עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. למשחקים הכי כבדים 1950 XT הוא כרטיס חזק אבל לא משתלם בגלל שיש את ה1950 PRO 512 MB אז תגיו לי מה יותר עדיף

• 11 תגובות
    • 747 צפיות
  2. או שיש כ. שווה יותר ?

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by ravid,

יש מחסור בכתבות ובשום מקום אני לא מוצא אחת plz help! חייב להשיג,מצטער אם הפרעתי לפורם

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by ORrrr,

כמו שאתם רואים בתמונה את ההגדרות של ה AGP, למעשה הן לא כאלה בביוס.. בביוס זה על x4 וה Fast writes הוא על Enabled. מה הגורם העיקרי לכך שיבצר המצב הזה שההגדרות בביוס לא יממושו? על אף שהוא הכי מעודכן שיכיול ללוח האם שלי. ובנושא הזה: הורדתי את ה Flash bios utility או משהו כזכה כדי לראות כרסאות עדכנוית לביוס שלי והופתעתי לראות שהגרסא הכי מעודכנת שם להורדה היא בעצם F4 שלמעשה הביוס שלי בא מוכן עם F6... מה דעתכם בנושא?

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by skywalker131,

שלום חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלוויזיה עשיתי תצוגה כפולה למסך ולטלוויזיה ומשום מה התצוגה בטלוויזיה שחור-לבן. הכרטיס שלי זה geforce4 440mx.. חרשתי על כל ההגדרות של הדרייבר ולא הצלחתי לעשות כלום כולל הגדרות הצבע אם כל ה-pal וה-ntcs וכל אלה.... משתגע לא מצליח לפתור תבעיה... תודה מראש לכל מי שמצליח לעזור לי ;D

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  6. Started by avivboker,

ראיתי הרבה אתרים שמוכרים את הכרטיס הנ"ל במחירים יפים 1000 - 1500 השאלה שלי איך אני יכול לדעת אם זה הכרטיס עם הליבה החדשה או שזה הישן? כאמור הליבה החדשה היא G92 והיא מכפילה את הביצועים אבל רוב האתרים לא מציינים את סוג הליבה איך אוכל לדעת?

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  7. Started by White Eagle,

שלום, יש לי מעבד AMD 965 3.4Ghz, כרטיס מסך HD6870 וספר כוח של 650W. 1. אם אני יעשה CFX, האם יהיה לי צוואר בקבוק? 2. האם הספק כוח שלי מתאים לCFX? 3.האם כדי לי בכלל לעשות את זה או שהכרטיס חזק מספיק לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום ראיתי שלפי 3DMark06 שה 6600GT לוקח את X800GTO אני היתי בטוח שה X800GTO הוא יותר טוב בקיצור רציתי לעשות לעצמי סדר מה יותר טוב 6600GT או X800GTO

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by swisaman,

שלום, ראיתי שאפשר לקבל שיפור באיכות התמונה ושיפור בביצועים עם משתמשים בOMEGA DRIVERS. השאלה שלי היא עם אני יכול לשהשתמש בדרייברים עללו עם כרטיס המסך hd5850? לפי מה שהבנתי יש אפשרות לפתוח "צינורות" בכרטיס ולקבל שיפור ניכר יותר,זה אפשרי בכרטיס הזה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by DaMn18,

יש למישהו מושג אם יש את המסך הזה בארץ ??

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by PayneBack3251,

איזה יצרן עדיף מביניהם והאם יש הבדל ? איזה קירור עדיף ? EADTEK - PX7900GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail או Pointofview- 7900GT 256MB DDR - PCX - Retail תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  12. הייתי אצל מישהו שקנה FX5200 מעפן של אסוס. המשחק NFS:U עובד אצלו ממש לאט ואני יודע שזה בגלל שהוא עובד בDX9 והכרטיס הזה תומך בDX9 אבל המשחק ממש זוחל!! האם יש אפשרות להפעיל את המשחק בDX8.1 כדי שיפעל מהר? תודה

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by Paradise,

אני הזמנתי מארה"ב מסך 22" והמפרט שלי הוא : E6750 @ 3.00ghz,2GB RAM,1950pro,TT TR2 550W לא נראה לי שה1950PRO יריץ לי משחקים כמו שצריך על הרזולוציה של המסך (1680x1050) אני יכול להזמין כרטיס מסך מארה"ב אבל צריך שהוא יהיה עד 250$-270$ חשבתי על ה3870 נראה לכם שכדאי לקנות? http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3584432&CatId=1826

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  14. שלום לכולם אני רוצה לשדרג כרטיס מסך של מחשב קיים בתקציב של 1K~ המחשב הנוכחי הוא: Core2Q 9550 GB EP43DS3L 4GB Ram R4870 512MB Corsair VX550 המטרה בעיקר היא למצות עד כמה שאפשר את החומרה של המחשב הנ"ל, השימוש העיקרי הוא משחקים שדורשים כרטיס מסך מכובד (BF3, Skyrim, ME3 וכד'). העניין השני שונה לחלוטין, אני מחפש כרטיס למחשב חדש לאותה מטרה (ככל הנראה יהיה מבוסס Ci7 3770K/2600K ושאר goodies אחרים) והשתעשתי ברעיון לקנות את 680 GTX של Zotac מ-ksp באילת ב-2371ש"ח, השאלה היא האם העסקה הזו באמת תהיה משתלמת (בהנחה שהתקציה הוא ככל הנראה כ2400~ לכ.מסך)? תודה על עזרתכם. רזולוציה בשני המקרים היא 1080P (שני מסכים אם לדייק).

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  15. שלום אז כמו שרשום בכותרת אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ל HTPC שבניתי עכשיו אני לא מעוניין בחיית ביצועים אני רוצה כרטיס שיציג סרטים באיכות יחסית מצוינת בתקציב נמוך גג 350 לא מעניין אותי של מי הכרטיס ATI או NVIDIA העיקר שיראו מצוין בטלוויזיה עכשיו חשבתי על הכרטיס הבא http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=11033&Count=0508203256 יש דעות הצעות הערות בקשר לכרטיס? תודה.

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  16. כשרכשתי את הכרטיס מסך נאמר לי שיש באפשרותו להוציא גם סאונד... עכשיו קניתי לי כבל DVI to HDMI וחיברתי את המחשב לlsd, והכבל היה אמור להעביר תמונה וגם סאונד לטלויזיה ממה שהבנתי, וזה במידה והכרטיס מסך אכן תומך באפשרות כזאת... בסופו של דבר רואים מצויין אבל אין סאונד גם אחרי ששיחקתי בהגדרות של ''לוח הבקרה'' השאלה שלי היא האם אכן הכרטיס תומך ככרטיס קול כמו שנאמר לי, ואם כן מה עלי לעשות בכדי שהוא יעבוד? אני נורא זקוק לעזרה בנושא, ותודה מראש.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  17. האם הכרטיס מסך הזה HD5450 מוציא סאונד איכותי לשמיעת מוסיקה ב2.1? אני בעיקרון זקוק להמלצה לכרטיס מסך שיעביר גם סאונד דרך מתאם לרמקולים של מחשב

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by KMA12,

כן שלום ... הלכתי למס חנויות מחשבים בשביל לבנות הצעה של מחשב עם 9800PRO ובחנות אחת הציעו לי של CLUB-3D ובחנות אחרת הציעו לי של GIGABYTE מה אתם ממליצים??? תודה.

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  19. שלום! אני משחק בזמן האחרון FSX ואני מאוד רוצה לקנות מחשב חדש בגלל שהישן התקלקל. אני רוצה להתייעץ איתכם לגביי כרטיס המסך - כרגע יש לי מסך 19 אינץ'/17' אני לא בטוח, אבל הוא מעולה ואין סיבה להחליף. אני רוצה שהמשחק ירוץ על ההגדרות הגבוהות ביותר בצורה חלקה. אשמח לדעת אם יש כרטיס שיסחוב לי תוספות כגון REX: http://www.realenvironmentxtreme.com/ או חבילות של שדות תעופה ברמה גבוהה. משהו חשוב: האם עדיף NVIDIA על גביי ATI? שמעתי שהFSX עובד טוב יותר עם NVIDIA. ועוד משהו: עד כמה משפיע המקום שיש לי על הכרטיס מסך - 128/256/512/1024 מגה...?? בקיצור אני מקציב 1500 שקל לפרוייקט מקסימום, אשמח לקבל ייעוץ וחוות דעת, והאם כדאי SLI או CF. תודה רבה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by yanivos,

ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4211 הוא לא אמור לבוא עם 192bit ו384/768mb זיכרון? ואם זה נכון אז האם הכרטיס הוא כמו הגירסא ההיא של galaxy שאמרו שאפשר להפוך ל8800gts?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  21. הנושא אומר הכל... אגב אני מחפש תוכנות חוץ מהתוכנה שמקבלים עם הכרטיס... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  22. אני חושב לקנות כרטיס מסך אבל עדיין זה לא דחוף לי . כי אני מתלבט אולי אמורים לצאת כרטיסים חדשים .או ירידת מחירים . כי תמיד קורה לי איך שאני קונה כרטיס, חוק מרפי המחירים צונחים.

23. Started by mados,

היי , קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600 GT חיבור לAGP .... חיברתי את הכרטיס מצויין עד הסוף .. פתחתי את המחשב הכנסתי את הדיסק של הדרייברים ואז התקנתי , הפעלתי מחדש את המחשב . וזה לא השפיע הוא עדיין מתנהג כאילו אין דרייבר . ניסיתי להכניס את הדרייבר דרך אשף החומרה של ווינדוס(הלכתי לפי ההוראות של MANUAL ) עדיין לא קלט והוא אומר לי שיש פרמטר שגוי . מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?? נ.ב כתוב במנואל שאני צריך אולי לשנות משהו בביוס אבל לא ממש הבנתי ... יש לי לוח אם msi 865pe Neo2 והביוס שלי הוא AMIbios 3.31 זה מה שכתוב לי במנואל של הכרטיס : Graphics Card Installation skip this step if you are not using this type of mainboard)i ) step 1: it is advised to disable onboard …

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  24. עריכה: אני ירגיש הבדל גדול בין הX1800GTO לבין הX600P?

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  25. שלום לכולםםםםםםםם אני רוצה להחליף תכרטיס מסך שיש לי עכשיו (אתם יכולים לראות בחתימה שהוא מעפאן...) וחשבתי להחליף ל6600GT אני צריך את הדעה שלכם אם שווה..... ראיתי ב KSP את הכרטיס הזה ?xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3? והוא עולה שם 1020 ש"ח זה נראה לכם הגיוני.... לי נראה שזה זול מידי...... אני פתוח להצעות.... תגידו לי אם הכרטיס מסך הזה שווה.....

• 8 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.