כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
-
אני יודע שחרשו על הנושא אבל לא מצאתי בחיפוש......מצאתי רק השוואה בין הFX לRADEON 9500 PRO........ אז בבקשה תעזרו לי כי זה קצת דחוף...... GF FX 5600 256 MB או RADEON 9600 PRO 128 MB? מקווה שתעזרו לי כי החיפוש לא ממש עזר.......
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
איך מוחקים דרייברים של ATI כאילו שהם לא היו ושאין שום הגדרות שישמרו? נ.ב גם התקנתי RAGE 3D ועשיתי UNINSTALL אין עוד מה למחוק?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לשאול על בעייה באמת לא רצינית אבל בכל זאת מטרידה קצת . יש לי רדיאון 9800NP של SAPPHIRE . הכרטיס עובד במשחקים וכו' בסדר ואין לי בעיות אבל למה כאשר מערכת ההפעלה ( XP - SP1 ) עולה יש הבהובים שחורים כאלה כמה שניות?! אותו דבר כאשר לוחצים על האייקון של ATI שנמצא ב SYSTEM TRAY . זה קורה אצל כולם או שהבעייה קיימת רק אצלי ? אולי זה קשור בסוג הלוח והצ'יפסט ? לי יש לוח ASUS עם צ'יפסט של SIS 648 אם זה חשוב... ( ראה מפרט ) תודה לכל העונים .
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
בפנדה מוצע הכרטיס RADEON X800PRO 256MB GDDR3 של SAPPHIRE, ב2800~ שקל. מוצע שם גם RADEON X80XTP X800XT 256MB GDDR3 VIVO, של חברת ELSA, ב3100~ שקל. ועכשיו לשאלות: איזה כרטיס כדאי לי לקחת מבין השניים. אני לא מכיר את חברת ELSA, לא יודע עד כמה כדאי לקנות ממנה, SAPPHIRE ידועה באיכות הכרטיסים שלה ולכן תכננתי ללכת על הפרו בהתחלה. האם הכרטיס הזה של ELSA הוא כרטיס RADEON X800XT או כרטיס RADEON X800XT PLATINUM EDITION?
-
- 14 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש מחסור בכתבות ובשום מקום אני לא מוצא אחת plz help! חייב להשיג,מצטער אם הפרעתי לפורם
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קראתי הרבה מי ההמלצות בפורום ואני עוד יותר מבולבל. בכל מקרה יחלטתי על RADEON אבל ... יש לציין שהמחשב החדש הוא עבור גרפיקה , עריכת וידאו ובנית אתרים. אין כמעט שימוש למשחקים. ובנוסף יש לי מסך תותח שהייתי רוצה לנצל אותו עם כרטיס טוב(Samsung959NF( התקציב עבור הכרטיס - לא רוצה לזרוק כסף אבל הייתי משלם 700 ש"ח ואולי יותר אם שווה.. הינה השאלות : 1. מה נותן לשימוש שלי כרטיס שעולה 1000 ש"ח מול כרטיס שעולה 500 ש"ח 2. איזה כרטיס מומלץ לשימוש שלי בלי לזרוק כסף ובלי לפגוע באיכות
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 1800 ש"ח ואני רוצה את הכרטיס הכי טוב עד המחירים האלה למחשב של אוברגלוק תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הייתי אצל מישהו שקנה FX5200 מעפן של אסוס. המשחק NFS:U עובד אצלו ממש לאט ואני יודע שזה בגלל שהוא עובד בDX9 והכרטיס הזה תומך בDX9 אבל המשחק ממש זוחל!! האם יש אפשרות להפעיל את המשחק בDX8.1 כדי שיפעל מהר? תודה
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בהמשך למסע ההתעללות שהמחשב(ים) שלי עובר(ים), ראיתי שיש לי על מחשב אחד (על כרטיס מסך שלו ליתר דיוק) מקום לכל מיני חלקים ושאר ג'יפה שהיו אמורים להיות על הכרטיס אבל מה שיש זה רק הכנות בשבילם על ה PCB. אחת מההכנות האלה היא יציאת DVI ו TVOUT, עכשיו מה שחשבתי עליו זה לרצוח כרטיס מסך מעפן ולקחת לו ת'חיבור של היציאה ולהלחים אותה לכרטיס וודו 4 4500 השווה שבערך שלי ;D תיאורטית, זה יעבוד? מעשית, זה אפשרי? הכרטיס בנוי מכמה שכבות או שאפשר חופשי לחורר ולהלחים לו ת'צורה כי זה שכבה אחת? מוצ'ו גרסייאס 8)
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם מספר הזכרונות הפיזיים על הכרטיס, לדוגמא כרטיס אחד עם 8 זכרונות, 4 בצד 4 למעלה, מסודרים ב"ר" והכרטיס השני רק 4 זכרונות בצד, לשתי הכרטיסים יש 128DDR האם לפי מספר הזכרונות ו\או הסידור שלהם אפשר לדעת כמה ביט ? (128\64bit)
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
נכנסתי להורדת דרייברים שבאתר ולא הבנתי כלום. יש לי כרטיס מסך FX5200 של GAINWARD איזה דרייברים להוריד לו? כרגע מותקנים לי הדרייברים שהגיעו עם הכרטיס, האם יהיה שיפור משמעותי? עריכה: ד"א בביוס ה-APERTURE SIZE של הAGP מוגדר על 64MB והכרטיס שלי זה 128MB. לשנות את זה?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בעקבות מותו של הכרטיס הנוכחי שלי(HD5770) אני מחפש כרטיס חדש בתקציב של כ600ש"ח. בנוסף לכך אני השמח לקבל המלצות על כרטיסים אם קירור כמה שיותר שקט, הכרטיס הקודם מבית HIS עשה די הרבה רעש.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי אז ככה בעיקרון יש לי מסך מחשב 23 ומסך טלוויזיה 32 שתיהם תומכים ב FHD הבעייה היא שאני משחק או מריץ סרט בשניהם, אז באחד המסכים יש Tearing האופציה היחידה שאני יודע איך לבטל באחד מהם זה פשוט לעשות אותו preferred בתוך ה CCC creating and arranging desktops האם מישהו יודע איך אני מתקן את זה? ד"א זה 7970 Dual-x
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אחרי התעסקות ארוכה עם שדרוג של המחשב שלי, נשאר לי רק לשדרג את הכרטיס מסך. אני מתלבט בין שני כרטיסים של GTX 770 הראשון הוא של MSI בגרסת lighting עם 2gb השני הוא של GAINWARD בגרסת phantom עם 4gb הכרטיס מתחבר לשני מסכים ברזולוציה של 1920X1080 אחד לניתור חומרה ושרתים והשני למשחקים. את הGAINWARD אני יכול לקבל עם הנחת עובד של חבר ככה שעולה כ2000 ש"ח ואת הMSI במחיר מלא כנראה מק. ס. פ או מאייבורי במחיר של 2400 השאלה איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים? דרך אגב הספק שלי הוא seasonic s12ii 520W
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש מדגם 2060S, איך אני מסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך הישן בצורה הטובה והנקייה ביותר? האם צריך להסיר את כל מה שקשור לnvidia בלוח בקרה? גם התקני שמע כמו בתמונה?
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בעל כרטיס מסך מדגם ABIT ATI 9600 XT. חיברתי את המחשב לטלווזיה מדגם TOSHIBA 21 באמצעות כבל בעל חיבור S-VIDEO למחשב וחיבור RCA לטלוויזיה. ביצעתי את הכל הדרוש, היינו: הגדרת תצוגה משולבת (מחשב +טלווזיה ) בלוח הבקרה, והעברת הטלווזיה לערוץ AV. מה שמתקבל הוא מסך כחול על גבי הטלווזיה. אודה לכל עזרה בנושא. יואב
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום חבר'ה .. ברשותי Geforce4 Mx440 שזה כרטיס זוועתי ביותר... יש לי כ-1150 ש'ח ואני מתכנן על כרטיס טוב שישרת אותי לאורך זמן. איזה כרטיס הייתם ממליצים לי בתקציב של 1150 ש'ח? ודבר שני: מה ההבדל בין FX5900 רגיל לבין 5900XT? תודה חבר'ה, שבת שלום
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
תראו את החיה המטורפת הזאת!! זה מחשב שלוקח אפילו מחשב שולחני חזק... Dell Inspiron XPS Gen 2
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
היי לכולם ..... יש לי 9600xt ורציתי לדעת עד כמה באמת חשובים הדרייברים שאני מתקין בשבילו לפי אחת הכתבות של האתר מצאתי לנכון להתקין את העדכון האחרון מבית ATI שהוא ה CATALYST ואשמח מאוד לקבל עצות וטיפים בנושא *אפרסם את תוצאות בדיקת ה 3DMARK05 בהמשך .....
-
- 13 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש שאפשר להשיג בחיפה חוץ מב-KSP (זה משאיר לנו את כל רשתות האופיס דיפו/טרקלין/מרדנית/נועה ואולי עוד כמה) המסך המת הוא MAG 810FD ששירת אותי נאמנה יותר מ-5 שנים והתחיל להראות הכל כפול ואין לי כוח כבר לתקן אותו. לא LCD
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אחי מצא לי תכרטיס הזה שמה ב1800 שקל +- שווה לקנוות?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני יודע שאתם שומעים את השאלה הזאת 100 פעם, אבל ממה שהבנתי יש לפעמים בעיות תאימות עם חלק מהכרטיסים של 6600 gt ל agp x4. אני עומד לקנות את ה6600 gt של leadtek ויש לי לוח אם של gigbyte דגם 8irx שתומך רק ב agp x4 עכשיו השאלה היא האם יש פה מישהו שעובד על כרטיס דומה על agp x4? והאם יש מצב שהכרטיס לא יעבוד אצלי?
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-