עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by no nick,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך פשוט שמתחבר בpci-ewpress ושיתמוך ברזולוציה 1680X1050 מה הכי זול שיש? תודה.

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  2. אני צריך שלמי שיש כרטיס טלוויזיה שמחובר לממיר הדיגיטלי שיקליט לי משהו בפוקס קידס למי שיש שישאיר כאן פרטים של ICQ או מסנג'ר תודה רבה

3. Started by noamborisov,

חבר שלי צריך כרטיס מסך למחשב הישן שלו P4 2.4GHz ASUSTeK P4S800D-X -- http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=407&modelmenu=1 הוא רוצה שיתאים לו לפיפא 2009, חשבתי על HD3650 ל AGP... ראיתי שיש גם ביותר זול 2600PRO gamer... איך יהיו ההבדלים בין הכרטיסים? האם יריצו? והאם יש משהו יותר מומלץ ?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by Bingo,

כל כמה זמן קורה לי שיוצא ל מסך כחול שאומר יש בעיה בקובץ ATI2DVAG וכשזה קורה משום המשחקים שאותם הייתי מריץ חלק כמו COD6 לדוגמא- המשחק נהייה ממש ממש איטי זז איטי תמונה חלקה אבל בקושי זז, הכרטיס הוא HD4870 1GB הטמפרטורה 42 מעלות במנוחה והכל נראה בסדר אבל לא מבין איך לסדר את זה (עדכנתי דריברים) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by דקל,

שלום אני לפני קניה של מחשב נייד מתלבט בין שתי האפשרויות: 14.0" HD (1366 x 768) LED Backlit AntiGlare Display, Mobile Broadband Ready 14.0" HD+ (1600 x 900) LED Backlit AntiGlare Display, Mobile Broadband Ready ( בתוספת של 50$ ) דיברתי עם מוכר בחנות בארץ שאמר, שאם אני לא מתעסק בגרפיקה ( ואני לא ) יש לקחת את האפשרות הראשונה, היות ברזולציה הגבוה כל האיקונים במחשב יהיו קטנים ובאופן אוטומטי אני העביר לרזולציה הנמוכה. מה דעתכם על איזה בחירה לקחת ולגבי תשובתו של המוכר? תודה, דקל

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  6. Started by MightYaad,

מעבד -core 2 due E6750 לוח- Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון- 2GB 800MHZ ספק -אין לי ממש מושג אבל משהו חזק ולא ג'נרי זה לא ממש בטוח כי זה המפרט של מה שאני הולך לקנות ובגלל זה אני צריך המלצה לכרטיס מסך. אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 1000 ש"ח הוא צריך להריץ משחקים כבדים פחות או יותר... תעזרו לי לבחור אחד טוב... ****אקבל גם את התשובה: "תחכה עוד חצי שנה לכרטיסי מסך טובים יותר"**** אני לא רוצה לרנות סתם אחד ותוך שנה שהוא יהיה סתם עלוב.... אני רוצה אחד שיחזיק 3 שנים ככה.

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  7. חזק למשחקים? http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=TT-GTX260-896D3E-ACT-XT&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0 תודה רבה

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  8. המפרט שלי: intel pentium 4 2.66GHZ OC 3.6GHZ 512MB DDR [ישודרג ל1GB עם שדרוג הכרטיס] JSP Tech EZCool 420w intel GMA900 [בגלל זה אני זקוק לכרטיס מסך נואשות.. חח] Hitachi 160GB כנראה שאני ילך על X1950GT או X1950PRO. עכשיו הספק שלי הוא: JSP Tech EZCool 420w הוא יחזיק את אחד מהכרטיסים האלה? ושאלה שניה. יש את הX1950PRO של CLUB3D המקורר פסיבית. עכשיו ראיתי אותו ב2 מקומות. בסקאי פיסי: http://skypc.co.il/pl_product~CLU1102~8~0.htm פה הוא עולה 921. וראיתי גם בIQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3642 פה הוא עולה 650. כאילו איך זה הגיוני כאלה הבדלים? אני מבין ששתי החנויות האלה טובות. אבל כאלה הבדלים גורמים לי לפקפק... לפני קניה... ובנוסף.. אותו דב…

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  9. הבנתי מדיונים שונים שאם יש לי מסך 19" אז אין לי שימוש ל hd 4870 משום שתחת הרזולוציה אליה המסך מוגבל (1420X900) יהיה הפרש ממש קטן בינו ל hd4850 מבחינת הביצועים באותו המשחק.האם זה נכון? אם כן אז עד כמה קטן ההבדל.מבחינת התקציב אני יכול ללכת לכיוון ה 4870 אבל אני לא אקנה מסך חדש. אסמך לתשובה מעמיקה תודה

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  10. האם זה משנה כל כך מהי הסיבה שPCI EXPRESS יותר זולים מAGP X8

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  11. החלטתי ללכת על NVIDIA מהטראומה שחוויתי בעבר מATI. אני קונה את המחשב הזה למשחקים נטו ושיחזיק לי 3 שנים ושיריץ אותם מעולה וחלק.. אני מתלבט בכרטיס מסך אני רוצה רק NVIDIA ולא יודע אם שווה להשקיע סכום בשביל ה260 האם יש הבדל בין 9800 GTX+ ל9800 GT הרגיל ששוה את ההפרש של 300 שקל ביניהם והאם אני עושה בשכל שאני קונה את הכרטיס הזה? ה9800 GTX + יריץ את המשחקים החדשים על המקסימום על מסך 19 בשנים הקרובות.. יש משהו אחר שאתם מציעים? ולא ATI מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤822 כמות:1 לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤305 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤395 כמות:1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce…

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by zoyaniv,

איך הם מדורגים אחד מול השני ואיזה נותן את היחס עלות ביצועים הטוב ביותר

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by valorien,

רבותיינו בוקר טוב. כחלק ממערך השידרוג הכללי שעובר עליי לאחרונה, וקריאה מרובה של ת'רדים ארוכים בנושא, החלטתי לרכוש את המסך המופלא הזה של VIEWSONIC ולראות במו עיניי על מה כל המהומה. אבל עליה וקוץ בה (פסיכומטרי) - ראיתי שצויין פה שבחלק מהחנויות מוכרים את הדגמים הישנים והאיטיים יותר של המסך הזה כדגמים החדשים, משמע עובדים עלינו בעיניים! הזמנתי מחנות שנראית לי מאוד אמינה (והלוואי שלא אתבדה), אך בכל זאת רציתי לדעת האם יש דרך לוודא שמה שהוזמן הוא אכן מה שקיבלתי. חוץ מלבדוק מס' סידורי ולשלוח לVIEWSONIC, האם ישנן עוד דרכים לבדוק את הסיפור הזה? מישהו נתקל בתופעה כזאת ויכול לתרום מניסיונו? תודה מראש לעונים. משהו אחרון - בטווח המחירים של הVP191B (כ-3200 ש"ח) אין מסך יותר טוב ממנו, נכ…

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי בעיה בווינדוס ויסטה, אני לא מצליח לראות את המחשב כמו-שצריך בטלויזיה עם כרטיס של Nvidia. אני רואה שחור-לבן והבהובים. יש לי 2 כרטיסים ואני מתלבט אם להחליף את שלי: 1. Nvidia GeForce 5200 FX (נוכחי) 2. ATi Radeon 9200 \ 9250 (בצד) איזה מבניהם יותר טוב? בהתחשב בדברים הבאים: 1. אני לא גיימר אז לא מעניין אותי הדברים האלה, אני רוצה בעיקר שיעבוד טוב ואני אוכל לראות סרטים. 2. Nvidia עדיין לא שחררו דרייברים תואמים לכרטיס שלי הנוכחי שהוזכר לעיל, כך שהוא חסר יכולות (לפי מה שאני רוצה, כאמור לראות סרטים) 3. ATi שחררו כבר דרייברים מתאימים לכרטיס הנ"ל שתורמים ל - Windows Vista? תודה רבה לכל מי שעוזר!

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by midian18,

שלום אני אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך בתקציב של 300-500 שקל פרטי המחשב: AMD Phenom 9550 Quad-Core processor1.75 GB of RAM אני רוצה בעיקר לסרטים אבל גם למשחקים כמה שיהיה אפשר לסחוט ממנו. תודה ושנה טובה!

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by OrionG,

מה קורה אנשים מקווה שזה הפורם הנכון טוב אז נתחיל...קניתי מחשב חדש לא מזמן ושמתי לב שקיבלתי כזאת קוביה שמתחברת לחיבור שדומה ל-SVIDEO מאחורי הכ.מסך ויש לה יציאת SVID\RGB\AV עכשיו מה שחשוב לי לדעת אם זה INPUT או OUTPUT ואיך אני מפעיל את היציאה הזאת (ז"א איך משתמשים בה) היה לי משהו דומה ב-GFORCE 3 אבל ההחלפה של המצבים היתה בדריורים ועכשיו אני לא רואה שום דבר כזה הייתי ממש שמח שאם זה INPUT אז תסבירו לי בקשה איך להפעיל אותו ובאיזה תוכנה מומלץ\צריך להשתמש כדי להפעיל אותה ואם זה OUTPUT אז איפה אני מגדיר אותה ואיך אני משתמש בה תודה רבה מצפה לתשובות בהקדם ;D

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  17. שלום ! אני חדש בקהילה . ואני רואה שיש פה ילדים ומבוגרים שממש מבינים בכרטיסי מסך ומחשבים. אז רציתי לישאול פה . איזה כטיסי מסך יעבדו על P4 1.6GH ??? (האם R9800PRO יעבוד כמו שצריך ?) תודה לכולם ויום טוב .

• 14 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by Cupid Me,

אהלן, החלטתי לקנות 9500GT מאחר והוא יחסוך לי קניית ספק חדש (כרגע יש לי HEC 300AR-TF), יש לכם איזושהי גרסה מומלצת? חשבתי על זאת: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 תודה

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by Cyb3r,

אני עומר לקנות מחשב בקרוב, ולמרות שהחברה הנ"ל לא מוכרת מדי - אני רוצה לדעת האם המסך הזה טוב, וכן, יש לי אפשרות לראות אותו לפני הקניה. CMV CT-720 הפירוט הטכני שלו מרשים יחסית, (בדקו באתר cmv.com.tw) אבל כמו שנאמר הנייר אינו הכל... דעות?

• 10 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by gabi12345,

אהלן יש ברשותי מחשב e6600 3.1 ghz asus p5g41t-m lx ספק כוח של fsp 500 וואט בעל 2 מסילות 12 וולט 4 gb ddr3 1333mhz וכמו כן כרטיס מסך hd4870 כרטיס מסך די חזק אך כבר עבר זמנו. הייתי רוצה לשדרג אותו. במחיר סביר. זאת אומרת עד 600 שקלים. שיריץ משחקים על איכות סבירה גבוהה גם אפשרות. הכרטיס שיש לי כרגע מריץ את כול החדשים ועל איכות יחסית סבירה אך הוא עשה את שלו כבר. אשמח לתשובות ויעוץ אין בעייה גם של אוברקלוקינג אם אפשר לכרטיס או כול מיני שיפצורים. אין לי בעייה להתנסות אם זה. תודה

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by RVD,

יש לי אפשרות להביא כרטיס מסך מארה"ב... על איזה כרטיס אתם ממליצים עד 400 דולר? תודה מראש נ.ב - הכרטיס צריך להיות מיועד ליציאת pci-e

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  22. בחודש האחרון שמתי לב למשהו מוזר, בלילה אחרי שאני מכבה את המסך, יש מן רעש מוזר שמגיע מהמסך מהחלק האחורי, מן זמזמום כזה כמו של קצר, לא יודע איך להסביר את זה, וזה ממש לכמה שניות ומפסיק, אבל זה לא קורה תמיד, נגיד עכשיו אני אסגור וזה לא ייקרה, זה קורה רק בלילה, ואין לי שום הסבר הגיוני לזה, כי אין קשר לזמן השימוש שהמסך דלוק, כי אתמול לדוגמא לא הייתי בבית והמסך היה מכובה 4 שעות, אז הגעתי הביתה פתחתי אותו וסגרתי והרעש הופיע. ממה נובע הרעש? מה הרעש אומר לגבי תקינות המסך, האם עליי להשתמש באחריות? יש לציין שחוץ מהרעש המסך תקין לחלוטין ואני מאוד מרוצה מהמסך, איכותי מאוד והנתונים שלו לא רעים.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  23. אמרו לי שזה אחד מהמבחנים הכי קשים שקימים ויש לי מחשב חדש ואני מת לבדוק להריץ אותו

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  24. שלום לכולם אני עובד על תוכנות תלת מימד - ( זו עבודה מיקצועית ונידרשת כמובן רמה גבוהה ) התקציב שלי לא גבוה ( רק סיימתי לימודים ) והתחלתי ב- 2000 שח לכל המיפרט ( וכולל הלוואה כבר הגעתי כרגע ל-5000 שח ) אני מצרף מיפרט למחשב אותו בנו לי בפורום המקביל אבל רוצה למקד את השאלה בכרטיס המסך - האם ניתן לחסוך כאן ( הבנתי שלפחות בתוכנות הדמייה ורינדורים , המעבד חשוב הרבה יותר מהכרטיס ) האם להשקיע בכרטיס כזה ( כמו שהמליצו במיפרט ) כרטיס מסך: LEADTEK NVIDIA QUADRO PCI EXPRESS FX1500 256MB GDDR3 - RETAIL ¤1532 או לחסוך אני מניח 1000 שקל ולקנות נבידיה 9500 כל זה כאשר מדובר במעבד 4 ליבות ואולי לשדרג לכרטיס כזה או אפילו יותר טוב בהמשך אם ארגיש שזה הפך לצוואר בקבוק ( ודרך אגב לדעתכם זה…

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by DDDDPJ,

קיבלתי עם R98000P A64 3000 SAMSUNG 3200 נקודות זה טוב? 5515 נקודות זה טוב?

• 9 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.