כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
מה צריך לעשות בבקשה? יש לו אפקט ירוק כזה תודה לעוזרים!!!
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי התלבטות לגבי ה-8800Gt או הגרסא החדשה של nvidia -9 או על המקביל של 8800gt של ati מה הכי כדאי? ועל איזה חברה ללכת?(evga,clibre וכ'ו) יש לי לוח אם 965p-s3 ודואל קור 6300 @ 1.86ghz ספק enermax liberty 400w תודה מראש..
-
- 13 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אז כך נכון לעכשיו אני משתמש בדרייבר 75.90 עם אתם ביאם לשאול עם מחקתי את הכול כמו שצירך עם התוכנות למחיקה למינהם וכו וכו לפני שהתקנתי את הדריבר הנוכחי אז התשובה היא לא כאילו עשיתי רק עידכון דריבר והסיבה שאין כוח וגם כך אני מיתכוון לעשות פירמוט.... דבר שני מישום מה התוצאות שלי לא ניראות לי בכלל.. אז מישהו יכול לעזור.. אז עכשיו אני מישתמש בקרור של זלמן עם בלוק קרור של דנגר דן וכול זה רק לכרטיס מסך... מפרט.. 6800 אולטרה של אלברטון ליבה 480!!!!! זיכרון 1300!!!! ודגש גדולל לזה הגעתי עם האוברקלוק של הדרייבר כאילו בלי כול הטוייקים למינהם שאפשר לעשות עם ריבהטיונר וכו וכו רק לידע כללי לפני הקרור מיים הדריבר אחרי ליבה של 450 וזיכרנות של 1200 הייה עולה לי הודעה של שגיאה ועכשיו עם …
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אז ככה נמאס לי לחכות ל-7600GT הזה וגם כבר לא בא לי הכי על המחיר שהוא הולך לעלות במיוחד בהתחשב בעבודה שהמחשב שלי הוא לא הכי היכ, 2.8 עם ג'יגה זיכרון. בקיצור כרגע אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל. לפי מה שהבנתי ה-6800GS טוב יותר, השאלה היא עד כמה יותר טוב, אם יותר טוב כמה כסף שווה להוסיף עליו, נניח אני קונה את ה-X800GTO ב-900 ש"ח, כמה תוספת שווה לי לשלם עליו..100-200 ש"ח מתי כבר זה לא יהיה משתלם? דבר נוסף, המחשב הולך הרבה מאוד להתחבר לטלוויזיה, עם איזה מהכרטיסים אני אקבל איכות יותר טובה או ששנהים יש אותה איכות. ועוד שאלה זה האם לשניהם יש אפשרות לחיבור HDTV?. ד"א משהו מאוד תמוה לדעתי (הדרישות מינימום של המשחק קריסיס): CPU: AMD Athlon 64 3000+/Intel Pentium 4 2.8GHz; * GPU: NV…
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לא מיועד לגיימר, אלא לעבודת TEXT בעיקר קצת משחקים (לא כאלה שדורשים כח עיבוד רב) ואולי סרטים
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - Screen Shot אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש חן
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
את הדגם אפשר לראות במפרט מחשב... שמתי לב שהמתח של הצ'יפ עלה ל 2.06 כך בכל זאת התוכונת מדווחות לי, זה אמור להיות 1.5 ומשום מה זה עלה... אני לא יודע בדיוק ממתי זה עלה, ואפשר להגיד שהטמפ' לא השתנתה ולא עשיתי שום אובר קלוק לכרטיס מסך שלי... חוץ מזה הכל עובד לי טוב ולא שמתי לב שהכרטיס ניתקע או משהו... הוא עובד כמו תמיד.. השאלה היא אם יכול להיות שנהרבה הסנסור של המתח והוא מדווח לא נכון? שמתי לב שלפעמים זה חוזר ל1.5 למשך חצי דקה ואז זה שוב 2.06 ולפעמים זה עולה לי ל 3.50 ואפילו ל4 אבל ממש לשתי שניות... תודה לכם שהקדשתם זמן להודעה הזאת
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
תגידו יש טעם להחליף את הגי פורס ברדאון 9000pro יש לי הזדמנות להשיג אותו ב-660 ש"ח פשוט הרדאון 9500 פרו הוא באמת עולה הרבה מידי ואני עדיין מתלבט לא החלטתי סופית אבל עם אין הבדלים בין מה שיש לי עכשיו לרדאון 9000 אז פשוט חבל להוציא את הכסף אז תציעו לי אני מוכן לחכות קצת אולי עם הרדאון 9500 פרו אם זה באמת שווה מה אתם אומרים?? ???
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
החברות: 1. ג'יגהבייט 2. אלבטרון 3. אלסה הנציג שירות של פנדה אמר שהאלסה יותר טוב מהאלבטרון לא שאלתי אותו על הג'יגהבייט כי אין להם אותו בחנות אז מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש וצריך המלצה לכרטיס מסך מתאים. התקציב הוא 600 ש"ח, שימושיו יהיו HD ומשחקים קלילים כמו פרו אבולושן וLOST. אני מוכל להתפשר על הביצועים לטובת שקט מוחלט ולכן מעדיף אפילו כרטיס עם קירור פאסיבי. עדיפות גם לNVIDIA. תודה.
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מפרט: לוח אם: DFI LANParty UT X48-T2R ראם: 4096MB כרטיס מסך: radeon hd5770 1024mb מעבד: Quad Q9550 דיסק קשיח: 500GB מסך: samsung bx2450 led אוקיי, שמתי לב שב- Catalyst Control Center יש אפשרויות "חדשות" בלשוניה של הגיימינג סימנתי באדום Morphologital filtering Enable Surface Format Optimization הבנתי בערך מה הם אבל הייתי רוצה קצת פירוט ואם זה מועיל (חסרונות יתרונות) עזרה -------------------------------------------------------------------------------- באפשרות Pixel format יש שם כמה אפשרויות מה ההבדל בין: Ycbcr 4:4:4 ל RGB 4:4:4 Full RGB אשמח לקבל על זה פרטים מה יותר טוב? מה מתאים למחשב שלי? על מה זה משפיע וכו' תודה לעוזרים ובכללי ממי שמבין, מה להגדיר ב-3D שיהיה הכי מת…
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי כרטיס G-force 2 וכאשר אני מנסה לראות סרט בטלויזיה אז אני רואה רק את המסגרת של החלון של המדיה פלייר אבל במקום בו הסרט מוקרן אני רואה רק שחור. יש למישהו מושג מה הבעיה???
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו במחיר של 700 ש"ח למשחקים... דרך אגב האם ההבדלים בינו לבין ה-LG700P גדולים? כי אני רואה שהוא מגיע לרזולוציות גבוהות 1600X1200 וגם ל-85HZ
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, שיטוט בפורום וקצת מאמרים הביאו אותי לבחירה סופית בין 2 המסכים הנ"ל. אני רוצה מסך איכותי, אמין ויפה שישב לי על השולחן. כמובן שהמסך יהיה מחובר למחשב בחיבור DVI. מטרות המחשב הן : מוסיקה , אינרנט (ICQ וכו..) ומשחק אחד ששמו הוא UNREAL TOURNAMENT אם יש מישהו מכיר את המסכים הנל מנסיון זה גם יעזור.. נתוני המסכים : Samsung 17 LCD SyncMaster 710TM http://www.samsung.com/at/products/monitors/tftmonitors/710tm.asp ViewSonic 17 LCD VG712S http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/graphicseries/vg710s/ תודה קובי.
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך למחשב הבא: Celeron 1100 256 MB זכרון דיסק קשיח 40GB כרטיס מסך נוכחי - Voodoo 3500 אני מתלבט בין לרכוש את ה- Radeon 9100 בכ- 350 לרכש geforce Nx-5600 במחיר של כ- 750 ש"ח. השאלה היא האם האם במערכת שלי ארגיש בהבדל משמעותי בין שני הכרטיסים או שחבל על הכסף. יזהר
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/9006 זה הכרטיס שבחרתי, בעצם הבנתי שאין לו את הסוויטש' שמחליף ל-ביוס כפול. יש לו בכלל ביוס כפול? אז רציתי לדעת האם זה כל כך משנה? האם אפשר לפתוח אותו ל-6970 ולהחזיר אותו ללא בעיה (אם ניתן לפתוח נגלה ביום הקבלה אם אני יבצע את התהליך)? והאם ניתן להגיע ב-OC לביצועים זהים לשל ה-6970 (או לחלופין לביצועים טובים יותר משל ה-570)? (במידה וניתן יש אפשרות אפשר לעזור לי להשיג את התוכנות/ביוסים/דברים שצריך לשם המטרה כלל הסברים לא חשוב אנגלית או עברית העדפה לעברית) תודה מראש shahar0592
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכם , ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך משתווה / טוב יותר מהכרטיס HD4870 בטווח המחירים שלו כיום - 650 ש"ח מקסימום מחיר עד 200-300 ש"ח יותר תודה מראש adam levi
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
קיבלתי לידיי מסך LCD 15' , לא יודע מה קרה לו המסך נשרף או משהו .. במחסן היה לי CRT 17 דיי ישן ולא שטוח .. ההתלבטות היא שאני רגיל לרזולוציות גבוהות 1280X960 וב LCD הכי גבוה זה 1152X864 אבל ברזולוציה הזאת כל הצבעים נמרחים . עוד משהו שהמסך ה CRT לא ממש נוח כי הוא לא שטוח אלה מעוגל וה LCD נוח כי הוא דק שטוח .. אולי תעזרו לי בהתלבטות, מה אתם הייתם עושים במקומי ?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מה עדיף? זה אותו מחיר ה9800GT של גיגהבייט עם באנדל יותר טוב שכולל כבל SPDIF ויציאת HDMI אם אני לא טועה. וגם גיגה זיכרון הGTS250 עם באנדל פחות מרשים ושתי יציאות DVI ואחת HDTV. ו512 מגה זיכרון
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס עדיף? ד"א, לא מתוכנן שום OC... תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב ומישהו די מתמצא סיפר לו שלא מומלץ לקחת שילוב של HD4850+לוח אם Gigabyte, מכיוון ש"הם לא עובדים טוב ביחד וידוע שהשילוב הזה גורם להרבה בעיות", לכן המליץ לו לקחת GeForce. התשובה שלי אליו הייתה שזו כמובן לא יותר מסטיגמה חסרת כל ביסוס. הוא מבקש עוד חוות דעת חוץ משלי- ולכן פתחתי את הדיון. מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מה יותר חזק: fx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E? נגדX800xl תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 792 צפיות
-
-
כרטיס מסך 8500GT התקלקל ולא היה כרטיס אחר אז החליפו אותו בGT 210 החדש יותר טוב או פחות טוב? לפי מה שקצת קראתי באינטרנט הבנתי שלמרות הנתונים הקצת עדיפים שלו הוא פחות טוב.. מישהו מבין בזה ויכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני לא משחק משחקי מחשב אז מה שמשנה לי זה רק שהיה חיבור DVI בגלל הLCD. חשבתי על ה6200/9550/5500 מה אתם חושבים יותר טוב? בתקציב בסביבות 250-300 שקל ה-6200: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6776&CatCode=124 ה-9550: http://zap.co.il/model.asp?model_id=379354 ה-5500: http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=75&CatCode=124
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-