עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by OverclockedMyToaster,

אני מניח שזו רק PRE-ORDER, אבל אפשר לדעת מה המחיר: (אני גם חושב שמדובר על על 4670. לא ידעתי שבכלל אמורה לצאת סדרה 45X0.) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1373 סורי אם כבר פתחו פוסט כזה, פשוט אני מבלה לאחרונה את רוב חיי בMASS EFFECT.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  2. של איזה חברה איזה דגם מסויים תודה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by Daniel82,

אח שלי קונה כרטיס מסך למחשב שלו והוא לא יודע איזה לבחור.. יש לו מסך שתומך עד הרזולוציה 1024 * 1280, אמרתי לו שיקנה: NVIDIA GeForce 9800GT כי הוא לא צריך כרטיס יותר חזק מזה ואני לא יודע אם אני צודק. אז איך הכרטיס הזה למסך הזה? באמת לא צריך לקנות משהו יותר חזק כמו 9800GTX / 9800 GTX+ / HD 4850, או שאני טועה?

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by Aviad6,

אז זהו חבר שלי טס לאמריקה וקונה דברים שאל אם אני רוצה להוסיף משהו למחשב שלקח ולהביא לי אמרתי לו נראה על ה8800GTS כמה שאלות יהיה הבדל טוב מספיק במחיר בין חול לפה ואל תשכחו מס וכאלה? ועוד שאלה זה האם עד אז יצא כרטיס באותו מחי או במחיר שלו הנוכחי שיהיה יותר "משתלם"? תודה

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by Eladious,

אוקיי יש לי 500 שקל כרגע , מוכנים להוסיף לי בערך 150 שקל ככה שזה 650 . אני צריך שתביאו לי כרטיס מסך טוב באיזור הזה , חריץ AGP יש לי לוח אם עם צ'יפסט SiS אז אני ממש לא בטוח לגבי התאימות שלו עם סדרת Nvidia 6xxx המפרט : P4 2.4 s478 SiS Motherboard 512MB of RAM חשבתי גם להוסיף סטיק 512 ראם , אבל זה מצריך אותי לשדרג לוח אם וזה כבר סיפור אחר [glow=red,2,300]אז כרטיס מסך , חריץ AGP , 650 שקל , YOU CAN DO IT[/glow]

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  6. לפי כתבה באתר http://hwzone.co.il/news/1214332649/58998/. מקור מATI אומר שאם ברשותי כרטיס מסך מסדרת 38XX לא לזרוק בגלל שגם הוא תומך DirectX 10.1 ואני יוכל לשלב אותו עם 48XX האם זה תומך לגבי NV ?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by Pythagoras,

אהלן אנשים, אני מזמין מחשב חדש בקרוב והחלטתי ללכת על ה 8800 GTS נראה לי שבגירסת 640 MB. השאלה שלי, היא איזה חברה אתם ממליצים לקחת שכן כולם פחות או יותר באותו מחיר.. למי יש את הבנדל הכי נורמלי אולי עם איזה בונוס של משחק או משהו שאתם מכירים, או סתם חברה שאתם ממליצים\יש לכם ניסיון טוב איתם.. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by Omry,

היי אנשים. הייתי מעוניין לדעת איך הכרטיס מבחינת טמפרטורה, איכות קירור ושקט. תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  9. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24995&PHPSESSID=16bde5c435f002c9223d7ff6e3becb78

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  10. חיפשתי באתר והורדתי כנראה את הדרייבר הלא נכון ולכן הצג נכבה ברגע שהוא מגיע לווינדווס ואז לעדות lkgk לשיחזור.גם בגוגל חיפשתי.אולי יש סידרה6200 חדשה וזה מה שהוריד לי ולכן יש בעיה? . מישהו יכל להביא לי לינק בטוח אודה לו מאד, במקום בו מונח המחשב אין עמדת אינטרנט ולכן לא אוכל לעשות חיפוש אוטומטית.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by guysevi,

היי , הכרטיס הנוכחי 4870X2 מתחיל לעשות לי בעיות (אין אחריות) ואני חושב על החלפת כרטיס. מפרט: E8400@3GHz מסך 24" (1920X1080) ספק ocz game xstreme 700W 4BG זיכרון אני כרגע מתלבט בין ה-GTX470 לבין ה-HD5870 , עד כמה הם טובים מול הכרטיס הנוכחי ? ואיזה כרטיס יתן את היחס/עלות הטובה ביותר ? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  12. הנתונים בשבילהם אני צריך כרטיס מסך... הם טלויזיה LG 32 אינץ ומסך מחשב LCD סמסונג 19 אינץ... אני צריך את הכרטיס למטרת משחקים הם על הטלויזיה והן על המסך 19 אינץ... אני צריך אותו לשיכפול הצדים בלי הרבה בעיות ... התקציב שלי הוא 700-800 המליצו לי על הכרטיסים הבאים: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=244&grp=3 או.. http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-9800GT&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=196&aff=Zap〈=HE אם מישהו יכול להביא לי עוד הצעות לשימושים שלי אני אשמח ... עכשיו השאלה שלי היא כזאת יש לי ספק כוח מדגם p-4 500 watt atx12v (DR-B500E) G-pro האם הוא לא יקרוס לי עם הספק כוח הזה או שצריך להחליף ... ואם כבר אפשר שיתן לי א…

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by Posford,

יש לי מסך - Samsung LCD SysMaster 730B DVI רציתי לדעת איך מנקים את המסך? תודה

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by 456,

שלום כולם, הזמנתי מחשב מחברת SkyPC ואין את הכרטיס הנ"ל של ASUS במלאי. הם אומרים שאין אותו בכלל בכל הארץ. בדקתי עם מס' חברות כמו אייברוי וחברת KSP הגודלה וקיבלתי את אותה תשובה. להתפשר על אותו כרטיס מחברת SAPHIRE? תודה לעונים.

15. שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד (HP אם זה ממש מעניין) שמגיע עם כרטיס גרפי GeForce Go 7400. לאחר קבלת המחשב, הכל עבד כראוי - בחיבור s-video, התמונה נראית על מסך הטלוויזיה ללא בעיות מיוחדות. ביצעתי עדכון של הדרייבר (ניסיתי שלושה מקורות עדכון שונים עם rollback לדרייבר בין עדכון לעדכון) הן מאתר Nvidia, אתר העדכונים של HP, ואפילו (הייתי חייב לנסות) מ-windows update. כולם הביאו לי פחות או יותר את אותה גרסת דרייבר (עם שינויים מינוריים כמו שפת הממשק עברית/אנגלית או minor-version). לאחר עדכון זה, הפלט לטלוויזיה (s-video) לא עבד, כלומר - על המסך הופיעו פסים מרצדים כשהעברתי את הפלט לטלוויזיה. למיטב הבנתי, יציאת s-video או לפחות הטלוויזיות עצמן (פשוטה, 28" לא משהו מיוחד, דק או בעל תמיכה…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by X_Dror,

בזמן האחרון המסך שלי מתחיל לעשות לי בעיות, כבר שנתיים שיש לי אותו והוא לא עשה לי בעיות אבל פתאום הוא התחיל איתם. 1. שאני ברזולוציה מעל 1024X768 ובמיוחד בדסקטוב ובאינטרנט רואים מעין פסים כאלה מקצווות המסך שמגיעים עד המרכז שלו, והם מאוד מעצבנים. 2. שאני כולש באינטנרנט וקורא טסקסטים עם כתב קטן אני שם לב שבמרכז המסך המסך יותא מפוקוס, ז'תומרת שהכתב שם יוצא קצת מפוקוס והוא מטושטש. בעיקרון המסך שלי יכול לתמוך עד הרזולוציה 1600X1200 @75Hz וב- 1280X1024@85 Hz אני משתמש ב- 1280X1024@85 Hz מאז שיש לי אותו ורק בימים האחרונים הוא התחיל לעשות לי בעיות. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by mena,

את הX700 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1395&products_id=10035 הוא את ה6600 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=7815

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  18. הייתי רוצה לדעת מהו הכרטיס מסך הכי חזק ומשתלם למסך 19 כשמעבר לכך אני כבר לא ארגיש שום שיפור

19. Started by kinggil,

http://www.palit.com.tw/en/index.html תודה .

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by grozy d.j,

האתר X-bitlabs יצא בביקורת מקיפה על הכרטיס מבוסס ליבת ה NV35 (או הFX5900) הצד הטוב ביותר של הכרטיס ,לפי Xbit labs , הוא לאו דווקא הביצועים אלה הבאנדל העשיר שמכיל בתוכו שלושה משחקים , דיסק דמואים , ועוד מספר תוכנות שימושיות מבית ASUS. הכרטיס בא עם מערכת אוורור שקטה ויפה אך עקב העניין שהיא עשויה נחושת המשקל שלה רב מאוד . מערכת האיווררור האלגנטית של אסוס בקשר לביצועים של הכרטיס - למרות שמדובר בכרטיס חזק מאוד , עדיין הוא נפל בהרבה מקרים מהR9800P , הדוגמה הבולטת ביותר לכך - במשחק RTCW באנטי אליסינג X6 ואניסו של X8 ברזולוציה של 1024X768 השיג הV9950 תוצאה עלובה למדי של 27 FPS בעוד הR9800P הציג תוצאה גדולה פי ארבע(!) של 107 FPS , אם כי ברוב המבחנים האחרים ההפרשים היו קטנים יותר…

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  21. מופיע ברשימה של של catalist compnets הרכיבים הבאים: Display Driver, Control Panel, WDM Capture driver האם אני צריך בכלל WDM Capture driver?? להוריד את כל החבילה של ה27.7 מגה-בייט? בנוסף, ראיתי שיש מן catalist un-installer למחוק דרכו או למחוק דרך הוספה/הסרה? ועוד משהו , ראיתי שיש תמיכה בשפה עברית, זה אומר שהדרייבר יהיה לי בעברית או שאני יכול לבחור בהתקנה (אני לא רוצה שהוא יהיה בעברית.) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by Nightbeat,

כשהמחשב במאמץ, הכרטיס מתחיל להרעיש כמו המקררים בסופר. (לא צוחק) הוא כל כך מרעיש שאני שומע את זה דרך האוזניות. שמתי לב שכשאני נוגע בו הרעש מפסיק, ממש נגיעה הכי קטנה תפסיק את הרעש אבל כמובן שהוא יחזור כשאני אוריד את האצבע מהקירור רציתי לשאול האם דבר כזה מצדיק החלפת כרטיס? כלומר במסגרת אחריות.. הכרטיס מתפקד יופי, רק מרעיש בצורה בלתי נסבלת. תודה.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  23. שלום היום יש לי כרטיס מסך 7900GT של אסוס שלפני 3 שנים עלה לי 2000ש"ח. התחילו לי תופעות מוזרות של נקודות בצבע אדום וכחול שרצות לי על המסכים (באות ונעלמות במקומות שונים). לצערי אחריות אין עליו. הדרישות מהכרטיס החדש: 1. מעבד של nvidia - 2. שתי יציאות DVI 3. תקציב 500 ש"ח +- סה"כ אני מחפש משהו בסכום סביר שיחזיק אצלי לכמה חודשים עד שאחליף את כל המערכת עריכה ושיתן לי ביצועים עדיפים על מה שהייתי מקבל עד עכשיו. תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by פינוקיו,

שלום, קניתי אתמול כרטיס טלביזיה של חברת PINNACLE . יש בו 4 יציאות: 1. יציאת TV חיבור לאנטנה/ טלביזיה 2. יציאה לאודיו ( אודיו OUT ) 3. חיבור צהוב ( לחיבור אנלוגי) 4. S-VIDEO אני רוצה לחבר את המצלמת וידאו האנלוגית שלי לכרטיס. החיבור הצהוב מתחבר לכניסה הצהובה בכרטיס טלביזיה אבל מה לגבי הסאונד ? האם יש פתרון לזה ? קיבלתי כבל לחבר חיצונית בין הכרטיס טלביזיה(אודיו) ליציאה של האוזניות או רמקוליים. אבל מה קורה במצב שלי - הקלטה ממצלמת וידאו למחשב ? ד"א - וידאו רואים

25. היום קיבלתי את המסך IIYAMA 454 חיברתי אותו והכל עובד כמו שצריך, אבל הורדתי את הדריברים מהאתר של IIYAMA ושאני מנשה להתקין אותם(בעידכון דריברים למסך אני מסמל את התיקיה שבה הדריברים) ההתקנה אומרת לי שאין בכלל דריברים התיקיה שבחרתי. אז השאלה שלי איך אני בכלל מתקין את הדריברים למסך ובמה בדיוק הם עוזרים? וגם אני רואה שיש 4 יציאות usb בצד הימני של המסך אז רציתי לשאול אם הם יכולים לשמש כמו כל USB רגיל ואפשר לחבר אליהם כל מכשיר בעל חיבור usb.... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים