עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shirNoshe,

אני מקווה שניסחתי נכון,אבל הכוונה אם אני מעוניין בכ.גרפי לעבודה גרפית,אז מה ההבדל בין כרטיס ייעודי מסדרת ה-QUADRO לבין נניח כרטיס ווידאו חזק של ATI.(עדיפף ATI לגרפיקה בגלל עבודה ב-REAL TIME). האם יש "משהו" בכרטיסי ה-QUADRO שמייחדים אותם לעבודה בגרפיקה?ואם הם כל כך טובים אז איך הם למשחקים?וגם שאלה הפוכה:אם כרטיס הוא חזק וטוב למשחקים האם הוא טוב לגרפיקה? תודה.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  2. היי רציתי לדעת אם יהיה אפשר להפעיל מישחק SIMS3 עם כזה כרטיס על מסך 22 ברזולוציה של 1440 על 900?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  3. שלום יש לי כרטיס nvidia 6800 gt ויש לי שאלה קטנה. מהירות העברת המידע של הכרטיס שלי היא x8 -agp אבל הלוח אם שלי ישן והוא מגביל לי את הכרטיס ל 4x. עד כמה באמת זה משפיע בביצועים של המחשב במשחקים? תודה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by Impreza,

כמו שאתם רואים יש לי את המפרט בחתימה ה AGP APERTURE SIZE בביוס מוגדר כ 512M האם לשנות? למה לשנות? איזה הבדל יהיה?

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  5. אני צריך שלמי שיש כרטיס טלוויזיה שמחובר לממיר הדיגיטלי שיקליט לי משהו בפוקס קידס למי שיש שישאיר כאן פרטים של ICQ או מסנג'ר תודה רבה

6. Started by shu sha,

שווה את ה1300 שקל בפנדה?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  7. ממצב כולם? שמתי לב ש- Toms Hardware הוציא בנצמארק חדש.... אז אם אתם מתכוונים לקנות כרטיס מסך בזמן הקרוב זה יכול לעזור לכם בבחירה. http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041004/index.html

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  8. מישהו יודע ויכול האיר קצת בנושא זה? מדובר ,נגיד בכ-5 שעות מסך ביום מינימום

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by Shoshan01,

נא למחוק דיון זה אחרי לחיצה על שלח המערכת רושמת שגיאה בהתחברות למסד נתונים....

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by Daniel82,

אח שלי קונה כרטיס מסך למחשב שלו והוא לא יודע איזה לבחור.. יש לו מסך שתומך עד הרזולוציה 1024 * 1280, אמרתי לו שיקנה: NVIDIA GeForce 9800GT כי הוא לא צריך כרטיס יותר חזק מזה ואני לא יודע אם אני צודק. אז איך הכרטיס הזה למסך הזה? באמת לא צריך לקנות משהו יותר חזק כמו 9800GTX / 9800 GTX+ / HD 4850, או שאני טועה?

• 10 תגובות
    • 751 צפיות
  11. יש לי R9700 PRO של gigabyte אני בקרוב מתכנן אוברקלוק למחשב ולכן כמובן רציתי להמהיר גם את הכרטיס מסך. השאלה שלי היא עד כמה אוכל לשפר את ביצועי הכרטיס שלי ששוה להשקיע 150-200 שקל בהחלפת הקירור..? ואיזה קירור מומלץ,לא מרעיש וכמה שיותר מרשים

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by Or ei,

כשאני מפעיל את התוכנה של הכרטיס winfast pvr היא נתקעת ישר על הLOAD בזמן כשהיא מעלה את הדריברים אם אני מבטל בdevice manager את הדריבר של הcrossbar(של הכרטיס) אז התוכנה עובדת אבל עם ירידה באיכות ניסיתי לבטל את הכרטיס קול לא עזר כמובן שיש לי את כל הדריברים האחרונים לכל הרכיבים (catalyst 3.5 nf 2.03d) ושל הכרטיס טלוויזיה והגרסא האחרונה של תוכנה (PVR) משישהו יודע מה התפקיד של הcrossbar? ואולי יודע במה הcrossbar מתנגש או מה מפריע לו לעבוד כמו שצריך ? עם הMMC8.1 של ATI הכרטיס עבד יפה אבל בלי שלט

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  13. Started by TheShadow,

והוא כנראה יביא לי את 6800GT של לידטק.. זה שווה לי? winfast a400 GT...

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  14. המפרט שלי: intel pentium 4 2.66GHZ OC 3.6GHZ 512MB DDR [ישודרג ל1GB עם שדרוג הכרטיס] JSP Tech EZCool 420w intel GMA900 [בגלל זה אני זקוק לכרטיס מסך נואשות.. חח] Hitachi 160GB כנראה שאני ילך על X1950GT או X1950PRO. עכשיו הספק שלי הוא: JSP Tech EZCool 420w הוא יחזיק את אחד מהכרטיסים האלה? ושאלה שניה. יש את הX1950PRO של CLUB3D המקורר פסיבית. עכשיו ראיתי אותו ב2 מקומות. בסקאי פיסי: http://skypc.co.il/pl_product~CLU1102~8~0.htm פה הוא עולה 921. וראיתי גם בIQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3642 פה הוא עולה 650. כאילו איך זה הגיוני כאלה הבדלים? אני מבין ששתי החנויות האלה טובות. אבל כאלה הבדלים גורמים לי לפקפק... לפני קניה... ובנוסף.. אותו דב…

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  15. אני מחפש להחליף פדים למספר כרטיסי מסך שרכשתי מחוות כרייה שנסגרה ואני רוצה לדעת אם יש מישהו מקצועי שיכול לעשות את זה בשבילי. לא ממש מצאתי את זה לאחר חיפוש. הדגמים שיש לי זה 3080TI ASUS TUF + 3080TI PNY XLR8 ומה המחיר שזה אמור לעלות?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  16. נא לדרג לי אותם מהכרטיס העדיף יותר לפחות עדיף. ואם יש לכם המלצה על אחד מהם אשמח לשמוע. 1. Sparkle nVIDIA GeForce 9400GT 512MB רק 230 ש"ח 2. Gigabyte ATI Radeon HD4350 512MB רק 245 ש"ח 3. Gigabyte nVIDIA GeForce 9400GT 512MB רק 280 ש"ח 4. Innovision nVIDIA GeForce 9500GT 512MB רק 280 ש"ח וכן שאלה בקשר לחיבור hdmi. האם לכל מחשב שיש לו חיבור HDMI בין אם זה מובנה בלוח אם ובין אם זה בכרטיס לא מובנה הוא יכול להעביר גם סאונד בתוכו? (כלומר אם בכל מיקרה זה אפשרי ורק צריך לבקש מהחנות שקונים לדאוג שה-HDMI יעביר גם סאונד). תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by gigabot,

הם אומגה דרייבר טובים גם בשביל ATI, ועד כמה יותר טובים מ-CATALYST?, במה יותר טובים?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  18. Started by zoyaniv,

איך הם מדורגים אחד מול השני ואיזה נותן את היחס עלות ביצועים הטוב ביותר

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  19. יש לי ספייר רדאון 9800 פרו 256 ביט 128 מגה ליבת R350 האם יש אפשרות לפתוח אותו ל XT? אם כן איך? אם כן האם כדאי? אם כן האם עלי להחליף את הקירור המקורי? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  20. שלום יש לי xfx geforce 6600gt עם 2 dvi שביחד עם מתאם הוא מחובר לmag 786PF CRT האם יש הבדל ויזואלי בין איך שאני רואה עליו לבין מסך lcd איכותי? גם כל הזמן כולם אומרים לי כולל ההורים שלי שהם לא רואים כלום על המסך כאילו הוא מטושטש לגמרי ואני רואה עליו מצויין (רק אני כן?), זה בגלל שזה 6600GT עם crt? תודה

• 13 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by eli.elfasi,

צריך להצביע על אחד מכרטיסי המסך הבאים : hd 6850 sapphire hd 6850 gigabyte תודה לכל מי שעוזר.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  22. Started by Sith_Lord,

יש למישהו שמץ של מושג מה יהיה המחיר שלהם בארץ ומתי הם יגיעו? תודה מראש.

23. Gigabyte GeForce 6600GT 128MB AGP GV-N66T128VP Bulk או Sapphire ATI Radeon X1600 Pro 256MB AGP המחיר אותו דבר בארך..ואני מתאר לעצמי שה1600 אוכל אותו....אבל סתם כדי להיות בטוח אני שואל את המומחים של HWZONE!.. תודה!

• 12 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by OrionG,

מה קורה אנשים מקווה שזה הפורם הנכון טוב אז נתחיל...קניתי מחשב חדש לא מזמן ושמתי לב שקיבלתי כזאת קוביה שמתחברת לחיבור שדומה ל-SVIDEO מאחורי הכ.מסך ויש לה יציאת SVID\RGB\AV עכשיו מה שחשוב לי לדעת אם זה INPUT או OUTPUT ואיך אני מפעיל את היציאה הזאת (ז"א איך משתמשים בה) היה לי משהו דומה ב-GFORCE 3 אבל ההחלפה של המצבים היתה בדריורים ועכשיו אני לא רואה שום דבר כזה הייתי ממש שמח שאם זה INPUT אז תסבירו לי בקשה איך להפעיל אותו ובאיזה תוכנה מומלץ\צריך להשתמש כדי להפעיל אותה ואם זה OUTPUT אז איפה אני מגדיר אותה ואיך אני משתמש בה תודה רבה מצפה לתשובות בהקדם ;D

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by redti,

שלום , ברשותי מחשב מולטימדיה שאני מחבר לטלווזית סמסונג חדשה תומכת תלת מימד c7000 . למחשב יש כרטיס מסך מובנה GMA X3500 , כשאני צופה בסרטי תלת מימד יש קרטועים והביצועים לא מספקים..ייתכן וזה קורה בגלל הכרטיס מסך וממולץ להחליף לאחר ? או שאולי להשתמש בתוכנה אחרת ? שאר המפרט 4GB DDR2 CORE 2 QUAD 9300 G35 INTEL EXPRESS CHIPSET thermaltake dh102 vh2001bns מארז במידה והבעיה היא נובעת מחולשתו של הכרטיס מסך ? איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי לרכוש שיתאים למפרט ? אחד שאוכל לחבר אותו לטלויזיה samsung c7000 בכבל HDMI 1.4 ולראות סרטי תלת מימד וסרטי FULL HD בצורה חלקה ויפה .

• 1 תגובה
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים