עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bobby323,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=11792

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by JoKeR16,

שלום, יש לי 3000 שקל לקנות כרטיס מסך אני מחפש משהוא מקצועי על סיגנון ה radeon אבל אני עדיין בהיתלבטויות בין ה geforce ל radeon תציעו לי מה יותר כדאי אני חשבתי על הכרטיס: Hercules 3D Prophet 9800XT 256MB שהוא של הרקולס 1. מה יותר טוב הרידון או הגיפורס? למה מבחינת מה? 2. מה אתם ממליצים עם סכום של 3000 שקל .?

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by Omer94,

אחר הצהריים טובים לכולם !! יש לי מחשב עם מעבד CORE I5 750 וכרטיס מסך HD5770. והרצתי עליו 3Dmark vantage וראיתי שהוא נותן לי בסוף את התוצאה P8924 3DMarks. ורציתי לדעת אם זה נכון או שיש בעיה בכרטיס מסך או במעבד תודה רבה לעוזרים! הנה לינק עם התוצאות:http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=4804693F3B291AED0C97C8D88606EF96 :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  4. Started by ProRules,

תקציב: 1000 חריגה מקסימלית: 0 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס: גיימינג האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? אולי חנות: ksp או כל חנות טובה. עניין התשלום: לא מזומן. מפרט של המחשב: מעבד: מעבד אינטל Q6600 CORE 2 QUAD לוח אם: לוח GA-P35-DS3L כרטיס מסך נוכחי: GF8600GT 1024 נערס. ספק: 400W EZCOOL מסך: PROVIEW 20' 4GB RAM הערות:זה דחוף ומה בקשר לספק? כאילו אין לי עכשיו מחשב בכלל שרואים משהו על המסך חוץ מNO SIGNAL INPUT אז תמליצו לי.

5. Started by maphisto,

הציאו לי להחליף את ה MSI G3TI200 ב :ATI FireGL2 . משהו מכיא את הכרטיס של ATI איך הוא דעות רעיונות יתקבלו בברכה. שוב כמו תמיד תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מתלבט כבר זמן רב בין הדגמים המצויינים לעיל. אני עובד עם מק G5 בגרפיקה לדפוס ופוסט פרודקשיין. מחפש מסך איכותי תאימות צבע גבוהה (עדיף מסך שניתן לכיול). ידוע לי שסמסונג החליפו את שפורפרת ה Dimontron ל DynaFlat שמועה אומרת שהקודם היה טוב יותר....? ובכלל, האם כדאי את הסוני? דבר אחד בטוח עם הסוני- תופס פחות מקום... בקיצור, אני זקוק לעצה בתודה מראש MicMac

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by vitali02,

אני צריך ספק כח שיתאים לכרטיס הזה שיהיה משהו טוב אבל לא יותר מ200 שח אפילו פחות... ואיזה DIRECTX מתאים לכרטיס מסך הזה?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  8. או שיש כ. שווה יותר ?

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  9. Started by Guarding angel,

משתמשים יקרים שלום רב, החלטתי לפתוח את הדיון הזה בכדי להבהיר כמה נקודות שאגע בהם בעוד כמה שורות כמו בכול פורום או בחיים שמחוץ לפורום יש מערכת חוקים. החוקים נועדו ליצור סדר בCHAOS שקיים בכול פורום, החוקים יותר מכך מועידים על מקצועיות הפורום וכמובן אנשיו שמשקיעים מעצמם בכדי לספק לכם את מירב המידע והעזרה הדרושה בעולם הטכנולוגי. לחלקכם, בייחוד החדשים יש בעיה של קריאת החוקים ויישומם, מה שעלול ליצור בעיות באופן השימוש השוטף בפורום, לאי נעימויות בין משתמש למשתמש ובייחוד לבין מנהל\מומחה למשתמש ולהיפך. מאז שאני מנהל בפורום זה,סדר ושמירה על החוקים תמיד נמצאו בראש וזה משהו שלא ישתנה הן בעיניי והן בעיניי חברי לצוות. הנקודות שאני מנסה להבהיר לכם הם : *דיונים בנוסח "דחוף" וש…

10. שלום לכולם, יש לי בעיה במשחקים ואני חושב שהיא בגלל הכרטיס מסך. זאת בעיה מאוד מוזרה, מציקה ומעצבנת. באמצע משחק (כל משחק) אני רואה קוים מרצדים (כאילו מותחים את הצבעים) שלא נעלמים. מכיון שקשה לתאר את הבעיה במילים העליתי תמונות: Command & Conquer: Generals - Zero Hour Half Life 2: Episode 1 אשמח להצעות. תודה וחג שמח.

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by avidan28,

למחשב שני מבוסס AGP איזה כרטיס יתאים יותר בהנחה שאני רוצה לשחק עליו משחקים ספק 400 של JSP. ומעבד אתלון XP 1800 מגצ.התקציב נא בין 400 ל 700 (אם יש הצדקה להשקיע בכלל ). איזה מהם יתאים יותר למחשב הזה והאם בכלל הוא יעבוד עם הסדרות החדשות 2600? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by amir24,

מחפש בנרות עדכון של כרטיס מסך זה לWIN7. יש לי מחשב של ASUS אבל באתר שלהם אין עדכון של היצרן לכרטיס המסך ובאתר של NVIDIA העדכון הוא ישן לאללה. למישהו יש מושג איך אני משיג את עדכון?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  13. Started by seffi,

לכאורה נראה שהדגם הזה נותן תמורה נהדת עבור מחיר של מתחת ל 200 שח. ביקורות באתרי חומרה די משבחים אותו. אבל, וזה וואחד אבל, קראתי הרבה ביקורות של משתמשים ויש כמה בעיות איתו לפי מספר רב מאד של אנשים: 1. ברזולוציה של 1600x1200@85hz הטקסט ממש לא חד וקשה לקריאה. 2. בכל הרזולוציות יש הבדל משמעותי בין החדות במרכז לבין הפינות. 3. קשה מאד לכוון אותו לתצורה הרצויה, למרות שזה נראה לי פחות משמעותי.. מה יש לכם לאמר בנושא?? אני מתעכב בקניה של מחשב שלם רק בגלל שאני לא סגור על מסך ודרך אגב הייתי מאד רוצה לראות את המסך בפעולה אבל אני לא מוצא אף חנות שיש להם אותו בתצוגה. מכירים חנות כזאת? אפילו באילת רק תמצאו אחת..

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by nadaviz,

זה נראה לי מאוד מוזר, אני חושב שאני קונה אותו עוד שנייה. מה אתם אומרים? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15026

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  15. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

המסך בזמן האחרון ניכבה הרבה והנורה מהבהבת ירוק\כתום משהו מוזר אני לא יודע מה קרה לו כנראה הוא כבר גוסס :P מדבור במאג 786FD ששירת אותי נאמנה כמעט חמש שנים!!

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by tani4,

שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. השימושים שלי הם בעיקר לעריכת וידאו (SONY VEGAS), ואני רוצה להריץ גם קצת משחקים (fifa וכאלה) באיכות טובה. תקציב: 350, גג 400 שקל. זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300 1.86GHZ לוח אם: INTEL DP965LT CHIPSET P965/G965 C1 כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GEFORCE 8600GT ספק EVER-POWER ATX12V PW-400 מסך: SAMSUNG SYNCMASTER 226BW חשבתי על הכרטיס הזה: http://tms.co.il/product/8972 אשמח לקבל הצעות אחרות. תודה רבה רבה, יונתן.

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  17. היי חשבתי עם הזיכויי שלי לקחת את הGTX 460 768 של חברת אסוס ועם שאר הזיכויי לקנות את המעבד הנ"ל , רציתי לדעת עם המעבד הזה לא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס 460? זה חשוב לי כי אני לא רוצה סתם לבזבז כסף . בתודה רוני

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  18. אני כבר המון המון זמן רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני כל הזמן אומר לעצמי לחכות בגלל שאני חושב שייצא יותר טוב וזול אז אני רוצה להפסיק אכשיו ולקנות אני מעוניין ב9600gt מישהו יכול להציע לי דגם טוב? ואני צריך גם ספק כי הספק הנוכחי שלי בקושי מריץ את הx550 שלי חחח יש לי תקציב של 1000-1050 שקל ככה שאין לי הרבה יש לי גיגה זיכרון ויש לי מסך ישן וגדול(לא lcd הסוג השני שכחתי איך קוראים לו)ככה שהכרטיס לא צריך רזולוציה גבוהה אכשי יש לי עוד שאלה,יש לי פנטיום d אבל הוא מתחמם לטמפרטורה של 70-75 מעלות ביציב,שמתי משחה חדשה טוב טוב אבל זה לא עזר כל כך תודה רבה לעוזרים וגם למסתכלים

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by musari,

אני חייב eMagin Z800 3DVisor מאיפה אני מארגן בארץ דבר כזה?? http://www.3dvisor.com/products.php

20. Started by matanhh,

יש לי תכרטיס הזה והשאלה שלי אם הוא יריץ משחקים כמו פיפא nba pes והוקי וכדומה זה יריץ?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by jackass,

היי כמו שאתם רואים יש לי בעיה ב tv out של הכרטיס יש לכרטיס יציאת s video וקניתי מתאם ליציאת rca חיברתי הכל כמו צריך לטלויזיה (hitachi) אבל רואים רק מסך שחור help!!!!!

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by guypld,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש, AMD 64 כמובן, לוח אם של NForce. לפי מה שהבנתי פה בפורומים הרדאון 9550 לוקח בגדול כל GF באותו מחיר (עד 400 ש"ח). עכשיו אני מתלבט, הלוח אם הרי הוא של NVIDIA אז לא יותר עדיף גם כרטיס מסך של אותה חברה? לא יווצרו בעיות בחיבור RADEON עם שבב NFORCE? אני נוטה יותר לכיוון של G-Force בגלל התמיכה המלאה שלהם בלינוקס, ובכלל רוב המשחקים שאני משחק בהם הם פיפא אנדרגרונד ןלפעמים משחקים כבדים. עד היום הסתדרתי יופי עם GF4 MX440 על האיכויות הכי גבוהות בכל המשחקים האלה, אז אני לךא מבין מה יהיה רע נגיד בFX5500 לעומת הרדאון? תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by CashMAn,

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת מי טוב יותר XT או GT ...תציעו

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by SoftMaker,

כיצד אני יכול לדעת מהי מהירות הרינדור של הכרטיס מסך? כי אני ממדל במאיה ואני חייב לדעת! הכרטיס הוא של powercolor והוא geforce 4 128 ti4200 !

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by soldier,

סליחה על השאלה שנשאלה 1000 פעם GF7900gt בסתוק בלי שום אוברקלוק כמה מקבל ב3Dmark 05 ?

• 12 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים