עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Yaron-Cohen,

המסך הזה : CMV CT-720D קצת פרטים: Input Interface: DVI-D/D-Sub Resolution: 1280 x 1024 / SXGA Display Color: 16.7 M Brightness: 450 cd/m2 Contrast Ratio: 500?G1 Viewing Angle Horizontal: 160 Viewing Angle Vertical: 140 Response Time: 8 ms * ראוי לציין שהמסך הוא 17 אינץ' והמחיר בארץ....1700 שח...הגיוני?? איך המסך??

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  2. המחיר יכול להיות עד 1000 שקל אבל פשוט החברה שאני רוצה לקנות ממנה את כל המחשב יש לה רק כרטיסים של ATI ושל NVIDIA בבקשה לא לחרוג מהמחיר

• 13 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by אוריפ,

יש לי כרגע את הרדיאון 9800 פרו עם 128 MB DDR1 מתוצרת הרקולס. רציתי לדעת מה הבדלי הביצועים בין שני הכרטיסים, ואיך אני אוכל להעלות את הביצועים של הכרטיס שלי, כדי שיתקרבו ל-XT (הבנתי שה-XT הוא בדיוק אותו דבר, רק יותר מהיר...). תודה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by david 343,

למה בכל הפורומים בכל הנוגע לכרטיסי מסך מדברים רק על Radeon ? מה עם כרטיסי ה - 3D Prophet של הרקולס ? הם לא טובים ?

5. למי שלא מכיר ידיעות אחרונות מוציאים כל שבוע מוצר אחד למכרז בין החנויות, שצריכות לשמור את המחיר שהציעו לשבוע שבועיים. המחירים שהחנויות מציעות שם מגיעים לפעמים ל30 אחוז פחות מהשוק. עכשיו שבוע הבא יש מסך LCD ורציתי לדעת אם הוא שווה למשחקים. כרגע יש לי CRT ואני די מרוצה ככה שלא דחוף לי לקנות LCD. הנה המפרט: מסך מחשב דק LCD 17 אינץ' של ViewSonic ביבוא ושירות של אומניטק, דגם VA712, הכולל רמקולים מובנים, בהירות של 350 נרות למ"ר, ניגודיות של 450:1, זמן תגובה של 8 אלפיות שנייה, משקל 4.3 ק"ג, אחריות ל3 שנים. תודה

• 56 תגובות
    • 6.6k צפיות
  6. Started by D-Bang,

איך הכרטיס של LEADTEK? התוספת על הEXTREME שווה את זה? המאורר שלו רועש מאוד? Leadtek PX7600GS Extreme http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8742 ואיך הכרטיס הזה? Gigabyte FX7600GS http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8744

• 14 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by sababchik,

מעבד-E5200 מסך -19 אינץ משחקים- כבדים ברזולוציה גבוהה

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  8. MAG 786PF ''17 לבין MAG 796FD ''17 תודה לעוזרים...

9. Started by Ben_G,

תגידו , קניתי את ה- X800 PRO ולא יודע עכשיו שיגעתם אותי כשאמרתם שה- XL יותר טוב מה לעשות ? קניתי את הכרטיס לפני פחות משבוע האם כדאי להחליף אותו ?

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by bg1987,

לאחרונה הכ.מסך שלי מקרטע אז אני רוצה להחליף (7600GT של LEADTEK), אני נוסע לאמריקה ביולי, ולפי מה שהבנתי יוצאים כ. מסך חדשים באמצע יוני. השאלה שלי, האם כדאי להמתין לכרטיסים חדשים, או שהם לא יהיו קפיצת מדרגה משמעותית בהשוואה לכרטיסים כיום? התקציב שלי הוא באיזור ה1500 ש"ח (לכרטיס גיימינג). מידע על המחשב שלי: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2 3800+ זיכרון: 2GB Crucial Balistix 800mhz לוח אם: Gigabyte GA-M51GM-S2G (AM2, PCI-E X16) ספק: גנרי 450W התקציב הוא לכרטיס בלבד, אני יודע שאני צריך לקנות גם ספק חדש אבל זה לא מתנגש לי עם התקציב של הכרטיס (אשמח לשמוע המלצות לספק)

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  11. שלום אני לא יודע אם זה קשור לפה, אבל אתמול פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש... מאז אני רואה את רוב הטקסטים באינטרנט שאני גולש(נניח YNET) עם גופן כזה מעט מעוות... צריך ממש אמנם להתקרב בשביל לראות את זה בבירור, אבל זה מפריע. חשבתי שזה בגלל ההגדרות בווינדוס, אבל זה לא. ניסיתי ושיניתי הכל. ביטלתי ClearType(באפקטים של המאפייני תצוגה בלשונית מראה), סמנתי רגיל ,סמנתי בלי כלום, הלכתי גם למתקדם וההגדרות של הביצועים סימנתי הכל ואח''כ ביטלתי הכל וגם חלק- לא עוזר אז בווינדוס זה לא. במסך אני לא מאמין שיש משהו..כי לא נגעתי הדרייבר שמותקן לכרטיס מסך 181.22. (זה GT7600 256MB 128BIT) צירפתי תמונות אבל אני לא יודע אם זה יעזור ותראו את זה כמו שאני רואה... תשימו זום על זה ותראו שימו ל…

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  12. Started by n_aviv1,

לפני כשבועיים כשהתיישבתי ליד המחשב שהיה דלוק והזזתי את העכבר כדי "להעיר" אותו (כיוון שהמחשב לא היה בשימוש זמן מה והמסך היה מושחר). לפתע פתאום הופתעתי לגלות שלהפתעתי יש הפתעה מפתיעה בהחלט! המסך ברזולוציה נמוכה מאוד ובצבעים מחרידים! נכנסתי להגדרות התצוגה כדי לנסות להחזיר את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית ואת הצבעים ל32bit. מסתבר שהצבעים היו ברמה של 4bit ואפילו לא ידעתי שקיימת אופציה של 4bit כי הכרתי רק את האפשרויות של 8/16/32. לאחר שהמחשב נתקע ניסיתי את את שיטת הריסטארט ואז ראיתי שהבעייה קיימת לא רק בווינדוס. כשהמחשב עלה, כל מה שכתוב באפור על גבי שחור היה נראה ג'יבריש כמו דף אינטרנט לא מקודד כראוי והתמונה של שמזכירה לי כל פעם מחדש את העובדה שלוח האם שלי הוא של GIGABYTE ואת כל ת…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Pundag,

יש לי R9200 128MB , וגם יש לי תוכנה שנקראת AGPmem ,שהיא אמורה להראות את הזיכרון של הכרטיס וכשאני מפעיל אותה היא רושמת לי רק 58MB מנוצלים יש למישהוא רעיון על הבעיה?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by ofir38,

אני עומד לקנות בקרוב כנראה את הDELL 2007WFP השאלה שלי היא.. האם הכרטיס שיש לי (7300GT SONIC) יכול לסחוב את הרזולוציות של המסך הזה? במה זה תלוי אם הוא יסחוב או לא? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by Rami0786,

שלום לכולם... יש לי מחשב ישן יחסית (2011) והכרטיס מסך שווק חיים, ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך "חדש" שיתאים למפרט הקיים מעבד : intel core i5 2500k 3.3ghz 6MB l3 cash s1155 לוח אם: gigabyte ga-p67a ud3 (lg1155 core i3/i5/i7, intel p67, ddr3 1333, 2xPCI-E) זיכרון פנימי : 12GB (שדרוג) הארדיסק : samsung evo 850 (שדרוג ל-ssd) כרטיס מסך GeForce GTX470 HAWK 1280MB GDDR5 (R.I.P) תקציב פתוח אך מאוד חשוב לי לא לקנות כרטיס מסך עם ביצועים שהמעבד לא יכול לעמוד בה (לשם הדוגמה) משחקים מועדף FIFA 16, ו- assassin crred כל הסדרה תודה מראש לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Parallel,

אחרי שנפטר לי ה-9800 פרו,אני צריך לקנות כרטיס מסך חדש..לאחר חיפוש בפורום הגעתי למסקנה שאני הולך ה-6600GT או ה-6600 אני לא כזה פריק של משחקים,אבל אני רוצה משהו שיחזיק להרבה זמן מבחינת העדכניות למשחקים..ולא יעשה בעיות. הסיבה העיקרית שאני פותח את התרד היא בגלל הניסיון הכושל והנורא שהיה לי עם הרדאון של ספיר..שנשרף אחרי שנה וקצת,בלי שנעשה לו כלום,נורא עיצבן אותי כי הוא עלה לי המון כסף בזמנו,וכעת אני רוצה לבחור את החברה הכי אמינה שיכולה להיות כדי שמה שקרה לי לא יקרה שוב(או לפחות שהסיכוי יהיה קטן מאוד) אני מבקש המלצה על היצרניות שהן הכי אמינות..כי אני נורא היסטרי עכשיו בגלל הניסיון המר. וכמובן גם תגובות בקשר לכרטיס. תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by LazyBurger,

כרטיס המסך שלי כבר לא פועל באופן נורמלי... איך שהוא מתחמם טיפה הוא קורס! תראו מה קיבלת בניסיון להריץ תצוגה פשוטה למדי: הקטע הוא שאין לי מושג איך זה קרה! שיחקתי ב2MOONS, משחק רשת שבכלל לא דורש ממשאביי המחשב, ופתאום הוא נתקע. כשהדלקתי מחדש היו עיוותים, ולאחר שניתקתי וחיברתי מחדש את המחשב הוא פעל, אבל כרטיס המסך גוסס! :< קניתי את הכרטיס (יחד עם המחשב) בIQPC, אם אני אביא את הכרטיס אלהם אם יבאו לי חדש או יפצו אותי?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by snail100,

שלום רב לחברי הפורום אני מחפש כרטיס מסך לא חזק במיוחד שיתאים לתצוגה בינונית של משחקים בסביבות 300 ש"ח. כדוגמא המחשב שלי מריץ bioshock עם ati1900 ונשמע כמו טרקטור אוזבקי והמסך מקרטע ואני רוצה שהמשחק ירוץ חלק. המפרט של המחשב שלי הוא: 1. amd athlon 64x2 dual 2700mhz 95W 2mb am2 2.gigabyte ga ma74gm s2h amd 740g 3. זיכון פנימי של 2*2 ג'יגה 800mhz 4. מסך 20 אינטש תודה מראש

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  19. Started by dd7,

למה המהירויות של ה-7600gt יותר מ-7900gt ?? 7600gt http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4939 7900gt http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4943

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  20. סתם שאלה שתהיתי לגביה דיי הרבה .... הריי ידוע שהחיסרון הגדול ביותר במסכי LCD לגיימר זה רפרש רייט של 60 .וכמעט כולם עוברים למסכי LCD כיום (עד שיגיע הOLED ויושיע את כולנו אינשאאלה) וידוע הרי שגיימר אמיתי לא מסוגל באמת לשחק כש V-SINC על OFF , משמע : כל עוד הכרטיס ייתן FPS גבווע גם יהיה 1000 FPS עדיין יהפוך ל --60-- אז למה בעצם אנשים בעלי מסך LCD מתפרעים עם כרטיסים של אלפי שקלים \ SLI ...כגון 9800GTX ... 3780 SLI 8800GT SLI שלא נדבר על החדשים עכשיו שיוצאים אוטוטו GTX 260 280 ....4780 וכו' ? אני אשמח לתגובות , סתם להאיר את עיניי ;D נ.ב כבר יש מידע לגבי בנצ'ים\מחיר ל 4850 ? בדילמה אם לקנות שבוע הבא 8800GTS G92 ב 990 ש"ח או לחכות עוד טיפה לעוד מבחני ביצועים ??…

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by yosiqqq,

שלום יש לי אפשרות לקבל מסך 19 אינצ' של החברה CMV שם הדגם הוא CM-922 האם הוא טוב? וגם אם אתם יכולים להגיד לי האם הוא יותר טוב מהמסך שיש לי עכשיו,עכשיו יש לי מסך של סאמסונג דגם SYNCMASTER 171S, ועד כמה יותר טוב אם בכלל.. עריכה: קישור למסך של CMV: http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={4556E1E3-D60E-4D8C-A780-F165391A54FF} קישור למסך שיש לי עכשיו: http://product.samsung.com/cgi-bin/nabc/product/b2c_product_detail.jsp?prod_id=GH17LSASJ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  22. שלום! אני רוצה להחליף כרטיס מסך, שלי כבר לא סוחב. אני הולך השבוע לקנות מעבד חדש וכרטיס. מה מומלץ? והאם המערכת שלי מספיק טובה לסחוב הכל? השימוש כמובן למשחקים חדשים. התקציב שלי לכרטיס זה 2000 ש"ח + אפשר חריגה. איזה דגם מומלץ ומאיפה הכי כדאי? אני מאזור המרכז. מפרט: מעבד כרגע amd phenom II *4 965 הולך לקנות 8350fx לוח אם: gigabyte ga 990xa-ud3 ram: 16g המסך שלי: dell u2312hm ספק: cougar 550rs והכרטיס שאני רוצה להחליף זה amd hd6870 radeon

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. המפרט שלי הוא : intel core 2 dou E6750 , 160 gb , 2gb ram , 8800 gts , gygabayte DS3L... אני רוצה שלמשחקים החדשים שיצאו שדורשים גראפיקה גבוהה שיהיו אצלי חלק , ואני לא יודע בדיוק איזה כרטיס מסך אני יכול להוסיף והאם זה אפשרי ומשתלם...

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by Lost Oath,

שלום! ברשותי כרטיס GeForce FX 5600 שרכשתי לא מזמן. הורדתי את הדמו של NVIDIA - DUSK (http://www.nvidia.com/object/demo_dusk.html) אולם כאשר אני מפעיל אותו הוא רץ לאט ביותר - התמונה קופצת (חוץ מכאשר אני בוחר באפשרות ה-WIREFRAME או ה-DOTS). ברשותי הדרירים העדכניים וכנ"ל גם ה-DIRECTX. האם הבעיה היא בחומרה או בתוכנה? נ.ב כל המשחקים עובדים כמו שצריך... בתודה מראש, רומי

25. Started by tamar,

http://www.pcmag.com/article2/0,1895,2147064,00.asp http://common.ziffdavisinternet.com/util_get_image/16/0,1425,sz=1&i=162825,00.gif

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.