עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היה לי כרטיס Radeon 9800se של חברת Powercolor כפי הנראה הוא שבק חיים... לא מצליח לשנות רזולוציה ולא מצליח להעביר בין 16 ל32 ביט באפשרויות התצוגה המחשב פשוט קופא והמסך נהיה שחור... מי היבוארן של powercolor בארץ? או שאני בכלל צריך לפנות ליבואן של ati באץ?? הכרטיס נקנה בכלל ברוסיה אז יש מצב בכלל שיחליפו לי אותו?! תודה רבה לעונים!

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  2. חשבתי לקנות מחשב חדש בסוף אוגוסט, ועד אז צריך לעשות החלטה ,חשבתי ששניי Nvidia ge-force 7600GT בSLI יהיו חזקים כמו 7900gtx , ויותר זולים גם (אני קונה במחיריי ספק אז זה מבוסס מה שאני אומר) , עכשיו צריך לבדוק עם הוא תומך בSLI (ה-7600 ) והאם המחיר של לוחות שתומכים בזה שווים את המחיר הנוסף

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by HumanFly,

שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון לדון בנושא זה אבל יש לי שאלה פה לחברי הפורום. מה דעתכם על טכנולוגיית ה SLI, שכאמור היא לא חידוש מהפכני בכלל והדבר היה קיים שנים רבות לפני כן רק בשינוי אדרת קל... בכל מקרה מה אתם חושבים על רכישת לוחות SLI ? יש אנשים שמצד אחד רואים בזה השקעה לטווח הרחוק : אתה קונה לוח במחיר טיפה יותר יקר, אבל יותר מאוחר בירידת מחירים של כ.מסך אתה יכול לקנות כרטיס מסך נוסף במחיר מוזל וקבל כפל ביצועים. מצד שני אפשר לומר שבזמן שלכרטיס שרכשת ירד המחיר כבר יהיה כרטיס חדש במחיר סביר שיקנה לך הרבה יותר ביצועים משני כרטיסים ביחד שיהיה לך ככה שSLI עשוי להיות ביזבוז מוחלט. תראו, אני חושב שזה גימיק לעשירים, פשוט ככה - מי שיש לו כסף קונה פשוט 2 כרטיסים ועושה דאווינים עם…

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  4. המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP האם להסתפק ב-HD4850 עבור מפרט זה, או שארגיש שיפור מורגש אם אקח HD4870? עריכה: השימוש בכרטיס יהיה משחקים ברזולוציות רחבות, בשאיפה 1050*1680. תודה.

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  5. אני מתכנן לעבוד מול 2 מסכים: אחד 22" והשני 32"(לא במקביל). שניהם רצים ברזולוציה של 1920x1080. האם כדאי לקנות hd 4890 או שה4870 יספיק ? אני לא רוצה לקנות את ה 4870 ואז לגלות שבמשחקים החדשים(או אלה שיצאו בקרוב) אני לא יכול לשחק ברזולוציה הזו על רמת פרטים גבוהה. אני מעדיף להשקיע עכשיו עוד כמה מאות שקלים מאשר עוד חצי שנה לגלות שאני צריך לקנות כרטיס חדש. הדברים נאמרים רק במידה וההבדל בניהם ישנה. בנוסף רציתי לדעת האם ספק 550w של HEC(זה אומנם לא Enermax‎ אבל בטח לא מוצר מדבקה) יוכל להריץ את הכרטיסים האלו ויוכל לעמוד באוברקלוק קטן בעתיד(בנוסף לe8400, 4GB, 1TB HDD, xonar DX) ? תודה

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  6. Started by shlomiu,

האם הוא זמין? אני חושב שהוא כרגע רק בנעה.. ואני מתכנן לקנות X1900GT מKSP... האם יש הבדל גדול? אני לא חושב שכדאי לחכות... (מה גם שנעה מחשבים רחוקה מאוד מהאזור מגורים שלי....)

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  7. ואם לא , איזה כרטיס כדאי לי לקנות עד 200 דולר? (האם עדיף שיביאו לי מארה"ב או שהמכירים כאן זהים / האחריות כאן משתלמת יותר) תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  8. Started by דנדן,

מה קורה חברה? יש פה מישהו שיש לו במקרה את הכבל הנ"ל בכותרת? יש לי בעיה עם הכבל שלי, והייתי מעוניין לבדוק האם הבעיה בכבל או בשקע עצמו. יש מישהו שיכול לעזור? (בעקרון הכבל היה מגיע בכרטיסי מסך של NVIDIA)

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by keypod,

רציתי לדעת אם יש למסכי LCD המלצה האם עדיף להשאיר פועל כל הזמן (24 שעות ביום) ולהשתמש ביכולות ה - POWER MANAGEMENT של המחשב או אם לא הולכים לגעת בו כמה שעות טובות, עדיף לכבות תודה

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by ozwrx,

אני מתלבט בין 2 הכרטיסים האלה..שניהם אותו המחיר http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV158&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV157&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE לאחד יש HDMI , שהוא לא כל כך שימושי בשבילי ולשני יש מהירות שעון גבוהה יותר השאלה שלי האם ההבדל בינהם הוא משמעותי במשחקים? (תאמת אני לא משחק הרבה) אבל למשל אם אני יריץ COD4 על 2 הכרטיסים האם אני ירגיש בהבדל? משום שאני לא כל כך רוצה כרטיס עם מאורר..אני מעדיף צלעות קירור לשקט.. אז איזה לקחת? ומה עדיף? ביצועים או שקט? האם הביצועים כל כך ניקרים בינהם?

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  11. Started by ovego,

סילחו לי על הבורות,אך האם כרטיס AGP X8 יעבוד על לוח אם עם AGP X4?

12. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. אני מתכנן לקנות טלוויזית LCD 32 אינץ' מסוג Thomson Scenium.. הטלוויזיה היא HDTV READY. הכרטיס המסך המתוכנן הוא BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 Retail (אני מעדיף אחד עם OC כי אין לי ביצים לעשות בעצמי. אם יש חברה אחרת עם OC שמומלצת יותר, הגידו נא...) אגב, הגרסא הזו היא עם הקירור החדש נכון? עכשיו לשאלתי העיקרית, אני רוצה לצפות בתכנים על HDDVD על המחשב (הורדת דיסק בעל איכות כזו -> צפייה במחשב-> צפייה בLCD) רציתי לדעת, איזה כבלים צריך... אם אני יחבר לSVIDOUT עדיין תתקבל איכות HDTV? האם אני צריך DVI TO VGA ואז כבל נסף של VGA לטל'? תודה מראש, ישראל תגיב תומר

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  13. Started by roy_bono,

המלצות לכרטיס מסך עד 2000 שקל PCI-E כמובן לא חשוב לי רועש לא רועש תרשמו את ההכי חזקים

• 12 תגובות
    • 730 צפיות
  14. Started by adi518,

אחרי שאתמול קניתי את ה- XTREME 5850 שאני מבסוט ממנו סה"כ, הסתכלתי היום ככה בפרטים שלו בקטליסט ואני רואה 128 BIT MEMORY BANDWIDTH ואני זכרתי 256 ביט שהסתכלתי באתר של ספייר אז נכנסתי שוב לאתר שלהם וכן רשום בכל מקום 256 ביט ! מה לעזאזל... ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by tomystein,

מאז שאני מכיר את האפשרות הזו של כרטיסי המסך (NVIEW), אני לא מפסיק להשתמש בה. למי שלא יודע, NVIEW בין השאר, מאפשר לראות את מסך המחשב על גבי צג הטלויזיה. זו הדרך שאני מכיר לפחות.. לאחרונה, קרה משהו מוזר עם NVIEW. כל פעם שאני מפעיל אותו, אני רואה בטלויזיה מין פס לרוחבה של הטלויזיה שמבצע ריצודים מוזרים (תזוזות). כמובן שזה מפריע לראות ככה אבל הכי מעצבן, זה שאני לא יודע ממה זה נובע. 1. זה לא הכבל כי קניתי חדש וגם בו זה עושה את אותה הבעיה 2. זה כנראה גם לא הדרייבר של NVIDIA כי גם אותו עדכנתי. שכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך GEFORCE 6600 GT 3. בדקתי שאין שום גורם שיכול להפריע לשידור (פלאפון..) 4. ניסיתי לחבר לטלויזיה אחרת וזה עשה אותו הדבר. זאת אומרת שזה בא מהמחשב... בקיצור, עשיתי א…

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  16. מי מבניהם יותר חזק והאם יש הבדל גדול בינהם ? שינהם עולים 400שקל בחנות. אז רציתי לדעתם מי יותר טוב. (זה לחבר שלי)

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  17. הכרטיס מסך הוא GIGABYTE HD4870 512MB GDDR5 התקנתי מערכת הפעלה WINDOWS VISTA ULTIMATE 32BIT , ניסיתי להתקין דרך הדיסק - לא עובד , ניסיתי להוריד את הדריבר המתאים דרך האתר של ATI כמו שצריך גרסאת VISTA 32BIT ובהתקנה זה עושה כמה שגיאות , מסיים ומבקש ריסטרט , אני כמובן נותן לו לעשות ריסטרט וכשהמחשב עולה זה מה שאני רואה כשאני מנסה להכנס לדריבר של הכרטיס תודה רבה רבה לעוזרים מראש!

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  18. היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך לגיימינג עד 2200ש''ח היציעו לי על הMSI RTX 2060 SUPER VENTOS אבל בכל החנויות בארץ ובארצות הברית אין אותו והם לא הולכים להחזיר אותו אני רוצה שהכרטיס מסך יריץ לי RDR2 בגרפיקה טובה ולפחות ב 60 FPS אני גם רוצה לשדרג מעבד בשביל שהכרטיס מסך יעבוד במלוא הפוטנציאל שלו (המליצו לי על I5 8400) החומרה של המחשב שלי- תודה רבה

19. יש לי כרטיס מסך Nvidia geforce4 ti4200 128MB איך אני מחבר אותו לטלויזיה ובאיזה איכות זה יהיה?? !!!please help me תודה מראש

20. לכתבה המלאה. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33320

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  21. שלום כרגע יש לי GTS250 ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך חדש בעיקרון אני בכלל חושב על לקנות חדש כי אני לא חושב שהוא יריץ משחקים חדשים שיצאו כמו BF3 וגם מעצבן אותי שאין לו יציאת HDMI למרות שזה לא כזה סיפור כי יש לי מתאם גם ככה... האם כדאי לי לקנות עכשיו משהו חדש או לחכות שהוא יתיישן יותר? ואם לקנות, אז מה כדאי? אני מדבר על כרטיס מסך MID-END לא יקר מדי

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  22. היי, אשמח לקצת עזרה בהתלבטות. מכיוון שהכרטיס כיום מריץ משחקים בגרפיקה בינונית (1280*1024) אני שוקל להחליף אותו באחד מהשניים שמצוינים בכותרת. האם המעבר יגרום לשינוי משמעותי? האם המחשב שלי (בחתימה) מסוגל להתמודד עם הכרטיסים האלו? הבנתי עפ"י חיפוש בפורום שה-PRO עדיף בביצועים אבל לא הבנתי איזה מחשב מינימלי צריך כל אחד מהכרטיסים. תודה.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  23. במידה ואין כסף לקנות כרטיס מסך חזק יותר מ-ר9550. אני שואל בעצם אם שווה לשדרג מ-9200 ל-9550? שוב, אין כסף לכרטיס מסך חזק יותר, גם לא ל-6200.

• 12 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by aviram20,

אחרי שוטטות קטנה באתר של אסוס שמתי לב שיש כרטיס מסך 4850 שמו והוא לא כמו שאני מכיר (אני מכיר את הכרטיס השחור והדק שתופס מפרץ אחד עם הציור של הסינית) ואני מכיר גם את הדגם עם הקירור הגדול.. יש כמה האמת .. אבל את זה http://www.asus.com/prog_content/middle_enlargement.aspx?model=2667 מעולם לא שמעתי שאלות: יש אותו בארץ? הוא עולה גם כמו ה4850 הרגיל שאני מכיר? מה מיוחד בגירסא הזאת מלבד הקירור ... יא אללה איך הוא מתאים לי ללוח.........................:'( הצבע , הסמל של הרפובליקה , אסוס , הקירורררר הכוח שלו.......

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  25. אנשים!! אני ממש מתלבט... אחת ולתמיד - על איזה כרטיס אתם הכי ממליצים בסכום של 700-900ש"ח הבנתי שגם לATI יש כרטיסים מעולה... בבקשה תגובות...

• 10 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.