עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ממצב אני שוקל לקנות כרטיס מסך טוב.... MSI GeForce 6200 TurboCache 256MB TV-out-DVI PCI- או ש... - Asus v9520 x-td FX5200 128MB DVI את מי אתם מעדיפים??? נ.ב. חח אני חייב להחליף הכרטיס מסך הוא ממזמן היסטוריה GeForse 2 mx100\200 חח אמרתי לכם שזה היסטוריה...

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  2. זה לא מראה כלום ואז זה נותן הודעה "unexpected error" או משו כזה עם הסמל של directx בצד? wtf? לעוד מישו זה קורה?

3. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם מסך הזה TFT 17'' 710N? היה טוב לגימר?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  4. Started by eladbu,

האם כדאי עדיין לקנות היום את ה radeon 9800 pro agp הציעו לי אחד ב 900 שח

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  5. אני מתכנן להוסיף DELL2007FP למערך המסכים שכבר יש לי (2407WFP+2007FP כרגע). יש לי כרגע HIS HD4850 ICQ4 1G שבהחלט מספק את צרכי הגיימינג המזדמנים שלי, אבל הוא לא תומך ב-3 מסכים במקביל. אני מחפש כרטיס מסך שתומך ב-3 מסכים לעבודה יומיומית ויתן ביצועי גיימינג דומים או עדיפים למה שיש לי היום. אין כוונה כמובן לשחק על 3 מסכים - רק על ה-2407WFP. הדגש הוא על כרטיס לא יקר עם יחס עלות/תועלת גבוה ככל האפשר - עדיפות לדגם שקט וקריר כמובן. כרגע ראיתי HD6770 בסביבות ה-530-570 ש"ח: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8491 http://tms.co.il/product/10123 או HD6850 ב~650 ש"ח שחזק יותר ומאוד משתלם אני חושב במחיר הזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2176 1. שניהם תומכים באו…

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  6. שלום! לאחר שהחלטתי לקנות את ה- 6600GT של nVidia, נתקלתי בקושי להחליט על החברה. החברות/הכרטיסים שאני מתלבט ביניהם הם: Albatron 6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT PNY 6600GT 128MB 128Bit PCI-E DVI TV-OUT Gainward 6600GT 128MB Ultra1960 PCI-E VIVO Gigabyte 6600GT 128MB 128Bit PCI-E VIVO ברצוני לדעת מאיזו חברה עדיף לי לקנות את הכרטיס, ולמה דווקא ממנה? אם יש אחת מהחברות הנ"ל שאתם "פוסלים על הסף", אנא אמרו לי למה. בתודה מראש, נמרוד.

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by t_zeltzer,

שלום לכולם, אני מוכר כרטיס מסך Sapphire RADEON 9800 PRO ATLANTIS ULTIMATE 256MB DDR AGP8X TVO/DVI זמן שימוש: הכרטיס היה בשימוש במשך 4 חודשים. סיבת מכירה: מחשב חדש עם חיבור PCI Express כרטיס חדש כיום עולה יותר מ- 1800 ש"ח. מחיר מכירה: 1100 ש"ח. לפרטים: 03-7518797 תומר. מאפייני כרטיס: Graphics Processor and Memory Graphics Processor ATI Radeon 9800 Pro Graphics Processor Codename R350 Graphics Core Clock Speed 380MHz Pixel Pipelines 8 Texture Units Per Pixel Pipeline 1 Vertex Units 4 Pixel Shader Version 2.0 Vertex Shader Version 2.0 Installed Video Memory 256MB Memory Technology DDR II SDRAM Memory Clock Speed 350MHz Memory Bus Width 256-bit; Primary RAMDAC Clock Speed 40…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  8. יש לי את המפרט הבא: core 2 dou e6400 gigabyte p965 ds4 ג'יגה זיכרון 2x512 ונכון לעכשיו כרטיס מסך מעפן (כי אני לא גיימר) geforce 7300 אני מחפש לקנות כרטיס מסך כנראה מסדרת ה- hd של ati כדי לחבר ל-lcd hdr 32" שאני יקנה בקרוב חשוב שיהיה לו יציאת hdmi ויציאת dvi מאחר ותחובר אליו גם טלויזיה(hdmi) וגם מסך המחשב שלי(dvi) האם hdcp משמעותי עם מפרט כזה ובכלל עם טלויזית hdr? והאם יש צורך ב-vista על פני xp? ***תקציב עד 400 ש"ח רצוי פחות ***לא מחפש משהו רעשני ***כמובן שיהיה pcie ראיתי כמה דגמים אבל לא יודע על מה ללכת: hd3450 hd4350 hd4550 hd4650 מה הכי מומלץ? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by TomB,

מישהו מכיר את הבעיה? אני מנחש שזו לא בעית דרייברים כי הTVOUT עובד אוטומטית אם לא מחובר מסך מחשב, וגם לפני שעולה WIN הכל ש/ל. הכרטיס משדר רק בNTSC? אולי הבעיה קשורה בכלל לטלויזיה? או לכבל? יש לו ג'ימפורים, או FLASH של שיטת שידור שצריך לשנות דרך הדרייברים?

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  10. GIGABYTE GTX560 OC 1GB GDDR5 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8379 GIGABYTE GTX560TI UD 1GB GDDR5 (מה זה UD http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8378 GIGABYTE GTX560TI OC 1GB GDDR5 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7860 חוץ מזה האם העניין של אוברקלוק לכרטיס יכול להעשות אחרי קנייתו ובמה זה כרוך? כלומר אני מניח שלא צריך לקנות לו גוף קירור מיוחד ,לא? והאם אתם חושבים שברמות המחירים הללו של בין 1000 ל 1200 ש"ח אפשר לקנות כרטיס יותר טוב ?? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by Id0,

אז ככה, אני משחק הרבה במחשב במשחקים שדורשים כרטיס מסך טוב אז אני רוצה לקנות אחד שיעמוד בדרישות לכמה שנים, אני מחבר גם את המחשב לטלויזיה ורואה סטרים לכן אני צריך שלכרטיס גם יהיה tvout... אין לי כל כך הרבה תקציב זתומרת בסביבות 300-400 בלחץץץ אם משהו יכול למצוא לי כרטיס מתאים אני מאוד ישמח.. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 737 צפיות
  12. Started by TimoTy,

שלום יש לי בעיה עם החיבור של הטלויזיה למחשב התמונה לא ברורה קופצת חתוכה.... משהו כאילו היא טלויזיה ישנה שמנסה לקלות ערוץ1 יש לי FX5900 של MSI ניסיתי לעדכן דריורים ניסיתי להחליף שיטת שידור ניסיתי להחליף כבלים ואת המקומות שלהם בטלויזיה ופשוט אין לי מושג מה לעשות... :'( :'( חושב לציין שהטלויזיה חדשה והבעיה צצה פתאום ללא שום התעסקות מיותרת

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by qpalzm,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=82134 האוברקלוקר Sampsa הרכיב מערכת CF שכוללת זוג X1800XT ומעבד FX57, וכרגע התוצאות בסטוק נראות טוב מאוד. תוצאות אוברקלוק יפורסמו בקרוב.

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by H A Q,

מחפש כרטיס מסך לצפיה בסרטי HD, עם יציאה לטלויזיה (svideo).. הבעיה אצלי שכניסת החשמל על ההלוח אם מהספק צמודה מלמעלה בסלוט ה PCIEX לכן אני מחפש כרטיס עם גוף קירור קטן ועדיף שיהיה פסיבי עד 250 שקל, יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by asafs,

המפרט שלי : מעבד אינטל DUAL CORE E5300 ספק 500W של GIGABYTE (גם מארז שלהם) זיכרון RAM 2GB הכרטיס הוא לכל השימושים.. משחקים, וסרטים, גם HD.. ותגידו, עדיף שהכרטיס יהיה גם של ג'יגהבייט (כמו הלוח אם), או שזה לא משנה?

• 12 תגובות
    • 737 צפיות
  16. יש לי את הכרטיס מסך הזה <--- המטרה שלי היא לראות טלויזיה במחשב ולהקליט למחשב את מה שאני רואה. כרטיס טלויזיה? איך זה עובד? יש לי YES בבית? אני יוכל לראות את כל הערוצים? אני מחבר אותו לכרטיס מסך? לאן מחברים אותו? אשמח להסבר קצר והכוונה שלכם. תודה בן

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by fuck off,

התקנתי ויסטה. אל תשאלו למה, אני בעצמי לא יודע. עכשיו פתאום אני מגלה שאין דרייברים בשביל הכ.מסך הזה לויסטה. יש למישהו מושג מה עושים?

• 12 תגובות
    • 737 צפיות
  18. ברצוני לקחת וידאו ולחלק אותו על פני ארבעה מסכים שונים , לא לשכפל אלא לחלק את הוידאו כלומר אם הוידאו הוא פנים של אדם אז רבע פנים במסך אחד וכן הלאה על כל המסכים וכל זאת בדרך הכי זולה כמובן אלפי תודות וברכת הbabagali לכל

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by GuillotineX,

אני כבר מודע לשאר הכרטיסים אבל יש לי אפשרות לקנות אותו בינתיים אז איך הוא?

20. Started by YaNGaV,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי..! יש לי אפיק AGP X8.... התקציב שלי הוא בערך 500 שקל... מה הכרטיסים שאני יכול לקבל בטווח מחירים הזה..? תודה!

• 13 תגובות
    • 737 צפיות
  21. מה עדיף מסך דק שטוח או מסך שמן שטוח??? מתלבט קשות בין מסך דק לשמן עזרה בבקשה

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by maxxy,

אשמח אם משהו יוכל להפנות אותי למעבדה לתיקון מסכים שלא תשחוט לי ת'צורה. אני מאיזור המרכז... ולא, אני לא מעוניין לקנות מסך חדש אז תודה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by kobibo,

אני חושב לקנות כרטיס מסך אך מתלבט בין שני סוגים : nvidia 5900XT 128 MB 256 bit ATi 9800 np 128 MB 256 bit שני הכרטים לפי דעתי עולים בערך אותו סכום .אודה : א. לחוות דעתכם במה אתם הייתם בוחרים ולמה ? ב. עדיין לא הבנתי בדיוק מה ההבדל בין ה- 9800np לבין 9800pro ?

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  24. אני מתכנן בזמן הקרוב (חנוכה) לקנות מחשב הארד-קור גיימינג שיכיל את כרטיס המסך 260GTX 216 Core. אני מתכנן גם לבצע לו OC ל-700 לליבה ו-2400 לזכרונות. בכל מקרה, האם כדאי לחכות לינואר-פברואר בהם ככל הנראה תשחרר nVidia כרטיסי מסך חדשים שעלולים להיות טובים יותר או לנצל את הפור ולקנות את המחשב עכשיו? (אני לא יודע על הוצאות לאור אחרות שקרובות עד מאוד למועד בו אני תכננתי עד עכשיו לקנות את המחשב אז אני שואל ספציפית פה) אגב, המסך ככל הנראה יהיה Philips 24" 240PW9EB. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  25. אז ככה יש לי HIS RADEON 6850 קיבלתי את המחשב עם גרסאת נסיון של ווינדוס 7 , המחשב זיהה אותו והכל היה טוב. התקנתי גיקסא מלאה של ווינדוס 7 ומאז המחשב קולט את כרטיס כATI ATOMBIOS , וככה זה גם באתר can you run it וגם בתוכנה everest.. רציתי לדעת מה הבעיה פה ואיך אפשר לסדר את זה,.. ניסיתי להוריד דרייבר אבל אני לא מוצא... תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.