כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
איזה מהכרטיסים האילו חזק יותר לגיימינג? Sapphire R9 280X 3G GDDR5 Dual-X אוEVGA GTX770 Dual ACX SuperClocked 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
קניתי קירור של ARCTIC שמתאים לכרטיס הזה וחיברתי את ה 4 PIN של המאוורים לכרטיס והמאווררים משום מה לא עובדים יכול להיות שקרה משהו ליציאה הזאת יציאת ה 4 PIN של הכרטיס ? אם כן מה אפשר לעשות תודה
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
היייי בטח כולכם פה יודעים את התשובה אבל לא ! רציתי לדעת אם הראדון עם ה128 ביט זיכרון יותר טוב מה9600 XT 256MB ??? ???
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1800XL. היום החלטתי להחליף לו משחה טרמית כי הכרטיס היה מתחמם בטירוף. אחרי כל התהליך הרכבתי את הכרטיס במחשב והדלקתי את המחשב. בהתחלה הייתה תמונה ופתאום אחרי הטעינה של הוינדוס נפסקה התמונה. עשיתי ריסטים בלי סוף ובדקתי שכל הדברים במקום ושום דבר לא עוזר, מסך שחור , והמחשב לא מגיע לפוסט בכלל. בדקתי אם הכרטיס ונדלק, וכן, המאוורר שלו עובד. אז לקחתי מחבר שלי כרטיס 8500GT כדי לבדוק אם זה באמת הכרטיס מסך... אבל מה, גם עם הכרטיס מסך שלו זה אותו הסיפור, הכרטיס עובד אבל אין מסך ואין שום פוסט. מה יכולה להיות הבעיה? :s05:
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם ישלי בעיה שמישחקים לא מוצגים על מסך מלא לאחר התקנת WIN7 יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE 4850 512MB ומסך 22" ולמרות שאני קובע ב-CCC 9.12 HOTFIX שרזלוציית המסך היא 1680X1050 וגם בהגדרות המישחקים על הרזולוציה התואמת למסך עדיין אני רואה את שורת המשימות בזמן המישחקים מה זה יכול להיות? תודה לכל העונים משה
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם הכרטיס GTX770 רציתי לדעת מה אני אמור לעשות כדי לגרום למשחק להיראות הכי טוב אבל גם הכי שחיק...אני לא מבין בפילטרים ובהגדרות תצוגה אז אם אפשר הסבר מעמיק אני אודה מאוד.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מחפש חנות הכי זולה ל66GT AGP (אבל שתיהיה אמינה) ? ואם משיהו יכל להביא לי תמונה ממשחק (רצוי לא NFS) אם יש לו 66GT? ד"א אמורה להיות ירידה מחירים קטנה בחודש האחרון(בגלל 68GS AGP)???
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
עדויות חדשות מצביעות על כך שדגם הגיימינג הנייד של NVIDIA יזכה לתוספת ביצועים משמעותית בקרוב האתר notebookcheck מדווח, בהתבסס על מקור אלמוני, כי ב-NVIDIA מכינים וריאציה חדשה עבור כרטיס ה-GeForce GTX 965M הנייד, אשר עשויה לשאת את אותו שם הדגם בדיוק – או אולי להיקרא GTX 965M Ti, בדומה ל-GTX 960 Tiהשולחני שלכאורה נמצא אף הוא בדרך לחנויות. שיפורים נוספים בתהליכי הייצור הם ככל הנראה אלה שמאפשרים את הפיכתה של הגירסה החדשה למציאות – ה-GTX 965M Ti עדיין יתבסס על אותה ליבת GM204 כמו קודמו, עם אותו מספר יחידות עיבוד, אך ההבדל יהיה תדר עבודה מירבי במצב Turbo Boost של כ-1,151MHz, לעומת כ-950MHz בלבד כיום. המשמעות הינה תוספת של כמעט 20 אחוזים לביצועים, כנראה ללא שינוי במעטפת …
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חשבתי אולי לשדרג טיפה את הכ.מסך שלי ( gf4 ti 4400 ) , המעבד שלי ( 1.6@2.4 ) , עד איזה מידה הוא יהווה צוואר בקבוק ? אני לא גיימר רציני ,פה ושם אולי . מספיק לי להריץ משחקים ברזולציות גבוהות ( לא רואה הבדלים עם או בלי AA ככה שאין לי בעיה גדולה ) ... המחשב עובד מספיק מהר ככה שאני לא רואה טעם להכניס עוד 1200-1500 ש"ח ( שאין לי ) על מעבד ולוח . אני מדבר על כ.מסך 6600gt ומעלה ...
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
לאחר הרבה זמן שלא שיחקתי, הפעלתי את Need For Speed , אבל באמצע המשחק פתאום ריצודים, כאלו מופיעים עוד עצים ונעלמים... בטעינה בין השלבים יש ריצוד של פסים לבנים קטנים הולכים ובאים... חשבתי שאולי הכרטיס מתאמץ או שחם לו אבל כאשר יצאתי מהמשחק ראיתי שהטמפ' הגיע ל מקס' של 62 מעלות במאמץ במשחק, דבר שמוזר לי.. הטמפ' מראה שהכרטיס עובד טוב והקירור נשאר טוב... איפה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
משתמשים יקרים שלום רב, החלטתי לפתוח את הדיון הזה בכדי להבהיר כמה נקודות שאגע בהם בעוד כמה שורות כמו בכול פורום או בחיים שמחוץ לפורום יש מערכת חוקים. החוקים נועדו ליצור סדר בCHAOS שקיים בכול פורום, החוקים יותר מכך מועידים על מקצועיות הפורום וכמובן אנשיו שמשקיעים מעצמם בכדי לספק לכם את מירב המידע והעזרה הדרושה בעולם הטכנולוגי. לחלקכם, בייחוד החדשים יש בעיה של קריאת החוקים ויישומם, מה שעלול ליצור בעיות באופן השימוש השוטף בפורום, לאי נעימויות בין משתמש למשתמש ובייחוד לבין מנהל\מומחה למשתמש ולהיפך. מאז שאני מנהל בפורום זה,סדר ושמירה על החוקים תמיד נמצאו בראש וזה משהו שלא ישתנה הן בעיניי והן בעיניי חברי לצוות. הנקודות שאני מנסה להבהיר לכם הם : *דיונים בנוסח "דחוף" וש…
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הוא אצלי על 60HZ והאיידה מייעצת לשים אותו על 85HZ ... מה לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
השאלה היא, האם תיהיה אפשרות לשחק משחקים כבדים כמו: Crysis על ביצועים גבןהים ביותר עם מסך 22. וגם רציתי לדעת, לאיזה כרטיס אפשר להשוואת אותו. (יש לי מחשב עם כרטיס 9600gt שמריץ משחקים על ביצועים גבוהים, כמו Bad Company 2 וכו') תודה.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
יש הבדלים בין ה ATI RADEON לבין SAPPHIR RADEON ? כי ראיתי שההבדלי מחירים לא קריטיים, השאלה איך הביצועים
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום חברים! לחבר שלי אין חיבור AGP, ולאחרונה נשרף לו ה Geforce 3 ואין לו אחריות. אני צריך את העזרה שלכם בלמצוא כרטיס מסך PCI שיעבוד טוב עם המשחקים של היום (הוא לא ישחק ברמת פירוט גבוהה אז אין צורך בכרטיס יותר מדיי חזק) אבל לא במחיר מוגזם.. אשמח אם תעזרו לי..
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
Radeon X700PRO 256mb , 128Bit , DVI, PCi-Ex16, TV VIVO יש למישהו ביקורות על הכרטיס הזה? האם הוא מומלץ? אני יכול להשיג אותו ב 1200 ש"ח, האם יש משהו יותר טוב במחיר הזה תודה
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
8600 gts רושם לי שיש 512 זיכרון בכל תוכנה שבדקתי מוזר לי כי רשום באתר 256 מישהו יכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום! ברשותי X1950pro היום הייתה הפסקת חשמל, ולאחר שהפעלתי את המחשב, משום מה הכל היה מאוד חשוך, רואים, אבל בקושי. שללתי את האפשרות שזה המסך משום שהתפריט של המסך בבהירות המקורית שלו. שללתי את האפשרות שזה מהוינדוס משום שהכל חשוך גם כשהמחשב עולה בהתחלה. למישהו רעיון נוסף? תודה, סטס.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני יודע שהיום מודדים מסך בין היתר לפי זמן תגובה..על שני המסכים האלו שמעתי הרבה תגובות טובות בעיקר פה בפורום.. בהתחלה חשבתי על היונדאי כי הוא זול יותר..ואז שמעתי מעוד אנשים שהוויו סוניק מעולים...אז החלטתי להשוות ביניהם.. נכנסתי לאתרים שלהם.. קראתי את המפרטים הטכניים ויש כמה דברים שאני לא מבין... קודם כל ביונדאי אני לא מוצא את הזמן תגובה...ושנית כל נראה לי שההבדלים היחידים בין המסכים הם שבVP171B מוזכר HDTV ושם ה: Contrast Ratio 500: 1 (Typical) לעומת: 450:1 בQ17.... האם שווה להשקיע עוד 500 שקל בשביל הVP171B? מה בעצם ההבדלים ביניהם?! http://www.hyundaiq.com/pro_spec_q17.asp http://www.viewsonic.com/products/lcd_vp171b.htm תודה
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
תגידו איך הכרטיס נראה ??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=7858 או http://www.bjorn3d.com/Material/ReviewImages/gv-nx66t128d/nx66t128d-1.jpg ומה מקבלים באריזה המקורית ?
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חוץ מבמערך של ה-" Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB X2 מחיר - 1280 ש"ח" יש לכולם אופק שדרוגי מבחינת המחיר והביצועים מה הכי טוב לFULL HD בגיימינג כבד???
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
זה לא ת'רד כזה... כפי שאתם יודעים כבר אין ORB ל2000 סתם עיניין אותי לדעת כמה מחשבי העל של היום מוציאים בבנצ'מארק של לפני ארבע שנים... חוץ מזה זה בנצ' מצחיק http://www.pcworld.com/downloads/file_description/0,fid,8090,00.asp תורידו בהמוניכם
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-