהי. אני קונה מחשב חדש, כנראה בKSP (שירותי "טכנאות" אני מבצע בעצמי ואין לי צורך בנציג מכירות חביב וידען, הפרש מחיר של כ500 ש"ח בין KSP לבין חנות איכותית לא מצדיק שירות טוב יותר). הנה המידע שהצלחתי לאסוף לגבי היצרנים השונים. אשמח אם תוכלו לסייע לי בבחירת כרטיס מתאים ואו במידע נוסף עליהם. Palit sonic dual edition 512MB - מחיר: 1269 ש"ח בTMS בטווח המחירים הנתון הוא כנראה בעל הביצועים הטובים ביותר (מומהר), מקרר טוב יותר מהאחרים אך כנראה מרעיש גם יותר מהאחרים. הנושא המדאיג יותר הוא האחריות שבכרטיס זה היא רק למשך שנתיים. משום מה כרטיסי המסך הקודמים שלי התחילו לעשות בעיות דוקא לקראת שנתיים שימוש בדיוק. לא ניתן לקנות אותו בKS…

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by urich,

יש לי כרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה במחשב הנייד אבל אני לא מרוצה מהיציאת ווידאו יש אפשרות לשפר את התוצאה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  9. אני רוצה HTPC ואני מתלבט איזה כ. טלוויזיה להקטלה אני רוצה: Leadtek WinFast DTV2000 H PINNACLE Studio 500-PCI version 10 WinTV-PVR-150 Hauppauge

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  10. שלום לכם. יש לי את המערכת הזאת: CPU:Intel DualCore E2200 2.20,2.19 Memory:2GB(512*4)1 GPU:XpertVision nVidia GeForce 7300GT 512MB(9800GT Soon)g Mouse:Logitech MX518 Power Supply:G-pro 500W atx12(SeaSonic 400W Soon)g OS:Windows Xp Sp3 HDD:250GB אם נשים בצד את הספק כח(אני אחליף),האם 9800GT יעשה צוואר בקבוק למערכת? תודה.

• 12 תגובות
    • 906 צפיות
  11. Started by sariti,

8) ברשותי גיפורס 4200 אם יציאת DVI רכשתי לו מזמן מסך LCD דנדש קיבלתי א ותו היום חיברתי אותו ל DV וביציאה האנלוגית חיברתי את הסמסונג הישן כרגע שני המסכים עובדים ביחד אם טכנולוגיית ה nView uzv וזה פצצה. אני יכול לפתוח אתר במסך אחד ומישחק במסך שני או שני אתרים שונים בשני מסכים או כל דבר אחר משהו שווה ביותר אפילו ה TASKBAR מתפרץ על שני המסכים כאילו היה זה מסך אחד יש לי שם 2 דסקטופים הסמן עובר ממסך אחד לשני אפשר לראות סרטים בכל מסך , בשניהם או חצי חצי זה כזה פצצה אני מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה רק שאלה לי אליכם האם אפשר לשחק מישחקים אם 2 מסכים או יותר בגיפורס 4200? כי ניסיתי וזה עובד רק על מסך אחד !!! האם רק הפריליה של מטרוקס תומך ב MONITOR SOUROUND? בבקשה תגובות שלכם אלי 8)

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  12. Started by thegame998,

קיצור של מה זה PCB? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. היי, מפרט המחשב שלי: מעבד:Intel i5-2500K. ספק כוח:Enermax Modu87+ 700W. מסך:SAMSUNG BX2450. זיכרונות:Crossair 8GB DDR3 1600Mhz. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. התחדשתי בכרטיס מסך חדש 6970 מתוצרת ג'יגבייט,לאחר כשבועיים שפעל פיקס - הופיעה ההודעה:"Amd Catalyst הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה." - לאחר הופעת הודעה זו,ניסיתי לשנמך דרייבר מ11.12 ל11.11 ואז התצוגה הופיעה באופן תקול לגמרי:מריחות של צבעים שונים:אדום,כחול,לבן,שחור וכו'... האם הסיבה/ות להופעת הודעה זו ומה שקרה אחריה,יכולות להיגרם עקב דרייבר אחד ו/או שניים תקול/ים (11.11 + 11.12),שהורדו מהאתר הרישמי של AMD (היות וכרטיס המסך חדש לגמריי),כי לאחר התקנת הדרייבר 12.1 במצב SAFE MODE,שהיה הכרחי לפעול בו - חזרה התצוגה לפעו…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Axel Foley,

חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלוויזיה ורואים טוב והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני מנגן קטע וידאו במדיה פלייר (וכל נגן אחר) רואים את הכל מסביב חוץ מהקטע וידאו עצמו. הוידאו מופיע במדיה פלייר על המסך של המחשב, אבל במדיה פלייר שמופיע על הטלווזיה רואים רק שחור ( הנגן עצמו נראה בטלוויזיה) חוץ מזה רואים הכל, השולחן עבודה, דפדפנים וכו'... מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  15. זאת מאז שהפעלתי סרט HD במחשב (שהמחשב לא כל כך הציג אותו בצורה טובה) מדובר בכרטיס REDAON 9200

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. האם כדאי לקחת את HD5750 השאלה מה צורך חשמל יותר זה חשוב כי יש לי ספק HEC 400

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  17. אני מדבר על הכרטיסים 9700non pro/9700 pro . איזו חברה הכי טובה מבין הבאות : SAPHIRE POWERCOLOR 3D CONNECT

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  18. מהם היציאות בכרטיס מסך הזה?

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by SloOmPer,

יש לי מעבד P4 3GHZ HYPER THERADING כרטיס מסך ATI HD 3850 256MB זיכרון GEIL 2GB DDR2 ספק FSP 400W PNR DX9 מערכת הפעלה XP HOME EDITION כמה FPS אמור להיות לי על 768 * 1024 + הכל על HIGH , בלי AA ?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  20. שלום. מעבד סנדי, לוח H67 עם יציאת HDMI, שבה אני משתמש. כאשר המחשב הולך לישון, המסך נשאר ער (דלוק) - רק לא מציג תמונה, כמובן. ניסיתי את אותו הדבר דרך ה DVI, והכל עובד כרגיל (המסך הולך לישון עם המחשב). מדוע הדבר קורה? (כשאלת אגב - האם כדי להעדיף חיבור אחד על פני השני - או ששניהם זהים?) תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  21. טוב, מדובר בתקלה די מעניינת, אשר עד כה לא ממש ברור לי אם מקורה הוא חומרתי או תוכנתי. מה שבטוח, מחיפוש קצר ברשת מצאתי לפחות 3 ת'ראדים ארוכים הנוגעים בדיוק לאותה הסוגיה. אתמול בערב שיניתי את שיטת ה A.A בדרייבר מ Box ל Edge Detect (תזכרו את הנקודה הזו), נכנסתי ל BC2 ושיחקתי בפאנן ולא נתקלתי בתופעות מיוחדות. היום נכנסתי לשחק קצת ב White Pass ותוך שניות הבחנתי בארטיפקטים (ריבועונים שחורים) המתרוצצים להם מדי פעם על המסך. בהתחלה תהיתי שמא אולי מדובר באוברקלוק הקל שעשיתי לכרטיסים, באמצעות ה O.D. החזרתי את הכרטיסים לסטוק, הפעם התחלתי סשן של Atacama Desert ותוך מס' שניות, ארטיפקטים על כל המסך וכל המשחק קפא עם מסך מחורבש. את המשחק הצלחתי להקריס ולחזור לדסקטופ ללא שום בעיה (בהזדמנו…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by D-Max,

רציתי להתייעץ איתכם לא לגבי דגם מסויים . אלא לגבי חברות סתם לידע הכללי שלי . איזה חברה הכי טובה בשיווק כרטיסי מסך ? לא קשור ATI NVIDIA בכללי . Sapphire VS ASUS ? וגם אני מתכוון בכללי

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  23. אני חושב מה לקנות או את הכרטיס מסך הזה Hercules 3D Prophet 9700 128MB או Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO אני לא יודע מה לקנות אני לא גיימר מושבע אבל אני רוצה לקנות מחשב שייסחוב לי משחקים כבדים . איזה כרטיס אתם ממליצים לי? אפילו אם יש אחר תביאו לי אחר שהיה ממש ממש טוב. אמרו לי שה Hercules 3D Prophet 9700 128MB הוא בין הטובים בעולם תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  24. אני יודע שכל אחד יחשוב אחרת אבל מה לדעתכם האישית עדיף, לקנות חלקי מחשב בארץ במחירים גבוהים או לקנות בארהב בזול אבל בלי אפשרות של אחריות ? ממה שבדקתי לארחונה ברוב המקרים החלקים יותר יקרים ב 200-400 שח כמו זכרון מעבדים ולוחות אם והרבה יותר יקר, כמעט פי 2 אלו הם הכרטיסי מסך. בסיטואציה שלי יש לי אנשים שבאים מידי פעם לארץ אז המשלוח לארץ זה לא פקטור בשבילי אז לא להתייחס לזה בשיקול.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  25. Started by badmama,

רכשתי היום בפנדה ספק כח של HEC דגם 420. ההתחבטות האחרונה שלי היא בין 2 הדגמים שיש בנועה: X1800GTO. X1800XL. השאלות שלי: א. איזה מהם עדיף לספק כח החדש והמארז הממוצע שלי (האם כדאי לשמור את ה XL למארז חדש יותר?) ב. הבחור בפנדס, כנראה כטריק שיווקי ניסה לפתות אותי כמה שיותר וללכת על ה 7900GT של EVGA ב 2200 שקל, הוא טען ש ATI רועשים באופן ניכר מהקירור בסטוק שיש לאלה ב 7900GT. האמנם? האם באמת כדאי לפזול שוב ל NVIDIA? תודה לכל עוזר. ושוב תודה על הסובלנות.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.