כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני צריך קצת עזרה או ייעוץ יותר נכון קניתי מחשב לפני כמעט שנה עם כרטיס גרפי ATI 1300PRO . המווארר של הכרטיס נדפק והתפרק . במסגרת האחריות , הלכתי היום לחנות ואמרו לי שאין להם כרטיס כזה במלאי ונתנו לי NX-7300GS-TD256EH . זכור לי שבזמנו כשקניתי את המחשב , שידרגתי כרטיס בקנייה מ-6200 ל-1300P . האם הכרטיס 1300PRO באותה רמה כמו 7300GS או שנתנו לי משהו נחות יותר ואני צריך לבקש דגם זהה .. אנא עזרתכם .
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך eVGA 6800GS 256MB עכשיו אני יכול לראות דרך הדרייברים של NVIDIA יש לי אופציה שם לראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי לפני חודשיים היה לי 40 מעלות מתי שאני לא נכנסתי לשום משחק או משהו כזה.. ככה היה לי יציב עכשיו לאט לאט זה התחיל לעלות לי 45, 47, 50 עכשיו זה כבר הגיע ל-55 מעלות ואני לא יודע מה נסגר עם זה הוצאתי את הכרטיס התחלתי לנקות לו את המאוורר מאבק כי ראיתי היה עליו אבק בפנים וזה לא עזר עדיין הטמפרטורה נשארה אותו דבר מה יכול לגרום לזה? ד"א שאני במשחק כבד ואח"כ אני יוצא ממנו אני מוצא את הכרטיס על 80 מעלות ובדרייבר זה על קו צהוב כזה יענו בינוני ולא במצב מסוכן שיותר מדי חם או משהו אבל עדיין אני רוצה שזה יחזור להיות 40 מעלות במצב רגיל למה לא מת…
-
- 9 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קניתי את ה IPOD החדש של 80GB שאפשר לחבר אותו לטלויזיה קיבלתי כבלים איתו והכל אני מנסה לחבר אותו לטלויזיה ואי אפשר אני חיברתי הכל עשיתי TV OUT : ON וניסיתי לשחק גם אם PAL ו NTSC בתוך ה IPOD ועדיין אני לא רואה כלום בטלויזיה מה יכולה להיות הבעיה ??
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב די חזק AMD 3200 אבל הכרטיס מסך שלי חלש ולא ממש תומך במשחקים RADEON 9250 אני רוצה לשחק יותר ולרכוש כרטיס מסך חדש, אבל אני לא מעוניין לקרוע את הכיס (ככה שאל תביאו לי כרטיס מסך ב2000 ש"ח) אני לא גיימר מושבע אלא רק רוצה להנות יותר ממשחקים. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך, השאלה שלי היא כזאת. אמרו לי שלא כדאי לקנות כרטיס כי עוד מעט יוצא DIRECTX 10, ושום משחק חדש לא יעבוד עכשיו אני מבולבל מה לעשות? מה ההמלצות שלכם?
-
- 9 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה להבין משהו: ברור לי שמבחינת תמיכה בטכנולוגיות ה-8800GTX חזק יותר מאחר שהוא תומך ב-DX10. אבל אם נוריד לרגע את עניין ה-DX10 ונשווה רק מבחינת נתונים של מהירות ליבה, צינורות עיבוד, זיכרון גראפי, מהירות אפיק וכו'... האם גם אז ה-8800 יותר חזק? כי למשל על ה-8800 יש 378 מגה ביט ועל ה7950GX2 יש 512. מבחינת זיכרון גם: על ה-8800 768 וה-7950GX2 יש ג'יגה. בקיצור הבנתם... אז שוב, ללא DX10, מי לוקח?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
או שאני חייב כרטיס וידיאו ייעודי בשביל לחבר אותו? בכל אופן החיבורים של הS-Video לא מתאימים למכשיר וידיאו שלי. אם צריך לקנות כרטיס וידיאו על מה הכי כדאי ללכת? חברה, דגם,? תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
חשבתי שזה רק למעבד הדבר הזה מה זה בכרטיס מסך?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ^^ יש לי בעיה והיא דיי דחופה אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי בהקדם האפשרי... עכשיו כשאבא שלי טס לאמריקה ביקשתי ממנו לקנות לי משם הארד דיסק חצי טרה וכרטיס מסך טוב, הבעיה היא שעכשיו אני רואה את טכנולוגית הDX10 נכנסת ואני לא רוצה לקנות כרטיס שהולך להתיישן בקרוב כשהמשחקים יתחילו לדרוש את זה. בעיקרון אבא שלי כבר קנה את הכרטיס וההארד דיסק. הכרטיס שביקשתי שיקנה זה GeForce 7900GS, שבהחלט נראה לי ראוי, הבעיה היא שהוא לא בנוי לתמוך בDX10 ואני רוצה לדעת אם כדאי לי להגיד לאבא שלי להחזיר אותו ולחכות ליציאה של כרטיס תומך באותו טווח מחירים (שאגב היה ~190$ לכרטיס הזה אחרי מיסים), את ההארד דיסק לא נראה לי שיש טעם להחזיר אבל הנקודה היא שאני קונה אותם בשביל מחשב חדש ולא לגרוטאה שאני…
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי, קניתי כ.מסך 7600GS יש לו כבל חשמל חיצוני שמתחבר לספק. הכבל הזה הוא כבל T. הכוונה כבל שמתחבר בחיבור מיוחד לכרטיס מסך וממנו יוצאים שני כבלי מולקס (עם שלושה רגליים במקום 4) השאלה האם לחבר לספק את שני הכבלים שיוצאים ממנו או רק את אחד מהם?? כשחיברתי את שניהם לספק אז המחשב נדלק ונכבה לאחר כמה שניות.. כשחיברתי אחד אז המחשב עולה תקין.. אז עשיתי בסדר או שיש לי בעיה כלשהי במחשב?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב חדש, עם כרטיס 1950XT ודרייבר7.1, וk-lite ואני רואה סרטים ללא כל בעיה.. הבעיה מופיעה רק בסרטונים שיש למשל באינטרנט, כמו למשל בדף הראשי בנענע יש באמצע העמוד מין פינה שתמיד יש פה סרטון או למשל בדיון פה על crysis הסרטון.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234859.20 כשאני מפעיל את הסרטונים הללו כל הסרט רק ושומעים מוזיקה, אבל התמונה ירוקה וכתומה והכל כזה מרוח ולא רואים כלום הורדתי את הסרטון של CRYSIS והשתמשתי בתוכנה media player CLASIC - תמונה ירוקה media player - תמונה ירוקה בquicktime שנתנה לי הודעת שגיאה - error -2048:the file is not a movie file חח רק בnero7 showtime רואים מעולה.. כאן אין שום בעיה mv2player- גם כאן התמונה ירוקה.. מישהו …
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מתכנן רכישת מחשב בין 7000-8000 ש"ח (ללא ציוד היקפי). בחיפושיי בפורומים ראיתי הרבה פעמים המלצות לקנות כ.מסך ביניים בשלב זה ולהמתין ליציאת כרטיסי DX10 חזקים יותר וזולים יותר. דבר אחד לא הבנתי. X1950PRO עולה בערך 1300 ש"ח. כל כרטיס נורמלי שאני אקנה עוד כמה חודשים יעלה גם בערך 1500 ש"ח. ואז יצא שהוצאתי 2800 ש"ח על כרטיסי MID. לא כדאי לי יותר לקנות כבר 8800GTS ב- 2700 ש"ח היום? לפי מה שקראתי, הכרטיס הזה די חזק ותומך כבר ב-DX10. איזו סיבה תהיה לי להחליף עוד כמה חודשים כרטיס כזה? שי.
-
- 11 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
איזה חברה יותר טובה האם הקירור הHIS יותר שקט או בקיצור מה עדיף http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2409_2411&products_id=16404 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244_2275&products_id=15496
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני קונה אותו כבר הזמנתי איך הוא? אמרו לי הוא מצויין אבל אני רוצה לישמוע חוות דעת נוספת
-
- 12 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
יש סיבה להעדיף אחד על השני? הבדלים בOC או ברעש של המאוורר? המחירים לשניהם זהים- XFX http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=15449 Leadtek http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2113 הריפר.
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב LCD לראות בו סרטים ולשחק משחקיםבטווח מחירים של 1500 עד 2000 בערך משהו סבבה ועל הכיפאק 19 אינץ' כמובן בתודה מראש מקווה להענות רבה מצידכם שלכם בכנות ר.משיח
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מצטער שאני פותח כלכך הרבה אשכולות אבל אני מבטיח שזה האחרון זהו הגעתי סוף סוף ל2 הכרטיסים הפינאליסטים: הראשון: Radeon X800GTO 256MB AGPוPalit שעולה: 590 השני: nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGPוMSI שעולה :650 אני מזכיר שהלוח אם שלי תומך גם ככה רק ב4X כלומר הוא לא ינצל את כל היכולות של הכרטיסים הללו בכל מקרה ולכן אני לא ידוע מה עדיף מבניהם בבקשה זה האשכול האחרון שאני פותח ולכן חשוב לי מאוד ההמלצה שלכם פה תודה רבה רבה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הדריוור של NVIDIA או הדריוור של LEADTEK שבעצם מותאם ל XP תודה
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מנסה להעתיק וידאו למחשב באמצעות כרטיס טלויזיה - שמחובר אליו וידאו כשאני לוחץ "PLAY" אני רואה בתוכנה את הוידאו בצורה חלקה וברורה, - אבל - מתי שאני לוחץ "RECORD" וההקלטה מתחילה, מופיעים פסים/ריבועים של טישטוש. הפרעות כאלה על הסרט וככה הוא גם מעתיק אותו למחשב. אפשר לראות את הסרט אבל הוא לא חלק. חשבתי אולי זה הכבל, אבל במחשבה שניה אין סיבה שזה הכבל כי בצפיה ישירה מהוידאו רואים חלק!! רק כשלוחצים הקלטה מופיע הטישטוש וכן בחרתי בהגדרות את האיכות הכי גבוהה. למישהו יש מושג מה הסיבה??? איך לסדר את זה?!?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך של ג'יגה בייט GS7600 מסך 22 אינטש דק של צ'איימיי הבעיה שלי, שבתוכנה גרפית (קורל דרו, למשל), הרענון של המסך איטי ביותר. כוונתי, שעד שהוא מראה לי ביצוע אפקט לוקח לו כמה זמן וזה לא אוטומט. באותה עבודה, עם מחשב אחר הרענון מהיר ומיידי. למישהו יש פתרון לבעיה? (מחשב CORE2 6400 זכרון 2 GB חלונות XP)
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
84.63_forceware_mobile_winxp2k_international_whql 93.71_forceware_winxp2k_english_whql
-
- 13 תגובות
- 610 צפיות
-
-
המחשב מחפש את היורש- מה אתם אומרים? עומד לכבוש את הטלביזיה אה? אורי גלר הבא. טוב חזרה לעניין: אני מחפש כרטיס מסך והנה הקריטריונים: 1. כרטיס מסך לגיימרים. 2. שיחזיק לפחות לשנתיים/ שלוש הבאות וכשאני אומר זאת אני מתכוון שיריץ משחקים על MED+. 3.תקציב עד 1500/1600 ש"ח. 4. חובה להיות AGP 8 5. אני לא מבין בצינורות/OC וכו' ולכן אני מחפש משהו קצת חייתי ללא שינויים במבנה הטכני/תכנות של הכרטיס. אה ושיחזיק מעמד ושלא יתפוצץ לי כשהוא יראה את הסרטון של CRYSIS. המפרט בצד. תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 750 צפיות
-