כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
ראיתי שיש שני סוגי חיבורים לכרטיס הזה. האם יש הבדל בביצועים? (ברור לי שכל כרטיס מתאים ללוח אם אחר).
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
א. http://zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=7600GT למה השני יותר זול, מה ההבדל? ב. יש לי מה לעשות עם כרטיס ישן? RADEON X700 SE? יכול להיות לו שימוש בתור כרטיס מסך שני, או שהוא לא מספיק טוב בשביל "לעזור" לראשון? ג. יש דרישות מפרט מסויימות לכרטיס, חוץ מחיבורי PCI-E? ד. כדאי לי בכלל לקנות עכשיו 7600GT? אם אני כבר קונה כרטיס יותר טוב, כדאי לי לעלות לדרגה עוד יותר גבוהה?
-
- 12 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח 975X Platinum של MSI, ואני אמור לקבל בקרוב 7950X2. פתאום שמתי לב שמדברים על כך שהכרטיס לא נתמך על ידי כל לוח. אין לי אופציה ל-SLI בלוח (רק קרוספייר), ואני מאד מודאג שהכרטיס לא יעבוד. לפי מה שמפורסם באתר של NVIDIA ערכת שבבים 965 כן נתמכת, מישהו יודע האם צפויה לי בעיה?
-
- 6 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני חשבתי לקנות את ה X800GTO ל AGP אבל ראיתי שבאותו מחיר יש את ה X1550 אז למישו יש אולי באנצ'ים שיכולים להשוות בניהים ?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב לצפיה בתכני HD האם זה משנה הכרטיס הכרטיס מסך? אני מתלבט בין 1950 ל 1650 לא מתוכננים שום משחקי מחשב! וידאו ב HD בלבד! האם משנה כרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, אשמח לקצת עזרה בהתלבטות. מכיוון שהכרטיס כיום מריץ משחקים בגרפיקה בינונית (1280*1024) אני שוקל להחליף אותו באחד מהשניים שמצוינים בכותרת. האם המעבר יגרום לשינוי משמעותי? האם המחשב שלי (בחתימה) מסוגל להתמודד עם הכרטיסים האלו? הבנתי עפ"י חיפוש בפורום שה-PRO עדיף בביצועים אבל לא הבנתי איזה מחשב מינימלי צריך כל אחד מהכרטיסים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חבר שלי קנה כרטיס מסך 8800 בהמלצתי(כמובן לא המלצתי על Gigabyte) אבל אין מה לעשות, הרכבתי את המחשב שלו ולהפתעתי גיליתי שבזמן הפוסט מתי שמופיעים הנתונים על הכרטיס מסך ישנה שורה שאומרת Engineering Release -Not for Production Use הכרטיס מן הסתם בא באריזה מקורית והכול, עכשיו השאלה היא מזו השורה הזו האם זה אומר שהכרטיס מיועד רק למהנדסים
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש, ובאחד הת'רדים פה ראיתי שכרטיס 8800 הוציא ביקורות טובות יותר כאשר עבד ב-DX10, מאשר התוצאה שלו ב- DX9. השאלה שלי היא כזאת, במידה ואני קונה עכשיו X1950Pro, הביצועים שלו יהיו פחות טובים במידה ויעבוד עם DX10 ? או שעדיף לחכות עם המחשב (אני לא מתכוון לקנות כ"מ זול ואז לשדרג) או לקנות עכשיו X1950PRO ? בנוסף, במידה ואני קונה את ה-1950pro, האם אפשר להסתפק ב-256MB או ללכת על 512MB, כמה אחוזי שיפור יש בניהם ?
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
אשמח לקבל המלצות עבור כ"א מהכרטיסים הנ"ל, גם מבחינת עלות\תועלת וגם מבחינת ביצועים.. המחירים של שניהם דומים, ואשמח לקבל את עצתכם בנושא..
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכלום אשמח לקבל המלצות לכרטיסי מסך למחשב HTPC שאני בונה הכרטיס חייב להיות PCI ( לא Express) ולכלול אפשרות להקרנה על הטלויזיה התקציב עד 200 ש"ח הכי חשובה לי איכות התמונה וצפייה בסרטים באופן חלק תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
היי, יש לי בעיה חדשה ודחופה לי בטירוף. החל מלפני כמה ימים אני לא מצליח לראות יותר את תמונת המחשב על הטלויזיה. החלפתי כאבל (S-VIDRO:RCA), התקנתי מחדש את הדרייברים, ניסיתי להפעיל את החיבור לטלויזיה דרך ה TVTOOL (במקום התוכנה של NVIDIA) ושום דבר לא עוזר...פשוט אין תמונה על הטלויזיה. כדאי לציין שאני כבר שנים עושה את החיבור הזה של הטלויזיה למחשב ואף פעם לא הייתה לי בעיה (ככה שזאת כנראה לא בעיה של חוסר ידע) וגם שמדובר במחשב חדש וכרטיס מסך מתקדם (ככה שלא מדובר כנראה בבעיה במחשב - כבר הצלחתי לראות בטלויזיה עם המחשב הזה). למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה/הצעות לפיתרון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אחרי שעזרו לי כאן עם בחירת כרטיס מסך...אני צריך עזרה לגבי תוכנת שליטה . עבדתי עד היום עם ATI והבנתי שישנה תוכנה ב-NVIDEA שנקראת NVIEW . אני צריך בשביל להגדיר חיבור מחשב לטלוויזיה ותצוגה בשניהם ביחד (מסך מחשב+TV בו זמנית) . חיפשתי תחת השם NVIEW באתר הבית של NVIDEA ולא מצאתי . גם קישור כאן בפורום לא עובד . מישהו יודע מאיפה מורידים ? גם חיפוש בפורום כאן הביא אותי לתוצאות של דיונים על בעיות בתצוגות אבל לא ללינק הורדה ..אגב , אני מקווה שזו התוכנה הכי מתאימה .
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
ATi Radeon X1950Pro ממש בא לי בטוב..אני עובד כרגע קורע ת'תחת בשביל לחדש קצת ת'מחשב אבל חבר טוב אמר לי שהוא לא יעבוד אצלי בגלל שיש לי AGP ג'יפה 4 mx 440 מה אתם מציעים לי לעשות? ואם יש כרטיס מסך ברמה שלו עד 1000 שקל.. טנקס
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מעבד 2.8 סוקט 478 זיכרון 1 גיגה לוח אם asus p4p800 se להלן רישמת המשחקים far cry Sims 2 Doom 3 HALO Quake 4 Call of Cthulhu Call of Juarez Call of Duty 1 Call of Duty 2 F.E.A.R. Ship Simulator 2006 Collectors Edition Dreamfall: The Longest Journey
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם לוח אם GIGABYTE GA-8IK1100 REV 1.0 וכרטיס מסך ATI RADEON 9000, מעבד P4-3.2G, SOCKET 478. כל פעם שאני מנסה להתקין את הדריבר האחרון מהאתר של ATI-AMD הדריבר מתרסק לאחר RESTART וחוזר לדריבר VGA הבסיסי של XP עם 600X800 ו-4 ביט לצבעים. רק SYSTEM RESTORE מחזיר את המצב לקדמותו. דריברים ישנים מ-2003 וגם הדרייברים של מיקרוסופט עובדים בסדר. רעיון למישהו מה הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה קורה לבד או שצריך תוכנה מיוחדת? כי ניראה לי שאני לא יכול דרך הביוס...
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
תראו את זה - פיתוח של MIT תצוגה אינטראקטיבית
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ב OBLIVION http://www.nordichardware.com/Reviews/?page=10&skrivelse=494
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש לקנות מסך LCD 19 והתקציב שלי הוא 1300 האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על דברים?? ועוד דבר האם מישהו מכיר את החברה AOC שאיבורי עובדים איתה? איך המסכים שלהם הם מומלצים?
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
בסופו של דבר הכרטיס מסך יהיה 23 בסנטימטר רק גירסת הOEM תהיה 34 סנטימטר http://www.nordichardware.com/news,5546.html
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מחברים אותו ללוח אם ומתקינים את הדיסק שבא איתו וגמרנו את הסיפור? לא צריך משהו כמו לעדכן משהו בביוס או משהו כזה?
-
- 13 תגובות
- 908 צפיות
-