עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by swisaman,

על כמה עומד ההבדל(באחוזים) בין 5850 בסטוק ל570 בסטוק?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by itay5618,

שלום לכולם האם כדי לי בעוד כמה ימים לקנות מערך cf של 6850 או לחכות עוד חודש ומשהו לסדרה החדשה של ה7xxx ? יש מידע עליה? אם כן אפשר? היא תיהיה טובה? הכל.. תודה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by Cheetah,

יש לי 2 שאלות: 1. מישהו יודע פה אם זה ישנה בהרבה אם אני אקח כרטיס מסך GTX560 רגיל במקום GTX560 Ti? (העדיפות שלי מבחינת המחיר לGTX560 הרגיל) מדובר בכרטיסים של חברת Gainward NVIDIA GDDR5 1024MB 2. אני יודע שאני צריך בשבילו ספק חדש. כרגע יש לי EZ Cool 400 - נראה לי ג'נרי עם מדבקה יפה יש ספקים טובים עד 250 ש"ח שיעמדו במשימה? אני ראיתי רק ספק אחד כזה של איזו חברה קוריאנית: http://www.3rsys.com/english/products/view.asp?navi=power&idx_num=131 תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  4. אהלן חברים, יש לי התבלטות איזה כרטיס לקנות Sapphire ATI 5970 1200 שקל http://www.tms.co.il/product/7625 או לתת פוש ולהוסיף 150 שקל ולקחת את Sparkle GTX570 http://www.tms.co.il/product/9255 או שבכלל לרדת ל560 TI http://www.tms.co.il/product/10709 תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by No Idea,

ברגע שאני מדליק תמחשב הוא לא עולה...כאילו אחרי שאני אמור לבחור משתמש [יש לי במחשב רק משתמש אחד..] כשאמור לעלות הדסקטופ יש מסך שחור וכאילו הוא במצב שינה... אבל כשאני מבטל את הכרטיס מסך [nvidia geforce gt 220] במנהל ההתקנים הוא עולה רגיל...[אבל אז אי אפשר לשחק במשחקים..] ניסיתי לפרמט לא עזר...ניסיתי לעשות שחזור לא עזר... דרך אגב יש לי windows 7 ....אשמח לעזרה..!! =] המפרט: לוח אם: msi p43-c51 DDR3 מעבד:Q9400 כרטיס מסך:nvidia geforce gt 220 זכרון: CEON 2X2GB (4GB) ספק :450W HUNTKEY הארד דיסק: 500GB SATA 2 SEAGATE

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  6. הי, האם GT630 Nvidia יהיה מספיק לעריכת וידאו ב Powerdirector וסרטי FHD MKV ? התקציב הוא 500+ - תודה!

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by 00Amir,

אני יודע שיש חיבור אחד X16 והחיבור השני הוא X8 . השאלה נוגעת לחיבור X8 : אם אני מחבר כרטיס ליציאה השניה אז הוא יצרוך פחות חשמל? הכרטיס לא יעבוד בשיא היכולת שלו? אם מבצעים OC לכרטיס שעל X8 איך זה משפיע? במערך SLI של 2 GTX 460 יכול להיות שאני עושה OC לכל כרטיס בנפרד? יכול להיות שOC לכרטיס ב X8 יהיה יותר גדול מ X16 בגלל שהחיבור יותר איטי?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  8. היי השאלה שלי: האם ניתן לשנות מהירות מאוורר באופן אוטומטי עם הפעלת משחקים? (למהירות שאני אבחר בה)? דוגמא: far cry 2 40% שולחן עבודה 20% - הדגש על אוטומטי ולא שינוי פרופיל ידני ! תודה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by APV,

אז ככה... פתחתי את המחשב לניקוי אבק שגרתי... וראיתי שאחד הכבלים בכרטיס מסך לא מחובר... מישהו יודע אולי מה זה הכבל הזה? לאן הוא מתחבר? הינה תצמונות שצילמתי.. את הכבל ואת הג'מפברים הקונים שאולי זה אמור להתחבר אילהם.. ואם כן לאיזה מהם?? [attachment deleted by admin]

10. היי יש לי התלבטות למה כדאי להגדיר בביוס , PCI או PEG/ רוני

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by DDDDPJ,

קיבלתי עם R98000P A64 3000 SAMSUNG 3200 נקודות זה טוב? 5515 נקודות זה טוב?

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by ori83,

יש לי כרטיס מסך 9200 ATI RADEON SAPPHIR . שמתי את ה driver במצב clone כך שאני רואה בטלויזיה ובמחשב אותו דבר חוץ מסרטים. סרט אני יכול רק בזה שאני מגדיר כprimary. יש דרך שאני יוכל לראות סרט בשניהם בו זמנית?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by TheShadow,

הרגע אבא שלי קנה... זה יצא משתלם לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by keypod,

רציתי לדעת אם יש למסכי LCD המלצה האם עדיף להשאיר פועל כל הזמן (24 שעות ביום) ולהשתמש ביכולות ה - POWER MANAGEMENT של המחשב או אם לא הולכים לגעת בו כמה שעות טובות, עדיף לכבות תודה

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by Torn,

יש לי תקציב של בערך 500 שקל, אני לא גיימר מי יודע מה, אבל אני אוהב לשחק במשחקים פה ושם ואני רוצה כרטיס שיוכל להריץ לי משחקים מודרניים בצורה סבירה... ראיתי מישהו שמוכר TI 4800 ב450 שקל! ולעומת זאת אני יכול לקנות בפנדה את הכרטיס הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_332&products_id=7994 שהוא RADOEN 9550 עם 128 ביט! מה יתן לי יותר ביצועים? ומה יותר משתלם?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  16. מבקש לרכוש כרטיס 9600pro השאלה איזה ? אני צריך לבחור בין GIGABYTE GV-R96P128DH ATI Radeon 9600 PRO 128Mb TV-Out DVI Retail או SAPPHIRE ATI 9600 PRO 256 mb Retail המחיר זהה אך חשוב לי אמינות (שלא יתחיל להרעיש המאורר למשל ) מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  17. יש לי R9700 PRO של gigabyte אני בקרוב מתכנן אוברקלוק למחשב ולכן כמובן רציתי להמהיר גם את הכרטיס מסך. השאלה שלי היא עד כמה אוכל לשפר את ביצועי הכרטיס שלי ששוה להשקיע 150-200 שקל בהחלפת הקירור..? ואיזה קירור מומלץ,לא מרעיש וכמה שיותר מרשים

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by blank,

אני מתכוון ל 6800 הרגיל (לא GT ולא U) לא מצאתי באף חנות באינטרנט (ישראלית). חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה דגמים מועטים (3) של MSI ASUS ו LEADTEK ב NEWEGG אבל זה לא בארץ. מי שימצא מוזמן לפרסם לינק תודה.

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by esharone,

היי, מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה הן הגדרות התצוגה האופטימליות למסך samsung 17 710n? אני מתכוון לרזולוציה, קצב רענון וכו' יש לי גם בעיה שהצבע הלבן יותר מדי בוהק והוא ממש מסנוור במיוחד בדפי אינטרנט

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by RVD,

יש לי אפשרות להביא כרטיס מסך מארה"ב... על איזה כרטיס אתם ממליצים עד 400 דולר? תודה מראש נ.ב - הכרטיס צריך להיות מיועד ליציאת pci-e

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  21. לדוגמה ב אס אל איי זה חצי מסך לכל כרטיס ...בקרוספייר איך זה עובד?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by bad-sector,

הוא זול מאוד והוא 8MS... מה אומרים?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by Mayyuval,

שלום אני חדש פה.. קוראים לי יובל ,מירושלים ובן 16 . הכרטיס מסך העדכני שלי geforce 4 mx 440 קצת (הרבה) חרא אז כבר אני רוצה להחליף אותו. אני רוצה שתראו את המפרט שלי (צילמתי כמה תמונות שלדעתי הכי חשובות): אז כפי שאתם רואים יש לי AGP (לא יודע *8 או *4). עכשיו השאלה שלי כזאת. אני רוצה להחליף לכרטיס מסך (בעיקר משהו של nividia ). חשבתי אולי על 6800gt 7800gs. אני לא ממש מבין בזה. עכשיו אני לא יודע אם כדי לי להשקיע בAGP או כמו שראיתי שמישהו אמר, לעבור ללוח אם של pci -e דבר שנשמע לי יותר טוב. עכשיו מה שרציתי להגיד זה שאני נוסע לאמריקה וחשבתי שאולי אני אקנה את הרכיבים שם כי שם הרבה יותר זול לפי מה שראיתי באינטרנט באתרים של חנויות אמריקאיות מובחרות כמו jr,circuit…

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by laufgas,

יש לי כרטיס מסך GeForce 6800GT וכשאני נכנגס למשחק מאוד לא כבד כמו Madden NFL 2006 של EA, אז הטמפרטורה של הכרטיס מגיעה ל-105 (!!!!) מעלות. אני לא מבין כל כך גדול בכל מה שקשור לתרכובת כרטיס המסך, אבל אני ידוע שזה לא אמור להגיע לטמפרטורה הזאת! הנה תמונה של המסך: http://img479.imageshack.us/img479/6757/105hp7.jpg איך אני יכול להוריד את הטמפרטורה ומה יכולה להיות הסיבה לטמפרטורה הזאת? תודה!

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by qpalzm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=89574 נתונים סופיים 12 צינורות עיבוד 5 יחידות וורטקס בקר 128-ביט ליבה במהירות 500 מה"צ זכרון 1.4ns במהירות 1 גה"צ

• 6 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.