כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
למה אין על הכרטיס מסך הזה מאורר ומה זה הדבר הזה שעל הכרטיס (הדבר השחור הזה)?
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש הבדלים בין ה ATI RADEON לבין SAPPHIR RADEON ? כי ראיתי שההבדלי מחירים לא קריטיים, השאלה איך הביצועים
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם עם שידרוג המחשב החדש שלי צריך לבוא גם כרטיס מסך חדש וטוב השאלה היא האם אני צריך 7800gt כי יש לי lcd שמגביל אותי ברזולוציות 1280X1024 או שאני יכול להסתפק ב 6800gs לרזולוציות כאלה? את ה 6800gs אני משיג במחיר של 1200 שח ואת ה 7800gt במחיר של 1900 שח
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בעבר נאמר לי שיש כרטיסי מסך ברמה טובה המובנים בלוח האם. כמעט עמדתי לרכוש לוח כזה כי שלי התפגר, עד שנמסר לי כרטיס מובנה כזה, משתמש בזיכרון של המחשב. אז מה הואילו חכמים בתקנתם? האם זו סיבה טובה שלא לרכוש לוח אם עם כרטיס מובנה?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הכרטיס ועד כמה הוא שווה בקיצור כל מידע יתקבל בברכה תודה
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום ותודה על העזרה מראש. אני רוצה 8800GT מומהר , גם בגלל שאני לא רוצה לדפוק אחריות גם בגלל שאני לא מומחה OC וגם בגלל ששווה לי לשלם 100-200 ש"ח יותר מאשר להשקיע בזה זמן ( הזמן שלי יקר ). השאלה היא איזה כרטיס מומהר כדאי ושאלה לא פחות חשובה: האם אני חייב להתקין vista או שיש דרך להתקין DX10 על windows xp ? אני ממש לא רוצה ויסטה. אגב יש לי E6600 עם 2GB ולוח DQ6 gigabye. אני מקווה שזה מספיק בשביל הכרטיס. תודה
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ערב טוב , יש לי תקציב של 600 שח + - אשמח להמלצות לכרטיס מסך איכותי במחירים אלו . האם יש בעיה לקנות דרך האינטרנט בחו"ל ולהזמין לארץ ? או שיש מכס ומיסים וכו' ?
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
צהריים טובים ראיתי את הכרטיס XPERTVISION RADEON 8500LE בזיגזג ב380 ש"ח . עכשיו השאלות שלי הן כאלה : 1.לחבר שלי יש RADEON 9600NP , בכמה הכרטיס שלו יותר חזק מה8500 ? 2.האם המשחקים החדשים שייצאו ייראו בדיוק אותו דבר ? (זאת אומרת שלו זה תומך 9.0 וה8500 תומך 8.1) 3.הכרטיס הנ"ל מגיע אם קירור ? 4.האם זוהי השקעה טובה לטווח הארוך ?(שנה בערך ), אני משחק בדרך כלל 1024על768 ו16 ביט ואפילו במפרט העכשוי שלי הכל רץ חלק ! אני פשוט רוצה לשחק בדום וחבריו אשר דורשים פיקסל שיידרים . האם הכרטיס יחזיק שנה ? תודה SOLARIS
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כאשר אני בסביבת חלונות RIVATUNER מראה ש המהירות של הCORE 299 ואילו כשאני משחק הוא מראה 502 למה זה כך האם המהירות האמיתית היא 500 או 300 . עוד שאלה שמתי לב שאני יכול לעלות בתוכנה את מהירות השעון האם כדאי וכמה? נ.ב סליחה על השאלות הטיפשיות
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
חוץ מבמערך של ה-" Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB X2 מחיר - 1280 ש"ח" יש לכולם אופק שדרוגי מבחינת המחיר והביצועים מה הכי טוב לFULL HD בגיימינג כבד???
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי היתה איזשהי בעיה עם המחשב והוא לא הצליח להתקין ווינדוס XP והמחשב עשה ריסטרטים כל הזמן אז אמרו לו במעבדה שיש בעיה בכרטיס מסך (בזיכרונות) אז הוא צריך לקנות חדש... יש לו GEFORCE 3 TI שעבד אצלו באופן מפתיע בצורה מעולה!!! ועכשיו הוא חייב לקנות חדש אבל בתקציב נמוך של 500 שקל בערך... הציאו לו בחנות ההיא GEFORCE FX 5700LE של INNO3D כאשר באתר כתוב שהוא 128 BIT ויש לו CineFX 2 ן 128 מגה זיכרון... השאלה שלי האם הכרטיס שווה משהו והאם הוא יותר טוב מהג'יפורס 4 טיטניום? והאם העובדה שהוא LE אומרת שיש לו צינוריות סגורות שניתן לפתוח?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=70&sub_id=175# http://tms.co.il/product/6157 אני מעדיף בעקרון קירור פסיבי וזה הכי זול שראיתי, אבל איך הקירור שלו באמת? והאם הוא יוכל להחזיק טוב במארז לא מאוורר טוב כל כך ( 3X80)?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום.אני רוצה לקנות מחשב בקרוב,די כבד (פנטיום 4 של אינטל 3.00,לוח אם של אסוס,1024 RAM) ומצאתי את הכרטיס במחיר די זול (לפי דעתי-1000-1300) השאלה שלי היא-האם הכרטיס מומלץ לפי המחיר, או מומלץ באופן כללי?אני רוצה להריץ את -רוב- המשחקים של הדור הבא בhigh או אפילו בmedium עם fps חלק. תודה.
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לפי כתבה באתר http://hwzone.co.il/news/1214332649/58998/. מקור מATI אומר שאם ברשותי כרטיס מסך מסדרת 38XX לא לזרוק בגלל שגם הוא תומך DirectX 10.1 ואני יוכל לשלב אותו עם 48XX האם זה תומך לגבי NV ?
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין הMSI 6800 לAlbatron 6800GT אני חושב שכבר חודש אני שובר תראש ולא מצליח לבחור... יש לי כסף לשניהם, אבל אני רוצה לדעת מה יותר משתלם 2500 ש"ח זה לא הוצאה קטנה ואני לא רוצה סתם לזרוק את הכסף ובסוף אני לא יקבל תמורה מתאימה אז יש לי כמה שאלות: 1. כמה זמן יחזיק לי כל כרטיס? 2. שווה להשקיע בGT? 3. עדיף להשקיע ולקנות GT בשביל 4 שנים או לקנות את הרגיל ובמשך ה4 שנים האלה לשדרג לכרטיס חדש? 4. יצאו בכלל כרטיסים לAGP בעתיד?! תודה רבה רבה לכל העוזרים זה ממש חשוב לי
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא משהו אבל אני גם לא צריך משהו מדהים. אני צריך כרטיס שיכול להפעיל מישחקים בנוסח harry potter ודומיו. תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI X800 חדש. לאחר התקנת חלונות המחשב זיהה 2 DISPLAY ADAPTERS חדשים. סירבתי שהוא יתקינם ועידכנתי ידנית את הדרייברים החדשים מבית ATI : 5.4. המחשב זיהה בהצלחה 2 DISPLAY ADAPTERS (ראשי - מחשב, משני - TV). ב RESET הבא המחשב התעקש שהוא מזהה 2 נוספים אך הוא לא מוצא להם דרייברים. הוא משאירם עם סימן שאלה צהוב (במסך HARDWARE PROFILES). למה זה קורה? מה אפשר לעשות? האם יש דרך אחרת להתקין?
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי, חבר שאל אותי אם המסך הזה נותן יחס של מחיר-איכות סביר? בסה"כ המסך הזה דיי זול. מסך "17 NEC
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלשום קניתי ראדון 9500 פרו יד שניה ממשתמש שאולי מוכר לכם כSHOCKWAVE כשהרצתי הת NEVERWINTER NIGHTS נחרדתי לגלות בעיות גרפיקה חמורות עם המחשק כמו הבהוב של פלטפורמות וביצועים ירודים. אני מקווה שהדרייברים יעשו את המוטל עליהם. אני כרגע מוריד אותם ואעדכן אתכם בקרוב
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
מה יותר טוב בהנחה שהקליבר יקר ב-50 ש"ח יותר מי מהם עדיף? (XFX/SPARKLE/BFG) לגרסת GTS אם 640MB....
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מי מבניהם יותר טוב? או כל כרטיס אחר בטווח הזה. ושהיה PCI-E כמובן חח תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני מתלבט בין אם לקנות 4850 יחיד או שניים לחיבור קרוספייר. ההתלבטות נובעת בעיקר מחוסר הוודאות שלי בשאלה האם SolidWorks עובדת עם מערך של שני כרטיסי מסך מחוברים בקרוספייר. (אני עובד עם SolidWorks ותוכנות אלמנטים סופיים די הרבה). האם מישהו יודע משהו בנושא? תודה מראש, יגאל.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
radeon 9200 SE 128 MB או geforce 4 MX 440 64 MB אני יודע שאלו הם שני כרטיסים חלשים מאוד אך הייתיי מעוניין בחוות דעת איזה מהם הוא יותר טוב באופן כללי - מבחינת איכות תצוגה וביצועי תלת מימד (ביחס למגבלות בכרטיס) בברכה.
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-