כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס גרפי חדש: asus 7600GS לוח אם: asus pb5 E plus במחשב הישן היה לי מסך עם חיבור אנלוגי ובכל פעם שרציתי לחבר את המקרן למחשב הוצאתי את החיבור של המסך ושמתי את המקרן. עכשיו יש לי כרטיס גרפי עם שני החיבורים כשהמסך (מחשב דק) מחובר לדיגיטלי, והמקרן יכול להתלבש על החיבור האנלוגי. אני לא רוצה לחבר את שניהם יחד כי אני לא יודע אם זה לא הורס (מותר?) האם זה מוריד מאיכות הצפיה אם שניהם מחוברים במקביל? האם הכרטיס שלי תומך בזה? האם יש לחבר את המקרן לחיבור של לוח האם? תודה לכל העונים אשמח לתשובה מהירה (רוצה לחבר כבר את שניהם) 8)
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הג'יפורס 6800GT אבל מאיזה בית? אני מוגבל בתקציב של עד 2400 ש"ח, תנו לי בבקשה אפשרויות שוות בפחות כסף יותר בסביבות ה1600 - 2000,תודה.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
משום מה הכרטיס מסך שלי רץ על מהירות של AGP 4x , והכרטיס מסך וגם הלוח מסוגלים להגיע לx8. יש למישהו הסבר למה זה קורה? ואיך כמובן אפשר לשנות את זה למהירות 8?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לו יציאה שמתחברת אליה בוקסה קטנה כזאת עם חיבורי S-Video ו-RGB. חיברתי אל היציאת S-Video מתאם ל-RCA ומהמתאם כבל ישיר אל הטלוויזיה, ככה שהשרשרת שלי היא: מחשב: יציאה לא מוכרת מכרטיס המסך--> S-Video --> RCA --> טלוויזיה בכל מקרה אני קולט סיגנל בטלוויזיה אבל הוא שחור-לבן ועם גלים מרצדים. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות שראיתי, בטלוויזיה, בכ. מסך, כלום לא עזר. אין לי דרך אחרת לחבר ולקצר את השרשרת לפי מה שאני יודע... מה עושים? תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי ATI 5650 בנייד, רציתי לבדוק כמה המירות של הליבה +זיכרון עם GPU-Z , זה לא מראה לי כלום , מדוע? הרצתי 3DMATK06 וקיבלתי 7560 נקודות , יש תוכנה לזה ? רוני
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום. הנושא קצת דחוף כי היום אני הולך לאסוף את שאר החלקים למחשב שאני בונה. בכל מקרה, המליצו לי כאן בפורום על כ. מסך Geforce 7600GS, התקציב שלי הוא עד ה670 (גג גג). איך זה שראיתי כ. מסך של Leadtech - 8500GT במחיר של 450 פלוס מינוס כשה7600GS יותר יקר? אני לא מבין את ההיגיון בזה, משהו אומר לי שככל שהסדרה גבוהה יותר כך גם הכרטיס טוב יותר, אבל כנראה שזה לא ככה. אז כמו שאמרתי, התקציב הוא עד ה670 גג, אודה לכם אם תמליצו לי על הכרטיס הכי טוב שאני יכול להשיג במחיר הזה, כשהחברה היא מספיק אמינה (לא חייב ג'יגהבייט או משהו מאוד יקר).
-
- 6 תגובות
- 577 צפיות
-
-
כרטיס המסך כפול הליבה החדש והאימתני ביותר בסביבה הושק רשמית, עם קריצה למפתחים ויוצרי תוכן אשר אוהבים גם גיימינג קרוב לשנה אחרי שהוצג לראשונה וכחודש אחרי שנחשפו שמו ופרטיו העיקריים – כרטיס ה-Radeon Pro Duo החדש של AMD, "כרטיס המסך העוצמתי ביותר בעולם" לדבריה, מתחיל להגיע אל מדפי החנויות, עם תג מחיר מאסיבי של 1,500 דולר. בדומה למחירו המקורי של הכרטיס הכפול הקודם של החברה, ה-Radeon R9 295X2. כידוע, ה-Pro Duo מציע זוג ליבות Fiji עדכניות מלאות, עם 8,192 יחידות עיבוד, 8GB של זכרון HBM חדשני וזריז, תדר עבודה של 1,000MHz וביצועים מירביים שמגיעים ליותר מ-16TeraFLOPS – כל אלו בלוח מודפס אחד עם קירור מים מובנה, ומעטפת תרמית של 350 וואט "בלבד", שגבוהה ב-75 וואט מזו ש…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב שמעו חבר'ה ,אני דיי מבין בכל הקטע אבל פה אני בדילמה שאין לי מושג מה לעשות. ההשקעה שאני עושה לא ממש השקעה אבל בכל זאת שאני לא אקנה סתם את הכרטיס ה"טוב" הזה ובסוף הכל יעבוד כמו בקודם. הדילמה הולכת ככה: יש לי מחשב P3 1000Mhz Pc Parnter AGP X2 512 RAM 133 Mhz עכשיו נמאס לי שהכל פועל לאט וכל זה ,אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ,אני יושב עכשיו על Gifa 2 MX 32 MB 100/200 שזה ממש ממש עלוב,אבל אני לא ממש משחק אבל כשאני רוצה פעם ב..,אני נדפק וקשה. עכישו השאלה אם זה יוריד ממש מרמת הכרטיס בגלל שיש לי AGP X2,או שזה לא כזה משמעותי,אני יודע שבכל מקרה העברת הנתונים תיהיה איטית יותר זה אין ספק אבל השאלה אם שווה להשקיע את ה300-400 ש"ח ולפחות שהכל יעבוד על Low אבל העיקר שיעבוד וחלק. ושאלה …
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך אני משחק בעיקר במשחקי ספורט ללא צורך בגרפיקה הכי גבוהה, אך שירוץ חלק
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום..אני מתכנן על ה2408WFP...יש לי כבר פלזמה אז לא נראה לי הגיוני להחליף לLCD גדולה עכשיו השאלה שלי זה - מה הכרטיס מסך הכי זול שיריץ לי משחקים בצורה טובה על הרזוולוציה הזאת? המקסימום שאני יכול לחרוג עליו זה 8800GT..יספיק? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שווה לחכות עד לכרטיסים הבאים? שמין הסתם יהיו טובים יותר ויכללו טכנולוגיות מתקדמות. או לקנות כרטיס מהדור הנוכחי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
הבעיה דלקמן מופיעה במחשב שלי ושל חבר שרכשנו כרטיס מסך PAILT 7300GT SONIC לאחר התקנת הדרייברים של הכרטיס מסך ושל דרייברים שהיו בכרטיס כמו WDM DRIVER במנהל ההתקנים אני מקבל סימן קריאה צהוב על ההתקן המצויין בכותרת. כשאני מסיר אותו כמו שווינדוס ממליץ לי לעשות מופיעה לי הודעה שיש לי התקן שמחפש תוכנה אני מפנה אותו לדיסק שקיבלתי עם הכרטיס מסך ובסוף ההתקנה[הוא מתקין משהו] הוא מודיע לי " לא ניתן להפעיל רכיב זה" "ארעה בעייה במהלך התקנת חומרה[קוד 10]" וזהו בערך אני לא מצליח לפתור את הבעייה
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אם יש לכם את הסבלנות והיכולת - חכו לאוקטובר. ההמתנה הזאת עשויה מאוד להשתלם לכם. לפי הדלפות (אמינות) למיניהן בעקבות ההשקה האחרונה של NVIDIA, חברת AMD הקדימה את השקת כרטיסי ה-VEGA שלה לחודש אוקטובור הקרוב ובסמוך ליציאתו של BATTLEFIELD 1. מדובר בכרטיסי HIGH END מבוססי זכרון מסוג HBM2 וטכנולוגית ייצור 14NM. על הנייר יש כאן משהו שיוכל להתחרות ב-1080 וגם ב-1080TI שככל הנראה נשמע ממנו בתחילת שנה הבאה. אני אישית עומד בפני רכישת מחשב חדש והחלטתי לחכות לפחות עד אוקטובר לפני הקניה. מי יודע, יש מצב שזה גם יחסוך לי כמה שקלים וגם יתן ביצועים טובים יותר אם לא קרובים לשל הכרטיסים העכשיויים של NVIDIA.
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה זה המפרט שלי: לוח אם:Gigabyte EP43-DS3L מעבד:E8400 3.7Ghz זיכרון:G.Skill DDR2 4GB 1000 Mhz קירור מעבד:Thermaltake V1 מארז:NXZT Air Flow King כונן קשיח:320 GB ספק כוח:Enermax Liberty 400W רציתי לדעת האם הספק יחזיק את הכרטיס?
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס 260GTX שלהם כי אין GAINWARD בFOXPC.
-
- 14 תגובות
- 843 צפיות
-
-
צריך כרטיס למשחקים עד 600-500 שקל גג. מדובר במערכת ישנה לכן לא מתוכנן OC. הרזולוציות יהיו 720P ו- 1680x1050 אולי בעתיד. המערכת: Amd 3800x2 Asus m2n-e enermax liberty 400W
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, הכרטיס מסך שלי שבק חיים (כנראה, אני לוקח אותו היום למעבדה לבדיקה). במידה ואני אצטרך להחליף אותו בחדש, מה כדאי לי לקנות? זו המערכת שלי: Intel Q9550 Gigabyte ga-ep43-ds3 ATI HD 4870 1GB Vapor-X A-Data 4GB DDR2 HDD 3 x 3TB Crosair 550W Dell e-IPS 2109 22" 1650X1080 1920X1080 (לא זוכר דגם מדויק) LG LCD אם אפשר אני מעדיף לא להחליף חלקים אחרים מהמפרט, וכמובן שאני רוצה לקבל מקסימום ביצועים במינימום מחיר. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התלבטות קשה בית השניים... שניהם מחברת BFG תזרקו הצעות בין הייתר
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
נו. אז Diamond חוזרים לעסקי הכרטיסים ובצעד אמיץ מציעים כרטיס חדש מבוסס על ה-Radeon 7000 הישן? (והטוב?). ראיתי שהכרטיס יוצע במחירים של כ-50$ בחו"ל. ואפילו יש כבר חנות שמציעות אותו בסביבות ה-30$. מישהו כבר ראה את הכרטיס הזה בארץ? הוא יכול להיות נחמד מאוד למי שרוצה לקנות כרטיס מסך למחשב יחסית ישן ואילן לו כוח או זמן להתווכח על מחירים עם אנשים שמוכרים מוצרי יד שנייה ברחבי הנט (אני חושב). מוצר חדש, עם אחריות, מבוסס על צ'יפסט אמין של ATI צריך להיות בעל עדיפות למי שמחפש כרטיס מסך Very Low Cost. מה דעתכם? אשמח לדעת עם מישהו ראה בנצ'מרק שלו איפשהו. ביחס לכרטיסי מסך ישנים מהדגם שלו. ואולי גם מחירים בארץ?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קניתי מסך של IIYAMA 454 לפני שבוע ויש לי על המסך מין 2 פסים חלשים כאלה שבקושי רואים אותם, פס אחד בחלק העליון ואחד בתחתון. כשמיסתכלים על הפסים זה ניראה כמו פאק של המסך אז היתקשתי לחנות שקניתי ממנה את המסך כדי לברר מה הבעיה ולדרוש החלפה אם צריך ואמרו לי ששתי פסים הם סימנן הכר של IIYAMA שמראים שהמסך מקורי והפסים זה לא ביגלל איזה בעיה במסך. עכשיו אני לא יודע אם זה באמת נכון כי הפסים באמת חלשים ולא ממש רואים אותם אבל בכל זאת קשה לי להאמין שהחברה תעשה כזה דבר רק בשוויל להראות שהמסך מקורי. האם זה באמת נכון מה שהטכנאי אמר לי או שזה סתם חירטות שהוא המציא בשויל שאני לא יחליף את המסך? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום אני פשוט לא זוכר את שם האתר הזה לכן אני שואל אותכם יש מין אתר שמתעדכן חודשית נדמה לי בכל הכרטיסי מסך שיש ואפשר להשוואות בינהם דרך מין פונקציה כזאת. למישהו יש מושג מהו הקישור?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מה קורה חברהה? אני צריך גיפורס 6200 שאפשר לפתוח לו את הצינורות עיבוד והגירסה שמבטיחה את כול האוברקלוק וכו וכו שאפשר איתו!! וכמובן בחיבור pci-e תודה יחיאל
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אחרי NVIDIA הבניה שאין לה מענה ראוי לרמת הביצועים של כרטיסי 48XX nvidia משחחרים כנראה באמצע יולי כרטיס GTX 9800+(ליבה החדשה ) אשר אמור לתת מענה ראוי ל HD 4850 מחירו יהיה מוזל ויעמוד ככל הנראה.... 229$ 9800 הרגיל יעמוד על 199$ הנתונים הם מהירות ליבה תעמוד על 738MHz מהירות שעון 1836MHz http://www.vr-zone.com/articles/GeForce_9800_GTX%2B_To_Fight_Radeon_HD_4850/5896.html
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב בעל המפרט המצוין מטה; אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שיתאים למשחקים כגון Starcraft 2 ו-Elder Scrolls, כמובן בנוסף לעבודה 'משרדית' (office, גלישה וכו'). התקציב שלי הוא כ-600 ש"ח. מפרט קיים: - לוח אם: Gigabyte Technology Co., Ltd. Z68MA-D2H-B3 (Socket 1155) - מעבד: Intel Core i7 2600 @ 3.40GHz, Quad-Core - זכרון: Single-Channel DDR3 @ 631MHz 4GB - ספק כוח: 450W, IP-S450BQ3-3 T - מסך: Samsung Syncmaster SM2333T (1920x1080@60Hz) - כרטיס מסך on board קיים היום: Intel HD Graphics Family, 1814MB אשמח להצעות, תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם! לא מזמן קניתי 9800SE AIW של הרקולס ואני רוצה להשתמש באופציות שלו לכרטיס טלויזיה והטיונר וכו' וכו'... הבעיה שאין לי מושג איזו תוכנה עושה מה ואין לי מושג בקשר לכלום. הייתי שמח אם מישהו שיש לו את הכרטיס או שיודע היה מסביר לי איך אני עושה כל דבר ומה אני יכול לעשות בדיוק... נ.ב- לא ניסיתי אומגה, הכל עובד לי חלק עם ההגדרות הכי גבוהות, שהכרטיס יתחיל לא לסחוב קצת אז ננסה. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-