עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Mortar,

יש לי RADEON 9000 PRO על MAG 786FD RESOLUTION : 1024x786 RR = 85hz. כשאני עובד בDESKTOP האור ברמה מצוינת והכל, וכשאני נכנס למשחק (נגיד HL) המסך נהיה חשוך ומקשה על המשחק, וכמו כן עוד בעיה מוזרה, כשאני משחק במשחקים מבוססי HL ובאמצע המשחק אני הולך לתפריט וחוזר ה REFRESH RATE צונח ל60 ולא חוזר עד שאני יוצא מהמשחק, אבל ככה סתם בלי להיכנס לתפריט (לא דבר שכיח להיכנס לשם) ה RR נשאר על 85 כמו בDESKTOP. ד"א יש לי את הFIX לCATALIST 3.4 והוא פועל.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by BlackSheep,

מי מהם יותר אמין? אני ככל הנראה הולך לקנות GTX 560Ti, אבל שמעתי שהג'יגבייט יכול לעשות בעיות. מצד שני אף פעם לא קניתי כרטיס של ספרקל, ואולי הם גרועים.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  3. טוב אז ככה, הבעייה התחילה לפני שבועיים. לפני שהתחילה הבעייה, הייתה לי הודעה ליד השעון שיש בעייה משהו עם display... לא זוכר משהו כזה בערך, קיצור, לא התייחסתי לזה. כיביתי את המחשב, וכשרציתי להדליק לאחר כמה שעות, הוא לא נדלק, כאילו שמעתי את הצליל של המחשב שהוא נדלק אבל במסך לא ראו כלום. המקרה הזה קרה לי בערך 5 פעמים. אבל עכשיו הוא כבר לא נדלק מאתמול, כמעט יום וחצי. אז הבאתי את המסך של אחותי וחיברתי אותו ללוח אם, ולא לכרטיס מסך ואז הוא עבד. אז עכשיו אני לא יודע מה הבעייה, האם הבעייה בכרטיס מסך או במסך עצמו, עכשיו ניסיתי לעשכן דרייבר והוא כתב לי שמה שיש לי הכי מעודכן. (אפשר בכלל לעדכן דרייבר אם המסך לא מחובר לכרטיס מסך בכלל?) אשמח לעזרה, תודה.

4. Started by Forest14,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וזול למחשב ישן (AMD) אין לא כניסה נפרדת (לספק) למתן מתח לכרטיס. (ספק HEX 400 ואט) נראה לי ש6670 יכול להתאים אבל לא יודע אם דורש אספקה נוספת (בנוסף למה שמקבל מהלוח אם) תודה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  5. שלום, לפני מספר ימים התחדשתי במחשב חדש עם כרטיס המסך Sapphire HD 7850 920Mhz Edition ואני מעוניין לדעת איך הכרטיס יחזיק את המשחקים החדשים ביותר בשנים הקרובות ברזולוציית FHD על הגדרות גראפיות מקסימליות. תודה רבה לעונים!

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  6. Started by נועם123,

MB NVIDIA GeForce 8800 GTX או geforce240GT 1G צריך עזרה אני לא מבין בזה כל כך זה בשביל מחשב למשחקים

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by pazer005,

איזה מהכרטיסים עדיף: GTS250 DK 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E WoW Edition (אסוס) http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=10698 HD 5750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E (אסוס) http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=9495 HD 5770 512MB GDDR5 DX11 DVI HDMI VGA PCI-E (אסוס) http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=10441 (לבחור שם איזה עיר והוא יכנס לכם לפירוט של המוצר) (כולם בעלי אותו טווח מחיר)

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by smoke_man,

מעוניין בכרטיס הנ''ל המפרט שלי הוא מעבד e6750 לוח אם intel dragontail p35 זיכרון 3 ג'יגה ddr2 800mhz ספק סיסוניק 500watt מסך סמסונג 22 p2250 חשבתי ללכת על leadtek או gigabyte ועל איזה נפח ללכת 768mb או 1024mb תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by thedarkman,

האם הכרטיס מסך HD5870 משתלם? האם אני ירגיש הבדל בין HD5850 לבין HD5870 ? האם ההבדל בינהם שווה 600 שקל הפרש במחיר? האם אני יכול להכניס HD5870 בתקציב של 6500 שקל על מחשב? מה אתם מציעים לי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  10. Started by arkadur,

אז ככה אני צריך כ. מסך , אני מניח שבתקציב הזה אין שיקול לDX10, לכן הייתי שוקל כרטיס מסדרה 7 של NV, שמן הסתם יהיה זול יותר וחזק יותר המטרה היא "משחקים" (עד כמה שאפשר) אין חשיבות לרעש של הקירור עדיפות לDDR3 המלצות?

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  11. ככה , אני לא ממש הבנתי מה קורה עם זה. שאני רואה כרטיסי מסך שרשום עליהם DX10 תומכי אז אומרים באיזה פורום שאין עדיין כרטיסים שתומכים בזה והכל מתבלבל לי. אז לא משנה בקיצור, מישהו יכול להגיד לי עם יש כבר כרטיסים שתומכים ב DX 10 ואיזה?? ואם לא אז מתי יצאו ומה משערים יהיה המחיר וכל זה ואם יש עוד משהו קשור אז בבקשה תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by b_a_r,

יש לי בערך תקציב של 800 פחות או יותר לכרטיס מסך הכי טוב שיש למשחקים לתקציב! מאתם יכולים לתת המלצות?

• 13 תגובות
    • 716 צפיות
  13. הטמפ' במנוחה: http://www.silvup.net/up/zsmzzba67may8e9.jpg המפרט של המחשב: http://www.silvup.net/up/zerwe1az2h4qpiz.jpg אה שחכתי להזכיר הכרטיס כרגע על הליבה-450MHZ הזכרון-398MHZ עכשיו מה לדעתכם המקסימום שאני יוכל לקבל מהכרטיס. הספק הוא 500W של JSP-TECH.[ג'נרי \=] וחוץ מRivatuner אני צריך עוד משהו?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  14. מחפש כרטיס מסך בסביבות ה500 ש"ח... יש לי כיום GT6600... חשבתי על הGT8600 או משו בסגנון איזה פרטים צריך בשביל זה? לוח אם: msi k8n neo4 platinum pci-e AMD 3200 מה עוד צריך?

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  15. היי, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי- ATI hd4870. אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים, ולאחרונה יש לי hard crash בכל משחק, אפילו הפשוטים ביותר, גם ברזולוציה של 640X480. אני מעוניין בכרטיס של NVIDIA, הנה המפרט שלי: -מעבד intel core 2 duo e8400 -לוח אם gigabyte EP43-UD3L -ספק corsair 550 w -זיכרון RAM 4GB רק מדגיש שהכרטיס מיועד למשחקים. ברמה של לשחק assasins creed 3 על ההגדרות הגבוהות. בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך בטווח מחיר הזה, תודה רבה

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by FireFlash,

שלום לכולם אני צריך לקנות כרטיס גרפי חזק שיעבוד עם תוכנות CS6 (פוטושופ) וביחד עם תוכנת Revit 2013 (תוכנת ארכיטקטים לתכנון מבנים 3D ) לאור נסיון קודם עם כרטיס מסך HD5850 עם 1GB לא מספיק וזאת מכוון שהתוכנות משתמשות בזיכרון הכרטיס עבור העבוד בזמן אמיתי כך שנאלצתי להגדיר לתוכנת CS6 להשתמש רק ב 40% מהזיכרון של הכרטיס(אחרת התוכנה קורסת), בתוכנת REVIT לא ניתן להגדיר את כמות הזיכרון, כך שהתוכנה משתלטת על רוב הזיכרון הנותר בכרטיס(העבוד בזמן אמיתי). ואז אם אני מנסה לבצע כל מיני פעולות במחשב כגון גלישה באינטרנט הכל הופך איטי ברמות. האם יש משהו שיכול לעזור לי לבחור כרטיס עד 1500 שח? הכי מתאימים אלו כרטיסי הקווטרו אבל המחירים לא שפויים בעליל. FireFlash

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  17. שנת 2016 תהיה השנה בה נקפוץ לתהליכי ייצור עדכנים וחדשניים גם בעולם הליבות הגראפיות, אבל עד שזה יקרה נראה כי צפויות לנו עוד קצת הופעות אורח מטכנולוגיית 28 ההנומטר הישנה והטובה לכתבה: http://hwzone.co.il/ממשיכים-לדחות-את-הקץ-ב-nvidia-מכינים-את-ה-geforce-gtx-960-ti/

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  18. רוצים להפיק את המיטב מ-Rise of the Tomb Raider ולהיות מוכנים ל-The Division? אל תשכחו לעדכן את ה-GeForce Experience או ה-Radeon Software שלכם מעוניינים להכין את המערכת שלכם למשחק Rise of the Tomb Raider שהושק לפני כשבוע ולמשחק The Division שבדרך? כדאי שתכירו את העדכונים עבור מנהלי ההתקן לכרטיסי המסך מבית NVIDIA ומבית AMD שמופצים עתה, בדיוק לשם כך. עבור כרטיסים גראפיים של NVIDIA מדובר בגירסה 2.9.1.35 של יישום ה-GeForce Experience (וגירסה 361.75 למנהל ההתקן עצמו), שהפך לאחרונה למתכלל עבור מנהלי ההתקן יחד עם הפרופילים הייעודיים למשחקים ושאר היכולות שמעניקה מפתחת השבבים למוצריה. גירסה זו מוסיפה פרופילים לתמיכה במערכים מרובי כרטיסי מסך עבור Rise of the Tomb Raider וג…

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  19. ל7600GT ‎ הנוכחי שלי

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  20. חבר'ה שמתי לב עכשיו שאחד הכרטיסים בסבבה על 44 מעלות בזמן שהשני (המשני!) עומד על 86 מעלות ! כשאני בודק את הגדרות הCCC בפרופילים אני רואה שהוא פשוט לא נותן לי לחבור all setting אלא רק כרטיס אחד (הראשי) אשמח לתגובות אם מישהו יודע איך לסדר את הבעיה כי כרגע אני על אוטומט והם נצלים בIDLE - שניהם 78.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  21. זה המחשב הישן שלי, אבל שאלתי היא כזאת. הכרטיס מסך זז מתי שהוא מחובר ללוח אם [הקפיץ שתופס אותו נעלם] האם בגלל זה יכולה להיות הבעיה? אבל יש לציין שרק מתי שאני מתקין דרייבר יש בעיה. [ניסיתי 4 סוגי דריברים]

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by shimronfio,

מה כדאי לקנות בתקציב? 9800GTX GTX 260 ATI HD 4870

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש פה מישהו שיש לו במקרה את הכבל הנ"ל בכותרת? יש לי בעיה עם הכבל שלי, והייתי מעוניין לבדוק האם הבעיה בכבל או בשקע עצמו. יש מישהו שיכול לעזור? (בעקרון הכבל היה מגיע בכרטיסי מסך של NVIDIA)

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by Tal-T,

6800GS לאיזה כרטיס מסדרה 8/9 של נבידיה הוא משתווה ? (אם בכלל) או מסדרה 3/4 של ATI איך הוא מבחינת צריכת חשמל?

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  25. Started by KiDi,

בעיה קצת מוזרה.. אם אני מדליק את המסך אחרי שכיביתי אותו ל10 דק' בערך, אני לא מצליח לקבל תמונה בחזרה.. לא בDVI ולא בVGA.. כאילו הכרטיס מסך הפסיק לשדר.. אני יודע שזה הכרטיס כי ניסיתי לחבר אותו למסך אחר תוך כדי התקלה וזה עדיין קרה... מישו מכיר \ שמע \ יודע מה עושים במצב כזה?

• 6 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.