כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני יקבל על הכרטיס שלי (7600GS) סכום של 500 שקל כדי להוסיף עוד 160 200 ולשדרג ל8600GT או שזה לא כזה משנה ואני ישאר עם ה7600GS שלי? יש משהו יותר נחמד שאני לא מכיר חוץ מי ה8600GT?
-
- 11 תגובות
- 773 צפיות
-
-
למה ATI מוציאים כל שניה וחצי דרייבר חדש עוד לא סיימתי להוריד את הקודם כבר יוצא חדש אמרו ש 4.2 היה נפילה באנדרגראונד מה קורה עם 4.3 שווה להתקין עכשיו או לחכות לביקורות? ולפני שאני מתקין דרייבר אני צריך למחוק את כל הגירסאות הקודמות לעשות ריסט ואז להתקין או שאפשר להתקין אחד על השני? תודה.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
פתחתי אשכול חדש פשוט בגלל שאולי יהיו הרבה תגובות וזה נושא בפני עצמו אז מה באמת צריך להגדיר בכרטיס הנ"ל כדי להוציא ממנו את המקסימום וכמובן לקבל כמה שיותר נקודות ב3dmark???
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אוקי אז מה לדעתכם עדיף: 1. SAPPHIRE RADEON 9600XT/256MB TVOUT/ DVI RETAIL http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPHR96XT256&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1096 ¤1,176 2. ATI RADEON GC96XTD3 9600XT/256MB TVOUT/DVI RETAIL http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDGICR96XT3&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1096 ¤1,106 3. SAPPHIRE RADEON 9800SE / 128MB TVOUT + DVI RETAIL http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98S3&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ¤1,234 4. LEADTEK A350XT TDH FX5900XT/128MB 256-bit DVI TVOUT RETAIL http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDLTKA350XT2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 ¤1,300 קחו בחשבון שגם אם יהיה לי כרטיס שיוכל להריץ AA\AF …
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
איך בהשוואה שתי הכרטיסים אחד לשני,שניהם באותו מחיר ולAGP
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP מעוניין לקנות את ה 4870. היות והוא תופס 2 סלוטים עלולה להיווצר בעיה עם הקירור לגשר הדרומי שברשותי. קניתי והתקנתי את ה HR-05 SLI\IFX (מצ"ב תמונה), אך עדיין אני לא בטוח שהוא יכנס. כפי שניתן לראות בתמונה יש 2 ברגים הבולטים כלפי מעלה מהקירור. אשמח אם מישהו יוכל להעלות תמונה/תרשים של HD4870 עם מידות בהן מצוין עד איזה אורך הקירור בולט ובאיזה גובה מעל הלוח, על מנת שאוכל לדעת אם אוכל לחבר את הכרטיס למחשב שלי. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם... לא יודע אם זה שייך לפורום הזה אבל נראה לי שכן. אני רוצה להרכיב מחשב HTPC וכמובן שאני רוצה את האופציה להקליט מהממיר הדיגיטלי למחשב. אני יודע שכל כרטיס מסך עם VIVO עושה את זה אבל אני רוצה משהו יותר איכותי מה האופציות שעומדות בפניי? בנוסף אני רוצה לשים גם כרטיס טלוויזיה אנלוגי בשביל האופציה להקליט שתי תוכניות בו זמנית, כדאי? זה יקליט את שתייהן ברמה גבוהה? (כמובן עם 2 הארדיסקים שונים). ועוד משהו, יש איזהשהם אתרים עם לוח התוכניות של הטלוויזיה? (על מנת לנסות ולעשות משהו דומה ל TIVO, שמעתי שזה אפשרי עם יש אתר שתומך בזה.) תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים, ובדיוק היום יצא לי לנסות להריץ DVD ראשון. הורדתי את ה (DVD decoder (ac3 filter וניסיתי להריץ תסרט. המדיה פלייר פתח לי חלון שאמר לי ללכת לCONTROL CENTER ולהוריד את הרזולוציה ואיכות הצבע, אז עשיתי זאת והנמכתי את כל הדברים עד הסוף - אבל המדיה פלייר עדיין לא פעל. אז הלכתי להנמיך את ההגדרות בATI CATALIST - והוא לא נפתח לי! עזרה בקשה. ^Z^ נב : כרטיס מסך - ATI RADEON X1300PRO
-
- 6 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין הכרטיס מסך HD 4890 לבין HD 4890 TOXIC, עוד מספר ימים אני הולך לקנות משהו ואני לא יודע מה לקחת, הייתי שמח שתגידו לי מה ההבדל בין שני הכרטיסים ומה עדיף לי לקחת?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://www.angelfire.com/oz/argzp/untitled.jpg אני רואה בSmart Doctor של אסוס שהכרטיס שלי על 60² מעלות צ' ו145 פ' אהה והוא אומר לי שהמאוורר על הVGA פגום ואני צריך להחליף אותו .... מה אני צריך לעשות ?!?!?!?! זה באג או שבאמת הכרטיס על 60 מעלות ?!?! בבקשה עזרה אני נואש נ.ב לא עשיתי OC תודה מראש , SmeNmeN
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר עדיף? 9800GTX? 8800GTS שקרוב בביצועיו ל9800GTX? או שני 9600GT בSLI אבל ששניהם יהיו בלוח אם שתומך רק במהירות של X8 בSLI? מה הכי עדיף? תודה מראש, גיל
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום חברים 5870 שווה לקחת עכשיו?או לחכות שNVIDIA יוציאו כרטיסים?ותהיה ירידה. כי אני מפחד שאני יקנה אותו ועוד חודשיים NVIDIA תוציא כרטיסים מתחרים וכל המחירים יירדו. מישהו יודע אם ATI יוציאו כרטיסים יותר משתלמים מ5870 כמו ש4870 יצא אחרי כולם למישהו יש כתבות על הכרטיסים שהולכים לצאת בעתיד אחרי 5870?
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי חבר'ה, החלפתי את הכרטיס מסך במחשב מ geForce 64 ל MSI geForce 128. עכשיו, כשאני מריץ עכשיו סרטים רואים אותם נורא בהיר ועם ריבועים.. אני צריך לקנפג משו בדרייבר?? כי לא הצלחתי למצוא משו באפשרויות.. תודה על העזרה, אורן
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
ראיתי בגלרית MOD באתר אחר, מחשב בתוך מזוודה, שכלל מסך LCD קטן. קראתי באתר בריטי על מה שנקרא "open frame", מסך ללא "מארז" פלסטי, שמתוכננן להיות מוברג למסגרת. ראיתי כזה מובנה לתוך תצוגה של חנות בירושלים. מישהו יודע איך משתמשים/מוצאים כזה?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה להפעיל 2 מסכים על מחשב 1 ו2 עכברים ומקלדות ככה שכל אחד מהאנשים יוכל לעבוד על תוכנה אחרת במקביל אפשרי תודה ניסים
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
לפני כמה ימים בילבלתי לחנות מסוימת את המוח על הכרטיס והם אמרו שיבדקו היום בדקתי והמחיר שהם מציגים זה 1356 שזה כבר 100 שקל פחות מהמחיר שהיה בחנות אחרת בהתחלה אני מאוד מקווה שכל החנויות ימכרו תכרטיס הזה ויורידו תמחיר אפילו עוד יותר ואולי גם הנווידה תתחיל הורדת מחירים בקיצור רציתי לעדכן אותכם ובכוונה לא אמרתי תשם של החנות ולא נתתי לינק כי אני לא קשור לחנויות מחשבים-לצערי
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מחשב רק לאינטרנט ולסרטים, המסך הוא טלווזיה 32 אינטש. איזה כרטיס מסך יתאים לו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס שבמפרט וכמו שאתם רואים הוא vivo וקיבלתי איתו רק מין מכשיר כזה(שמן ושחור) אבל לא קיבלתי כבלים.... התקשרתי לחנות ושאלתי אותם למה לא קיבלתי כבלים והם אמרול לי שקניתי את הגרסה בלי הקופסא ולכן איני אמור לרבל את הכבלים... אז אני מחפש המלצה לכבלים איכותים ושיתאימו לכרטיס שלי משהו בסביבות ה-מקסימום 150 שח תודה
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
פורים שמח לכולם. ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE HD4850 512MB GDDR3 . בדקתי את המהירויות שלו ובכל מצב תדר הליבה והזיכרון עובדים באותה מהירות, וזה מפריע לי, כי במצב IDLE אין צורך שהכרטיס יעבוד במקסימום תדרים שלו. הורדתי גרסאות BIOS מהאתר של TECH POWER UP ואף אחת איננה מתאימה, ניסיתי גם לקחת את הגרסה אשר מותקנת על הכרטיס ועדכן אותה שבמצב מנוחה התדרים יהיו נמוכים יותר, אך בעת העדכון התוכנה (ATI Flash במצב DOS) הוציאה הודעת שגיאה. רצוי לציין הכרטיס עובד בסדר גמור אך אני רוצה להקל עליו לטובת טמפרטורות קרירות יותר וחיסכון בחשמל. האם יש למישהו פיתרון / הצעה?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
טוב, קניתי יחד עם מחשב חדש את הכרטיס LEADTEK 7600GT TDH. ואם זה חשוב אז המעבד זה 930. אחרי שקיבלתי תמחשב והתקנתי כל מה שצריך, התקנתי את המשחק שבא איתו בבאנדל, סריוס סאם 2. הוא לא אמור להיות משחק טובעני במיוחד אך עדיין, לפעמים כשאני משחק במשחק, אחרי רבע שעה בערך המשחק נתקע אבל הסאונד ממשיך. איך אני פותר את הבעיה הזאת ?? נכנסתי לתוכנה של NVIDIA וכתוב שם שהטמפרטורה של הכרטיס במצב של ווינווס רגיל, ללא שום משחק זה 43 מעלות. האם זה סביר??? מה אני צריך לעשות בנוגע לדברים האלה ??? תודה לעוזרים !!! זה נורא דחוף . תודה ! :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
המלצות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום היום הדלקתי את המחשב וכל המסך נהיה אדוםעדיין ראו כתוביות אבל הכל נהיה באדום האם זה בעיה של הכרטיס מסך? אחרי שכיבתי והדלקתי כמה פעמים זה התסדר...
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אז ככה כדי למנוע שאלות אז: 1. זה קורה בכל סוגי הקבצים. 2.נסיתי גם בנגן ה dvix, לא רק במדייה פלייר. עכשיו אני חושב שאפשר לטפל בזה דרך כמה הגדרות שנמצאות בדרייברים של נוידיה, אבל אני לא יודע בדיוק. הנה תמונה של הבעיה, כעיקרון אני רואה את הסרט בכלל אבל כשאני מעביר לצייר אז הוא לא מופיע, ואם הסרט עדין נשאר דלוק, רני רואה אותו כאלו דרך הצייר, נגיד איפו שהמדייה פלייר אז רואים אותו בתוך הצייר, אבל אם אני מכבה את הסרט אז גם בצייר לא רואים אותו הנה תמונה: (אמורים לראות את הסרט בפנים כמובן)
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך LCD בסביבות ה-1500 ש"ח, ומצאתי את המסך הבא: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7186#new_from_EPoX הוא נראה לי מעולה, ורציתי לשאול את דעתכם עליו? והאם יש לכם אולי מסך אחר במחיר הזה פלוס מינוס שלדעתכם יותר טוב(נמקו גם בבקשה) ?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הטכנאי שלי שאל אותי עם אני רוצה שהוא יחליף לי אותו בX1900xt radeonהאם כדאי? האם הוא יותר טוב, פחות טוב או אותו הדבר? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-