כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
היום קניתי אחר התלבטות את BFG 8800GT 512MB OC C ב 1450 שיקל ואי איזה תמונה ב COD4 עם הגדרות FULL וה FPS לא יורד ה 50 בקטעים הכבדים ובמקומות שונים מגיע ל 150 ואפילו יותר
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי כרגע GeForce 7300 256Mb האם שווה ליקנות את geforce 8500gt 512MB ב521 שקל? והאם אני ירגיש הבדל קטן\גדול? ועוד דבר אם הלוח אם שלי [שהוא חדש יחסית] שתומך בזיכרון רם DDR2 לא תהיה בעיה להריץ כרטיסי מסך שהם DDR3 נכון? תודה אלירן
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בעבר נאמר לי שיש כרטיסי מסך ברמה טובה המובנים בלוח האם. כמעט עמדתי לרכוש לוח כזה כי שלי התפגר, עד שנמסר לי כרטיס מובנה כזה, משתמש בזיכרון של המחשב. אז מה הואילו חכמים בתקנתם? האם זו סיבה טובה שלא לרכוש לוח אם עם כרטיס מובנה?
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
AGP 6800GS לכמה זמן יחזיק לי?עם הגדרות חזקות?
-
- 14 תגובות
- 727 צפיות
-
-
זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11068 או זה שמגיע עם קרור של זלמן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=12238 ???
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך X1800XT 512MB איזה חברה אבל לקנות?? מישהו יכול להביא לי גם לינק לאתר
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
אז ככה אני מתכנן קניה של הכרטיס, רציתי לדעת מה בא בבאנדל של הכרטיס.(X800GTO) של PALIT. מעניין אותי גם מה כל חיבור(יציאה) עושה: http://img.hexus.net/v2/press_releases/sapphx800gto/x800gto.jpg מה הימני מה האמצעי ומה השמאלי עושים? גם מעניין אותי מה הכבלים שבאריזה עושים(יותר נכון ממירים\מחברים). תודה מראש. .swg
-
- 12 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לא עשיתי סקר רשמי אבל נראה לי כאילו רוב המשחקים מפרסמים את עצמם כתואמי NVIDIA (יש את הלוגו של NVIDIA כשהמשחק עולה עם הסיסמה שלהם nvidia the way its meant to be played). אני לא חושב שראיתי בזמן האחרון משחקים שמפרסמים את הלוגו של ATI. תהיתי האם מישהו יודע למה זה ככה?
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD אטלון 800 MHZ, K7 לוח אם כזה: http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=46 זיכרון 256MB SDRAM, (2 סטיקים שלי 128) מארז ATX 400W ואני רוצה לשדרג את המחשב במטרה שאוכל לשחק במשחקים על רזולוציה של 1024 עם 32 ביט, לפחות שנה וחצי. מוכן להשקיע 1500 ש"ח, ועלי לקנות HD 80GB וגם כרטיס מסך ואולי זיכרון - אם תגידו שצריך. השאלה, האם בכלל שווה לשדרג למטרה זו? ואם כן - איזו חומרה לקנות, בדגש על הכרטיס מסך (כך שינוצל במקסימום על ידי לוח האם זה). ואחרי השידרוג המוצע - האם אשיג את מטרתי? (משחקים)
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ברשותי Leadtek Ti4400, חיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה דרך כבל S-Video ->RCA . אני משתמש בתוכנה TVTool. ידוע לי שבאפשרותי לראות גם על המסך וגם על צד הטלויזיה בו זמנית (Dual-View לפי מה שהבנתי) אבל שאני משתמש באפשרות זו הרזוילוציה על גבי צג המחשב משתנה והתמונה לא ברורה בכלל (תמונה יותר כהה וקצת פליקרים) ובטלויזיה רואים רגיל. יש אפשרות לסדר את זה? או יש תוכנה יותר טובה מ TVTool ?
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני שואל את זה לא בגלל הכרטיס כי אני יודע שהוא טוב,השאלה אם AGP 4X לא ישפיע????
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אוקיי, המליצו לי כאן לקנות לוח אם משולב בכרטיס וידאו אז אם באמת עדיף לוח משולב, יש לכם המלצות? שמתי לב שהכרטיס של אסוס (A7N8X-VM?) הוא כרטיס מיקרוATX ז"א נורא קטן ואני לא יודע אם זה טוב, כי זה עלול להיות צפוף מדי. ונדמה לי שהכרטיס של אפוקס המשולב הוא גם מיקרו. ועוד שאלה (אולי קצת טפשית כי אני לא כזה מבין) האם הכרטיס הגרפי המשולב מכיל מעבד? כי אם לא אז כל העיבוד נופל על המעבד הראשי וזה בטח מעמיס עליו (ומחמם לו תאימא)? ושמתי לב שהוא לא בא עם מאוורר כמו הכרטיסים הנפרדים. למישהו יש דעה? כל דעה תתקבל בברכה.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ערב זך, אם מישהו עונה על הקרטריון הנ"ל, ATI Radeon 9500 Pro with 128 MB Infineon 3.0ns RAM או Connect3D Radeon 9500 Pro 128 MB Infineon 3.0ns RAM שיעשה לי טובה ויגבה את הביוס של הכרטיס וישלח אלי בבקשה המייל שלי זה : nirshoval1@bezeqint.net קרתה לי תקלה מעצבנת ביותר והגיבוי שלי לא טוב :'( תודה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
ואל תגידו לקנות כ.מסך עוד יותר טוב כי ליותר טוב אין לי כסף ! :'(
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מה יותר חזק? ואיזה כרטיס בכלל כדאי לקנות ב600 שקל? בלי להתחשב בDIRECTX
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה בחיבור כבל טלוויזיה לרדאון 8500 אל אי (קיברי... xpertVision ... אל תעירו לי על זה!) כשיש את ההרצת ביוס אז יש תצוגה בטלוויזיה, אבל כשזה נכנס לווינדוס - אין כלום. חשוב לציין! בפעם הראשונה הכל פעל בסדר, ורק אח"כ - אחרי שלחצנו על משהו כמו "extend to desktop" אז התצוגה הטלוויזיונית נעלמה! איך מחזירים אותה?!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
-
המסך בזמן האחרון ניכבה הרבה והנורה מהבהבת ירוק\כתום משהו מוזר אני לא יודע מה קרה לו כנראה הוא כבר גוסס :P מדבור במאג 786FD ששירת אותי נאמנה כמעט חמש שנים!!
-
ערב זח, אני מחפש כרטיס טלוויזיה להקלטת תוכניות מהממיר/טלוויזיה, הכרטיס צריך לכלול שלט. נגיד שהתקציב שלי עומד בסביבות 400 ש"ח. צריך לציין שאני מחובר לכבלים->דרך ממיר אנלוגי. אשמח להסבר קצר על איכויות הקלטה של וידיאו/סאונד וכמה מקום זה יידרוש מהדיסק הקשיח. תודה
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי כרטיס Radeon 9800 pro של הרקולס. ואני מעוניין להשתמש ב-TV OUT שלו, אולם נתקלתי בבעיות. אני משתמש ב-Catalyst 3.10, וזה יותר הרבה בעיות עם זה, משום מה. דבר ראשון - כשאני עובר לטלויזיה, הוא עובר לרזולוציה 1024x768, משום מה הוא מזהה את זה כרזולוציה הנתמכת של הטלויזיה ואי אפשר לשנות את זה בהגדרות של ה-displays בדרייברים של ATI. וזה כבר לא טוב - שכן הטלויזיה הדפוקה בחדר שלי יכולה להציג רק 800x600, ומה שקורה זה שאני רואה רק חלק מהמסך ונאלץ לשות scroll כדי לראות את השאר.. הדרך היחידה שמצאתי לעקוף את זה זה להוריד את הרזולוציה של הדסקטופ שלי ל-800x600, ואז להעביר לטלוויזיה.. אבל מה ההגיון בזה? זה מטרד, ואח"כ צריך להחזיר את זה עוד... - אגב, לפני הרדאון הזה …
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות 9800 פרו של חברת ATI או SAPPHIRE באותו מחיר אני מתכנן אוברקלוק לכרטיס מסך הנ"ל. איזו חברה כדאי להעדיף ? תודה
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
קראתי פה פוסטים שעוסקים בסוגי המסכים אך אני עדדין מתלבט קשות ויש כמה שאלות ללא תשובה בנתיים בלי הגבלת תקציב(בגבול הסביר כמובן) האם יש מסך LCD שמאפשר עבודה אופטימלית ואיכותית בכל רזולוציה שאבחר?? או שבכלל כולם מוגבלים לרזולוציה מיטבית אחת? בCRT כמובן אין בעיה להחליף(בעיקר למי שמעצב אתרים כך ניתן לבדוק ולעבוד בכל רזולוציה) אני מחפש מסך מקצועי כך או כך קיבלתי המלצה לCRT: VIEWSONIC P97F+SB ואני כנראה הולך עליו אבל אני מתבאס על המקום שהוא לוקח על השולחן לכן אם יש LCD לפי הדרישות הנ"ל אשמח להמלצה או CRT אחר -אגב הSB של viewsonic -סופר בהיר-שאלה למי שיש את המסך-זה שווה או סתם בהיר מידי לעניים? תודה gol נ.ב-המסך בשביל גרפיקה אנימציה משחקים וסרטים
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מי יכול להביא לי את המפרט התכני ? בתודה מראש !@
-
- 10 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כאשר אני בסביבת חלונות RIVATUNER מראה ש המהירות של הCORE 299 ואילו כשאני משחק הוא מראה 502 למה זה כך האם המהירות האמיתית היא 500 או 300 . עוד שאלה שמתי לב שאני יכול לעלות בתוכנה את מהירות השעון האם כדאי וכמה? נ.ב סליחה על השאלות הטיפשיות
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-