כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
השוואה בין הישן לחדש ההשוואה בין הישן לחדש לגבי טמפ': נכון ההבדל הוא 2-3C אבל הקירור החדש יש לו פחות RPM , מה שאומר שקט אם אתם קונים 8800GT כנראה שבא עם אוברלקוק מהמפעל(לא יודע מה עם הרגילים) עכשיו כנראה כבר תקבל אותו עם הגוף קירור החדש מקור: http://en.expreview.com/?p=78
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי כאן התייחסות לזה שהכרטיסים מבוססי GEForce 4 לא יתמכו בפיצ'רים החדשים שיהיו ל DirectX 9. זה נכון? אני מתכוון מדובר על כרטיס חדש וספינת הדגל של nvidia. אז מה? הם הוציאו כרטיס שלא יתמוך ב API המרכזי של PC? זכור לי שדריוורים חדשים לכרטיסי מסך מוסיפים תמיכה לגירסת ה- DirectX החדשה לאותה תקופה. אבל מישהו כתב שהכרטיס לא יתמוך בפיצ'רים אז הכוונה היא שהוא יוכל להריץ משחקים שפועלים תחת directX9 אבל חלק מהאפקטים יהיו חסרים? זה נשמע מבאס לגמרי. עד שאני עומד לקנות כרטיס חדש כי נשבר לי לשמוע על האפקטים המדהימים שיש ל- Geforce 4 ושלכרטיס שלי אין (GEFORCE2 400) אז עכשיו אני מגלה שעוד שניה גם ה 4 יהיה מיושן??
-
יש לי סוני X95F על GEFORCE3 TI200. הבעיה כזו: ישנם רעידות במסך. ניסיתי לשנות בערך את כל ההגדרות: רזולוציה , קצב רענון , עדכון דרייבר כרטיס מסך , עדכון דרייבר מסך , אשף כיוונון של המסך , אשף כיוונון של כרטיס המסך. הכיוונון עוזר לכמה דקות ואז הבעיה שבה. כלומר הרעידות נפסקות ולאחר כמה דקות שוב חוזרות וממש קשה להתעלם מהן. לפעמים הכיווונון עוזר ולפעמים לא. זה די רנדומלי. אני ממש אובד עצות , זה מסך די חדש. תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
אוקי זו המערכת שלי פרסקוט 2.8 אינטל asus p4s800d 1.5 ddr 2 בעבר היה לי 6600 אבל הוא הלך לעולמו. בכל מקרה אני מתגייס עוד שלושה חודשים ומשו' ואני רוצה כרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים הקיימים ברמה סבירה.. על רזולוציה של 1026 או אפילו 800. יש לי אפשרות להשיג את ה- 7600 GS ב-467 ואת ה- 2600 XT מנגד ב- 650. אני עובד על XP. השאלה היא כזו, לא אכפת לי לשלם את העוד 200 שקל כי הבנתי שהפרשי הביצועים הם די גבוהים, השאלה היא האם בכלל אני ארגיש אותם? כלומר האם יש טעם לקנות למערכת ישנה כמו שלי כרטיס כמו ה- 2600 XT? אני ארגיש בכלל בהבדל? או שבמילא יווצר צוואר בקבוק וחבל על ה-200 שקל...? תודה.
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך evga 6800gs ועכשיו רציתי לדעת עם אני יחבר כרטיס של gigabyte אן leadteck זה יעבוד בתצורה ? או שחייב EVGA? תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 679 צפיות
-
-
השוואה בין Radeon R9 280X Gaming TwinFrozr ל [h=1]Radeon R9 270X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E. מה אתם חושבים על כול כרטיס ומי מהם יותר מוצלח? [/h]
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
תיראו נגיד אני סתם משחק crysis אז מצדד ימין מופיעים אבנים או כל צעד פיתאום יוצאאים לי מהצדדים או מיקדימה מלא עצים יש לי VIEW DISTANCE ממש נמוךך יש לי כרטיס 9800gtx+ אני משחק על רזולוציה הכי גבוהה והגדרות הכי גבוהות איך פותרים את הבעיה של VIEW DISTANCE נמוך?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי GFORCE MX100\200 כול פעם שאני מתקין אותו לא משנה באיזה גרסה של הדריבר אז הוינדוס XP אומר לי שהדריבר לא טוב אבל אני בכול זאת ממשיך אתן דוגמא עכשיו סימתי להתקין את הדריבר 40.72 וזה גרם לי לבעיה כי אני מקבל ב 3DMARK רק בערך 300 שלפני זה הייתי מקבל בערך 1400. אז מה אתם חושבים הבעיה שלי? ואיזה סוג דריברים אתם ממלצים לי בשביל הכרטיס שלי? ולמה הוינדוס XP תמיד אומר לי שהדריבירם לא מתעימים? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הזמנתי את המחשב הזה : http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=3689150&g_kind=1 ולפי מה שהבנתי ה G פורס 5200 על הפנים במשחקים ושאלתי בחברה כמה יעלה לי לשדרג אותו (אני מאוד לחוץ כספית) והם הצעו לי לשדרג ל רדאון 9550 מתצורת his ב 150 שקל האם זה שווה והאם הוא טוב מה 5200 משמעותית הכרטיס http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=91&view=yes
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכם תאמרו לי בבקשה מהו הכרטיס מסך המועדף מרשימה זו : ואם תוכלו לעמוד על ההבדלים זה יהיה מעולה...(מבחינת ביצועים לא מבחינת מחיר ...). תודה. GAINWARD Nvidia 7600GS - GLH 256MB, DDR3, DVI, VO,PCI-E - detail Golden-Sample "Goes-Like-Hell Edition" GeForce 7600GS, 256MB DDR3, DVI, HDTV-Out, 128Bit, 1.4ns., Chip: 500+MHz GPU Clockspeed: 500+ MHz Memory Clockspeed: 1200+ MHz Pixels per clock (peak) : 12 Ramdac: 400 MHz Bus: PCI-Express Connectivity: Dvi + Vga + Video-Out *********************************************************************************************** GAINWARD nVidia 7300GT - GLH 256MB, GDDR3, DVI, VO, PCI-E - detail Golden-Sample "Goes-Like-Hell Editio…
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע מה מומלץ אשמח לשמוע מכם התקציב שלי עומד על גג 700 (יד שניה בא באופציה?מה לחפש מה לבדוק?) המפרט שלי הוא I7-4790K asus maximus vii ranger 16 gb ram crucial sport balistex SSD של 250 GB עוד שני הארד דיסקים של 1TB כל אחד ספק כנראה ג'נרי שכתוב עליו 500 א לא יכול לצלם הוא תקוע בצד של המארז.. המשחקים שאני רוצה לשחק נגיד הWATCH DOGS BF4 ..אני לא מעודכן פשוט מה חדש אשמח אם תמליצו על מה שיעשה את העבודה במחיר הזול ביותר תודה רבה
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
או ששווה לי למשוך את עם הכרטיס שלי עוד? מה הכרטיסים שיבואו אחריו ומתי זה יקרה? תודה לעוזרים מראש
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני הולך להשקיע ברטיס מסך חדש, וצריך עוד קצת דעות בנוגע לזה : צריך את הכרטיס קודם כל לעבודת תלת מימד מקצועית (MAYA), ודבר שני שהוא חשוב ממש ק צ ת פחות זה משחקים. אז השאלה עם להשקיע 4000 שקל בכרטיס תלת מימד מקצועי, או לחכות לFX והוא יכול לתת אותן תוצאות? איך יעבוד כרטיס עבודה מקצועי עם משחקים, מישהו ניסה פעם? (מתכוון גם לAntiAliasing). תודה, כפיר - kfir@jesta.co.il
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום שלום אתר החומרה הסיני HardSpell פירסם תמונות של הכרטיס 7600GT עם שני ליבות. הכרטיס מיוצר ע'י חברת Galaxy. אין מידע עדיין על הנתונים מדוייקים ותאריך היציאה של הכרטיס. לדעתי, הכרטיס יהיה מצליח ומשתלם בדיוק כמו ה 6600GT הכפול של GIGABYTE. ולדעתי, יראה גידול יותר גדול בביצועים ב Quad SLI. :xyxthumbs:
-
- 32 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך palit9600 gt. אני מוריד לו עדכון מהאתר של nvidia מתקין את העדכון עושה ריסט למחשב אבל שאני בודק במאפיינים האם הדרייבר התעדכן אני רואה שלא אני רואה שרשום את המספר של דרייבר ישן מה הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
נראה לי שיש פה איזו בעיה הרי המסך הוא 12ms וכאשר אני מזיז דף אינטרנט למעלה ולמטה אני מרגיש מה השהיות כאלו והתמונה מן נחתכת...ולדוגמה כאשר אני מזיז בווינדוס חלון על חלון יש מן בעיה כזו של חוסר רענון המסך...הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הנה, סרטון קצת דרמטי, אבל אוטנטי לגמרי. https://www.youtube.com/watch?v=Far7GJch2KA מ - CES, כמובן.
-
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
- 3 followers
-
-
אני רוצה לקנות RADEON 9700 מאיזו חברה הכי כדאי לי לקנות ואני רוצה שיכלול VIDEO IN - VIDEO OUT
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב בן 3 עם E8400 4Gig ן4850 הספק הוא antec 500d earthwatts הייתי שמח לשדרג את הכרטיס מסך כדי שהמחשב יסחוב לעוד שנה וחצי כמו שצריך עד להחלפתו. אני לא מתכנן להחליף את המחשב עכשיו בכל מקרה. אני חושב שה6850 יהיה פשרה טובה יש סיבה לא ללכת עליו? יש לציין שאני עובד עם מסך של 1280X1024 ככה שזה אמור לעזור לביצועים המעבד עד כדי כך יפגע בביצועים? אני חושב שדווקא ברזולוציות נמוכות לא צריכה להיות למעבד השפעה רבה מדי אשמח לשמוע את הערותיכם. אם יש חברה מומלצת או כרטיס מסך אחר שעדיף let me know... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
לקנות 2 כרטיסי HD 4830 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של Sapphire ולעבוד איתם בקרוס פייר, או לקנות כרטיס HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של Sapphire?
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
יש VIVO בכרטיסים 88GTS\GTX?? ועם כן בשל איזה חברה מדובר ??
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לפני מספר שבועות פתחתי נושא בפורום של מפרטים, נתנו לי מפרט - קניתי אותו. עכשיו הכרטיס מסך לא מספק אותי ( GeForce GTX550Ti ) הייתי שמח לדעת איזה כרטיס מסך חזק יותר אפשר לקנות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כולם, Gainward מתכוונת לשחרר גרסא מיוחדת משלה לצ'יפ המיוחל של NVIDIA הלוא הוא הGeforceFX. היא טוענת שעקב הרעש האדיר שעושה הכרטיס נאלצה לבנות מערכת קירור יחודית משלה שמקצצת את הרעש של הכרטיס ל7dB במקום 70dB בכרטיסים שהחברות האחרות מתכוונות לספק. כמה נצטרך לשלם על החמוד? באיזור ה650 יורו (כן כן, לא טעיתי - 650) לינק למסיבת העיתונאים הרשמית
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-