כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום. קניתי כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 6200 TurboCache מידע שקיבלתי בתעודת משלוח: nvidia pci express x16 pcx6200tc 256mb 128bit+tv+dvi אכזבה גדולה , דיברתי עם איש שירות והוא לא ידע להגיד לי אם הכרטיס שלי תומך ב-vivo או לא , קיבלתי עם המחשב ספרון של כרטיסי מסך בכללי ולא לכרטיס מסך שלי ,חיפשתי מידע באתר nvidia ולא מצאתי ,אולי לא חיפשתי טוב קטונתי מהאנשים פה שמבינים בחומרה . 1.צריך עזרה לדעת האם הכרטיס שלי תומך ב-vivo ? 2.מאיפה אני קונה כבל vivo ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , ראיתי מס' תגובות כאן שציינו שלכרטיסים איכותיים עדיף "להצמיד" מסך איכותי וגדול עם רזולוציות גבוהות . לא רציתי להתערב בדיונים אז אני פותח ת'רד בנושא . לא הבנתי מה בדיוק הקשר בין גודל המסך והרזולוציה הטבעית שלו לבין איכות הכרטיס ? כלומר , למה ממליצים מסך גדול עם רזולוציה טבעית גבוהה עבור כרטיסי HIGH END ? אני לא כל כך מבין במסכי LCD , אבל מה , לא ניתן לקחת מסך 19 אינץ' לדוגמא ולהגדיר לו רזולוציה גבוהה יותר שננצל את האיכויות של הכרטיס מסך ? או שבמקרה כזה של הגדלת הרזולציה , פשוט יהיו פסים שחורים בצידי המסך ...?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וברכה! יש לי מחשב עם חיבור AGP , רציתי לדעת האם ייצאו גרסאות AGP של ה- 8300 האם צריך ספק מיוחד עבור ה- 8300 ? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שאלה בכותרת . בעיקרון הבנתי מכמה ת'רדים שקראתי כאן , שיש משחקים כבדים שצורכים 1 ג'גה זיכרון (אפילו יותר) . לדוגמא , משחק שצורך 1 ג'יגה , האם הוא ישתמש קודם בזיכרון של הכרטיס מסך (לדוגמא 256 מגה) ואח"כ יפנה לזיכרון RAM שמחובר ללוח (משם ייקח 700 מגה +-) ? במידה וכן יש שימוש חשוב לזיכרון של הכרטיס מסך , אני מניח מכך שככל שכמות הזיכרון יותר גבוהה בכרטיס , כך גם הוא יותר איכותי למשחקים (כמובן שיש פקטור נוסף של קלוק של הכרטיס) וגם בעצם נמנע שימוש רחב בזיכרון ה-RAM של המחשב . אגב, האם הזיכרון של כרטיס המסך הוא זהה בתכונותיו לזיכרון ה-RAM שעל הלוח (כלומר האם הוא גם נדיף) ?? תודה מראש .אני לא כ"כ מתמצא בנושא ..
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו על עידכון, חיפשתי באתר של אנבידה ואני פשוט לא יודע מה לבחור שם..... למה כל כך מסובך לעדכן תוכנה? מחפש את התוכנה של הכרטיס ועידכון בכלל.. הכרטיס לא עושה בעיות אבל אני משתמש במה שקיבלתי עם הכרטיס בקניה שלו..ונראה לי שעדיף לעדכן... הכרטיס הוא LEADTEK PX7600GT EXTREME GEFORCE 7600GT 256 DDR3 HDTV.. תודה מראש. בראל.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd של סמסונג דגם 960bf למי שמכיר ורשום בתכונות שלו שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280x1024 זה אומר שלא שווה לי לקנות כרטיס מסך מסדרה זאת ???!!! ):
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האם יהיה פער ביצועים שמצדיק את הפרש המחיר? נאמר שתקציב אינו בעיה, אלא מצד העניין. וביצועים כן חשובים לי במידה וההבדל משמעותי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה בדיוק OMEGA DRIVER? האם כדאי להתקין אותו ? יש לי כ.מסך די ישן [ATI9600PRO]ושמעתי שהוא משפר משמעותית את הFPS [פרימיים] במשחקים כבדים.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי כרגע את ה- 7300GT ואני רוצה לדעת אם אני צריך להחליף ספק כוח בשביל ה-8600
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
המחיר לא כולל מעם למשהו יש מוסג כמה זה עם מעם? ומשהו מכיר מקום שמוכרים את זה ביותר זול?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איזה כרטיסי מסך תומכים כיום בdirectX10 ? אני רוצה לדעת מה הכרטיס הכי פחות טוב של nvidia ושל ati שתומך בdx10
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 32 ויש לו כניסת HDMI אז חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך (לא להשתגע ביותר מדי כסף) אבל העיקר שיש לו יציאת HDMI ושייראו איכותי ויש לי חיבור AGP במחשב השאלה אם כרטיס מסך שהוא מתחבר ב- AGP ייראו פחות ט וב מ- PCIE בעוד שלשניהם יש יציאת HDMI גם יש לי בכלל רק HDTV READY האם שווה לי להשקיע?
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE r9800pro 128mb מאתמול התחילו להיות לי ARTIFACTS במשחקים בסרטים וגם בדסקטופ , במשחקים ובסרטים כל המסך מלא בפסים ודסקטופ אין ממש הרבה. חשבתי שזה בגלל החום של הכרטיס אבל היום כשהדלקתי את המחשב כבר מההתחלה לפני שהווינדוס עלה היו ARTIFACTS. האם הכרטיס שלי "מת" או זאת עדיין בעיה של קירור למרות שהוא היה מספיק קר אני חושב כשהדלקתי את המחשב וצריך לקחת לו זמן להתחמם ,לא ? תודה
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
i work in dual! one tv out and the second DVI and from the DVI i get a normal picture with colors but in the TV i see in black and white!!! can some1 plz help me! = \ :s05: :s05: :s05:
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חברים שלום , אני נמצא בעבודה בערבים ואין שם מקלט טלויזיה אלא עמדת אינטרנט הייתי שמח לדרכים מקוריות\חוקיות\לא חוקיות בהם אוכל לקלוט ערוצי טלויזיה ישראלים חינמים(ערוץ 1\ערוץ 10\ערוץ 2) תודה רבה מראש,
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס X1900XT של ATI SAPPHIRE טמפ' העבודה שלו היא 56 - 59 מעלות. טמפ זו היא לפי תדרי השעון הבאים: VPU Clock - 500 Mhz Memory Clock - 594 Mhz האם זה נראה סביר ? הכרטיס מסך ללא OC עם קירור סטוק של ATI
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Sapphire X1950XT 256MB עכשיו גם באתר של ATI וגם של Sapphire רשום שיש תמיכה ב HDCP עבור הכרטיס הזה. אבל יש כוכבית קטנה קטנה שאומרת שזה לא בכל הגירסאות או המוצרים. עכשיו אני רוצה לקנות LCD TV ולחבר אותו ב HDCP ( הLCD תומך ) אבל אני לא יודע אם הכרטיס מסך שלי תומך או לא יש איזה דרך לבדוק לפני שאני קונה LCD ב 10K..... תודה, ניר.
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
http://img228.imageshack.us/img228/7364/lolhz8.png אני רוצה להגיע לפילטרים AF וAA.. איך אני מגיע לשם?
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי 6800 בSLI ועברתי לVISTA ואני לא מצליח להפעיל אטת הממשק SLI למרות שהדריוורים והכל מעודכנים המחשב רואה 2 כרטיסי מסך אבל איין לי שום אינדיקצייה לדעת או לוודא שאכן ה SLI עובד. אם משהו יודע מה לעשות על מנת לפתוח את האופצייה הזאת אני אודה לו מאוד.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
עוד זמן מה ובין מבחר הכרטיסים הגראפיים שיש לנו בשוק יתערבבו הכרטיסים החדשים תומכי ה DX10 ואף יקחו את מקומיהם של הקודמים והטובים בכל טווחי המחיר ולכל סוגי המשתמשים. המלחמה כמו תמיד היא בין שני הענקיות ATi ו-nVidia והשנה המלחמה הזאת היא בין המכריעות ביותר - השנה קריטית מאוד עבור שתי המפתחות מאחר והכרטיסים החדשים באים להביא לא רק ביצועים משופרים, אלא גם את היכולת להריץ משחקים עם כמה רמות מעל הריאליסטיות בגראפיקה ממה שאנו מכירים כיום במשחקים. ובכן, כרטיסי ה High-End החדשים של nVidia כבר זמינים בשוק כמה חודשים ויש כבר תכנונים להשקה הקרובה של הכרטיסים לשאר רמות המחירים. ואילו ATi מתכוונת להציג את כרטיס ה High-End הראישון שלה רק בתחילת החודש הבא. למרות ש ATi עוד לא הוציאה את כר…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחי מתכונן לקנות כ.מסך ויש לו AGP המחיר נע בין 700-800 AGP להזכירכם.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר שני מחשבים למסך אחד ללא סוויץ' מיוחד, אלה להשתמש בכרטיס 1800XT בעל שני יציאות DVI/VGA או איך שהוא לנצל את אופצית הVIVO בשביל זה . תודה
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי מסך Lcd כאשר אני שם רזולוציה מסויימת אז התצוגה בורחת לצדדים איך אני יכול לכוון את התצוגה שתתאים למסך (יש לי כרטיס מסך 1900xt ושני מסכי Lcd בגלל זה אני לא יכול להשתמש ברזולוציה אחת ) יש אפשרות כזאת ב Ati שאפשר לקווץ את המסך ב אורך ובגובה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך שיהיה אפשר להריץ עליו משחקים ברזולוציה 1024 בקלות וקיצר שיספק אותו לתקופה של חצי שנה עד שאני אחליף את המפרט שלי האם כדאי לחקות עד שיצא משו עם תמיכה של DX10? התקציב עד 1050 תודה רבה את המפרט שלי אפשר לראות ע"י לחיצה על (מפרט)
-
- 13 תגובות
- 749 צפיות
-