עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by netanel38121,

אני מתכוון לקנות אותו בחודש הבא. ל AGP לצערי כרגע אין לי מספיק כסף לקנות לוח אם עם PCI-E אז אני יכול להרשות לעצמי רק ל AGP והבנתי שזה הכרטיס הכי חזק ל AGP המפרט שלי הוא 2GB RAM DUAL 512X4 400MHZ מעבד פרסקוט 3000MHZ 1 MB לוח אם ASUS P4P800-SE כונן קשיח SATA 160GB 7200RPM 8MB כרגע יש לי 6800GT של INNO אבל אני רוצה משהו יותר טוב שיחזיק לי משחקים בצורה טובה (לא שהכרטיס הנוכחי לא עושה עבודה טובה) פשוט רק רוצה לשדרג. וכמו כן חשוב לי שהקירור שלו יהיה טוב ולא יהיה לו טמפרטורה גבוהה. המקסימום שיש לי להשקיע זה 1700ש"ח ושמעתי שיש את גירסת האקסטרים ואני מאוד רוצה את הכרטיס הזה. אני מודה מראש לכל מי שיעזור בהמלצות. תודה רבה נתי.

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  2. שלום אני רוצה כרטיס מסך טוב למשחקים היה ליMSI GF8600GT 1GB DDR2 128Bit והוא נישרף לי אני רוצה ליקנות עכשיו כרטיס מסך חדש ויותר טוב אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך אמרו לי שאני יחפש כרטיס מסך עם 256Bit ושיהיה DDR3 ועוד אני לא זוכר אז אם יש לכם המלצה על איזה שהוא כרטיס מסך טוב!! ב 450 ש"ח אני ישמח מאוד תודה ושבת שלום.. אה ועוד משו... לא צריך שיהיה קירור טוב לכרטיס מסך בגלל שיש לי כבר קירור של Arctic turbo twin חדש! וחבל עליו.. תודה

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by disturbia,

ערב טוב לכולםם אני מעוניין לקנות את הHD4870 הדגם הזה http://tms.co.il/product/7142 לפני קניה יש לי כמה שאלות, שלא אצטער אחר כך האם ספק הכוח 550W CHIEFTEC יחזיק אותו כמו שצריך ? עם E8400 מומהר האם הדגם הספיציפי הזה הוא טוב ? איך המחיר ? האם יש הבדל גדול בינו לבין 9800GT שהיה לי ? (הוא מת חח) אני כרגע עם מסך 19' אבל בהחלט מעוניין לשדרג ל22 או יותר עוד חודשיים ככה.. תודה לעונים :-*

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by leok0,

יש לי בעיה רצינית מכרתי מחשב ללקוח עם כרטיס מסך 9500 GT ZOTAC יש לו טלויזיה CRT 21 SONY מסך SAMSUNG 22 לא זוכר דגם טלויזיה מחוברת דרך S-VIDEO TO RCA מסך מחובר דרך DVI הוא רוצה לחבר טלויזיה וליראות סרטים הוא כועס עליי מאוד נתן אולטימטום עד מחר

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by nimrodim,

ברשותי מוניטור LCD של SONY שקיבלתי ללא הקבלים שלו. למוניטור יש כניסה רגילה וכניסת DVI.(ללא קבלים מצורפים). רציתי לדעת היכן אני יכול למצוא קבלים לחיבור בין כרטיס המסך למוניטור וכמה זה בערך? בנוסף לפי מה שאני רואה מדובר בקבלים DVI-D ולא DVI-I נכון?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  6. יש את XFX: XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL אפשר לסמוך על זה?

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  7. כותרת, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  8. יש לי מחשב יחסית ישן ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך. התקציב שלי : עד 1,500 ש"ח. המפרט שלי: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 + קרור Scythe Ninja Plus לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3R כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 2 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB ספק כח Enermax Liberty 400W צורב Samsung SH-S203B מארז NZXT APOLLO המסך שלי: Dell 2007WFP

9. אז ככה כדי למנוע שאלות אז: 1. זה קורה בכל סוגי הקבצים. 2.נסיתי גם בנגן ה dvix, לא רק במדייה פלייר. עכשיו אני חושב שאפשר לטפל בזה דרך כמה הגדרות שנמצאות בדרייברים של נוידיה, אבל אני לא יודע בדיוק. הנה תמונה של הבעיה, כעיקרון אני רואה את הסרט בכלל אבל כשאני מעביר לצייר אז הוא לא מופיע, ואם הסרט עדין נשאר דלוק, רני רואה אותו כאלו דרך הצייר, נגיד איפו שהמדייה פלייר אז רואים אותו בתוך הצייר, אבל אם אני מכבה את הסרט אז גם בצייר לא רואים אותו הנה תמונה: (אמורים לראות את הסרט בפנים כמובן)

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  10. אחרי הרבה התלבתויות קניתי את ה9800GT ואפילו מצאתי מחבר של 6PIN רק ב 10 שקל! עם הכרטיס קיבלתי כבל קטן צד אחד כמו מאוורר צד שני 2 פינים שחורים (אני חושב שזה קשור לסאונד של ה)HDMI לאיפה אני מחבר את זה! (יש לי לוח אם P35 NEO של MSI הכל מופיע במפרט שלי)

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by JohnnyBravo,

תגידו גם לכם "פג התוקף" של הדריבר כל חודש?

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  12. קצת דחוף...

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  13. Started by ozeini,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1037 או http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2514&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e90a& השאלה היא האם שווה להשקיע עוד 400 ש"ח בשביל ה-3870? שניהם PCI-E 2, שנים תומכים directx10.1 + Shader Model 4.1, בקיצור שניהם מאוד דומים. אני לא יודע מה המהירות בדיוק של ה-HD3870, אבל של ב-3650 זה 800/1800. תגידו מה דעתכם, ועד כמה יהיה ההבדל בין איכות התמונה במשחקים? (משחקים כמו PRO EVOLUTION 2008, DIRT, ASSIANSS CREED...)

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  14. זה מאוד חשוב כי אני חושב ש 2 ms זה יותר מידיי מהר...אולי אני סתם פרנואיד כי תמיד שיצא משהו מהיר מישהו שיחשוב שזה מהיר מידיי (רק "לסבר את האוזן" שיצרו את המכונית הראשונה היא נסעה רק ב 30 קמ"ש הכי הרבה ואמרו שזה מסוכן ליסוע ככה...ומי חושב ככה היום?! ) אבל בכל זאת זה נראה לי מוגזם כאילו אני רוצה לקנות 8 ms ואני מתלבט בין l1950b עם 8 ms לבין l1970hr עם 2 ms בתודה עידו מנהלים בבקשה לא לנעול...

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by marvje,

האם אפשר "למקצע" את ה R9500 ל R9500Pro ? (בעזרת Rivatune) ואם כן, האם זה כרוך בסיכון הכרטיס ?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  16. Started by STRENGTH,

קניתי את המסך הזה בגלל הרבה המלצות פה ועוד מקומות. ותמיד אמרו שזה המסך הכי טוב הכי חד וכל זה. אבל עכשיו אני רואה שזה בכלל לא נכון,אני ממש מאוכזב ממנו במשחקים ובכלל בסטופ. בדטופ הכל מטושטש ולא חד בכלללללללללל במשחקים חסר מאד בהירות..ושאני מגדיל את הבהירות אז רואים מטושטש. לא יודע כנראה שיש למסך הזה בעיה איפשהו אז בקיצור...... :'( :'( :'( עשיתי מלא בדיקות ככל שאני מגדיל רזולוציה רואים יותר יפה.. 800*600 רואים יותר חד ויפה מכל רזולוציה שמעל ודבר ממש מוזר ב 60 HZ רואים הרבה יותר חד ויפה מ 85 HZ איך זה יכול להיות?! אני רואה שזה בעיה במסך.. או שזה רק במסך שלי אולי הוא פגום? יש איזה דרך לבדוק אם הוא פגום?! טוב בכל מקרה אני ישמח לקבל הצעות לכיוון המסך.. ואולי עוד דבר…

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  17. שלום לכולם 6600gt asus שווק חיים ברצוני להחליפו בסכום של עד 1000 ש"ח המחשב די ישן amd athlon 3000GHzx2 3GB OCZ memory ddr800 4-4-4 לוח asus m2n-e לא מומהר ספק ezcool 550watt המחשב הוא למשחקים (עד כמה שיסחוב...) שני כוננים sata2 7200 מחובר לשני מסכים 24 ו 22 1280x1024 אודה לעצתכם

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by Bah_gots_pIII_450,

ובכן, איזה מסך כדאי יותר? לפי מה שאני רואה הQ17 גם יותר זול, וגם יש לו DVI... אבל לפי מה ששמעתי האחריות של hyundai בארץ היא בעייתית... מי היבואן שלהם? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by blank,

אני מתכוון ל 6800 הרגיל (לא GT ולא U) לא מצאתי באף חנות באינטרנט (ישראלית). חיפשתי בגוגל ומצאתי כמה דגמים מועטים (3) של MSI ASUS ו LEADTEK ב NEWEGG אבל זה לא בארץ. מי שימצא מוזמן לפרסם לינק תודה.

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by idan3072,

?? והאם הארקולס יותר חזק מכל כרטיסי הFX5200? ואם יש לכם כרטיס אחר עד 670 ש"ח אשמח לקבל הצע מדובר בפנדס..

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by warezon,

במידה והתקנתי את התוכנה וכמובן שברקע יש גם catylist מה קורה לגבי הפרופילים ושאר ההגדרות הרי יש סתירות בין 2 התוכנות איך אני יודע בוודאות מי מהן לוקחת את השליטה על הכרטיס מסך???

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by ag43,

יש לי HTPC שהלך לעולמו ובתוכו הכרטיס הנ"ל. האם הכרטיס הזה יועיל בתור כרטיס פיזיקה למחשב במפרט בצד? והאם הספק יסחוב את כל זה?

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by tani4,

שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. השימושים שלי הם בעיקר לעריכת וידאו (SONY VEGAS), ואני רוצה להריץ גם קצת משחקים (fifa וכאלה) באיכות טובה. תקציב: 350, גג 400 שקל. זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300 1.86GHZ לוח אם: INTEL DP965LT CHIPSET P965/G965 C1 כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GEFORCE 8600GT ספק EVER-POWER ATX12V PW-400 מסך: SAMSUNG SYNCMASTER 226BW חשבתי על הכרטיס הזה: http://tms.co.il/product/8972 אשמח לקבל הצעות אחרות. תודה רבה רבה, יונתן.

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  24. Started by Impreza,

כמו שאתם רואים יש לי את המפרט בחתימה ה AGP APERTURE SIZE בביוס מוגדר כ 512M האם לשנות? למה לשנות? איזה הבדל יהיה?

• 10 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by icchan841,

הי, אני כרגע הבעלים הגאה של 2 יחידות מהחלק המדהים הזה שברשותי. אני מוכר יחידה אחת לכל המעוניינים, אנא השאירו פרטים בשירשור הנ"ל או בהודעה פרטית. כמו שהכותרת מרמזת, זהו המוצר: EVGA Pro SLI Bridge (2-Way) Part Number: 100-2W-0021-LR זהו הקישור לאתר הרישמי של המוצר: http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=100-2W-0021-LR רוי. - - - תגובה אוחדה: - - - מתנצל על ה שירשור הכפול. אם אחד האדמינים יכול בבקשה למחוק את השירשור הנ"ל. זהו השירשור בלי התמונה (עדיין לא ברור לי איך נוצרו 2). בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.