עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eran57,

שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על מסך 19 LCD עם יציאת DV במחיר עד 2500

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by Ashand,

8800GTX/ 575MHz/GDDR3(DDR3)/ 1800MHz/768MB/384-bit/PCI-Express x16/ של GIGABYTE אני נוסע לקוריאה השבוע ושם הוא עולה 650 דולר שזה 2600 שקל....שווה להביא במחיר כזה?

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by eli33,

קיבלתי עם הכרטיס מסך איזה משהו תוכלו לראות אותו בתמונה השאלה מה זה בכלל ומה עושים איתו הוא לא היה מחובר לכרטיס הביאו לי אותו בתוך שקית כזאת הכרטיס המדובר הוא ?6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? GIGABYTE תודה מראש [attachment deleted by admin]

4. Started by skywalker131,

שלום חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלוויזיה עשיתי תצוגה כפולה למסך ולטלוויזיה ומשום מה התצוגה בטלוויזיה שחור-לבן. הכרטיס שלי זה geforce4 440mx.. חרשתי על כל ההגדרות של הדרייבר ולא הצלחתי לעשות כלום כולל הגדרות הצבע אם כל ה-pal וה-ntcs וכל אלה.... משתגע לא מצליח לפתור תבעיה... תודה מראש לכל מי שמצליח לעזור לי ;D

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  5. שלום, ברשותי לוח האם הזה: http://www.asus.com/Motherboards/P6T_SE יש לו תושבת מגרסה 2.0. הכרטיס שאני מעוניין לקנות מותאם לתושבת מגרסה 3.0. הבנתי שהכרטיס יכנס ויעבוד, אבל האם זה יפגע בביצועים שלו? אני ממש לא רוצה להחליף לוח שתגרור החלפת מעבד, ובפועל קניית מחשב חדש, כי קניתי את המחשב הזה ב-2010 ואני מאוד מרוצה ממנו. תודה.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by asdasdasd,

יש לי ATI RADEON 64 PRO (אני מאוד מאוכזב ממנו בכלליות במיוחד ב UT2003 ו GTA 3 ...אני לא משחק הרבה אבל שיוצא רק במשחקים הללו ) בכל מקרה השאלה שלי היא כזו : קניתי כבל של SOUND ו כבל S-VIDEO - .לחבר ל34 אינ'צ שלי. עכשיו , ב ATI רואים פשוט מצויין !!! כל ה DIVX פשוט נראים טוב! החלטתי אבל מכייון שאני מאוד מאוכזב מהביצועים של הכרטיס במשחקים להחזיר ליבואן ולקחת את ה TI4200 השאלה שלי היא האם תהיה ירידה באיכות של ה TV OUT בכרטיס של NVIDIA לעומת הנוכחי-RADEON 9000 PRO ? (כי לפי מה שהבנתי ATI מתמחים בקטע של VIVO DVI TVOUT וכו) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום ראיתי שלפי 3DMark06 שה 6600GT לוקח את X800GTO אני היתי בטוח שה X800GTO הוא יותר טוב בקיצור רציתי לעשות לעצמי סדר מה יותר טוב 6600GT או X800GTO

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by Zadu,

קראתי על Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ורשום שהוא נבנה ל Windows Vista , אני יכול גם להשתמש בו גם ב Windows xp ?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by zedisdead,

האם הכרטיס הזה מומלץ עבור הכסף שהוא עולה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=823 האם באותו סדר גודל של מחיר יש כרטיס מומלץ יותר? תודה

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  10. אני משאר שבניגוד לATI , אצל NVIDIA ביום ההשקה ואחריו בעיות מלאי לא ממש יהיו..

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  11. בפנדה מוצע הכרטיס RADEON X800PRO 256MB GDDR3 של SAPPHIRE, ב2800~ שקל. מוצע שם גם RADEON X80XTP X800XT 256MB GDDR3 VIVO, של חברת ELSA, ב3100~ שקל. ועכשיו לשאלות: איזה כרטיס כדאי לי לקחת מבין השניים. אני לא מכיר את חברת ELSA, לא יודע עד כמה כדאי לקנות ממנה, SAPPHIRE ידועה באיכות הכרטיסים שלה ולכן תכננתי ללכת על הפרו בהתחלה. האם הכרטיס הזה של ELSA הוא כרטיס RADEON X800XT או כרטיס RADEON X800XT PLATINUM EDITION?

• 14 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by IdolAdmin,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות שבוע הבא כרטיס מסך ואני צריך עזרה.. אני רוצה להשקיע בסביבות 1500 שקל חשבתי על redeon98000 pro 128mb 256bit אני מעוניין לדעת אם אולי עדיף לי משו אחר במחיר כזה ואיפה הכי כדאי לקנות.. או של איזה חברה לקנות רדאון אני לא מעוניין לעשות אוברקלוקינג או שום דבר דומה.. פשוט את הכרטיס הכי טוב בתקציב הזה.. מקווה שתעזרו לי אפילו שאני רואה שזאת השאלה הכי מאוסה במקום הזה..אבל אתם שולחים את כולם למדריכים לא מעודכנים וזה כבר פסה.. אז תודה לכולם ושיהיה פאננוס..

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  13. יש לי את הX800GTO2 וממה שהבנתי הוא תומך רק בSM2. בגלל זה יש כמה משחקים שאני ממש רוצה לשחק בהם אבל הם לא עובדים לי כי הם דורשים SM3 ומעלה... התחלתי לחשוב בכיוון של לקנות כרטיס חדש (אוליי ה8800) אבל המחירים הם בשמיים ועדיין לא מתאימים לי. יש כרטיס שיריץ לי משחקים כמו DIRT וריינבו סיקס-ווגאס, ולא יהיה עם מחיר בשמיים?

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by ido,

ואני מדגיש עם שפורפרות שטוחות בלבד.. תקציב ~1250, אבל תציעו כל דבר, כדי שאני אדע להעריך אם שווה להוסיף עוד כסף..

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  15. שלום! אני מעוניין במחשב חדש אבל אני מתלבט בין הכרטיסים: HD4870 במערך CrossFire או HD4870X2 R700 מאחר שהR700 יושק ב12 לאוגוסט, אני מתלבט האם לחכות לו או לרכוש כבר עכשיו את ה4870 CF על לוח-אם X48-DS4 שתומך בDF מלא 2x PCI Express 2.0 x16 slots רצוי להביא בנצ'ים המשווים בין השניים בכדי לראות את האם הביצועים של הR700 גבוהים יותר.. כבר יש לו יתרון - הוא עולה 100$ פחות! שווה לחכות?! אשמח לשמוע את דעתכם.

• 9 תגובות
    • 777 צפיות
  16. בזמנו דיברו על כך שצפויים כרטיסי 8500GT ו8600GT לAGP. האם ידוע אם זה נכון, אם כן, אז מתי ושל אילו חברות? זה נראה אחלה שדרוג מה 5600 המזדקן שלי.

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  17. שלום, אני מחפש כ.מ. למחשב שעליו עורכים וידאו ותמונות (PS) עדיף עד 500 ש"ח מפרט מחשב: Intel E6700@2.6G Asus P5B Dlx 965 EZCool 500W מסך U2410 DELL תודה

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  18. אני צריך כרטיס טלוויזיה למחשב שלי אין הגבלה למחיר

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  19. פשוט נראה מדהים! 2Ghz GDDR4!! לזכרונות 800MHZ לליבה! מדהים! והכל ב512BIT!!!! WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW מתי זה מגיעעעעעעעעע! http://gizmodo.com/gadgets/peripherals/atis-radeon-x2800xt-brings-heavy-horsepower-to-apples-next-gen-mac-pros-238765.php קישור מצורף \/ \/ \/ \ / \ / \ /\ / עוד 1: http://www.appleinsider.com/articles/07/02/14/ati_radeon_x2800xt_with_crossfire_rumored_for_apples_next_mac_pro.html

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  20. שלום אני קניתי את 710T וקיבלתי איתו שתיי דיסקים אחד זה driver שהתקנתי אותו והשני זה תוכנה עכשיו אני חיב להתקין אותה ועוד משהו אני מרגיש שהמסך מהיר מדי אך אני משנה את זה? או שזה קשור לזה שעכשיו עברתי ממסך רגיל ולוקח זמן להיתרגל? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by mc hagay,

תראו אני מתלבט בין ה 6600 לבין ב X700 כי שניהם באותו מחיר בערך אם יש עוד צהעות יותר טובות לכרטיס מסך ב 700 שקל תודה

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  22. רציתי לשאול האם שווה לקנות את הכרטיס הזה WinFast TV2000 XP Deluxe+radio ב 353ש"ח (הכי זול שמצאתי) ורציתי לשאול בכללי לגבי האופציה של TIME SHIFTING שקיימת בכרטיסי טלויזיה, איך היא עובדת והאם היא ממלאת את הדרישות הממוצעות

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by Bakshi1,

אוקי, יש לי ת x1950pro. אני משחק הרבה ב cod4 ברשת. אתמול רציתי לשחק קצת בסינגל פלייר ולא יכולתי, כול שנייה יש ארטיפקטים והמחשב קופא עד לריסטרט ידני. לא שיחקתי ב cod4 כחצי שנה ואתמול חזרתי לשחק בו. חשוב לציין שהבעיות בסינגל קורות תוך 5-10 דקות ואילו במולטי אין בכלל בעיות! (שיחקתי בומלטי כמה שעות אז אני יודע...)מישהו יכול לעזור לי איך לפתור תבעייה המעצבנת הזאת? תודה...

24. Started by JC_Denton,

חשוב שיהיה עם זמן תגובה 16MS(מיועד בין השאר למשחקים), ועם איכות תמונה גבוהה ביותר. חשבתי על ה-Viewsonic VP171, הבעיה היא שאין בו רמקולים מובנים, דבר די הכרחי בשבילי.. רציתי לדעת אם יש מסך ברמה של המסך שהזכרתי עם 16MS ועם DVI, עם רמקולים מובנים. תקציב כאמור בכותרת, בין 3K ל3.5K. תודה.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  25. שלשום קניתי ראדון 9500 פרו יד שניה ממשתמש שאולי מוכר לכם כSHOCKWAVE כשהרצתי הת NEVERWINTER NIGHTS נחרדתי לגלות בעיות גרפיקה חמורות עם המחשק כמו הבהוב של פלטפורמות וביצועים ירודים. אני מקווה שהדרייברים יעשו את המוטל עליהם. אני כרגע מוריד אותם ואעדכן אתכם בקרוב

• 5 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים