עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by deking,

שלום לכולם, אני חדש פה ויש לי שאלה.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך וההתלבטות שלי זה בין הכרטיס 8800 gt של nvidia או hd 2900 pro של ati .. אם אפשר בבקשה שתגידו לי מה עדיף ולמה ואיזה חברה לקנות.. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  2. שלום, אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל ורציתי לשאול כמה שאלות, האם אתם מרוצים מהכרטיס? איך עובדים עליו משחקים כבדים (דאוס אקס, הדמו של far cry) ועוד משחקים ברמתם, איך הוא מתפקד כאשר מופעלים ה AA,FA? תודה על תשובות

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  3. אני יודע שיש סטיקי והכל.. אך אני מבקש ממכם להתחשב... קניתי את המסך 760bf לפני 3 ימים..ועכשיו ראיתי שיש עליו ביקורות לא טובות.. ככה שיש לי אולי עדיין הזמנות להחליף.. אבל אני צריך היום/מחר לקחת החלטה.. כי אחרת יהיה מאוחר מדיי.. לכן אני רושם כאן ולא בסטיקי.. פשוט אין לי הרבה זמן.. ההתלבטות שלי בין המסך 930B (להוסיף 270 שקל..) או להישאר עם 760BF.. רואים מצויין אבל בסרטים רואים מריחות.. רציתי לדעת איך חוות הדעת המקצועיות על המסך... כי באתר zap יש עליו ביקורות טובות יותר... מבחינת מפרט 760BF: גודל מסך: 17" DVI+PIVOT רזולוציה מקסימלית: 1280x1024 גודל נקודה: 0.264 mm חיבוריות: אנלוגי/דיגיטלי בהירות BrightNess: 300cd/m נגידות Contrast: 700:1 זמן תגובה: 4ms זוית ראיה: 160/160…

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  4. לקחנו לבדיקה את כרטיס המסך החדש של NVIDIA עבור קהל השוק הבינוני-גבוה, ה-GeForce RTX 4070 אשר מבוסס על ארכיטקטורת Ada המודרנית, במהדורה מבית אסוס. האם תג המחיר הנגיש משל אחיו יסייע להפוך אותו ללהיט במכירות?לכתבה

5. Started by Kongo,

עכשיו נכנסתי ומצאתי את זה: 9800SE AIW מה אתה אומרים זה שווה נכון? גם נפתח האומגה ע"י בדיקה, גם יש אחריות, גם כרטיס מסך חזק , גם AIW עם שלט וגם במחיר טוב וגם במלאי ובאספקה דיי מהירה מה אתה אומרים?

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by Void,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5683 כמה שאלות: שווה לקנות(שווה תכסף)? האם הוא אוברקלוקר טוב(ולכה אפשר להגיע איתו)? מה עם הקירור, יעיל לOC ובכלל? מה תדרי הליבה והזיכרון? יש לו חיישן טמפרטורה? והאם הוא עדיף על 7600GT אקסטרים של לידטק? CONNECT3D חברה טובה בכלל?

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by janluca,

רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס הזה למי שמשחק פחות ......... אבל ישתמש הרבה ב VIVO לעריכת וידאו הנה הכרטיס http://europe.hercules.com/showpage.php?p=88&b=1&f=1 לא מצאתי את מהירות המעבד הגרפי ואת מהירות הזכרון .. אולי משהו יודע .. אגב המחיר מוצע ב 1,490 ש"ח במקום 1703 ש"ח כדאי ?? יש לי כרטיס של ATI RADEON 9500 PRO רק חסר לי ה VIVO מה דעתכם

8. Started by ofir38,

שלום.. מה אני צריך לעשות בשביל לחבר ממיר של YES למחשב ואני אוכל לצפות? האם צריך כרטיס טלוויזיה או משהו אחר? תודה לעוזרים,אופיר.

9. Started by arikam,

מהביקורות שיש ברשת נראה שהצריכה המכסימלית שלו היא 59W , אז יש מצב להסתדר עם ספק 300W לא?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  10. שלום לכולם.. אני צריך כרטיס מסך בישביל מישחקים חדשים עד 800 ש"ח.. תודה על העזרה :)

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  11. שילוב חדש ומעניין (לי לפחות) של ארבעה כרטיסים של nVIDIA בכתבה הבאה.....תגובות....... http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=219021&sid=10

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by cool_boy-PP,

מישהו מכיר את החברה ST LAB של כרטיסי מסך.........היא טובה איך הביצועים לעומת חברות אחרות......תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by matan147,

שלום רב חבר שלי אמר לי לשאול עם הכרטיס מסך שלו GTX 250 ומעבד I-5 750 יכול להתמודד כראיו עם סרטי בלורי מלאים ולא ריפים ולי יש עוד שאלה לי יש כרטיס מסך רדון 5970 2GB ומעבד I-960 האם אני יראה טוב ממנו בצורה משמעותית? תודה רבה ותענו במהרה הוא מחכה לתשובה בגלל שהוא רוצה להוריד סרטי בלו ריי ולא להתאכזב שיתקע לו.. בנתאים 720 P עבדו לו מציון..

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  14. היי, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי- ATI hd4870. אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים, ולאחרונה יש לי hard crash בכל משחק, אפילו הפשוטים ביותר, גם ברזולוציה של 640X480. אני מעוניין בכרטיס של NVIDIA, הנה המפרט שלי: -מעבד intel core 2 duo e8400 -לוח אם gigabyte EP43-UD3L -ספק corsair 550 w -זיכרון RAM 4GB רק מדגיש שהכרטיס מיועד למשחקים. ברמה של לשחק assasins creed 3 על ההגדרות הגבוהות. בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך בטווח מחיר הזה, תודה רבה

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  15. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך על הלוח. הבעיה שלכרטיס יש רק יצאית hdmi ולי יש טלוויזיה ישנה לא LCD. גם המתאם מVGA לSVIDEO לא עובד. אני לא משחק משחקים בכלל, רק גולש באינטרנט ורואה סרטים. אני רוצה כרטיס מסך פשוט עם היציאה המתאימה אך כזה שלא יחליש לי את הביצועים (אני עם מערכת מבוססת אתלון X4 ,4 ג'יגה RAM ומריץ ווינדוס 7 64 ביט). הכי זול שמצאתי הוא זה : http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=692 האם הוא יספק את הצרכים שלי ? האם יש זולים יותר ? (לקנות מחשב ולעבור דירה מוביל לחור גדול בכיס....) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  16. הבנתי שיש דרך להפוך את ה9500NP ל9700NP האם היא קיימת בכרטיסים של ATI? ד"א PCH התחליו לימכור את ה9800NP ואת ה9500NP...

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  17. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן כרטיס מסך של nVIDIA מסוג EN9400GT/HTP/512M מבית Asus. http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=790&l4=0&model=2525&modelmenu=2 הבעיה היא שכאשר אני מתקין את 3 התוכנות המגיעות עם הדיסק שאחת מהם היא GamerOSD. לאחר התקנת תוכנה זו והפעלה מחדש של המחשב הרזולוצייה יורדת ל-4 סיביות ותוכנה זו משבשת פעולה תקינה של הכרטיס מסך. כמה דברים: 1. גם התוכנה שסופקה עם הדיסק וגם התוכנה המעודכנת יותר שהורדתי מהאתר מציגות לי את אותה בעיה, תצוגה של 4 סיביות לאחר הפעלה מחדש וכו'... 2. מה אני יכול לעשות בכדי להתקין תוכנה זו מבלי לגרום לתקלות אלו? תודה לעוזרים. ד"א: מה אתם חושבים על הכרטיס הוא נחשב טוב וכו'...?

18. אני לא מצליח לפתוח את CONTROL CENTER של ATI DRIVERS זה עושה כאילו זה פוצח אבל זה לא :-X

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by wolly,

קראתי הרבה מי ההמלצות בפורום ואני עוד יותר מבולבל. בכל מקרה יחלטתי על RADEON אבל ... יש לציין שהמחשב החדש הוא עבור גרפיקה , עריכת וידאו ובנית אתרים. אין כמעט שימוש למשחקים. ובנוסף יש לי מסך תותח שהייתי רוצה לנצל אותו עם כרטיס טוב(Samsung959NF( התקציב עבור הכרטיס - לא רוצה לזרוק כסף אבל הייתי משלם 700 ש"ח ואולי יותר אם שווה.. הינה השאלות : 1. מה נותן לשימוש שלי כרטיס שעולה 1000 ש"ח מול כרטיס שעולה 500 ש"ח 2. איזה כרטיס מומלץ לשימוש שלי בלי לזרוק כסף ובלי לפגוע באיכות

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  20. מחשב יש. מעבד e5200, זכרון 2 מגה. תקציב סטודנטיאלי בתמיכת הורים. תודה אבא צביקה

21. Started by f_b_i,

יש לי את הכרטיס הזה כבר הרבה זמן קיבלתי אותו ותקעתי אותו בHTPC שעשיתי . יש למישהו פרטים על הכרטיס הזה כי אין לי מושג עליו? באיזה רמה הכרטיס הזה לעומת כרטיסים אחרים מתקופתו?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  22. Started by lama husamo,

אני מתלבט מה לקנות בין שני המסכים האלו לפי מה שהסתכלתי על נושאים שדוברו כאן על איזה מסך 19 לקנות ולפי ברור עם מוכרים ויבואנים SAMSUNG 19" 959NF אין יותר ולא יגיע - לפי היבואן 930SB מיטצובישי - אין בשחור רק אפור מזוויע אבל המסך מעולה Hyundai Q17 - הם כבר פאנל של סמסונג ולא Hydis אז הגעתי לשני אלה LG CRT 19" 900p או LG LCD 1710s יתרונות חסרונות, מישהו מעדיף אחד מהם על השני או אחר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  23. Started by Sigma12345,

הכרטיס מסך LEADTEQ 8600GT 256 DDR3 יספיק למסך 22 אינץ'?

24. Started by temptation,

שלום אני רוצה לקנות מסך 19 ואני לא יודע איזה .... אז ראיתי כמה מסכים ורציתי שתעזרו לי לבחור : Mitsubishi Diamond Pro 930 SB19 19" IIyama Vision Master Pro 455 Samsung CRT 19" - 959NF /// 19" Samsung 955DF Monitor תודה

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  25. עשיתי בדיקה רגילה,ויצא לי 11.670 - רזולוציה 1024X768 עשיתי בדיקה עם 6AF ואני לא בטוח של 16AA, גם רזולוציה 1024X768 ויצא לי 8690. כל ההגדרות על HIGH זה הגיוני? המעבד ללא אובר קלוק- אני חושב שהוא "מאיט" את בצועי הכרטיס.

• 2 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים