עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Tov_Tov,

אני עומד לקנות כרטיס מסך msi radeon9800 pro ואני משחק Counter Strike , אמרו לי שכרטיסי ATI עושים בעיות עם CS, כל מיני בעיות עם FPS DROPS וכאלה. ואמרו לי שזה בעיה מאוד נפוצה וידועה עם כרטיסי ATI, אז רציתי לדעת האם זה נכון ?

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by Cooler-Master,

כרגע יש לי כרטיס מסך GFORCE 6800GS שווה להחליף אותו ל7600GT

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by Zadu,

קראתי על Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ורשום שהוא נבנה ל Windows Vista , אני יכול גם להשתמש בו גם ב Windows xp ?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by m83b4,

שלום חברים! לחבר שלי אין חיבור AGP, ולאחרונה נשרף לו ה Geforce 3 ואין לו אחריות. אני צריך את העזרה שלכם בלמצוא כרטיס מסך PCI שיעבוד טוב עם המשחקים של היום (הוא לא ישחק ברמת פירוט גבוהה אז אין צורך בכרטיס יותר מדיי חזק) אבל לא במחיר מוגזם.. אשמח אם תעזרו לי..

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  5. ערב זך, אם מישהו עונה על הקרטריון הנ"ל, ATI Radeon 9500 Pro with 128 MB Infineon 3.0ns RAM או Connect3D Radeon 9500 Pro 128 MB Infineon 3.0ns RAM שיעשה לי טובה ויגבה את הביוס של הכרטיס וישלח אלי בבקשה המייל שלי זה : nirshoval1@bezeqint.net קרתה לי תקלה מעצבנת ביותר והגיבוי שלי לא טוב :'( תודה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  6. Started by mano4now,

הי, מהיכן אתם ממליצים לרכוש כרטיס 1060 ? אני מאזור ראשון ? האם לרכוש מחו"ל ? אם כן, האם אני מאבד את האחריות ובכמה זה בכלל מוזיל ?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  7. 4850,4870,4890,5750,5770,5850,5870 אפשר לסדר אותם כך שיהייה ברור מי מעל מי? תודה.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  8. Started by KMA12,

כן שלום ... הלכתי למס חנויות מחשבים בשביל לבנות הצעה של מחשב עם 9800PRO ובחנות אחת הציעו לי של CLUB-3D ובחנות אחרת הציעו לי של GIGABYTE מה אתם ממליצים??? תודה.

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by IdolAdmin,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות שבוע הבא כרטיס מסך ואני צריך עזרה.. אני רוצה להשקיע בסביבות 1500 שקל חשבתי על redeon98000 pro 128mb 256bit אני מעוניין לדעת אם אולי עדיף לי משו אחר במחיר כזה ואיפה הכי כדאי לקנות.. או של איזה חברה לקנות רדאון אני לא מעוניין לעשות אוברקלוקינג או שום דבר דומה.. פשוט את הכרטיס הכי טוב בתקציב הזה.. מקווה שתעזרו לי אפילו שאני רואה שזאת השאלה הכי מאוסה במקום הזה..אבל אתם שולחים את כולם למדריכים לא מעודכנים וזה כבר פסה.. אז תודה לכולם ושיהיה פאננוס..

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by redti,

תסתכלו במפרט שלי ותגידו לי אם זה הגיוני שאקבל 5200 נקודות ב3DMARK . יש לי את הדרייברים החדשים 41.09 . עם הדרייברים הישנים קיבלתי 6300 נקודות כנראה זה מוריד את ביצועי הכרטיס ב25 אחוז.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by aleXtazi,

http://www.megagames.com/news/html/hardware/xfxslisetupbreaksrecords.shtml זה הכתבה המקורית... קיצור מה שעשו פו לקחו 2 כרטיסי 6800GT ועשו להם אוברקלוק של 575MHZ לליבה של הכרטיסים.. והעלו את המהירות של הזיכרונות ל 1300MHZ את הכרטיסים קיררו עם חנקן נוזלי ... ואת המעבד עם קירור גז ... שאר פריטי המערכת לא ידועים התוצאה שהם קיבלו היא 12,483

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by elias,

בעקבות מותו של הכרטיס הנוכחי שלי(HD5770) אני מחפש כרטיס חדש בתקציב של כ600ש"ח. בנוסף לכך אני השמח לקבל המלצות על כרטיסים אם קירור כמה שיותר שקט, הכרטיס הקודם מבית HIS עשה די הרבה רעש.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by trlk,

חיברנו המחשב לtv והגדרנו שידור כפול למחשב ולtv,החיבור לטלויזיה לא עבד אולם המחשב משדר תמונה רק לטלויזיה כך שמקבלים מסך שחור.איך אני מאפס את הכרטיס טכנית?יש לחצן או ג׳מפר להחזרה לבררת מחדל? תודה.

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  14. שלום, אני מחפש כ.מ. למחשב שעליו עורכים וידאו ותמונות (PS) עדיף עד 500 ש"ח מפרט מחשב: Intel E6700@2.6G Asus P5B Dlx 965 EZCool 500W מסך U2410 DELL תודה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by zolder,

האם כדאי לי להתקין את הדרייברים שבאו לי עם הכרטיס(הרקולס רדאון 9800 לא פרו) או להוריד אחרים,ואם כן אז מאיפה?

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by tarpon57,

איזה כרטיס מסך הכי כדאי ? 8800GT ? או 9600GT או של ATI 3870 כולם עם 512MB שימושים: טיפול בתמונות וקבצים גדולים + משחקים

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  17. שלום לכולםםםםםםםם אני רוצה להחליף תכרטיס מסך שיש לי עכשיו (אתם יכולים לראות בחתימה שהוא מעפאן...) וחשבתי להחליף ל6600GT אני צריך את הדעה שלכם אם שווה..... ראיתי ב KSP את הכרטיס הזה ?xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3? והוא עולה שם 1020 ש"ח זה נראה לכם הגיוני.... לי נראה שזה זול מידי...... אני פתוח להצעות.... תגידו לי אם הכרטיס מסך הזה שווה.....

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by sneaky,

שלום לכולם יש לי לוח אם של gigabyte z97x gaming 3 הלוח תומך בsli והשאלה שלי אם שווה לי להשקיע בכרטיס של amd כי אני משתמש ברזולוציה 1080-1920 שזה מושלם ל-480 כולל הצריכת חשמל המאוד נמוכה אבל אז הלוח אם שלי פשוט לא בא לידי ביטוי וגם לעתיד שאני ירצה לבצע מערך אני יצטרך לקנות 2 כרטיסים. עדיף פשוט להשקיע ל1070 למרות החוסר מימוש לכרטיס? בכול אופן מעוניין לשמוע עוד דעות תודה לעונים...

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  19. אני קונה מחשב ורציתי לדעת איזה GTX260 עדיף? כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 896MB (216) DDR3 PCIe ¤1140 http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-XT~8~0.htm או GAINWARD GTX260 GOLDEN SAMPLE EDITION -RETAIL - 55nm - 216 SP

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by nemesisx2,

אהלן חברה, אתם יכולים בבקשה לתת לי המלצה על כרטיס PCI-E טוב עד 1700 ש"ח?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by Radeon38,

טוב אני רואה שצריכת ההספק של הכרטיס מסך עולה בצורה די ליניארית ככל שהוא מתקדם וחזק יותר. השאר האם יש פיתרון לספק מתח משני לכרטיס המסך שלא יחובר ללוח אם אלה ישירות לכרטיס.כרטיס שצורך לבד 500 600 וואט לא יכול להתחבר לספק הראשי ולאפשר למחשב עם 4 דיסקים קשיחים בממוצע (שלי לפחות ) לעבוד בצורה חלקה. הבנתי שיש משהו כזה שיושב במפרצונים של ה CD ROM אבל לא התעמקתי כל כך בנושא. שאלה נוספת שלי האם במיקרה כזה צריך שני ספקי כח במחשב אחד לכרטיס מסך ואחד למחשב???

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  22. אוקי היום הלכתי ל KSP ושאלתי את המוכר אם הוא יכול להרכיב לי מחשב ב 4500 ש"ח. הוא אמר שהוא יכול להכין איזה i5 U וכרטיס מסך gt 260 של nvidia. וככשאלתי אותו למה לא לקחת את ה ATI HD 5770 (יש לי מסך בגודל 22אינץ') כי הוא תומך ב Direct X 11 וגם אני חושב נותן ביצועים לא פחות טובים, אז הוא אמר של ATI יש בעיית תאימות למשחקים שונים ולכן הוא ממש אבל ממש לא ממליץ לקחת אותם. חוץ מיזה הוא אמר שאם אני יכול לחכות בינואר יוצאים גם ל nvidia כרטיסי מסך התומכים ב dx 11 ואז כל המחירים של יצנחו ואני יוכל לקנות אחלה של מחשב... רציתי לדעת מה אתם חושבים? איזה כרטיס מסך כדאי לי? האם זה נכון עיניין התאימות? האם באמת נוידיה מוצאים אותם ב ינואר - אם כן אשמח לקישור לכתבה בנושא? והאם המוכר ב KSP הוא טמ…

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  23. יש לי מעבד AMD אטלון 800 MHZ, K7 לוח אם כזה: http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=46 זיכרון 256MB SDRAM, (2 סטיקים שלי 128) מארז ATX 400W ואני רוצה לשדרג את המחשב במטרה שאוכל לשחק במשחקים על רזולוציה של 1024 עם 32 ביט, לפחות שנה וחצי. מוכן להשקיע 1500 ש"ח, ועלי לקנות HD 80GB וגם כרטיס מסך ואולי זיכרון - אם תגידו שצריך. השאלה, האם בכלל שווה לשדרג למטרה זו? ואם כן - איזו חומרה לקנות, בדגש על הכרטיס מסך (כך שינוצל במקסימום על ידי לוח האם זה). ואחרי השידרוג המוצע - האם אשיג את מטרתי? (משחקים)

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  24. שיעבוד עם מערכת חדשה שאני קונה עד ליציאת כרטיסים תומכי DX10 אז אני אקנה משהו חזק יותר הדרישות הם תקן PCI E ויריץ משחקים סביר לתקופה הזאת כלומר שאני אוכל לעבוד איתו עד ליציאת הכרטיסים החדשים כמובן לא על ההגדרות הגבוהות מחיר נראה לי בסביבות ה 500 אם יש רעיון אחר אתם מוזמנים להציע

• 12 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by Screw_Master,

אתם יודעים , תוך כדיי עיון באתר הזה , ראיתי שניי שמות גדולים במיוחד , Nvidia וAti , עושה רושם שATI מובילה בביצועים (HDR + AA ) וגם קצת טכנולוגית (Nvidia קנתה את טכנולוגיית הMULTI graphic card's שלה עם רכישת 3DFX , לעומת ATI שפיתחו אותה בעצמם) לעומת זאת Nvidia מובילה במכירות , לעומת זאת , יש בעולם עוד יוצרים של כרטיסי מסך , ורציתי לשאול מה איתם , והאם מישהו מכם שמע את שמם איי פעם , אני מדבר על שניי יוצרים מעולים שכרטיסיהם לא נופלים שהיכולת של שניי הגדולים האחרים , השם הראשון הוא S3 , השני הוא MATROX , קראתי דיי מזמן איזה ביקורת שהשוותה כרטיס של Nvidia לכרטיס של ATI לכרטיס שלישי של S3 , בקטגוריית המשחקים הS3 אכל את מתחריו בלי מלח... וגם בבנצ'ים , השאלה שלי היא האם מישהו ראה…

דיונים חדשים בפורומים