כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
תודה לעונים..
-
- 12 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/geforce_6800_democollage.html חלק מההדגמות הם על משחקים קיימים וחלק הם על המנוע UnrealEngine 3
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום! רציתי לקנות את ה2007FP עם HD2400. לצפיה בוידאו וישומים משרדיים! לא למשחקים בכלל! עכשיו כנראה אני הולך על ה2407. האם יש צורך לשנות את כ. המסך או שניתן להשאירו ולא לפגוע בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים האלו שבכותרת עדיף לי למערכת קולנוע ביתי ולמה? שניהם קירור פסיבי
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מישהו יודע אם על הזמנת כרטיס מ-EBAY לארץ זה עובר דרך המכס ויש על זה מסים????
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
1.איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין 2 הכרטיסים האלה?! 1250# CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 1300# LEADTEK WinFast PX7600 GT TDH Extreme 256MB PCI-E 2.איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין 3 הכרטיסים האלה?! תסדרו לפי הסדר מהכי פחות טוב להכי טוב 1550# Leadtek WinFast PX7900GT TDH 256M 1550# Sapphire X1800GTO2 512MB 1500# CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI 3.איזה כרטיס מסך יותר טוב מ2 אלה 2050# LEADTEK 7900GT 256MB EXTREME PCI-E 2100# CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV+Arctic-Cooling Accelero X2 אם אתם יודעים תשובה לאחד מהקבוצות בקשה תענו.. (שימו לב שבחלק מהכרטיסים רשום ( EXTREME )
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
Triplex 5700LE 128Bit 128M במחיר של 470 ש"ח מה אתם אומרים איך חברים?! ועוד שאלה קטנה יש לי לוח תומך AGP 8X וב-Cpu-Z הוא אומר שהוא על 2X למה זה ככה יש לציין שביוס הגדרתי את זה על 8X ובתוכנה זה מראה אחרת, תודה ענקית לעוזרים,
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פיתרון להפעלת שתי היציאות של כרטיס המסך גם כאשר המסכים אינם מחוברים. האם יש דרך או יישום כלשהו שיגרום למערכת לחשוב ששני המסכים כן מחוברים? XPHome SP3 כרגע, אם המסכים נותקו, המערכת מגדירה מסך אחד בלבד. (אני מנוע מלאתחל את המחשב לאחר הזנת חשמל למסכים) אודה על הצעות או הפנייה למידע שיכול לעזור!
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים המחשב שלי התחיל להשתגע, מפה לשם אחרי פירמוט והחלפת הארד דיסק (שבוודאות היה תקול) התקנתי ווינדוס 10, יש לי את הבעיה (משוטטות בפורומים הבנתי שהיא דיי מוכרת) שהמסך מדי פעם מהבהב ולאחר כמה דקות פשוט נכבה לגמרי, והמחשב עדיין עובד. (אם תחפשו בגוגל Black screen and PC still on - מתאר בדיוק את הבעיה) הבנתי מכמה פורומים שכדאי לנסות להיכנס ל-SAFE MODE ולהסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך לחלוטין ולהתקין מחדש אח"כ, ניסיתי ולא עזר. למישהו יש פתרון אחר אולי? במידה ולא, אני מניח שאין מנוס מהחלפת כרטיס מסך. המחשב שלי כרגע: לוח אם - Gigabyte GA-Z68AP-D3 מעבד - Intel I5 2500k 3.3GHz זיכרון - 8Gb והכרטיס מסך (שלא ברור כרגע אם הבעיה היא בו או לא) - Sapphire Radeon HD 7850 …
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי כרטיס fx5200 , אם אני אקנה מסך asus mw221c לצורך צפיה בסרטים וגלישה האם זה יעבוד טוב ?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב סלרון מעבד 3000 עם כרטיס מסך NVIDIA 5200 ואני רק צופה בסרטים במחשב, עד לא מזמן ועדין בערך כל סוגי הסרטים עובדים היטב, אך לאחרונה סרטים חזקים וגדולים באיכויות 720 ו 1080 אשר חלקם עובדים החלו לרוץ לאט ויש קפיצות, האם אוברקלוק ישפר לי את הצפייה? איזה אוברקלוק צריך? 3D או 2D ? כי ראיתי שיש שתי סוגים שאפשר לבצע אוברקלוק. תודה רבה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מתאר לעצמי שכבר דובר על הנושא הזה אז אם כן מצטער.... רציתי לדעת מה אתם חושבים - האם המנוע גרפי יהיה לפי איך שהם מסרטונים של המשחק? האם למישהו יש מידע על המנוע הגרפי (צללים , אפקטים וכו')? ואולי למישהו פה יש תמונות מגירסת האלפא או תמונות נדירות שהוא יכול לשתף אותם איתנו? תודה רבה רבה לכל העונים ;D ;D
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול כרטיס טלביזיה של חברת PINNACLE . יש בו 4 יציאות: 1. יציאת TV חיבור לאנטנה/ טלביזיה 2. יציאה לאודיו ( אודיו OUT ) 3. חיבור צהוב ( לחיבור אנלוגי) 4. S-VIDEO אני רוצה לחבר את המצלמת וידאו האנלוגית שלי לכרטיס. החיבור הצהוב מתחבר לכניסה הצהובה בכרטיס טלביזיה אבל מה לגבי הסאונד ? האם יש פתרון לזה ? קיבלתי כבל לחבר חיצונית בין הכרטיס טלביזיה(אודיו) ליציאה של האוזניות או רמקוליים. אבל מה קורה במצב שלי - הקלטה ממצלמת וידאו למחשב ? ד"א - וידאו רואים
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יום אחד (לפני כחודש-חודשיים) בא אלי מוכר אחד רצה למכור לי ב4000 שקל את הgf4אני כמו אחד שלא מבין קניתי אותו ישר אמרו לי שזה הכרטיס הכי טוב והוא מעולה חשבתי כרטיס ב4 אלף שקל עם 8 גירים ו 2 חלונות על הכרטיס מסך עם לדים ו2 סקיים לא ירדתי מזה (שלא לדבר על זה שהכלב המניאק שלי השתין עליו!!!) אמא שלי כמובן זרקה את הכלב לפח והכלב שלי נשאר בלי בית מישהו רוצה להמץ אותו? הוא כלב פקינז חום עם עף עקום קצת והכלב היה מוכה אז אני מצטער עם הוא יבכה לכם בלילה...הקיצר מי שרוצה המספר שלי זה 7716259 אני גר ברענה ושמי זיו שם טוב הקיצר אני רוצה לקנות כרטיס מסך מסדרת ה6000 אני רוצה כרטיס עם חלון אחד 2 לא היה יפה. 4 גירים 4 לדים 2 סקיים ואם אפשר גם 8 בוחנות אבל זה לא משנה לי אני צריך כרטיס שעמיד ב…
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך האיכסה שלי(RADEON 9200) למשהו טוב. RADEON 9600 זה סביר לדעתי, אבל איזה לקחת? איזה דגם שלו הכי טוב?(בהתאם למחיר) בקיצור הכי הרבה ביצועים להכי קצת מחיר תודה
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הגיע אחרי שעה משחק ל77 מעלות, לפי מה שאני יודע (תקנו אותי אם אני טועה) זה טמפרטורה מאוד גבוהה בשביל כרטיס מסך. יש לי 9800gt שני מאווררים חיצוניים, ושתיים פנימיים (אחד למעבד ואחד לכרטיס מסך). האם זה נורמאלי שהוא מגיע ל70+ מעלות ? ואם לא איזה דרכים יש לקרר אותו (חוץ מלנקות מאווררים)?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי במסגרת תקציב של עד 800 ש"ח ברשותי מחשב AMD 6400X2 AM2 3.2 GHZ לוח אם m2a-mvp 2xpciexpres ספק של hec 400w 4 גיגה זיכרון ddr 2 800 כרטיס מסך של אסוס 8800GS EN TOP( שרכשתי אותו המוכר אמר לי שזה כרטיס חזק מאוד ל oc ומשתווה ברמותיו ל 8800 GT אין לי מושג איך עושים לו O.C אשמח להכוונה) . כמה שאלות : 1) האם יהיה לי בעיה לשדרג לכרטיס איכותי יותר עקב חולשת הספק (דרך אגב איך רואים כמה וואט אני מנצל) 2) על פי פשפוש בפורום המעבד שלי קצת מיושן ויכול להיות שהוא יהווה צוואר בקבוק כי ראיתי בפורום שהמעבד המקביל של אינטל הE6400 גורם לצוואר בקבוק בכרטיס מסוג 4850 ורק לאחר oc הוא יהיה סבבה , האם אותו דבר תופס גם בשבילי ? . 3)אולי עדיף לי לרכוש עו…
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי חבר בעל מחשב עם R9800 פרו 256 של power color ופתאום התחילו ללא סיבה ארטיפקטים וללא נסיון לOC ע"י בדיקה של הטמפ' היא נראית נורמאלית לחלוטין ( נגענו והכרטיס די פושר - כל המחשב בעל טמפ' רגילה) בנוסף יש פעמים שאין ארטיפקטים והמחשב פועל כרגיל ופתאום זה מתחיל בלי שום קשר לטמפ המחשב ( הוא פעל בסדר בטמפ' יותר גבוהה ) האם למשהו יש מושג למה זה קורה ואיך ניתן לפתור את זה? זה הכרטיס השני שלו שזה קורה לו איתו (הכרטיס הקודם היה זהה) נקבל בשמחה כל נסיון לעזרה : :s05:
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
טוב קורא לי לפעמים שבזמן משחקים מסויימים המשחק פשוט נתקע ל10 שניות ואז פתאום חוזר כאילו שהוא מרענן את עצמו או משהו.. ובמשחקי רשת זה מעצבן כי בגלל שזה רשת אז מי שאני נלחם נגדו ממשיך לפגוע בי ואני מת ככה וזה משגע אותי אז נראה לכם שזה בעיה בכרטיס מסך? יש לי NVIDIA GeForce FX 5500..
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן חיברתי את הכרטיס מסך דרך המתאם של ATI ואני רוצה לשמוע קול בטלויזיה , מה אני צריך להגדיר , יש לי חלונות ויסטה . תודה
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום... נשרף לי הכרטיס מסך.. אני לא יכול לראות סרטונים ביוטויוב תקצירים בספורט5 סרטי hd... הוא נתקע לי שאני מפעיל אותם לא יודע למה... אז יש לי ati hd 4850 עם מעבד e8400 זיכרון 4 ג'יגה ואני רוצה כרטיס מסך בערך עם אותם ביצועים ומחיר נמוך יותר כי אני כבר לא משחק משחקים בכלל רק רואה סרטים סדרות וגולש באינטרנט תודה מראש! מעבד: CPU Type DualCore Intel Core 2 E8400, 2666 MHz (8 x 333) לוח אם: intel agtl+ 64-bit 333 mhz(qdr) 1333mhz 10664 mb/s כרטיס מסך נוכחי: ati hd 4850 ספק: cooler master 500w 22 אינץ מסך ואני מתלבט בין 2 אלה זה: http://cgi.ebay.com/XFX-ATI-Radeon-H...item4aab494bef או זה: http://cgi.ebay.com/XFX-NVIDIA-GeFor...item4…
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אשמח להמצלה לכ. מסך בעיקרון אני מתלבט בין HD4890 או HD5770 , המסך Dell 2007WFP , אשמח להמלצות (משחק במשחקים).
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס Connect 3D X1800 GTO VIVO. כאשר אני מחבר אליו PS2 בחיבור S-Video- איכות התמונה ממש זוועתית. אני מתמש ב Dscaler? האם מישהו מכיר דרכים לשיפור המצב? וכו'? ד"א- גם ה ATI multimedia center פשוט לא מוכן להיות מותקן אצלי. מישהו נתקל בזה פעם? (אני מריץ את ההתקה ולא קורה כלום) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש יחסית אינטל 2.6 800Mhz HT 512MB RAM radeon 9600 של gigabyte אבל משום מה אני מקבל 3Dmark03 של באזור ה1750 זה הגיוני? אני יקבל הרבה אם אני יעסה OC? אם כן אז איך מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
כנראה שATI מנסה להדביק את הביצועים שלה לכרטיס של NVIDIA ה7800GTX 512MB . http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20051117231915.html
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-