עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אתמול דוד שלי חזר מארצות הברית וביא לי אותו משם אני יודע שהוא לא יצאה עדיין אבל דוד שלי עובד שם הוא קבל אותו אז הוא הביא לי אותו מה הנתונים שלו אמרו שכמו 6800 הרגיל תודה

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by G-SHOCK,

שלום אני מחפש כרטיס מסך לחבר עד 600 ש"ח.אמור לשמש לאינטרנט,משחקים לא כבדים וצפייה בסרטים. רצוי חיבור dvi ויציאת tv . חשוב לציין שהבחור לא מתמצא במחשבים ולכן דרוש כרטיס שלא מחייב התעסקות רבה מידיי(עדכוני דרייברים תכופים וכו') יבורכו כל העונים...

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  3. או כל מקור אחר שנותן השוואת ביצועים בין כרטיסי מסך של ATI בדגש על X800GTO 128MB DDR3 מול X1600PRO 256MB DDR2 PCI-E תודה מראש על עזרתכם

• 13 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by israelisraeli,

שלום, האם אפשר להשתמש במאיץ הגרפי של intel שקיים בsandy/ivy bridge בנוסף לכרטיס החיצוני? כלומר, יש לי כרטיס מסך של saphire, עם ליבה של Radeon HD 5450 (1GB) ואני שוקל לקנות מחשב חדש עם i7/i5 אז אני אאלץ לבחור אם להשתמש בחיצוני או בפנימי? או שהם משתלבים? ואם צריך לבחור מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  5. Started by eli33,

קיבלתי עם הכרטיס מסך איזה משהו תוכלו לראות אותו בתמונה השאלה מה זה בכלל ומה עושים איתו הוא לא היה מחובר לכרטיס הביאו לי אותו בתוך שקית כזאת הכרטיס המדובר הוא ?6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E? GIGABYTE תודה מראש [attachment deleted by admin]

6. Started by Ghtm,

מקווה שכאן זה המקום, אם לא יעבירו... יש לי כרטיס מסך 7800GT (של GIL אמנם, אבל עדיין) ולפי מה שידוע לי קיימת אצלו פונקצית הVIVO. (מן הסתם הוא בא עם כבל VIVO ורשום על האריזה שלו שאחת הפונקציות שלו היא VIVO...) הוא בא עם כבל שבצד אחד מתחבר לחיבור מסוים בכרטיס המסך ובצד שני יש לו שישה חיבורים (כל שורה חיבור...): SVIDEO IN SVIDEO OUT Pr Pb/Comp Y Video in עכשיו: - האם מישהו יודע איך אפשר לחבר אותו (לממיר Hot קיים/טלויזיה...) ולהשתמש בו? - האם צריך לקנות איזשהי תוכנה על מנת לראות טלויזיה בעזרתו? איזה אם כן? - אם בעתיד אני אקנה Wii, הדבר הזה יכול לשמש ככה כטלויזיה? אני אוכל לחבר את הWii למסך בVIVO? בקיצור, אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מדריך לחיבור ושימוש …

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  7. יש לי DVD Rom במחשב, וקניתי לא מזמן Leadtek GeForce 4 TI 4200 64 Mb ויש לי 2 שאלות: 1) יש לו VIVO? 2) מה תהייה האייכות של הדי ווי די אם אני אחבר תמחשב לטלוויזה, אם משהו יודע..?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by LiorZi,

יש הבדל של כ-50 שקל פחות לטובת ה-sapphire האם יש הבדל בינהם? או שפשוט עדיף לי לקנות את הזול מבינהם?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  9. שלום לא משנה מצאתי פתרון ..

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by wrecker,

לפעמים נדמה לי שכל מה שעושים בכרטיסי מסך זה להוסיף עוד סטריים פרוססורס ועוד זכרון ועוד MHZ ואז קוראים לזה בשם חדש.. אני שואל למה לא עושים נגיד כרטיס עם 4 ליבות של דגם ממוצע, 2 GB זכרון ופי 2 סטרים פרוססורס? הרי אם עושים CF או SLI בכרטיסים ממוצעים מקבלים תוצאות טובות שלפעמים עוקפות כרטיסים יקרים.. אז למה לא 4?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  11. מיעוט של כותרים מובילים אשר תומכים במערכים מרובעי ליבות גראפיות הביא את מפתחת השבבים לדחות את השקת כרטיס המסך העוצמתי ביותר שלה חדשות מעניינות מגיעות אלינו מביתה של AMD. מפתחת השבבים מסאניוייל הודיעה כי כרטיס ה-Fury כפול ליבות ה-Fiji שלה, שהוצג לנו באופן ראשוני לפני חצי שנה, לא יגיע השנה, אלא רק מתישהו במהלך השנה הבאה. הסיבה הרשמית לכך היא רצון להתאמה מיטבית עבור מערכות המציאות המדומה שמיועדות להגיע אלינו בקרוב, או במילים אחרות ה-Oculus וה-Vive. עם זאת, באתר anandtech הציעו הרחבה משלהם לסיבות של AMD – ומספרים כי דווקא המצב העגום בשוק המשחקים של 2015 בכל הנוגע למערכי SLI ו-CrossFire הוא האחראי המרכזי לעיכוב. הקודקוד האחרון ברביעייה הגדולה של AMD מתעכב …

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by מגן,

הזמנתי מסך של CTX דגם PF705 ??לא PR711 הידוע לשמצה בפורום יש לו נתונים מדהימים ביחס למחיר שלו[ 1040 בלבד]ולחברה המצליחה [CTX] והשפופרת מסך שלו היא LG FLATRON עים ביצועים טובים בהרבה מדגם LG F00B שגם ידוע כאיכותי: שימו לב לנתונים: CRT size ( " / cm ) 17 Stripe Pitch (mm) 0.24 CRT type Xtron ® Non-glare / Anti-static / Anti-reflection yes Horizotal Freq KHz 30-86 Vertical Freq Hz 50-160 Pixel Rate ( MHz ) 180 Maximum Resolution 1600 x 1200 PC Compatibility : 640x480 up to 160 Hz 800x600 up to 136 Hz 1024x768 up to 106 Hz 1280x1024 up to 80 Hz 1600x1200 up to 68 Hz כדאי לכם לבדוק ,אני הולך עליו ורציתי לשמוע בקורת ממי ששמע…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  13. אני מחפש כרטיס מסך למשחקים התקציב הוא עד 800 ש"ח אבל אם יש משהו שלדעתכם שווה תתוספת של עוד כמה מאות שקלים אז תגידו... אני מחפש גם אתרים איכותים ואמינים עם ביקורות על כרטיסי מסך ואם אתם מכירים איזה אתר שמראה איך משחקים שונים נראים עם הכרטיס מסך הזה בהגדרות שונות... נ.ב יש לי LCD 12MS, זה אלול לפגוע בביצועי הכרטיס מסך? אם כן באיזה צורה? (משמעותית?) תודה רבה ויום טוב לכולם =)

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  14. בפנדה מוצע הכרטיס RADEON X800PRO 256MB GDDR3 של SAPPHIRE, ב2800~ שקל. מוצע שם גם RADEON X80XTP X800XT 256MB GDDR3 VIVO, של חברת ELSA, ב3100~ שקל. ועכשיו לשאלות: איזה כרטיס כדאי לי לקחת מבין השניים. אני לא מכיר את חברת ELSA, לא יודע עד כמה כדאי לקנות ממנה, SAPPHIRE ידועה באיכות הכרטיסים שלה ולכן תכננתי ללכת על הפרו בהתחלה. האם הכרטיס הזה של ELSA הוא כרטיס RADEON X800XT או כרטיס RADEON X800XT PLATINUM EDITION?

• 14 תגובות
    • 746 צפיות
  15. לי Nvidia GTX 650 מחליף ל - GTX 760, דיון מהנה

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by zoyaniv,

אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה ב 400 שקל בערך חשוב לי שיהיה לו שלט ושיהיה לו חיבור לממיר של הכבלים (מה שיש לכולם בערך) אני ישתמש בו לראות טלוויזיה ורדיו במחשב ולא יותר לא צריך פיצרים של ווידאו וכאלה

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  17. המחירים מתחילים לצנוח או שהם התבלבלו ? http://www.wcs.co.il/Product.asp?productid=422

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  18. חברים יקרים ברצוני לרכוש מחשב חדש עם לוח אם שתומך כרגע ב PCI EX רגיל וכרטיס מסך 640 MB GTS החלטה שלי... עכשיו רציתי לשאול האם כדאי לבצע את הרכישה עכשיו או לחכול לאיזו גרסה חדשה של הכרטיסים שאולי תתמוך בעצם ב PCIEX2 . כלומר יהיה ניתן לעשות שימוש ב PCIEX הרגיל בעוד שנה וחצי אם ארצה לשדרג כרטיס מסך?!. לסיכום לקנות עכשיו או לא?! ואם כן אז תנו לי כרטיס בבקשה ב 2000 ש"ח תודה.

19. Started by Bakshi1,

אוקי, יש לי ת x1950pro. אני משחק הרבה ב cod4 ברשת. אתמול רציתי לשחק קצת בסינגל פלייר ולא יכולתי, כול שנייה יש ארטיפקטים והמחשב קופא עד לריסטרט ידני. לא שיחקתי ב cod4 כחצי שנה ואתמול חזרתי לשחק בו. חשוב לציין שהבעיות בסינגל קורות תוך 5-10 דקות ואילו במולטי אין בכלל בעיות! (שיחקתי בומלטי כמה שעות אז אני יודע...)מישהו יכול לעזור לי איך לפתור תבעייה המעצבנת הזאת? תודה...

20. Started by gshoshan,

יש לי כרטיס מסך ATI X800 חדש. לאחר התקנת חלונות המחשב זיהה 2 DISPLAY ADAPTERS חדשים. סירבתי שהוא יתקינם ועידכנתי ידנית את הדרייברים החדשים מבית ATI : 5.4. המחשב זיהה בהצלחה 2 DISPLAY ADAPTERS (ראשי - מחשב, משני - TV). ב RESET הבא המחשב התעקש שהוא מזהה 2 נוספים אך הוא לא מוצא להם דרייברים. הוא משאירם עם סימן שאלה צהוב (במסך HARDWARE PROFILES). למה זה קורה? מה אפשר לעשות? האם יש דרך אחרת להתקין?

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  21. מדובר על מחשב ישן מאד P4 2.4. חשבתי על כרטיס ATI 2400HD שראיתי באיזור ה 300 ש"ח. האם יש קניה טובה יותר? יש צורך ב 256 או 512? אני מתכנן לנגן 720 ואולי לעתים רחוקות 1080 (המסך הוא 720 אבל לפעמים יוצא לנגן גם 1080 כי זה מה שיש). bs player תומך בהגדרות של תמיכה חומרתית של הכרטיס מסך? אשמח להסתבר על תוכנות מתאימות. תודה רבה מראש רום

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by JSK,

היי, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הזה: http://tms.co.il/product/5235 1. הוא יותר טוב מה 8800GS? 2. יש הבדל משמעותי בינו לבין שאר ה9600GT שמצדיק את המחיר? (http://tms.co.il/search/?q=9600gt) 3. הוא פחות טוב מאחיו ה Sonic? 4. מישהו יכול להגיד לי את התדרים שלו, כי לא מצאתי בשום מקום ביקורת או משהו לגביו (לא לגבי ה SONIC ואני לא יודע אם הם אותו הדבר). מצטער על החפירה ותודה רבה!

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by David_Beckham,

everything about them clocks who's more payable who's better g card 8600GTS MSI OR 8800GT LEADTEK tnxx for help

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  24. חבר'ה עבודה עם שני מסכים או מסך וטלוויזיה במצב clone משפיעה איכשהוא על הביצועים? תודה

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by Radeon38,

טוב אני רואה שצריכת ההספק של הכרטיס מסך עולה בצורה די ליניארית ככל שהוא מתקדם וחזק יותר. השאר האם יש פיתרון לספק מתח משני לכרטיס המסך שלא יחובר ללוח אם אלה ישירות לכרטיס.כרטיס שצורך לבד 500 600 וואט לא יכול להתחבר לספק הראשי ולאפשר למחשב עם 4 דיסקים קשיחים בממוצע (שלי לפחות ) לעבוד בצורה חלקה. הבנתי שיש משהו כזה שיושב במפרצונים של ה CD ROM אבל לא התעמקתי כל כך בנושא. שאלה נוספת שלי האם במיקרה כזה צריך שני ספקי כח במחשב אחד לכרטיס מסך ואחד למחשב???

• 9 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.