כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
כולל אוברקלוק ללא מוד מתח וגם http://vr-zone.com/?i=4925&s=3 אותי הרשים במיוחד
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבדE6300 לוח אם PCI-E Asus P5L-VM 1394 וכרטיס מסך 7600GS מה הכרטיס הכי חזק שהמעבד לא יגביל שיעבוד לי על המחשב? ומהו הכטיס הכי משתלם מבחינת ביצועים-מחירים? תודה
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הבנתי שהכרטיס טלויזיה המומלף הוא: LEADTEK WINFAST TV2000XP GLOBAL + FM RADIO אבל הוא קצת יקר בשבילי ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין הכרטיס הזה שעולה ב40 שקל פחות: LEADTEK WINFAST TV2000XP ואם תוכלו להוסיף ולכתוב לי למה דווקא הוא מומלץ מכלל כרטיסי הטלויזיה(בתקציב שלו כמובן) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הטכנאי שלי שאל אותי עם אני רוצה שהוא יחליף לי אותו בX1900xt radeonהאם כדאי? האם הוא יותר טוב, פחות טוב או אותו הדבר? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום ומצאתי רק ב- KSP , מישהו יודע אם יש עוד חנות חוץ מ-KSP?
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה, אני לא מצליח להגדיר את המסך ה HERTZ הוא על 65, ואני לא יכול לעלות אותו ל 85 ( יש לי כאבי עיניים ) אז בבקשה תעזרו לי לפני שהעיניים שלי יעלו באש ;D תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
להבנה הכללית מה עדיף 2 X HD 2400 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ולעשות קרוספייר עולה לי 700 ש"ח או HD 2600 XT 256MB DX10 HDTV 2xDVI יחיד שעולה לי 900 ש"ח שאלה עקרונית מבחינת ביצועים מה יהיה חזק יותר ??? (במצב הנוכחי)
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך.... אבל שיתמוך בדירקסט 10! אבל אני לא יודע מאיפה זה מתחיל השמות לדוגמא:8800,8600 אם תוכלו להגיד לי אני ישמח...
-
- 13 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שהיא טיפה עתידית אבל אני מתלבט לגביה. רבים האנשים הממליצים כאן לקנות 8800 gts 320mb ולחסוך את הכסף לשדרוג עתידי עם אחד הכרטיסים העתידיים של nvidia. למיטב זכרוני נאמר כי הכרטיסים החדשים הללו יהיו בעלי ממשק pci express 2. ולכן אם אקנה כיום מחשב שהוא בלי הציפסט הבא של אינטל (x38) שעדיין לא יצא אז לא באמת אהיה במצב בו אוכל לשדרג את כ. המסך בעתיד. מה דעתכם? :s05:
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כמו בכותרת, ניכנסתי לאתר ובאמצע השורה איפה שרושמים את הכתובות של האינטרנט, מופיע לי נקודה קטנה בצבע שחור על רקע לבן. שמתי רקע שחור ואחרי זה שוב בדקתי ברקע לבן, והפיקסל נעלם, עכשיו הכול בסדר, אבל העם זה מעיד על זה שהפיקסל עומד להישרף? תודה וערב טוב!!, המפציץ..
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים בין ה-6600GT ל 8600GT אפיק PCI כמובן...
-
- 11 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5683 כמה שאלות: שווה לקנות(שווה תכסף)? האם הוא אוברקלוקר טוב(ולכה אפשר להגיע איתו)? מה עם הקירור, יעיל לOC ובכלל? מה תדרי הליבה והזיכרון? יש לו חיישן טמפרטורה? והאם הוא עדיף על 7600GT אקסטרים של לידטק? CONNECT3D חברה טובה בכלל?
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כשביקשתי מפרט בפורום מפרטים הציעו לי את ה7900 אבל אני רואה שפורום פה הציעו לאנשים את הX1950PRO ואני שם לב שהמחיר שלהם דומה מאוד...
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
^^ השאלה בכותרת!! התנאים הם: תקציב עד 1000 שקל! PCI-E אני מעדיף את אחד ממשפחת כרטיסי המסך של NVIDIA תודה לעוזרים!!
-
- 13 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אז תקשיבו, זה מדהים, אבל יש 2 דגמים שמסומנים 786FD. אחד מהם בא עם מכסה אפור על גב המסך עד לתחתיתוו, ואחד לא דומה לו אפילו. שלי הוא השני. בכל אופן, לא אוכל לתת יותר מדי מידע עליו, אבל מי שמכיר את המסך, ויודע על מה אני מדבר... חושבים שהוא מסך איכותי? יתאים למשחקים? תודה. נדב.
-
אני מתלבט מה לקנות בין שני המסכים האלו לפי מה שהסתכלתי על נושאים שדוברו כאן על איזה מסך 19 לקנות ולפי ברור עם מוכרים ויבואנים SAMSUNG 19" 959NF אין יותר ולא יגיע - לפי היבואן 930SB מיטצובישי - אין בשחור רק אפור מזוויע אבל המסך מעולה Hyundai Q17 - הם כבר פאנל של סמסונג ולא Hydis אז הגעתי לשני אלה LG CRT 19" 900p או LG LCD 1710s יתרונות חסרונות, מישהו מעדיף אחד מהם על השני או אחר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קראתי פה בפורומים שבמסכי LCD ישנו מה שנקרא רזולוציה אופטימלית וכל רזולוציה אחרת שרואים בה פשוט ניראת מעוותת??? ז"א לפי מה שאני מבין אין מצב למשל לראות ב: SONY SD-74B תמונה טובה ויפה נגיד ב- 1024X768? או שלא הבנתי נכון וזה נוגע רק לרזולוציות גבוהות מהאופטימלי? תודה נועם
-
- 12 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני רציתי לדעת איזה כרטיס מסך מבין השניים יותר טוב ומה ההבדלים בגרפיקה שאתה רואה במשחק בינהם.... ואם אפשר מספר דוגמאות להבדלים בינהם (אל תכניסו את HL2 להשוואה) ואם אפשר עובדות ולא דעות של כל אחד...... ואם אפשר לראות דוגמאות במשחקים חדשים בין שתי הכרטיסים..... ובקיצור מה ההבדל הגדול במשחקים בין שני הכרטיסים...
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
במחשב נייד של HP יש TV-OUT מסוג S-VIDEO הייתי בטוח שעם כבל וידאו מתאים שצד אחד שלו זה S-VIDEO והצד השני COMPOSITE לא תהיה בעיה להתחבר לטלויזיה שלי.. אבל נראה שטעיתי התמונה מתקבלת בשחור לבן בעעעעעע יש מה לעשות ? או שרק להחליף את הטלויזיה לאחת שתומכת ב S-VIDEO ?
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני שוקל להפוך מחשב ישן לנגן DVD, ורציתי ובדוק אם יש סיכוי להגיע לאיכות נורמלית עם יציאת S-Video של כרטיס ברמת מחיר כזו. ההשוואה כמובן מול היציאה המקבילה בנגן DVD, לא מול יציאת קומפוננט. תודה!
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. לאחר ניסיון קצר עם הדרייברים הרשמיים מבית ATI החדשים ביותר: 5.6, גיליתי שהם עושים בעיות, תקיעות במשחקים, הרבה פעמים זה יוצא לי מהמשחקים לגמרי וכו'. למרות כל הבעיות יש שיפור FPS דיי רציני ומכיוון שיש לי כרטיס חלש יחסית (R9550) חבל לי לוותר על כל FPS, אז רציתי לשאול האם הדרייברים של אומגה שמבוססים על 5.6 פותרים את הבעיות שהדרייברים החדשים עושים אך משאירים את שיפור ה-FPS ? תודה מראש. לירן.
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
חג שמח לכולכם המחשב הוא Compaq Evo N1020V ניסיתי להוריד דריברים מאתר של ATI אבל הם לא עובדים . באתר של COMPAQ הלינקים לא עובדים , קיצר לא יודע מה לעשות . תעזרו לי בקשה
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
יש כרטיס יותר טוב מה 9600PRO 256MB במחיר של 800-850 שקל?
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-