עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני קניתי את הכרטיס מסך הזה מ-KSP ?xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E? אז רציתי לדעת אך אני פותך לו צינורות. ואם אפשר גם הסבר מה בדיוק עוזר בביצעוים שלו. ומה צה בעצם הצינורות האלה וכמה צינורות יש לו ולכמה אני יכול לפתוח. והדבר הכי חשוב בפתיחת צינורות יש סכנה לזה שהכרטיס יערס כמו ב-OC

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  2. היי כידוע יש בעיה קשה עם הAA בכרטיסי סידרה X1950 ניסיתי דרך הדרייברים לסדר את הבעיה וזה די עבד,הוריד קצת ביצועים באובליביון ומעבר לזה זהו עריכה מוזר מאוד אבל זה לא עזר בכלל בדיקה בBF2 העלתה שהצללים עדיין מפוקסלים ננסה את דרייבר 7.9 [attachment deleted by admin]

3. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה מתחיל להמאס לי מה-Geofrce 6800 בן ה-3 שנים שלי. ורציתי להחליף אותו בכרטיס חדש יותר... הבעיה שלי, וזו בעיה רצינית, היא שיש לי לוח אם עם חריץ AGPX8 בלבד [ולא עם PCIE-E X16] הבעיה מעמיקה עם העובדה שיש לי Amd Athlon 3000+ 64Bit מהסוקט הישן S754 זה נדיר למצוא בשוק לוח אם שתומך בסוקט הזה+ PCI-E במחיר סביר...חוץ מזה- שאם אני אעשה את זה, עדיף כבר לקנות מחשב חדש. בשורה התחתונה - אני מחפש כרטיס מסך AGP במחיר סבבה שייתן לי יתרון משמעותי על הכרטיס הנוכחי ושיוכל להריץ בצורה יותר אנושית את המשחקים היותר מודרניים. [+אם קיימים כרטיסי DX10 באפיק AGP, אשמח לדעת גם עליהם] תודה. אגב,אני לא מגדיר תקציב - תבחרו משהו שהמחיר שלו הגיוני. אגב 2* - ספק כוח הוא לא פונקציה בעניין. יש לי…

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by Sigma12345,

הכרטיס מסך LEADTEQ 8600GT 256 DDR3 יספיק למסך 22 אינץ'?

5. היי..קניתי לא מזמן מחשב עם מסך LG F700P וכרטיס מסך ג'יפורס 6600 של גיינוואד ויש לי מספר בעיות עם התצוגה. קודם כול הבעיה הכי גדולה היא שמשום מה בחלק העליון של המסך התמונה נמתחת כלפי מעלה באופן כזה שנגיד ואני מציג עיגול בחלק התחתון של המסך (מתחת לחצי נדמה לי) ואז מעלה אותו לחלק העליון של המסך העיגול נהפך לאליפסה. תוספת באורך היא של מ"מ לדעתי. פניתי גם כן ליבואן של LG, והטכנאי שם אמר שאני צריך לעבוד עם ריפרש רייט של 85 ולא 100. יש לציין שגם ב100 הוא עושה לי בעיות מוזרות של מתיחה. בכול מקרה,הצדדים נורא אבל נורא לא ישרים וזה כאילו איזה גל כזה,ז"א השוליים של התצוגה..זה מציק לפעמים. והגבול העליון פשוט הולך באלכסון למטה,מתחיל בצד ימין ברווח של 0 מ"מ ומגיע לחצי מ"מ. מאחר ואני עוסק…

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by zvkel,

http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=66860&saleNo=473199&comp=1 שווה ? אני מבין שזה בטח מסך על הפנים אבל בכל זאת מפתה וכרגע אני עם מסך דיי ישן (samsung 753df) חוץ מזה שאני רואה סרטים רק בטלוויזיה ולא משחק יותר מדי (אם בכלל)

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  7. Started by yoxo,

אני מעוניין להוסיף עוד כרטיס מסך למחשב הקיים Q6600-2.4GHZ 5GIGA RAM DDR2 כרטיס מסך HD5850 ספק כוח של 520W CORSAIR Motherboard Gigabyte GA-P35-DQ6 ועכשיו לשאלות 1. מה ההבדל בין crossfire ל crossfireX ? 2. האם המערכת שלי תחזיק כרטיס נוסף HD 5850?

8. Started by asmon,

PCI-E. תודה.

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  9. שלום רב, יש ברשותי GeForce 7300GT של MSI, והדבר הפשוט שניסיתי זה לחבר את המחשב לטלויזיה... המחשב מוצא את הטלויזיה בלי בעיה אבל יש בעיה מאוד מוזרה... התמונה היא שחור-לבן כשבעצם יש בעיה בסינכרון לצדדים ניסיתי להעביר את הפורמט ל Pal-G ו- Pal-B שזה הפורמטים שעובדים בארץ... אפילו עברתי על כל שאר הפורמטים שקיימים ברשימה של ההגדרות ה- nvidia ושום דבר לא עזר... עשיתי אין סוף ריסטים, וניסיתי אפילו לחבר על המקרן אחורי שיש לי בסלון ושום דבר לא עזר... מה אפשר לעשות בנידון ? והאם טמפרטורה של 60-63 מעלות במצב של ללא עבודה גרפית לכרטיס מסך זה בסדר ?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by dbx22,

?

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by ברבוניה,

הי, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש ואין לי מושג איפה להתחיל. אני מנהל רשת (כך שאני לא בור בחומרה) אבל אני בהחלט לא מעודכן בטכנולוגיית המסכים בשנים האחרונות. כמה עולה מסך סביר (יש לי כרגע מאג שקניתי לפני 5 שנים שעובד מצויין במחשב השני) ? אני בעיקר גולש עם המחשב, מידי פעם משחק (redeon 9600XT). חשבתי ש700 ש"ח זו מסגרת סבירה אבל זה תלוי בתשובה שלכם לשאלה הראשונה. אשמח לקבל הצעות, אני כמובן אקרא באינטרנט לפני הרכישה כך שזו שאלת מבוא בלבד, אז אל תקחו את זה ללב שוחה נגד הזרם ...

12. Started by Leonidex,

Heya. אוקיי, יש לפטופ עם כרטיס מסך של אינטל, 965 אקספרס. אני מנסה להפעיל את המשחק LineAge 2 והוא מביא לי שגיאה "The game may not be consistant because AGP is deactivated. Please activate AGP for consistancy" ו... אין לי מושג מה לעשות ואיך להפעיל את הAGP. אשמח לעזרה, תודה ;D . זה פרטי השגיאה- 2008.8.24 02:04:01 OS : Windows Vista 6.0 (Build: 6000) CPU : GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 1829 MHz with 2037MB RAM Video : Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (1537) Assertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [line: 185] History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- TLazyArray<< <- FMipmap<< <- …

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by barry,

היי שאלה קטנה אליכם אני מחפש crossfire bridge שיתאים ל HD7770 עם למישהו יש מיותר אשמח לרכוש או משהו מכיר חנות בארץ שמוכרת? תודה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by Shbd,

יש לי תכרטיס X800XL, איזה תוכנה אני צריך בשביל לצפות ב- VIDEO IN (לראות תטלויזיה על המחשב)......

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by oren12,

שלום לכם, יש לי מחשב בן 4 שנים כבר אני מרוצה ממנו מאוד רק מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שמבאס אותי שאין לו יציאת HDMI הדרישה של הכרטיס החדש שפשוט לא יפול מהכרטיס המוצלח הקודם שלי 8800GT 512MB מפרט המחשב: Q6600 G0 2.4GHZ P35-DS3L מסך 22 אינצ' של DELL ספק CORSAIR 400W 4GB DDR2 800MHZ המלצה עד 500 שח תהיה מספקת השימוש בעיקר לסרטים ולמשחקים.

16. Started by CrossFireX,

http://tms.co.il/product/9126 http://tms.co.il/product/8825 http://tms.co.il/product/8292 מבחינת ביצועים + השתלמות, או שעדיף בכלל ללכת על GTX 460 768MB הכי פשוט (מריץ פיזיקס נורמלי?)

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by gtf,

בהתקנה של הדרייבר של אומגה מה זאת האפשרות הזאת של הפעלת fastwrite ולמה זה משמש?

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  18. יש לי שאלה אליכים- שאלתי בפורום מפרטים והם הפנו אתי לפה: אז הנה: פעם ביקשתי מפרט טוב, חזק בעיקר למשחקים. הכרטיס מסך בשווי של כ 2000 שח + מסך במשהו כמו 1400 שח. סהכ= 3400 חשבתי במקום להשקיע בכרטיס מסך חזק אפשר לקנות משהו פשוט ה 500-600 שח ובשאר הכסף לקנות playstation , ובנוסף לכך לקנות מסך 19 טוב שביחד אני חושב שהשילוב יכול להיות טוב יותר? רק מה אני לא יודע איך זה בדיוק עובד -חיבורים? התאמה בין המחשב ל playstation? מה אתם אומרים על הרעיון? האם הגרפיקה תהיה טובה? מה היתרונות/ חסרונות של הפעולה הזו? שאלה נוספת היא: האם התצוגה של המשחק תהיה טובה כמו שהכרטיס מסך עושה? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by fryifta,

אני מתכוון לקנות מחשב בNOACOMP ועפ"י מפרט שקיבלתי בפורום כאן בחרתי בכרטיס מסך: GIGABYTE X300SE 128MB DDR 64 BIT TV/DVI BULK PCI-EXPRESS BULK הנציג של נועה המליץ לי על : CONNECT3D Radeon X300 SE 256mb HYPERMEMORY DDR בטענה שהקירור שלו טוב יותר והוא בא עם 3 שנים אחריות. אני לא מכיר את החברה מה אתם אומרים? תודה

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  20. חברת powercolor , לא שמעתי עליה אף פעם. אבל זה ה x1950pro היחיד ש KSP מוכרים... יש לכם חוות דעת?

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  21. אני חושב על משהו בסגנון ATI 5570, או חלופה אחרת ב600 ש"ח גג. הקטע שכל הכרטיסים היום נראים ארוכים- איך אפשר לדעת מראש אם זה נכנס למארז? 10x

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  22. שלום! יש לי 2 שאלות, כאחד שלא מבין הרבה בכרטיסי מסך, ברוב במחשבים הניידים יש כרטיסים של INTEL. בהנחה שאני אצטרך לשרטט במחשב (MATLAB או AUTOCAD), לראות סרטים, ואולי לפעמים לשחק (משחק בסגנון GTA למשל) - לא חובה. הכרטיסי מסך האלו מספיק טובים? ואיזה סוגים עדיף אם כן? במחשב נייח - איזה כרטיס מסך צריך כדי לראות סרט HD? יש לי כרטיס GEFORCE 512 MB ועדיין הסרט לא רץ חלק. ואפילו בסרטים רגילים הסרטים לפעמים "נתקעים" לשנייה. בעיה בכרטיס או בחומרה אחרת? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by nesber,

מה יש לכם לומר על שתי החברות הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by ofer40,

היי יש לי שתי אפשרויות כרגע או ללכת על RADEON 9550 והמתחרה שלו מ NVIDIA או ללכת על RADEON 9600 PRO או מקבילו מ NVIDIA. רק רצוי לציין שאם אני רוצה לעשות OC אז שעל הכרטיס יהיו לא רק צלעות קירור אלא גם מאוורר הלא כן? אז זהו התמקדתי במחיר שכנראה יהיה עד 500 שאלה המחירים שאפשר להשיג את הכרטיסים האלה. תודה

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  25. Started by rankazan,

אם כן זה ממש מגניב..

• 1 תגובה
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.