עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by roeijac,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שלי, Geforce 8600GT 512MB לכרטיס מסך אחר. קודם כל, רציתי לשאול: האם בכלל זה כדאי? קודם כל, הנה המפרט שלי היום (לא עשיתי OC ולא החלפתי חומרה כלשהי): המחשב חדש, קניתי אותו לפני כ-4 חודשים. אני מתכוון למכור את הכ. מסך שלי ולקנות אחד אחר. בכמה לפי דעתכם אני יכול למכור את הכרטיס מסך שלי? (אם אסור לשאול את זה פה נא לשלוח לי בפרטי, תודה) אני חשבתי על Geforce 8800GT 512MB או 1GB. מה כדאי לי? אני מתכוון לשחק במשחקים כמו Tom Clancy's H.A.W.X (ששיחקתי בדמו ועם DirectX 10 היה לו FPS נמוך מאוד) ומשחקים נוספים. מה המחיר של הכרטיס הזה? ואגב, אני צריך שההפרש בין כרטיסי המסך (ההפרש במחיר בין הכרטיס שלי לבין הכרטיס מסך אחר מומלץ) לא יהיה גדול מ…

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  2. מה עדיף מסך דק שטוח או מסך שמן שטוח??? מתלבט קשות בין מסך דק לשמן עזרה בבקשה

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by seffi,

לכאורה נראה שהדגם הזה נותן תמורה נהדת עבור מחיר של מתחת ל 200 שח. ביקורות באתרי חומרה די משבחים אותו. אבל, וזה וואחד אבל, קראתי הרבה ביקורות של משתמשים ויש כמה בעיות איתו לפי מספר רב מאד של אנשים: 1. ברזולוציה של 1600x1200@85hz הטקסט ממש לא חד וקשה לקריאה. 2. בכל הרזולוציות יש הבדל משמעותי בין החדות במרכז לבין הפינות. 3. קשה מאד לכוון אותו לתצורה הרצויה, למרות שזה נראה לי פחות משמעותי.. מה יש לכם לאמר בנושא?? אני מתעכב בקניה של מחשב שלם רק בגלל שאני לא סגור על מסך ודרך אגב הייתי מאד רוצה לראות את המסך בפעולה אבל אני לא מוצא אף חנות שיש להם אותו בתצוגה. מכירים חנות כזאת? אפילו באילת רק תמצאו אחת..

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  4. Started by ELDAD-A,

יש לי כרטיס מסך 9600XT 128 מגה. הרצתי עליו 3DMARK 2001SE,וקיבלתי תוצאה של: 10797. האם זה תקין? צירפתי תמונה ולוג. עריכה: זה בלי אוברקלוק ,זה במהירות סטוק של הכרטיס. לא כמו שרשום בחתימה שלי. עוד תוספת קטנה: קיבלתי 1360 ב3DMARK 05 זה סביר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

המסך בזמן האחרון ניכבה הרבה והנורה מהבהבת ירוק\כתום משהו מוזר אני לא יודע מה קרה לו כנראה הוא כבר גוסס :P מדבור במאג 786FD ששירת אותי נאמנה כמעט חמש שנים!!

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  6. יש לי מסך acer 23.6 והיום קיבלתי עוד שני מסכים 17 lcd אבל המרובעים לא 16:9 בכל אופן חיברתי אחד מהם בנוסף לacer שיש לי כאילו שני מסכים מחוברים אני מצליח לראות בשניהם אותו דבר. איך אני עושה שבמשחקים התצוגה תתפצל בניהם ? הכרטיס שלי 5770 ורציתי לדעת האם המסך ה17 אינץ בעצם יגביל אותי ? מצד הגובה של המסך ה17 הוא טיפלה יותר נמוך מה23.6 כי הוא מרובע אזי הם דיי דומים בגובה כרגע אני מעוניין לחבר 1 של ה17 אבל בקרוב אני יקנה מתאם ויחבר גם את השני מה אתם אומרים אפשר לעשות שני מסכים 17 +אחד 23.6 ? מצד המראה זה נראה טוב האייסר באמצע ומיצדדיו השניים 17

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by AVI.S.T,

למה אין על הכרטיס מסך הזה מאורר ומה זה הדבר הזה שעל הכרטיס (הדבר השחור הזה)?

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  8. שימו לב להשוואה הבאה: http://www.cpluse.com/Module/Show.aspx?ID=1825 ה6200A, למרות רוחב פס מצומצם, מנצח את ה9550 ב9 מתוך 12 בנצ'מרקים (!)

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  9. שלום! ברשותי X1950pro היום הייתה הפסקת חשמל, ולאחר שהפעלתי את המחשב, משום מה הכל היה מאוד חשוך, רואים, אבל בקושי. שללתי את האפשרות שזה המסך משום שהתפריט של המסך בבהירות המקורית שלו. שללתי את האפשרות שזה מהוינדוס משום שהכל חשוך גם כשהמחשב עולה בהתחלה. למישהו רעיון נוסף? תודה, סטס.

10. Started by jackass,

היי כמו שאתם רואים יש לי בעיה ב tv out של הכרטיס יש לכרטיס יציאת s video וקניתי מתאם ליציאת rca חיברתי הכל כמו צריך לטלויזיה (hitachi) אבל רואים רק מסך שחור help!!!!!

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by MATAN_BS,

לאיזה מבין הכרטיסים הנל ניתן לבצע פתיחה של PIPELINE ? איזה כרטיסים הם באמת בעלי קירור פאסיבי (נראה לי שGTO2 הוא לא באמת בעל קירור פאסיבי כמו שנטען בנועה)? איזה כרטיס עדיף מבחינת ביצועים (דירוג) ? 1380 - SAPPHIRE X800GTO ULTIMATE 256MB PCI-EXPRESS BULK דגם: X800GTO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4203 - עם קירור פאסיבי מבוסס HEATPIPES http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=120 1440 - SAPPHIRE X800GTO ULTIMATE 256MB PCI-EXPRESS - קירור פאסיבי מבוסס HEATPIPES דגם: X800GTO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4202 http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=120 1440 - SAPPHIRE X800GTO Fi…

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Graphics Engine nVIDIA GeForce 7800 GT x 2 Video Memory 512 MB DDR3 1.6 ns **note1 Engine Clock 430 MHz **note2 Memory Clock 1.2 GHz(600 MHz DDR3) **note3 RAMDAC 400MHz Bus Standard PCI-E Memory Interface 256-bit Max Resolution 2048x1536 VGA Output 2 D-Sub connectors; 2 with DVI-VGA adaptors TV Output Video-in & Video-out (VIVO) with HDTV support DVI Output Dual DVI-I 2nd VGA Output Yes Adaptor/Cable bundled VIVO cable, DVI adaptors, power cord, External Power Adaptor kit (Included), detachable D-sub cable Software Bundled Call of Duty 2 (in selected regions) Project Snow Blind Xpand Rally Virtual Drive ASUS DVD Media &am…

13. יש ברשותי מסך viewsonic p95f+ ולחוסך מזלי חלון הקידמי נסרט לאחר ניקוי (לא שלי)ופשוט אי אפשר לראות כמו שצריך זה המסך הכוונה האם ניתן להוציא את הפנל הקידמי ולהחליף רק חלון או שהכל קשור לשפורפרת ואז באמת אכלתי אותה?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by aleXtazi,

http://www.megagames.com/news/html/hardware/xfxslisetupbreaksrecords.shtml זה הכתבה המקורית... קיצור מה שעשו פו לקחו 2 כרטיסי 6800GT ועשו להם אוברקלוק של 575MHZ לליבה של הכרטיסים.. והעלו את המהירות של הזיכרונות ל 1300MHZ את הכרטיסים קיררו עם חנקן נוזלי ... ואת המעבד עם קירור גז ... שאר פריטי המערכת לא ידועים התוצאה שהם קיבלו היא 12,483

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by dani86,

אז ככה לחבר שלי היתה איזשהי בעיה עם המחשב והוא לא הצליח להתקין ווינדוס XP והמחשב עשה ריסטרטים כל הזמן אז אמרו לו במעבדה שיש בעיה בכרטיס מסך (בזיכרונות) אז הוא צריך לקנות חדש... יש לו GEFORCE 3 TI שעבד אצלו באופן מפתיע בצורה מעולה!!! ועכשיו הוא חייב לקנות חדש אבל בתקציב נמוך של 500 שקל בערך... הציאו לו בחנות ההיא GEFORCE FX 5700LE של INNO3D כאשר באתר כתוב שהוא 128 BIT ויש לו CineFX 2 ן 128 מגה זיכרון... השאלה שלי האם הכרטיס שווה משהו והאם הוא יותר טוב מהג'יפורס 4 טיטניום? והאם העובדה שהוא LE אומרת שיש לו צינוריות סגורות שניתן לפתוח?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  16. Started by jeyjey,

http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=30000055&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=63&aff=zap מסך טוב? איך הוא ביחס לLG F700P?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  17. אוקיי, המליצו לי כאן לקנות לוח אם משולב בכרטיס וידאו אז אם באמת עדיף לוח משולב, יש לכם המלצות? שמתי לב שהכרטיס של אסוס (A7N8X-VM?) הוא כרטיס מיקרוATX ז"א נורא קטן ואני לא יודע אם זה טוב, כי זה עלול להיות צפוף מדי. ונדמה לי שהכרטיס של אפוקס המשולב הוא גם מיקרו. ועוד שאלה (אולי קצת טפשית כי אני לא כזה מבין) האם הכרטיס הגרפי המשולב מכיל מעבד? כי אם לא אז כל העיבוד נופל על המעבד הראשי וזה בטח מעמיס עליו (ומחמם לו תאימא)? ושמתי לב שהוא לא בא עם מאוורר כמו הכרטיסים הנפרדים. למישהו יש דעה? כל דעה תתקבל בברכה.

18. שמעו אני רוצה לשים כרטיס פיזיקה אם עוד כרטיס מסך רגיל ומאיזה סידרה אנ ייכול לשים את הכרטיס הז הכי יש ל7300GS אז אנ יורצה לדעת אם אני יכול לשים אותו ואם לא אז מאיזה כרטיס עד איזה כרטיס אני יכול ?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by zolder,

האם כדאי לי להתקין את הדרייברים שבאו לי עם הכרטיס(הרקולס רדאון 9800 לא פרו) או להוריד אחרים,ואם כן אז מאיפה?

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  20. Started by KingAlpaca,

שלום, כמו שכתבתי באשכול אחר, אני מעוניין לקנות מסך, והרבה ממכם המלצתם לי פשוט ללכת לחנות, להסתכל מה נראה לי ולקנות. הבעיה היא, שלא מצאתי חנויות שיש להם הרבה מסכים בתצוגה, מקסימום 5-6. אז אם מישהו ממכם מכיר חנות, שמציגה הרבה מסכים, מחברות שונות (מאג וסמסונג הכי חשוב), באיזור המרכז (בעיקר נתניה), בבקשה תרשמו. תודה.

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  21. Started by gshoshan,

יש לי כרטיס מסך ATI X800 חדש. לאחר התקנת חלונות המחשב זיהה 2 DISPLAY ADAPTERS חדשים. סירבתי שהוא יתקינם ועידכנתי ידנית את הדרייברים החדשים מבית ATI : 5.4. המחשב זיהה בהצלחה 2 DISPLAY ADAPTERS (ראשי - מחשב, משני - TV). ב RESET הבא המחשב התעקש שהוא מזהה 2 נוספים אך הוא לא מוצא להם דרייברים. הוא משאירם עם סימן שאלה צהוב (במסך HARDWARE PROFILES). למה זה קורה? מה אפשר לעשות? האם יש דרך אחרת להתקין?

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by Access Denied,

יש לי אפשרות לקנות GeForce 4 TI4200 128mb שהוא AGP X4 בלבד (לא שמחשב שזה יגיע אליו תומך יותר מזה..) ב-250 שקל השאלה שלי אם עדיף באותו מחיר לחפש כרטיס אחר או שזה שווה? לינק לכרטיס: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=G4Ti4200-TD&class=vga

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  23. הי. לא מזמן הזמנתי את ה GF FX5600 של Innovision מלמיר (www.lamir.co.il). אני הזמנתי אותו במחשבה שזהו ה FX5600 הרגיל (128 ביט). לקחתי אותו מהחנות (לאחר שסגרתי שבת- לא היתה לי ממש סבלנות). הגעתי עכשיו הביתה, אכלתי, התרחצתי- וכמובן שהתישבתי ובאתי לפתוח את הקופסה. מה אני רואה? GeForce FX 5600- XT 128MB (64bit)!!!!!! כמובן שממש התעצבנתי..... בכרטיס הזה אי אפשר להתשמש. הוא יותר גרוע מכרטיסים שעולים חצי מחיר! בדף המוצר לא מצויין בשום מקום שזהו XT....... אבל מה שכן זה אחרי הכל FX5600.... וגם לא מצויין שם שזוהי גרסת ה 128 ביט..... אני חושב שאני כן יכול לטעון שזוהי הטעייה וחייבים לציין שזוהי גרסת XT. מה אתם אומרים? עריכה: הם גם מביאים לינק לדף המוצר אצל אינווויזן: http:…

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  24. http://tms.co.il/product/5940 יש לי מסך 19 האם הוא עדיף מHD4670

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  25. Started by Radeon38,

טוב אני רואה שצריכת ההספק של הכרטיס מסך עולה בצורה די ליניארית ככל שהוא מתקדם וחזק יותר. השאר האם יש פיתרון לספק מתח משני לכרטיס המסך שלא יחובר ללוח אם אלה ישירות לכרטיס.כרטיס שצורך לבד 500 600 וואט לא יכול להתחבר לספק הראשי ולאפשר למחשב עם 4 דיסקים קשיחים בממוצע (שלי לפחות ) לעבוד בצורה חלקה. הבנתי שיש משהו כזה שיושב במפרצונים של ה CD ROM אבל לא התעמקתי כל כך בנושא. שאלה נוספת שלי האם במיקרה כזה צריך שני ספקי כח במחשב אחד לכרטיס מסך ואחד למחשב???

• 9 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים