עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by soldier,

סליחה על השאלה שנשאלה 1000 פעם GF7900gt בסתוק בלי שום אוברקלוק כמה מקבל ב3Dmark 05 ?

• 12 תגובות
    • 742 צפיות
  2. חברה שלום בעוד כחודש בכוונתי לשדרג את הכרטיס מסך ואני אובד עצות אני לא מתיימר להיות מומחה אז אל תיקטלו אותי על אי דיוקים פה ושם , נסו להסתכל על התמונה הגדולה ואל תיהיו שפוטים של חברה מסויימת. לליבת 6800 יש 50 מיליון טרנזיסטורים יותר מאשר לליבת x800 , מה שמצביע על יכולת רבה יותר של עיבוד נתונים גרפיים . חברת cryteac מפתחת המשחק farcry היא חברה עצמאית שאינה שפוטה של nvidia-doom או של ati-halflife2 כך שכאשר אני צריך לזרוק יותר מ-2000 שח על כרטיס מסך אני מיסתכל אך ורק על farcry בתור דוגמא מייצגת ליכולות של כרטיס מסך בעתיד הקרוב. כזכור בהתחלה כרטיסי x800 הפגינו עליונות ב-farcry ,אולם כאשר יצא patch 1.3 שתמך ב-pixel shader 3.0 ואיפשר ניצול יעיל של אותם 50 מליון טרנזיסטורים עו…

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  3. אוקיי, המליצו לי כאן לקנות לוח אם משולב בכרטיס וידאו אז אם באמת עדיף לוח משולב, יש לכם המלצות? שמתי לב שהכרטיס של אסוס (A7N8X-VM?) הוא כרטיס מיקרוATX ז"א נורא קטן ואני לא יודע אם זה טוב, כי זה עלול להיות צפוף מדי. ונדמה לי שהכרטיס של אפוקס המשולב הוא גם מיקרו. ועוד שאלה (אולי קצת טפשית כי אני לא כזה מבין) האם הכרטיס הגרפי המשולב מכיל מעבד? כי אם לא אז כל העיבוד נופל על המעבד הראשי וזה בטח מעמיס עליו (ומחמם לו תאימא)? ושמתי לב שהוא לא בא עם מאוורר כמו הכרטיסים הנפרדים. למישהו יש דעה? כל דעה תתקבל בברכה.

4. שלום אני מתלבט בין הMSI 6800 לAlbatron 6800GT אני חושב שכבר חודש אני שובר תראש ולא מצליח לבחור... יש לי כסף לשניהם, אבל אני רוצה לדעת מה יותר משתלם 2500 ש"ח זה לא הוצאה קטנה ואני לא רוצה סתם לזרוק את הכסף ובסוף אני לא יקבל תמורה מתאימה אז יש לי כמה שאלות: 1. כמה זמן יחזיק לי כל כרטיס? 2. שווה להשקיע בGT? 3. עדיף להשקיע ולקנות GT בשביל 4 שנים או לקנות את הרגיל ובמשך ה4 שנים האלה לשדרג לכרטיס חדש? 4. יצאו בכלל כרטיסים לAGP בעתיד?! תודה רבה רבה לכל העוזרים זה ממש חשוב לי

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  5. אז ככה אני מתלבט בין radeon ati asus hd4870 512mb או ati radeon gigabit hd4870 512 mb זה אופציה ראשונה האופציה השניה היותר יקרה ולאחר מכן אני יפרט את הדילמה המורכבת יותר Radion sapphire hd4870 1024mb ddr5 או geforse gtx 260 zotac 896mb ddr3 הצרכים שלי זה למשחקים כבדים עכשיו דחוף לי שיעבוד gta Iv על רזולוציה הכי גבוה ועל high בכל האפשרויות הגרפיות ראיתי כמה דרישות מערכת שצריך תמיכה ב shader קיצור אני מבובל אני לא יודע מה לקחת מחר אני הולך להחליף באיבורי את ה INNO3D 9800GT 512MBDDR3 חשוב לציין כי בין שני האופציות הכלליות אני גם לא יודע מה לבחור כי אני לא יודע גם אם זה קריטי בשבילי הזכרון בין חצי גיגה לגיגה בכרטיס ואני צריך תגובבה לפני שיגמר לי ה 14 יום של ההחלפה תודה רבה ל…

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by kikkler,

I need to temporarily change my agp card to an old pci based card (diamond moster 3d 2). problem is, the computer beeps on boot and the screen dont get signal. I dont think the m3d is malfunctioning - I suspect the computer is just waiting for a card in the AGP slot, and beeps because there is none. do i need to somehow tell it the card is in the PCI slot, and if so, how do i do that? solved

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  7. האם אוכל לחבר ל-AIW X600 רמקול חיצוני (mono זול!) בנפרד ממערכת הרמקולים הרגילה (5.1) של המחשב (על לוח האם במקרה שלי)? המטרה היא שה-AIW ישמיע בקול רם בבית תזכורות/שעון מעורר מוזיקאלי/רדיו-אינטרנטי/שיחה מזוהה/וכו' גם כאשר נניח אני שומע באוזניות (המחוברות ל5.1) דברים אחרים. כשאני הולך לישון אני לא רוצה לזכור לנתק את האוזניות כדי שהשעון המעורר יעיר, כמובן. לא רוצה בכלל להתעסק עם ניתוק האוזניות אף פעם. ב5.1 אפשר להדליק ולכבות בלי לנתק חוטים. במילים אחרות אני רוצה שרמקול אחד של ה-AIW תמיד יהיה דולק בלי קשר אם ה5.1 מושמע באוזניות או ברמקולים שלהם. אפשרי? האם אפשר לדוגמא לנגן קובץ MP3 ליציאת אודיו של ה-AIW או שזה לא כרטיס קול סטנדרטי מה שיש שם? תודה!

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  8. קראתי בנעוץ של סקירת כרטיסי המסך על הכרטיסים החדשים האלה, אך אין שם איזכור לנושא. במשפחה זו, ATI יצאה עם טכנולוגיה חדשה שאמורה לשפר את כל נושא עיבוד הוידאו, טכנולוגיה בשם AVIVO. לפי המצגת באתר של ATI, לטכנולוגיה יכולות רבות בהצגת וידאו, כולל גם HD בחומרה. כמו כן מצויין שיש לכידת וידאו. אני עומד לפני קניית כרטיס VIVO חדש, שיחליף את ה-RADEON 9200 VIVO הישין והטוב שלי, כי אני אעבור למחשב עם PCI-EXPRESS חשבתי על SAPPHIRE X550 VIVO, שעולה משהו כמו 560 ש"ח. עכשיו אני רואה שיש את הטכנולוגיה החדשה הזו, כרטיס Sapphire X1300 עולה 650 ש"ח (יש גם 1300 PRO ב-770 ש"ח) שווה לי לשלם את תוספת המחיר בשביל טכנולוגיה חדשה בעיבוד וידאו, כי זו המשימה העיקרית שלי (המחשב מיועד בעיקר ללכידת וידאו…

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  9. חיפשתי ולא מצאתי. אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא, זה יעזור לי לבחור את המחשב הנייד. תודה רבה!

10. http://www.pch.co.il/docs/pd1813365507.htm מה אתם חושבים? אם הוא לא טוב, איזה כרטיס יותר טוב יש ב- PCH עד 600 שקל? (אפשר עד 700 אבל אני ממש ממש מעדיף שלא)? http://www.pch.co.il/docs/pd-573739727.htm המסך הזה טוב?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  11. שיעבוד עם מערכת חדשה שאני קונה עד ליציאת כרטיסים תומכי DX10 אז אני אקנה משהו חזק יותר הדרישות הם תקן PCI E ויריץ משחקים סביר לתקופה הזאת כלומר שאני אוכל לעבוד איתו עד ליציאת הכרטיסים החדשים כמובן לא על ההגדרות הגבוהות מחיר נראה לי בסביבות ה 500 אם יש רעיון אחר אתם מוזמנים להציע

• 12 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by avihneo,

מה יותר טוב ?! והאם יש סתתיסטיקות או משהו כזה המתאר את כל זה לפי משחקים או משהו כזה ?!

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  13. התקנתי את כרטיס המסך הנ"ל, עם 169.21 Forceware. הדרייבר הפאשיסטי לא מאפשר לי לבחור סוג PAL ולא שום דבר אחר לגבי הטלויזיה. היציאה של הכרטיס היא S VIDEO, שמחוברת באמצעות המעביר שמסופק עם הכרטיס לקבל RCA שמחובר לטלויזיה. כשהכרטיס מנסה לזהות את הטלוזיה לפעמים אני זוכה לכמה דקות של תהילה ורואה את הטלוזיה מציגה את שולחן העבודה שלי, אבל אז הPREVIEW של הדיירבר נגמר, וחוזר למסך הרגיל. אותה דבר קורה גם עם DUAL VIEW. לפעמים הזיהוי האוטומטי טוען שאין בכלל טלויזיה מחוברת, וממשיך להיות תקוע על AUTO. יש פתרון?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  14. Started by jitz,

אני מתכנן לקנות מסך 17 אינץ' - LCD... ובמקרה היום נתקלתי בדיל לא רע בכלל למסך הנ"ל... אבל אני קצת מפחד ליפול על מסך מעפן מפרט טכני: משטח צג: שטח נראה: 17 אינץ (43.2 ס"מ) אלכסון, ציפוי קשיח טיפול נגד סינוור. פאנל כולל רמקולים: מטריצת LCD אקטיבית TFT, מארז דק גודל פיקסל: 0.264 מ"מ שטח צג אקטיבי: 388 מ"מ*270 מ"מ בהירות: 250cd/m2 (טיפוסי) יחס קונטרסט: 250 :1 (טיפוסי) זמן תגובה: 50 מילישניות זווית צפייה:אופקית: 120 מעלות, אנכית: 100 מעלות תדירות:אופקית: 28K~80KHz, אנכית: 50-75Hz רוחב-פס וידאו: 140MHz רזולוציה: 1280x1024 @ 60Hz(מומלץ) צבע:1.600.000 (מקס) תקנים: UL, CSA, FCC, TUV/GS, CE איך הוא? מישהו מכיר? תודה מראש... דודי.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by gal,

היי רציתי לשאול האם מישהו מכיר את החברה פשוט לא יצא לי לשמוע עליה הרבה והאם הכרטיס כדאי בכלל!! אני שואל את זה בשם חבר שלי תודה!!!!

16. Started by orbachkl,

שלום אני מתכוון לקנות מחשב בחנות IQPC ומתלבט לגבי הכרטיס מסך . כרגע זה הכרטיס שאני מתכוון לקנות והוא עולה 630 שח. אני מתכוון להשתמש במחשב לכל מיני דברים כאשר אני רוצה להשתמש בו למשחקים כמו STARCRAFT 2 וHEROES 6 אשמח לקבל עצה בנושא לכרטיס מסך שבחרתי.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  17. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך שהשימוש העיקרי שלו הולך להיות לעבודות גרפיות בעיקר תלת מימד. אבל מאחר שכרטיסי ה QUADRO עולים כמו בית וממה שראיתי בביצועים(לא מדבר על עבודות גרפיות ספציפיות אלה ככלל)לא בשמים, אני שוקל לקנות כרטיס מסך מסדרת GeForce או Radeon. אני עוד לא עמוק בתוך העסק של עבודות תלת מימדיות ואין לי תוכניות לעשות סצינות של מיליוני פוליגונים. האם בכול זאת לקנות QUADRO הבנתי שכרטיסי NVIDIA בכללי עובדים יותר טוב עם תוכנות כמו AFTER EFFECT ובכלל תוכנות תלת אז הכיוון הכללי הוא לשם, האם זה נכון או שאפשר גם כרטיסי ATI? ואם אפשר לקבל המלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 1500 שקל, אלא אם כן יש לכם משהו הרבה יותר טוב בלי לעבור את ה2000 שקל. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by TicTacToe,

ברשותי ה660 OC של MSI היום קרה דבר מוזר שקצת הלחיץ אותי. באמצע browsing קליל שמתי לב לצלילים צפצפניים מהמאוורר (חלשים מאוד - אך שמעתי אותם כי הכרטיס בד"כ שקט לגמרי). מיד הפעלתי את הGPUZ כדי לבדוק מה קורה, והנה אני רואה שהGPU CORE CLOCK כמעט במקסימום והטמפרטורה עולה עד לגבול ה50+/- שם היא הפסיקה. אחרי דקה בערך הCORE CLOCK החל לרדת חזרה ואיתו הטמפרטורה. עכשיו אני יודע שזה דבר אופייני פחות או יותר למצב שבו הליבה באמת מיושמת - משחקים ותוכנות למיניהן, השאלה שעולה כאן היא האם דבר כזה יכול לקרות סתם ככה בDESKTOP? יש סיבה לחשוש? למישהו קרה מקרה דומה? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  19. זה הכרטיס מסך שלי ATI Radeon 9550 / X1050 series יש בהורדה של הדרייברים גם את ati radeon 9550 וגם את ati radeon x1050 מה יותר טובב ?? את מי מהם להורידד :yelclap:

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by Sma1,

שלום לכולם, לפני יומיים רכשתי כרטיס מסך חדש : Radeon 9600pro של CLUB 3D, (הערות לגבי איכות הכרטיס עצמו יתקבלו בברכה . המחיר, דרך אגב, 850 ש"ח, מקווה שעשיתי עסקה משתלמת ). בקיצור ולעניין, התקנתי Catalyst 3.10 ובאחד הטאבים ישנה אופציה להגדיר את אפיק ה AGP. בכל פעם שאני מנסה להעביר ל X8, המחשב מבקש לבצע איתחול כשלאחריו הגדרות ה AGP חוזרות ל OFF. אני משתמש במחשב P4 2.4HT עם MoBo: Intel 865G אשר אמור לתמוך ב AGP X8. בתודה מראש... נ.ב. יש טעם להתקין OMEGA?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  21. היי, יש לי מחשב נייד (compaq armada) ויש לו יציאה לטלויזיה(אפשר לחבר כבל בננה כזה צהוב) ולשאלה הדבילית, איך רואים את המחשב בטלויזיה,נגיד אני רוצה לראות סרט במחשב ושיראו אותו גם בטלויזיה??? תודה רבה רבה רבה מראש לעונים,אני מתחנן שתענו לי,אני מת כבר לראות תמחשב בטלויזיה!!! תמונה של החיבור במחשב והכבל: תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה מראש שוב!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 741 צפיות
  22. לא ניתן להעלות רזולוציה פיזית על המסך כי הטלווזיה לא יכולה להציג את זה אבל אמרו לי בחנות מחשבים אפשר להתקין חלק מחוץ לטלווזיה שיוכל לאפשר להציג על המסך ברזולוציה הרצויה (גבוהה יותר) אם משהו יודע במה מדובר - איך קוראים לחלק אודה לו מאוד בתודה מראש קובי

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  23. אני קונה מחשב, כרגע הוא יוצא לי בסביבות ה 4300 , ואני יוכל להרשות לעצמי אותו בעוד 3 חודשים. האם בטווח הזה המחירים של ATI צפויים לרדת? (הכרטיס הוא 5850, והמעבד הוא AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core, כל המחיר של שאר הרכיבים דיי זניח). אני פשוט לא רוצה להרגיש ש"זמן החומרה" מתבזבז לי ואפילו המחירים לא ירדו בסופו של דבר.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  24. בס"ד חיברתי היום את המחשב הנייד שלי לטלויזיה עם כרטיס של intel ומשום מה הכל מתחבר מצויין חוץ מהצבע... מה עושים? המחשב מחובר מצד אחד לנייד עם יציאות s-video ו audio ומהצד השני לטלויזיה עם scart -21 פינים. מה עושים? רעיונות?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by tomer2004,

איזה כרטיס יותר טוב ? - Gainward GeForce FX5900XT 128MB -Ultra/1100XT Golden Sample או ALBATRON GeForce FX5900XTV VIVO או SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB TVOUT/DVI RETAIL BOX שלושתם באותו המחיר....

• 6 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.