כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני לא חושב שהבעיה נובעת מהכרטיס... ה-AA/AF לא מופעלים....קינפגתי כבר בעזרת RAGE 3D אך בכל זאת ה-FPS עומד על 30 בערך ~ בעבר הבעיה הייתה קיימת אך בעזרת פקודות מסויימות של ה-CONSOLE ומידע על כמה לכוון את הפקודות האלו חזרתי למוטב וה-FPS היה מיוצב ב-70-99 ! למישהו יש מושג מהן הפקודות האלה ?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=70&sub_id=175# http://tms.co.il/product/6157 אני מעדיף בעקרון קירור פסיבי וזה הכי זול שראיתי, אבל איך הקירור שלו באמת? והאם הוא יוכל להחזיק טוב במארז לא מאוורר טוב כל כך ( 3X80)?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום יש לי לטפטופ של לנובו Y330 (לא מוכרים את הדגם הזה בארץ,הוא מחו"ל) במשחקים יש לי מריחות של הגרפיקה, כמו פסים או כתמים שלא קשורים לכלום ומפריעים למהלך המשחק... למה זה? מפרט: INTEL duel core 2.4ghz 4gb ram intel hd grapichs 3400 series מערכת הפעלה win7 ultimate 64 bits עזרה בבקשה!
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היה לי 6800LE שהיה מציג לי סרטים בטלביזיה בלי שום בעיות (קליק ימני על הסרט ואז הצג בטלביזיה וזהו - יש סרט). לצערי הכרטיס נשרף השגתי לי 9600XT. הבעיה היא שכשאני מגדיר למחשב שיוציא גם וידאו לטלביזיה, הוא מוציא את האות ב-1024X768. כמובן שהטלביזה הפשוטה שלי לא מציגה כזאת רזולוציה ומה שקורה זה עם העכבר אני יכול להזיז את התצוגה כך שכל פעם אני רואה רק חלק מהמסך. הבעיה היא שאי אפשר לראות ככה סרטים! אני לא יכול לראות את כל הסרט!!! מישהו יודע איך אני יכול לשנות את ההגדרות כך שהמחשב יתיחס לטלביזה ברזולוציה נורמאלית?
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של gigabyte z97x gaming 3 הלוח תומך בsli והשאלה שלי אם שווה לי להשקיע בכרטיס של amd כי אני משתמש ברזולוציה 1080-1920 שזה מושלם ל-480 כולל הצריכת חשמל המאוד נמוכה אבל אז הלוח אם שלי פשוט לא בא לידי ביטוי וגם לעתיד שאני ירצה לבצע מערך אני יצטרך לקנות 2 כרטיסים. עדיף פשוט להשקיע ל1070 למרות החוסר מימוש לכרטיס? בכול אופן מעוניין לשמוע עוד דעות תודה לעונים...
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחבר למחשב 2 מסכים כך שכל מסך יציג משהוא אחר וגם לשלות בעזרת 2 מיקלדות אלחותיות במחשב כך שכל מיקלדת תהיה שיכת למחשב אחר בקיצור אפשרי לעשות 2 מחשבים ממחשב אחד???? תודה.
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס והצלחתי לחבר 2 מסכי 19 אינצ' וטלויזיה 32 אינצ'. החיבורים שעובדים הם DVI HDMI AND DP. הצלחתי לחבר בין שלושת המסכים שיעבדו כתור מסך אחד ארוך דרך הcatalyst עם רזולוציה של 3840X1024 עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את 2 המסכים רגיל לאורך - להרחיב תצוגה. ושהטלויזיה תראה לי מסך אחד שלם בלי קשר לחלוקה. יש אפשרות לעשות דבר כזה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני צריך כ.מסך שישמש אותי לבינתיים עד לשדרוג. אני מתכוון לחכות איתו עד לבערך עוד שנה, עד עכשיו ה 9700 שלי סיפק אותי ככה שאין לי דרישות כ"כ גבוהות. עדיף כרטיס מנועה. מה אתם אומרים על 7600GS? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5254
-
- 14 תגובות
- 782 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה לראשונה עם התקנת win8 , לצערי מאז בכל פעם שאני מפעיל משחק או משהו זה חוזר. לאחר מספר ניסיונות של עדכון דרייברים שלא פתרו דבר החלטתי לחזור לwin7 . פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש הכל אך עדיין הבעיה חוזרת על עצמה , מדובר בכרטיס 7970 בגרסת OC מהמכירה הקבוצתית ולפני התקנת win8 הכל עבד חלק. אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה ...
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לפני שנה, שקניתי את המחשב שלי (2.8C , Asus P4P800 , Radeon 9800PRO) , התוצאה שלי ב3DMark01 הייתה כל פעם בסביבות 17700. לאחרונה החלטתי לפרמט את המחשב, ולהתקין 3DMark, ולהפתעתי התוצאה ירדה בכ1000 נקודות, ל16500 בערך. חשבתי על הגורמים שיכולים לגרום לזה, אבל לא מצאתי כלום. אני חושב שהבעיה היא לא הכרטיס מסך, כי בניגוד ל2001, ב2003 התוצאה עלתה לי ל6000 מ5800. יכול להיות שפשוט החומרה התיישנה והביצועים ירדו? אני משתמש בדרייברים 4.7, תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
זה למחשב חדש שאני קונה בחודש וחצי הקרוב ה-radeon hd3850 גירסת 256MB של חברת Sapphire ה-GEFORCE גירסת 320MB של חברת Zotac חשוב לציין שהלוח הוא עם צ'יפסט nForce 630i אז חברה אם מישהו יכול לעזור לי אז אני ישמח
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, קנית את הHD4350 והופתעתי לגלות שהציון של הAERO בווינדוס 7 השתנה ל3.7 כשהכרטיס OB שלי (3100 INTEL) היה על 3.9... כמובן התקנתי את הדרייברים מאתר ATI. מה שמוזר זה שציון הגרפיקה הוא 5.8 זה הציון אגב לכל שאר הקטגוריות.. קיצור מישהו יכול להסביר את זה? יש פה עוד מישהו עם הכרטיס הזה שיכול לאמת את זה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום .. אני רוצה לשדרג כרטיס מסך .. תקציב שלי עד 500 שקל ועדיף כמה שפחות... המערכת שלי עכשיו היא כזאת : AMD 4200 אני עושה לה OC לוח אם: K9N Ultra 2GB Ram ספק 450W של EZ COOl זה די דחוף.. ואני צריך סניף פה בחיפה .. תודה לעוזרים :-)
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
האם כרטיסי 8600\8500 יצאו גם ב AGP ואם כן האם אפשר להשיג אותם בארץ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף הכ.מסך..תתנו לי הצעות ב700 שקל בערך תודה..הוא יכול להסתפק במשו צנוע הוא לא גיימר רציני ולא צריך גרפיקה בשמיים ..בעיקר לסרטים ותוכנות פשוטות מחשב בן שנה Foxconn 915A01-P Intel Pentium 4E, 3200 MHz (16 x 200) 512 MB (DDR SDRAM) RADEON X300 Series (128 MB) RADEON X300 Series Secondary (128 MB) Disk Drive WDC WD1600JS-55NCB1 (149 GB, IDE)
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס הזה למי שמשחק פחות ......... אבל ישתמש הרבה ב VIVO לעריכת וידאו הנה הכרטיס http://europe.hercules.com/showpage.php?p=88&b=1&f=1 לא מצאתי את מהירות המעבד הגרפי ואת מהירות הזכרון .. אולי משהו יודע .. אגב המחיר מוצע ב 1,490 ש"ח במקום 1703 ש"ח כדאי ?? יש לי כרטיס של ATI RADEON 9500 PRO רק חסר לי ה VIVO מה דעתכם
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה ST LAB של כרטיסי מסך.........היא טובה איך הביצועים לעומת חברות אחרות......תודה לעונים!
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך טוב לgaming תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך לhd 4670 איזה דגם הכי עדיף? חשבתי על msi מksp ב420 יש לי לוח עם ציפסט945 מעבד e6300 1.86 מסך 19 אינץ' ספק 400w זיכרון 2gb
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים,אני קונה את הכרטיס גם בשביל לנגן סרטי hd ב-720P ובשביל משחקים,שאני יראה סרטים אני יחבר את המחשב למסך 37 ברזולוציה של 1366X768 ושאני יגלוש באינטרנט וישחק במשחקים אני יהיה מחובר ל- LG 1960TR שהרזולוציה שלו היא 1280x1024 איזה כרטיס עדיף?
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
התחלתי לנקות אותו כמו מסך רגיל ופתאום גיליתי כתם, אז התחלתי קצת לשפשף וגיליתי עוד אחד.. אני אידיוט :'( מה לעשות?? יש לי כאלה כתמים עכשיו ... אפשר לסבול אותםמ פחות או יותר, אבל האם זה מזיק ?? זה לא אמור מגן להיות מפני הקרינה ? חשבתי אולי אפשר לקנות משחה מיוחדת של החומר הזה שאפשר למרוח אותה על הכתמים.. יש איזה פיתרון? מה עושים במצב כזה ??? ? *אם זה לא מתאים לפורום בבקשה תעבירו כי אני לא מצאתי אחד שיתאים.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הי, חיברתי ממיר DVI ליציאת כרטיס מסך ATI 9800 PRO וחיברתי לו מסך אנלוגי - חיבור VGA רגיל - ואין תמונה. בנסיון חיבור מיציאת ה DVI למסך עם כניסת DVI - ללא הממיר - התקבלה תמונה. ניסיתי שני ממירים שונים והם לא עבדו. האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות הדרייבר כדי להציג תמונה? (דרייבר 5.11 של אומגה - וגם דרייבר מקורי של ATI לא הועילו). זה אמור לעבוד למיטב הבנתי (אחרת למה שמו את הממיר בקופסה?) תודה על עזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
Heya. אוקיי, יש לפטופ עם כרטיס מסך של אינטל, 965 אקספרס. אני מנסה להפעיל את המשחק LineAge 2 והוא מביא לי שגיאה "The game may not be consistant because AGP is deactivated. Please activate AGP for consistancy" ו... אין לי מושג מה לעשות ואיך להפעיל את הAGP. אשמח לעזרה, תודה ;D . זה פרטי השגיאה- 2008.8.24 02:04:01 OS : Windows Vista 6.0 (Build: 6000) CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1829 MHz with 2037MB RAM Video : Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (1537) Assertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [line: 185] History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- TLazyArray<< <- FMipmap<< <- …
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני יודע שנושא ה 7600GT, חרוש אך אני מעוניין בהתייחסות אישית לגבי שימושו עם המפרט הבא. אני יודע שהמפרט חלש יחסית, אך עם הזמן אני מתכוון להרחיב את הזכרון...המטרה שלי היא בעקרון הרצת רוב המשחקים על רזולוצייה וביצועים רגילים - כמעט גבוהיים (היום עם הכרטיס הקיים- 6200TC אני בקושי מריץ BUMPY). בגדול, השאלה שלי אם ישתלם לי בכלל להשקיע בכרטיס מסך (845 ש"ח) שיכנס למפרט הזה, או שעלי להמתין בסביבות השנתיים עד שאני יקנה מחשב חדש...(יש לציין שנתיים יבשות ממשחקים) *יש לציין שהמעבד הוא מסדרת ה 64BIT -775 *הזכרון - KINGSTONE - 512MB, 533MHZ *אין לי מושג את חברת הספק רק ידוע לי שהוא פועל בהספק של 450W
-
- 13 תגובות
- 781 צפיות
-