כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! היום הדלקתי את המסך הישן שלי והתברר לי שכנראה הוא שבק חיים, כי הוא לא נדלק בשום אופן. הבנתי שהדרך היחידה היא לקנות מסך חדש, אמא שלי רוצה רק LCD, כי המסך ישמש אותה. לפני חצי שנה התפרסמה באתר של טום על מסכי LCD 17'' והHyundai Q17 האם זה עדיין כך? או שיש אלטרנטיבות טובות יותר? תודה מראש! עריכה: יש לי במחשב שאליו יחובר המסך נכניסת מסך סטנדרטית, לא DVI זה יתאים?
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אז ככה יש לי אפשרות לקבל את אחד מהכרטיסים הנ"ל מה מהם עדיף?והאם יריצו משחקים בצורה סבירה כי אני לא גיימר ולא חשובה לי עד כדי כך האיכות? שאלה נוספת היא ,הבנתי שהכרטיסים הנ"ל אינם תומכים DX10 אז השאלה שלי האם בכל זאת הם יוכלו להפעיל משחקים הבנויים לDX10 ופשוט לא יוכלו להשתמש בטכנולוגיה של הDX10 אם ני מגדיר את זה נכון? תודה מראש וסליחה על הבורות!!! :)
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
שלום כולם ברצוני לבטבל את ה vsync יש לי radeon 9800 pro עם גרסה דירוברים קאלטיסלט ccc אני חושב 1.12 קיצר אני לא מבין איך לבטל שם את vsync לא מצאתי את זה אפשר עזרה ? והאם כדאי לבטל דבר זה?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
Connect3D Radeon X1800 GTO GDDRIII 256MB vs. Gigabyte GeForce 7600GT DDRIII 256MB דחוף . תודה רבה .
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך: 250GTS. מפרט המחשב שלי: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.99GB, 2.50GHz של RAM אם צריך עוד משהו תגידו לי. אני מעוניין לקנות את הכרטיס המצויין למעלה, תגידו לי אם הוא מתאים, ואם יש לכם כרטיס מסך יותר טוב להציעה לי במחיר עד 800 ש"ח, אני אשמח לשמוע. (אבל משהו שיתאים למחשב שלי!) תודה מראש (: ^^
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
intel Cure 2 Duo 6600 2.39 4 cash GeForce 8800 GTX 768Mb PCIe POINT OF VIEW 2Giga Ram DDR II 800 Mhz Asus P5K Board Dell 24 " 1900X1200 Full HD 2יחידות WD 250 Giga SATA II 16mb Cash
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ומאתמול הוא עושה לי הרבה LAG ב-WC3 בבטלנט למה? בתודה מראש. עריכה: יש WIN XP PRO נ.ב. אני יודע שהכרטיס הוא GIFA אז לרדת מהעניין.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מחפש לקנות מסך 17 LCD חדש. מצאתי את המסך הזה במחיר מעולה וזה מעלה חשד איפה החסרון שלו? אם יש לכם הצעות, אני מקשיב
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
ההורים שלי טסים היום לצ'כיה... כמה אמור לעלות ראדון 9500 פרו בדיוטי פרי? אם יש שם בכלל...
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
באיזה חלק של הכרטיס יכולה להיות הבעיה, והאם אפשר לתקן את זה בלי להחליף כרטיס? תודה מראש לעונים
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה כבר הרבה זמן ואני פשוט לא יודע מה לעשות, זה התחיל מאז שהורדתי את הדרייבר הכי מעודכן שיצא ל-AMD, יש לי זוג 6950 (CF). זה התחיל שראיתי סרטון ביוטיוב פתאום המסך ביוטיוב נהיה ירוק (המסך של הסרטון בריבוע) ואז נתקע הסאונד והמסך הגיע לכאן: אז לא ידעתי מה לעשות עשיתי ריסטרט והכל נמשך כרגיל עד הפעם הבאה שזה שוב קרה ועוד כמה פעמים ועכשיו זה השתנה (אבל היום זה קרה שוב). ראיתי סרטון שוב המסך נהיה ירוק ואז הופיע לי הודעה בצד שמאל למטה: אז שוב המחשב נתקע אז עשיתי ריסטרט וכשהמחשב סיים לעלות שוב זה מה שהופיע: היום זה קרה שוב הופיע ההודעה המחשב עבד יצאתי מיוטיוב אבל כשנכנסתי רגע אחרי שוב היה מסך ירוק ועוד פעם זה עבר לי למסך הכחול (^). מה זה הדבר הזה?!? אי אפש…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע מה לקנות ראיתי 7900gt ב1700שקל וראיתי x1900xt ב2400 עכשיו כדאי לי לקנות את הא x1900xt ולהוסיף 700 שקל? ומה ההבדלים בינהם? הוא שכדי לי לקנות ביתיים את ה 7900gt ובעתיד הלא רחוק ליקנות כרטיס חדש?
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
קוראים לכרטיס FX 6800? אם סתם 6800? אל תחשבו שאני לא מבין.. פשוט רציתי לדעצ
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הכרטיס הולך להיות משוחרר בקרוב, והוא יבוא עם הזכרונות של סמסונג 1.1 במהירות 1700MH ליבה עם 32 צינורות עיבוד במהירות של 700MH בתהליך יצור 90NM .זה היה כרטיס מטורף! http://www.theinquirer.net/?article=28227
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
forsa 7800GT מה אתם אומרים עליו שווה את המחיר? 1850 שקל ב ksp מומלץ\לא מומלץ
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי..קניתי לא מזמן מחשב עם מסך LG F700P וכרטיס מסך ג'יפורס 6600 של גיינוואד ויש לי מספר בעיות עם התצוגה. קודם כול הבעיה הכי גדולה היא שמשום מה בחלק העליון של המסך התמונה נמתחת כלפי מעלה באופן כזה שנגיד ואני מציג עיגול בחלק התחתון של המסך (מתחת לחצי נדמה לי) ואז מעלה אותו לחלק העליון של המסך העיגול נהפך לאליפסה. תוספת באורך היא של מ"מ לדעתי. פניתי גם כן ליבואן של LG, והטכנאי שם אמר שאני צריך לעבוד עם ריפרש רייט של 85 ולא 100. יש לציין שגם ב100 הוא עושה לי בעיות מוזרות של מתיחה. בכול מקרה,הצדדים נורא אבל נורא לא ישרים וזה כאילו איזה גל כזה,ז"א השוליים של התצוגה..זה מציק לפעמים. והגבול העליון פשוט הולך באלכסון למטה,מתחיל בצד ימין ברווח של 0 מ"מ ומגיע לחצי מ"מ. מאחר ואני עוסק…
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כרטיס מסך GIGABYTE GTX-470 OC דגם GV-N470SO-13I קישור לאתר היצרן : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3569#ov עם ידוע למישהוא מתי הוא יוצא לשיווק בישראל ? אני צריך תאריך הגעה כדיי לדעת עם שווה לחכות תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
nviadia geforce 6800gs 512mb ddr3 256bit pci-ex16 tvout הוא יפעיל לי משחקים כבדים? על הגדרות גבוהות? מעבד קונרו6300 2*512mb 500w
-
- 9 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך LCD לעבודה (אני יושב מול המסך *כל* היום). המחיר לא נורא חשוב לי, העיקר האיכות. ראיתי את ה-Samsung 151S והוא מצא חן בעיני. המלצות אנשים? מה עם LG, מאג, BenQ...? ראיתי שיש ל-CTX וגם ל-MIRO מסכים דומים... תודה, מוטי.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה רגילה,ויצא לי 11.670 - רזולוציה 1024X768 עשיתי בדיקה עם 6AF ואני לא בטוח של 16AA, גם רזולוציה 1024X768 ויצא לי 8690. כל ההגדרות על HIGH זה הגיוני? המעבד ללא אובר קלוק- אני חושב שהוא "מאיט" את בצועי הכרטיס.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה על כרטיס מסך PCI-E באזור 700 ש"ח ליישומים גרפיים כבדים יחסית ובחלקם יש רינדור בזמן אמת. לדוגמא: AutoCAD, Rhino, SolidWorks, ArcGIS, PhotoShope... המחשב לא אמור לשמש כמכונת משחקים אלא כמחשב ביתי עם יכולות גראפיות גבוהות. הפלטפורמה עליה מורכב הכרטיס היא: AMD 64 3500 Gygabyte Ga-K8NF Ultra Twinmos 1024 MB DDR 400 ברור לי שזהו תקציב נמוך יחסית לכרטיס גראפי אבל... זה מה יש. אם תוכלו להתייחס גם ל- Ati X1600 זה יהיה מצוין. אשמח לשמוע המלצות על כרטיסים אפשריים והם יכולים להיות גם יותר זולים מתקרת התקציב במידה ואין משמעות לשיפור הגראפי. בנוסף, אם יש למישהו ידע לגבי הפיכת כרטיסים של Nvidia לתואם Quadro FX יהיה לי מעניין לשמוע... באותה הזדמנות, אני מ…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש ואין לי מושג איפה להתחיל. אני מנהל רשת (כך שאני לא בור בחומרה) אבל אני בהחלט לא מעודכן בטכנולוגיית המסכים בשנים האחרונות. כמה עולה מסך סביר (יש לי כרגע מאג שקניתי לפני 5 שנים שעובד מצויין במחשב השני) ? אני בעיקר גולש עם המחשב, מידי פעם משחק (redeon 9600XT). חשבתי ש700 ש"ח זו מסגרת סבירה אבל זה תלוי בתשובה שלכם לשאלה הראשונה. אשמח לקבל הצעות, אני כמובן אקרא באינטרנט לפני הרכישה כך שזו שאלת מבוא בלבד, אז אל תקחו את זה ללב שוחה נגד הזרם ...
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי אולי אופציה להחליף את ה LG F900B הדפוק שלי במסך Viewsonic G90f+B.... מישהו יודע עליו משהו? חדות, עומק צבע, רזולוציות, עיוותים, MOIRE וכו' דברים שמסתבר שכדאי לדעת מראש לפני שקונים מסך? באתר של VS כתוב שהוא SHADOW MASK, כלומר בעברית "לא שטוח" . האם זה נכון, או שזה SHADOW MASK שטוח (עד כמה שידוע לי אין דבר כזה אבל תמיד יש פעם ראשונה)? תודה
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-