עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Alonzz,

אז ככה התקציב שלי הוא 700 בלי אפשרות חריגה. הכרטיס מסך הוא להרצת משחקים לא כבדים מאוד! אבל אולי מדי פעם הוא יהיה למשחקים כבדים. כעיקר יותר למשחקים קלים כאלה כמו ET FIFA NBA וכ''א. הציעו לי כרטיסי מסך תגידו לי מה עדיף או אם יש לכם אופציה טובה יותר. http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=921 http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2383 http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1483 http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6913&CatCode=123 אלה 4 כרטיסי מסך שהציעו לי מה דעתכם? ועוד שאלה, מה ההבדל בן NIVIDA ל ATI? כאילו יש הגדרות שונות או משהו כזה? ואני לא יודע לעשות OC אז הכרטיס לא יהיה כנראה ל OC.

• 12 תגובות
    • 579 צפיות
  2. Started by Bingo,

כל כמה זמן קורה לי שיוצא ל מסך כחול שאומר יש בעיה בקובץ ATI2DVAG וכשזה קורה משום המשחקים שאותם הייתי מריץ חלק כמו COD6 לדוגמא- המשחק נהייה ממש ממש איטי זז איטי תמונה חלקה אבל בקושי זז, הכרטיס הוא HD4870 1GB הטמפרטורה 42 מעלות במנוחה והכל נראה בסדר אבל לא מבין איך לסדר את זה (עדכנתי דריברים) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  3. גם דגם ה-Ampere העדכני ביותר זוכה לטיפול במסגרת משפחת ה-AORUS Gaming Box של חברת GIGABYTEלכתבה

4. Started by AVI.S.T,

מדי פעם שאני משחק (שעה ככה) בAA, GTA,וכו' זה ניתקה לי בתמונה איזה 20 שניות ואז יש מסך בצבע כחול (כתוב דברים אבל אני לא יודע אגלית טוב וזה גם עושה תמסך הכחול הזה 5 שניות) ואז עושה הפעלה מחדש ושהמחשב עולה זה כותב לי הודעה אל תשלך של גיפורס 6600 LE וגם של וינדוס אבל אני חושב שהוינדוס לא קשור מה אני עושה כדי לשדר תבעיה?

• 14 תגובות
    • 748 צפיות
  5. יש לי 3 כרטיסי מסך : nvidia geforce gtx 260 (שהוא נראה לי הכי טוב אבל הבעיה שאין לו יציאת HDMI) GF8400GS 512 EDDR3 32B וגם AMD READON HD 6450 אני רוצה לחבר אותה לטלוויזיה בשביל לשחק משחקים ... יש לי מחשב מצוין DUAL CORE אשמח אם תוכלו לדרג לי איזה כרטיס הכי טוב ואיזה משחקים יעלו עליו (מבחינת כמה זמן אחורה)

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לשאול אתכם מה כדאי R9800PRO שהוסב ל XT עם OC קטן וקרור AC REV 2 256 BIT ו 128 מגה! או 6600GT ומה בעניין ההתחממות של ה 6600

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Spook77,

היי, קניתי לפני כשבועיים את הכרטיס הנ"ל למחשב ה-HTPC שלי, על מנת לקבל כרטיס מסך שתומך באודיו דרך HDMI בפורמטים החדשים. הכרטיס עובד בלי בעיות למשך זמן מה, אבל פעם בכמה זמן הוא מאבד את היכולת להשמיע סאונד דרך ה-HDMI בכל פורמט שאינו סטריאו. כשמסתכלים ב-Properties של ה-Playback Device, תחת סעיף ה-Supported Formats מופיע No format supported או משהו דומה. לאחר אתחול מחדש של המחשב המצב מסתדר (עד שהוא קורה שנית מעצמו לאחר זמן מה). רק כדי להמחיש, המחשב תפקד בסדר גמור, עזבתי אותו פתוח למשך הלילה (כפי שהוא תמיד נשאר), וכשחזרתי בבוקר וניסיתי לראות משהו, הוא לא השמיע סאונד וראיתי את התופעה ב-Properties שתיארתי למעלה. ורק אחרי האתחול מחדש הפורמטים מופיעים במסך ה-Properties והסרט משמיע …

8. Started by DakloN,

שלום.. אפשר לקבל קישור ל6600GT טוב הכי זול שאפשר למצוא?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by UNDERDOG,

http://en.expreview.com/?p=64

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  10. Started by White Raven,

שלום אני חשבתי על 6600gt ל AGP כי אין PCIE זה נראה לי מקסימלי אם יש הצעות אחרות אני לא רוצה לעשות טעות ןאם אפשר מקום בירושלים שמוכר (יש ל- KSP ?) *רציתי לומר שמדריך הקניה כבר לא עדכני אז בבקשה לא לדחות את ה- POST

• 11 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by oza87,

שלום חברים! במסגרת הגל הגדול של אנשים שמוכרים את ציוד הכרייה שלהם קניתי כמו כמה חברי הפורום את הכרטיס של Gigabyte R9 290X Windforce במחיר שהיה שווה מאוד יחסית לשימוש של 9 חודשים. עכשיו, בבדיקות שאני עושה לכרטיס, שכוללות בין היתר משחקים כמו BF4 , בנצ'מארקים וstress test ל GPU אני מגיע לטמפרטורות של 85 מעלות כאשר המאווררים של הwindforce מגיעים ל90 אחוז יכולות...זאת בעצם הנקודה שהטמפרטורה מפסיקה לעלות ונשארת יציבה, מיותר לציין שבניתי פרופיל אוורור ידני בתוכנת afterburner. ועכשיו לשאלה, אני יודע שהכרטיסים האלה בקירור הסטוק מגיעים ל95 מעלות, אבל עם קירור חיצוני חשבתי שהטמפרטורות יותר נורמליות ולא 85 מעלות...מה אתם אומרים זה תקין? כמו כן קיבלתי את התוצאות הנ"ל בFire strike ור…

12. Started by yoakall,

אני בשלבי רכישת מחשב בזיגזג.. (אתלון 3000 64 ביט.. ) ובהתחלה הם הציעו לי את ה 6800le אבל כשבאתי לקנות הכרטיס נגמר להם והם מציעים לי 6600gt שהם טוענים שהוא יותר יקר .. אבל הם מציעים לי באותו מחיר.. הם הראו לי מבחני ביצועים וניסו להוכיח לי שהכרטיסים כמעט זהים אולי אפילו ה 6600gt יותר טוב.. האם הוא באמת יותר טוב..?..

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by kis,

שלום לכולם אני חדש באתר אך לא חדש בעסקי המחשבים. ברצוני להחליף את כרטיס המסך (9000 pro ) למשהו טוב יותר התקציב הוא עד 500$ אך הבעיה היא ש לוח האם שיש לי הוא p2 titan 533 אשר לפי הנתונים שלו תומך agp x4 . המעבד הוא 2.4 הזכרון הוא 512 333 מגה הרץ למישהו יש תשובה? (אחי חוזר מ ארה"ב בתחילת ינואר)

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  14. Started by TAMIRRR013,

קניתי מחשב חדש אתמול הכל עבד חלק ואז הרצתי משחק שzotac הביאו לנו הפעלתי הכל על high ורזולוציה הכי גבוהה נכנסתי למשחק הכל עבד טוב ולאחר עשרים דקות היו בעצים כמו דברים כאלה אפורים וכתמים כאלה צבעוניים ואז יצאתי מהמשחק ונכנסתי וזה הסתדר ושיחקתי עוד איזה עשרים דקות והבעיה לא חזרה עכשיו אני לא יודע מה לעשות! האם לשלוח את הכרטיס לתיקון או שזה בגלל שהכרטיס חדש? ד"א הדרייבר שלי זה 180.48 whql החדש ויש לי sp3 win xp האם זה מעיד על בעיה? (הספק כוח הוא 550vx corsiar) המעלות במנוחה 35-40 ובמאמץ 50-55

15. שלום, אני מעוניין לקנות לאחי הקטן (בן 13) כרטיס מסך, למחשב היה כרטיס gf210, כרטיס חלש. הרצון הוא לקנות כרטיס שהיה טוב להרצה בהגדרות בינוניות בלי לקנות ספק חדש, יש אופציה להוסיף עוד 4 גיגה זכרון. משחקים לדוגמא שהוא משחק : pes14, fifa 14 , assassin's creed בסגנון הזה.. החמורה במחשב גם לא חזקה: DualCore Intel Core i3-530, 2933 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-H55-UD3H (1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Ibex Peak H55, Intel Ironlake ֿ DIMM1: Mushkin 991768 (996768) 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM DIMM3: Mushkin 991768 (996768) 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM Display Monitor Samsung SyncMaster 226BW/MagicSyncMaster C…

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  16. החלטתי לבסוף לקנות את ה GeForce 8800 GTS, לרשותי תקציב המספיק כדי לקנות את הכרטיס של כל חברה. אני בא לאנשים שכבר קנו את הכרטיס ויודעים איזה המשתלם ביותר ואת המלצתם. - שוב אני מזכיר שאין לי בעיה להוציא גם 2900 על הכרטיס, האלמנט שנבדק כאן הוא בעיקר בבאנדל.

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by pringles,

יש לי 1950 פרו... והמפרט אפשר לראות בצד אני מחפש כ.מסך שיוכל להחליף אותו ולתת ביצועים כמובן יותר טובים!!! תקציב עד 1000 אפשר לחרוג עד 100 שקלים יש אפשרות להביא כ.מסך מחול אבל רק בעוד 3 חודשים האם יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by HeDesXs,

אני רוצה להזמין את זה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=2458745&CatId=1560 האתר הזה אמין? ומישהו כבר המזין משם?

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Battlefield man,

מישהו אולי יודע מה טוב ויקר יותר לוחות של xpress 3200 או nforce 16x2. זה באמת התשובה של ati ?

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  20. יש מישהו שמשתמש כבל SVIDEO לחיבור לטלויזיה, איך האיכות ? יש לי רדיאון 9500 פרו עם יציאת וידאו מעולה ואני מעוניין לשדרג

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  21. המחשב שלי עכשיו בכללי : P3 667 @ 750 256SDRAM VOODOO 3 3500 אני רוצה להחליף כרטיס מסך, המצליצו לי על ג'י פורס 3 או על רדאון 9000 פרו... מה דעתכם ? מה יתאים למחשב שלי ? אני חשבתי בהתחלה ללכת על ג'י פורס 2 400MX....אמרו לי חבל על הכסף.. התקציב שלי לא גבוה ואפילו לרדאון יהיה לי קצת בעיה... תודה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 4X-BMA,

לי יש לוח אם ASUS P5B DELUX עם כרטיס מסך EN8500GT/512M של ASUS, השימוש העיקרי שלי הוא בסימולציית טיסה של מיקרוסופט, הבנתי שניתן לחבר כרטיס נוסף מאותו סוג בחיבור SLI (יש מקום לכרטיס נוסף בלוח אם). השאלות, האם אני חייב לחבר כבל המקשר בין שני הכרטיסים (בחלקו העליון), ואם כן, מה היתרונות או חסרונות אם לא אחבר? במידה שאצטרך כזה כבל, היכן מומלץ/ניתן לרכוש? כרגע אני עם שני מסכים "19, האם חיבור מסך שלישי/ורביעי, יגרע מהאיכות של הסימולצייה? אשמח לקבל חוות דעת כללית על הכרטיס הנ"ל, ובכלל על השימוש ב-SLI. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  23. שלום, אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי מה יותר טוב בשבילי, מבין 2 כרטיסי המסך? (ובבקשה לא להגיד לי חנות אחרת מהקישורים כי יש לי שם זיכוי) אני צריך את הכרטיס לשימושים : משחקים כבדים (עם AA) ועיצוב גרפי - רזולוציה 1680X1050 או Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1352 או Point-of-View nVidia GeForce GTX260 896MB Premium Core 216 PCIe: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1458 אני לא מעוניין לעשות OC... אשמח מאוד לייעוץ כמה שיותר מהר כי אני צריך להזמין יום חמישי... תודה רבה מראש!!!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אוקי יש לי תקציב של 800 שקל עכשיו אני מעוניין ב fx5700 עכשיו מצאתי שתי כרטיסם מתאימים http://www.asus.com/products/vga/v9570td/overview.htm והשני: http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=2592 עכשיו הכרטיסם בערך אותו מחיר ההבדל היחדי הוא שלגיגה בית יש 256 זכרון אבל משהו פה מוזר ה giga byte עובד על 128 bit ואצל אסוס רשום 256bit אני לא יודע אם בשניהם מתכוונים ל באס של המעבד השאלה שלי אם כדאי את של אסוס כי הוא באמת עובד על 256 ביט ולא על 128 כמו הגיגה בית תדוה רבה זה חשוב תודה תודה

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  25. Started by max_shifrin,

יש למישהו משהו טוב או רע לומר על הכרטיס? (החלטתי אולי להתפשרעליו פשוט כרגע בלי ללכת ולהוציא יותר כסף על אחד עם 256MB DDR) עד כמה ה 128 מגה הפרש יוצרים אשכרה איזשהו הבדל? אשמח לשמועכל דעה טובה או רעה על הכרטיס הנל שיש למישהו וכן על נוטשא הבדלי הזכרון.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.