כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
מה המצב אנשים ?.. אח שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלו עד 500 ש"ח (אפשרות של חריגה של 50 ש"ח מקסימום) . זה המחשב שלו: Intel Pentium 4 2.8 Northwood Asus P4S800D-X Enermax EG365AX-VE 350 watt 256x4 RAM אני הייתי מעדיף כרטיס של ATI אבל אם יש כרטיס של Nvidia יותר טוב מ - ATI במחיר שציינתי הנ"ל תציעו לי אותו ... אל תשכחו כרטיס בתושבת AGP את הכרטיס תביאו מהאתר של פנדה מחשבים (Pandas.co.il) יש לי שאלה ... המעבד שיש לו, לא יגרום לצוואר בקבוק במערכת שלו בגלל הכרטיס מסך ?.. עריכה: הייתי הולך על x1550 של Sapphire ... מה אתם אומרים ?.. המעבד יעשה צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה ?.. יש אולי כרטיס טוב יותר של Nvidia באותו מחיר שכתבתי הנ"ל ?.. אל תשכחו תושבת AGP תודה מראש, משה
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אז זהו חבר שלי טס לאמריקה וקונה דברים שאל אם אני רוצה להוסיף משהו למחשב שלקח ולהביא לי אמרתי לו נראה על ה8800GTS כמה שאלות יהיה הבדל טוב מספיק במחיר בין חול לפה ואל תשכחו מס וכאלה? ועוד שאלה זה האם עד אז יצא כרטיס באותו מחי או במחיר שלו הנוכחי שיהיה יותר "משתלם"? תודה
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
https://www.tomshardware.com/news/nvidia-ceo-geforce-rtx-3080-and-3090-shortages-to-last-until-2021
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
- 1 follower
-
-
אתם כנראה מתעניינים ומעוניינים בכרטיסי המסך המובילים מדור ה-Ampere החדש של NVIDIA - אבל נראה שיש אנשים שמעוניינים בהם הרבה יותר אי-שם בחוץ, ומוכנים לבצע צעדים קרימיניליים בהחלט על מנת להשיגםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת מוצרי ה-GeForce לא מבזבזת זמן ומשיקה מנהלי התקנים חדשים עם תאימות לחלונות 11, למשחקים מובילים שיושקו רשמית בקרוב מאוד ולעשרות משחקי אינדי חדשים שיהנו משירותי מנגנון שיפור הביצועים המתקדם של החברה בכרטיסי RTX מודרנייםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יש לי RTX2060 ואני רוצה לשדרג ל-RTX3070 יש לי את הספק הבא האם הוא מתאים
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
- 1 follower
-
-
לכבוד השנה החדשה, ובעיקר לכבוד השנה המסתיימת, כתבי האתר התייצבו לבחור את מוצרי השנה שלהם בתחום המחשבים והחומרה לשנת 2015 אלו רגעיה האחרונים של שנת 2015, אשר הייתה גדושה בשינויים ושידרוגים למיניהם בעולם הטכנולוגיה, וזה כנראה הזמן המתאים ביותר לגייס את כתבי HWzone ולגלות מה הם המוצרים שלפי דעתם האישית עזרו להפוך את עולם המחשבים למתקדם, משתלם ומדליק יותר בחודשים האחרונים. אז ללא הקדמות נוספות, להלן שלושת המוצרים המובילים בשנה החולפת, לפי ליאור מתתיהו, כתב המדריכים וביקורות החומרה שלנו. GTX 970 – הכרטיס שכמעט הרג את AMD בסוף שנת 2014 התחרות בשוק כרטיסי המסך התחממה. ב-AMD החליטו שנמאס להם מליבת הדגל שנושא ה-Radeon HD 7970 ורוצים להוציא כרטיסי מסך חמים יותר וחזקי…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי PROVIEW בגודל 19 אינץ' קניתי אותו באיזה 900 שקל בNETACTION לפני איזה 3 שנים אני מתכוון לקנות מחשב חדש אז חשבתי אם להשאיר אותו כי אין לי הרבה כסף להשקיע במסך.. אני רוצה לקנות מסך שטוח גם מבחוץ וגם מבפנים עד איזה 800 שקל.. גם 793DF הוא אופציה למרות שלמיטב ידיעתי הוא לא שטוח מבפנים... השאלה היא גם האם המעבר מ19" ל 17" ישפיע עליי כי התרגלתי כבר לגודל הזה וזה ממש כיף במשחקים\סרטים.. 17" נראה לי "פחות קרוב למציאות" נ.ב: יש בKSP מסך 19'' 996 PF? של MAG ממש בזול... מה אתם אומרים ? השם שלו מפחיד אותי כי גם שלי נקרא PROVIEW 996 נראה לי Thanks
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לאחי מחשב ישן ואני רוצה להחליף את הכ. מסך הנוכחי(GF2 64MB MX400). פירוט המחשב: מעבד:intel p3 1000mhz זיכרון:384mb לוח:ASUS cusl-2c -agp*4 כמובן שהכרטיס צריך להיות מותאם לרמה של המחשב. כמובן שאני חושב לקנות יד-שניה
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
ערב טוב לכולם , שמתי לב שיש איזה 5 דגמים לפחות בסידרת X800 . X850XT שנחשב לכרטיס הכי חזק היום. X800XT X800PRO X800 רגיל X800XL - הבנתי שניתן להשיג אותו כבר בארץ בסביבות 2400 שקל. בעיקרון אני מתעניין בשביל אבא שלי שרוצה לקנות כרטיס מסך חזק ( הוא משחק המון ) מה שלא מובן לנו איך הולך סדר הרמות של הכרטיסים האלה ? אני יודע שדגמי XT הם החזקים ביותר , אבל איפה עומד ה X800PRO לעומת X800XL שנימכרים פחות או יותר באותו מחיר ? ולמה הוציאו בכלל דגם שהוא X800 רגיל ? איפה הוא עומד בין כל אלה ?! קיצר , צריך שתכוונו אותי לכרטיס מסך המשתלם ביותר בסביבות 2500 שקל. אבל אנחנו רוצים רק כרטיס של RADEON אז אל תמליצו על 6800GT . תודה.
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלוווווום לכוווולם שמעתי שזה אחלה פורום אז באתי לפה במיוחד בשביל לקבל עצות בקשר לקניית מסך LCD שאני מעוניין לקנות!! אז ככה אני מעוניין במסך דק-LCD, לא משנה לי החברה אלא האיכות!! התקציב שלי, שזה הדבר החשוב ביותר, הוא 1500 ש"ח שנראה לי מספיק בשביל מסך LCD איכותי. פרט חשוב, כבר מצאתי מסכים נחמדים ששווים בדיקה, העניין שלא היה להם חיבור DVI - חיבור דיגיטלי, הבנתי שזה דבר חשוב מאוד בעיקר אם קונים מסך חדש שאמור להחזיק להרבה שנים. אז עוד פרט חשוב זה שיהיה חיבור DVI. תודה רבה לעוזרים, אסף. נ.ב אתם יכולים גם לתת תגובות שינחו אותי למאיפה כדאי לי לקנות מסך, איזה חברות טובות(למרות שזה פחות חשוב לי) ואיזה מסכים מומולצים.
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שמתי את הרמקול שלי בטעות ליד המסך. אתם מבינים מה ההמשך... המסך שינה צבעים ואני לא יודע מה לעשות?..! איך אני מחזיר את הצבעים למסך כמו שהיו בהתחלה?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי AMD 3000+ 64 bit לוח-gygabite GA-K8NS 6600gt מתאים? וגם תנו בשקה דעה וכמה ביט יש לו....
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קראתי ב פי.סי. פלוס מבחן על מסכים והיה שם מאמר קטן של הכותב על כרטיס מסך דואלי. מה זה אומר? מה האפשרויות הגלומות בדבר , מה המחירים? ומה כדאי? אשמח לתשובות מפורטות.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קראתי כמה ביקורות והשוואות על כרטיסי מסך, בהשוואה הם מציגים גם משהו שקוראים לו 4xAA, 8xAF מה אלה? אם אני לא טועה זה פילטרים או משהו כזה, אבל מישהו יכול להסביר לי מה זה, ולמה זה תורם?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6522 או זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_346&products_id=2894
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
נגמר ה MSI... חב מאד אני לא יודע מתי יגיע ה GF 6800 לארץ ובינתיים אין.. נשארו רק 2 לידדטקים.. איש מכירות ידע כבר שאני רוצה MSI בגלל פיילינס והוא אמר לי שהוא שמע על אנשים שעשו את זה עם הלידטק והם בחנות לא בדקו. קיים מחסור בכל הארץ והוא אמר לי שהקירור של הליד טק יותר טוב גם. אז האם לקנות את הליד טק ואז אני יכול לוותר על הארטיק קולר שאי קונה בנוסף לכרטיס מסך, או שלא לקנות לידטק ולקנות radeon 9800 pro ולהפוך אותו ל XT?? דחוף הכרטיס שמור לי עד מחר ב12 בצהריים!
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לאחר פרסום התמונה מתוך הגרסא החדשה של סדרת התוכנות הפופולריות 3DMARK, האתר THE INQUIRER פרסם שעפ"י מקורות מוסמכים, התוכנה כמעט גמורה והיא עתידה לראות יום תוך שבועיים: http://www.theinquirer.net/?article=18114 הנה תמונות מתוך התוכנה החדשה: http://www.tweakers.net/images/?Query=3dmark (תסתכלו על 6 התמונות הראשונות. כל זוג זהה - סה"כ: 3 תמונות שונות מהתוכנה החדשה).
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה והתקנתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק, בחוברת הכרטיס המליצו להתקין MSI Live Update 3 שזו תוכנה שמעדכנת את הדרייברים של הכרטיס מסך. בקיצור נכנסתי לתוכנה של MSI לעידכון והיא כותבת לי ככה: Warning!!! Your Display Card does not support MSI Live Update 3TM function. Note: MSI Live Update 3TM support the Display Card of MSI only היא כנראה לא מזהה את הכרטיס מסך שלי, בקיצור רציתי שתגידו לי מה לעשות, וגם אני יודע שיש איזה דרייברים "קטליסט" אם אפשר לינק והסבר קצר. תודה
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש ויש לי בסביבות ה2000 ש"ח לקנות כרטיס מסך בטכנו' הPCIE איזה כדאי לי לקחת? תודה
-
- 11 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לפני כמה ימים GTX260 SC של EVGA במחיר של 1550 שקלים, ראיתי Benchmakrs שה OCX עוקף קצת את ה EVGA SC, שהאלה שלי, האם אפשר להמהיר את ה EVGA שיגיע לביצועים של BFG ? מפרט מלא בצד.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי אנשים. הייתי מעוניין לדעת איך הכרטיס מבחינת טמפרטורה, איכות קירור ושקט. תודה רבה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הכרטיס 8800GT. ההורים שלי קונים מחשב חדש, שבו אני יכול לקנות לוח תומך SLI. 1. אם אני עושה SLI אני חייב 8800GT? או אני יכול גם כרטיס אחר? 2. יש למישהו נתונים בכמה % זה ישפר את הביצועים?
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את: 1GB XFX Radeon HD 4890 DDR5 2DVI PCI-Express Video Card HD489AZDFC מחו"ל בטיפה פחות מ220$ מה אתם אומרים עליו??? אני כם טיפה חושש הספק שלי גבולי מידי יש לי ספק EZCOOL 12CMF500W REAL שאר המפשרט של המחשב: E8500 לוח M GA-P35-DS3L זכרון PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ כ.מ קיים 8600GT 1GB אז הספק יתאים??? ושאלה אחרונה : יש לי שני מסכים שמחוברים למחשב 22" 1050X1680 והשני 32" FULL HD אז אני חייב יצאת HDMI מהכרטיס מסך שכוללת קול. אז יש את היציאה הזו בכרטיס ?? ניראה לי שכן כי במפרט של החברה כתוב :"Built-in HDMI with 7.1 surround sound support " אבל בתמונה לא רואים יצאת HDMI : http://www.xfxforce.com/ecms.ashx/8c...82bf-4969-bc7a- קישור לאתר: http://www.xfxforce.com/…
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-