כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
כפי שכולם יודעים כבר יצאו הכרטיסים החדשים של NVIDIA, שהם כרטיסי MID-RANGE עם DX10 שהוא הכי חדש ואין עליו עדיין שום דבר מבוסס לא? או שהויסטה מבוססת עליו? אני רוצה עכשיו לדעת מה היה פה בשנים עברו, עם אותה סיטואציה, של כרטיסי ה-MID-RANGE שתמכו ב-DX10. ז"א אני רוצה לדעת מה עם האנשים שקנו אותם - התאכזבו או לא, והאם הם עמדו במשחקי ה-DX החדש שהם תמכו בהם. ככל הניראה זה יעזור לי לפתור את בעיית הכרטיס מסך. תודה. ;D
-
- 89 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום. אז יש לי שאלה אחת קטנה ועוד שאלה קצת יותר מורכבת והן: 1-מה אומר מספר התושבת של הכרטיס מסך. לדוגמה: geforce7900gtx pci-e x4. כלומר מה נותן ה-4 הזה, ובה הוא שונה מ-8 או 16?. 2-שאלה נוספת שלי היא: מה התפקיד של הכרטיס מסך. כלומר אני יודע שהוא צריך לעבד טקסטורות וכל זה אבל אני לא מצליח לקשר בינו ובין העבודה של הזיכרון הפיסי או המעבד, או הדיסק הקשיח. אז אם מישהוא יוכל לקשר לי קצת בין הדברים אני אודה לו מאד. 3-ושאלתי האחרונה היא למה כרטיסי המסך מגיעעים למחירים כאלו מופקעים?. כלומר 3000 שקל!, אפשר היום לקנות מחשב שלם בסכום הזה (אומנם לא איכותי אך כולל הכל). אז אם מישהוא יוכל לתת לי הסבר מושקע וברור אני יודה לו מאד. בתודה מראש :
-
- 4 תגובות
- 600 צפיות
-
-
680GTX או 7970? ראיתי בנצ'ים וכל פעם כרטיס אחר היה יותר טוב אני לא ממש הצלחתי להחליט בעצמי
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
-
אני מחפש אתר שבו ניתן היה לראות מהו החום הסביר של כרטיס מסך כל שהוא (במנוחה ובמאמץ) ,האם מישהו מכיר משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום, החלפתי לוח אם (לצערי) וראיתי במדריך יש אזהרה בנוגע למתח הכרטיס המחובר לAGP. הAGP הוא של 1.5V ואסור לחבר אליו כרטיס שהוא 3.3V. אני מניח שהכוונה היא למתח ולא לגרסה בכל מקרה, יש לי N6200 של ASUS איפה אני מוצא מהו מתח הכרטיס? http://usa.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=484&l1=2&l2=7&l3=0&l4=0 תודה!
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האם GIGABYTE nvidia gefroce 250OC יספיק לי למשחקים חדשים?? ומה ההבדל בין REV 1.0 לבין REV 2.0 של הכרטיסים?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש מקור שיש בו את ההשואות בין הכרטיסים.לא בנצ'ים,אלא אתר שאם אני אראה לדוגמא NV6600GT אדע מה המקביל שלו(+/-) ב-ATI. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, יש לי היום את הכרטיס HD4850 על מסך 22" 1680x1050 הכרטיס מסך מגביל אותי הרבה במשחקים וה כבר מתחיל לעצבן יש מישהו שגר ליידי שמוכר HD5970 חדש ב2100 ש"ח האם שווה המחיר והשידרוג הוא טוב? ואם הוא יתאים למפרט שלי? i5 750 2.67ghz + noctua se2 @ 4.2ghz P55A-UD3 ENERMAX mudo 82+ 625W 4096mf NZXT 2 מארז FULL TOWER
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
אחרי סיבות מצערות החלטתי לשים במחשב שלי voodoo 3 3000 (היחידי שזמין בשנייה..) עד שאני אוכל לקנות כרטיס מסך חדש. הרצתי את המחשב והורדתי דרייברים, ועכשיו רואים צבעים יופי אבל אי אפשר לשנות את הרזולוציה. אם זה נראה לכם מתאים יותר לפורום תמיכה תכנית תעבירו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי אני לא מצליח להשתמש בכניסת VIDEO-IN של LEADTEK WINFAST 2000 XP DELUXE אני מקבל רק מסך כחול ריק כאילו שאין שום SIGNAL כניסת האנטנה עובדת טוב העברתי את ה INPUT בתוכנה ל-S-VIDEO , ניסיתי לחבר את ה VIDEO שלי דרך הכבל שמעביר מ S-VIDEO ל VIDEO רגיל (שהיה מצורף לכרטיס) ניסיתי גם לחבר ישירות את ה TV OUT של הכרטיס מסך שלי ל S-VIDEO IN אבל לא הצלחתי לשנות את המסך הכחול הריק (מסך כחול של אין קליטה לא של WINDOW...) תודה על כל רעיון
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני הזמנתי מארה"ב מסך 22" והמפרט שלי הוא : E6750 @ 3.00ghz,2GB RAM,1950pro,TT TR2 550W לא נראה לי שה1950PRO יריץ לי משחקים כמו שצריך על הרזולוציה של המסך (1680x1050) אני יכול להזמין כרטיס מסך מארה"ב אבל צריך שהוא יהיה עד 250$-270$ חשבתי על ה3870 נראה לכם שכדאי לקנות? http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3584432&CatId=1826
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
התוכנה ( FRAMS ,משהו כזה ) שלא עובדת אצלי ( צריך AMD XP ) . שלום לכולם. המפרט שלי: AOPEN AK73 PRO AMD 1.3 radeon 9700 pro אני רואה שחברה שכותבים המשחק רץ אצלי ב: 40 FPS 80 FPS וכו.... איך אפשר לגלות את זה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 יציאות ב DVD שלי, SVIDEO ו COMPOSITE , יש לי מחבר מיוחד שממיר מ COMPOSITE ל SVIDEO וכך זה מתחבר לכניסה של הכרטיס טלוויזיה שלי. אם אני יקנה כבל SVIDEO כך שאני יחבר ישירות מ ה SVIDEO ל כרטיס טלוויזיה האיכות תהיה יותר טובה ? תודה אנשים.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
היה לי 4870 והוא נכנס לי בדיוק באורך שלו במארז והבנתי שהגודל הפיזי של הX2 הוא עשר אינצ' אז רציתי לדעת מה הגודל של ה4870x2 בהשוואה ל4870 הרגיל? האם יהיה לי בעיה של מקום במארז.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שאני מריץ משחק מחשב לא משנה איזה המחשב תמיד ניתקע. או שהמחשב ניתקע ולא נותר אלא לעשות ריסטרט או פשוט שהוא ניתקע המסך קפוא לכמה רגעים ואז זה יוצא מהמשחק ואומר לי את הבעיה הזו: http://img345.imageshack.us/my.php?image=vpu5oj.jpg
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך: ATI RADEON 9600 PRO 128mb DDR. הוא רוצה לדעת איזה יצרן יותר טוב: Gigabit או Sapphire? והאם יש ליצרן חשיבות \ השפעה גדולה על המוצר?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
ערב טוב , יש לי תקציב של 600 שח + - אשמח להמלצות לכרטיס מסך איכותי במחירים אלו . האם יש בעיה לקנות דרך האינטרנט בחו"ל ולהזמין לארץ ? או שיש מכס ומיסים וכו' ?
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כרגע אני הולך או על הPALIT או הSPARKLE. המלצתכם תתקבל בברכה.
-
- 7 תגובות
- 903 צפיות
-
-
-
-
סביבות ה-800 - 850 ש"ח, יש כרטיס טוב ממנו?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
התקנתי כמה משחקים שאמרו שהכרטיס פועל על 512, גם כשהמחשב עולה זה אומר 512 בהגדרות של הדרייבר של אנוידיה זה מסומן על muti gpu... איך אני יכול לדעת אם זה פועל על 512 או 1GB?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של ATI חיפשתי (ולא הבנתי) כאן באתר, גם בדיון המרוכז... :'( אם תמצאו אז בבקשה גם ל 98 וגם ל XP תודה HF
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-