עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yair23,

שלום לכם, עד לפני כמה ימים היה לי בחדר את הPC עם כרטיס 7600GT .. חיברתי את ה7600GT לטלויזיית LCD שלי עם המתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך וכבל קומפוננט .. עכשיו יש לי בחדר רק את הנייד שלי ויש לו כרטיס 7600GO ויש לי יציאת VGA ויציאת S-VIDEO.. חיברתי את הכבל שקיבלתי עם ה7600GT והקומפוננט ליציאה הזאת והתמונה שקיבלתי בטלויזיה הייתה סגולה\אפורה .. מישהו יודע מה הבעיה ? אני גם לא מוצא דרייברים שאני יכול להתקין על המחשב הנייד HP PAVILION 8371EA.. כשחיברתי את הכבל בדקתי בהגדרות של הכרטיס מסך וראיתי שיש לי רק אופציות של COMPOSITE ושל S-VIDEO .. כלומר לא היה של COMPONENT .... ובאתר של NVIDIA רשום ש7600GO תומך בHDTV .. אז איך זה שאני לא מצליח לראות בטלויזיה נורמלי עם הקומפוננט ? יכול להיו…

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  2. Started by jzha,

מפרט של המחשב: intel core 2 quad ליבות 4 מעבד: Q8400 2.66Ghz 2.66Ghz GB4 זיכרון פנימי לוח אם: intel g41rq כרטיס מסך נוכחי בנתיים: sparkle 440gt ספק: cidev p4-500w מסך: mag innovision 8ms אינצ' 17 שלום! קניתי כרטיס מסך 650 GTX TI OC 2GB וכשחיברתי אותו למחשב ולמסך המחשב התחיל לעבוד והמסך לא. בכרטיס מסך המאווררים התחילו לעבוד ואז מיד הפסיקו. מה זה אומר? ניסיתי לחבר חזק יותר, לא עבד. חשבתי אולי זה קשור למסך הישן שלי או שצריך לחבר עוד חיבור מהספק למסך. ד"א הכל תקין עם הכרטיס הישן. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by YinnoN,

האם שווה לקחת מפרט amd 2500 512 ram 6800 רגיל לא gt לא ultra ... או a64 3 512 msi 9800 pro ? זאת אומרת השאלה היא האם ההפרש של ה600 ש"J שווה את זהב והורדת המעבד ? הכרטיס הזה חזק הוא שווה בכלל משהו ? תודה

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  4. Started by yarintz,

מי חזק יותר ומה עדיף?

5. Started by manganga7,

שלום יש לי GEFORCE 7600GS השאלה שלי היא האם גירסת הדרייברים שאיתה אני עובד היא הכי מועודכנת? (9131)

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  6. ברשותי כרטיס מסך sapphire x1950pro, ולפני מס' ימים הורדתי את הדרייברים החדשים לכרטיס מאתר ati-amd. [קישור לדרייברים שהורדתי: http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html] במהלך ההתקנה הופיעו לי 2 הודעות שגיאה מוזרות. צרפתי אותם להודעה. מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  7. Started by maor0247,

אם אני רוצה לראות במסך שלי ב 3D..... אני צריך כרטיס מסך מיוחד או שכל כרטיס (כמובן חזק) יוכל לסחוב.. רק שצריך מסך מיוחד??

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Titanium,

האם כדאי למכור אותו אחרי הכל הוא עדיין תותח במשחקים ולקנות אחר משהו בסגנון של ה 6800 מה אתם אומרים? שווה למכור ב 800 שקל ולהשקיע סכום מסויים ולקנות אחד חדש יותר טוב? או שכדאי לתת לו להזדקן יחד עם המחשב? בבקשה ענו לי במהרה ליאור

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by asdasdasd,

שלום עד היום השתמשתי בדרייברים של אומגה (עשו בעיות משום מה במחשב החדש) אז אני עם ATI עכשיו רגיל CATALIST 5.11 השאלה שלי לאן לעז** נעלמה הרזולוציה של 915...900 ומשהו על משהו .. לא זוכר ... ??? אני משתמש בה שנים!! כי 800 על 600 גדול , אבל 1024 קטן מאוד בקושי קריא ! ? נ.ב ניסיתי גם את MULTIRES משום מה גם שם היא לא מופיעה (רק בדרייברים של OMEGA DRIVERS) ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  10. כל הפרטים והשימושים שלי מפורטים בת'רד הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=494085.msg4229731#msg4229731 בחלק מהמקומות הציעו לי את הGTX 460 בחלק מהמקומות QUADRO, פה בפורום חלק הציעו QUADRO חלק 460. לפי מה שהבנתי הGTX זולל חשמל, אז צריך לשדרג את הספק. כאן המפרט נכון לעכשיו (שימו לב, זה 8GB זכרונות ולא 4 כמו שכתוב) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=500547.msg4284565#msg4284565 אם בסופו של דבר פוסקים על GTX, תחשבו גם את עלות הספק החדש שיחזיק את ה460, ונראה אם זה משתלם. אז.. מה עדיף לשימושים שלי, QUADRO 600 או GTX 460?

• 6 תגובות
    • 956 צפיות
  11. Started by MetalB,

שלום ;D רציתי לברר האם הכרטיס הנ"ל שווה קנייה ב-700 שקל ולשאול למה הכרטיס הזה לא נמכר בחנויות? ראיתי שהוא כרטיס מצוין לפי מבחני ביצועים... האם יש לו איזה באגים או עושה בעיות שלא שומעים עליו יותר...?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  12. או קיי השלמתי עם זה... ATI שונאים אותי... אבל לא נורא כי בדיוק עכשיו יש לי יום הולדת. חהחהחהחה :yelclap: :yelclap: אז מה שאני יעשה זה הדבר הבאה... אני מעוניין לימכור את הכרטיס מסך שלי... נראה לי שבאזור ה1000 שקל Sapphire X800 GTO2 256MB ואקנה כרטיס מסך חדש בכסף שאני יעשה ביום הולדת שלי... אחרי הכל זה יום הולדת מיוחד... אני מחליף קידומת... 20 זה גיל מגניב! חהחהחה אז אני חשבתי בלכיוון Nvidia FX6800Ulta או הGT של BFG עכשיו אני לא ראיתי מישהו שמוכר אותם בארץ... אבל מה אתם אומרים? איזה כרטיס כדאי לקנות עכשיו? בסביבות המכיר 2000 או 2200 עם חריגות של 200- 300 שקל... או אולי איזה 7800 שהיה טוב... אבל אני באמת צריך שהיה שווה את הכסף ושהיה טוב ולא כל כך יקר... במכיר שאמרתי מ…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  13. שלום. קוראים לי מתן ואני חדש כאן, אני מקווה לקבל עזרה בפורום זה כי באתרים אחרים כשלתי מלקבל עזרה. אז ככה, קניתי לאחותי כרטיס מסך חדש Inovision Geforce 6200 256MB AGP עכשיו בהתחלה שהתקנתי אותו לא ראו כלום במסך,לאחר מכן גיליתי שהחלק(כמו סרגל ממתכת) שתופס את הכרטיסים ביציאות AGP וPCI בלוח האם, מקצר משום מה, אז הורדתי אותו והכרטיס העלה את המחשב. עד כאן הכל טוב ויפה (וזה לאחר שהתקנתי ווינדוס חדש) התקנתי את הדרייברים הגרסא הכי חדשה מהאתר הרשמי של nvidia ולהפתעתי לאחר שעשיתי הפעלה מחדש למחשב, המחשב עלה למסך הראשי בווינדוס ופשוט נתקע, שוב פירמטתי ושוב התקנתי את אותם הדרייברים ושוב אותה בעיה. יש איזשהו משהו ספציפי שאפשר לקבוע שהוא הבעיה? הכרטיס מסך? יציאת הAGP? הלוח עצמו? או בעי…

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by Knobletz,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4336 יש לי את הכסף לקנות את הכרטיס מסך הזה. יש גם הנחה של 160שקל, ככה שהמחיר הסופי של זה הוא 3680שקל. זה המפרט שלי: X4 השאלה היא האם בכלל כדאי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה בשביל המחשב שלי? ובגלל שלא לחוץ לי לקנות את הכרטיס הזה כרגע אבל זה נראה לי מחיר סבבה בשבילו - האם כדאי לחכות לכרטיסים יותר חזקים שאמורים לצאת בקרוב, או לקנות עכשיו את זה? שמתי לב שגם צריך ספק של 500W, ולי יש 475W של חברת HEC. האם כדאי לקחת את הסיכון ולקנות, או שצריך לשדרג גם את הספק כוח? יש גם את האופציה הזאת - http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=lv383&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# אם מישהו יוכל להגיד לי מה הכי כדאי לי לעשות(אם לקנות - אז מ…

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by joe2010,

רציתי של LEADTEK אבל אמרו לי שחסר כרגע או משהו מוזר כזה והציעו לי לקחת או של GIGABYTE או של MSI. MSI יותר זול מכולם. השאלה אם הוא טוב או שיעשה בעיות ? מה אתם אומרים ? תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by amit1242,

אהלן,קינתי HD4850 TOXIC אחד וP45 ואינ רוצה להוסיף עוד אחד...עכשיו הרבה אומרים לי שבגלל שכל כרטיס מוגבל על X8 הביצועים יהיו נמוכים משמעותית,אבל חלק אומרים שבגלל שזה PCI-E אז יש בעצם רוחב פס כפול. מי צודק? האם משתלם לעשות CF על הלוח הזה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  17. הכרטיס מסך שלי לא עובד , כלומר כשאני מפעיל את המחשב אין תצוגה על המסך, אין לי אינדיקציה ברורה אם מדובר בבעיה של כרטיס המסך בגלל שהלוח אם לא עושה צפצופים משום מה. אני מעוניין בנתיים להסיר את הכרטיס מסך ולעבוד עם הכרטיס מסך המובנה שיש בלוח אם. אם אני לא טועה צריך בשביל זה לבטל את הפעולה של הכרטיס מסך בביוס. אבל אני לא יכול לגשת לביוס כי אין לי תצוגה במסך... מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם. ברשותי מחשב עם מעבד של אינטל (מהירות 2.33 ג'יגה), 2 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך GeForce 8600 GT ומערכת הפעלה ויסטה. אני נמצא כבר תקופה בחו"ל ואני נוהג לצפות בשידורים ישירים של הערוצים הישראלים דרך אתרים שונים. הבעיה היא שכאשר אני צופה בשידור עם תנועות מצלמה מהירות ותדירות (כמו למשל במשחק כדורגל), איכות השידור יורדת (התמונה "נתקעת" כל כמה שניות, ולפעמים גם הסאונד מתחיל לקרטע). אני שואל את עצמי אם הבעיה היא במקור השידור, במהירות האינטרנט או בביצועים של מערכת המחשב שלי. אני יותר נוטה לחשוב, שהבעיה היא בביצועי המחשב שלי, מאחר שהקירטועים מגיעים בדיוק ברגעים, שבהם יש תנועה מהירה של התמונה, ומהירות האינטרנט היא 7 מגה. גם כשהגדרתי ב- Power Options של ויסטה "תוכנית", ה…

19. Started by Shekel.90,

שמעתי שמועה שאומרת שבעוד 3חושים +- Nvidia הולכים להוציא ליבה חדשה מה אתה חושבים זה נכון או לא והאם שווה לחכות לזה כמה זה יעלה ?!

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי ואני לא בטוח אם אני יכול להחליף אותו לבדו, או צריך לבצע את החילוף המשולש (כ.מסך, מעבד, לוח אם). המערכת שלי היא: מעבד - i5 2500k @ 4.2GHz לוח אם - Asrock Z68 Pro3 כ.מסך קיים: GTX 570 זיכרון: 8GB הכרטיסים שאני תוהה ביניהם זה ה-GTX770 וה-R9 280X. השאלה זה באמת אם יווצר פה צוואר בקבוק בשדרוג הכ.מסך בלבד? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  21. שלום מומחים, לפני כמעט 7 שנים קניתי מחשב שולחני אחרי מחקר והתלבטות ארוכה, גם על דפי הפורום הזה. השקעתי בזמנו, והמכונה עדיין עובדת יפה, זה המפרט שלה: Operating System : Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU: Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM: 16.0GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz Motherboard: Gigabyte Technology Co. Ltd. H77-D3H (Intel Core i7-3770 CPU @ 3.40GHz) Graphics DELL U2312HM (1920x1080@60Hz) 2047MB NVIDIA GeForce GTX 660 Ti (Gigabyte) Storage 119GB M4-CT128 M4SSD2 SCSI Disk Device (SATA (SSD)) 1863GB Seagate ST2000DL 003-9VT166 SCSI Disk Device (SATA ) Tower + PSU: Fractal De…

• 20 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. אני חדש בדריבר של הכרטיס מסך יש בחירת העדפות מרקם מה זה? בחירת העדפות מרקם=פילטרים? עם לא אז איפה אני מפעיל ת הפלטרים? תירשמו בעברית כי הכול רשום כאן בעברית! ויש גם בגדרות של הכרטיס מסך ב תלת-מימד השתמש בהגדרות מומלצות עבור: אז מה לעשות שם? מאוזן? ואני משחק ET ויש הרבה איבותים אני מחזיר את הכרטיס... ויכול להיות לי הרבה FPS במשחק המשחק תמיד רץ חלק! אבל קורא שיש איזה תקיעה לשניה! יוכל להיות שעשו לכרטיס OC ?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  23. איזה מסך יותר טוב lg flatron795 17" או samsung sm757 dfx 17"

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by roadrunner,

O.K נראה לי שאני הולך עליו אבל לפני שאני קונה אותו יש שאלה 1.יש מישהו שיש לו(ולא שמע שמועות מבן של אח של השכנה) 8500LE וממליץ להתרחק מכרטיסים מבוססי RADEON? 2.לפי מה שמוצג באתר של GIGABYTE גרסת ה128MB יוצאת רק בגרסה הלא מוחלשת .זה מדויק?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by TTS,

יש לי כרטיס מסך ישן ואני מעוניין להחליפו. אני רוצה כרטיס בסביבות ה-1000-1500 שקל ל-AGP למשחקים אבל לא גיימר כבד. רציתי לדעת 2 דברים: אם משמעותי היום ההבדל בין 128Mb ל-Mb256 ואם יש X800GTO ל-AGP?

• 14 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.