עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס מסך מסוג Quadro FX2000 128MB AGP כמה הוא שווה? אני רואה שבגולדטופ הוא עולה כמעט 3,200 ש"ח.. אבל למה שלי יש אין את המאוורר עליו.. קצת פרטים? כמה שווה בערך?

2. היי, החלפתי את הכרטיס מסך לאחד אחר מאותו הדגם, וכאשר המחשב נדלק אז המסך שחור (no signal) עד שwindows עולה ואז הכל עובד כרגיל. כשאני מספים את del (הכפתור כניסה לbios utility בלוח אם שלי) אז המסך נשאר שחור לנצח. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי את הHDMI למובנה וכן הצלחתי להכנס לBIOS עם תצוגה תקנית, ובדקתי שם שמוגדר לו להציג מהPCIE slot של הכרטיס מסך, ואחרי זה חיברתי את הכרטיס מסך חזרה ועדיין אין לי תצוגה בתהליך העליה. אציין שבכרטיס הקודם שלי שהיה מאותו הדגם לא הייתה את הבעייה הזו. האם מישהו נתקל בתופעה? intel i5 4670k gigabyte z87 sniper gigabyte r9 290x wf3 oc

3. Started by bneli,

היום בבוקר באתי לשחק קצת את המשחק GRID (לא משחק הכי טובעני) איך שאני מפעיל את המשחק המאווררים של הכרטיס מסך קופצים למקסימום(אז כבר הבנתי שמשהו לא בסדר) אפילו שעכשיו העונה חמה לרוב הוא במשחקים מגיע ל50 אחוז ממהירות המאווררים בדקתי טמפרטורות במשחק ובאמת היו גבוהות הגיעו ל90! (שזה ממש חריג לרוב זה הרבה פחות) אז סגרתי תמחשב ופירקתי את הכרטיס מסך בעדינות(בעיקרון ניראה לי שיש אחריות אבל אמרתי אני קודם יחליף משחה טרמית ואם זה ימשיך אז אני יבוא אל KSP) אז באמת שפתחתי את הכרטיס ראיתי שהמשחה שם פרירה ודיי יבשה..ניקיתי ושמתי MX2 והרכבתי עכשיו ניסיתי לשחק קצת שוב בGRID ובאמת הוא עכשיו בערך על 60 ומשהו מעלות והמאוורר שקט.. יש לי כמה שאלות: יכול להיות שאחרי כל כך מעט זמן מתה מש…

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by odedra,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש של גיימינג וקיבלתי הצעה עם כרטיס מסך: כרטיס מסך EVGA GTX770 SuperClocked ACX Cooler 2GB GDDR5 DX11 אתם יכולים בבקשה להגיד לי איך הכרטיס הזה,ואם הוא יוכל להריץ לי משחקים ותוכנות וסרטים בצורה הכי חלקה שאפשר על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  5. גם דגם ה-Ampere העדכני ביותר זוכה לטיפול במסגרת משפחת ה-AORUS Gaming Box של חברת GIGABYTEלכתבה

6. אני לא יודע איפה בודקים את המהירות שעון זה אמור להיות 625 נכון? הבאתי תמונה של הסיכום חומרה מהקטאליסט של ATI... תגידו לי מה עושים ואיך תודה. [attachment deleted by admin]

7. הוא טיפה יותר חזק מהגיפורס2.. יפעיל לי את WOW על ההגדרות הכי נמוכות.. ברזולוציה 1024? מה לגבי פיפא 2007?

• 13 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by athi,

יש לי גיפורס 7950gt ושאני משחק בfarcry ואני עושה על על ההגדרות הגבוהות ביותר המים ניראים ממש לא טוב?זה בעיה בדריברים יש לי את הדריבר שקיבלתי עים הכרטיס?מה לעשות ? ובfifa 07 ניתקע לי ויש לי מעבד athlon 4200 אז זה לא קשור למעבד

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by SilentD.M,

e-GeForce 7900 GT CO SUPERCLOCKED אפשר למצוא בארץ? :s05: כמה עולה ? :s05: האם כדאי? :s05: Factory overclocked/// 550 MHz GPU 1580 MHz

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  10. Started by gimimix,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4705 זה האתר של הכרטיס

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by Mope,

יש שלי כרטיס מסך GV-N68128DH של gigabyte http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=1198&ProductName=GV-N68128DH קראתי בביקורות עליו שהוא בא עם VGA BIOS ישן שבו סגורים 4 הצינורות מתוך ה12 אז יש צורך בלעדכן אותו ב3DMark05 קיבלתי בסביבות ה3100 נקודות וזה ניראה לי נמוך יחסית אבל אני לא ממש יודע כמה הכרטיס אמור לקבל אבל רק ש6600GT מקבל יותר מהנקוד הזה בקלות ..והכרטיס שלי כזכור לי לא חלש יותר מהGT אז אני סבור שאולי באמת הצינורות שלי סגורים בגלל הביוס .. המפרט שלי הוא: פנטיום 3000 פרסקוט 2X512 3200 של GAIL לוח GA-8IPE1000-G S-ATA 200 בכל אופן ..אני לא בטוח איזו גרסה של ביוס מותקנת אצלי ה NVIDIA properties מראים שהגרסה של…

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by FIRE-KID,

שלום לחבר שלי נשרף המסך.. הוא לא מבין במחשבים לכן הוא לא צריך מסך פלסמה או שטוח... מסך 17 אינץ' רגיל משהו זול (אבל שלא יהיה בלי רמה בכלל) תודה לכולם...

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  13. היי יש לי gigabye 6600gt נמאס לי שהוא כל הזמן עומד על 47 מעלות. ניסיתי להוריד לו את התדרים, אבל כלום הורדתי את מהירות המעבד מ 500 ל300 וכלום לא עוזר, מה עושים? אגב מישהו נתקל בבאג הזה: כאשר אני מגדיר מהירות בנפרד ל 2D ול 3D אז המעבד באמת שומר על השינוי והזכרון לא!! כלומר הזיכרון אינו מוגדר לכל פרופיל בנפרד. אם הגדרתי מהירות זיכרון ב 2D ל 600 וב 3D ל 1000 הוא לא יודע להפריד ביניהם, הוא שומר לי את האחרון שבחרתי לשתי הפרופילים

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by Michael1976,

7600GT מחיר - זול יותר ( 1110 שקל במקום 1250) קופקטי יותר (17 ס''מ אורך במקום 20.5 ס''מ) - מתאים לכל מארז קר יותר וחיסכוני יותר - צורך לפחות 2A פחות - ניתן בקלות להישתמש ב ספק 360W X1800GTO מהיר יותר כאשר משתמשים בפילטרים (256 רוחב ערוץ במקום 128) מהיר יותר בהרבה ב OBLIVION - מייצג אולי משחקים חדשים ? יותר טוב ב OC- ניתן לעלות מתח בתוכנה ולהגיע ל OC של 50% במקום 25% במקרה של 7600GT יש יציאת VIVO בכל הדגמים טכנוליגיאת AVIVO - השאלה אם משהו ראה הבדל מעשי באיכות של וידאו ? HDR+AA אפשרי , אך ביצועים איטיים מידי אפילו למשחקים נוכחים חסרונות של שני הכרטיסים מערכת קירור רועשת מאוד ב 3D דעות ?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  15. לפני שבוע התחלתי להריח ריח שרוף מהכיוון של המארז, ובהמלצה של חבר שמבין בדקתי את הטמפרטורה של הכרטיס דרך הדרייבר והיא 65-70מעלות במנוחה ואחרי שאחי הקטן משחק בפארקריי או מוסט וונטד כמה שעות טובות הטמפרטורה עולה ל90מעלות הכרטיס של חברת club3d בן שנה וחצי בדקנו אני וחבר שלי את המאוורר קירור של הכרטיס שטפנו וניקינו אותו מאבק ולכלוך לגמרי ואין שום שינוי בדקנו גם את כל החיבורים לספק כוח והכל מסודר כמו שכתוב ספר הריח כבר נעלם אבל השאלה היא אם הטמפרטורה הזאת הגיונית ?? יכול להיות שיש זיוף טוב בחיישן? יש סכנה לכרטיס בכזה חום ? חשוב לציין שאני מעיף את הדלת של המארז קיבינימט הטמפרטורה יורדת בכמעט 10 מעלות במאמץ אבל זה מלכלך ככה את כל הבית מהאבק שהמחשב מייצר אשמח לעזרה מכל סוג שהיא בב…

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  16. שלום, המערכת שלי מפורטת בצד ימין, לאחרונה החלטתי שהגיע הזמן או לשדרג או לרכוש כ. מסך חדש משום שנוכחי מגמגם מאוד. מכיוון שעוד 4 חודשים אני מתגייס (ואני לא הולך לחזור הביתה כל שבוע) ההבנתי שלהשקיע במחשב חדש זה יהייה ביזבוז. לכן אני רוצה להאריך את החיים של המחשב הנוכחי כמה שיותר. אני מעוניין לרכוש את הכרטיס EVGA GeForce 7800GS לאפיק AGP בבערך 1700 שקל. איך הכרטיס? הוא כדאי? האם הוא יאריך את החיים של המחשב למקדימום שניתן ללא החלפת שילוש? (אני גם מתכוון לשדרג לספק איכותי יותר מה-HEC 300W שיש לי כרגע על מנת שהוא יחזיק את המחשב) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by maxwell10,

מי מבין שני הסטים ייתן ביצועים גרפיים טובים יותר: INTEL CORE i3 530 2.9GHz על GA-H55 או AMD ATHLON II X3 440 3.0GHz על GA-MA78LMT-US2H השימוש העיקרי הוא אופיס, אינטרנט, יוטיוב.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  18. שלום מי שיכול לכוון אותי בבקשה לכרטיסי מסך עם 2 או 3 יציאות למסכים שיעבדו במקביל (אם אפשר זולים באופן יחסי..שימוש פשוט.)

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  19. Started by SilentD.M,

מהם האפשרויות העומדות לפני? ומי הכי מומלצת? הספק הוא Seasonic 400W. היום קניתי את המסך-1920x1080 ואני רוצה להזמין את המחשב עוד היום, אשמח אם תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by siril,

שלום לכם, לאחר כמה שנים טובות שלא שיחקתי במחשב, התפנה לי זמן והחלטתי לבדוק את החידושים בתחום. כרגע יש לי AMD X2 5000 , GA-MA69VM, 3GB DDR2 והשתמשתי עד עכשיו בכרטיס OB מסך 19 1280 1024 והמארז הזה http://www.tzag-elita.co.il/product.php?pid=40 התקציב די גמיש ככה שאני רוצה כרטיס שיתן ביצועים טובים אבל שלא יהיה אוברקיל לרזולוציה הזאת. חשבתי על 5750 http://www.skypc.co.il/sg_product~PO575512D5H~8~0.htm עם הספק הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~SS-500ET~24~0.htm מה דעתכם? הכרטיס מספיק חזק? הוא יכנס במארז או שצריך גם מארז חדש?

21. Started by yonifra,

אהלן, לאחי היתה היום בבית הפסקת חשמל, וכאשר הוא הדליק מחדש את המחשב, המחשב עלה עם תצוגת צבעים של 8 ביט (מקודם היה לו 32) מה שעוד יותר מוזר, זה כשהוא מפעיל משחקים, המשחקים עולים בצבעים מלאים ועשירים, הבעיה היא רק בתצוגה של וינדוס (יש לו וינדוס ויסטה) כמו כן, יש לו כרטיס מסך nVidia 9800GT. ניסינו לשנות בהגדרות התצוגה של וינדוס (Display Settings) את ה- Color Depth אבל אי אפשר לבחור כלום מלבד 8 ביט... אם למישהו יש מושג למה זה, אני אשמח לשמוע! ;D

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  22. שלום, בדקתי עדכון באתר של nvidia והורדתי את הגרסה הזאת ותוך כדי ההתקנה המסך אמור להבהב תוך כדי ההבהוב הראשון המסך נשאר כבוי כאילו המחשב כבוי(מנורה כתומה). למישהו יש הסבר? נ.ב- כרגע המחשב עולה ואני מנסה להתקין את הדריבר שוב. המרכז של nvidia לא עולה.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by alex28,

שלום חברים אני צריך את חוות דעת שלכם על כרטיס מסך זה: gigabyte gv-n550wf2-1gi אך כרטיס מסך זה? 1.שקט? 2. הוא טוב למשחקים? כמו BF3 או GTA 4? 3. הוא לעריכה? כמו AUTOCAD?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by Symbore,

תקציב: עד 2000 ש"ח למטרות: סרטים, וגיימינג על הגדרות גבוהות מסך: 23 אינץ, 1920X1080 מפרט: intel core 2 extreme qx9770 3.20 GHZ 8GB DDR2 gigabyte X48-DS5 Toughpower 850W חשוב שיהיה של AMD וחשוב שיספיק לי ל-4-5 שנים הקרובות מתכנן לקנות בימים הקרובים אז אנא מכם המלצות

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  25. שלום, אני רוצה לרכוש כרטיס מסך שיריץ לי יחסית טוב את GW2, כרגע יש לי ATI RADEON 5770. אני מתלבט בין 4 אפשרויות אבל אשמח לשמוע על הצעה אחרת: 1. לא להחליף את הכרטיס. 2. להוסיף עוד כרטיס מאותו סוג בחיבור SLI. 3. לרכוש כרטיס של NVIDIA מסוג 550 TI. 4. לרכוש כרטיס מסוג ATI מסוג 7770 או 7750 או 6850 או 6870? אם יש לכם כל הצעה אחרת לכרטיס באזור ה-700 שקלים, או כרטיס שחורג מהתקציב אבל שווה את זה, אז אשמח לשמוע תודה, שי.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.