כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראדון 9500 פרו של הרקולס ואני רוצה לעשות לו פלאש לביוס. בשביל זה אני צריך לדעת את המהירות והסוג של הזכרונות אבל אי אפשר לדעת מהכרטיס כי יש על הזכרונות סינקים וגם חיפשתי על כל הכרטיס איזהשהו רמז לסוג הזכרונות... אז אם מישהו יכול לתת לי לינד לתוכנה כלשהי שתוכל לעזור לי... נ.ב. בדקתי בסנדרה והיא לא מפרטת את סוג הזכרונות
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אתמול הופיעו 3 סקירות על Quad-SLI באתרים X-bit Labs, techPowerUp!, The Inquirer. בבנצ'מארקים בדקו ביצועים במשחקים עם פילטרים עד AA*16 ו AF*32... שווה להכנס ולראות. כמובן, יש צוואר בקבוק ענק בגלל הגבלת המעבד...
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כ.מ חדש אני מטלבט בין הX1950GT לX2600XT מה יותר טוב מבחינת ביצועים אני הרוב במשחקים... והמפרט שלי יחזיק את שתיהם רק אני לא יודע עם הספק כן הספק שלי הוא: FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm תודה מראש אדיר
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני חושב על משהו בסגנון ATI 5570, או חלופה אחרת ב600 ש"ח גג. הקטע שכל הכרטיסים היום נראים ארוכים- איך אפשר לדעת מראש אם זה נכנס למארז? 10x
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
משהו זול וטוב ? תודה
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 460gtx ומחובר אליו גם מסך רגיל וגם הטלויזיה עם HD . אבל אני רואה לראות רזולוציות שונות בטלויזיה ובמסך של המחשב. איך אני עושה את זה? הבנתי שצריך להיות במצב EXTEND איך עושים את זה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? http://www.techpowerup.com/167975/Colorful-Unveils-Fanless-GeForce-GTX-680-Graphics-Card.html סוף סוף יש מצב להרכיב מפלצת שקטה לחלוטין?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ערב טוב לחברי הפורום הכרטיס מסך מרעיש וברצוני להחליף לכרטיס מסוג GIGABYTE GV-N56GOC ברשותי מחשב ישן מדגם: INTE CORE 2 DOU E6550 ASUS P5B KINGSTON 2*2 DDR2 800MHZ CL4 THERMALTAKE TR2 420 NP האם זה יתאים?? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי Leadtek 6800GT 256MB עם 16 צינורות עיבוד ואני רוצה לסגור לו את צינורות העיבוד ל 12 או משהו כזה, איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 8800GT 512M ורציתי לדעת בכמה זיכרון הכרטיס מסך שלי משתמש בשעת משחק כבד כמו CRYSIS וכדו'
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
נא לרכז את כל הדיונים של ה6600GT וכל הדיונים על פתיחת צינורות ל6800הרגיל ואיזה לקנות מה איפה ולמה כאן , מבקש מהמנהלים לעשות את זה סטיקי...(איך לא חשבו על זה עד עכשיו , זה כבר בלתי נסבל כמה שאלות יש על ה6600GT)
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד, חשבתי בזמן האחרון לשדרג את כריטס המסך מכיוון שאין באפשרותי להחליף מעבד מבלי לשנות את רוב חלקי המחשב, אז רציתי לשאול, יש לי ספק 500W ג'נרי שנותן 22A לדעתי, שאר המפרט רשום בצד, רציתי לדעת אם אני יוכל לשלב את הכרטיס 4670 מבלי לשדרג ספק, האם הוא יפעל בצורה אופטימלית במשחקים כמו COD5,BIOSHOCK,AC וPURE.... האם למישהו יש ניסיון עם הכרטיסים האלה עם מפרט דומה לשלי, ואני יודע שצריך לשדרג לעוד ג'יגה זיכרון? אני לא מתכוון לשלב פילטרים כמו מטורף אלא מוכן להתפשר בשביל 60FPS ובשביל רזולוציית 1280X1024 או 1152X864.
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי, לחבר שלי נהרס המסך CRT שלו (אל תשאלו מגנט מאוד חזק ישב לו על הצג במשך כמה שעות....) והוא רוצה לקנות מסך חדש, מאחר ויש לו אחים קטנים, שאלולים לעשות את זה שוב, המלצתי לו על LCD, הבעיה היא התקציב, הוא מוכן להוציא עד 2200 ש"ח. אני יודע שאי אפשר למצוא מסך ממש טוב של 15" במחיר הזה אבל הייתי רוצה המלצה על האחד הכי טוב למחיר הזה (אין צורך ביעילות\מחיר) פשוט תנו את המסך הכי טוב שמגיעה במחיר הזה. עוד דבר, חשוב שיהיה לו DVI . תודה רבה, יאיר.
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלשום שאלתי לגבי כרטיס מסך עד 500 ש"ח ואמרו לי 9600 שזה כבר יותר מ550 + ספק כוח חדש שזה עוד איזה 200 ואין לי את התקציב הזה אז אם אפשר המלצה על כרטיס מסך סבבה בסביבות ה400-500 ש"ח תודה דואל קור 2גי'גה 3.2הרץ 300W PSU
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אהלן, חבר של אבא שלי ביקש שאני אעזור להם להחליף כרטיס מסך במחשב הישן שלהם (פנטיום 3 - 666mhz). כרגע יש להם וודו-2 (16 מגה, עתיק - מוצג למוזיאון) וחשבתי לשים שם Radeon 9100 של PowerColor. העניין הוא שאני לא באמת משוכנע שהמחשב יאכל את הכרטיס (לא מבחינת ביצועים ולא מבחינת מקום לדחוף אותו על הלוח). איך אני יכול להיות בטוח שאני לא אתקע עם כרטיס שלא מתאים? מישהו יודע אם זה מתאים? ואם לא, אז איזה כרטיס אחר כדאי לקחת שכן יתאים? ??? תודה רבה, זהר נ"ב תשובות מהירות יתקבלו בברכה, הילד ישב לאבא שלו על הראש כל החג - המחשב התקלקל לו קצת לפני החג...
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חברה אני צריך המלצה למסך LSD טוב (איך FUJITSU 17 אינץ 8MS במחיר עד 1300 שקל
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, קראתי קצת בפורום לקבל קצת פידבק מכל מיני שאלות של אחרים והחלטתי שתורי לפרסם שאילתא "מה אתם ממליצים" אז ככה, התקציב: 1200 שקל + גמיש המפרט: Gigabyte 7n400 pro2 = AGP ONLY, מעבד ברטון 2500+ על 2.2 ghz (זה מקביל ל 3200+) הכרטיס הנוכחי: 128 GeCube 9600pro (טעות מרה) ההתלבטות: 6600GT - קל למצוא אותו באיזור ובאחריות טובה הבנתי שהוא כרטיס טוב, אבל השאלה כמה זמן הוא יחזיק 6800NU - הכרטיס שנראה הכי אידילי בשבילי, אבל קשה קשה להשיג אותו בארץ (ובפרט באיזור הצפון) 6800GT - יקר לי כרטיסים מ ATI - התאכזבתי מה 9600 כרגע אבל אני מוכן לקבל המלצות... אני נוטה לכיוון הכרטיסים ה"מוחלשים" של ה HIGH END שאפשר לעשות איתם קצת O/C או לפתוח להם פייפליינים, בסגנון 6800NU מחכה להמלצות…
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני באמצע משחק ולפעמים זה עושה תקיעות, שמתי את המאוורר על 100 אחוז כמו שרואים בתמונה, מה לעשות עם ההגדרות האחרות? אין לי מושג מה הם http://imageshack.us/f/215/66912632.jpg/
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שום תוכנה שאני בודק איתה לא מראה לי את המעלות ATI TOOL TRAY TOOL EVEREST שום דבר הכרטיס הוא POWERCOLOR X800GT
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך agp שיענה על הדרישות שלי ואני מתלבט... אין לי בעיה עם התקציב, אבל אני לא משקיע על 7800GS כי לפי דעתי להשקיע כעת על כרטיס agp סכום של 2000 (גם סכום שמגרד ת'1600-1700),די מפגר במחשבה שאני אעבור בעתיד(שנה וחצי+-) למערכת חדשה. הייתי רוצה כרטיס לרזולוציה של 1280*1024 למשחקים על HIGH בשנה וחצי הבאות. אם אתם נותנים הצעה צרפו בבקשה הסבר למה, תודה ויום טוב.
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אוקי אז ככה בכרטיס יש לי 2 סוגי TV OUT אחד צהוב כזה כמו של ה DVD והשני זה עיגול שחור עם משהו כמו 5 חורים.. בטלויזיה יש לי רק 2 חיבורים מאחורה 21 פינים חיבור של כבלים אנולוגיים העיגול המוזר הזה.. ה21 פינים מחובר לממיר של YES שיש בממיר עצמו מאחורה חיבורים אדום לבן - לאודיו צהוב - לוידאו חיברתי את הצהוב לצהוב בכרטיס מסך עשיתי איתור תצוגות.. או משהו כזה שיש ב nView והוא לא מצא כלום.. ניתקתי מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה הכרטיס הכי חזק שאני יכול להשיג ב1200 ש"ח? יש לי עדיפות לATI אבל לא חובה.. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שמעו אם הכרטיס מסך נשרף והוא היה בחריץ הAGP האם המחשב יעלה? כאילו יש כרטיס מסך על הלוח ואם הכרטיס שהיה בAGP נגיד FX5500 נשרף אז המחשב יעבור אוטומטי לכרטיס שעל הלוח? וגם איזה כרטיס עדיף לקנות(לא בשבילי)? GeForce 6800LE 128MB 256 BIT או GeForce 6600GT 128MB 128BIT ?
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
זקוק לשני כרטיסים אשר יחוברו ב- CrossFire ואשר לכל אחד 2 כניסות DVI או DVI+VGA בתקציב כולל של 800-900 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב שקיים בו הכרטיס הנ"ל אני קניתי מתאם בין היציאת dvi לhdmi ולפי אתר החברה הכרטיס תומך באודיו דרך hdmi. אך שחיברתי את הכבל אין שום סאונד. רציתי לדעת איך מפעילים אותו ואם לא ניתן ואני קונה כרטיס חדש האם צריך להתאים את השבב (nvidia/ati) לחברת המעבד. תודה. ניצן
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-