כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
לינק למה?? יש לי רק 2 גיגה זכרון .. אולי בגלל זה? בנוסף זה אומר: Memory2048 MB Module 1 1024 MB Kingston 7 @ 400 MHz Module 2 1024 MB Kingston 7 @ 400 MHz למה זה אומר 400MHZ? הזכרון שלי הוא 800MHZ .. זה שזה אומר על הדרייבר זה בגלל שאני משתמש בדרייבר הכי חדש שנדמה לי נחשב BETA אבל זה לא מה שמשפיע יותר מידי.. מה לעשות? עריכה: השתפר בקטנה אחרי שהחלפתי דרייבר לגרסא הקודמת לינק אבל עדיין יש אנשים עם איזה 2000 יותר בתוצאות.. wtf?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, מעוניין בכרטיס מסך שתומך ברזולוציה 2560X1600 בעל ממשק PCI-E. במחיר הכי זול שאפשר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אולי כבר ענו אבל אני מודה שאני מעט מתעצל (ובעיקר קצר בזמן) מלחפש ביסודיות. הכוונה לכיבוי של ממש, כולל המאוורר של הכרטיס כשי לקבל מערכת דוממת ככל שניתן. הכוונה היא לבנות מערכת I5-660 עם לוח H57 ככל הנראה + כרטיס HD5850 לגיימינג. ה-DELL2407WFP יחובר ב-VGA לכרטיס המסך וב-DVI ללוח האם: * בעבודה רגילה עם טקסט (שימוש אינטנסיבי במיוחד) וסרטים אני רוצה איכות תצוגה מקסימלית עם מינימום רעש כך שהייתי רוצה שרק הכרטיס המובנה יעבוד וה-5850 יהיה כבוי כדי לחסוך חום, הספק ורעש כמובן. * בגיימינג אעבוד דרך ה-VGA ואז רמת הרעש הרבה פחות קריטית (אם כי ללא ספק אעדיף דגם שקט ככל האפשר שעדיין משתלם למחירו). 1. אפשרי? 2. מה דעת המומחים? 3. יש חלופות עדיפות? מפרט AMD לא בא בחשבון לצערי כיוון שאני ע…
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם הכרטיס הנ"ל יכול להעביר אודיו דרך ה HDMI ב-passthrough ? ואילו פורמטים הוא תומך?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
מדובר על הדגם הזה. השאלות שלי הן: 1. עד כמה אפשר לסמוך על הקירור הפסיבי? האם מארז מדגם בסיסי (למשל Cooler Master Elite 335) עם שני מאווררים יספיק כדי להבטיח תוחלת חיים סבירה לכרטיס? 2. מנסיונכם או לדעתכם, כמה משמעותי ההבדל ברעש בין הדגם הזה לדגם עם המאוורר, שלפי מה שקראתי אמור גם הוא להיות שקט במיוחד? 3. איזה אובדן ביצועים צפוי אם מחברים את הכרטיס ללוח אם שלא תומך ב- PCIe2.0 (אלא רק ב- PCIe)?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס nvidia 6800 gt ויש לי שאלה קטנה. מהירות העברת המידע של הכרטיס שלי היא x8 -agp אבל הלוח אם שלי ישן והוא מגביל לי את הכרטיס ל 4x. עד כמה באמת זה משפיע בביצועים של המחשב במשחקים? תודה
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך טוב לאפיק AGPx8 במחיר של עד 1000 ש"ח.
-
- 14 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מניח שזו רק PRE-ORDER, אבל אפשר לדעת מה המחיר: (אני גם חושב שמדובר על על 4670. לא ידעתי שבכלל אמורה לצאת סדרה 45X0.) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1373 סורי אם כבר פתחו פוסט כזה, פשוט אני מבלה לאחרונה את רוב חיי בMASS EFFECT.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אם יש הבדל מהותי ובמה הוא מתבטא בכול הנוגע למישחקים וכאלה...
-
- 14 תגובות
- 731 צפיות
-
-
האם 7600GT יעמוד ברוזלוצית משחק של 2007WFP? WIDESCREEN רזולוציה דיי גדולה וכמובן במשחקים כמו CALL OF DUTY, STALKER, BATTLE FIELD, GHOST RECON ועוד.. או שאצטרך לשדרג את הכרטיס מסך..?
-
- 10 תגובות
- 731 צפיות
-
-
זה מה שיש לי עכשיו INTEL P-35/RAID/OPTI.1333MHZ INTEL QUAD CORE Q-6600/8M CHCHE FX 8600GT/1024MB/HDTV/DVI KINGSTON 1024MB PC8500 1066MHZ [וX2] ספק כוח: http://i34.tinypic.com/2ilyj2s.jpg מסך: FLATRON W1952TQ 2MS עכשיו המחשב לא מריץ הכל על המקסימום [קריסיס, DMC4 וכאלה] ובדקתי בCANYOURUNIT [אני יודע שהאתר לא מדויק] ולפי זה, הכרטיס מסך חלש יחסית למחשב אז השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך מאוזן למחשב שלי, והבנתי שאני גם יהיה צריך לשדרג את הספק כוח- אז לאיזה ספק אני צריך לשדרג?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את התוכנה של הכרטיס winfast pvr היא נתקעת ישר על הLOAD בזמן כשהיא מעלה את הדריברים אם אני מבטל בdevice manager את הדריבר של הcrossbar(של הכרטיס) אז התוכנה עובדת אבל עם ירידה באיכות ניסיתי לבטל את הכרטיס קול לא עזר כמובן שיש לי את כל הדריברים האחרונים לכל הרכיבים (catalyst 3.5 nf 2.03d) ושל הכרטיס טלוויזיה והגרסא האחרונה של תוכנה (PVR) משישהו יודע מה התפקיד של הcrossbar? ואולי יודע במה הcrossbar מתנגש או מה מפריע לו לעבוד כמו שצריך ? עם הMMC8.1 של ATI הכרטיס עבד יפה אבל בלי שלט
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין שני החיבורים DVI ו HDMI? למשל, HD5850 מגיע עם חיבור HDMI וחיבורי DVI בעוד שהכרטיס HD5970 מגיע רק עם חיבורי DVI. מה זה אומר? (חוץ מהעובדה ש HDMI כולל גם אודיו) HD5850 טוב יותר מ 5970? אשמח להסברים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, שידרגתי (במזל טוב?!) את מע' ההפעלה ל7. איני מצליח לראות את המחשב בTV. התקנתי דרייבר אחרון מבית NVIDIA. version 196.21 כשהיה לי XP , הייתי לוחץ קליק ימני על הDESKTOP ומשם נכנס להגדרות תצוגה. הייתי בוחר CLONE או DUPLICATE (לא זוכר את המילה המדוויקת) ואז נהנה מצפייה של המחשב על הטלוויזיה. מה אני עושה בחלונות 7? כרטיס גרפי של NVIDIA, GFORCE 9500 GT בזמנו גם ניתן לי קישור http://www.thothie.com/4jiggly6/nvidia_panel_classic.zip לסקריפט שממיר את הcontrol panel של הכרטיס הגרפי לתצוגה "בסיסית". האם הדבר דומה גם פה? כלומר אפשר לעבוד רק עם התצוגה הישנה והבסיסית של הכרטיס? עוד דבר, עם הXP הייתי בוחר יציאה של S-VIDEO לאחר שהמערכת תמיד היתה בוחרת AUTO כברירת מחדל. עם AUTO מע…
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק מדי פעם (לא משהו רציני) כרגע זה המפרט: AMD 2500 XP DDR333 512 (אני מתכוון להוסיף עוד ג'יגה) FX5200 הייתי רוצה לקנות כרטיס ככה עד 500 -600 ש"ח. עד כמה יועיל לי השדרוג ובאיזה משחקים אוכל לשחק. חשוב לציין אך ורק כרטיס AGP.
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אז ככה המפרט של המחשב שלי דיי טוב הכרטיס מסך שלי סבבה וסוחב הכל (לא בצורה הכי טובה אבל סוחב ) לאחרונה אני משחק ב Gothic 3 והמשחק מקרטע אפילו הגדרות של LOW :-\ השאלה היא , האם כדאי לחכות חצי שנה + - לשידרוג כולל של המחשב (כרטיס מסך , מעבד , לוח אם , זיכרון) או לשדרג כרטיס מסך בתקציב של 1000 + - , חשבתי על משהו כמו x850 או x1650 PRO מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לדוגמה ב אס אל איי זה חצי מסך לכל כרטיס ...בקרוספייר איך זה עובד?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם האם כדי לי בעוד כמה ימים לקנות מערך cf של 6850 או לחכות עוד חודש ומשהו לסדרה החדשה של ה7xxx ? יש מידע עליה? אם כן אפשר? היא תיהיה טובה? הכל.. תודה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלן חברה תגידו ATI X1650 PRO 256MB של POWERCOLOR במחיר של 400 ש"ח חדש חדש חדש כדי לקנות ? HELP!
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מישהו יודע האם MAX תומכת בHT של INTEL? ???
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
זכור לי ששמעתי שאפשר לעשות סופט-מוד בשביל לפתוח צינורות בדגמי ה9800 פרו הבאים עם הצ'יפסט של הXT (דגמי הפלוס) ותהיתי איך ניתן לעשות זאת, תודה
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מה פרוש המתחים הבאים בתמונה? ואם משהו יוכל להסביר מה זה : 1 - VDDC 2 - 12V 3 - VDDC CURRENT
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9200 ATI RADEON SAPPHIR . שמתי את ה driver במצב clone כך שאני רואה בטלויזיה ובמחשב אותו דבר חוץ מסרטים. סרט אני יכול רק בזה שאני מגדיר כprimary. יש דרך שאני יוכל לראות סרט בשניהם בו זמנית?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
interested in buying a lcd screen for around 2500. thanks
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך CRT 17 בסכום של עד 1300 שח, ולאחר סקר שעשיתי ואחרי שלמדתי קצת על מסכים הגעתי לשתי אופציות נבחרות שקשה לי לבחור ביניהם, אבקש ממי שקצת מבין יותר ממני או ממי שכבר יש לו את אחד המסכים המלצות לכאן או לכאן. המסכים הם: LG F700P VIEWSONIC G75F בהמון תודה על העזרה - ירון.
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-