כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי.. יש לי Inno3d GeForce 3 Ti200 64MB והלך לו המאוורר.. איפה אני יכול למצוא מאוורר כזה? מדדתי אותו והוא בקוטר 4.5 ס"מ ואני מצרף גם תמונה. אני לא רוצה משו יקר מידי כי זה גם ככה לא כרטיס משו.. רק משו שיחזיק אותו בחיים שלא יישרף אז אם למישהו יש רעיון איפה אני יכול למצוא כזה תגידו.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , שמתי לב שיש איזה 5 דגמים לפחות בסידרת X800 . X850XT שנחשב לכרטיס הכי חזק היום. X800XT X800PRO X800 רגיל X800XL - הבנתי שניתן להשיג אותו כבר בארץ בסביבות 2400 שקל. בעיקרון אני מתעניין בשביל אבא שלי שרוצה לקנות כרטיס מסך חזק ( הוא משחק המון ) מה שלא מובן לנו איך הולך סדר הרמות של הכרטיסים האלה ? אני יודע שדגמי XT הם החזקים ביותר , אבל איפה עומד ה X800PRO לעומת X800XL שנימכרים פחות או יותר באותו מחיר ? ולמה הוציאו בכלל דגם שהוא X800 רגיל ? איפה הוא עומד בין כל אלה ?! קיצר , צריך שתכוונו אותי לכרטיס מסך המשתלם ביותר בסביבות 2500 שקל. אבל אנחנו רוצים רק כרטיס של RADEON אז אל תמליצו על 6800GT . תודה.
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי כרטיס fx5200 , אם אני אקנה מסך asus mw221c לצורך צפיה בסרטים וגלישה האם זה יעבוד טוב ?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, האם ישנם כרטיסי מסך שתומכים בשתי מסכים אך לא כ-Extended, אלא כמסך אחד ברזולציה 2560*1024 (במקרה שלי), כמו טכנולוגיית ATI Eyefinity רק עם שני מסכים ולא שלושה? ז"א שהשורת משימות תהיה על כול המסך וכו'.. תודה מראש! עופרי.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
holy shit! http://www.oc.com.tw/article/0509/readhotarticle.asp?id=4417
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אשמח להמצלה לכ. מסך בעיקרון אני מתלבט בין HD4890 או HD5770 , המסך Dell 2007WFP , אשמח להמלצות (משחק במשחקים).
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הכרטיס הולך להיות משוחרר בקרוב, והוא יבוא עם הזכרונות של סמסונג 1.1 במהירות 1700MH ליבה עם 32 צינורות עיבוד במהירות של 700MH בתהליך יצור 90NM .זה היה כרטיס מטורף! http://www.theinquirer.net/?article=28227
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לגקנות מחשב ושמעתי שיוצאים או אמורים לצאת כרטיסי מסך חדשים gtx 260 gtx 280 עכשיו רציתי לדעת אם הכרטיסי מסך האלה יצאו כבר ובאיזה חנויות? או שיש תאריך שהם צריכים לצאת? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום...כמה שאלות אם אפשר: לפי מה שהבנתי הולך לצאת בקרוב לניבדיה כרטיס חדש שהוא 8800gt 256mb .. האם יש הבדל גדול בינו לבין 8800gt 512mb ? איך הוא בהשוואה ל hd 3850 ? 2) עד פבואר-מרץ,במה לדעתכם ירדו בערך המחיר של הכרטיסים הבאים שציינתי קודם [3850,8800gt ] תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
בידי כרטיס ATI Radeon 9600pro תושבת AGP. אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבו לוח האם בעל תושבת PCI-E והוצע לי הכרטיס Geforce 7300GS. אני לא יודע איך הוא בהשוואה לATI שלי, מפני שאני צריך כרטיס יותר חזק (המחשב לא מיועד בשבילי, במחשב המיועד לי אני מזמין 7600GT). האם הוא חזק יותר באופן משמעותי מהR9600P, ואם הוא די דומה, מה בנוגע ל7600GS? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לומר לי מהו הכרטיס הטוב מבין השניים עבור הפעלת SolidWorks 2009. תודה !
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל 2 מסכים על מחשב 1 ו2 עכברים ומקלדות ככה שכל אחד מהאנשים יוכל לעבוד על תוכנה אחרת במקביל אפשרי תודה ניסים
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אהלן אני ממש כמה שניות לפני שאני קונה תכרטיס מסך מהסידרה 8800GTS. עכשיו רציתי לדעת מהם ההבדלים בין הגירסאות האלו: XFX 8800GTS BFG 8800GTS OC2 אפשר לראות באנצ'ים? ומה החברה שיותר מוצלחת\מומלצת?
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס טלויזייה שיש בו כניסות: video-in tv-in וכבר חיברתי אליו את המצלמת וידאו הסטנדרטית שלי אליו וראיתי את עצמי בזמן אמת אז רציתי גם לנסות לעבוד עם המצלמת וידאו בנט מיטינגט אותוכנות אחרות דומות אבל זה לא עבד! כי המחשב לא זיהה את המצלמה כמצלמת אינטרנט. אז רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לעשות שכשאני יחבר את הצלמה בחיבור s-video אז זה יזהה אותה כמצתלמת אינטרנט ואני יוכל לדבר ככה עם חברים שלי............ תודה מראש, יובל
-
-
מעוניין לקבל המלצה לכרטיס מסך עד 600 שקל, יש לי מסך של SAMSUNG 931C 19 מעבד E6750 ASUS P5K P35 זכרונות 2G 800 של GSKILL אני לא משחק הרבה משחקים, אבל עדיין רוצה משהו שיחזיק לי את רוב המשחקים.. האם מישהו יכול לתת לי המלצה? + קישור לקניה שכחתי לרשום, אני ממש מעוניין שיהיה בכרטיס VIVO לצורך חיבור לYES.....זה אפשרי במחיר הזה?
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אמרו לשאול אז אני שואל מי לוקח ה1900XTX או ה7900GTX
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את כ.המסך ל-8800GT השאלה שלי היא קודם כל האם לוח האם שלי תומך דגם: Asus P5LD2-VM מעבד: Intel Dual Core 2.8GHz D820 2GB RAM האם שווה בכלל לשדרג או שתהיה הפחתת ביצועים כלשהיא? איזה יצרנית מומלצת? האם הדגם של Leadtek עם הקרור של זלמן מרעיש? ספק הכח, גם אותו אני מעוניין להחליף ואשמח להמלצה שתתאים לדרישות הכרטיס תודה
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך X1950XTX של אי טי אי רדון כידוע זהו כרטיס חזק אשר אמור לתת ביצועים טובים למשחקים כבדים. הכרטיס הגיע עם דרייברים CATALYST. הורדתי את הדרייברים האחרונים ולמרות זאת אני לא מקבל ביצועים מקסימלים עכשיו אני יודע שבכדי לקבל ביצועים מקסימלים צריך לקנפג את התוכנה אבל אני לא ממש יודע איך עושים את זה. אם מישהו יודע טוב איך משפרים את הביצועים לרמה מקסימלית אני ממש יודה לו..(ביצועים למשחקים) יש שם מלא אופציות בתוכנה שאני לא ממש יודע באיזה אפשרות לשים אותם בכדי לקבל את הרמה והביצועים הכי טובים כי כשאני משחק למשל משחקי רשת אני לא מקבל מקסימום FPS או אפילו סתם משחקים של 3D שוטינג שאני יודע שאני אמור להריץ אותם בלי בעיות עם המחשב שיש לי, למ…
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה והתקנתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק, בחוברת הכרטיס המליצו להתקין MSI Live Update 3 שזו תוכנה שמעדכנת את הדרייברים של הכרטיס מסך. בקיצור נכנסתי לתוכנה של MSI לעידכון והיא כותבת לי ככה: Warning!!! Your Display Card does not support MSI Live Update 3TM function. Note: MSI Live Update 3TM support the Display Card of MSI only היא כנראה לא מזהה את הכרטיס מסך שלי, בקיצור רציתי שתגידו לי מה לעשות, וגם אני יודע שיש איזה דרייברים "קטליסט" אם אפשר לינק והסבר קצר. תודה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה להגיע לרמת אסתטיקה כמו בתמונה כאן: בהתחלה הייתי נעול על Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GV-N306TAORUS E-8GD 2.0 עד שהחלטתי שאני רוצה לשדרג קצת את הנראות והאסתטיקה למשהוא שנראה כמו בתמונה קיים כרטיס מסך 3060 עם RGB? או משהוא ברמה של 3060? עדיפות לכרטיס שנמצא ב tms.co.il אם קיים, תודה
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
יש ברשותי 6600GT של Gigabyte אבל הVIVO לא מגיב לחיבור. חיברתי מצלמת וידאו בשביל להקליט למחשב שידור "LIVE" אבל כל מה שאני קולט זה מסך שחור בתוכנה שבאה עם הכרטיס(PowerDirector 3) או שאני מקבל הודעת שגיאה בתוכנה של מיקרוסופט (Windows Media Encoder). התקנתי את הדרייברים של WDM מהאתר של NVIDIA (אפילו ניסיתי כמה גרסאות שונות) ואני משתמש בחיבור Composite.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קראתי פה פוסטים שעוסקים בסוגי המסכים אך אני עדדין מתלבט קשות ויש כמה שאלות ללא תשובה בנתיים בלי הגבלת תקציב(בגבול הסביר כמובן) האם יש מסך LCD שמאפשר עבודה אופטימלית ואיכותית בכל רזולוציה שאבחר?? או שבכלל כולם מוגבלים לרזולוציה מיטבית אחת? בCRT כמובן אין בעיה להחליף(בעיקר למי שמעצב אתרים כך ניתן לבדוק ולעבוד בכל רזולוציה) אני מחפש מסך מקצועי כך או כך קיבלתי המלצה לCRT: VIEWSONIC P97F+SB ואני כנראה הולך עליו אבל אני מתבאס על המקום שהוא לוקח על השולחן לכן אם יש LCD לפי הדרישות הנ"ל אשמח להמלצה או CRT אחר -אגב הSB של viewsonic -סופר בהיר-שאלה למי שיש את המסך-זה שווה או סתם בהיר מידי לעניים? תודה gol נ.ב-המסך בשביל גרפיקה אנימציה משחקים וסרטים
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 5600 ועשיתי לו קצת אובר קלוק ואז התחילו הארטאפקטים אז ביטלתי את האובר קולק ועדיין נשארו לי הארטאפקטים מה לעשות נ.ב שמתי מאורר מתחת לכרטיס מסך,הארטאפקטים רק בסירטונים (בסרטים ובמשחקים אין את הבעיה הזאת) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי radeon 9700 pro \ flatron795ft plus בכל כמה שניות חלק מהמסך (בעיקר בפינות) נהיה ממש ממש מטושטש ואחרי בערך שניה וחצי חוזר לעצמו...
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-