כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני בעלGEFORCE FX5600XT 128MB מאז שעידכנתי את את הדרייברים מ 78 ל 81.95\94 אני חובה מעין תקיעות ועיבותי גרפיקה מוזרים במשחקים כגון GTA SA וCOD2 הסרה מוחלטת של הדרייברים וחזרה לקודמים לא עוזרת אפילו "שחזור מערכת" לא הושיע. אני אובד עצות מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב לאפיק AGPx8 במחיר של עד 1000 ש"ח.
-
- 14 תגובות
- 765 צפיות
-
-
זה המחשב הישן שלי, אבל שאלתי היא כזאת. הכרטיס מסך זז מתי שהוא מחובר ללוח אם [הקפיץ שתופס אותו נעלם] האם בגלל זה יכולה להיות הבעיה? אבל יש לציין שרק מתי שאני מתקין דרייבר יש בעיה. [ניסיתי 4 סוגי דריברים]
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
נא למחוק דיון זה אחרי לחיצה על שלח המערכת רושמת שגיאה בהתחברות למסד נתונים....
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הי, אני כרגע הבעלים הגאה של 2 יחידות מהחלק המדהים הזה שברשותי. אני מוכר יחידה אחת לכל המעוניינים, אנא השאירו פרטים בשירשור הנ"ל או בהודעה פרטית. כמו שהכותרת מרמזת, זהו המוצר: EVGA Pro SLI Bridge (2-Way) Part Number: 100-2W-0021-LR זהו הקישור לאתר הרישמי של המוצר: http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=100-2W-0021-LR רוי.[ATTACH=CONFIG]4175[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המממממ...... השבוע השגתי עוד מחשב במטרה ללמוד עליו יוניקס (פנטיום 2 300מ\ה) אבל הבעייה שאין לי מקום לעוד מסך בחדר אז חשבתי על רעיון לעשות מין מתג כזה שמחליף בין החיבורים למחשבים מהמסך - אבא שלי אמר לי שיש דבר כזה והוא בירר את המחיר וזה יוצא 250 שקל אז רציתי לשאול האם מישהו יודע איך דבר כזה בנוי (אבא שלי אמר לי שזה רכיב אלקטרוני) או רצוי מדריך לבניית הרכיב הזה או איפה אפשר לקנות את זה בפחות מ 80 שקל... תודה מראש .freak250686
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
1) אני רוצה לבצע התקנה נקיה של דרייברים באנוודיה ,קודם אני מוחק הכל שקשור לאנוודיה (כולל sweeper) , עושה ריסט למחשב על מנת לנקות סופית את השאריות ולהתחיל בהתקנה חדשה עם דרייברים מעודכנים ופה מתחילה הבעיה לאחר שאני עושה ריסט וברגע שהמחשב עולה הווינדוס אוטמטי מתחיל בהתהליך של התקנת דרייברים של אנוודיה והבעיה שזה מתקין דרייברים ישנים, ובזמן התהליך לא מאשפר לי להתקין את הדרייברים שאני רוצה ואיני מוצא דרך איך להבטל את ההתקנה האוטומטית של הווינדוס (ניסיתי גם להתנתק מהאינטרנט וזה לא עוזר ). אאשמח אם למישהו יש בשבילי פתרון . 2)התקנת דרייברים בצורה רגילה מתקינה לי במחשב דברים כמו 3D VISION , HD AUDIO ועוד משהו , השאלה האם יש לי צורך בזה או שאני אני יכול להתקין בצורה ידנית רק את …
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
x800gt0 ddr1 או 7600gsרגיל? אמרו לי היום שאין יותר palit x800gto ddr3 בארץ... יש מצב?
-
- 13 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי עכשיו 2 כ מסך GF3 TI200 128MB DDR ATI radeon 9200SE 128MB DDR מה לדעתכם יותר טוב יש לי שני מחשבים אחד ראשי ואחד סתם לקישקושים ואני לא יודע מי מהם יותר טוב כדי שאני אשים אותו על זה שראשי אם למישהו יש דעה אשמח לדעת
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אז ככה, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי, שיריץ לי קצת משחקים וHD, עד שאני אחליף אותו. המפרט שלי הוא כזה: Abit Kv8 pro - ממה שהבנתי אני צריך לרכוש כרטיס AGP, אבל יש לו גם PCI.. אז לא יודע amd Athlon 64 2Ghz - לא להתבלבל, זאת ליבה אחת 1gb ram 20" LCD - 1600*1200 אני רוצה שהכרטיס: יוריד עומס מהמעבד שלי בצפיה בתכני HD יריץ לי HALO2 וCSS על רזולוציה כמה שיותר גדולה, שהרי אני עובד על 1600*1200 שיכיל חריץ DVI כמובן, ואני אשמח גם לVGA אבל זהו לא פרמטר קובע בשבילי. אשמח להצעות, אני כנראה ארכוש את הכרטיס מNewegg לארה"ב תודה, דורון ד.א יש מס על כרטיסי מסך?
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי אופציה להחליף עכשיו twintech 9800gx2 1gb ל - HIS ATI Radeon HD 4870 1GB חדש. מה אתם אומרים ? שמעתי his ממש טובים בקירור.. מה כדאי ? אני צריך תשובה מהירה,כי זה אמור להגיע ואני בהתלבטות קשה.
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, ברשותי HD5850 שכבר דיי הפסיק לתת מענה טוב והגדרות גבוהות-מקסימליות על רזולוציה של 1680x1050,בעקרון יש לי כ1500-1600 ש"ח לשידורג וחיכיתי לבלאק פריידי בעיקר בגלל שאוכל לקבל כרטיס מסך טוב ואולי גם מסך חדש. חשבתי על HD7870 + DELL 23,ביחד זה יוצא באזור ה1900,אין לי ממש בעיה לחרוג בשביל מסך טוב שיחליף את הDELL 2209WA שלי,או שמא לא צריך להחליף מסך בכלל ? מצד שני,אפשר לקנות HD7950 ב1450 ש"ח אבל לוותר על מסך כי זה יחרוג יותר מידי. לא משנה איזה כרטיס אקח,הוא יעבור OC גבוהה ככל האפשר. שאר המפרט : AMD PHENOM II x4 955 @ 3.8GHZ 8GB DDR3 1333 SEASONIC S12II 520w וכמובן HD5850 שאני משדרג.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני יודע שיש חיבור אחד X16 והחיבור השני הוא X8 . השאלה נוגעת לחיבור X8 : אם אני מחבר כרטיס ליציאה השניה אז הוא יצרוך פחות חשמל? הכרטיס לא יעבוד בשיא היכולת שלו? אם מבצעים OC לכרטיס שעל X8 איך זה משפיע? במערך SLI של 2 GTX 460 יכול להיות שאני עושה OC לכל כרטיס בנפרד? יכול להיות שOC לכרטיס ב X8 יהיה יותר גדול מ X16 בגלל שהחיבור יותר איטי?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הרכבתי את ה GF 8800GTS 320MB של לידטק המחשב פועל והכל פועל כרגיל. עשיתי בדיקה של 3DMARK 03 וגם 06 ובאמצע הבדיקה ניהיה לי מסך כחול וזה עושה לי ריסט? מה יכול להיות הבעיה? ניסיתי גם דרייברים של אומגה וזה עושה לי את אותה הבעיה.... ברשותי ספק כח HEC 400TR-TF שאני יודע שהוא אמור להפעיל אותו בלי בעיה. אבל העניין הוא יכול להיות שזה הספק? כי המחשב גם נמצא בOC ממש רציני(לראות במפרט). יכול להיות וזה גורם לו בעומס להיכרס?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס הנ"ל. האם אני עומד להנות ממנו?(הכרטיס הנוכחי שלי הוא ג'יפורס 2 GTS של פוור קולור).
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס מסך HD4670 של ספיר הכרטיס עצמו הוא PCIE 2 והלוח אם שלי הוא כנראה PCIE 1 הבנתי שלא אמורה להיות בעיה עם זה משום מה הכרטיס מסך עובד הוא מתחמם והמאורר עובד אבל אין שום תצוגה במסך עצמו והוא נשאר בNO SIGNAL הספק שלי הוא 500W ATX של JVB ניסיתי לחבר ולהוציא כמה פעמים...לא עזר יכול להיות שהבעיה בספק?
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כרטיס מסך הוא פשוט מחשב קטן בפני עצמו... יש לו זיכרון יש לא ליבה ויש לו 'לוח אם' ... מה הסיבה שלא מאפשרים לשנות את החלקים שעליו כמו שקורה בכל לוח אם היום ? כאליו תחשבו על .. יש לי אחלה קטיס מסך אבל יש לו רק 256 ראם.. אם אני רוצה 512 אני פשוט יורד לחנות קונה 512 מגה.. אולי אפילו מהיר יותר... עולה ורכיב ו... זהו. או כל אותם בעלי X1800XT שרצו לעבור ל X1900XT במיקרה שמתואר למעלה הם היו יכולים להחליף רק ליבה ולא כרטיס שלם.. אני הצלחתי לחשוב על שניים אבל הם נישללו שניה וחצי אחרי.. 1. סיבוך בבחירת חלקים, בילבול בין חלקים לשילוש הרגיל לבין השילוש לכרטיס מסך. נישלל כי : גם ככה לא בידיוק כל ליקנות מחשב היום ומי שרוצה או שהוא מבין ובא לפורום או שהוא קונה את הזבל שנותנים לו בחנות …
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הם אומגה דרייבר טובים גם בשביל ATI, ועד כמה יותר טובים מ-CATALYST?, במה יותר טובים?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לקבל כמה המלצה על כמה כרטיסי מסך שקטים, בסכום של 600 עד 1000 ש"ח. אני ממש לא גיימר כבד, אבל הייתי רוצה שאם לפעמים אני משחק משחקים הם ירוצו בצורה מכובדת. מצד שני, גם רמת השקט לא חייבת להיות להיות מוחלטת (כמובן, הכי טוב זה מאוד שקט, מאוד חזק ומאוד זול... אבל אני מניח שאין חיה כזאת ) בקיצור, מנסיונכם, אילו מהכרטיסים הנפוצים בטווח המחירים הזה יותר שקטים? בנוסף, מה הכרטיס הכי חזק שמגיע עם קירור פסיבי? אופיר
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=356594 מעניין מי תהיה הראשונה שתשלב אותם בכרטיסי מסך שלה, הניחוש שלי הוא AMD. פה דווקא מדברים על 7GHZ ולא 5- מזור: http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20081124071421_Hynix_Semiconductor_Introduces_7GHz_GDDR5_Memory.html
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש למישהו שמץ של מושג מה יהיה המחיר שלהם בארץ ומתי הם יגיעו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אני בבחירה בין EVGA PCI-EX 2.0 GeForce 9800GTX+ SUPERCLOCKED 512MB DDR3 : 512-P3-E871-AR - RETAIL שעולה 988 ש"ח מול PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL שעולה 917 ש"ח מה יותר טוב ? מבחינת ביצועים, קירור , שקט....? תודה.
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-MA78GM-S2H 1.1, עם כרטיס O.B הלוח חדש ומהרגע הראשון היו לי בעיות. ריסטים(מסכים כחולים) בצפיה בקבצי MPEG2 (רק שיש האצה בחומרה) ועוד כל מיני. הדרייברים מעודכנים . ביוס מעודכן. בדיקת זיכרונות עם MEMTEST תקינה. לא הצלחתי לאתר את הבעיה. איזה תוכנות ניתן לבדוק את התקינות של הכרטיס? יש לי הרגשה שהוא קשור לבעיות. ניסיתי להתקין 3DMark06 אבל מאיזה שהיא סיבה הוא לא עובר את המסך הראשוני של ההפעלה. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים למחשב עם מעבד i5-4430, פעם אחת בתקציב עד 1000 ש"ח ופעם שנייה בתקציב בין 1000 לבין 2000 ש"ח? זיכרון 8GB. בלי Over clocking. ואיזה משחקים הוא יוכל להריץ ובאיזה איכות? רזולוציה 1920x1080 או 1680x1050. תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
היי לאחר הרצה של CALL OF DUTY4 ומישחק WOLFENSTEIN על הגדרות 1080X1050 , יש הרבה קטעים שב9800 אני מקבל 60 FPS ,וב4850 אני מקבל 50 FPS על אותו השלב במישחק, שמתי לב שגם בCALL OF DUTY6 וBAD COMAPANY 2 יש יותר FPS. זאת אומרת שזה לא נכון שאומרים ש9800GTX שווה ל4850 או ל250GTS , יש גירסאות של 250 שמהירות הליבה שלהם רק 675 , יש לשים לב לכך, ויש כרטיסיי 250 שמהירות הליבה שלהם מגיע ל738 , אלו הכרטיסים שמישתווים ל 9800 GTX+. רוני
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-