עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by the yak,

היי, יש לי כרטיס טלויזייה שיש בו כניסות: video-in tv-in וכבר חיברתי אליו את המצלמת וידאו הסטנדרטית שלי אליו וראיתי את עצמי בזמן אמת אז רציתי גם לנסות לעבוד עם המצלמת וידאו בנט מיטינגט אותוכנות אחרות דומות אבל זה לא עבד! כי המחשב לא זיהה את המצלמה כמצלמת אינטרנט. אז רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לעשות שכשאני יחבר את הצלמה בחיבור s-video אז זה יזהה אותה כמצתלמת אינטרנט ואני יוכל לדבר ככה עם חברים שלי............ תודה מראש, יובל

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by משיקומי,

איזה כרטיס מסך עדיף? 7300 של נווידיה או 1300 של ATI?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 4 3 גיגהרץ 2 גיגה זכרון רדאון 9600 עם ויסטה אולטימט שרץ לי ממש מעל ומעבר אפילו במשחקים לא הכי חדשים רציתי לדעת אם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל 7600GT של גיגהבייט 128 ביט עם 256 מגה זכרון ב 350 שח לחדש

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  4. Started by tsvika,

שלום. יש לי מסך שבו קבעתי את קצב הרענון ל 85Hz עכשיו אם למשל יש לי משחק שבו מספר הפריימים לשנייה עולה על 85 זה בעצם לא משנה כלום לא? הרי המסך מתרענן 85 פעמים בשנייה אז כל FPS גבוה מזה פשוט לא יורגש (סתם שאלה שעלתה לי בראש ולא הצלחתי למצוא לה תשובה) תודה

• 11 תגובות
    • 771 צפיות
  5. Started by ramit02,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואיתו כרטיס מסך WinFast PX8600 GTS של leadtek, נכון לעכשיו התקנתי אותו עם מערכת הפעלה של win XP 64bit, ( זה מה שיש לי כרגע ) הכנסתי את הדיסק והתחלתי להתקין אותו אבל הפלא ופלא הוא לא מזהה את הכרטיס מסך ( מזהה אותו ככרטיס ג'נרי 14MB), האם זה בגלל גירסת הWIN או שאני לא עושה משהו נכון ? בנוסף באחת ההתקנות קפצה לי הודעה שיכול להיותר שכרטיס המסך הוא לא של leadte, למישהו יש עצה בנושא ? בנוסף לכרטיס יש כבל חיבור לחשמל אשר מתפצל לשניים, האם אני צריך לחבר את שני חיבורי המתח / מספיק רק אחד / א אין צורך בחיבור ? תודה רבה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by raYo,

אני רוצה להתקין את הסופטמוד על הכרטיס שלי ואני ראיתי שיצא עכשיו גרסה חדשה לקטאליסט 5.4, יש אולי גרסה יותר ישנה אבל יותר טובה לכרטיס שלי? אגב, הכרטיס הוא R9800SE.

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  7. כותרת, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by amirx19,

מה עדיף? האם ה285 יהיה יעיל בפרימיאר?איפה הוא נמצא לעומת הFX ?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by Transfer,

גרסה כרגע 60.80.18.00.02 יש גרסה יותר מומלצת מזו? הכרטיס על סטוק לגמרי אבל לא חושב שאני צריך יותר מזה כרגע.. הכל עובד בסדר core 513 shader 1188 memory 792 (1584 rate)

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  10. Started by guylederer0,

שלום רציתי לשאול לגבי הכרטיס השאלה שלי מחלקים Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe Club3D ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe האם המהירות של הכרטיס מ512 ל 1024 ממש משמעותית ? ואם כן במה בידיוק ? השאלה השניה שלי היא ... אני רוצה כרטיס מצויין למשחקים הכי כבדים שיוצאים אז בחרתי ב HD4870 ורציתי לדעת אם אני יוכל להביא 2 כרטיסי מסך במחיר דומה אבל ביצועים יותר טובים ? למשל משו של NVIDIA ? האם יש משו כזה ... ? הכרטיס אמור לרוץ על מסך 17 אינץ ובעתיד על 22... תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  11. היי אחרי חפירות ממושכות בימים האחרונים אני עדיין מתקשה להבין איזה כרטיס מסך מספיק טוב לדרישות שלי, ללא overkill מטורף. כרגע עדיין אין לי מחשב ומסך אבל ביחד עם הכרטיס מסך מן הסתם אני מתכנן לקנות מערכת שלמה. היות ולגבי שאר הרכיבים ברור לי לחלוטין לאיזה כיוון אני הולך רציתי התייעצות קלה לגבי כרטיסי מסך. היעד המרכזי שלי הוא שאני אהיה מסוגל להריץ SC2 Diablo 3 ו GW2 באיכות גבוהה ביותר ללא שיהיו לי נפילות ב - FPS (למשל כרגע המחשב שלי קורס בקרבות 4v4 עם maxed army ב SC2). ראיתי שבכלליות הכרטיסים של radeon מעט זולים יותר, והבנתי שנותים תפוקה יותר טובה למחיר, אבל בכלליות יש לי העדפה רבה לכרטיסים של geforce, אישית מאוד התאכזבתי מהתמיכה והדרייברים של radeon ולכן אני מהסס לקנות ש…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by omrij,

גם ב ATI TOOL וגם ב ATI TRAY TOOL יש ארטיפקטים כשעושים בדיקה. (במהירות סטוק) במשחקים/3DMARK אני לא רואה ארטיפקטים (אבל אולי זה אני) יש משהו לעשות או ללכת להחליף את הכרטיס?

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  13. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2672 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2837 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3240 מה הכי טוב? וכמה כ"א מהם לוקח חשמל יש לי כרגע FX5200 ואני חושש מבעיה עם הספק פי כמה הכרטיסים האלה יקחו לי חשמל? יש לי כרגע את החלקים האלה 160 הארד SATA P4 2.4HT 2*256 זיכרון כרטיס קול קרייטיב ספק 240W לא ג'נרי נגיד משהו כמו האק חברה..

14. כותרת

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  15. שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך בסיסי (שימוש משרדי / פיתוח תוכנה, משחקים וכו' לא מעניין), כאשר הנקודה הכי חשובה היא דרייברים יציבים ללינוקס. כרגע אני משתמש בכרטיס on-board של Intel שיש ב-board הזה: http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/dg45id/dg45id-overview.htm מבחינת ביצועים הוא מספק את הצרכים אך יש לדרייברים שלו בעיות יציבות קשות בלינוקס שגורמות למחשב לקרוס לעיתים תכופות. אני מעוניין לבטל את הכרטיס הנ"ל ולהשתמש בכרטיס חיצוני במקומו.

16. אני חייב למצוא את המסך הזה למה אני לא מוצא אותו?? אני רוצה להזמין אותו אבל איפה?! לא רוצה את הסדרה החדשה היא לא שווה כלום הFT יותר טובים בהרבה מי יכול לעזור לי למצוא חנות בירושלים או אתר אינטרנט ישראלי עם המסך הזה?

17. אני לא מכיר את הכרטיס, אבל קיבלנו עיסקה טובה איתו, וזיכרון במחשב 1G האם זה מספיק טוב למשחקים, או שצריך כבר להוסיף כסף וללכת על 8800GT וגם 2G זיכרון.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  18. Started by 00Amir,

לאחר הרבה זמן שלא שיחקתי, הפעלתי את Need For Speed , אבל באמצע המשחק פתאום ריצודים, כאלו מופיעים עוד עצים ונעלמים... בטעינה בין השלבים יש ריצוד של פסים לבנים קטנים הולכים ובאים... חשבתי שאולי הכרטיס מתאמץ או שחם לו אבל כאשר יצאתי מהמשחק ראיתי שהטמפ' הגיע ל מקס' של 62 מעלות במאמץ במשחק, דבר שמוזר לי.. הטמפ' מראה שהכרטיס עובד טוב והקירור נשאר טוב... איפה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  19. יש לי R9500Pro ובמשחק SplinterCell כאשר מפעילים AA יש בעיות עם מקומות בהירים {אורות וכאלו........} רציתי לשאול אם הדריבר הבא של ATI בגירסה 3.4 יתקן את הבעיה או שמי שמתקן את הבעיה זה ה-Patch שהחברה {UBI} שחררה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by bugosdckh,

רציתי לדעת האם יש הבדל איפה אני שם את הכרטיס? rtx.100 pro מבחינת מיקום סלוט

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by avivboker,

ראיתי הרבה אתרים שמוכרים את הכרטיס הנ"ל במחירים יפים 1000 - 1500 השאלה שלי איך אני יכול לדעת אם זה הכרטיס עם הליבה החדשה או שזה הישן? כאמור הליבה החדשה היא G92 והיא מכפילה את הביצועים אבל רוב האתרים לא מציינים את סוג הליבה איך אוכל לדעת?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  22. שלום רב ראשית כל אני רוצה להגיד כי העדפתי לרשום את ההודעה בפורום הזה ולא במשחקים מכיוון שכאן אני יכול לקבל עזרה יותר רלוונטית ומקצועית. אשמח אם תשאירו את ההודעה פה (מנהלים) המערכת שלי היא כזו: P4 2.66 i845GE MB: Intel Brownsville 2 D845GEBV2 512 MB PC2700 DDR RADEON 9800 PRO 128mb(Omega 3.8.231 Driver) אמנם לא ממש טוב אבל גם לא זבל. אז ככה. מדובר בבעיה במשחק CS1.6. אשר ידוע שהמשחק הזה רץ על openGL נפילות FPS! ניסיתי הכל! רזולוציות שונות, דרייברים שונים, OC (אמנם צנוע אבל עדיין זה OC) ופשוט אני סובל מנפילות FPS במקומים מסוימים ולעיתים גם במקומות שלא ידועים כבעייתים אצלי! "נפילת FPS" היא לא סתם ירידה של כמות הפריימים שרצים בשניה. אם אתה לא משחק על 100FPS ב CS הביצועים שלך י…

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by avi112211,

מי ניראה לכם יותר טוב: http://www.skypc.co.il/pl_product~GV063~8~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~37790~8~0.htm ? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by Bug,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים : Gigabyte 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E במי לבחור תודה

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by jj516,

אני שמעתי ש DIRECTX 9 מותאם רק לכרטיסי מסך כמו RADEON 9700 או GF FX, זאת אומרת שעל מפרט כמו שלי אני לא אוכל להתקין אותו?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים