עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SnowBoard,

יש לי בעיה עם הדרייבר החדש - http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU122AMDCat1110PreDriverV2.aspx הוא רושם לי: catalyst install manager has stopped working למישהו יש מושג איך לפתור את זה? תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  2. יש את האתר הזה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 שמוכר את ה 9800 פרו של sapphire ב-1555ש"ח בגירסת oem ליקנות או ליקנות רק retail למי שמכיר את החנות אפשר ליסמוך? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  3. שלום חבר'ה! טוב, אז אחרי שחרשתי אותו קצת, חקרתי והגעתי למסקנה שלא צריך יותר ממנו אני בא לשאול אתכם שאלה אחרת ,הקירור המיפלצתי שלו. הוא טוב? תמונה בהמשך. אני שואל את זה כי אף אחד לא ממליץ פה על הגירסה של MSI ומשום מה נראה כאילו הקירור של הגירסה הנ"ל הוא הכי מסיבי וטוב ,42 מעלות במנוחה ומקסימום 53 עם OC בהפעלת מישחקים כמובן, יש סיבה מיוחדת שלא ממליצים עליו פה? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  4. קודם כל,איזה תאגיד\חברה מייצרת אותה? האם יש איתה בעיות כלשהן(עיבוי טקסט מעל רזולוציה מסוימת, בעיות בגאומטריה וכו')? איך היא ביחס לשפופרות אחרות כמו הFlatron וה-Trinitron.

5. Started by Hydr0,

מה קורה אוקי אחרי שהצעתם לי לקנות את הכרטיס מסך 7600GT.. קניתי אותו היום, חיברתי אותו והתקנתי דרייברים כמו שצריך. נכנסתי למשחק MAPLE STORY והוא עובד מעולה. אבל כל פעם שאני נכנס ל- GUNZ המחשב עושה ריסט אחרי שהמסך של ה- LOGIN נעלם והחלק הגרפי אני חושב צריך לעלות.. בדקתי מעלות והכרטיס על 51 מעלות.. זה טוב? מישהו יודע מה הבעייה? גם המחשב עולה לאט.. נגיד אני מעלה תיקייה אז זה עולה בקווים.. נגיד קו קו לפעמים תודה

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  6. שלום. לוח אם ASUS - M4N68T-M V2 כאשר הגרפיקה מגיעה מ: NVIDIA Geforce 7025/nForce 630a מובנה. המחשב מחובר באמצעות כבל VGA [אין יציאת HDMI מלוח האם. רק VGA]. הבעיה: המסך שלי הוא 1920x1200, ומשום מה - למרות התקנת הדרייברים המקוריים, ולאחר מכן העדכניים ביותר - אין זיהוי של רזלוציית המסך! הרזלוציה המקסימלית שניתנת לי היא 1600x1200. אני אובד עצות אשמח לשמוע את דעתכם תודה!

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by noambaum,

קראתי פה בפורומים שבמסכי LCD ישנו מה שנקרא רזולוציה אופטימלית וכל רזולוציה אחרת שרואים בה פשוט ניראת מעוותת??? ז"א לפי מה שאני מבין אין מצב למשל לראות ב: SONY SD-74B תמונה טובה ויפה נגיד ב- 1024X768? או שלא הבנתי נכון וזה נוגע רק לרזולוציות גבוהות מהאופטימלי? תודה נועם

• 12 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by Nemesis,

http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=310

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  9. Started by someone5,

שלום, כאשר אני מקליט מהלווין למחשב דרך כרטיס הטלווזיה ההקלטה עוברת פרים אחרי פרים באיטיות, לעומת זאת כשאני רואה את הקובץ אני רואה את זה מהר מדי, האם כאשר אני אצרוב את התוכנית לDVD זה מסתדר רואים את התוכנית רגיל? או שצריך לכוון???

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  10. אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה ואופיס ועושה בו גם שימוש רב לצפיה בסרטים וסדרות. רציתי כרטיס עם יציאת DVI כי הבנתי שחיבור מסך דרך יציאה זו משפר מאוד את חדות הטקסט והוידיאו. האם אכן אני זקוק לכרטיס ואיזה? [אני רוצה גם שתהיה לי אפשרות פה ושם לשחק, אף שבאמת זה כמעט לא קורא!] אין לי הבנה בתחום, אשמח לתשובותיכם המלומדות!

• 14 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Intel Core2Duo E4500 2.2Ghz Gigabyte GA-945GC-S2L Kingston CL5 667Mhz 2x1GB Gigabyte 8600GT 256MB DDR3 DX10 2xDVI GYRO 520W PS זה המפרט הקיים שלי! השאלה איזה כרטיס מסך כדי לי לשים [עד 800 ש"ח] כדי להריץ באופן סביר את GTA IV על מסך SAMSUNG 2253BW 22intch ??

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  12. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך על הלוח. הבעיה שלכרטיס יש רק יצאית hdmi ולי יש טלוויזיה ישנה לא LCD. גם המתאם מVGA לSVIDEO לא עובד. אני לא משחק משחקים בכלל, רק גולש באינטרנט ורואה סרטים. אני רוצה כרטיס מסך פשוט עם היציאה המתאימה אך כזה שלא יחליש לי את הביצועים (אני עם מערכת מבוססת אתלון X4 ,4 ג'יגה RAM ומריץ ווינדוס 7 64 ביט). הכי זול שמצאתי הוא זה : http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=692 האם הוא יספק את הצרכים שלי ? האם יש זולים יותר ? (לקנות מחשב ולעבור דירה מוביל לחור גדול בכיס....) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  13. רוצה לצאת לקנות מה עדיף בבקשה תשובה מהירה.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  14. אהלן! ברשותי כרטיס 7900GT, בן 3 שנים, שנותן את הדקות האחרונות של חייו. לאור ההתקדמות הפסיכית של השוק בתקופה האחרונה הבנתי שאוכל להשיג כרטיס שנותן את אותם הביצועים, תמורת מחיר מצחיק. לשאלה: האם HD 4670 נותן תמורת טובה למחירו, והאם ביצועיו טובים משל ה-7900 ? התקציב הוא 400-500 שקלים, יש לכם עצות אחרות? המון תודה!

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  15. פשוט אני חושב שהרסתי את הכרטיס מסך שלי. בטעות הורדתי את הסינק בצורה לא טובה והוא התנתק בפיתאומיות. האם אני צריך למרוח שכבה חדשה של משחה טרמית? אולי הרסתי משהו בכרטיס? בעיקרון אני רוצה שלפעמים פיקסל אחד מתוך מיבנה שלם תלת מימדי מקבל מין זווית כזאת ואז זה נראה כמו שמולש כזה לנמשך עד אין סוף. משהו מאוד מוזר. וגם לא רואים אותו מכל זווית. מישהו יכול להגיד לי בבקשה אם אני יכול לעשות משהו בקשר לזה. תודה עריכה: סליחה על הדאבל טופיק... :-\ האקספלורר שלי עשה בעיות הנה תמונה :

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  16. כרטיס מסך PCI 6200 של גיפורס עם 128 מגה, יתחבר ל-PCI EXPRESS?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by ori-silver,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים,אני קונה את הכרטיס גם בשביל לנגן סרטי hd ב-720P ובשביל משחקים,שאני יראה סרטים אני יחבר את המחשב למסך 37 ברזולוציה של 1366X768 ושאני יגלוש באינטרנט וישחק במשחקים אני יהיה מחובר ל- LG 1960TR שהרזולוציה שלו היא 1280x1024 איזה כרטיס עדיף?

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  18. יש כרטיס יותר טוב מה 9600PRO 256MB במחיר של 800-850 שקל?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by manticore,

מה ההבדל בין שני הכרטיסים הנ"ל על לפטופ? ATI Mobility Radeon HD 4570 512M ATI Mobility Radeon HD 5470 1GB והאם שידרוג ל 5470 שווה 150 ש"ח? תודה

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  20. Started by gjook,

שלום לכולם בספטמבר יוצא gothic 3 , משחק מחשב כלשהו , בכל מקרה מסתבר שהמחשב שלי , כבר די ישן והכרטיס מסך שלו לא מסוגל להריץ את המשחק. אני מאוד מאוד רוצה לשחק במשחק , אז החלטתי לשפר את המחשב. המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 Package Type 478 Pin uPGA (אמרו לי שזה חשוב לסוגים של הלוחות אם..) 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 בכל מקרה אם יש עוד משהו שחשוב לדעת , תכתבו לי איך מוצאים אותו באווראסט כי אני לא הכי טוב בזה.. והדרישות של המשחק הן: " Minimum System Requirements: · OS:Microsoft Windows 2000/XP · CPU:Intel Pentium 4 1.6 GHz or AMD Sempron 2800+ or higher · Memory:512 MB RAM · Hard Drive:5 GB free disk space · Sound Card:Dire…

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין בהמלצה על כרטיס מסך PCI-E באזור 700 ש"ח ליישומים גרפיים כבדים יחסית ובחלקם יש רינדור בזמן אמת. לדוגמא: AutoCAD, Rhino, SolidWorks, ArcGIS, PhotoShope... המחשב לא אמור לשמש כמכונת משחקים אלא כמחשב ביתי עם יכולות גראפיות גבוהות. הפלטפורמה עליה מורכב הכרטיס היא: AMD 64 3500 Gygabyte Ga-K8NF Ultra Twinmos 1024 MB DDR 400 ברור לי שזהו תקציב נמוך יחסית לכרטיס גראפי אבל... זה מה יש. אם תוכלו להתייחס גם ל- Ati X1600 זה יהיה מצוין. אשמח לשמוע המלצות על כרטיסים אפשריים והם יכולים להיות גם יותר זולים מתקרת התקציב במידה ואין משמעות לשיפור הגראפי. בנוסף, אם יש למישהו ידע לגבי הפיכת כרטיסים של Nvidia לתואם Quadro FX יהיה לי מעניין לשמוע... באותה הזדמנות, אני מ…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  22. אהלן, יש לי לוח 965P-DS3 של ג'יגהביית עם מעבד E4300 ו2GB זיכרון של קינגסטון עם כרטיס מסך HD2600PRO אני משחק על רזולוציה 1280*768 (מסך 720P) ואני רוצה לשדרג את כרטיס המסך כדי לשחק על הגדרות מקסימליות ברזולוציה זו (משחקי FPS ברשת בעיקר). עכשיו אני מתלבט בין ה9600GSO הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713288 ל8800GT הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=680767 או אם יש לכם הצעה יותר טובה בטווח ה 650 ש"ח אני אשמח מאד תודה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  23. לא מיועד לגיימר, אלא לעבודת TEXT בעיקר קצת משחקים (לא כאלה שדורשים כח עיבוד רב) ואולי סרטים

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by duhifat,

יש לי אולי אופציה להחליף את ה LG F900B הדפוק שלי במסך Viewsonic G90f+B.... מישהו יודע עליו משהו? חדות, עומק צבע, רזולוציות, עיוותים, MOIRE וכו' דברים שמסתבר שכדאי לדעת מראש לפני שקונים מסך? באתר של VS כתוב שהוא SHADOW MASK, כלומר בעברית "לא שטוח" . האם זה נכון, או שזה SHADOW MASK שטוח (עד כמה שידוע לי אין דבר כזה אבל תמיד יש פעם ראשונה)? תודה

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by deluxe,

אני מעביר כרטיס מסך מהמחשב הישן למחשב החדש וצריך כרטיס מסך בסיסי ביותר שיחליף אותו. במחשב הישן יש מעבד Q9550 ו-4GB זיכרון על לוח P45 של ג'יגהבייט. השימוש שלו כיום הוא לעבודה משרדית, מולטימדיה ותוכנות, ללא צורך גרפי כלשהו מלבד סרטים ומולטימדיה. אין בכלל שימוש במשחקים. חשוב לי שהכרטיס יכלול קירור פסיבי שקט ושיהיה ממותג מוכר ואמין בתחום כגון ג'יגהבייט או ספייר. המליצו לי בעבר על HD6450 אך הוא מעט יקר בגרסה השקטה. התקציב בעיקרון עד 180 ש"ח ורצוי להוציא כמה שפחות. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.