עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by דיגי,

שלום, אני מחפש פיתרון להפעלת שתי היציאות של כרטיס המסך גם כאשר המסכים אינם מחוברים. האם יש דרך או יישום כלשהו שיגרום למערכת לחשוב ששני המסכים כן מחוברים? XPHome SP3 כרגע, אם המסכים נותקו, המערכת מגדירה מסך אחד בלבד. (אני מנוע מלאתחל את המחשב לאחר הזנת חשמל למסכים) אודה על הצעות או הפנייה למידע שיכול לעזור!

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  2. איזה כרטיס מסך יהיה טוב לעבודה גרפית וסרטים ברזולוצית מסך של 1920X1200 ( מסך dell 2407 HC )?

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by matrix_xp,

היום קניתי אחר התלבטות את BFG 8800GT 512MB OC C ב 1450 שיקל ואי איזה תמונה ב COD4 עם הגדרות FULL וה FPS לא יורד ה 50 בקטעים הכבדים ובמקומות שונים מגיע ל 150 ואפילו יותר

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by אוריפ,

http://www.theinquirer.net/?article=26276 יכול להיות שאם השחרור יהיה מוצלח, NVIDIA לא תצטרך לתת תשובה לX1800XT (מבחינה חומרתית)...

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  5. יש לי שאלה אחרי שאני מוריד דריברים לכרטיס מסך אני צריך למחוק אני הדריברים הקודמים ?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by BAR3003,

יש לי כרטיס מסך 6600GT חיברתי את הטלויזיה ואני רואה שחור לבן בדקתי את הכבל הוא תקין יכול להיות שזה בגלל הדרייברים שלי (יש לי 84.21) בתודה מראש.......

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by Seadoo,

אי ריכוז של שניה היום ככל הנראה עלתה לי בכרטיס מסך. התקנתי בלוק על כרטיס 980ti g1 ובלי לשים לב ☹️ פיספסתי פד שמכסה 2-3 vrm's קטנים בגודל 6x6mm הדלקתי את המחשב הכרטיס עבד מעלות נמוכות. איך שהתחלתי בדיקת סטרס לכרטיס בשביל לבדוק מעלות נכבה המחשב. אחרי בדיקה הבנתי שפספסתי פד טרמי שמכסה כמה ראשי VRM כרגע הכרטיס מקצר את הספק. שאר הכרטיסים עובדים כרגיל, כשמחברים את הרביעי הוא מקצר את הספק. הכרטיס הספציפי נרכש איך לא [emoji29] באמזון. עם אמזון אין מה לדבר אחרי 30 יום. לא יודע עד כמה יעזרו לי ב RMA של ג׳יגהבייט. האפשרות האחרונה שנותרה היא אולי לנסות לתקן את הכרטיס, מישהו אי פעם שמע על כזה דבר?

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  8. כמו בכותרת. אני צריך את כרטיס המסך הכי זול שיש עם HD ושתי יציאות DVI. ממשק PCI-E כמובן. יש המלצות?תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 5.04.2008 בשעה 22:50:31 אה כן, ושיהיה לא פחות טוב מ 6600GT (אותה רמה זה בסדר). לא נראה זה מסובך מדי, כרטיס ישן יחסית.

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by Holy,

מי עדיף? האם עדיין NVidia סובלים מבעיות דרייברים ב-Vista?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  10. ככה , אני לא ממש הבנתי מה קורה עם זה. שאני רואה כרטיסי מסך שרשום עליהם DX10 תומכי אז אומרים באיזה פורום שאין עדיין כרטיסים שתומכים בזה והכל מתבלבל לי. אז לא משנה בקיצור, מישהו יכול להגיד לי עם יש כבר כרטיסים שתומכים ב DX 10 ואיזה?? ואם לא אז מתי יצאו ומה משערים יהיה המחיר וכל זה ואם יש עוד משהו קשור אז בבקשה תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך נפרד מהלוח אם וכרטיס מובנה בנוסף... השאלה שלי היא איך אני יכול לעבור לשימוש בכרטיס המסך המובנה אם אני מפרק את הנוכחי? הלוח אם שלי הוא 945 של INTEL... תודה...

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by evman007,

אני פשוט לא ממש מבין במסכים בכלל רציתי בהתחלה לקנות 17 אבל ראיתי ש19 לא עולה הרבה ההתלבטות שלי היא בין מסך מאג שטוח לבין מסך של lg ראיתי במבצע באתר http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3118728 מה אתם ממליצים לי אבל שלא יהיה ממש יקר!

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by LmanYan,

היי אני כרגע בתהליכים של קניית מחשב חדש ואני בהתלבטות בין שני כרטיסי מסך: GeForce Gigabyte GTX780 3GB WindForce3 OC או Sapphire R9 290 TRI-X 4G OC ממה שהבנתי אין כול כך הבדל בין הביצועים של הכרטיסים(השימוש יהיה גיימינג כמובן) ולכן יש לי התלבטות.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  14. Started by golanc,

הי, קונה מחשב חדש, והמוכר המליץ על כרטיס pci X600 pro 128Mb של leadtec , בכ 110$ ללא מע"מ בגדול , לא משחק כמעט, ולא דרוש לי כרטיס ממש טוב מצד שני, לא רוצה לקנות עגלה ... חשוב לי שהכרטיס יהיה טוב מספיק לביצועים גרפיים (המרות וידאו למשל) בתחום מחיר זה, מה ההמלצה ? תודה, גולן

• 11 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by ggeell,

יש לי בעייה עם כרטיס מסך במחשב שקניתי . המחשב חדש . כנ"ל גם הכרטיס . כשאני מדליק את המחשב ובשנייה שאני מגיע לשולחן עבודה , המסך כאילו מרצד לשנייה ויש קווים אנכיים ...זה ממש לשנייה. כמו כן ,אותה בעייה כשאני לוחץ על האייקון של תוכנת ה-CATALIST של ATI שנמצאת קבוע בשורת המשימות (כשאני רוצה להכנס להגדיר מעבר לתצוגה ל-TV) . האם מישהו יודע מה הסיבה ? הכרטיס אולי פגום ? אולי משהו בגדרות ?למרות שעשיתי התקנת כרטיס דרך הדרייבר המצורף ללא שינוי הגדרות כלשהן . אגב, לא מצאתי עדכון דרייבר שאולי היה פותר את זה , אם בכלל. מישהו נתקל בתופעה ? תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  16. Started by cold,

אני יכול להשיג את המסך הנ"ל ב1300 ש"ח חדש כולל אחרית מהעבודה של אבא, אין עוד מסכים בעלי מפרט טוב למשחקים וכו' עכשיו אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך? לינק: http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={3E4B1D12-02A4-40E4-B686-827ECD4AF1C5} תוסיפו { בסוף הלינק אם הוא לא פועל בכל זאת הנה המפרט: Input Interface D-SuB D-Sub/DVI-D Pixel Pitch 0.264 mm Resolution 1280 x 1024 / SXGA Display Color 16.7 M Brightness 400 cd/m2 Contrast Ratio 500?G1 Viewing Angle Horizontal 160¢X Vertical 140¢X Scan Rate Horizontal 28~82 KHz Vertical 50~76 Hz Display Area 340 x 272 mm Response Time 14 ms מדובר בגרסא בעלת היציאת DVI.

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  17. אהלן אני ממש כמה שניות לפני שאני קונה תכרטיס מסך מהסידרה 8800GTS. עכשיו רציתי לדעת מהם ההבדלים בין הגירסאות האלו: XFX 8800GTS BFG 8800GTS OC2 אפשר לראות באנצ'ים? ומה החברה שיותר מוצלחת\מומלצת?

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by disturbia,

ערב טוב לכולםם אני מעוניין לקנות את הHD4870 הדגם הזה http://tms.co.il/product/7142 לפני קניה יש לי כמה שאלות, שלא אצטער אחר כך האם ספק הכוח 550W CHIEFTEC יחזיק אותו כמו שצריך ? עם E8400 מומהר האם הדגם הספיציפי הזה הוא טוב ? איך המחיר ? האם יש הבדל גדול בינו לבין 9800GT שהיה לי ? (הוא מת חח) אני כרגע עם מסך 19' אבל בהחלט מעוניין לשדרג ל22 או יותר עוד חודשיים ככה.. תודה לעונים :-*

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by born wild,

יש לי מחשב AMD 1.8 זכרון 512 כרטיס מסך 5200FX. אני מתכננת בעוד בערך שנה לקנות חדש אבל בינתיים אני רוצה לשדרג אותו קצת. המחשב הוא למשחקים. אני מוסיפה לו עוד 512 זכרון והארד דרייב של 80 ג'יגה. יש לי תקציב של 600 700 שקל לכרטיס מסך. אפשר אולי לחרוג קצת. יש הצעות?

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  20. שלום! לאחר שהחלטתי לקנות את ה- 6600GT של nVidia, נתקלתי בקושי להחליט על החברה. החברות/הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם הם: Albatron 6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT PNY 6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT Gainward 6600GT 128MB Ultra1960 PCI-E VIVO Gigabyte 6600GT 128MB 128Bit PCI-E VIVO ברצוני לדעת מאיזו חברה עדיף לי לקנות את הכרטיס, ולמה דווקא ממנה? אם יש אחת מהחברות הנ"ל שאתם "פוסלים על הסף", אנא אמרו לי למה. בתודה מראש, נמרוד.

• 9 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by danvis,

שלום לכולם, ב-7-8 שנים האחרונות, כל הכרטיסים שלי היו מבית היוצר של AMD, ומעולם לא יצא לי לעבוד עם כרטיס Nividia. עכשיו רוב הסיכויים שאני אבחר ב-GTX570 על פני ה-HD 6950, ומכיוון שאני לא מבין בכרטיסים של Nvidia, רציתי לדעת מי החברות שמייצרות את הקירור הטוב ביותר לכרטיסים האלה? להבדיל מ-AMD, ראיתי שלכרטיסים של Nvidia יש המון חברות, ולכן אשמח לקבל המלצה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  22. Started by Lucifer,

מהם בעצם? אני יודע שאומרים שאין הבדל משמעותי בין x4 ל-x8 אבל מה זה בדיוק הבדל לא מ-ש-מ-ע-ו-ת-י?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  23. יש לי את המפרט הבא: core 2 dou e6400 gigabyte p965 ds4 ג'יגה זיכרון 2x512 ונכון לעכשיו כרטיס מסך מעפן (כי אני לא גיימר) geforce 7300 אני מחפש לקנות כרטיס מסך כנראה מסדרת ה- hd של ati כדי לחבר ל-lcd hdr 32" שאני יקנה בקרוב חשוב שיהיה לו יציאת hdmi ויציאת dvi מאחר ותחובר אליו גם טלויזיה(hdmi) וגם מסך המחשב שלי(dvi) האם hdcp משמעותי עם מפרט כזה ובכלל עם טלויזית hdr? והאם יש צורך ב-vista על פני xp? ***תקציב עד 400 ש"ח רצוי פחות ***לא מחפש משהו רעשני ***כמובן שיהיה pcie ראיתי כמה דגמים אבל לא יודע על מה ללכת: hd3450 hd4350 hd4550 hd4650 מה הכי מומלץ? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  24. קצת דחוף...

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  25. Started by TCX,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את כ.המסך ל-8800GT השאלה שלי היא קודם כל האם לוח האם שלי תומך דגם: Asus P5LD2-VM מעבד: Intel Dual Core 2.8GHz D820 2GB RAM האם שווה בכלל לשדרג או שתהיה הפחתת ביצועים כלשהיא? איזה יצרנית מומלצת? האם הדגם של Leadtek עם הקרור של זלמן מרעיש? ספק הכח, גם אותו אני מעוניין להחליף ואשמח להמלצה שתתאים לדרישות הכרטיס תודה

• 6 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים