כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
יש לי את ה INNO3D OC 650\1900 אני חייב לשים את אותו כרטיס בדיוק .. או שאני יכול לשים גם ASUS שפועל על מהירויות שונות (600 \1800) תודה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה מומלץ עבור הכסף שהוא עולה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=823 האם באותו סדר גודל של מחיר יש כרטיס מומלץ יותר? תודה
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כ.מסך GAINWARD 9500GT 1GB PASS DUAL DVI+HDMI זה כרטיס טוב לגרפיקה או צריך יותר טוב ואם צריך מה לדעתכם אשמח אם תוכלו לתת לי הצעה בסביבות 1000 שקל וגם הצעה לתקצבי של 2000 שקל
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך גודל "17 אינצ' הנה לינק למסך http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2057&CatCode=398 עלה לי 550 אבא שלי קנה בשביל העניים למה היה לי CRT 17 אינצ שזה הורס תעניים עכשיו זה סבבה רצח ויש לי תמערכת מחשב הבאה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1296&CatCode=3 אבל עם 2GB RAM וספק EZCOOL 450W איזה כ.מ יתאים למחשב הזה שיהיה הכי טוב בשבילו למשחקים חזקים מאוד כמו קרייסיס וכול אלה אני ישחק ברז' סבירה 1280X1024 או שאפילו פחות אם יהיה אני עוד לא ממש יודע איזה רז' לשחק אבל חשוב לי שהמשחק יפעל לי חלק וטוב תתנו לי המלצות לכ.מ עד 350 שקל בבקשה לא יותר מזה למה אין לי שקל יותר
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כרטיס המסך התחרותי של AMD לשוק הבינוני-גבוה עשוי להפוך לתחרותי עוד יותר כעת, משהושקו דגמים ראשונים עם מחצית מנפח הזכרון הגראפי אם אין לכם התנגדות מובנית כלשהי למוצרים שלה, כרטיס ה-Radeon R9 390 של האנדרדוגית בעולם העיבוד הגראפי, AMD, מהווה אלטרנטיבה לא רעה עבור ה-GeForce GTX 970 הפופולרי. עתה עובדה זו אמורה להפוך למדוייקת ורלוונטית אפילו יותר, עם ההשקה של דגמים ראשונים אשר כוללים רק 4GB של נפח זכרון GDDR5, בדומה לדגמי ה-Radeon R9 290 בדור הקודם, במקום 8GB של GDDR5 כפי שהיה עד עכשיו. טרם ברור עד כמה נרחב יהיה השיווק של הדגמים החדשים, אך כן ברור כי באופן טבעי למדי המטרה כאן היא לספק מוצר בעל תג מחיר תחרותי יותר מדגמי ה-R9 390 העכשוויים – לכאורה 300 דולר או קצת פחו…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לעריכת וידאו, אפקטים ותלת מימד. ורנדור בrealtime. מה כדאי? המחיר שלהם שווה פחות או יותר.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
צריך עזרה דחוף .... למישהו יש מסך דק של חברת COMPAL חמשעשרה או שבעעשרה אינץ אני חייב לדעת קצת יותר פרטים או נתונים או תמונה עליו , לא מצאתי בשום מקום באינטרנט אפילו לא באתר של COMPAL תמונה או מפרט אם מישהו מכיר מקום כזה או שיש לו מסך כזה אשמח לעזרה ...
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום רב למדור גרפיקה ;D אני הולך לקנות 9800, העניין זה שמן הסתם אני מעוניין לבזבז כמה שפחות כסף ולקבל כמה שיותר ביצועים טובים. שאלת "סיר הבשר": האם ניתן לקחת SE לעשות לו OC ולקבל ביצועים של PRO? ואם יש רעיונות יותר טובים מהתותחים פה, אנא הגידו. ארז
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
איך זה אני משתמש ב RAGE3D ואין לי אפשרות לעלות את ה מהירות המעבד והזיכרון ל 600 MHZ ו 500MHZ? מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל ורציתי לשאול כמה שאלות, האם אתם מרוצים מהכרטיס? איך עובדים עליו משחקים כבדים (דאוס אקס, הדמו של far cry) ועוד משחקים ברמתם, איך הוא מתפקד כאשר מופעלים ה AA,FA? תודה על תשובות
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
עריכה: אני ירגיש הבדל גדול בין הX1800GTO לבין הX600P?
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מה יותר חזק הכרטיס שבא עם הלוחות של GIGABYTE במקרה הזה 6100 או FX 5200 לא מובנה עם 128MB. שמעתי שהמובנה בקושי מריץ מריו לעומת הFX שאומנם כרטיס חלש מאוד אבל עדיין מצליח להריץ פה ושם משחקים.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה טוב עדיין? וכמה הוא אמור לעלות? שווה 1500 שקל? ובכמה הוא יותר טוב מה x800gto? מישו יכול לתת לי קצת מידע על הכרטיס הזה ועל ביצועיו כי אני לא מכיר אותו ל AGP
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
איזה יצרן עדיף מביניהם והאם יש הבדל ? איזה קירור עדיף ? EADTEK - PX7900GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail או Pointofview- 7900GT 256MB DDR - PCX - Retail תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לעזור לחברים של המשפחה עם שדרוג של הATHLON2000 שלהם מטרה - שיפור בביצועי משחקים אני מאמין כי בסכום שהם ציינו שהוא 1000+- עדיף לשדרג את המחשב הנוכחי שהוא כמו שציינתי ATHLON2000 (תדר של 1666 או משו בסגנון נראה לי - לא שזה משנה) לוח CHAINTECH עם GF440MX און בורד אז חשבתי להוסף להם 512 מגה זכרון בכ300 שקל וגם כרטיס מסך בסדר גודל של 700-800 שקל שיכולים לקנות: GF6600 (רגיל - לא GT) או X1600XT 256 או X1600PRO 512 לשני הרדאונים מחיר זהה הגבוהה ב-100 שקל מהג'יפורס, באופן כללי הכי נראה לי הX1600XT השאלה אם יהיה הבדל בינו לGF על כזה מחשב. ואולי עדיף בכלל את הX1600PRO 512? קו המחשבה שלי היה שאם משחק דורש כרטיס מסך עם זכרון של 512 מגה גם ככה לא יעלה על המחשב הזה...…
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אז ככה נמאס לי לחכות ל-7600GT הזה וגם כבר לא בא לי הכי על המחיר שהוא הולך לעלות במיוחד בהתחשב בעבודה שהמחשב שלי הוא לא הכי היכ, 2.8 עם ג'יגה זיכרון. בקיצור כרגע אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל. לפי מה שהבנתי ה-6800GS טוב יותר, השאלה היא עד כמה יותר טוב, אם יותר טוב כמה כסף שווה להוסיף עליו, נניח אני קונה את ה-X800GTO ב-900 ש"ח, כמה תוספת שווה לי לשלם עליו..100-200 ש"ח מתי כבר זה לא יהיה משתלם? דבר נוסף, המחשב הולך הרבה מאוד להתחבר לטלוויזיה, עם איזה מהכרטיסים אני אקבל איכות יותר טובה או ששנהים יש אותה איכות. ועוד שאלה זה האם לשניהם יש אפשרות לחיבור HDTV?. ד"א משהו מאוד תמוה לדעתי (הדרישות מינימום של המשחק קריסיס): CPU: AMD Athlon 64 3000+/Intel Pentium 4 2.8GHz; * GPU: NV…
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קדום כול ....אני אדיוט ! שנית בגלל מוד לא מוצלח (דיסק התנפץ) המסך שלי קיבל שריטה(על הצג). יש משהו שניתן לעשות במצב כזה .. המסך כן עובד אבל השריטה צורמת לנשמה .
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כרטיס גרפי A9250 GE/TD 256MB Asus Memory Interface: 128 Bit זכרון: 256mb חיבור: AGP x8 ATI 9250 יצרן: Asus , (PCI-X/AGP) רציתי לקנות אותו ולהתייעץ אם הכרטיס חזק יחסית למשחקים כמו באטלפילד 2 וכדו' אם בכללי יש עליו ביקורת טובה בשוק עם היצרן שלו טוב <? אסוס אני מאמין שכן ובערך המחיר שלו היום בשוק ועם יש הצעות שלא ממליצים על הכרטיס אז תמליצו אל כרטיס אחר כמובן שלא עובר את התקציב של 500 שקל בתודה, רפי
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
רכשתי השבוע את הכרטיס מסך הבא : http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=218 ללוח SLI שלי EPOX EP-9NPA+SLI AMD Socket-939 DDR אחרי בדיקה באתר החברה שהכרטיס תומך SLI הרכבתי את הכרטיס , בינתיים קניתי אחד והתכוונתי לקנות את השני בהמשך . ושני דברים מוזרים ראיתי . 1. תמונה על המסך אני רואה רק באופציה של חיבור SLI ולא של חיבור כרטיס בודד כמו שמוגדר במדריך של הלוח . 2. במדריך מצויין שכדי לחבר שני כרטיסים יש לחבר עליהם את איזה רכיב שמחבר בין שניהם (מצורף ללוח) , אך בכרטיס שלי אין אופציה להרכיב עליו את הרכיב הזה . האם או לא תומך SLI ?
-
- 14 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן חבריה, ברצוני לברר מהו ההבדל באיכות בין 2 הכרטיסים הנ"ל(שניהם בעלי זיכרון 128 מ"ב)? האם משתלם להוסיף 300 ש"ח ל6600 או שההפרש מספיק זניח? חג שמח, ואל תשכחו לא לאכול יותר מדי סופגניות(לפי דרישת ראש הממשלה).
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קניתי כרטיס X1900XTX 512 ולאחר מכן אמרו לי בחנות שבסוף אין את הכרטיס אבל בגלל שהזמנתי כבר אז אני יכול להוסיף כבר 120 שקל ולקבל את X1950XTX. השאלה היא אם זה שווה את המחיר ועד כמה יש הבדל בין הכרטיסים.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=121199 לא ברור עד כמה הכרטיס רלוונטי בהתחשב בכך שהדור החדש נמצא מעבר לפינה, אבל העובדות היבשות הן שאנוידיה מזערה את ליבה G73 הותיקה ל80 ננומטר תוך הזנקת התדר מ560 ל700 מגהרץ (שם הקוד החדש הוא G73-B). בנוסף, הזכרונות עברו שדרוג מ1.4ns ל1.1ns וכעת התדר עומד על 1800 לעומת 1400 מגהרץ בדגם הקודם
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני צריך כ.מסך שישמש אותי לבינתיים עד לשדרוג. אני מתכוון לחכות איתו עד לבערך עוד שנה, עד עכשיו ה 9700 שלי סיפק אותי ככה שאין לי דרישות כ"כ גבוהות. עדיף כרטיס מנועה. מה אתם אומרים על 7600GS? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5254
-
- 14 תגובות
- 738 צפיות
-
-
עדיפות גובהה למסכי DVI (יש לי 6800GT ואני רוצה לנצל אותו טוב טוב ועד הסוף..) אבל בבקשה לא לחרוג מהתקציב.. ושאלונת קטנה על הדרך.. תגידו יש 6800GT לPCIE? ראיתי משו של XFX וחבר שלי קונה אותו אבל זה יעלה לו 3500 להביא לארץ... זה משתלם לו בכלל? כאילו הוא רוצה לעשות מפרט לפי זה ואני לא יודע אם שווה לו לוח של PCI E ואז הוא לא יוכל לשים AGP... אם אתם מגיבים על השאלה אז בבקשה גם דברו על המסך כי זה חשוב לי מאוד..
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום כולם ברצוני לבטבל את ה vsync יש לי radeon 9800 pro עם גרסה דירוברים קאלטיסלט ccc אני חושב 1.12 קיצר אני לא מבין איך לבטל שם את vsync לא מצאתי את זה אפשר עזרה ? והאם כדאי לבטל דבר זה?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-