עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לפי המפרט שלי שמופיע בצד... איזה מאיץ כדאי לי להוסיף לעריכה גרפית - פוטושופ, אילוסטריטור, אפטר אפקט וכו.. התקציב שלי 500 שח בערך אבל גמיש ברור שאין צורך להגזים אין צורך לתמיכה בשחקים תודה

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by dan1111,

שלום, רציתי לדעת מהן האופציות שיש לי כדי לחבר לכרטיס מסך גם את המסך מחשב LCD וגם טלוויזיית LCD (חוץ מאופציית ה-TV OUT), ובכלל אשמח לקבל הסבר על החיבורים בכרטיס המסך (למשל TV, DVI, PCI-E?). מה שמו של החיבור שאליו מתחבר מסך המחשב LCD, ובאיזה חיבור ניתן לחבר את הטלויזיה (כאמור, חוץ מ-TV OUT). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by Nemesis,

היי, קיבלתי את הכרטיס הנ"ל היום, ככרטיס מסך הוא עובד בסדר אבל אני לא מצליח להפעיל את הטיונר. מרכז המולטימדיה פשוט לא מראה אפילו את ההגדרות של הטיונר, כאילו הוא חושב שאין טיונר. דרייברים WDM מותקנים, הגרסה הכי עדכנית הותקנה. כמו כן גם של מרכז המולטימדיה. אני אובד עצות, יש למישהו רעיון? תודה,

4. Started by ולרי88,

איזה כרטיס מסך של ג'פורס משתווה לכרטיס של ריידון 9800 SE ...?!

• 12 תגובות
    • 749 צפיות
  5. היה לי מחשב ישן שהלוח שלו כבר גמר את הקריירה ונשאר לי ממנו SAMSUNG SH-S183L X18 DVD (שעדיין עובד קורא דיסקים לצרוב עד לא ניסיתי) ספק Corsair HX520W (שעדיין עובד) [אבל איך אפשר לדעת אם יש ירידה בביצועים מהספק שיתמוך בכרטיס מסך החדש] מארז מחשב Thermaltake Soprano (VE7000BWS קניתי רכיבים חדשים והם: (הרכבתי בעצמי) מעבד Intel Core I5 2500 trey לוח אם Gigabyte H67MA-UD2H זכרון Kingston KVR1333D3N9/4G * 2 מאוורר ופתרון קירור Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN3000 השאלה היא האם הכרטיס מסך של המעבד Intel Core I5 2500 + הכרטיס מסך שעל הלוח Gigabyte H67MA-UD2H תומך במשחקים בכלל? ואם כן עד איזה רמה של משחקים / רזולוציה ? מה רמת הרזולוציה המקסימלית של מסכים עד "24 ? ואיזה כרטיס מסך מו…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by טל,

אני מחפש מסך LCD בגודל "17 עם 12MS/8MS עד 2200 ש"ח. תודה מראש לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by n0stredamus,

היי, התקנתי את הכרטיס הנ"ל תחת ויסטה הוא מגיע עם כניסת vivo , אני רוצה לחבר לכרטיס את הממיר של הכבלים על מנת לצפות בטלוויזיה, ואולי גם להקליט לפעמים מבחינת סאונד אני רוצה לחבר את היציאה האופטית של המחשב רק מה - אני לא מוצא את ההגדרות שמגדירות לי כניסת ווידאו , ובאיזה תוכנה אני צופה באינפוט של הטלוויזיה אודה מראש על כל עזרה בעניין הזה, מעניין אותי למצות את היכולות של הכרטיס וקצת קורה שמסתבכים .. טל.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by Syncop,

יש לי כרגע מחשב חדש I3 ליבה מרובעת 500GB 4GB RAM 300W ספק כוח איזה כרטיס טוב יהיה לגיימרים ? רזולוציות המחשב הם : 1920 - 1080 אם אני ישדרג את הספק ל400W אילו אפשרויות יהיו לי התקציב נע לכרטיס מסך 550 שקל בלבד ואם צריך גם ספק אז עוד 200 שקל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  9. Started by vourt,

ה9800 PRO שלי של GIGABYTE עושה בעיות בחיבור TVOUT שחיברתי בעזרת כבל scat לטלויזיה של SONY TRINITON. יש תמונה, יש דסקטופ, ובאמת כמו שתמיד אמרו - אין על האכות של ATI הבעיה היא כשאני מפעיל סרטים, ומשחקים - התמונה כאילו לא עוברת, פשוט תמונה שחורה באזור שבו עובד הסרט/משחק. מישהו פעם ניתקל בבעיה הזו ?? תודה, kfir@jesta.co.il

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by manz11,

אם יש הבדל מהותי ובמה הוא מתבטא בכול הנוגע למישחקים וכאלה...

• 14 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by sagim194,

טוב אז ככה לפני בערך שנתיים קניתי את ה HD4870 כשהוא רק יצא ועשיתי טעות שקניתי אותו בגירסת 512 MB. משחקים כבר לא רצים לי חלק בגלל זה ורציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו כדי להגדיל את הזיכרון במקום לקנות כרטיס חדש. תודה.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  12. Started by IMT,

כרטי מסך בסביבות 400 ש"ח

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  13. אני רואה בחנויות כרטיסי מסך כמו ה-Quadro FX 3000G AGP שעולה 15000 ש"ח... אז ככה: מה הכרטיסים האלה ולמה הם כל כך יקרים? האם הם מתאימים גם למשחקים ואם כן אז האם הם יותר חזקים מה-6800U?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  14. שלום, יש לי תמסך LG Flatron 795FT Plus ואני לא יודע אם כדאי להחליף למסך CRT אחר? :ם מה אתם אומרים? אני גיימר.

• 11 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by siril,

שלום לכם, לאחר כמה שנים טובות שלא שיחקתי במחשב, התפנה לי זמן והחלטתי לבדוק את החידושים בתחום. כרגע יש לי AMD X2 5000 , GA-MA69VM, 3GB DDR2 והשתמשתי עד עכשיו בכרטיס OB מסך 19 1280 1024 והמארז הזה http://www.tzag-elita.co.il/product.php?pid=40 התקציב די גמיש ככה שאני רוצה כרטיס שיתן ביצועים טובים אבל שלא יהיה אוברקיל לרזולוציה הזאת. חשבתי על 5750 http://www.skypc.co.il/sg_product~PO575512D5H~8~0.htm עם הספק הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~SS-500ET~24~0.htm מה דעתכם? הכרטיס מספיק חזק? הוא יכנס במארז או שצריך גם מארז חדש?

16. הצלחתי לשים את ידי על מחשב ממש ישן עם מעבד 8088.. הדבר היחיד שכתוב עליו זה 200PC, כך שאני לא יודע איזה דגם הוא (אולי XT?) בכל מקרה, יש לי גם את המסך שלו, אבל אין לי את הכבל שמחבר אותם. החיבור היחיד שיש על המסך הוא SCART, ואילו עם המחשב יש את החיבורים הבאים: - חיבור למקלדת (מהסוג הישן מן הסתם, לא PS2) - חיבור סריאלי (COM) - חיבור פרללי (LPT) - שני חיבורים נוספים, שיושבים על אותו הכרטיס, ולמעשה זהים ל Gameport/MIDI, כלומר חיבור D עם 15 פינים. מן הסתם אפשר לשלול את שלושת האפשרויות הראשונות, אז סביר להניח שהמסך מתחבר לאחד הD15 האלה. האם מישהו מכיר חיבור כזה / מכיר כבל כזה / יודע איפה משיגים כזה כבל / משהו שימושי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  17. הדולר יורד והמחירים לא יורדים..למה??

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by Watchdogger,

שלום, המאוור של הכרטיס מסך שלי הפסיק לעבוד ואני צריך להחליף אותו. הכרטיס מסך שלי הוא : MSI GEFORCE 5600xt 128 MB. אני רוצה להחליף אותו ואני לא יודע מה לעשות. אני לא רוצה להחליף את הכרטיס מסך רק את המאוור. והאם יש דרך להשיג מאוור דומה כמו שיש לי ואם זה להביא אותו מחו"ל אז זאת לא תהיה בעיה. תודה רבה על העזרה...

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  19. Started by silverhawk27,

מה דעתכם על הכרטיס הנ"ל לגיימר? ולעומת הכרטיסים הבאים: X800GTO 6600GT מבחינת יחס מחיר לתועלת. ??? תודה

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by simonsix,

http://cgi.ebay.com/Nvidia-GeForce-8600-GTS_W0QQitemZ160106177327QQihZ006QQcategoryZ40161QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  21. אז ככה. יש שני מחשבים כאשר אחד הוא מרכזי לALL AROUND כבד ומתיש והשני HTPC לשימוש עיקרי של צפייה בHD. עכשיו אני מעוניין לשדרג את הכרטיס ה ASUS GTS8800 640 MB עם שני כרטיסי HD4870 של ATI... יש לי הרגשה שהכרטיס הזה הולך לעשות שמות ל NVIDIA ביחס איכות כסף הם כבר עשו עם ה HD4850,גם אם בסוף התברר ש4870 לא מצדיק שדרוג אני אלך על צמד 4850. לשאלתי- היות ו GTS8800 הוא באמת כרטיס חזק ואיכותי ,אין לי מושג איך הוא ב HD חשבתי אולי להעביר אותו ל HTPC במקום ה SHAPPHIR HD2600 PRO 512 MB. אבל מישהו אמר לי שקיים סיכוי לא קטן שATI עושה עבודה טובה יותר עם HD מאשר ה GTS. למכור אותו נראה לי לא כדאי ועדיף להשאיר אותו על HTPC ולמכור כבר את HD2600 . מה הייתם עושים במקומי? (המפרטים של המחשבים <…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by desheh,

שמעו אנשים לי יש AMD Athlon XP 1900+ , שזה מעבד לא רע בכלל, אבל מה, נתקעתי עם כרטיס-המסך הכי חרא שיש --> Asus GeFroce 2 MX 400 64MB :\ אז ככה קיבלתי כסף בבר-מצווה, ואני רוצה כרטיס מסך חדש (לא שאני ילד קטן או משהו, הבר-מצווה שלי היתה לפני שנה.. ;D ), ושמתי את עיני על ה-Radeon 9800 Pro החדש.. אז השאלה שלי היא ככה: שווה לי לקנות אותו, או לחכות לירידת מחירים/משהו יותר טוב (*שיעול* NV35 *שיעול*)? בתודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מראששששששששששש

23. Started by Oprapc,

הכרטיס הזה מציג את הביצועים הטובים ביותר מבחינת השתלמות הכרטיס. תוצאות 3DMARK03: 5000+ הכרטיס הזה גם בא עם VIVO. לעומת זאת הכרטיס ללא הVIVO של AOPEN עולה 1500+ ש"ח ולמרות הבדיקות הספציפיות שראיתי ל-ALBATRON משהו מוזר ולא הגיוני כאן. אם הכרטיס כל כך מדהים ומשתלם למה רק ראיתי 2 חברות שמשווקות אותו והאם הוא באמת שווה.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  24. שלום ! אני חדש בקהילה . ואני רואה שיש פה ילדים ומבוגרים שממש מבינים בכרטיסי מסך ומחשבים. אז רציתי לישאול פה . איזה כטיסי מסך יעבדו על P4 1.6GH ??? (האם R9800PRO יעבוד כמו שצריך ?) תודה לכולם ויום טוב .

• 14 תגובות
    • 749 צפיות
  25. המפרט בצד,השימוש משחקים לרוב FPS וסרטים כולל HD, רזולוציה 1440X900 . ושיספיק לפחות לשנתיים שלוש. ובבקשה לא להציע כרטיסים אחרים! תודה.

• 9 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים