עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by liortaib,

תגיד שווה לקנות cf 4850 ולקנות מסך 22 אינץ אוו שאין צורך בכח? האם עם מסך 22 אינץ אני יראה את הביצועים הכי טובים על מסך 22 אינץ או שעם מסך 22 אינץ עדיף בעצם 4870 בודד?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by yuvalnus,

אני מחפש כרטיס מסך חדש לחבר שלי (ואחרי זה גם ספק כח חדש, אבל נעזוב את זה כרגע) מפרט רלוונטי: מעבד- Intel Core 2 Duo E6550 זיכרון- 1GB לוח אם - אני לא יודע דגם מדויק אבל מה שחשוב זה שיש חיבור PCI-E הבעיה היא שמחוסר ידע הם לא יכולים לתת לי תקציב מדויק, הם ביקשו שאני אתן להם כרטיס שמתאים לרמה של שאר המפרט, שיהיה משתלם ושאני לא אתפרע על התקציב... חשבתי לתת להם שלושה כרטיסים - ב600, 700 ו800 שקל פחות או יותר, ושהם יחליטו... יש לכם רעיונות? (גם רעיונות שנראים לכם מתאימים והם מחוץ לתקציב...) *לי יש את הכרטיס 9600GSO ואני מאוד מרוצה ממנו... הוא נחשב מתאים למפרט או שהוא חלש מדי? *אם אני כבר כאן, עד כמה משמעותית תהיה הוספה של עוד ג'יגה זיכרון? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  3. אני קונה מחשב חדש !אי לי בכלל תקציב גדול ! חשבתי לי לקנות 9600 בלי ה פרו אבל חבריי אמרו לי שלא כדאי ושאני ילך רק על הפרו... אבל אין לי תקציב.. יש לי איזה 800 שקל גג לכרטיס מסך ... מה אתם הייתם עושים במצבי ? איזה כרטיס מסך הייתם קונים ??

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  4. Started by The-Devil,

יש בחנות שני מוצרים שהם באותו המחיר ויש לי התלבטות קשה איזה מהם לקנות האם זה יהיה Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card או Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB DDR Retail Video Card ההבדל שאני רואה הוא בזיכרון אבל משום מה המחיר אותו דבר מה ה-Catch ??? אם תוכלו גם לפרט אני אודה לכם מאוד...

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  5. http://www.madshrimps.be/forums/showthread.php?s=&threadid=3766

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  6. איפה אפשר להוריד BIOS לכרטיס מסך?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by shlomid,

יש לי מצלמה דיגטלית של JVC ויש לה יציאת FIERWIRE חיהרתי למחשב והכל עובד אני צריך תוכנה אשר תדע להעביר את התוכן המוקלט למחשב מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by nesber,

הזמנתי את הכרטיס הנ"ל. האם אני עומד להנות ממנו?(הכרטיס הנוכחי שלי הוא ג'יפורס 2 GTS של פוור קולור).

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך Nvidia geforce4 ti4200 128MB איך אני מחבר אותו לטלויזיה ובאיזה איכות זה יהיה?? !!!please help me תודה מראש

10. אמרו לי שזה אחד מהמבחנים הכי קשים שקימים ויש לי מחשב חדש ואני מת לבדוק להריץ אותו

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by roma,

שלום רב! הזמנתי לפני כמה ימים את המסך הנ"ל ולפי מה שהבנתי במסך יש כניסת DVI ובמחשב שאליו הוא יחובר אין כניסה כזו. מה עושים? או שמא יש למסך גם יציאה רגילה? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by gshhar,

מה עדיף למשחקים? אני מתכוון מחשב רק למשחקים עם כרטיס רדאון 9600 פרו למשל (משהו ברמה הזו).

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  13. האם כדאי לקנות את המסך הזה 650 שקל ואיך הוא בהשוואה למסך MAG ברמת מחיר זהה?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  14. אני שוקל לקנות מחשב ללא מסך מאחר ורוצים להציע לי LCD 15 ב 1890 ש"ח... למה אני רוצה לקנות ללא מסך? כי אני כל הזמן רואה במכרזים מסכי LCD בהרבה פחות מהמחיר... (ואפילו LCD 17 במחיר של 15...) אני לא כל כך מבין במסכים... הייתי מעוניין לדעת מה נחשב למסך סביר+- המתאים למשחקים ולמשרד כאחד... איזה דרישות מינימליות הוא חייב ? אהיה מעוניין לרכוש את המסך בנפרד.. אודה לכם על עזרתכם... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  15. Started by yaari,

ראיתי בגלרית MOD באתר אחר, מחשב בתוך מזוודה, שכלל מסך LCD קטן. קראתי באתר בריטי על מה שנקרא "open frame", מסך ללא "מארז" פלסטי, שמתוכננן להיות מוברג למסגרת. ראיתי כזה מובנה לתוך תצוגה של חנות בירושלים. מישהו יודע איך משתמשים/מוצאים כזה?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by stingeR-,

אוקיי , חיברתי את המחשב לטלוויזיה וראו בטלוויזיה את המחשב דרך הVIVO... , אבל עכשיו שאני מחבר את המחשב ליציאת הוידאו של הממיר הדיגיטאלי , אני לא יודע איך לסדר שיראו את הטלוויזיה במחשב.... , איך אני עושה את זה? , התקנתי WDM Drivers , אבל אני לא רואה שום אופציה כדי לאפשר צפיה במחשב של הטלוויזיה , למחשב מחובר RCA , ומהמחשב יוצא RCA שמחובר למתאם סקארט שמחובר לממיר ביציאה של הטלוויזיה , הייתי רוצה לקבל עזרה , תודה.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by orior,

שלום לכולם, מאחר והGEFORCE 4 TI4200 שלי, מתקשה לעמוד בסטינגז של MEDIUM בFAR CRY, החלטתי בשעה טובה לשדרג אותו. אני חושב בכיוון של Leadtek Geforce FX 5700. יש 2 גירסאות בהפרש של בערך 200 ש"ח ביניהן. אחת 128 והשנייה 256 עם VIVO. האם זה בכלל משמעותי ההבדל של 128 ו-256? הVIVO - מה שזה לא יהיה, לא ממש מעניין אותי. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  18. http://www.nvidia.com/object/geforce_6800_democollage.html חלק מההדגמות הם על משחקים קיימים וחלק הם על המנוע UnrealEngine 3

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  19. שלום לכולם. ברשותי GEFORCE2 MX וכאשר אני משתמש ב TVTOOL לאחר 15 דקות לא רואים כלום בטלוויזיה (כנראה שיש שגיאה כל שהיא). תעזרו לי בבקשה.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by flesh2,

סליחה מראש אם זה לא הפורום המתאים לדיון, אך הפורום נראה מתאים המפרט של המחשב שלי הוא: P2.4C 800 Abit 875P IC7 Geil Golden dragon 512 (256*2) 3500 הזכרונות בדואל Gigabyte Radeon 9800 PRO 128 MB לא נראה לי שיש עוד משהו חשוב האם התוצאות טובות למחשב? אם לא איך אפשר לשפר אותן? לא הופעלו פילטרים בזמן הבדיקות: http://planet.nana.co.il/flesh321/3Dmark2003.JPG http://planet.nana.co.il/flesh321/3DMark2001.JPG תודה מראש ודרך אגב, פתחתי דיון על איכות התמונה, לא ראיתי את האיכות ב5900 במציאות, רק בתמונות (נראה טוב) אבל אני מאוד מרוצה מהאיכות של ה9800 פרו , ובזמן תזוזה זה נראה יותר טוב מפריים בודד

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by noambaum,

יש לי 9800PRO 256 BIT וכשאני משחק פאר קריי למשל אז הקצב רענון כשאני לוחץ על הלחצן במסך הוא מראה לי קצב רענון של איזה 50 הרץ!!! כנ"ל גם לגבי CZ, מה לעשות או שזה נורמלי?

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by SoftMaker,

כיצד אני יכול לדעת מהי מהירות הרינדור של הכרטיס מסך? כי אני ממדל במאיה ואני חייב לדעת! הכרטיס הוא של powercolor והוא geforce 4 128 ti4200 !

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by W0lverine,

דווקא ה רדאונים 9200\9100 לא ממש יקרים... יש לי שאלה, מה ההבדלים היום בתחלס (במה שאני יראה על המסך :-) ) בין כרטיסי 64 מגה וכרטיסי 128 מגה למשל אם אני הולך על כרטיסי TI, וילך דווקא על ה 128 שקל, יהיה יקר מידי למשתמש ביתי פשוט לאומת זאת ה64 יהיה במחיר סביר... לי יש MX 440 - 128MB שעובד סביר, אבל אני מחפש משהו יותר טוב אמרו לי שלהשקיע על FX5200 לא יהיה חכם במיוחד כי לא יראו תוצאות שונות מי יודע מה..

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by sambusak,

מישהו יודע האם MAX תומכת בHT של INTEL? ???

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  25. Started by desheh,

שמעו אנשים לי יש AMD Athlon XP 1900+ , שזה מעבד לא רע בכלל, אבל מה, נתקעתי עם כרטיס-המסך הכי חרא שיש --> Asus GeFroce 2 MX 400 64MB :\ אז ככה קיבלתי כסף בבר-מצווה, ואני רוצה כרטיס מסך חדש (לא שאני ילד קטן או משהו, הבר-מצווה שלי היתה לפני שנה.. ;D ), ושמתי את עיני על ה-Radeon 9800 Pro החדש.. אז השאלה שלי היא ככה: שווה לי לקנות אותו, או לחכות לירידת מחירים/משהו יותר טוב (*שיעול* NV35 *שיעול*)? בתודהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מראששששששששששש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.