עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני יכול להביא כל כרטיס מארה"ב אשמח אם תגידו לי מה הכרטיס הכי טוב שקיים כיום ל AGP תדרגו לי 5 כרטיסים בבקשה. תודה מראש.

2. אנשים!! אני ממש מתלבט... אחת ולתמיד - על איזה כרטיס אתם הכי ממליצים בסכום של 700-900ש"ח הבנתי שגם לATI יש כרטיסים מעולה... בבקשה תגובות...

• 10 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by ofird,

יש לי את הלוח Asus A8N-VM CSM עם כרטיס מסך 6150 ONBOARD. אין ללוח SVIDEO בשביל TVOUT (ניתן לקנות BRACKET, אבל זה יקר) אני רוצה להתקין כרטיס מסך ישן שיש לי (NVIDIA 32MB עם SVIDEO OUT) בנוסף על הכרטיס הקיים על מנת לאפשר זאת. האם זה אפשרי? אם כן, איך?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  4. Started by gabbay,

אני צריך המלצה לכרטיס מסך AGP, לא משנה ATI או NVIDIA במחיר של 900 ש"ח תודה

• 13 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by DakloN,

שלום... יש לי לוח מבוסס NFORCE4 SLI X16 ... ואני משתמש בSLI.. הכרטיס הכפול ליבה של אסוס לצורך העיניין... שהוא SLI בפני עצמו בכרטיס אחד... למה רשום לי שאני משתמש בSLI X8... ולא ב X16 כמו שצריך להיות.. עכשיו אני מבין שההבדל הוא לא משמעותי.. אם יש הבדל בכלל.. אבל בכל זאת.. מישהו פעם נתקל בזה או יודע איך לשנות את זה?... * רעיון שחשבתי עליו... שבגלל שזה כרטיס כפול ליבה והוא על יציאה אחת של PCI-E X16 זה מתחלק.. לX8 לכל ליבה... יש מצב?? בכל מקרה אני ישמח לעזרהה... תודה לכל העוזר!

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  6. קניתי אותו ביין הראשונים כשהוא עוד נמכר עם הבאג בביוס שלו שהמאוורר של הגוף קירור לא מגביר את המהירות במאמץ.. איך מסדרים את זה? (נ"ב כרגע אני משתמש ב RIVA TUNER כדי להגביר אותו כל פעם לפני משחק)

7. Started by benor,

אני רוצה לשחק מדי פעם (לא משהו רציני) כרגע זה המפרט: AMD 2500 XP DDR333 512 (אני מתכוון להוסיף עוד ג'יגה) FX5200 הייתי רוצה לקנות כרטיס ככה עד 500 -600 ש"ח. עד כמה יועיל לי השדרוג ובאיזה משחקים אוכל לשחק. חשוב לציין אך ורק כרטיס AGP.

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  8. הכרטיס מסך הוא GIGABYTE HD4870 512MB GDDR5 התקנתי מערכת הפעלה WINDOWS VISTA ULTIMATE 32BIT , ניסיתי להתקין דרך הדיסק - לא עובד , ניסיתי להוריד את הדריבר המתאים דרך האתר של ATI כמו שצריך גרסאת VISTA 32BIT ובהתקנה זה עושה כמה שגיאות , מסיים ומבקש ריסטרט , אני כמובן נותן לו לעשות ריסטרט וכשהמחשב עולה זה מה שאני רואה כשאני מנסה להכנס לדריבר של הכרטיס תודה רבה רבה לעוזרים מראש!

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  9. מי מבניהם יותר חזק והאם יש הבדל גדול בינהם ? שינהם עולים 400שקל בחנות. אז רציתי לדעתם מי יותר טוב. (זה לחבר שלי)

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  10. שלום אני רוצה לגקנות מחשב ושמעתי שיוצאים או אמורים לצאת כרטיסי מסך חדשים gtx 260 gtx 280 עכשיו רציתי לדעת אם הכרטיסי מסך האלה יצאו כבר ובאיזה חנויות? או שיש תאריך שהם צריכים לצאת? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  11. הכותרת

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by ron2039,

האם הוא מתחמם מהר? והאם הוא עובד בצוריה נקיה בתמאי חום של 90 מעלות ? והאם הוא מומלץ לקניה ? אם אפשר אז תגובה ממשהו שרכש אותו או שהתנסה במכשיר

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  13. הכרטיס ניתן לקניה בCD-LOG. יש 2 דגמים בינתיים אחד של ספיר והשני של גיגה בייט. ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI אותו הדגם אצל שתי החברות המחיר של גיגהביט יקר ב כ50 שקלים. המחירים הם בין 1150-1300 לפי מה שראיתי. מה אתם אומרים על הכרטיס?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  14. זו השוואה שנכון לעשות בכלל? יש מקום לחשוב על GEFORCE גם? בכל מקרה אשמח להמלצה על כ. מסך לעבודה בתלת מימד בסביבות ה1000 שקל עדיף לא לעבור. תודה.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by MoMo-P,

רציתי לחבר וידאו ולהריץ את הסרטים במחשב.. זה אפשרי ?!

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by rov,

האם כרטיס מסך זה תומך ברזולוציה 1920 / 1200 ? וכן האם יש איזשהו קישור בו מצויין באיזה רזולוציות תומך כרטיס מסך זה ?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  17. Started by shlomi1234,

הי , יש לי כ.מסך POWERCOLOER 4870 , הוא עוד מעט 3 שנים אצלי (עוד חודש) . אחת מכניסות הDVI הפסיקה לעבוד וזה מאוד מעצבן כי אני עובד עם מסך מחשב + טלווזיה מחוברת ככה שאני לא יכול ששניהם יהיו מחוברים , יש דרך לתקן את זה? אין לי מושג אם הכרטיס עדיין באחריות , אבל אחריות אמורה לכסות את זה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by swisaman,

היי, השבוע אני משדרג את ה5850 לHD7970 ולא מצאתי מידע על הגודל שלו ושל ה5850. אני צריך לדעת אם הוא קטן יותר מה5850 או גדול יותר.(ואם אפשר עוד קצת מידע מבחינת רמץ רעש וכ"ו זה יהיה מצוין ) ה5850 דיי גדול ויש ס"מ פנויים בודדים מהמארז עד לכלוב של הקשיחים.(מארז CM590)

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  19. ברשותי המפרט הבא: P4 3.2Ghz 2G memory motherboard Asrock P4I65G Win xp (sp3) מותקנים המקודדים הבאים: HAALI Media Splitter CORE AVC FFDSHOW AC3 FILTER הנגן שאני משתמש בו הוא BSPLAYER נכון להיום אני לא מצליח להרית סרטי 720p, התמונה מקרטעת, הסאונד קופץ ויש דיליי בין הקול לתמונה. אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך שיודע לבצע פענוח חומרה לתכני 1080p ובעתיד אפילו ל- BD RIP ןשיכביד כמה שפחות על המעבד. האם הכרטיס http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4274&CatCode=532 יבצע את העבודה? האם הוא מתאים ללוח שברשותי? תודה !

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by Bingo,

כל כמה זמן קורה לי שיוצא ל מסך כחול שאומר יש בעיה בקובץ ATI2DVAG וכשזה קורה משום המשחקים שאותם הייתי מריץ חלק כמו COD6 לדוגמא- המשחק נהייה ממש ממש איטי זז איטי תמונה חלקה אבל בקושי זז, הכרטיס הוא HD4870 1GB הטמפרטורה 42 מעלות במנוחה והכל נראה בסדר אבל לא מבין איך לסדר את זה (עדכנתי דריברים) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by noamb,

הכרטיס הנוכחי שלי ( 9800GTX ) , עובר למערכת אחרת ואני מעוניין בקניית כרטיס חדש. ברור לי מהשוואות כי ה-5850 חזק משמעותית ,השאלה הנשאלת היא עד כמה קריטי העדר physx בכרטיסי ati? הבנתי כי במשחקים כמו arkham asylum ההבדל הוא די משמעותי. האם זה יהפוך קריטי במשחקים עתידיים? תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by Kiwovo,

לינק למה?? יש לי רק 2 גיגה זכרון .. אולי בגלל זה? בנוסף זה אומר: Memory2048 MB Module 1 1024 MB Kingston 7 @ 400 MHz Module 2 1024 MB Kingston 7 @ 400 MHz למה זה אומר 400MHZ? הזכרון שלי הוא 800MHZ .. זה שזה אומר על הדרייבר זה בגלל שאני משתמש בדרייבר הכי חדש שנדמה לי נחשב BETA אבל זה לא מה שמשפיע יותר מידי.. מה לעשות? עריכה: השתפר בקטנה אחרי שהחלפתי דרייבר לגרסא הקודמת לינק אבל עדיין יש אנשים עם איזה 2000 יותר בתוצאות.. wtf?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  23. היי שלום לכם יש לי כרטיס מסך GAINWARD GF9500GT חיברתי את הכרטיס מסך לLCD בחיבור HDMI שיש לי בכרטיס אני רואה טוב אבל אני לא שומע כלום לאן אני צריך לחבר את הכרטיס מסך כדי לשמוע? יש לי לוח אם ABIT AN8 ULTRA +AUDIOMAX תודה למשיבים

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  24. ואם לא , איזה כרטיס כדאי לי לקנות עד 200 דולר? (האם עדיף שיביאו לי מארה"ב או שהמכירים כאן זהים / האחריות כאן משתלמת יותר) תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  25. שלום, שידרגתי (במזל טוב?!) את מע' ההפעלה ל7. איני מצליח לראות את המחשב בTV. התקנתי דרייבר אחרון מבית NVIDIA. version 196.21 כשהיה לי XP , הייתי לוחץ קליק ימני על הDESKTOP ומשם נכנס להגדרות תצוגה. הייתי בוחר CLONE או DUPLICATE (לא זוכר את המילה המדוויקת) ואז נהנה מצפייה של המחשב על הטלוויזיה. מה אני עושה בחלונות 7? כרטיס גרפי של NVIDIA, GFORCE 9500 GT בזמנו גם ניתן לי קישור http://www.thothie.com/4jiggly6/nvidia_panel_classic.zip לסקריפט שממיר את הcontrol panel של הכרטיס הגרפי לתצוגה "בסיסית". האם הדבר דומה גם פה? כלומר אפשר לעבוד רק עם התצוגה הישנה והבסיסית של הכרטיס? עוד דבר, עם הXP הייתי בוחר יציאה של S-VIDEO לאחר שהמערכת תמיד היתה בוחרת AUTO כברירת מחדל. עם AUTO מע…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.