כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום ראיתי כרטיס מסך בלי קופסא שכתוב על הדרייבר x850 יש כזה כרטיס מסך שהוא לא xp או pro בסוף? הכרטיס בא עם קירור קטן לא מהשקופים האילו והוא של חברת ATI שמייצרת אותו בנוסף ל צ'יפ למישהו יש מושג איזה כרטיס זה ויכול להראות תמונה ממנו? הכרטיס הוא ל AGP תודה
-
- 10 תגובות
- 767 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר טוב ? - Gainward GeForce FX5900XT 128MB -Ultra/1100XT Golden Sample או ALBATRON GeForce FX5900XTV VIVO או SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB TVOUT/DVI RETAIL BOX שלושתם באותו המחיר....
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
התחלתי לנקות אותו כמו מסך רגיל ופתאום גיליתי כתם, אז התחלתי קצת לשפשף וגיליתי עוד אחד.. אני אידיוט :'( מה לעשות?? יש לי כאלה כתמים עכשיו ... אפשר לסבול אותםמ פחות או יותר, אבל האם זה מזיק ?? זה לא אמור מגן להיות מפני הקרינה ? חשבתי אולי אפשר לקנות משחה מיוחדת של החומר הזה שאפשר למרוח אותה על הכתמים.. יש איזה פיתרון? מה עושים במצב כזה ??? ? *אם זה לא מתאים לפורום בבקשה תעבירו כי אני לא מצאתי אחד שיתאים.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרטיס sapphire x1950gt לאחרונה המאוורר התחיל לעשות רעש, ככל הנראה נגרם מאבק שיושבים עליו ועל גוף הקירור. פירקתי את הכרטיס אבל אני לא מוצא דרך לפתוח את המכסה הכחול שמתחתיו בעצם יושב המאוורר והגוף קירור. אולי למישהו יש ניסיון עם כרטיס הזה (אומנם הוא ישן) ויכול להסביר לי איך לפרק את המכסה בשביל לנקות תמונה של הכרטיס: תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
איך יכול להיות שאיזה סיני מוכר 21 כרטיסי 7900gtx חדשים באריזה (אחריות ייצרן) ב-140-160$ ליחידה? ... עם משלוח 30$ לישראל אין פידבקים, המוכר נרשם לפני כחצי שנה, וללא פידבקים בכלל. הכרטיס נמכר ע"י 2-3 מוכרים בעלי שם שונה, אותו תאריך הרשמות וללא פידבקים. http://search.ebay.com/search/search.dll?sofocus=unknown&sbrftog=1&catref=C5&frpp=50&fss=0&sacqyop=ge&fcl=3&nojspr=y&nojspr=y&from=R10&saslop=1&saaff=afdefault&sacur=0&sorefinesearch=1&satitle=7900gtx&sacat=-1%26catref%3DC6&sargn=-1%26saslc%3D2&sadis=200&fpos=49435&sascs=2&ftrt=1&ftrv=1&saprclo=&saprchi=&salic=45&fhlc=1&…
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בימים הקרובים והGTX460 של GAINWARD אמור להיות חלק ממנו ובמהלך חיפושים בגוגל נתקלתי בזה: http://www.guru3d.com/news/palit-geforce-gtx-460-sonic-could-have-issues-/ הבעיה תקפה גם לGAINWARD GOLDEN SAMPLE עד כמה שהבנתי. מישהו יודע על זה משהו ואם עד כמה זה נפוץ ורציני? זה די מלחיץ להוציא 1000 ומשהו שקל על כרטיס מסך ולקחת סיכון בכזה דבר. אם זה רציני אני פשוט אוסיף עוד 250 ש"ח ואקח את ה5850 בראש שקט וזהו.
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
א.קראתי פה בפורום http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422597.msg3632706#msg3632706 שבקרוב ממש צריך לצאת כרטיסי מסך חדשים אז רציתי לשאול מתי ושל מי ב.האם כל כרטיסי המסך של NVIDIA תומכים בCUDA או שזה מהסדרה האחרונה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
היי. אני מתכנן את המחשב החדש שלי, והציעו לי למערך של שלושה מסכים (רזולוציה 5760x1080) כרטיס מסך יחיד GTX 780 (של ג'יגהבייט, אם זה רלוונטי). רציתי לדעת אם זה יספיק למשחקים כבדים ברזולוציה הנ"ל, והאם יש אלטרנטיבה יותר טובה בטווח המחיר שתתן ביצועים טובים יותר. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מישהו שמע על החברה הזאת? יש לי הזדמנות לקנות בזול במיוחד !! (הנחה של איזה $200 מה MSRP) דחווווווווווווווווף!!!
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ב CTX usb Monitor Control Software הוא מראה לי שכאילו לא מחובר מוניטור usb,הכל עובד וסבבה ויש לי את הדרייברים של המסך הזה (למרות ש XP עדיין מגלה אותו כ plug & play ולא PRF711F),למישהו יש את בעיה דומה,או מישהו יודע איך לתקן את זה. (העכבר שלי מחובר ל מוניטור אז כך שה USB עובד)
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום =] לאור יציאה של משחקי אסטרטגיה טובים ומספר בלעדיים למחשב אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להפעיל אותם! זה המפרט שלי: AMD 3200 + ATHLON 64BIT sapphire x800 gto 2 425W thermaltake 2 gig ram (רשמתי מה שרלוונטי) שמתי עין על HD4850 כיוון שהמליצו לי עליו וגם אני רואה בפורום המלצות רבות עליו!(אחלה קהילה פה אגב). לכן רציתי לשאול, האם יש מציאה טוב יותר באזור ה-1000 ש"ח? ראיתי שהרבה ממליצים על חברת PALIT. החברה לא מוכרת לי כמו sapphire gigabyte ו- asus, האם PALIT גם חברה עם שם טוב, מוצרים איכותיים ואפשר לסמוך עלייהם? כמה אחוז ביצועים אוכל לנצל מכרטיס מסך שכזה עם המפרט שלי? תודה רבה =]
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9000 PRO על MAG 786FD RESOLUTION : 1024x786 RR = 85hz. כשאני עובד בDESKTOP האור ברמה מצוינת והכל, וכשאני נכנס למשחק (נגיד HL) המסך נהיה חשוך ומקשה על המשחק, וכמו כן עוד בעיה מוזרה, כשאני משחק במשחקים מבוססי HL ובאמצע המשחק אני הולך לתפריט וחוזר ה REFRESH RATE צונח ל60 ולא חוזר עד שאני יוצא מהמשחק, אבל ככה סתם בלי להיכנס לתפריט (לא דבר שכיח להיכנס לשם) ה RR נשאר על 85 כמו בDESKTOP. ד"א יש לי את הFIX לCATALIST 3.4 והוא פועל.
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
האם זה הגיוני שברזולוציה של 1280*1024 המחשב לא מצליחל להריץ קארבון? כשזה עם אני אליאזינג אז זה בסביבות ב20 FPS ומורגש שהתמונה מתדעכנת לאט בלי אנטיאליאזינג זה בסביבות של FPS אבל מדי פעם יש צניחות של הFPS וזה די מורגש, המפרט שלי זה מה שבצד, (לעצלנים E6300 2GB DDR2667 X1950XTX)
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של GIGABYRE X48T עם שני PCI-E. על אחד אני רוצה ויש כרטיס ATI 4780X2 ועל השני אני רוצה לשים Nvidia 6600 ? האם זה אפשרי ? האם הם יעבדו על אותו לוח אם ?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כרטיס של חברת HIS בא כבר עם הקירור ARTIC COOLING !! http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDHIS98PRB2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ומחיר לא רע בכלל ;D
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש כרטיס מסך טוב וחשבתי על הכרטיס הזה... אז הנה המפרט שלו: PowerColor X850 XT R48-TVD3 Chipset - RADEON X850 XT Support Memory/memory bus width - 256MB GDDR3 SDRAM - 256 bit Connectors - Dual DVI -I - VIVO - HDTV http://www.tul.com.tw/webmaster/product/images/326_1.jpg ---- קישור לתמונה המחיר שלו נע בסביבות ה 2800 ל 3000 ש"ח יש לי צורך בכרטיס מסך טוב ואני רוצה שתיתנו לי חוות דעת עליו.
-
- 8 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני לא יכול בהגדרות של המשחק לשים את ההגדרה SHADERS על VERY HIGH גם אם אני שם את כל השאר על LOW ברגע שאני ישים את ההגדרה הזאת על VERY HIGH תקרה תופעה מוזרה המשחק ניהיה מטושטש בתנועה כאילו אני עם מספר 16 במשקפיים ואני לא מרכיב אותם אבל כשאני עומד במקום אז הכל בסדר... זה נראה לי כמו הגדה כלשהי בקטליסט אבל אני לא יודע מה???
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
יש כרטיס מסך יותר טוב מHD5770 שאני יאכל לשלב אותו עם המעבד Q8300? עם Q8300 ו HD5770 יש צוואר בקבוק? תקציב לכרטיס מסך בלתי מוגבל תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
אתמול דוד שלי חזר מארצות הברית וביא לי אותו משם אני יודע שהוא לא יצאה עדיין אבל דוד שלי עובד שם הוא קבל אותו אז הוא הביא לי אותו מה הנתונים שלו אמרו שכמו 6800 הרגיל תודה
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כרטיס המסך התחרותי של AMD לשוק הבינוני-גבוה עשוי להפוך לתחרותי עוד יותר כעת, משהושקו דגמים ראשונים עם מחצית מנפח הזכרון הגראפי אם אין לכם התנגדות מובנית כלשהי למוצרים שלה, כרטיס ה-Radeon R9 390 של האנדרדוגית בעולם העיבוד הגראפי, AMD, מהווה אלטרנטיבה לא רעה עבור ה-GeForce GTX 970 הפופולרי. עתה עובדה זו אמורה להפוך למדוייקת ורלוונטית אפילו יותר, עם ההשקה של דגמים ראשונים אשר כוללים רק 4GB של נפח זכרון GDDR5, בדומה לדגמי ה-Radeon R9 290 בדור הקודם, במקום 8GB של GDDR5 כפי שהיה עד עכשיו. טרם ברור עד כמה נרחב יהיה השיווק של הדגמים החדשים, אך כן ברור כי באופן טבעי למדי המטרה כאן היא לספק מוצר בעל תג מחיר תחרותי יותר מדגמי ה-R9 390 העכשוויים – לכאורה 300 דולר או קצת פחו…
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום,אני רוצא לשדרג את המחשב שלי.. אני משתמש בו אך ורק לעריכה בעזרת Premiere CS4 ו After Effect CS4. אני רוצא לשפר את מהירות ה- Real-Time Preview (כרגע לא עובד באופן מושלם) ואת מהירות הרינדור. כרגע זוהי המערכת שברשותי: מערכת הפעלה: Microsoft Windows 7 Ultimate 64Bit לוח אם- Gigabyte GA-P35-DS3P מעבד- Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz @ 2400 MHz זיכרון ראם- 4095MB כרטיס מסך- NVIDIA GeForce 8600 GT (240-pin DDR2 DIMM Banking: 4 (2 banks of 2 לאיזה כרטיס כדי לי להחליף כדי לכבל תוצאות טובות יותר? תודה מראש, גיל
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במשחקים ואני חושב שהיא בגלל הכרטיס מסך. זאת בעיה מאוד מוזרה, מציקה ומעצבנת. באמצע משחק (כל משחק) אני רואה קוים מרצדים (כאילו מותחים את הצבעים) שלא נעלמים. מכיון שקשה לתאר את הבעיה במילים העליתי תמונות: Command & Conquer: Generals - Zero Hour Half Life 2: Episode 1 אשמח להצעות. תודה וחג שמח.
-
- 11 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי כרטיס מסך בין 3 שנים - Asus EN7900GS. עד היום הוא שירת אותי נאמנה ולאחרונה התחילו להופיע כל מיני ארטיפקטים במשחקים. בדיקה קצרה העלתה כי הוא מתחמם מאוד (הקיץ הזה עוד לא התחיל והכל מאוד חם שם במארז). אני תוהה האם לקנות קירור לכרטיס המסך (נניח Accelero S1, עם מוד מאוררים יוצא כ 150 ש"ח), או שפשוט לקנות כרטיס מסך חדש ב 200-300 ש"ח ולקבל ביצועים טובים יותר בלי על ההתחממות הזו. המשחקים שאני משחק הם לא הכבדים ביותר שיש, ואפילו די רחוקים מזה. Bioshock, Team Fortess, C&C RA3 - כולם רצים יפה על הכרטיס, אבל C&C3 התחיל ממש לגמגם לאחרונה, כנראה באשמת ההתחממות הכללית. מה עדיף? קירור חדש או כרטיס חדש? אילו כרטיסי מסך מומלצים בטווח המחירים הזה יש? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-