עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי מסך crt שבזמנו (לפני כשלוש שנים ) נחשב בין המסכים הטובים והיקרים ביותר- IIYAMA 454 PRO-- HM903DT (מסך עם שפורפרת diamondtron למי שזוכר) לאחרונה אני סובל מבעיה מוזרה שהמסך ללא שום התרעה מוקדמת ,נעשה פתאום כחלחל ורק מכה הגונה מבטלת זמנית את התופעה . מי ששמע על התופעה או סבל ממנה אישית מתבקש לספר כאן איך הוא פתר אותה.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  2. שלום לכולם, עד היום הכל היה טוב ויפה. אחרי שלא שיחקתי הרבה זמן ב PES, אני נכנס ומופיעה לי הודעה שהכרטיס שלי לא עומד במינימום ואי אפשר לשנות את ההגדרות ליותר גבוהות. נכנסתי לאתר YOUGAMERS ועשיתי בדיקה להרצת GTA IV, שכבר יש לי אותו והוא עובד לי. בתוצאות הבדיקה כתוב לי שהכרטיס לא עומד במינימוום כי יש לי רק 1MB זכרון!!! הדרייבר שיש לי זה 180.48. ניסיתי למחוק את הדרייבר לגמרי ולהתקין מחדש. ניסיתי גם למחוק את הדרייבר לגמרי ולהשתמש בדרייבר הראשון והישן 160 ומשהו... וגם אז היה רשום לי אותו דבר! מה לעשות? תודה, טל.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by Access Denied,

טוב פעם אחרונה לפני קניה... מה עדיף לקחת במחיר של עד 550 שח, כרטיס מסך GF משומש בן חצי שנה בערך ti4200 עם 128 מ"ב זיכרון, או כרטיס מסך של GF חדש FX5600 (לא אולטרה ולא XT) עם 128 מ"ב במחיר של 545 שח - חדש.. http://www.zap.co.il/model.asp?Model_id=17625 מה עדיף ולמה?? נ.ב. יש לי ביקורת על שניהם יחד.. http://www.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-12.h tml

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by alia,

שלום-אני מקבל מתנה כרטיס מסך עם בחירה של אחד משניים: radeon 9550 256mb/128bit 6200 256mb/64 bit השימוש לאינטרנט ומשחקים קלים-gta,fifa איזה עדיף? תודה

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by itsik1231995,

עם ירידת המחירים שתגיעה אחרי שכול סדרת HD7XX תיהיה כבר בחוץ אני חושב על להוסיף עוד כרטיס HD 6950 שניפתח או HD 6970 בשביל לעשות CFX (אם המחיר ירד כמו שהמחיר של HD 5870 ירד בזמנו זה יהיה ממש טוב ) השאלה שלי זה כמה ביצועים ירדו לי בגלל המגבלה של הלוח אם הוא יכול רק 16X 4X והאם זה משתלם ? או שאני יאבד כול כך הרבה ביצועים שכבר לא כדאי ... המחיר של הגרסה שמגיעה עם ביוס צרוב מהחברה הוא 1100 שקל ובטח עוד ירד ... אולי יהיה משתלם אפילו לקנות ביד שניה באיזה 500 שקל תוספת הביצועים תיהיה אסטרונומית וכמו שאני רואה היא כבר נחוצה כשיש משחקים כמו BF3

6. אני פשוט כבר לא כל כך מומחה בכרטיסי מסך ואני מחפש משהו לא הכי טוב אבל שיתן תמורה לכסף ושיפעיל לי מישחקים יחסית חדשים הוא גם הציע לי 8500 LE ב300 שקל אז מה עדיף לי!? תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by gal_il50,

על מה אתם ממליצים? יש איזשהם הבדלים? המחיר הוא אותו המחיר.

8. Started by manticore,

בזמן האחרון התחילה לי בעיה מאד מעצבנת במשחקים. אחרי זמן מסויים של משחק, לא קבוע, על המסך מופיעים פסים וקווים אדומים ואחרי 2 שניות המשחק וכל המחשב פשוט נתקע. ניסיתי להחליף דרייברים לגירסא הקודמת וזה לא עזר.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by MoMo-P,

רציתי לחבר וידאו ולהריץ את הסרטים במחשב.. זה אפשרי ?!

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by nir_ofer,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על מסך הבא: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=510&catcode=228 במחיר של 1300 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  11. http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/power-noise.html פותרת המון שאלות שחוזרות על עצמן בפורום

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  12. היי, אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש והייתי רוצה שתמליצו לי על כרטיס מסך ומסך למחשב שאני קונה. - כרטיס מסך: ממש לא צריך משהו חזק מאוד מכיוון שאני לא משחק במחשב בכלל נכון לעכשיו אבל חשוב שיהיה משהו שבמידה ואני ירצה יוכל להריץ משחקים בצורה מכובדת.. מקסימום בסביבות ה- 750 ש"ח אם תוכלו להמליץ על משהו בפחות שיתאים לי זה יהיה נהדר.. - מסך: מסך CRT שטוח בגודל 17" רגיל לגמרי לשימוש יום יומי ולא צריך שיהיה משהו מיוחד כי כמו שאמרתי אני לא משחק או רואה סרטים על המחשב, רק לעיתים רחוקות מאוד.. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  13. אני מתכוון לOPENGL ו DIRECT3D אצלי הכל על ברירת המחדל של קטליסט השאלה אם כדאי לשנות ועל איזה ערכים להציב

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by The-Devil,

יש בחנות שני מוצרים שהם באותו המחיר ויש לי התלבטות קשה איזה מהם לקנות האם זה יהיה Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card או Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB DDR Retail Video Card ההבדל שאני רואה הוא בזיכרון אבל משום מה המחיר אותו דבר מה ה-Catch ??? אם תוכלו גם לפרט אני אודה לכם מאוד...

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  15. אני מתכנן לעבוד מול 2 מסכים: אחד 22" והשני 32"(לא במקביל). שניהם רצים ברזולוציה של 1920x1080. האם כדאי לקנות hd 4890 או שה4870 יספיק ? אני לא רוצה לקנות את ה 4870 ואז לגלות שבמשחקים החדשים(או אלה שיצאו בקרוב) אני לא יכול לשחק ברזולוציה הזו על רמת פרטים גבוהה. אני מעדיף להשקיע עכשיו עוד כמה מאות שקלים מאשר עוד חצי שנה לגלות שאני צריך לקנות כרטיס חדש. הדברים נאמרים רק במידה וההבדל בניהם ישנה. בנוסף רציתי לדעת האם ספק 550w של HEC(זה אומנם לא Enermax‎ אבל בטח לא מוצר מדבקה) יוכל להריץ את הכרטיסים האלו ויוכל לעמוד באוברקלוק קטן בעתיד(בנוסף לe8400, 4GB, 1TB HDD, xonar DX) ? תודה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by JohnnyBravo,

תגידו גם לכם "פג התוקף" של הדריבר כל חודש?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  17. סתם טלויזיה מונפצת של infinity .. מחוברת בכבל DVI-VGA למחשב כרטיס מסך 9600 GT כשהיא הייתה מחוברת ב-SVIDEO לא היו בעיות. מאז שחיברתי את הכבל החדש, המחשב נתקע מדי פעם בלי קשר לכלום.. הוא יכול לפעול יומיים בלי כלום או לההיתקע 4 פעמים בשעה. הוא נתקע ככה בלי מסך כחול. סתם ככה וצריך לעשות ריסט דרייברים מעודכנים.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  18. Started by Id0,

אז ככה, אני משחק הרבה במחשב במשחקים שדורשים כרטיס מסך טוב אז אני רוצה לקנות אחד שיעמוד בדרישות לכמה שנים, אני מחבר גם את המחשב לטלויזיה ורואה סטרים לכן אני צריך שלכרטיס גם יהיה tvout... אין לי כל כך הרבה תקציב זתומרת בסביבות 300-400 בלחץץץ אם משהו יכול למצוא לי כרטיס מתאים אני מאוד ישמח.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by HoTShoT07,

היייי בטח כולכם פה יודעים את התשובה אבל לא ! רציתי לדעת אם הראדון עם ה128 ביט זיכרון יותר טוב מה9600 XT 256MB ??? ???

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by bluemail,

קניתי לוח אם P5ND2-SLI איזה אופציות יש לי ? ומה הכי עדיף ?

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by X-It,

כרגע יש לי 6600GT על P5LD2-Deluxe ויש שמה SLI... ויש מקום לעוד כרטיס מסך... אני אוכל להוסיף שם 8800GTX ? ואיך זה יעבוד לפי דעתכם?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by DarkShnizel,

יש ברשותי 6600GT של Gigabyte אבל הVIVO לא מגיב לחיבור. חיברתי מצלמת וידאו בשביל להקליט למחשב שידור "LIVE" אבל כל מה שאני קולט זה מסך שחור בתוכנה שבאה עם הכרטיס(PowerDirector 3) או שאני מקבל הודעת שגיאה בתוכנה של מיקרוסופט (Windows Media Encoder). התקנתי את הדרייברים של WDM מהאתר של NVIDIA (אפילו ניסיתי כמה גרסאות שונות) ואני משתמש בחיבור Composite.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by gol36,

קראתי פה פוסטים שעוסקים בסוגי המסכים אך אני עדדין מתלבט קשות ויש כמה שאלות ללא תשובה בנתיים בלי הגבלת תקציב(בגבול הסביר כמובן) האם יש מסך LCD שמאפשר עבודה אופטימלית ואיכותית בכל רזולוציה שאבחר?? או שבכלל כולם מוגבלים לרזולוציה מיטבית אחת? בCRT כמובן אין בעיה להחליף(בעיקר למי שמעצב אתרים כך ניתן לבדוק ולעבוד בכל רזולוציה) אני מחפש מסך מקצועי כך או כך קיבלתי המלצה לCRT: VIEWSONIC P97F+SB ואני כנראה הולך עליו אבל אני מתבאס על המקום שהוא לוקח על השולחן לכן אם יש LCD לפי הדרישות הנ"ל אשמח להמלצה או CRT אחר -אגב הSB של viewsonic -סופר בהיר-שאלה למי שיש את המסך-זה שווה או סתם בהיר מידי לעניים? תודה gol נ.ב-המסך בשביל גרפיקה אנימציה משחקים וסרטים

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  24. אהלן ! אני מעוניין לשדרג לשני כרטיסי מסך אבל קשה להחליט איזה. אני כרגע עם כרטיס של AMD ומאוד רוצה לנסות את NVIDIA לשם שינוי. אבל לא יודע למה, נראה לי שאין משהו אטרקטיבי מספיק. אני מתלבט בין הזוגות הבאים: MSI R6950 Twinfrozr III Power Edition/OC 6950 2GB GDDR5 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2817 Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC http://tms.co.il/product/10389 אשמח לעזרה ממכם כי קצת איבדתי את עצמי. המלצות גם על כרטיסים אחרית יתקבלו בברכה. זה המפרט מחשב: i7 950 @ 3.5ghz 3x2GB G.Skill DDR3 @ 1220Mhz ASUS P6X58D PREMIUM Case - Thermaltake Elemental G PSU - Chieftech 650W כרגע משתמש בטלויזיה 32" FHD כמסך מחשב בעתיק הקרוב אני עובר לשלושה מסכים. ועו…

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  25. שלום כרגע יש לי GTS250 ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך חדש בעיקרון אני בכלל חושב על לקנות חדש כי אני לא חושב שהוא יריץ משחקים חדשים שיצאו כמו BF3 וגם מעצבן אותי שאין לו יציאת HDMI למרות שזה לא כזה סיפור כי יש לי מתאם גם ככה... האם כדאי לי לקנות עכשיו משהו חדש או לחכות שהוא יתיישן יותר? ואם לקנות, אז מה כדאי? אני מדבר על כרטיס מסך MID-END לא יקר מדי

• 0 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים