עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pakomako,

חברה איך הכרטיסים של leadtek כאלה זולים ראיתי 7800gtx ב 2500 בזמן שה 7800gt עולים 2500 בחברות אחרות זה הגיוני זה אומר משהו ?

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by yakir8,

שלום ראיתי שלפי 3DMark06 שה 6600GT לוקח את X800GTO אני היתי בטוח שה X800GTO הוא יותר טוב בקיצור רציתי לעשות לעצמי סדר מה יותר טוב 6600GT או X800GTO

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by paulyoung,

היי, הרגע הרצתי 3DMark06 האם יצא תקין למפרט שלי? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  4. אני מחפש כרטיס מסך למשחקים התקציב הוא עד 800 ש"ח אבל אם יש משהו שלדעתכם שווה תתוספת של עוד כמה מאות שקלים אז תגידו... אני מחפש גם אתרים איכותים ואמינים עם ביקורות על כרטיסי מסך ואם אתם מכירים איזה אתר שמראה איך משחקים שונים נראים עם הכרטיס מסך הזה בהגדרות שונות... נ.ב יש לי LCD 12MS, זה אלול לפגוע בביצועי הכרטיס מסך? אם כן באיזה צורה? (משמעותית?) תודה רבה ויום טוב לכולם =)

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by Lirux,

מה ההבדלים בין המסכים? ומי יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  6. Started by g1zey,

שלום .. יש לי מחשב סביר +- intel pentium 2.4 Ghz Kingstone 1 giga ddr 400mhz Gigabyte 8SQ800 geforce fx5200 אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי לכרטיס חדש שיהיה זול יחסית וטוב כי אין טעם להשקיע בכרטיס חזק על AGP X8 :\ בקיצור המעבד גם חלש יחסית פועל על 133Mhz אז חשבתי לקנות את הכרטיס 9800PRO 128MB מהמציאון של KSP ב450 שקל . דעות, הערות , הצעות אחרות אם למישהו יש . תודה מראש

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by finish,

ביום רביעי קיבלתי את הכרטיס החדש שלי אחרי שנתיים בATI אני לא ממש יודע איך להפעיל את הטלוויזיה אבל היסתדרתי בסוף וכשאני מפעיל את זה אני רואה שחור לבן... ניסיתי את כל הPAL ואף אחד מהם לא עוזר.. הכרטיס הוא A7600GT של LEADTEK גירסת AGP ואיך כדי לחבר דרך הכל שהגיע עם הבנדל או ישר לכרטיס מסך ומהכרטיס זה מחובר לרסיבר...

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  8. Started by idanmal,

היי חברים, רציתי לדעת מה ההבדל בין שני הדגמים הנל? כמה מעלות יפחית לי בערך קירור שכזה לעומת קירור סטוק, האם שנייהם מתאימים ל-7970 ? כמה רועש קירור שכזה נגיד על 100% תפוקת קירור לעומת המכסחת דשא שיש לי?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by L1ron,

שלום.מצאתי את הכרטיס GT630 http://www.tms.co.il/product/11617 ב264 , ואת הHD6670 http://www.tms.co.il/product/10569 ב328 יש לי מעבד INTEL I2500K ולוח אם Gigabyte P67A-UD3-B3 ויש לי מסך 17" המשחקים שאני רוצה לשחק בהם הם : Heroes IV,Dirt3,GTA IV,Battlefield 3,Combat Arms, המטרה שלי היא שיעלה אותם על MED. השאלה היא עד כמה ה6670 טוב יותר מהGT630 והאם זה מצדיק לקנות אותו ב60 שקל יותר? והאם ה6670 יוכל להריץ את המשחקים על MED?

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  10. Started by אבירן,

אהלן חבר'ה קודם כל זה אתר פצצה אני לומד ממנו הרבה יישר כוח! רציתי להתייעץ איתכם בשני נושאים: 1.כמה שווה הכרטיס מסך שצירפתי בתמונה? 2.האם הוא מתאים למחשב i5? *הבנתי שהוא דורש ספק יותר חזק ממה שיש לי,כלומר דורש בערך 500 וואט. האם אפשר להחליף את הספק שיש לי בספק חזק יותר מבלי לפגוע במחשב? תודה ענקית לעונים! - - - תגובה אוחדה: - - - אם אין תמונה אז רק אוסיף שהכרטיס מסוג Gigabyte gtx 560 TI

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by Yossi-m,

היי לכולם, כן הבקשה קצת הזויה, אבל החלטתי למכור את הפלייסטישן 3 שלי ובנתיים אני ממתין עם הקונסולה הבאה. חשבתי על להוסיף לhtpc כרטיס מסך ולסגור סיפור עם 2 בקרים של xbox למחשב. בתכלס המפרט הוא כזה- fractal degign arc mini r2 antec 380w intel g630 intel dh67bl 4 גיגה ראם. ניתן לחרוג מהתקציב טיפה אם יש צורך. ניתן גם להסתפק בכרטיס מסך זול יותר אם אין צורך בכל התקציב. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by mc hagay,

תראו אני מתלבט בין ה 6600 לבין ב X700 כי שניהם באותו מחיר בערך אם יש עוד צהעות יותר טובות לכרטיס מסך ב 700 שקל תודה

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  13. היי, התגלגל לידי גיליון אוג'-ספטמבר של העיתון PC-PLUS וראיתי שם ראיון מעניין בנוגע לעתיד תעשיית המחשוב הנייד ובעיקר המחשוב הנייד הגבוהה. כזכור, ATI ו-nVIDIA לוטשות עיניים לשוק הזה ויחד עם המעבדים החדשים של אינטל קיימות כבר מכונות ניידות לא רעות לגיימרים (שיש להם הון קטן או רצון אז לשבור תוכנית חיסכון). ATI שלפה ראשונה והציגה את ה-RADEON 9800 MOBILE שלמרות שמו, מתבסס על הארכיטקטורה של ליבה ה-X800 דווקה nVIDIA לא נשארה מאחור והציגה לפני זמן קצר את ה-mobile nVIDIA GeForce 6 MXM שלה המבוסס על סדרת 6. מה שמעניין כאן הוא דווקא המילה MXM שהיא תקן חדש של החברה שהיא מקווה שיאומץ על ידי יצרני המחשבים ויאפשר לנו לשדרג את הכרטיס מסך שלהם בקלות (מה שיתן לה עוד רווחים ) בזמן הא…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  14. יש לי שאלה .. מה יותר טוב גיפורס 5200 או iti 9200 .. שמעו אני צריך לקנות כרטיס מסך במחיר שלהם .. אז רק תגידו לי מה יותר עדיף אני יודע שיש כיום יותר טובים אבל אני רוצה משהו ברמה שלהם.. מה אתם מי יותר טוב יותר מהיר ויותר חזק.. תודה רבה !!

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  15. היי,אני מחפש כרטיס טלויזיה כזה שאני מחבר תמחשב לטלויזיה עם חוט ואני צריך שזה יהיה זול. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  16. שלום לכולם, דבר ראשון, התלבטתי היכן לפרסם את הודעה זאת, בפורום תצוגה וגראפיקה או בפורום תוכנה. נראה לי שיותר מתאים פה, אך תמיד אפשר להעביר את האשכול . ולנושא, אני מחפש דרייברים, כמו סדרת ה OMEGA לראדונים, רק לסדרת ה GF4. הדרייברים של Nvidia עושים לי בעיות עם ה AA במשחקים מסויימים וכבר ממש נמאס לי מזה!!! - את הפתרון לבעיית ה AA מצאתי ע"י מעבר לדרייברים בגרסא 52, אך חשבתי אולי אשפר לסחוט עוד מהכרטיס הזה (שגם ככה סחוט לחלוטין עכשיו), ע"י דרייבירים שעברו מודים מסויימים. תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  17. Started by RT2,

שלום, חיברתי היום את ה6600GT השני, והטמפרטורות של שני הכרטיסים קפצו ב10 מעלות.. במנוחה הראשון הוא 64 מעלות, והשני 70... במאמץ 70 ו76.. האם זה נורמאלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  18. בתקציב של עד 1000 ש"ח, זקוק לכרטיס מסך שעיקר יעודו עריכת וידאו ואנימציה תלת מיימדית, אך גם צריך לתת לי ביצועים טובים במשחקים כבדים. שיהיה PCI-E ו 256MB תודה על העזרה...

• 10 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by yoni_r,

רציתי לקנוצת את ה9600 אך לבסוף החלטתי לקנות לוח עם pci express אז מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס בסביבות ה-600 לא יותר! של pci -x ומה יהיה יותר טוב הכרטיס עם ה pci express או ה9600

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by elad_jacoby,

קוראים לכרטיס FX 6800? אם סתם 6800? אל תחשבו שאני לא מבין.. פשוט רציתי לדעצ

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  21. שלום, לפני כמה ימים דיברו כאן על "הקרנה" על קיר ממסך LCD מפורק. לפני כן, דיברו על שיטות להקרין ממסך רגיל על קיר. כמובן כולנו התעניינו,והתלהבנו. קיבלתי אומץ פירקתי מסך והצלחתי, עדיין יש קשיים אבל אשמח להעלות לכאן "פרוייקט מצולם" (תמונה+שלבים בכתב), אך בעיה- אני לא לא יודע/מצליח להעלות תמונה. נכון אולי זה גם קשור למודינג, אבל זה עניין יותר של תצוגה. מישהו יכול להסביר לי? האם התמונה יכולה להיות במחשב שלי רגיל (כמו שיש באתרים "עיון"), או שהיא חייבת להיות ברשת באתר מסויים? אם כן, איפה לשים אותם? עזרו לי כדי להראות לכם כמה שיותר מהר. תודה

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by shu sha,

אז היום בשעה טובה הגיעו ללוג'יק הכרטיס הזה מתוצרת אלבטרון... אבל יימח שימם הם דפקו לו מחיר של 1550 ש"ח... ואני התכוונתי לקנות מחשב שם וחיכיתי רק שתגיעה אליהם גרסאת הAGP... והמחיר של 6600GT PCE-I הוא 1300 ש"ח.. הבדל של 250 ש"ח!!! כששאלתי אותם הם ענו לי שהמחיר יהיה כמעט אותו דבר ולא יותר מ50 ש"ח הבדל... קיצר השאלה שלי היא האם לדעתכם המחיר של הAGP ירד בזמן הקרוב? למה ממש כבר בניתי עליו ואין לי עוד 250 להשקיע

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  23. קודם כל זה הגיוני:? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1262 והצעות שונות יתקבלו בשמחה (ברצוני לשים דגש על זה שאני רוצה לעבור לNVIDIA...לאחר כמה שנים טובות עם ATI)

• 12 תגובות
    • 739 צפיות
  24. ניסיתי לשחק במספר די גדול של משחקים פחות או יותר חדשים, וביותר מחצי מהם אני לא יכול לשחק. הבעיה בכולם קשורה לPhysX. אני מקבל הודעות שאני צריך לעדכן את הדרייבר של הphysX, או להוריד תוכנה של PhysX מהאתר של Nvidia וכו', אבל הבעיה שכרטיס המסך שלי הוא Radeon x1950 pro. יש אפשרות לעדכן את הדרייבר של הPhysX עם כרטיס לא של Nvidia? או שזה מחייב כרטיס שלהם? בכל מקרה אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש, אם אני אקנה כרטיס של ATI אני לא אוכל להפעיל משחקים שדורשים PhysX? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 739 צפיות
  25. Started by IME3,

מה קורה אם אני מחבר את ה GTX280 ל HD LCD דרך VGA TO HDMI האם יהיה אפשר לעבוד ברזולוציה מקסימלית של 1920X1080 האם ה VGA TO HDMI יתמוך בזה? מי פה עשה כזה דבר לאיזה איכות אני צריך לצפות ושוב השאלה המרכזית האם ה VGA ידע לעבוד ברזולוציות HD כי זה יכול להיות קטלני לעבוד על מסך 40 אינץ ומעלה באיכות מעולה ורזולוציה גבוהה

• 5 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.