עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by adamg,

מכרו לי ג'יפורס 5200 שיש לו רק צלעות קירור וללא מאורר, ומאור לי שהוא טוב ככה שככה הוא מגיע. 1?) הא םזה נכון? 2) האם הוא לא ישרף לי בלי מאורר?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by avi.hagit,

Geforce 7 7300TC תודה

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  3. שלום, ברצוני לרכוש כרטיס מסך אשר יוכל להריץ משחקים וכמו כן לצפייה בתכני וידאו והתמודדות עם ממשק הAERO של ויסטה. מי מהכרטיסים הנ"ל עדיף ? 9600GSO - http://www.skypc.co.il/pl_product~28630~8~0.htm - אחריות שנתיים 384MB 3850HD - http://tms.co.il/product/5267 אחריות שלוש שנים 256MB בבעלותי מסך VP930 בגודל 19" ואת שאר הנתונים ניתן לראות במפרט שלי.. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by eitanb3,

שלום חברים! התוכלו לעזור לי, אני מעוניין לרכוש LCD 19 כסף זה לא הבעיה, אם מישהו יכול לתת לינקים לכתבות כי אין לי מושג איפה אני מוצא כאלה... על השוואת מסכים. גם דיעה אישית תבוא בברכה. תודה איתן.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  5. Started by bugosdckh,

האם מישהו מכיר כרטיס מסך עד עלות של 400 ש"ח המחשב משמש לאינטרנט וראיית סרטים ולמשחקים כמו nba + heroes תודה

6. Started by Pythagoras,

השאלה הנצחית.. ולפני שכולם קופצים עלי אז כן ראיתי שזה כבר נידון כאן בעבר אבל לא בשרשור נפרד, רק פה ושם בכל מיני הודעות בודדות.. בקיצור.. שווה לקנות היום את אחד מהכרטיסים 8800? GTS או GTX... או שדווקא לחכות לנובמבר ליציאה של הסדרה החדשה? ??? ??? אני יודע שהשינויים בקצב של החומרה הם מהירים ואין טעם לחכות ברוב הזמן, אבל האם הקפיצה הזו מ 8XXX ל 9XXX היא לא קפיצה משמעותית ששווה לחכות בשבילה? כל מה שאני רוצה זה מחשב שיריץ את המשחקים העתידים לצאת בשנה וחצי + הקרובה.. כמו כן, אני מניח שכשסדרה 9 של נווידיה תצא היא תהיה בהרבה יותר יקרה גם ככה מ ה 8800 GTS למינהם? ככה שממילא לא נוכל לקנות אותה בנובמבר אלא רק כשהמחירים ירדו כמה חודשים אחרי לא? (לאלה מבינינו שלא רוצים להוציא יותר מ אי…

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  7. לצורך העניין אם אני ארצה להריץ את ה4870X2 או את ה4850X2 שיבואו בעתיד או נגיד 9800GX2, כולם ירוצו על הלוח הנוכחי שלי או שרק הכרטיסים של ATI היות והצ'יפסט תומך בCF(הלוח עצמו לא תומך לא בCF ולא בSLI ובעל סלוט PCI-E 16X אחד.

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  8. אהלן, לפני כחודש בערך נשרף לי הכרטיס מסך, 6800GT AGP 256 MB, בגלל ההכחדה של כרטיסי AGP לחנות שקניתי ממנה לא היו הרבה אופציות להציע לי (7600GS תחילה, אבל אחרי שאמרתי להם שזה כרטיס מאד חלש הם הציעו את ה GT) אני לא ממש בקיא בעידן ה "7" של הGF, האם מישהו יוכל לייעץ לי מה לאמר לחברה? את אותו כרטיס (6800GT) הם לא יכולים לספק , 100%, וגם לא כרטיס אחר מבית ATI

• 12 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by composite,

שלום לכולם, ברשותי המחשב הזה: Intel E5200 Box Gigabyte GA-G31M-ES2L A-DATA Vitesta CL4 800Mhz 2X2GB DDR2 Sapphire ATI Radeon 4850 512MB DDR3 Western-Digital WD1600JS Supertalent CA-601UFB Enermax EG475P-VE 485W במשחקים קלים כמו Bionic Commando Rearmed, Worms Armageddon, Lego Indiana Jones אני חווה מן בעיה מזורה ב- FPS: אני לא יכול להגיד שמדובר במקרה קלאסי של FPS נמוך ושל קרטוע, זה יותר Slow-Motion מעצבן (בשילוב עם FPS נמוך יחסית). Worms Armageddon למשל זה משחק 2D מ- 1999, והמחשב צריך להריץ אותו בלי בעיה. לכן משהו כאן לא הגיוני... כשקיבלתי המחשב, בימים הראשונים הכל היה טוב ואז זה קרה. לאחר יום עם הבעיה היא נעלמה, ואז עבר יום והיא שוב חזרה. יש לציין שהיא לא מופיע…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by eladino1,

שלום לכולם אני מעוניין בכרטיס מסך שבין 600-500 ש"ח למטרת משחקים חזקים נתוני מחשב מעבד: intel core 2 quad 2.40GHz זיכרון: 2.0GB ram win7 ספק כוח: 500W תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by le011,

היי לכולם האם מישהו מכיר תוכנה שבודקת את זמני התגובה של מסכי LCD? בTOM SHARDWERE ואתרים אחרים בודקים שם את הנושא עם תוכנות. קניתי מסך HYUNDAI B70A שאמור להיות בעל זמן תגובה שך 8 מ.ש. האמת במשחקים הכל רץ לי איטי מידי(כרטיס מסך ATI 9700) סרטים רואים טוב. אשמח לשמוע תגובה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by giladr,

אהלן אני אגיד מה אני מחפש, לא נראה לי שאנשים יידעו לענות לי פה אבל גם הפניה לאתר או לפורום הנכון בחו"ל יוערכו מאוד! בכל אופן, ל NV ו ATI יש פחת של הליבות. כשעושים וופר מסיליקון ושמים עליו נניח 100 ליבות, כיום NV מצליחים מתוך ה 100 ליבות להוציא 20-30-40 ליבות טובות וכל השאר פגומות והולכות לפח. השאלות שלי הן: 1. מה הסיבות לקלקולים האלו? 2. איזו בדיקות QA מבצעים על הליבות? 3. אם אני יכול לתת ל NV פיתרון שחוסך להם לתכנן ליבות לטווח טמפ. גדול (נניח 0-110C) ובמקום זאת אני מאפשר להם לתכנן מראש ליבות לטווח הרבה יותר קטן, נניח 40-45C, בכמה זה ישפר את אחוז הפגם (או את ה yield של הוופר?) כמובן שאין תשובות מספריות לשאלה האחרונה, אבל אני בכל זאת מחפש לקבל אינטואיציה על הנושא. אשמח ואע…

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  13. היי לכולם.. אני כבר מזמן משתמש ב-eyefinity על שלושה מסכים למשחקים, כל פעם אחרי משחק הייתי מבטל את הeyefinity מפני שהמסכים שלי היו ברזולוציות שונות והמסך של הFHD היה יורד ברזולוציה וזה היה נראה לא טוב לגלישה .. אני בתקופה הקרובה מחליף את כל המסכים לDELL ובשבועיים האחרונים קניתי שניים. איך אחרי הגדרה של EYEFINITY אני גורם לחלון של דפדפן להשאר על מסך אחד ולא להתפרס על כל המסכים, מבלי לבטל את ה-eyefinity???

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. לאח שלי יש בעיה בעבודה יש לו שני מחשבים שמריצים דברים שונים אבל יש לו רק מסך אחד הוא אומר שיש כזה קופסא עם מפסק שמאפשר למסך לעבור ממחשב אחד לשני במהירות(בעזרת המפסק) יש חייה כזאת? ואם כן איפה אפשר להשיג

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by itaiprz,

אני צריך כרטיס מסך טוב ואמרו לי שה8600gt חלש אני רוצה להפעיל איתו את lost planet ובהגדרות של המשחק רשום שזה מומלץ אז יש כרטיס מסך יותר טוב מימנו בתווח המחירים שלו והשאלה השניה אפשר קישור לטבלה שמשווה בין כרטיסי מסך

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  16. גם מותגי GALAX ו-KFA2 של Palit הסינית מצטרפים אל טרנד שיפור הביצועים הגראפיים במחשבים המצויידים במחבר המתקדם מבית אינטל לכתבה

17. Started by oded6188,

קניתי מחשב נייד HP Pavilion dv6514ej העפתי את הויסטה ושמתי ווינדוס XP עכשיו אני לא מצליח למצוא דרייבר לכרטיס מסך שלי :-( חרשתי על כל האינטרנט אפשר עזרה?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  18. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים.. איך אני מחבר אותו לוידאו? איך אני מחבר אותו בכלל לטלויזיה? והאם יש לי אפשרות להקליט משהו ? ואם כן איך.. איזה כבלים אני צריך תוכנות וכו'..

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by nisi90,

כן אתם רואים טוב הX800 בגירסת PCI-Express עם תמיכה בPS 3 !!!! עוד צעד חכם של ATI כניראה שבמעכה הזאת הם הולכים לנצח גם תמיכה בPS 3 כמו ה6800 וגם ביצועים טובים ממנו!!! ATI RULZZZ

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by dingo888,

יש לי כרטיס מסך geforce 8500 gt ואני רוצה לראות סרטים מהמחשב בטלוויזיה עם כבל s-video ל-rca ואני מצליח, רק שאי אפשר לראות בטלוויזיה בדיוק את אותה איכות שרואים במחשב\ כאיילו במחשב אני רואה רגיל ובטלויזיה אני רואה איכות ממש גרועה.. אז אני רוצה שזה יהיה הפוך.. איך אני גורם לזה?

21. היי, אני מעוניין לדעת אם AMD תומכת טוב יותר בריבוי מסכים מבחינת דרייברים או ששתי החברות אותו הדבר בכל מה שקשור לדרייבים בתמיכה בריבוי מסכים? הבנתי ש-AMD eyefinity טובים יותר, יש פחות בעיות מאשר ה- surround של NVIDIA. האם באמת זה כך?

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by shimonsky,

שלום אני צריך המלצות לכ. מסך מקצועי שאמור לעשות מספר דברים : 1. המרת קבצי DVD לקבצי MOV - ברמה גבוהה!!! 2. המרת סרטונים לבטא 3. שימוש בתוכנות כמו AFTER AFECT , PREMIER, POTOSHOP , הכל ברמה מקצועית תקציב עד 2000

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by dj_horse,

אני לא מצאתי במדריך את סוג הכרטיס ומבקש את חוות הדעת על סוג הכרטיס אם דרוש יותר מפרט עליו אז תגידו אבל אם אתם מכירים את הכרטיס וכבר בטוחים שיודעים על מה אני מדבר ויכולים להציע לי בבקשה תכתבו. תודה.

• 15 תגובות
    • 945 צפיות
  24. שלום לכולם , ברשותי המעבד AMD PHENOM 945 וכרטיס מסך HD6870 האם יש לי צוואר בקבוק ??? כי אני מקבל FPS נמוך במשחקים וזה הדבר החידי שעלה לי לראש .

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by ori24,

שלום חברים, אתמול רציתי לעדכן לדריבר החדש של NVIDIA ובסוף עדכנתי אבל קרה לי משהו מוזר בדרך. כאשר הסרתי את כל הדריבר הקודם אז המסך U2412M של דל נכנס למצב המתנה ולא יכולתי לשחרר אותו,ששיחקתי במצבים אז כל הזמן נאמר לי שאין סיגנל מהמחשב,מה שניסיתי לא עזר. עשיתי ריסטרט כפוי מה שאני לא אוהב ורק אז המחשב עלה עם הרזולציה הגסה עקב הסרת הדריבר ורק אז יכולתי להתקין את החדש. הכרטיס מסך זה GTX770 של גיגהבייט המומהר במידה וזה קשור. מדוע זה קורה? לא בא לי בכל פעם לכפות ריסרט ככה בהפתעה. במחשב הקודם עד לפני 3 שבועות עם מסך T240 של סמסונג וGTX285 זה בחיים לא היה קורה שהמסך היה נכנס למצב המתנה ישר אחרי הסרת הדריבר. יכולתי לעשות ריסרט מסודר ואז להתקין את הדריבר כמו שצריך. תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.