עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ashkenazone,

יש לי שאלה חברים, מה קורה אם מחברים כרטיס AGP 8X לחיבור AGP 4X הוא פשוט עובד פי 2 יותר לאט? אילו בעיות עשויות לצוץ?

2. שלום לכולם. יש לי כרטיס מסך Inno3D NVidia 6200 FX ואני מעוניין לקנות מסך LCD 22 עם רזולוציה טבעית של 1680x1050. השאלה שלי היא אם מישהו יודע אם כרטיס המסך יתמוך ברזולוציה הזו ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by OutRaGe,

שלום כפתרון למסך התקול שלי(צהוב, כנראה כבל לא טוב) חשבתי לקנות F700B יד שנייה מפני שאין נתונים עליו באינטרנט ובאתר של LG כבר הוציאו אותו חשבתי לשאול אתכם מה דעתכם על המסך ? מה הרזולוציה המקסימלית שניתנת לשים במסך עם קצב רענון של 85Hz ? שווה לקנות מסך כזה ישן יד שנייה? כלומר גם אם הוא תקין לחלוטין, מה התוחלת חיים של מסך כזה בערך ? כי חבל שאני יעשה את ההשקעה ואחרי חודש הוא גם יתקלקל אותם שאלות לגבי ה-MAG והאם הוא עדיף? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  4. השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  5. יש לי כבל S_VIDEO בין המחשב לטלויזה בסלון. אני מעוניין להחליף את הטלויזה הישנה במסך LCD 20 אינץ רחב, ראיתי שהם מגיעים עם חיבור DVI או VGA. איזה מתאם קיים שיאפשר להעביר למסך סיגנל מה-SVIDEO אין לי אפשרות לפרוס כבל DVI במקום הכבל הקיים.

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  6. בגלל המחיר?

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by lmlm,

8800GTS 320MB הכרטיס "התקציבי" יחסית לשאר כרטיסי G80 אשר יעלה 299$ ויכלול 320MB כמחצית מ 8800GTS 640MB אך המפרט זהה. הכרטיסי כנראה יהיו במלאי ב12 בפברואר,פחות משבועיים ככה שמי שמתכנן לקנות X1950XT או מחכה לכרטיס DX10 יחסית תקציבי יש פחות משבועיים ושווה לחכות מקור: http://www.vr-zone.com/?i=4563

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום יש לי כמה שאלות על החלקים של כרטיסי המסך 1. מה זה טרנזיסטורים ומה תפקידם? 2. לכרטיס מסויים יש 50 טרנזיסטורים, לאחר כמה טרנזיסטורים נוספים יהיה הבדל בביצועים? והאם הם יהיו משמעותיים? 3. מה זה מעבדי Unified Shader ומה תפקידם? 4. לכרטיס מסויים יש 50 מעבדי Unified Shader לאחר כמה מעבדי Unified Shader נוספים יהיה הבדל בביצועים? והאם הם יהיו משמעותיים? *R.S

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by Devil Servant,

שלום. יש לי מחשב עם כ. מסך מובנה ואני מעוניין לחבר אותו לטלוויזיה. ראיתי שיש דבר כזה חיבור VGA ל S VIDEO,אבל לא מצאתי שום מקום שמוכרים אותו בישראל. תהיהי אולי אתם מכירים תחליף לכבל הזה,אולי יש כרטיס שהוא לא כרטיס מסך שמאפשר חיבור לטלוויזיה? (אני אעדיף גם סוג של כבל כי אין לי ממש מקום לכרטיס,המחשב נמצא בוידיאו) ועוד שאלה: האם איכות החיבור לTV היא טובה? ז"א אפשר לקרוא בבירור טקסט? ומה הרזולוציה האופטימלית?

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  10. השחרור הרשמי כבר יצא של ויסטה ועדיין נוידיה הוציאו רק ל 8800 אני חושב שזאת חוצפה לשחרר רק למוצרים חדשים וכל השאר שיחכו במיוחד לאחר שהם מציינים שכל הכרטיסים כן מתאימים לויסטה יש לי 7600 gt ואני כבר מחכה חודש לדרייבר נורמלי...שיעבוד עם טלויזיה lcd

• 13 תגובות
    • 959 צפיות
  11. Started by xXaXdXaXrXx,

מה יותר טוב ?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by avi_lilah,

שלום חברים אני זקוק לעזרה שלכם מענין להרכיב htpc ואני מחפש כרטיס של TV out השמח לקבל המלצות התקציב הוא עד 250 שקל תודה

• 5 תגובות
    • 492 צפיות
  13. Started by geebor,

שלום יש לי כרטיס מסך NVIDIA עם יציאת וידאו. הייתי רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב כדי לראות בטלויזיה את התוכניות והסרטים שהורדתי באופן חוקי מהרשת. אבל זה מוזר, כי אני לא יודע איך. עם הכרטיס מסך בא מין רכיב שנכנס בצד אחד לכרטיס, ובצד השני יש לו שלוש יציאות RCA אבל אלו לא יציאות RCA כמו שיש בטלויזיה. בטלויזיה יש 2 לאודיו ואחת לוידאו (לבן, אדום, צהוב) ובהתקן שיוצא מכרטיס המסך יש y, Pr, Pb/Av (ירוק, אדום, כחול). המדריך למשתמש לוקה מאוד מאוד בחסר. מישהו?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  14. Started by kobibo,

לא מצליח להבין מה כל ההיסטריה סביב כרטיסי ה DX10 ?!? ישנם פה בפורום לא מעט אנשים שמתלבטים לגבי קנייה של כרטיסי DX10 כאילו שוק המשחקים כבר עבר לטכנולוגיה זאת. לפי דעתי אין צורך להתלהב מעבר למידה וכל מי שצריך עכשיו לרכוש כרטיס כדאי לקנות עכשיו משהו סביר ועוד שנה שנה וחצי להחליף (מלבד ממשחק אחד שמדברים עליו Crysis וגם הוא לא יצא בקרוב לא נתקלתי במשחקים נוספים שיתמכו בו לעת עתה). מה שאני מנסה להגיד הוא שכדאי להמתין תקופה של לפחות שנה ולא למהר בתקופה הקרובה, כמו גם שעוד לא ראינו מה שיש ל ATI להציע והמבחר יהיה הרבה יותר גדול וגם יותר זול.

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by idan_20,

עד 200 שקל מיועד רק לצפייה ב-HOT דרך ממיר אפשרויות הקלטה ועריכה לא מעניינות אותי, אני צריך כרטיס שיעבוד עם מחשב ישן (P3) ושלא ידרוש יותר מידי משאבים מהמערכת

• 0 תגובות
    • 432 צפיות
  16. מה יותר טוב 7600 GT מול ATI RADEON X1650XT ICEQ http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2409_2410&products_id=16397

17. Started by adidas76,

הי אני מעוניינת לקנות מחשב לצורכי עיבוד תמונה, עבודה עם פוטושופ וכמה תוכנות פתוחות בו זמנית, וקבצי RAW מאד כבדים איזה כרטיס מסך אני צריכה? תודה

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  18. Started by lior46,

יש לי כרטיס 7300gt עם יציאת tv-out,עכשיו כאשר יש תמונה בטלויזיה יש מן פס לבן עבה כזה שנע מלמעלה למטה...מה גם שכאשר אני מנסה לשחר במשחקים המסך מרצד. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לפתור אותה יש לציין שהטלויזה שאליה המחשב מחובר היא טלויזיה ישנה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  19. Started by hwforcer,

Hello for some reason the nvidia demo Adrianne runs really slow for me MAX 15FPS while most of the time 12-13fps You can see my computer specs on my Sign, I've the most new drivers from NVIDIA web site why this demo gliths/bitting for me? [br]פורסם בתאריך: 30.01.2007 בשעה 20:39:26 the froggy demo Reso 1440 900 works like 4fps.....why?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by solet,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה טוב שמאפשר חיבור הוידאו למחשב והעברת סרטים למחשב. רצוי בסביבות 200-300 ש"ח - רצוי פחות.... תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  21. Started by Runny,

רגע לפני רכישת כרטיס המסך שבכותרת, יש באפשרותי לרכוש גירסה של GeCube וגירסה דומה של Sapphire. מנסיונכם, האם הגירסה של Sapphire שווה השקעה נוספת של 70 שקלים (10%) ? ממבט כללי באתר של היצרנים עושה רושם שהקירור של שניהם דומה (כנראה ספסיפיקציה של ATi) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  22. יש לי רדיאון 9800 פרו 128MB לפני כמה זמן חיברתי מסך LCD למחשב (בעצם זה לא הייתי אני אבל אני חושב שהותקן איזה דריור ל-LCD הזה), והמחשב דרש כבר פורמט גם ככה. לפני שפרמטתי ניסיתי להכנס ל-BF2, המשחק נפתח יש מסך שחור ומתרסק לשולחן עבודה. לא היה אכפת לי כי אני לא משחק וחשבתי שהפורמט גם ככה יסדר את זה. פרמטתי, והתקנתי לא מזמן את BF2 ואותה בעיה. נפתח, מסך שחור כמה שניות ומתרסק. והמשחק מקורי אז זאת לא סיבה, ואין קראק אז זה לא קשור ניסיתי כל מיני פתרונות שמצאתי באינטרנט, כנראה שיש כל מיני סיבות לבעיה הזאת ולכל אחד זה משהו אחר. בכל מקרה התקנתי שוב פעם את הדריור הכי חדש לכרטיס מסך, לא עובד. (אני מוריד רק את הדריור בלי כל ה-control center החבילה הזאת) בדקתי בהגדרות תצוגה (איפה ש…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by lmlm,

ספיר מכריזה על הכרטיס X1950GT שיהיה בין המחיר 165$ ל199$ ויגיע לחנויות בקרוב. http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20070129235909.html http://www.vr-zone.com/?i=4551 דיונים קודמים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=232564.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=229812.0

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by Bingo,

ציון 6002 זה טוב? המפרט בצד ימין http://img228.imageshack.us/img228/1931/cgkb6.jpg

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  25. שלום יש לי שאלה בקשר לעוצמה של הכרטיסים- היתיחסות לFPS בלבד אני יודע שהכרטיס 8600ULTRA יכיל יותר טכנולוגיות מאשר כרטיסים כמו 1900XT ו 7900GT ויראה אפקטים שהם לא יכולים להראות (ופועל על DX10 י) אבל בתכלס איזה כרטיסים יותר עוצמתיים- מי מביא יותר FPS לדוגמה נניח במשחק FEAR על המקסימום עם פילטרים על רזולוציה 1024 × 768 איזה כרטיס יביא יותר FPS 8600ULTRA או ה 1900XT ו 7900GT לאיזה כרטיס DX9 ה8600ULTRA משתווה מבחינת עוצמה-FPS ?? *R.S

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים