עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Nitro Viper,

הסתכלתי בבנצ'מרקים וראיתי שהג'י פורס לוקח בכולם יכול להיות? http://www17.tomshardware.com/graphic/20021202/radeon_9500-03.html#benchmarks

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  2. היי יש אפשרות לעדכן את הביוס של הכרטיס , כך שהוא יוריד את האובק קלוקינג למהירות רגילה ? רוני

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by nivrob123,

למחוק

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  4. כך יש לי רסיבר פיוניר 73 שאני מנסה לחבר לו כרטיס מסך נבידיה 470 יש בעיות תאימות צבע הצבע נראה כמו 16 BIT למרות שחיברתי דרך HDMI תקין פירמטתי את המחשב והצבע לא כמו אתמול מלא וחי ( שאני מחבר ישירות לטלוויזיה הצבע שוב מלא וחי ) התקנתי את הדרייבר האחרון 280.26 האם צריך להתקין עוד דרייבר ? הרסיבר +כרטיס מסך עובדים ב- 1.4A בגדול תמיד היה לכרטיס מסך הזה בעיה לעבוד מול רסיבר ( בדיקה אצל היבואן לא גילת כלום ) הכרטיס נמצא ב- 29 HZ ולא 60 HZ

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  5. יש מה לעשות או פשוט לשחק עם הגדרות נמוכות יותר? זה קורה ב ,CRYSIS,C&C3, RED ALERT 3 שאני משחק עם ההגדרות הכי גבוהות-למרות שאין קירטועים, המסך פשוט נכבה ואני נאלץ להפעיל מחדש את המחשב.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  6. האם כדאי לקנות את המסך הזה 650 שקל ואיך הוא בהשוואה למסך MAG ברמת מחיר זהה?

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by skydancing,

מה הכרטיס מסך הכי טוב למחשב חדש שאפשר לקנות בסכום הנ"ל? תודה

• 14 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by lior46,

http://www.palit.com.tw/en/products/nv_pcie_7300GT-Sonic.html#spec http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px6600_gttdh_2.html איזה מהם עדיף ב7300gt הכוונה לדגם שנמכר בפנדה. אני יודע שיש הרבה השוואות של הכרטיסים האלו אבל אני רוצה לדעת ספציפית לחברות ולדגמים האלו... את ה 6600gt אני יכול להשיג ב400(יד שנייה) לעומת 555 של ה 7300gt

9. שלום רב, המפרט הנוכחי שלי הוא Amd athlonx2 4800 2gb ddr 400W liberty ו8600GT. אני רוצה להחליף ת'כרטיס .. עכשיו האופציות שלי הן 9600GT , 8800GT , 8800GTS , 9800GTX. תקציב לא ממש בעייתי . אני פשוט רוצה לקנות ת'כרטיס מסך שהכי מתאים למחשב שלי. כרגע אני על מסך CRT 17 אינץ', אבל אני ממש לא רוצה להגביל את עצמי , במיוחד שההבדל יהיה 200 שקל. תודה, יאיר!

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by eladbu,

טוב זה קצת פדיחה מכרתי את ה 9800 פרו שלי (XT OC) וחזרתי ל8500 שלי! הורדתי את הדרייבר 11.6 מגה וכוון שהוא לא תומך ב ccc לא מופיע לי באדוונס כל התקיות עם השליטה על הווידאו וכו! איפה אני מוצא את זה?

11. Started by RED_ALERT,

הוא צריך להיות פנימי ועם שלט ולידטק לא במלאי אז זה לא אפשרות תקציב עד 400 בערך 350 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  12. http://www.madshrimps.be/forums/showthread.php?s=&threadid=3766

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by shuy,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_502_865&products_id=10135 17 אינטש 12 MS מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by DakloN,

שלום.. אם נגיד עשיתי לכרטיס קצת O.C יותר מידי ממה שהוא היה יכול לקבל.. והיו לי ארטיפקטים ב3DMARK.. (ממש קשים) יכול להיות שזה כבר עשה נזק לכרטיס???

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by yarin153,

אני מחפש כ מסך שיתאים למשחקים בתקציב של עד כ600 שקל (אפשר לחרוג טיפה נגיד עד 700) עכשיו אני מעדיף שהוא יהיה של NVIDIA אבל לא חובה. בנוסף יש לי גם 2 שאלות : 1) המחשב של חבר שלי הוא PCI 2.0 האם זה יעבוד ? 2) מה ההבדל בין : Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 ל: Gigabyte GTX650 OC 1GB GDDR5 DX11שניהם עולים 620 שקל בKSP ולא נראה שיש הבדל בניהם .. יש מצב שזאת טעות?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by Nemesis,

היי, קיבלתי את הכרטיס הנ"ל היום, ככרטיס מסך הוא עובד בסדר אבל אני לא מצליח להפעיל את הטיונר. מרכז המולטימדיה פשוט לא מראה אפילו את ההגדרות של הטיונר, כאילו הוא חושב שאין טיונר. דרייברים WDM מותקנים, הגרסה הכי עדכנית הותקנה. כמו כן גם של מרכז המולטימדיה. אני אובד עצות, יש למישהו רעיון? תודה,

17. אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני כבר מבולבל מכל הדברים החדשים שיוצאים... יש לי איזה 3 בגרויות עד ה-26.6 אז אני יכול לדחות את קניית המחשב החדש עד אז. האם כדאי? הבנתי שיוצאים כרטיסים חדשים, האם הם שווים את ההמתנה? כרגע אני לא יכול לשחק כלום על המחשב, פשוט כלום (טוב אולי UEFA EURO 2008 מבחינת החדשים) תודה לעוזרים מראש

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  18. הכרטיס צריך לשמש לחיבור טלויזיה למחשב וניגון סרטים בfhd . גם למשחקים אבל לא הרבה ..מה הכרטיס המשתלם ביותר במחיר הזה? המליצו לחבר שלי את ה 9400gt עם גיגה זיכרון אבל אני לא בטוח שהוא הטוב ביותר במחיר הזה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by K_D,

טוב תשמעו אני לא מאמין אבל כן הורים שלי קנו אותו דבר פשוט מדהים ,איכות ברמה אחרת לגמרה זה נראה כל כך STYLE על הקיר בחנות היה מחובר למחשב עם HDTV וזה היה ממש מדהים הנה הקישור : http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/displays/lcd_tvs/myrica_lcd_32.html *תשמעו אני אכן מתלהב קצת אבל דברים כאלה לא קונים כל יום

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  20. ביצעתי אובר קלוק ב ATI TOOLS וזה לא נשמר אחרי הפעלה מחדש של המחשב... מה עושים?

21. יש לי מסך acer 23.6 והיום קיבלתי עוד שני מסכים 17 lcd אבל המרובעים לא 16:9 בכל אופן חיברתי אחד מהם בנוסף לacer שיש לי כאילו שני מסכים מחוברים אני מצליח לראות בשניהם אותו דבר. איך אני עושה שבמשחקים התצוגה תתפצל בניהם ? הכרטיס שלי 5770 ורציתי לדעת האם המסך ה17 אינץ בעצם יגביל אותי ? מצד הגובה של המסך ה17 הוא טיפלה יותר נמוך מה23.6 כי הוא מרובע אזי הם דיי דומים בגובה כרגע אני מעוניין לחבר 1 של ה17 אבל בקרוב אני יקנה מתאם ויחבר גם את השני מה אתם אומרים אפשר לעשות שני מסכים 17 +אחד 23.6 ? מצד המראה זה נראה טוב האייסר באמצע ומיצדדיו השניים 17

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  22. אני בעלGEFORCE FX5600XT 128MB מאז שעידכנתי את את הדרייברים מ 78 ל 81.95\94 אני חובה מעין תקיעות ועיבותי גרפיקה מוזרים במשחקים כגון GTA SA וCOD2 הסרה מוחלטת של הדרייברים וחזרה לקודמים לא עוזרת אפילו "שחזור מערכת" לא הושיע. אני אובד עצות מישהו יכול לעזור? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 729 צפיות
  23. אהלן, אני עומד לפני רכישת מחשב חדש עם QX9770EE (אל תדאגו, מקבל ממשפחה בארה"ב, לא קניתי)... את הכרטיס מסך אני צריך לקנות בארץ. אני ארצה לשחק במחשב משחקים, ברזולוציה 1680x1050 (מסך 22 אינץ') אבל לא צריך שהמשחקים יעבדו בצורה הכי מטורפת שאפשר. פשוט שייראה יפה ויעבוד חלק האם 9600GT יחיד מספיק למשימה הזו, או שעדיף כרטיס חזק יותר ? יש טעם בכלל ב-8800GT אם אפשר להמהיר את ה-9600 בעזרת תדר ה-PCIE בלבד ? חשבתי גם לקחת 9600GT יחיד, ולקנות עוד 9600 עוד שנה נניח (למטרת SLI). אני פשוט מניח שעוד שנה ה-8800GT בטוח לא יהיה בחנויות, ולכן לא כדאי להסתמך על מערך SLI איתו בעוד שנה. ה8800GTS נראה לי יקר אבל אשמח להצעות גם עליו. כמו כן, אשמח לשמוע על דגמים ספציפיים של חברות ועל חנויות זול…

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by orior,

שלום לכולם, מאחר והGEFORCE 4 TI4200 שלי, מתקשה לעמוד בסטינגז של MEDIUM בFAR CRY, החלטתי בשעה טובה לשדרג אותו. אני חושב בכיוון של Leadtek Geforce FX 5700. יש 2 גירסאות בהפרש של בערך 200 ש"ח ביניהן. אחת 128 והשנייה 256 עם VIVO. האם זה בכלל משמעותי ההבדל של 128 ו-256? הVIVO - מה שזה לא יהיה, לא ממש מעניין אותי. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by ziggystardust,

היי הורשתי לא מזמן לאחי את המחשב שלי ,מסוג פנטיום 4 2.0 512 זכרון ,כרטיס מסך MX 440 ולוח אם של אסוס מדגם: P4S333Mלוח סביר מאוד בזמנו ... המחשב עובד נהדר ועד כמה חודשים היה מריץ אץ רוב המשחקים בשוק אך לאחרונה הוא נתקל בבעיות והייתי רוצה לשדרג את הכרטיס מסך הבעיה היא שהלוח אם תומך ב AGPX4 האם יש כרטיס סביר שמותאם ללוח? והאם כרטיס AGPX8 יוכל לעבוד בחריץ של X4 ?"?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.