כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
יש לי MSI Geforce 4 Ti 4600 עם כניסת וידיאו. אני מפעיל אותה בהצלחה לתפיסת וידיאו, אבל מה שאני צריך זה להציג (לא לתפוס) את התמונה ב Full Screan.... אני צריך את זה בשביל ניסוי קטן שבו אני מחבר את ה PS2 ל Video in ומשחק על מסך המחשב. עזרה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אז ככה, אני משחק הרבה במחשב במשחקים שדורשים כרטיס מסך טוב אז אני רוצה לקנות אחד שיעמוד בדרישות לכמה שנים, אני מחבר גם את המחשב לטלויזיה ורואה סטרים לכן אני צריך שלכרטיס גם יהיה tvout... אין לי כל כך הרבה תקציב זתומרת בסביבות 300-400 בלחץץץ אם משהו יכול למצוא לי כרטיס מתאים אני מאוד ישמח.. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כרטיס Radeon 9800 pro של הרקולס. ואני מעוניין להשתמש ב-TV OUT שלו, אולם נתקלתי בבעיות. אני משתמש ב-Catalyst 3.10, וזה יותר הרבה בעיות עם זה, משום מה. דבר ראשון - כשאני עובר לטלויזיה, הוא עובר לרזולוציה 1024x768, משום מה הוא מזהה את זה כרזולוציה הנתמכת של הטלויזיה ואי אפשר לשנות את זה בהגדרות של ה-displays בדרייברים של ATI. וזה כבר לא טוב - שכן הטלויזיה הדפוקה בחדר שלי יכולה להציג רק 800x600, ומה שקורה זה שאני רואה רק חלק מהמסך ונאלץ לשות scroll כדי לראות את השאר.. הדרך היחידה שמצאתי לעקוף את זה זה להוריד את הרזולוציה של הדסקטופ שלי ל-800x600, ואז להעביר לטלוויזיה.. אבל מה ההגיון בזה? זה מטרד, ואח"כ צריך להחזיר את זה עוד... - אגב, לפני הרדאון הזה …
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש ב HD4850 יAvivo ? איך אני משתמש בו ? (איזה חיבורים ?) ואם אני יכול לחבר PS2 לכרטיס מסך כמו שמחברים ממיר ?
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני לא ממש מתמצא במסכים, מה טוב, מה לא. אודה לכם אם תעזרו לי לבחור מסך 17 CRT כמובן בתקציב של עד 1000 שקל. אני יודע שזהו תקציב די דל בשביל מסך, אך זה מה יש. תודה.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
למשחקים הכי כבדים 1950 XT הוא כרטיס חזק אבל לא משתלם בגלל שיש את ה1950 PRO 512 MB אז תגיו לי מה יותר עדיף
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לפני ההפעלה של כל משחק או תוכנה? הבעיה שלי שאני מנסה להפעיל משחק שלא שואל אותי לפני איזה רוזלוציה אני בוחר ואז מה שקורה שהמשחק מבקש תדר לא נכון מהמסך ולכן הוא לא עולה אני מבקש תוכנה שיודעת להפעיל כל ישום ברוזלוציה שאני בוחר תודה
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן ! אני מעוניין לשדרג לשני כרטיסי מסך אבל קשה להחליט איזה. אני כרגע עם כרטיס של AMD ומאוד רוצה לנסות את NVIDIA לשם שינוי. אבל לא יודע למה, נראה לי שאין משהו אטרקטיבי מספיק. אני מתלבט בין הזוגות הבאים: MSI R6950 Twinfrozr III Power Edition/OC 6950 2GB GDDR5 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2817 Gigabyte GTX570 1280MB GDDR5 320-bit interface OC http://tms.co.il/product/10389 אשמח לעזרה ממכם כי קצת איבדתי את עצמי. המלצות גם על כרטיסים אחרית יתקבלו בברכה. זה המפרט מחשב: i7 950 @ 3.5ghz 3x2GB G.Skill DDR3 @ 1220Mhz ASUS P6X58D PREMIUM Case - Thermaltake Elemental G PSU - Chieftech 650W כרגע משתמש בטלויזיה 32" FHD כמסך מחשב בעתיק הקרוב אני עובר לשלושה מסכים. ועו…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
משום מה בלי סיבה נראית לעין נעלמו לי כל הפרופילים בלשונית של "ביצועים ואיכות" , נשאר רק הפרופיל של ברירת המחדל הבעייה גם לא נפתרה אחרי שהתקנתי דרייברים חדשים (81.84 בטה) מישהו מכיר את הבעייה........? :-\
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מקבל FPS נמוכים במישחקים כמו COD 4 ו -GRID משהו כמו 30-35 FPS האים זה תקין הדרייבר מעודכן CATALYST 8.8 אני משחק על מסך CRT 17 AOC-FT720 ברזולוציה 1280X1024 60HZ המעבד שלי הוא AMD ATHLON 4800X2 מה לא בסדר?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי, המאורר בכרטיס המסך ATI HD 4850 הפסיק לעבוד וגם לאחר שימון בספריי WD40 עדיין מקרטע. הבנתי שהפתרון היחידי הוא להחליף את כל הגוף קירור מכיוון שהמאורר הוא חלק בלתי נפרד מגוף הקירור. היכן יש חנויות בחיפה/נשר שמוכרות גופי קירור לכרטיסי מסך? אשמח להמלצה מהירה, תודה מראש, אוהד : )
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן ואני לשדרג את כרטיס המסך ל - 8800gt אני רוצה לדעת עם יש לו תמיכה pci express 1
-
- 13 תגובות
- 757 צפיות
-
-
המסך בזמן האחרון ניכבה הרבה והנורה מהבהבת ירוק\כתום משהו מוזר אני לא יודע מה קרה לו כנראה הוא כבר גוסס :P מדבור במאג 786FD ששירת אותי נאמנה כמעט חמש שנים!!
-
(לא בטוח לגמרי שזה הפורום המתאים. אנא העבירו אם לא.) ניסיתי לקודד משהו מוידאו למחשב (TV-IN לצורך העניין) אבל מה שנראה על המסך זה רקע שחור ומדי פעם פסים לבנים מרצדים במקום תמונה של הוידאו. זה קורה גם בתוכנה של הכרטיס שלי (ATI AIW 9000) וגם בוירטואלדאב. הרצתי את תוכנת הבדיקה ליכולת לכידה של הכרטיס והכל נראה תקין כך שלא צריך להתקין שוב דרייברים כלשהם. כל ההגדרות הפנימיות, composite, PAL-B וכדומה לא השתנו מהפעם האחרונה שלא היתה בעיה וכמובן כל החיבורים הפיסיים במקום הרגיל, אז מה נכנס בו פתאום? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס מסך 550 במפרט יספיק לשנה - שנתיים? אני לא רוצה לקנות עכשיו משהו חזק כי בטח בקרוב ייצאו כרטיסי מסך GFORCE 2GB זולים
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן התחילו לי ריצודים מאד מוזרים על גבי המסך ... ניסיתי להתקין דריבר חדש ( בטא ) חזרתי לדריבר ישן ושום דבר לא עוזר וזה מחמיר מרגע לרגע ( אני מאד חושש שזה הספק ) הכרטיס הוא HD6870 עם הדריבר הכי חדש ( לא בטא ) ללא OC לא למעבד ולא לכרטיס מסך שאר המפרט שלי נמצא כאן בצד ימין ליד השם שלי ... מה שכן ששמתי לב ברגע שאני מוחק את הדריבר או מריץ ב SAFE MODE הריצודים נפסקים לגמרי ! עשיתי אפילו כמה בדיקות מאמץ גם למעבד וגם לכרטיס ולא קיבלתי לא שגיאה ולא שום דבר חשוד ... אני אובד עצות זה ממש מחמיר מרגע לרגע ... אני יעלה סירטון של הבעיה אם תרצו ... מקווה לפתור את זה מהר ! תודה לעוזרים גיא - - - תגובה אוחדה: - - - תיקון ... כנראה הבעיה תוקנה ... כנראה הייתה התנגשות ב MSI AFTERBURNER …
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
Radeon X700PRO 256mb , 128Bit , DVI, PCi-Ex16, TV VIVO יש למישהו ביקורות על הכרטיס הזה? האם הוא מומלץ? אני יכול להשיג אותו ב 1200 ש"ח, האם יש משהו יותר טוב במחיר הזה תודה
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום ראיתי פה אנשים שכתבו על הכרטיס הזה חשבתי שזה מה שיש בKSP, שאלתי את חבר שלי והוא אמר לי שהסאפיר בKSP הוא בעצם 128BIT אני מחפש את הכרטיס של ה256BIT עם ליבת הR360 לקניה בארץ תודה
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הי, אני כרגע הבעלים הגאה של 2 יחידות מהחלק המדהים הזה שברשותי. אני מוכר יחידה אחת לכל המעוניינים, אנא השאירו פרטים בשירשור הנ"ל או בהודעה פרטית. כמו שהכותרת מרמזת, זהו המוצר: EVGA Pro SLI Bridge (2-Way) Part Number: 100-2W-0021-LR זהו הקישור לאתר הרישמי של המוצר: http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=100-2W-0021-LR רוי. - - - תגובה אוחדה: - - - מתנצל על ה שירשור הכפול. אם אחד האדמינים יכול בבקשה למחוק את השירשור הנ"ל. זהו השירשור בלי התמונה (עדיין לא ברור לי איך נוצרו 2). בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
קניתי מחשב גיימינג חדש הכולל מסך 24 אינץ' LED וכרטיס מסך Radeon HD 5850, אז יש לי כמה שאלות: 1) האם מומלץ לקנות כבל HDMI 2) האם השימוש בכבל HDMI משפר משמעותית את חוויית הצפייה? איך זה נראה בפועל על משחקים וסרטים? 3) המחשב שלי מסוגל להריץ משחקים על הרזולוציה המקסימלית (1920x1080) באופן חלק, אז למה שאקנה כבל כזה? כלומר, המשחקים כבר ממילא רצים אצלי על הרזולוציה הגבוהה ביותר, אז מה הכבל הזה יכול להעניק לי? 4) מה המחיר של כבל HDMI סטנדרטי ונחמד? (לינק יכול לעזור כאן) אשמח לקבל עזרה בנושא הזה
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום! ברשותי X1950pro היום הייתה הפסקת חשמל, ולאחר שהפעלתי את המחשב, משום מה הכל היה מאוד חשוך, רואים, אבל בקושי. שללתי את האפשרות שזה המסך משום שהתפריט של המסך בבהירות המקורית שלו. שללתי את האפשרות שזה מהוינדוס משום שהכל חשוך גם כשהמחשב עולה בהתחלה. למישהו רעיון נוסף? תודה, סטס.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני מרכיב כעת מפרט למחשב חדש, שכל ייעודו בחיים יהיה להקרין סרטי DivX/Xvid לטלוויזיה בבית. לשם כך הסתפקתי במפרט מצומצם ביותר (מעבד פשוט של 1200, זכרון SDRAM רגיל וכו'). כך בניתי מחשב בכ- 1200 ש"ח. הפריט האחרון שחסר להשלמת המפרט הוא החשוב ביותר: כרטיס המסך. כל מה שאני צריך מכרטיס המסך זה שתיהיה לו יציאת TV-OUT לצורך חיבור המחשב לטלוויזיה להקרנת הסרט. כאן מגיעה הבעיה שלי: התייעצתי עם הרבה אנשים, ולא הצלחתי לקבל תשובה מוחלטת לשאלה האם כרטיס המסך יכול להשפיע על הביצועים של ה- decode של הסרט או שזה בכלל לא קשור. אני לא מתכוון לכרטיסי מסך ייעודיים לפריסת Divx, אלא מנסה להבין האם GEFORCE4, למשל, יכול לשפר את איכות ה- decode, או שכל מה שהוא יודע לעשות זה 3D מהיר וכו'. בהנחה שאין כ…
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שמועות חדשות מבטיחות לנו תקופה עמוסה ומלהיבה מחברת השבבים, למרות המחסורלכתבה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
הרכבתי את ה GF 8800GTS 320MB של לידטק המחשב פועל והכל פועל כרגיל. עשיתי בדיקה של 3DMARK 03 וגם 06 ובאמצע הבדיקה ניהיה לי מסך כחול וזה עושה לי ריסט? מה יכול להיות הבעיה? ניסיתי גם דרייברים של אומגה וזה עושה לי את אותה הבעיה.... ברשותי ספק כח HEC 400TR-TF שאני יודע שהוא אמור להפעיל אותו בלי בעיה. אבל העניין הוא יכול להיות שזה הספק? כי המחשב גם נמצא בOC ממש רציני(לראות במפרט). יכול להיות וזה גורם לו בעומס להיכרס?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי כמה בחירות בין כרטיסי מסך שווי של עד 400 שקל אז ככה: יש את זה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop...210b83d856ffe6 הוא DDR2 256MB לא יודע למה הם כתבו DDR 256MB אבל לא משנה יש את זה: http://www.gibornet.co.il/?page=shop...3b015e5421c20& יש את זה: http://tms.co.il/product/3648 ויש את זה: http://tms.co.il/product/4408 מה הכי טוב מבחינת ביצועים במישחקים כצן COD4 וכל אלה? בבקשה תיכתבו לפי הדרגות של כל כרטיס מסך מה יותר טוב... וכמובן אים יש משהו יותר טוב במחיר הזה אז תציעו חח =] תודה...
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-