כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום! לפי מה שהבנתי יש לי מחשב ישן עם כרטיס מסך חדש, שיחקתי במשחק יחסית איכותי "gta v" אז בהתחלה המשחק היה מגיב טוב ואחרי 10 דק' בערך זה היה נהיה מקוטע, אז נגעתי בכרטיס מסך, ואז המסך נתקע לגמרי, אז הפעלתי מחדש המסך והמסך לא הראה כלום, הבאתי אותו ל"תקן מחשבים" הוא אמר לי שיש בעיה במגעים, אוקי חזרתי יותר מאוחר חיברתי את המחשב הוא עבד הפעליתי את המשחק והוא הגיב מאוד לאט נגעתי נגיעה ממש קטנה בכרטיס ושיניתי רזולצייה במשחק ואז המסך התחיל לרצד ממסך "intel" לכחול וכולי' כיביתי את המחשב ואז הוא לא נדלק לגמרי. יכול להיות שהכרטיס מסך נשרף?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי אופציה להביא אותו ב2.5K האם מבחינת עלות תועלת הוא משתלם והאם אני צריך משו מיוחד במפרט בשבילו
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני קונה מחשב, כרגע הוא יוצא לי בסביבות ה 4300 , ואני יוכל להרשות לעצמי אותו בעוד 3 חודשים. האם בטווח הזה המחירים של ATI צפויים לרדת? (הכרטיס הוא 5850, והמעבד הוא AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core, כל המחיר של שאר הרכיבים דיי זניח). אני פשוט לא רוצה להרגיש ש"זמן החומרה" מתבזבז לי ואפילו המחירים לא ירדו בסופו של דבר.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי לכולם חבר טוב ביקש המצלמה לקניית כ.מסך הבנתי ש6600GT זאת קניה חכמה... יש לי אפשרות באותו מחיר את שני הכרטיסים האלו: Pointofview 6600GT או Leadtek - Geforce 6600GT מה דעתכם? אני אישית מכיר את Leadtek אבל לא את Pointofview , אבל זה לא אומר כלום תודה
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ₪938 כרטיס מסך: HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 256MB GDDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ₪1052 מה ההבדל בינהן חוץ מהמחיר כמובן? כרטיס ה HIS גם 256BIT? יש הבדל בין ה GDDR3 ו DDR3? מה אתם יותר ממליצים? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
נישרף לי ה8800GT ונגמרה לו האאחריות,עכשיו אני חייב כרטיס חדש ומהר,שיהיה מאייבורי מחשבים,המפרט שלי: E8400 @ 3.0GHZ GIGABYTE P35C-DS3 2GBRAM HEC POWER 500W יש לי התלבטות: ATi AMD HD4850 512MB - יושב לי בול מבחינת התקציב ATi AMD HD4850 1024MB - חורג לי דיי הרבה אבל אמרו לי שזה משנה. ATi AMD HD4770 512MB - אמרו לי שהוא מצוין והוא יוצא לי טוב בתקציב. אם יש לכם עוד הצעות בגג ה600שקל .. המסך שלי הוא 19אינץ'
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
המערכת : Q6600 Gigabyte G41M-ES2L G.skill 2 GB GTS450 1GB ספק כוח - HuntKey 550 ( נשללה בעיית ספק כבר ) . 3DMARK06 - 12,000 FPS נמוך ב COD החדש ( 25-40 FPS על ההגדרות הכי גבוהות רזולוציה 1440-900 ללא פילטרים VSYNC וכדו' ) , CRYSIS ועוד כמה .. עברתי כבר 3 דרייברים , 260.63 , 260.89 , והנוכחי 260.99 השאלות שלי הן : האם יש צוואר בקבוק עם הלוח/מעבד ? האם הביצועים הנמוכים נגרמים עקב כך שהכרטיס חדש והדרייברים שתומכים בו עוד "צעירים" ?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לגקנות מחשב ושמעתי שיוצאים או אמורים לצאת כרטיסי מסך חדשים gtx 260 gtx 280 עכשיו רציתי לדעת אם הכרטיסי מסך האלה יצאו כבר ובאיזה חנויות? או שיש תאריך שהם צריכים לצאת? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך ב300 ש"ח כולל משלוח מIvory ומצאתי שניים ואני לא יודע מה עדיף לי לקנות.ואני לא הצלחת להצליב בנצ'מרקים של השניים.אני מחפש לשחק מיינקראפט ופיפא 2013 בהגדרות medium את שאר מפרט המחשב הישן אפשר לראות מתחת לחשבון משתמש שלי.ואני אולי אשדרג ל4 ג'יגה ראם. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4875 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8755 אם אתם מעונינים יש לי אספקת כוח של powerman 400w
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי עד תקציב של 1000 גג אנוי בונה על הכרטיסים החדשים, אני רוהצ לדעת אם בשלב זה כדי לי להחליף את הכרטיס בסכום זה, או שעדיף לחכות משהו כמו חצי שנה, לא לחוץ לי בכלל, רוצה לשמוע הצעות. תודה
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לגל המשחקים הקרב ובא, בגלל הפרש במחיר הגדול בין GTX560 TI ל- GTX570 רכשתי בסוף את הזול יותר. האם יש כזה הפרש בביצועים שהפרש של 700 שקל שווים את זה?? המטרה לשחק משחקים על רזולוזציה הכי גבוהה והגדרות על מקסימום.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הוא יריץ לי משחקים טוב? כמו פרואבלושן, פאר קריי, ודברים דומים???
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס מסך GeForce 6200 128MB בחיבור AGP ואני רוצה לשדרג אותו כי הוא מיושן ומגביל אותי במשחקים מסוימים. המעבד הוא Pentium D 820 2.8GHz , מסך 20" ולוח אם: MSI PM8PM-V (MS-7222) (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN) אני מבין שיש בלוח רק חיבור AGP (תקנו אותי אם אני טועה) ולכן אני די בבעיה. האם יש כרטיסי מסך שיתנו שיפור לעומת ה6200 במחיר סביר? אני יודע שאי-אפשר להוציא הרבה מכרטיס מסך בחיבור כזה אבל אני צריך שיריץ את cod:MW2 שיוצא על LOW. נ.ב. הספק הוא 300W
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן, ראשית אני רוצה להגיד לכם תודה רבה אתם עושים עבודה חשובה ונהדרת לאנשים כמוני שקצת פחות מבינים ולא רוצים שירמו אותם. התייעצתי פה בעבר בנוגע לקניית מחשב ואכן קניתי מפרט דומה בסופו של דבר למה שהציעו לי כאן. המפרט שלי כרגע: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9400 GT 1.00GB זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את הכרטיס מסך כי אני רוצה שהמשחקים החדשים כמו (GTA V, WATCH DOGS) וכו ירוצו לי על HIGH. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לרכוש בשביל זה? (אני צריך משהו שיהיה טוב ל3 שנים הקרובות לפחות כי אין לי כוונה להחליף עוד כרטיס למחשב הזה) אני מחפש משהו מסדרת NVIDIA GEFORCE תקציב: באיזור ה1000 ש"ח. ת…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלכם לכם רצ"ב תמונה של המפרט טכני של הכרטיס לא מובן לי הכרטיס צריך להיות 740MHZ ? ואצלי מופיע 500 MHZ יש למשהו מידע ? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
היי . ה GTS450 שלי הגיע למעל 90 מעלות בזמן הפעלת COD:MW2 . העלתי את מהירות המאוורר ל70 , הורדתי OCCT , ערכתי מבחן של 45 דקות , והכרטיס מסך על 80 + מעלות יציב . ההתחממות הזאת התחילה בימים האחרונים ( אין OC אין שום שינוי מיוחד ) , ולפני הכרטיס מסך היה על 60 מעלות במאמץ ( גג ) .
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני סוגי מסכים 1. LG L1780U 2. SAMSUNG 710N בלי קשר למחיר מה יותר מומלץ תודה
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
היי מדוע רשום פחות?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט כבר זמן רב בין הדגמים המצויינים לעיל. אני עובד עם מק G5 בגרפיקה לדפוס ופוסט פרודקשיין. מחפש מסך איכותי תאימות צבע גבוהה (עדיף מסך שניתן לכיול). ידוע לי שסמסונג החליפו את שפורפרת ה Dimontron ל DynaFlat שמועה אומרת שהקודם היה טוב יותר....? ובכלל, האם כדאי את הסוני? דבר אחד בטוח עם הסוני- תופס פחות מקום... בקיצור, אני זקוק לעצה בתודה מראש MicMac
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כ.מסך GAINWARD 9500GT 1GB PASS DUAL DVI+HDMI זה כרטיס טוב לגרפיקה או צריך יותר טוב ואם צריך מה לדעתכם אשמח אם תוכלו לתת לי הצעה בסביבות 1000 שקל וגם הצעה לתקצבי של 2000 שקל
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך לחבר עד 600 ש"ח.אמור לשמש לאינטרנט,משחקים לא כבדים וצפייה בסרטים. רצוי חיבור dvi ויציאת tv . חשוב לציין שהבחור לא מתמצא במחשבים ולכן דרוש כרטיס שלא מחייב התעסקות רבה מידיי(עדכוני דרייברים תכופים וכו') יבורכו כל העונים...
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ההבדל במחיר בארץ הוא כ-500 ש"ח לא מצאתי את השוני במפרט הטכני האם מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
תגיד יצאו כבר מבחני ביצעוים להשוואות בין הכטיסים האלה? 2.תגיד איזה כטיס מסך הכי משתלם כולם בערך אותו מחיר...?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-