עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתכנן לבנות מחשב לקולנוע ביתי , אך כל מה שחסר לי זה כרטיס מסך בעל יציאה ל טלויזיה. הוא לא צריך להיות חזק , מה שחשוב זה הגודל שלו , בגלל הצורך במארז כמה שיותר קטן (דק) הכרטיס לא צריך לבלות לגובה. וגם שיהיה זול. ;D

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

לGIGABYTE RADEON9700PRO- האם הדריברים מתאימים? הדריברים

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by dragon772,

מפרט: p4-2.8 512m gigabyte GA-8SG800 ינצל אותו?

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by danielud,

תקציב: 1000 שח חריגה מקסימלית: ללא חריגה, אבל תגידו לי במקרה ויש כרטיס מסך טוב שאני מפספס בהבדלים של 50-20 שקל.) שימושים עיקריים: גיימינג האם תרצו OC בעתיד ? לא חנות: KSP מעבד: Intel Core 2 duo E6750 2.66Ghz זיכרון: 3.0 GB לוח אם: Intel® Desktop Board DG33FB כרטיס מסך נוכחי: Sapphire X1950 Pro GDDR3 256 MB ספק: ThermalTake TR2 470W Silent PSU 24 PIN (חשוב לציין שיש לי רק חיבור חשמל אחד לכרטיס מסך.) מסך: 19" LCD LG חשבתי על ה 5770 אך אשמח לשמוע את הצעתכם. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  5. יש לי לוח אם MA785GM של ג'יגהבייט וכרטיס גרפי GT220 של Nvidia. ניסיתי להתקין את NTUNE והתקבלה הודעה שלא עובד עם לוח האם הנ"ל. ניסיתי את EasyTune6 שאמור להתאים לי אבל משום מה בהרצה התוכנה מודיעה שהיא נטענת אבל אחרי כמה דקות ההודעה נעלמת והתוכנה לא מופעלת. ניסיתי את Easytune5Pro ו-Easytune5 אבל בלחיצה על הלשונית Graphics מתקבלת הודעת טעות והתוכנית נסגרת. מחפש הסבר או תוכנה שיאפשרו לי לשנות את הגדרות הכרטיס הגרפי (GPU). רק לדוגמה לשנות 500/1800/1323 ל- 525/1725/1225. תודה.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by Lord^Lior,

יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 128 אני חושב שיש סיכוי שהכרטיס מתחממם יתר על המידה (הייתה לי בעיה עם הלוח אם, הטכנאי אמר שחלק מהסיבה היא התחממות הכרטיס מסך. כששאלתי פה על זה אמרו לי שהוא מזבל לי בשכל). הייתי רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לבדוק את חום הכרטיס. ניסיתי לבדוק ב sandra, אבל זה מראה לי רק את חום הלוח אם (שהוא ד"א מאד נמוך, כ - 15 מעלות, מתחת לטמפ' החדר). אם אני מנסה לגעת בכרטיס הוא לא חם כלל (בזמן עבודה של המחשב). אז אם יש עוד אפשרויות אני אשמח לשמוע. בנוסף הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות ממשית בכטיס כזה (שהוא ישן יחסית, אחרי הכל) להתחממות שתגרום לנזק למערכת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by nim901,

אז ככה, יש לי בבית R9200 SE שהוא בעל VIVO ובעל S-VIDEO הוא נראה בערך ככה http://www.pandas.co.il/images/CGA-928VTVD.jpg אז רציתי לדעת מה יותר כדאי vivo או svideo על מנת לחבר את הכרטיס ל TV שלי :s05: וגם היכן ניתן להשיג כבלים? אני צריך כבל ל VIVO ל SVIDEO וקבל להעברת קול. כולם צריכים להיות באורך של כ 3 מטר

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by haimski,

מה לקנות ‏HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI- או GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI ואם אפשר גם איזה חברה ASUS וכו...

9. זה נכון שכרטיסי מסך של חברת BFG יש אחריות לכל החיים ???

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  10. אם המחשב שלי מספיק חזק וגם הכרטיס מסך שלי, יש משהו שאני יכול לעשות כדי לחדד סרטים או איכשהו לקבל תמונה יפה יותר

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by ברק,

התצוגה נמרחת כזו, רואים את הכתב אבל הוא עושה כאבים בעיניים קראתי איפשהו שאפשר לפתור את הבעייה אשמח לטיפים

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  12. אני פשוט מת לקנות אחד מהם... הם יעלו בין ה- 2500 ל-3500 ש"ח שהם רק יגיעו, לא?

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  13. הציעו לי החנות מסך, כפי שציינתי שמו מצויין בכותרת. האם החברה טובה???

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  14. שלום לכולם, כבר שנים שלא כתבתי פה אבל בכל זאת... קניתי לא מזמן טלוויזית LCD 32 אינץ של טושיבה דגם WL66 הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1366X768 ואין לי אפשרות בשינוי רזולוציה של ווינדוס לשים את המסך על רזולוציה כזאת. ניסיתי לשנות רזולוציה דרך RIVA TURNER ושאני מנסה לקבוע את הרזולוציה שאני רוצה זה רושם לי "approxmated refresh rate limit : N\A, wrong mode dimensions" מה אני יכול לעשות כדי לקבוע את הרזולוציה שאני רוצה? דרך אגב הכרטיס מסך שלי זה 6800 אולטרה ודרייבר גירסה 93.71

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  15. שתיהם עולים אותו כסף.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  16. יש לי HD5850 יש לי גם 2 צגים : 1.DELL 2209WA 2.LG 37LH35FR FHD ברגע שאני עובד עם שני הצגים יחד השעון בכרטיס מסך מראה : core clock 400\ram 1125 כשאני משאיר צג אחד אז זה 300\157 . בהתאם גם הטמפ' עולה מ31-2 ל44-45 מעלות . השאלה היא למה ואיך אפשר להימנע מכך ועדיין להשתמש ב2 צגים יחד . שמתי לב גם כאשר אני מפעיל 2 צגים יחד יש בעיות בניגון סרטונים בyoutube זה מתחיל לנגן ואז אחרי מספר שניות עושה זום ענק ולא מאפשר לי לשנות כלום וגם חותך את הקליפ . בדקתי בכמה קליפים ישנים וחדשים HD ולא HD.. ניסיתי להתקין את הפלאש מחדש אך לא שינוי.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by nimrodh,

שלום, יש לי מסך LCD מסויים ובזמן משחקים יורדות לי מלא דמעות והעניים הופכות אדומות לגמרי. גם אחרי זה העניים דומעות לי. האם זה קשור לזמן רענון? האם להחליף לCRT? האם לעלות את זמן הרענון ל75 מ60? כי ניסיתי וזה לא כלכך שינה... למישהו יש פתרון? האם לקנות CRT שמסוגל לעבוד ב100 זמן רענון?

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by super4life,

no problem with that gpu?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  19. Started by vursv,

היי רציתי לדעת האם יש צפי הגעה לכרטיס מסך r9-280 (בלי הX)? דבר שני, האם כבר יודעים עד כמה גירסת עם X תהיה יותר טובה מהגירסה בלי ה X. ובהנחה שאני לא לחוץ לקנות מחר כרטיס, האם הפער בביצעים בינהם שווה את הפער בכסף? (בעיקרון תיכננתי לקנות את ה 7950, והבנתי שהיגרסה בלי ה X אמורה להיות מקבילה אליו, ואני מתלבט האם שווה לחכות?, האם שווה להשקיע עוד קצת כסף בשביל הגירסה עם ה X?) תודה.

20. Started by Adielion,

אני צריך כרטיס מסך agp שיענה על הדרישות שלי ואני מתלבט... אין לי בעיה עם התקציב, אבל אני לא משקיע על 7800GS כי לפי דעתי להשקיע כעת על כרטיס agp סכום של 2000 (גם סכום שמגרד ת'1600-1700),די מפגר במחשבה שאני אעבור בעתיד(שנה וחצי+-) למערכת חדשה. הייתי רוצה כרטיס לרזולוציה של 1280*1024 למשחקים על HIGH בשנה וחצי הבאות. אם אתם נותנים הצעה צרפו בבקשה הסבר למה, תודה ויום טוב.

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  21. שלום לכולם, מה הכרטיס הכי חזק שאני יכול להשיג ב1200 ש"ח? יש לי עדיפות לATI אבל לא חובה.. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by Cr4ck,

בעיה נורא מורכבת ומעניינת... לא מצאתי לא פתרון ולא הגיון. אני יפרט ממש על כל הפרטים .... יש לי כרטיס radeom 9500 pro 128ddr tvout ומחשב p4 2400 intel dvd למחשב x16 וטלוויזה נורא ישנה , משהו כמו 15 שנה" wega color 3063" אם זה עוזר למישהו. ווידאו toshiba ve15. עכשיו , רציתי לחבר את המחשב שלי לטלוויזה , כלומר , שיראו את התצוגה של המחשב בטלוויזה הישנה שלי. מכאן , מכיוון שהטלוויזה הישנה שלי לא תומכת בחיבור דיגטלי , אלא רק אנלוגי , והTV OUT של הRADEON הוא דיגיטלי, אז חיברתי מהמחשב לוידאו בחיבור דיגיטלי ,ואת הווידאו לטלוויזיה דרך החיבור האנלוגי . כלומר , הוידאו ממיר את החיבור הדיגיטלי מהמחשב , אל הטלוויזה כחיבור אנלוגי. עד כאן הכל בסדר, עובד לי הכל טוב ויפה , רואים את המחשב בטלו…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by guylederer0,

שלום רציתי לדעת בקשר לכרטיס מסך אני מתלבט אני מחפש כרטיס למשחקים כבדים כמו כל המשחקים החזקים שיוצאים היום ובעתיד GTA CRYSIS COD וכ'ו על הדרישות הכי גבוהות כמובן יש לי מסך 17 אינ'ץ אבל התיכנון לקנות בעתיד מסך 22 אינ'ץ השאלה שלי אם שווה לי לקנות HD4870 והאם שווה לי של ג'יגה או של 512 ואם כן מה ההבדלים גם כן ל DDR5 ו DDR3 יש לי העדפה ל ATI תודה לעוזרים :] המחיר שאני מוכן להשקיע בערך 1400 - 1700 ש"ח

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by dennis14,

http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_50_54_296&products_id=1990 מה דעתכם ?

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  25. במחשב נייד של HP יש TV-OUT מסוג S-VIDEO הייתי בטוח שעם כבל וידאו מתאים שצד אחד שלו זה S-VIDEO והצד השני COMPOSITE לא תהיה בעיה להתחבר לטלויזיה שלי.. אבל נראה שטעיתי התמונה מתקבלת בשחור לבן בעעעעעע יש מה לעשות ? או שרק להחליף את הטלויזיה לאחת שתומכת ב S-VIDEO ?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים