כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו מכיר את הכרטיס ועד כמה הוא שווה בקיצור כל מידע יתקבל בברכה תודה
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול האם מישהו מכיר את החברה פשוט לא יצא לי לשמוע עליה הרבה והאם הכרטיס כדאי בכלל!! אני שואל את זה בשם חבר שלי תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, תראו חבר שלי עובד עם geforce2mx אפשר להבין את מצוקתו לכרטיס חדש בכל מקרה אז ככה, למייטב ידיעתי לידטק הכי טובים בייצור כרטיסי הג'יפורס עם מאוורים מצויינים, על איזה כרטיס מבית ג'יפורס הייתם ממליצים ומה מחירו? סכום ההשקעה - 1200-1500 בכל מקרה לא חובה על nvidia אפשר גם ATI מה אתם ממליצים באותו מחיר ... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
http://www.rage3d.com/articles/atidawning/ כתוב שזה עובד שם טוב יותר על הרדאונים... ;D בכל אופן זה נראה מעולהה!!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אין עדיין מחיר כי אני מברר תודה לכל העונים ;D
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
מכיוון שהנושא עלה מספר פעמים ולא ראיתי שיש פתרונות החלטתי לרכז את כל המידע שיש לי כרגע בנושא פתרון הבעיה בנושא חדש. הבעיות אופיניות לכל הארצות המשתמשות בשיטת שידור שאינה NTSC ומותקן במחשב Directx 9b. תיאור הבעיה : במערכות בהן מותקן Directx 9.b לא ניתן לסרוק תחנות בתוכנת ה MMC של ATI. אופצית הסריקה אינה קיימת בכלל. הפתרון : להוריד ולהתקין את הפאטץ' הבא - http://download.microsoft.com/download/f/c/9/fc9b3b60-d7d4-42c6-ac64-f28ea70fabb9/DirectX9b-KB825116-x86-ENU.exe לאחר התקנת הפאטץ' אופצית סריקת התחנות חוזרת אבל מקבלים בעיות אחרות בסריקה: א. אם משתמשים באופצית סריקה מהירה רוב התחנות בארץ לא נמצאות בסריקה. ב. אם משתמשים באופצית סריקה איטית רוב התחנות נמצאות אבל לא ניתן …
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אשמח אם משהו יוכל להפנות אותי למעבדה לתיקון מסכים שלא תשחוט לי ת'צורה. אני מאיזור המרכז... ולא, אני לא מעוניין לקנות מסך חדש אז תודה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היום מרוב עצבים הורדתי למסך בוקס , בתוך השמשה 8) מה יכול לקרות לו עקב המכה , אני לא רואה כלום , אבל יכול ליהיות שדפקתי משהו כי היו קצת ריצודים אחרי...
-
- 11 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
אני עומד לקנות כרטיס מסך msi radeon9800 pro ואני משחק Counter Strike , אמרו לי שכרטיסי ATI עושים בעיות עם CS, כל מיני בעיות עם FPS DROPS וכאלה. ואמרו לי שזה בעיה מאוד נפוצה וידועה עם כרטיסי ATI, אז רציתי לדעת האם זה נכון ?
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ההבדל במחיר בארץ הוא כ-500 ש"ח לא מצאתי את השוני במפרט הטכני האם מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הDXDIAG מציג לי REV 0, ומישהו רשם בפורום מעבדים שיש לו REV 0.8 לא הבנתי טוב או משהו?
-
היי הורדתי והתקנתי את הדריבר הזה עכשיו נוספה אפשרות חדשה בשם SMARTGART ואני מנסה לשים את FAST WRITE על ON הוא מבקש ריסט אני עושה אבל אחרי הריסט זה חוזר(בביוס זה על ENABLED) גם אצלכם זה ככה? תודה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
תסתכלו במפרט שלי ותגידו לי אם זה הגיוני שאקבל 5200 נקודות ב3DMARK . יש לי את הדרייברים החדשים 41.09 . עם הדרייברים הישנים קיבלתי 6300 נקודות כנראה זה מוריד את ביצועי הכרטיס ב25 אחוז.
-
שלום.............אני מקווה שתוכלו לעזור לי אוקיי אז ככה יש לי: p-4 1700 384 rdram g-force2 64 mx200 ודרייברים לכטיס מסך 41.09 ודיירקס 8.1 (ואחרי פרמוט - בעקבות הבעייה) יש לי ת הדמו של המשחק SPLINTER SELL ואצל כל החברים שלי ואצל כל האנשים עם מחשב כמו שלי או אף מחשב פחות טוב משלי......... המשחק עובד חלד ואצלי הוא בקושי זז.......בכל אפשרויות הרזולוציה והדיטיילס........להמחשה ברזולוצייה של 640X480 וכל רמת הדיטיילס על LOW המשחק מאוד איטי ורץ בפריימים של מקיסמום 9!!! לא 90 אלא 9!!!!!!11 וזה גם בעוד משחקים מה אני עושה בבקשה??????????............אילו הצעות??? בתודה טל!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
טוב פעם אחרונה לפני קניה... מה עדיף לקחת במחיר של עד 550 שח, כרטיס מסך GF משומש בן חצי שנה בערך ti4200 עם 128 מ"ב זיכרון, או כרטיס מסך של GF חדש FX5600 (לא אולטרה ולא XT) עם 128 מ"ב במחיר של 545 שח - חדש.. http://www.zap.co.il/model.asp?Model_id=17625 מה עדיף ולמה?? נ.ב. יש לי ביקורת על שניהם יחד.. http://www.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-12.h tml
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
1 רציתי לדעת עם דריברים החדשים של ATI 4.3 טובים יש לי כרטיס מסך מסוג 9800XT יש לי את דריברים מסוג 4.2 החשב על המחשב
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
באתר www.pandas.co.il הגיע סוף סוף הכרטיס במכירה מוקדמת אני מקווה שה - XT יגיע בסוף החודש
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
זה לא ת'רד כזה... כפי שאתם יודעים כבר אין ORB ל2000 סתם עיניין אותי לדעת כמה מחשבי העל של היום מוציאים בבנצ'מארק של לפני ארבע שנים... חוץ מזה זה בנצ' מצחיק http://www.pcworld.com/downloads/file_description/0,fid,8090,00.asp תורידו בהמוניכם
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מהו הכרטיס מסך הכי חזק ומשתלם למסך 19 כשמעבר לכך אני כבר לא ארגיש שום שיפור
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום בשבוע שעבר רכשתי מסך טלויזיה של פיליפס מדגם 8404 וברשותי מחשב נייד בעל יציאת VGA בלבד עם כרטיס מסך מדגם:nvidia geforce 8400m gs כאשר ניסתי לחבר את המסך למחשב וזה לאחר שבדקתי מה הרזולוציות הנתמכות של המסך ותדר הרענון הנדרש כיוונתי את ההגדרות המתאימות במחשב ביציאה של הכרטיס מסך, התמונה אכן עוברת ומוצגת על המסך אך הוא מרצד ישנו שיפור קל כאשר אני מוריד את הרזוליציה מ-1920*1080 אך עדיין המסך מרצד אשמח לעזרה מה עלי לעשות על מנת לתקן את הבעיה ! בתודה מראש נ.ב ניסיתי להחליף גם כבל !
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
-
אשמח להמצלה לכ. מסך בעיקרון אני מתלבט בין HD4890 או HD5770 , המסך Dell 2007WFP , אשמח להמלצות (משחק במשחקים).
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות hd5830... אבל חשבתי לעצמי ואמרתי עדיף להשקיע עוד 100 שקל ולקבל 30% יותר ביצועים... השאלה שלי היא אם זה מעשה חכם... בגלל שהמעבד שלי הוא E7400... מה אתם ממליצים לי לעשות... דרך אגב עוד כחודשיים+ אני מתכוון לקנות קירור למעבד כדי לעשות OC לא מי יודע מה רציני.... [אבל את הכרטיס מסך אני מתכוון לקנות השבוע]
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חומרה: ספק כח - JSP-TECH AMD/INTEL 300W EZCOOL לוח אם - G41TM-E43 HDMI MSI מעבד - E5300 Dual Core 2.60 Ghz זיכרון - 3GB DDR2 כ. מסך מובנה INTEL X4500 OB אם צריך עוד משהו אני יעדכן.. תקציב - פחות מ-500 שקל תלוי בכרטיס.. מומלץ כרטיס טוב למשחקים עכשוויים חחחח
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-