עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by X_Dror,

בזמן האחרון המסך שלי מתחיל לעשות לי בעיות, כבר שנתיים שיש לי אותו והוא לא עשה לי בעיות אבל פתאום הוא התחיל איתם. 1. שאני ברזולוציה מעל 1024X768 ובמיוחד בדסקטוב ובאינטרנט רואים מעין פסים כאלה מקצווות המסך שמגיעים עד המרכז שלו, והם מאוד מעצבנים. 2. שאני כולש באינטנרנט וקורא טסקסטים עם כתב קטן אני שם לב שבמרכז המסך המסך יותא מפוקוס, ז'תומרת שהכתב שם יוצא קצת מפוקוס והוא מטושטש. בעיקרון המסך שלי יכול לתמוך עד הרזולוציה 1600X1200 @75Hz וב- 1280X1024@85 Hz אני משתמש ב- 1280X1024@85 Hz מאז שיש לי אותו ורק בימים האחרונים הוא התחיל לעשות לי בעיות. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  2. כאשר מישהו שואל אותי אם יש לי כרטיס תלת מימד למה הוא מתכוון האם זהו כרטיס חיצוני חוץ מהכרטיס הגרפי והאם הוא מובנה בכרטיס המסך geforce 2 mx 400 עריכת המודר: כותרת.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  3. Started by sardin,

אם אני קונה מסך lcd טוב אני ישים לב להבדל (בעת שימוש בסרטים,עבודה בhtml) כאשר אני ישדרג את הכרטיס מסך שלי מ geforce4 128 ל Club3D ATI Radeon 9600 256MB מבחינת החדות,יופי התמונה ואיכות התמונה באופן כללי??

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  4. היום העלתי את רמת הרזולוציה לרזולוציה הטבעית של המסך, וכמו שאתם בטח יודעים המילים נראות קטנות. כשנכנסתי לאתר לאחד הת'רדים הגדלתי את הטקסט שאני יוכל לראות ברור את הכתוב, ואז שמתי לב שהסוף של השורה נעלמת ככל שמגדילים את הטקסט. (כמובן שאחרי זה חזרתי לרזולוציה הקודמת) הבעיה רק אצלי? איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by a_a_aa,

מישהו מכיר את המסך הזה? אני רוצה להביא אותו מחו"ל ב-1200 ש"ח בארץ עולה 2000 ש"ח זה בכלל שווה עם כל העניין של האחריות?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by shlomi1234,

הי , יש לי כ.מסך POWERCOLOER 4870 , הוא עוד מעט 3 שנים אצלי (עוד חודש) . אחת מכניסות הDVI הפסיקה לעבוד וזה מאוד מעצבן כי אני עובד עם מסך מחשב + טלווזיה מחוברת ככה שאני לא יכול ששניהם יהיו מחוברים , יש דרך לתקן את זה? אין לי מושג אם הכרטיס עדיין באחריות , אבל אחריות אמורה לכסות את זה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  7. שלום לכולם לא מזמן קבלתי את הכרטיס XFX EXTREME 8800GTX שעומד כרגע על OC של 630\2000 שאני משחק הרבה זמן בקרייסיס הטמפ מאמץ היא 78 ומנוחה 57 האם זה תקין? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  8. שלום. אני מחפש כ.מסך למשחקים זהו מפרט המחשב שלי מעבד: P4 3.2 לוח אם: ASUS P5 GD2X זכרון:2.5GB DDR2 667 מסך: MAG 17 CRT כרטיס מסך נוכחי ASUS ATI REDION 2600HT 256MB 128BIT

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by -נדב-,

שלום, אני חדש בתחום ואני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי. אני חשבתי על זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8755 זה המחשב שלי: http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7751152&utm_expid=4292972-3&utm_referrer=http%3A%2F%2Fwww.p1000.co.il%2Fcategories%2Fcategory.aspx%3Fcategoryname%3Dhp השאלות שלי הם: 1) האם הכרטיס הזה טוב ובמחיר משתלם? או שיש המלצה לכרטיס אחר? 2) האם המחשב שלי יכול להריץ את הכרטיס הזה? 3) המשחק הכי כבד שאני רוצה להריץ זה crysis 2 (אולי בעתיד ארצה משחק קצת יותר טוב, אבל לא הרבה יותר), האם הכרטיס הזה יכול להריץ אותו? אם ההצעה היא לקנות כרטיס אחר, התקציב שלי הוא עד 270 ש"ח תודה מראש, נדב

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by sbtgn1,

אני לתומי חשבתי שכל הרעיון בסדרה של ATI HD זה ש הGPU מריץ את ההמרה ובכך חוסך מהמעבד אבל כשראיתי סרט HD אתמול ה GPU לא הראה איזשהו מעמס ולעומת זאת המעבד היה ב 35 % האם יש מקום שבו אני צריך להגדיר משהו או שאני בכלל טועה בהנחה?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  11. Started by brk2k,

אני מתאר לעצמי שכבר דובר על הנושא הזה אז אם כן מצטער.... רציתי לדעת מה אתם חושבים - האם המנוע גרפי יהיה לפי איך שהם מסרטונים של המשחק? האם למישהו יש מידע על המנוע הגרפי (צללים , אפקטים וכו')? ואולי למישהו פה יש תמונות מגירסת האלפא או תמונות נדירות שהוא יכול לשתף אותם איתנו? תודה רבה רבה לכל העונים ;D ;D

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  12. 8600 http://tms.co.il/cat/50/199:200/page:3 2600XT http://tms.co.il/product/4416 HD3650XT http://tms.co.il/product/5189 צריך דחוף דחוף תשובות ! תדוה מראשש !

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  13. אנו נמצאים ימים ספורים לפני ההשקה הרשמית של כרטיסי Geforce RTX 3000 החדשים, ולרגל האירוע החגיגי החלטנו לרכז עבורכם את המפרטים וההבדלים בין הדגמים השונים שיגיעו אל החנויות - הפעם אלו של אסוסלכתבה

14. Started by snipa,

שלום: יש לי רדאון 9000 עם TV OUT , אבל יש לי בעייה ,,,, חיברתי לטלוייזיה כמו שצריך - בבקשה אל תגידו לי שלא חיברתי טוב כי אני יודע שחיברתי טוב כי עם הג'י-פורס זה עובד וגם עם הרדאון פעם ב....זה עובד , אני מחבר הכל ואפילו שאני עושה ריסט אני רואה את המפרט המחשב שלי (לפני שהווינדוס עולה) אני רואה את זה בטלוויזיה ..... אבל בווינדוס עצמו נאי לא יכול ללחוץ על הכפתור הירוק ליד האפשרות של הטלוייזיה.............ואני לא יכול להעביר לטלוויזה , מה עושים? בתודה טל!

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by TheCrow34,

הכרטיס מסך שלי הגיע אחרי שעה משחק ל77 מעלות, לפי מה שאני יודע (תקנו אותי אם אני טועה) זה טמפרטורה מאוד גבוהה בשביל כרטיס מסך. יש לי 9800gt שני מאווררים חיצוניים, ושתיים פנימיים (אחד למעבד ואחד לכרטיס מסך). האם זה נורמאלי שהוא מגיע ל70+ מעלות ? ואם לא איזה דרכים יש לקרר אותו (חוץ מלנקות מאווררים)?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  16. Started by swisaman,

על כמה עומד ההבדל(באחוזים) בין 5850 בסטוק ל570 בסטוק?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by Symbore,

תקציב: עד 2000 ש"ח למטרות: סרטים, וגיימינג על הגדרות גבוהות מסך: 23 אינץ, 1920X1080 מפרט: intel core 2 extreme qx9770 3.20 GHZ 8GB DDR2 gigabyte X48-DS5 Toughpower 850W חשוב שיהיה של AMD וחשוב שיספיק לי ל-4-5 שנים הקרובות מתכנן לקנות בימים הקרובים אז אנא מכם המלצות

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  18. אהלן חיברתי את הכרטיס מסך דרך המתאם של ATI ואני רוצה לשמוע קול בטלויזיה , מה אני צריך להגדיר , יש לי חלונות ויסטה . תודה

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  19. היי חבר'ה, החלפתי את הכרטיס מסך במחשב מ geForce 64 ל MSI geForce 128. עכשיו, כשאני מריץ עכשיו סרטים רואים אותם נורא בהיר ועם ריבועים.. אני צריך לקנפג משו בדרייבר?? כי לא הצלחתי למצוא משו באפשרויות.. תודה על העזרה, אורן

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  20. Started by rov,

האם כרטיס מסך זה תומך ברזולוציה 1920 / 1200 ? וכן האם יש איזשהו קישור בו מצויין באיזה רזולוציות תומך כרטיס מסך זה ?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  21. אז ככה: המערכת שלי היא P4 2.0 עם 512 SDRAM לוח האם תומך בAGP X4. אני לא רוצה להתרושש איך שאני אקנה את הכרטיס מסך אבל אני מעוניין בכרטיס חזק שיוכל להריץ משחקים גם בעוד שנה+. האם לבחור ב9500XT שהוא מעט יותר זול ו256 ביט או לבחור ב9800PRO שאני לא בטוח אבל נראה לי שהוא 128 ביט? האם אני עושה את השיקולים הנכונים או שה9800P עדיף וכדאי להשקיע ולקחת אותו? חוץ מזה אם תוכלו להמליץ לי גם על חנויות מסוימות לקניית הכרטיסים, או אתרים שיש בהם חומר לעיון נוסף, אודה לכם. תודה.

• 11 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by or_azu,

קניתי מחשב חדש עם מערך SLI של ה8800 של PALIT (לא הסוניק) שתי דברים הטפ' במנוחה באיזור ה60 זה סביר? ועוד דבר הוא עושה רעש מטורף (בדוק ממנו שמשקיטים את המאוררים שלו המחשב שקט) זה פאק בכרטיסים או שהם באמת כאלה מרעישים?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  23. היי, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש והייתי רוצה שתמליצו לי על כרטיס מסך ומסך למחשב שאני קונה. - כרטיס מסך: ממש לא צריך משהו חזק מאוד מכיוון שאני לא משחק במחשב בכלל נכון לעכשיו אבל חשוב שיהיה משהו שבמידה ואני ירצה יוכל להריץ משחקים בצורה מכובדת.. מקסימום בסביבות ה- 750 ש"ח אם תוכלו להמליץ על משהו בפחות שיתאים לי זה יהיה נהדר.. - מסך: מסך CRT שטוח בגודל 17" רגיל לגמרי לשימוש יום יומי ולא צריך שיהיה משהו מיוחד כי כמו שאמרתי אני לא משחק או רואה סרטים על המחשב, רק לעיתים רחוקות מאוד.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by DJ Clue,

שמעתי שהכרטיס הזה Sapphire Radeon 9800 SE 128MB 256bit DDR TV-Out DVI AGPx8 אם עושים לו אוברקלוק ופותחים לו את צינורות העיבוד הוא מגיע ועובר את ה 9800pro האם זה נכון?

• 11 תגובות
    • 730 צפיות
  25. רוצים להפיק את המיטב מ-Rise of the Tomb Raider ולהיות מוכנים ל-The Division? אל תשכחו לעדכן את ה-GeForce Experience או ה-Radeon Software שלכם מעוניינים להכין את המערכת שלכם למשחק Rise of the Tomb Raider שהושק לפני כשבוע ולמשחק The Division שבדרך? כדאי שתכירו את העדכונים עבור מנהלי ההתקן לכרטיסי המסך מבית NVIDIA ומבית AMD שמופצים עתה, בדיוק לשם כך. עבור כרטיסים גראפיים של NVIDIA מדובר בגירסה 2.9.1.35 של יישום ה-GeForce Experience (וגירסה 361.75 למנהל ההתקן עצמו), שהפך לאחרונה למתכלל עבור מנהלי ההתקן יחד עם הפרופילים הייעודיים למשחקים ושאר היכולות שמעניקה מפתחת השבבים למוצריה. גירסה זו מוסיפה פרופילים לתמיכה במערכים מרובי כרטיסי מסך עבור Rise of the Tomb Raider וג…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.