עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by -Tal-,

שלום היום קיבלתי את המחשב החדש עם Sapphire ATI HD4850 Vapor-X 1GB, נכנסתי לאתר של ATI לחפש את הדרייבר שמתאים לי, והגעתי לכאן: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=win7/windows-7-64bit הורדתי את הלינק הראשון שזה ATI Catalyst™ 9.10 Suite for Windows 7 (64 bit) והתקנתי. עכשיו שאני נכנס לתהליך של הCATALYST אני רואה ככה: רציתי לדעת אם זה בסדר, יש לי אפשרות ללחוץ על BASIC למטה ולהתחיל התקנה של עוד משהו... שאין לי מושג מזה. רציתי לדעת איפה אני יכול לשלוט על מהירות המאוורר וכו'... אני לא חושב שהתקנתי כמו שצריך את הדרייבר. איך אני יכול לוודא את זה? בעיה נוספת היא שאני לא יכול לשנות את הרזולוציה של הטלויזיה שלי (LCD 32") שמחוברת בעזרת כבל VGA.. רואים מתוח ונ…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by DaMn18,

אני חושב לקנות מסך LCD 17" בעתיד הקרוב ולא יודע מה הכי כדאי (בינתיים עוד לא מתייחס לשאלת התקציב, רק לאיכות המסך). כמובן שאחת התכונות החשובות היא קצב רענון נמוך מ 25 (כלומר 16 או 20 ms לכל היותר). אחד המסכים שנתקלתי בו הוא : http://www.viewsonic.com/products/lcd_vp171b.htm מה אתם אומרים ? ושאלה חשובה !! מי היבואן הרשמי של Viewsonic בארץ ? לא כתוב באתר של החברה :\ תודה.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  3. Started by guy_b,

הכרטיס הולך להיות משוחרר בקרוב, והוא יבוא עם הזכרונות של סמסונג 1.1 במהירות 1700MH ליבה עם 32 צינורות עיבוד במהירות של 700MH בתהליך יצור 90NM .זה היה כרטיס מטורף! http://www.theinquirer.net/?article=28227

4. שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך של ATI מדגם Radeon HD4800 . לכריס מחוברים מסך של viewsonic בחיבור DVI וטלויזית LCD של סוני בחיבור HDMI. בדרך כלל כשאני רואה סרטים אני מפעיל את הטלויזיה ע"י התוכנה של ATI ע"י extended desktop ולאחר הצפיה אני מבטל את הטלויזיה. היום הפעלתי את הטלויזיה כרגיל רק שלא ביטלתי אותה לאחר הצפיה והכנסתי את המחשב למצב standby עכשיו כשהדלקתי את המחשב שוב על המסך הרגיל לא רואים כלום והמחשב כאילו לא מזהה אותו , אני יכול לראות את הדסקטופ הרגיל על הטלויזיה בלבד ורק אותה המחשב מזהה... זה קרה לי לפני יומיים אבל אז פשוט עשיתי ריסטרט למחשב ובאותו רגע ניתקתי את הטלויזיה מהמחשב והמסך הרגיל התחיל מיד לעבוד. הפעם ניסיתי כל דבר אפשרי כולל לחבר את המסך ליציאת VGA ושום ד…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  5. חיפשתי בכל מקום ומצאתי רק ב- KSP , מישהו יודע אם יש עוד חנות חוץ מ-KSP?

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  6. שלום, רציתי לעשות אופטימיזציה למחשב שלי, כרגע אני מקבל 5997 3DMARKS . רציתי לדעת אם יש משהוא שאני יכול לעשות שלא כולל OC או קניה של חלק חדש למחשב. תציצו בפרט שלי לפרטים נוספים. המון תודות. יאיר.

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by tidan26,

שלום! ברצוני לקנות מסך מחשב של dell דגם: u3011 יש לי כרטיס מסך bfg gtx295 האם זה ישפיע לי על איכות התצוגה של המסך למרות שהוא יהיה מחובר עם כבל dual link dvi ויעבוד על רזולוציה מקסימלית של 2560 1600 ? ??? המפרט שלי: <<< System Summary >>> > Mainboard : Asus Rampage II GENE > Chipset : Intel X58 > Processor : Intel Core i7 Extreme 975 @ 3333 MHz > Physical Memory : 12288 MB (6 x 2048 DDR3-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce GTX 295 > Hard Disk : WDC (1000 GB) > Hard Disk : WDC (1000 GB) > Hard Disk : WDC (1000 GB) > Hard Disk : WDC (320 GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVD-RAM GH22NP20 SCSI CdRom Device > DVD-Ro…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  8. יש למישהו פתרון ? הדרייברים החדשים יותר טובים מבחינת ביצועים /איכות תמונה , אבל NVIDIA פסחה על אפשרות הVIVO . רק בדרייברים לפני ה81 ניתן להפעיל את הVIVO המדובר .... אם מישהו יכול לתת עצה אני אודה מראש הגולש ...

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  9. שלום לכולם. רוצה לדעת מה הבדל בין כרטיס 8600GT ל-8600GTS?? האם כדי לי לקנות את 7600GT או אחד מן הכרטיסים הנ"ל?? ??? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by WarSoul,

שלום , חבר המליץ לי ללכת על שני כרטיסי 5750 בקרוספייר מאשר כרטיס 5850 אחד , מה יותר חזק ?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  11. שלום רב, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך הנוכחי שלי GEFORCE 8800 (מתגעגע לימיי הגיימינג שלי ). המפרט שלי: מעבד Q6600 לוח P35-DS3 זיכרון 8GB DDR2 6400 ספק CORSAIR HX520 אני משתמש במסך מחשב 22 שעובד ברזולוציה של 1680 * 1050 ובמסך טלוויזיה 32 שעובד ברזולוציה של 1360 * 768. חשבתי ללכת על 6950, השאלה האם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק? אשמח לתגובות והמלצות נוספות. תודה מראש לכל העוזרים, גיל.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by A.I.,

שני הכרטיסים אותו הדבר אבל החברה שונה. ה-INNOVISION עולה כ-650 ש"ח ושל הASUS כ-900 ש"ח השאלה שלי היא: למה? בתודה מראש לכול העוזרים.

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  13. אז ככה, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ואני זקוק לעצות כי אני לא הכי מבין בזה. בקצרה מדובר במחשב ממוצע, Pentium4 2400 Ghz 512 ram. עכשיו הכרטיס מסך שלי הוא די חלש, מדובר ב Geforce 4 mx, ואני מעוניין להחליף אותו ב: Geforce 5700fx 128 bit 256Mb של Gigabyte. עכשיו השאלה שלי היא אם הכרטיס שבחרתי [ אחרי בדיקות קלות פה ושם] הוא סביר, או טוב, אם שווה לרכוש אותו וכו'. בתחשב בזאת שהתקציב שלי עומד על גג 800 ש"ח. אם חלק מכם יודע על כרטיסים יותר טובים באותו טווח של מחיר אשמח לשמוע גם :} תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by FARKOOSH,

שלום. הציעו לי לרכוש X1800XL מתוצרת ASUS במחיר מפתה יחסית. ראשית, רציתי לשאול איך הכרטיס עצמו והאם הוא יריץ כמו שצריך משחקים גם על מסך 19 אינץ' שאני מתכנן לקנות יחד עם המחשב החדש. שנית, מאחר ואני קונה מאדם פרטי - האם יש דרך כלשהי לוודא שהכרטיס אכן ללא שימוש? הוא הסביר שהוא החליף אותו בחברה בחו"ל ובינתיים קנה חדש או משהו כזה. שלישית - הוא טוען שהכרטיס מגיע בקופסא ועם הערכה המלאה, למישהו יש מושג מה הבאנדל של X1800XL מבית ASUS? בתודה מראש, FARKOOSH :-)

• 12 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by ruler,

אפשר לקבל תוכנה שבודקת זאת? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  16. איזה מהכרטיסים האילו חזק יותר לגיימינג? Sapphire R9 280X 3G GDDR5 Dual-X אוEVGA GTX770 Dual ACX SuperClocked 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  17. Started by moshe_ha,

מה אתם אומרים עליו במחיר של 700 ש"ח למשחקים... דרך אגב האם ההבדלים בינו לבין ה-LG700P גדולים? כי אני רואה שהוא מגיע לרזולוציות גבוהות 1600X1200 וגם ל-85HZ

18. http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTQ2MSwxLCxoZW50aHVzaWFzdA== אנא - אל תגיבו בת'רד זה אם לא טרחתם לקרוא את המאמר שבלינק הנ"ל. כשזה מאחורנו, האם לדעתם hardOCP צודקים? האם רק הדרך שלהם נכונה ושאר הביקורות ברשת לא משקפות באמת את הביצועים בזמן אמת של כרטיסי המסך הנסקרים? אותי הם הצליחו לשכנע, מה אתכם ולמה?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  19. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GTX 260 896MB TOP GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E והבנתי שהמתח שהוא דורש ב full load הוא 309 וואט וב idle הוא בערך 184 והספק שאני רוצה לקחת הוא VX 450W Active PFC 12cm Fan השאלה שלי האם המתח שלו יספיק לי לכרטיס מסך ולשאר המחשב ?

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by E-tay,

עכשיו יש לי geforce3 ti200 128mb ואני קונה redeon 9700 אני רוצה לדעת אם אני ירגיש הבדלים משמעותיים במשחקים ובכלל בוינדווס?

21. Started by Ashand,

8800GTX/ 575MHz/GDDR3(DDR3)/ 1800MHz/768MB/384-bit/PCI-Express x16/ של GIGABYTE אני נוסע לקוריאה השבוע ושם הוא עולה 650 דולר שזה 2600 שקל....שווה להביא במחיר כזה?

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  22. עדויות חדשות מצביעות על כך שדגם הגיימינג הנייד של NVIDIA יזכה לתוספת ביצועים משמעותית בקרוב האתר notebookcheck מדווח, בהתבסס על מקור אלמוני, כי ב-NVIDIA מכינים וריאציה חדשה עבור כרטיס ה-GeForce GTX 965M הנייד, אשר עשויה לשאת את אותו שם הדגם בדיוק – או אולי להיקרא GTX 965M Ti, בדומה ל-GTX 960 Tiהשולחני שלכאורה נמצא אף הוא בדרך לחנויות. שיפורים נוספים בתהליכי הייצור הם ככל הנראה אלה שמאפשרים את הפיכתה של הגירסה החדשה למציאות – ה-GTX 965M Ti עדיין יתבסס על אותה ליבת GM204 כמו קודמו, עם אותו מספר יחידות עיבוד, אך ההבדל יהיה תדר עבודה מירבי במצב Turbo Boost של כ-1,151MHz, לעומת כ-950MHz בלבד כיום. המשמעות הינה תוספת של כמעט 20 אחוזים לביצועים, כנראה ללא שינוי במעטפת …

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by liram21,

שלום לכולם, ברשותי PNY GTX570, הוא היה בבדיקה לפני שבועיים אצל RSM (נפילות FPS ב-BF3) ולא זוהתה שום תקלה. ויש לי כרגע בעיה, אני לא יודע מה קורס אם זה ה-כ.מסך או הדרייבר כשאני סתם משוטט לי באינטרנט ושומע שירים פיתאום אני שומע כזה תקיעה בקול ואז מסך שחור ואז הוא חוזר חלקית כשאין באפשרותי ללחוץ על שום דבר - רק לעשות ריסטרט למחשב. או שלפעמים הוא נתקע ואז רושם לי שההתקן הגראפי קרס ושיחזר עצמו משהו כזה ואז הוא רושם את הגירסה של הדרייבר. לפני כמה דקות זה קרה ועשיתי ריסט ולאחר דקה במחשב זה שוב קרה. המחשב חדש פחות מ-4 חודשים אצלי ! RSM אמרו לי לבוא ולהחליף לחדש, אם אני הולך אז אני יילך כי יש לי עוד בעיה עם OC, אז זה כבר פחות משנה. אבל יש דרך לנסות לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by boom!,

מה עדיף לי לקנות? PX6600 GT TDH EXTREME 128MB 128bit DAC550Mhz +DVI +TV Out או לשלם יותר ולקנות Gigabyte Radeon X800XL 256MB 256bit VIVO +DVI +TV Out

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  25. Started by israelisraeli,

שלום, האם אפשר להשתמש במאיץ הגרפי של intel שקיים בsandy/ivy bridge בנוסף לכרטיס החיצוני? כלומר, יש לי כרטיס מסך של saphire, עם ליבה של Radeon HD 5450 (1GB) ואני שוקל לקנות מחשב חדש עם i7/i5 אז אני אאלץ לבחור אם להשתמש בחיצוני או בפנימי? או שהם משתלבים? ואם צריך לבחור מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים