עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Vatos-Locos,

האם הוא טוב וכמה לדעתכם הוא שווה חדש באריזה + 3 שנים אחריות

2. אהלן, אני בים באמצע ניסיון לדוג כמה דגים ואני מקבל טלפון מחבר שאומר כי שינה את הרזו' (בדרך הרגילה, אם יש בכלל עוד דרך) במחשב ולאחר שעשה ריסטרט הצג לא מוכן להציג כלום בטענה שהוא או הכ.מסך לא תומכים ברזו' הזו. מאחר והבחור לא יכול לראות כלום על המסך הוא גם לא יכול להחזיר את זה למצב הקודם. רעיונות למישהו?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  3. שלום, ברשותי המפרט הנ"ל, P-4 2400 Northwood Asus p4s8x-x Twinmos 1 gb ddr 400 Msi fx 5200 Antec P150 Antec 430w neo אין בכוונתי לרכוש מחשב חדש, לפחות לא בשנה הקרובה. אבל, עד הרכישה של המחשב החדש, אני רוצה להנות ממשחקים. השאלה שלי כזאת, האם המפרט שלי ינצל את הכרטיס, ואני באמת אוכל להחזיק איתו לשנה +\- ? תודה.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  4. יש אותו בפנדס למה מקבלים בבאנדל COD4 זה ענק

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by gggilad13,

האם יש לכרטיס הזה VIVO? אני לא ראיתי שרשום על זה משהו באתר היצרן...

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by neil4,

האם הוא בעייתי מבחינת משחקים כי קראתי כבר בכמה רידמי וכל בעם יש איזה issue עם הרדאון 8500 זה נכון? והאם כדאי לי להחליפו ב xabre 400?

7. היי שלום לכם יש לי כרטיס מסך GAINWARD GF9500GT חיברתי את הכרטיס מסך לLCD בחיבור HDMI שיש לי בכרטיס אני רואה טוב אבל אני לא שומע כלום לאן אני צריך לחבר את הכרטיס מסך כדי לשמוע? יש לי לוח אם ABIT AN8 ULTRA +AUDIOMAX תודה למשיבים

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

החברה הוציאה כרטיסי סידרה 8 ומבניהם כרטיס 8600GT עם קירור "אימתני" ובמחירים סבירים לכול נפש http://www.geniman.com.hk/8600GT3.htm מה שגם החברה התחילה לעשות C@ לכרטיסים שלה,סידרת הC@ של הכרטיסים שלה תיקרא Premium ( מוזר אך השם משותף גם לINNO3D ) הסידרה תהיה בעלת קירור משופר וC@ מהמפעל. אין הרבה חנויות בארץ (חנויות יחידות מאוד) אשר מוכרות מוצרי GIL FORSA http://a.zap.co.il/models.asp?Sog=c-graphiccard&orderby=price&keyword=8600gt&DB188833=653185 אכן כרטיס טוב ובמחיר סביר בהחלט

9. אוקיי אני רוצה לדעת האם ההפרשים בין F900B ל F900P הם משמעותיים.. ואם כן אני רוצה מסך במחיר של F900P אולי של ViewSONIC (19 אינץ' CRT שיהיה חזקקק!!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  10. כבר עברו מעל חודשיים שאני עם וינדוס 7 64 ביט והדריבר היחידי שעובד לי הוא 9.7 , הכרטיס הוא 4870 512MB של GIGABYTE ניסיתי הכל , DRIVER CLEANER או איך שלא קוראים לזה פשוט הכל , הסרות התקנות מחדש שום דבר לא עזר , קיבלתי תוצאות נמוכות לכרטיס שלי בVANTAGE וFPS נמוך מן הממוצע במשחקים בנעוץ של הדריברים לעיתים רחוקות מישהו מגיב לי ואני חייב עזרה , תודה מראש בזמן ההתקנה , אחרי שאני בוחר באיזו שפה להתקין את הדירבר ולוחץ INSTALL זה נעלם ונותן לי את השגיאה הזו This program Did not run correctly blalallalbllalb לא יודע מה לעשות T_T

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  11. שלום לכולם אני עובד על תוכנות תלת מימד - ( זו עבודה מיקצועית ונידרשת כמובן רמה גבוהה ) התקציב שלי לא גבוה ( רק סיימתי לימודים ) והתחלתי ב- 2000 שח לכל המיפרט ( וכולל הלוואה כבר הגעתי כרגע ל-5000 שח ) אני מצרף מיפרט למחשב אותו בנו לי בפורום המקביל אבל רוצה למקד את השאלה בכרטיס המסך - האם ניתן לחסוך כאן ( הבנתי שלפחות בתוכנות הדמייה ורינדורים , המעבד חשוב הרבה יותר מהכרטיס ) האם להשקיע בכרטיס כזה ( כמו שהמליצו במיפרט ) כרטיס מסך: LEADTEK NVIDIA QUADRO PCI EXPRESS FX1500 256MB GDDR3 - RETAIL ¤1532 או לחסוך אני מניח 1000 שקל ולקנות נבידיה 9500 כל זה כאשר מדובר במעבד 4 ליבות ואולי לשדרג לכרטיס כזה או אפילו יותר טוב בהמשך אם ארגיש שזה הפך לצוואר בקבוק ( ודרך אגב לדעתכם זה…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by xgamer,

שלום לכולם חיברתי את המחשב שלי אל הTV ואני רואה את המסך של המחשב בטלויזיקה הבעיה שלי שאני שם סרט אני לא רואה אותו במסך של ה TV אך במסך של המחשב אני רואה מה יכולה להיות הבעיה? ומהם ההגדרות המומלצות לכוון את הגדרות המסך כדי שיראו הכי טוב שניתן... נ.ב יש לי כרטיס 9700NP

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by orel13orel,

אני מעוניין לקנות את: 1GB XFX Radeon HD 4890 DDR5 2DVI PCI-Express Video Card HD489AZDFC מחו"ל בטיפה פחות מ220$ מה אתם אומרים עליו??? אני כם טיפה חושש הספק שלי גבולי מידי יש לי ספק EZCOOL 12CMF500W REAL שאר המפשרט של המחשב: E8500 לוח M GA-P35-DS3L זכרון PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ כ.מ קיים 8600GT 1GB אז הספק יתאים??? ושאלה אחרונה : יש לי שני מסכים שמחוברים למחשב 22" 1050X1680 והשני 32" FULL HD אז אני חייב יצאת HDMI מהכרטיס מסך שכוללת קול. אז יש את היציאה הזו בכרטיס ?? ניראה לי שכן כי במפרט של החברה כתוב :"Built-in HDMI with 7.1 surround sound support " אבל בתמונה לא רואים יצאת HDMI : http://www.xfxforce.com/ecms.ashx/8c...82bf-4969-bc7a- קישור לאתר: http://www.xfxforce.com/…

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  14. שלום חברים, רציתי לשאול האם לדעתכם יש הפסד משמעותי יחסית בחוויית המשחקים עם פילטרים מנוטרלים בכרטיס מסך Calibre 8800GTS 320 במסך 24"? אני תוהה אם ישנו הבדל דרמטי בחווייה לעומת פילטרים מופעלים במלואם ברזולוציה 1280 על 1024 במסך של 19". איזה אפקטים ופרטים הולכים לאיבוד בתמורה לקצב משחק רציף?

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by napster15,

שלום. יש לי כרטיס מסך geforce 2 mx 400 64 mb התקנתי תדרייורים שלו והכול אבל בכל זאת שאני עושה מאפיינים - הגדות - מתקדם יש לי לשונית של הכרטיס מסך אבל אין לי אפשרות להגדרות של open gl יש לי רק של direct 3d חשוב לי שזהי ותקן ותהיה לי האפשרות במיוחד בשביל משחקי רשת. ניסיתי להתקין תעידכון של nvidia לא עזר וכמו כן גם ניסתי תדרייור של הדיסק ואני אל מצליח אני אל זוכר איזה דרייור שלהם מסדר תבעיה הזאת אני פשוט צריך דריוו שיתקין לי ת open gl במחשב תודה D :

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by JXK,

אני מעניין לקנות את הכרטיס הזה ל-AGP אתם לא צריכים להסביר לי שאני יכול לקנות 6800GT ולהגיע איתו לאולטרה כי אני יודע פשוט אין כבר בארץ GT ל- AGP עכשיו השאלה שלי היא האם הספק כח שלי יספיק לי יש לי ספק של Hec 420W מה אתם אומרים

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  17. ותודה)

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  18. אני מתכנן רכישת מחשב בין 7000-8000 ש"ח (ללא ציוד היקפי). בחיפושיי בפורומים ראיתי הרבה פעמים המלצות לקנות כ.מסך ביניים בשלב זה ולהמתין ליציאת כרטיסי DX10 חזקים יותר וזולים יותר. דבר אחד לא הבנתי. X1950PRO עולה בערך 1300 ש"ח. כל כרטיס נורמלי שאני אקנה עוד כמה חודשים יעלה גם בערך 1500 ש"ח. ואז יצא שהוצאתי 2800 ש"ח על כרטיסי MID. לא כדאי לי יותר לקנות כבר 8800GTS ב- 2700 ש"ח היום? לפי מה שקראתי, הכרטיס הזה די חזק ותומך כבר ב-DX10. איזו סיבה תהיה לי להחליף עוד כמה חודשים כרטיס כזה? שי.

• 11 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by Torn,

יש לי תקציב של בערך 500 שקל, אני לא גיימר מי יודע מה, אבל אני אוהב לשחק במשחקים פה ושם ואני רוצה כרטיס שיוכל להריץ לי משחקים מודרניים בצורה סבירה... ראיתי מישהו שמוכר TI 4800 ב450 שקל! ולעומת זאת אני יכול לקנות בפנדה את הכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_332&products_id=7994 שהוא RADOEN 9550 עם 128 ביט! מה יתן לי יותר ביצועים? ומה יותר משתלם?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by BAR3003,

יש לי כרטיס מסך 6600GT חיברתי את הטלויזיה ואני רואה שחור לבן בדקתי את הכבל הוא תקין יכול להיות שזה בגלל הדרייברים שלי (יש לי 84.21) בתודה מראש.......

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by masterb,

יש לי לוח של שתומך בAGP X8 ויש לי כרטיס מסך GEFORCE fx 5700- AGP X8 בהגדרות של הכרטיס אני רואה שהוא עובד על AGP X4 איך אני יכול לההפוך את זה לAGP X8???

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  22. ?? ומה יותר משתלם?

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by rov,

האם כרטיס מסך זה תומך ברזולוציה 1920 / 1200 ? וכן האם יש איזשהו קישור בו מצויין באיזה רזולוציות תומך כרטיס מסך זה ?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  24. Started by MoMo-P,

רציתי לחבר וידאו ולהריץ את הסרטים במחשב.. זה אפשרי ?!

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by LmanYan,

היי אני כרגע בתהליכים של קניית מחשב חדש ואני בהתלבטות בין שני כרטיסי מסך: GeForce Gigabyte GTX780 3GB WindForce3 OC או Sapphire R9 290 TRI-X 4G OC ממה שהבנתי אין כול כך הבדל בין הביצועים של הכרטיסים(השימוש יהיה גיימינג כמובן) ולכן יש לי התלבטות.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים