עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה לדעת מה עדיף בקשר לביצועים במשחק סרטים . הם בערך אותו איכות לא ?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by myossi0,

לימישהו יש תמפרט שלו או משהו עליו ועל תאריך היצאיה שלו... :s05: והאם הוא יהיה מענה מספק ל1600 של ati

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by danielel,

DualView חסר ב-GTX260. קיימות רק אופציות CLONE וSPAN האופציה היתה קיימת בכרטיס הקודם שלי 8800GTS ונעלמה בעדכוני גרסאות אז פשוט השתמשתי בגירסא ישנה ועשיתי לה UPDATE. עם הכרטיס החדש זה לא עובד. יש דרך פשוטה יותר?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by alexrta,

תמליצו על כרטיס שניכנס בסלוט PCI וגם עובד טוב ושיתמוך ב-HARDWARE T&L

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  5. Started by Lith,

היי, חושב על שדרוג כרטיס מסך, השאלה שלי כמו בכותרת האם CORSAIR 450W מספיק לHD6950? אם לא אז האם ל HD6870? אם גם לא אז איזה ספק חדש כדאי לקנות ? בתודה מראש לכל העוזר.. נ.ב. קראתי שאמורים להיכנס לשוק כרטיס הדור החדש HD 7XXX השאלה האם כדאי לחכות עד שהם יכנסו לשוק עד לירידת מחירים של HD 6XXX? יש לי כרגע HD5770 ותכלס לא בוער לקנות עכשיו.. מפרט: Q6600 6GB RAM לוח אם ASUS P5K WINDWOS 7

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

הייתי רוצה לדעת אם מספר הזכרונות הפיזיים על הכרטיס, לדוגמא כרטיס אחד עם 8 זכרונות, 4 בצד 4 למעלה, מסודרים ב"ר" והכרטיס השני רק 4 זכרונות בצד, לשתי הכרטיסים יש 128DDR האם לפי מספר הזכרונות ו\או הסידור שלהם אפשר לדעת כמה ביט ? (128\64bit)

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  7. אני מתכוון לקנות מחשב חדש השבוע בתקציב 2200 שקלים בערך, ומתלבט בנוגע לכרטיס מסך. במדור מפרטים מומלצים, בתקציב 2000 שקלים, כרטיס המסך שמומלץ הוא ה-9600GT 512MB 256bit. אני בטוח שמבחינת ביצועים הוא יחסית נחות ל-HD4850, אבל רציתי לבדוק אם האחרון שווה תוספת של 220 שקלים לצרכים שלי! סך הכל, אני משחק במשחק אחד באופן קבוע: World Of Warcraft, שיצא לו הכותר החדש WOTLK לפני חודש, כשהדרישות המומלצות אליו ממש מצחיקות וגם כרטיס מסך זול יותר יעביר בצורה סבבה. עוד שני משחקים שאני כנראה אקנה הם Call Of Duty החדש שיצא, ו-GTA IV שאני מחכה לו המון זמן. חוץ משלושת אלה, כנראה לא יהיה לי יותר מדי זמן לחרוש על משחקים אחרים לשנה הקרובה, בגלל לימודים ועבודה. יש לי מסך רחב 22" אם זה משנה משהו. אז …

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  8. היי אני רוצה לקנות מחר מKSP , ראיתי שיש להם כמה דגמים, איזה לפי הניסיון שלכם הוא כרטיס עם קירור טוב , האם הכרטיס הזה הוא כרטיס חם? מבקש את עזרתכם כי אני לא רוצה להיות מאוכזב . רוני

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Started by Shortboarder,

http://www.rage3d.com/articles/atidawning/ כתוב שזה עובד שם טוב יותר על הרדאונים... ;D בכל אופן זה נראה מעולהה!!

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  10. קניתי את הכרטיס במזל טוב ועכשיו אני רוצה לסחוט ממנו כמה שיותר, מה לעשות? * אני מוציא ב ?(3D2001 12K) וב (AQUAMARK3 39K) הלוח שלי דיי חלש (רק AGPX4).

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  11. אז ככה אני רוצה כרטיס מסך למחשב חשוב לי שיריץ משחקים טוב אבל עוד יותר חשוב לי שיהיה שקט! אם אפשר להביא לי כרטיס שלא צריך להתקין לו קירורים נוספים זה יהיה טוב, המסך שלי הוא של סמסונג 2243bw . המפרט שלי הוא לוח אם: P31-DS3L של ג'יגהבייט. 2 ג'יגה זיכרון של a data . מעבד- intel e8400 3.00 ghz ספק כוח-450 וואט. לא ניראלי שהספק יעמוד בכרטיס מסך מפוצץ וקירור מטורף אז בגלל זה אני רוצה משו שיתאים למחשב לא משנה התקציב אבל שיעמוד טוב מבחינת שקט וביצועים. חשבתי על הכרטיס הבא מה אתם אומרים? Gigabyte 9600GT 1GB Silent Pipe Retail

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by FatherBoard,

יש לחבר שלי בעיה בחיבור כבל טלוויזיה לרדאון 8500 אל אי (קיברי... xpertVision ... אל תעירו לי על זה!) כשיש את ההרצת ביוס אז יש תצוגה בטלוויזיה, אבל כשזה נכנס לווינדוס - אין כלום. חשוב לציין! בפעם הראשונה הכל פעל בסדר, ורק אח"כ - אחרי שלחצנו על משהו כמו "extend to desktop" אז התצוגה הטלוויזיונית נעלמה! איך מחזירים אותה?!

13. Started by srolik,

רכשתי השבוע את הכרטיס מסך הבא : http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=218 ללוח SLI שלי EPOX EP-9NPA+SLI AMD Socket-939 DDR אחרי בדיקה באתר החברה שהכרטיס תומך SLI הרכבתי את הכרטיס , בינתיים קניתי אחד והתכוונתי לקנות את השני בהמשך . ושני דברים מוזרים ראיתי . 1. תמונה על המסך אני רואה רק באופציה של חיבור SLI ולא של חיבור כרטיס בודד כמו שמוגדר במדריך של הלוח . 2. במדריך מצויין שכדי לחבר שני כרטיסים יש לחבר עליהם את איזה רכיב שמחבר בין שניהם (מצורף ללוח) , אך בכרטיס שלי אין אופציה להרכיב עליו את הרכיב הזה . האם או לא תומך SLI ?

• 14 תגובות
    • 783 צפיות
  14. שלום, המסך CRT הקשיש שלי מתחיל לעשות בעיות. בימים האחרונים מדי פעם הוא מתחיל לרצד (כל פעם בדרגות שונות של ריצוד), כאשר פעולה של degauss לא עוזרת להפסקת הריצוד, וגם ההגדרות טובות (מוגדר על הכי הרבה שאפשר - 75hz). יש לציין שגם הורדה של הרזולוצייה ל800X600 (מ1152X864) לא פותרת את הבעייה, ואפילו לא מאטה את הריצוד. בכל מקרה, אני מניח שפתרון של ממש לא יהיה לכם, אבל רציתי להתייעץ לגבי הכדאיות של התיקון (אני מניח שזה לא כדאי, אבל בכל זאת לא התעסקתי בדברים האלו הרבה זמן, אז מי יודע?). שנית, בגלל שאני לא בטוח בכלל שמישו פה יגיד לי שזה אפשרי/כדאי לתקן את המסך, רציתי להתייעץ בנוגע למסך חדש: אני רוצה לקנות מסך LCD בתקציב של עד 1500 שקל , והרבה זמן לא התעדכנתי בשוק, אני באמת לא יודע מ…

15. Started by es88,

חיפשתי כרטיס עד 300-350 ש"ח, החברה פה המליצו על 9500GT. (לא גיימר) רוב כרטיסי ה-9500GT 512MB DDR3 כבר נעים בין ה-420 ל-480.. ב-490, יש את הכרטיס כבר LEADTEK 9600GSO EXSTREME 384MB איך הוא? עדיף ללכת? עליו? השקעה של 500 ש"ח, הכי שווה פחות או יותר? (משחק רק PRO EVOLUTION SOCCER) יש לי ספק של 350W, לוח אם- ASUS P5B .. ייתכן בעיה עם הרכיבים?

16. היי חברים, אני כרגע בונה מערכת מחלקים ישנים שיש לי לאחר שדרוג מערכת של מחשב ראשי.פה כמובן מדובר על מחשב משני שלא בשימוש מירבי כל כך אבל בכל זאת יש לי מעבד E8400 ולוח של גיגהבייט EP43-DS3L ששימש אותי נאמנה עד עכשיו.הבעיה שאין עליו כרטיס מסך מובנה ובשביל להשתמש איתו צריך כרטיס מסך PCIX. בעקרון אני צריך כרטיס מסך הכי פשוט וזול שעובד עם הלוח הזה ביציאת PCIE X16 שלו לשימושים של גלישה,התקנת תוכנות ודברים רגילים.על המחשב אמור להיות 8 גיגה זכרון DDR2 800MHZ ומערכת הפעלה וינדוס 7 64 ביט. תודה מראש גל

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  17. עריכה: אני ירגיש הבדל גדול בין הX1800GTO לבין הX600P?

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  18. היי ;D ברצוני לשדרג את המחשב בשני כרטיסי מסך חדשים אנה עזרו לי קצת קשה לי... איזה מערך עדיף יותר ומשתלם ביחס ללוח מעבד וזכרון שיש לי! לוח: ABIT NI8 SLi http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=2&model=280 מעבד: E2200 2.6 @ 3.2 זכרון: 3GB 667HZ @ 800HZ והמערך שאני מתלבט הוא: Palit 9600GSO 384MB שח472 Sparkle Geforce 9600GT 512MB שח657 Palit 8800GT G92 512MB שח818 Sparkle 8600GT 256MB DDR3 שח349 אשמח גם לקבל בנצמרקים של אתרים במידה ואתם מכירים בנוסף סתם ככה לידע כללי יש מערך שך CF שיותר כדי במחיר ובבצועים מ 8800GT SLI?

• 13 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by friedman3010,

קניתי כרטיס Radeon 9700 Pro ב- e-bay . הכרטיס הגיע (לאחר עיכוב) אבל הגיע דפוק! (מעביר אות למסך, אבל לא תמונה...) ל e-bay אין פתרון, והבחור שמכר את הכרטיס נעלם.... ניסיתי ליצור קשר עם ATI, הם מאד מהירים בתגובה, אבל נראה שמאחר ולא הם הפיצו את הכרטיס, הם לא יכולים לעשות כלום... ??? ??? ??? מה לעשות? איפה אפשר לתקן כרטיס כזה?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by g1zey,

שלום .. יש לי מחשב סביר +- intel pentium 2.4 Ghz Kingstone 1 giga ddr 400mhz Gigabyte 8SQ800 geforce fx5200 אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי לכרטיס חדש שיהיה זול יחסית וטוב כי אין טעם להשקיע בכרטיס חזק על AGP X8 :\ בקיצור המעבד גם חלש יחסית פועל על 133Mhz אז חשבתי לקנות את הכרטיס 9800PRO 128MB מהמציאון של KSP ב450 שקל . דעות, הערות , הצעות אחרות אם למישהו יש . תודה מראש

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by NiMo1771,

איך אני יודע באיזה ביוס נמצא הכרטיס שלי? אני רואה את הכפתור של ההחלפה, אבל לא כתוב 1 ו-2 (הכרטיס של HIS) כשאני רוצה להחליף ביוס, צריך לנתק את המחשב מהחשמל? נכנסתי לCCC והאפשרויות בoverdrive נעולות למה זה?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  22. Started by bizzo,

שלום לכולם את עזרתכם בבקשה... לאחרונה כרטיס המסך שלי (Asus V9520 TD) הוחלף בגלל תקלה לכרטיס מעט מתקדם יותר (Asus V9520 - Video Studio). מכל זה הרווחתי עכשיו יכולות VIVO, אך הבעיה שעם הכרטיס לא קיבלתי דבר וחסר לי הכבל הכל כך חשוב. שאלתי כבר בכמה וכמה חנויות מחשבים ואף אחד לא ידע מה להגיד לי... יש לכם אולי מושג איפה אפשר להשיג כזה כבל בלי לקנות כרטיס מסך חדש?? המון תודה על העזרה! נתי.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה אבל עושה לי בעיות לראות סרטים העל מחובר טוב אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל כש אני מפעיל סרט עם media player, bsplayer ,microdvd...... הסרט לא רץ. אני יכול לראות אותו רק על מסך המחשב שלי אני משתמש ב winxp והכרטיס הוא asus v7100 mx400 בבקשה תעזרו לי .

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  24. יש לי את הכרטיס הנ"ל אבל אני חושב שלא קיבלתי את כל מה שאני צריך לקבל איתו אם מישהו יוכל למצוא review או אפילו תמונה ברורה של הקופסא ותוכנה אני אשמח מאד תודה. עריכה:אם לא דייקתי זה leaktek winfast a350 myvivo(fx 5900 not ultra)

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  25. Started by mor_shalev,

אני מחבר שני מסכים ל4850. מסך אחד lcd והשני רגיל ctr.. כאשר אני מדליק מחדש את המחשב אז המסך הlcd נדלק ועובד אבל אם אני מנסה תוך כדי פעילות של המחשב להעביר את התצוגה למסך הרגיל ואז להחזיר למסך lcd אז הוא לא נדלק לי.. וגם כשאני מנסה לעשות ששני המסכים יפעלו ביחד אז רק המסך הCRT עובד.. מה אפשר לעשות? האם הבעיה במסך או בכרטיס מסך? (פעם זה עבד לי מצויין אבל עכשיו משום מה זה לא עובד... וניסיתי לשנות דרייברים וזה עדיין לא עובד)

• 8 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים