עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by roylu,

מחר 12.6.08 כרטיסי המסך החדשים אמורים להיות משווקים בחנויות (לפחות בחו"ל) . האם למישהו יש מושג מתי ירדו פה מחירי הכרטיסים הישנים יותר? אני מתחבט אם לחכות או לקנות. כמה שיותר תגובות כך יהיה לי יותר ברור מה עליי לעשות. נ.ב. עוד 9 ימים יום הולדתי בבקשה תנו לי תשובות לפני ה20 לחודש.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  2. Started by oren12,

שלום לכם, יש לי מחשב בן 4 שנים כבר אני מרוצה ממנו מאוד רק מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שמבאס אותי שאין לו יציאת HDMI הדרישה של הכרטיס החדש שפשוט לא יפול מהכרטיס המוצלח הקודם שלי 8800GT 512MB מפרט המחשב: Q6600 G0 2.4GHZ P35-DS3L מסך 22 אינצ' של DELL ספק CORSAIR 400W 4GB DDR2 800MHZ המלצה עד 500 שח תהיה מספקת השימוש בעיקר לסרטים ולמשחקים.

3. Started by CrossFireX,

http://tms.co.il/product/9126 http://tms.co.il/product/8825 http://tms.co.il/product/8292 מבחינת ביצועים + השתלמות, או שעדיף בכלל ללכת על GTX 460 768MB הכי פשוט (מריץ פיזיקס נורמלי?)

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by anri,

באתר www.pandas.co.il הגיע סוף סוף הכרטיס במכירה מוקדמת אני מקווה שה - XT יגיע בסוף החודש

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  5. יש לי כרטיס 6600GT AGP וקבל אחד בו נפגע. השאלה אם יש אפשרות להשיג את הסכמה של הכרטיס הנ"ל לפיה להלחים את הקבל המתאים תודה

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  6. Started by Nitrous90,

חיברתי את הלפ-טופ שלי לטלוויזיה עם איזשהו כבל, ורואים תמונה בסדר חוץ ממתי שאני מעלה סרטים, שאז אני רואה במקום הסרט ריבוע ריק, איך אני מסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  7. שלום לכולם! המסך שלי מוגדר על 1920 על 1080,בכל המשחקים החדשים כמעט(COD4 DEMO,TD unlimited,PES8) אני משחק על הרזולוציה הזו.אבל בדמו של Crysis הרזולוציה המקסימלית שהדמו נותן לי לבחור 1280 על 720..למה?

8. Started by King Of Action,

Gainward Geforce 3 TI200 Cardexpert TI/500 128MB DDR Video Card 615 Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard 690 ש"ח אני רוצה לדעת בתכלס איזה כרטיס מציג ביצועים יותר טובים ואם הראדון יותר טוב אז האם שווה להשקיע את 80 השקל הנוספים ?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  9. כמו שבכותרת צריך שיהיה גם למשחקים וגם לתמיכה מלאה בdx 10 .. תביאו כמה בין 1000 ל 1500 ש"ח .. תודה...

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by panda00,

שלום, לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך - gigabyte GTX560 TI 1G הוא עבד טוב לכמה שבועות ולאחר מכן נאלצתי לפרמט את המחשב עקב תקלות. כשהתקנתי אותו מחדש הוא עבד טוב אבל עם פיקסיליזציה קטנה בתצוגת תמונות שחשבתי שתעבור, והיא לא. אחרי תקופה המחשב התחיל לשלוח לי הודעות כל כמה זמן שמנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה, זה מתלווה גם עם כיבוי/השחרת המסך לכמה שניות וחזרה למסך התצוגה הרגיל עם זמן תגובה איטי עד שהוא מתאפס על עצמו. בהתחלה זה קרה רק כאשר השתמשתי בתוכנות כמו פוטושופ/אילוסטריטור אבל אחר כך אפילו בנסיון לגלוש באתרי אינטרנט. נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את העידכוני גירסא הכי חדשים ו... כלום. אתמול החלטתי להסיר טוטאלית את הכרטיס מהמחשב ולהעלות אותו שוב, בשביל …

11. לפני מספר ימים שאלתי שאלה איזה כרטיס כדי לקנות עבור לוח אם שתומך AGP . ראיתי שיש מספר דגמים שנראו לי מצויינים גם לפי גרף על גבי משחק BF2 . עכשיו השאלה מה באמת כדי לקחת!!!! רציתי לראות מה אנשים אחרים היו לוקחים או שקנו בעבר ולמה אתם הייתם קונים אותו.[/b] תודה רבה זאביק

• 12 תגובות
    • 773 צפיות
  12. שלום יש לי כרטיס POWERCOLOR THEATER 550 PRO בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס powercinema לא שומעים אתהסאונד טוב (מלא רעשים) אבל עם תוכנות אחרות אין בכלל סאונד, מישהו יודע מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה? ראיתי בפורומים שצריך לחבר את כבל מכרטיס הTV לכרטיס קול אבל הבעיה היא שאין לי אפשרות כזאת בכרטיס שלי. מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  13. הכרטיס צריך להיות עם חיבור HD שיחזיק טלויזיה 32 אינץ.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  14. Started by es88,

חיפשתי כרטיס עד 300-350 ש"ח, החברה פה המליצו על 9500GT. (לא גיימר) רוב כרטיסי ה-9500GT 512MB DDR3 כבר נעים בין ה-420 ל-480.. ב-490, יש את הכרטיס כבר LEADTEK 9600GSO EXSTREME 384MB איך הוא? עדיף ללכת? עליו? השקעה של 500 ש"ח, הכי שווה פחות או יותר? (משחק רק PRO EVOLUTION SOCCER) יש לי ספק של 350W, לוח אם- ASUS P5B .. ייתכן בעיה עם הרכיבים?

15. היי חברים, אני כרגע בונה מערכת מחלקים ישנים שיש לי לאחר שדרוג מערכת של מחשב ראשי.פה כמובן מדובר על מחשב משני שלא בשימוש מירבי כל כך אבל בכל זאת יש לי מעבד E8400 ולוח של גיגהבייט EP43-DS3L ששימש אותי נאמנה עד עכשיו.הבעיה שאין עליו כרטיס מסך מובנה ובשביל להשתמש איתו צריך כרטיס מסך PCIX. בעקרון אני צריך כרטיס מסך הכי פשוט וזול שעובד עם הלוח הזה ביציאת PCIE X16 שלו לשימושים של גלישה,התקנת תוכנות ודברים רגילים.על המחשב אמור להיות 8 גיגה זכרון DDR2 800MHZ ומערכת הפעלה וינדוס 7 64 ביט. תודה מראש גל

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  16. ההבדל ביניהם זה איזה 600 שקל אבל האם ההבדל בביצועים כל כך גדול?

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by DavidGol,

שלום לכולם, אני רוצה לדעת מה ההבדל בין 3DMARK06 ל- 3DMARK VENTEGE ומה הבדיקה המתאימה יותר לכרטיס AMD HD Sapphire 4670 512MB DDR 3 אשמח לעזרה ממי שיודע.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by aka_katz,

אני אחרי שדרוג של המחשב והדבר היחידי שלא שידרגתי זה הכרטיס מסך... יש לי כרגע 4850 ויכול להשיג מקרוב משפחה עוד אחד, השאלה האם זה ישפר משהו או ש CF עדיין לא נימצא בשלב תוכנה מספיק טוב ?

19. התעסקות נוספת עם הליבה הגרפית שב-Radeon RX 6800 XT וב-Radeon RX 6800 מגלה לנו עובדות מעניינות מאוד שגם לכם כדאי להכיר - ריכזנו אותן עבורכם בכתבה זולכתבה

20. היי, לחבר שלי נהרס המסך CRT שלו (אל תשאלו מגנט מאוד חזק ישב לו על הצג במשך כמה שעות....) והוא רוצה לקנות מסך חדש, מאחר ויש לו אחים קטנים, שאלולים לעשות את זה שוב, המלצתי לו על LCD, הבעיה היא התקציב, הוא מוכן להוציא עד 2200 ש"ח. אני יודע שאי אפשר למצוא מסך ממש טוב של 15" במחיר הזה אבל הייתי רוצה המלצה על האחד הכי טוב למחיר הזה (אין צורך ביעילות\מחיר) פשוט תנו את המסך הכי טוב שמגיעה במחיר הזה. עוד דבר, חשוב שיהיה לו DVI . תודה רבה, יאיר.

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  21. אהלן, חבר של אבא שלי ביקש שאני אעזור להם להחליף כרטיס מסך במחשב הישן שלהם (פנטיום 3 - 666mhz). כרגע יש להם וודו-2 (16 מגה, עתיק - מוצג למוזיאון) וחשבתי לשים שם Radeon 9100 של PowerColor. העניין הוא שאני לא באמת משוכנע שהמחשב יאכל את הכרטיס (לא מבחינת ביצועים ולא מבחינת מקום לדחוף אותו על הלוח). איך אני יכול להיות בטוח שאני לא אתקע עם כרטיס שלא מתאים? מישהו יודע אם זה מתאים? ואם לא, אז איזה כרטיס אחר כדאי לקחת שכן יתאים? ??? תודה רבה, זהר נ"ב תשובות מהירות יתקבלו בברכה, הילד ישב לאבא שלו על הראש כל החג - המחשב התקלקל לו קצת לפני החג...

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by thebenjamin,

תכננתי לקנות HD4870 1GB VAPOR-X.. דיברתי על זה עם החנות והם הציעו לי שאם אני קונה כרטיס מסך בסכום כזה.. עדיף לי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2204 שלפי הנתונים ומה שהם אמרו משתווה לGTX275... מה חושבים?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  23. ^^^ כותרת. http://tweakers.net/nieuws/46366/Geruchten-over-details-nieuwe-nVidia-G80-generatie.html

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by R3flect,

הייתי רוצה לקנות מסך LCD עם מחשבי החדש . LG L1730S עם 12 MS או לקחת את זה של בנקיו שלו יש 8MS : BENQ FP71G PLUS תודה מראש

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by nesber,

אני רוצה לרכוש את ה6800 הרגיל. הבעיה היא שכמו תמיד בארץ יש בעיות עם סחורות והדבר היחיד שתמיד זמין בכל מקום זה ג'יגה בייט. אין לי בעיה עם החברה הזאת, רק שהכרטיס הספציפי הזה בא עם קירור פאסיבי ללא מאוורר- ואני ממש לא אוהב גימיקים למיניהם ולא סומך על הקירור הזה כשמדובר בכרטיס שפולט כל כך הרבה חום. חוץ מזה יש לי מארז עם שני מאווררים בלבד, ככה שאין מצב שאני קונה את זה. ראיתי שפנדה יש לידטק(אפילו במלאי לשם שינוי...) אבל אני גר באזור המרכז ולא רוצה לנסוע לקיסריה במקרה של תקלה. בKSP יש של PINE ב1800 שקל בלבד אבל זה רק שנה אחריות(אחרי שנה אני גם ככה מוכר את הכרטיס אבל יהיה לי קשה למכור בלי אחריות) כמו כן של MSI אני לא קונה כי KSP אומרים שהם מצאו בו פגם והזהירו אותי לא לקנות אותו..…

• 4 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים