כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
בעקרון ב19 או 21 CRT - יש הבדל נראה לעין בין 85 הרץ ל90 או 100?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, למטרות של משחקים, האם ה-4850 ( עם OC מהמפעל ) וה-9800GTX+ יחזיקו כמו שצריך על הגדרות גבוהות משחקים ברזולוציה 1680x1050? אני פשוט צריך למצוא כרטיס בעל יחס עלות-תועלת גבוה למסך 22inch ( לא בשבילי אם זה משנה ) ושיחזיק לשנים הבאות. אני יודע שכרטיס לא מחזיק כמו שצריך יותר משנתיים גג, אבל בכל זאת הכרטיס לא יוחלף, ולכן אם הכרטיס איכשהו מריץ חלק את המשחקים החדשים אבל בעוד חצי שנה על הרזולוציה הזו הוא יעשה קצת בעיות אז חבל. שווה להשקיע עוד כמה מאות בשביל 4870? ( ממש לחוץ בכסף ). או שאני סתם לחוץ וה-4870 וה-GTX260 נכנסים לתמונה רק מרזולוציה של 1920X1200? תודה מראש, יובל
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק רצית ילדעת מה זה ה-REFRESH RATE מה הוא עושה ואיך הוא משפיע?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג במחיר של 1000 פלוס מינוס עם חיבור AGP הודה לכם אם תוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב לWINDOWS 7 , ואני מנסה לשחק במשחק שעבד לי לפני הפירמוט, ואז המשחק מראה הודעה שעלי להתקין דיירקטס חדש יותר ולעדכן את הכרטיס מסך שלי. עכשיו שאני נכנס למנהל התקנים לא מופיע לי הכרטיס מסך, אלא מופיע לי VGA. האם WINDOWS 7 לא תומך בכרטיס מסך זה?...
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ראיתם פעם סרט במשקפי התלת מימד של הכחול והאדום? אם אתם רוצים אפשר להוריד מ-Nvidia דרייורים לסטריאו של תלת מימד! אחר כך תכוונו את זה שיעבוד לפי אנאגליף במקום לפי דף הפוך(זה למשקפי LCD יקרות) והוא יהפוך כל משחק שיש לכם שתומך ב-Direct 3D או ב-OpenGL לכך שיתמוך במשקפי תלת מימד כחול ואדום שאתם מכירים. אם אין לכם את המשקפים פשוט תכינו בעצמכם- עין שמאל מקבלת נייר צלופן אדום ועין ימין מקבלת אחד מהצבעים הבאים איך שאתם מעדיפים-כחול,תכלת(Cyan כזה),ירוק או ירוק קצת יותר כהה- מומלץ כחול רגיל. בנוסף לזה הם בדקו שם מאות משחקים עד סוף שנת 2001 וכתוב עד כמה כל משחק תומך בסטריאו למרות שכל משחק שתומך בתלת-מימד אמור לתמוך. 8)
-
- 31 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אם אני קונה לוח שתומך בPCI ועל הכרטיס שלי כתוב pci-X 16 או משהו כזה.. זה יעבוד? תודה!!
-
- 6 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מה הציון המקסימלי שקיבלתם בהרצת 3DMark2001 SE על לRADEON 9700 PRO? ללא OC האם 12200 זה סביר אני מדגיש ללא OC
-
New Features * GeForce 7 series SLI support * GeForce 6 series SLI support (pending QA review) * GeForce 7950 GX2 support (both GPUs are now operational) Key Bug Fixes * Brief corruption (flickering, boxes) on screen at Windows Vista login, CTR-ALT-DEL (Task Manager), or other function that requires Vista User Account Control * Playback issues when playing TV/DVD/video in Media Center with Aero enabled * Outputting via TV-Out shows only a black and white display * HDTV output does not keep HDTV resolution after restart * Adjusting Video Color settings from the NVIDIA Control Panel are not getting applied. * Change Flat Panel Scaling page does not correct…
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אז ככה את המפרט ניתן לראות... השאלה היא האם אפשר לשים על המחשב שלי 4850 או שכדאי לשים 9800GT..?? תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
לאחרונה ניסיתי על ידי ההגדרות בכרטיס מסך להגיע לרמה יותר גבוהה בתצוגת סרטים על מסך הטלוויזיה. שלא תבינו לא נכון, כרגע רואים ממש מעולה אך יש הבדלים שמציקים לי לעין לדוגמא בהירות מסויימת ושינוי דק בגוונים. אחרי משחקים רבים בהגדרות הכרטיס (רוויה, ניגודיות וכו') עדיין לא הצלחתי להביא את הטלוויזיה לשכפול של המחשב. ברור לי כל עניין ההרצים, הריצוד ושמסך הטלוויזיה לעולם לא יהיה העתק מדיוק של מסך המחשב (לפחות לא בטלוויזיה הנוכחית) אך זה בכל זאת נראה שיש מקום לשיפור. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתוכנה או אולי שיטה כלשהי להשוות בין שני הצגים. * מכיר את TVTool, היא לא עוזרת.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משחק בעיקר League of Legends שלא מצריך דרישות מערכת גבוהות יש לי מחשב i5 750 CPU 2.67 GHZ כרטיס גרפי 6870 1GB GDDR5 לאחרונה ראיתי דיונים שממליצים לקנות כרטיס מסך יד 2 במיוחד שעכשיו יד 2 מלאה בכרטיסים ממש חזקים במחירים זולים עם אחריות האם כדי להשקיע ולשדרג את כרטיס המסך למשהו טוב? או שעדיף לי עוד שנתיים כבר לקנות מחשב חדש כולל הכל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה שבב גרפי יש לו של כרטיס TI4400 או TI4200 מה זה הכרטיס הזה בעצם TI4400 AGPX8 או TI4200 AGPX8 ואיזה מהכרטיסים יותר טוב 1). LEADTEK GEFORCE 4 TI 4800SE 128MB MY VIVO 2).Leadtek GF 4 Ti 4400 Myvivo 128MB תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש מסך 19 אינטש,לא משהו מהודר,אבל שיהיה טוב,עדיף שטוח. אני מוכן לשים עליו גג 1800 ש"ח. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש רקעים לווינדוס אבל באיכות גבוהה במיוחד משהו כמו 1600X1200 או לפחות 1280X1024 עדיף 3DWALLPAPERS... תודה מראש !! ;D
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, *לא ידעתי בדיוק באיזה פורום אפשר לבקש את זה.* אני צריך אתרים, כמה שיותר כמו AnandTech למשל. אתרים שעושים השוואות וסקירות על חומרה ועל חברות שמייצרות אותם. שיכילו ביקורות, סקירות, השוואות תקראו לזה איך שאתם רוצים אבל שיהיו כמה שיותר מורחבות ומובנות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה מוזר או נורמלי, שאני בשולחן עבודה, אינטרנט, וסתם שומע שירים .. הכרטיס מסך משחק בין 26 ומגיע ל31, זה תקין ? ומה גורם לו לשחק ככה בין 26-31 ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ת'רדים בקשתי המלצה לכרטיס מסך טוב כשהכיוון שלי היה 7600GT.. אחרי קצת מחשבה החלטתי שעדיף להשקיע עוד כמה מאות שקלים על כרטיס חזק יותר - ההחלטה הכנראה סופית היא 7900GT.. אחרי בירורים ברשת ובכמה טלפונים מצאתי כרטיס של GAINWARD ב 2000 שקל בנעה מחשבים.. עוד כמה טלפונים ובירורים הובילו אותי לחנות (מוכרת מאד שלא אנקוב בשמה) ואחרי הפעלת קשרים ולחצים הצלחתי להוציא מהם בהנחה כרטיס 7900GT של MSI ב 1800 שקל.. השאלה שלי היא אם מישהו יכול להמליץ לי על החברה/הכרטיס שלהם.. כי לי אישית לא יצא לעבוד עם שום מוצר שלהם.. אני רק מכיר את החברה מכתבות וסקירות ועד כמה שאני יודע זו חברה די טובה.. ועוד דבר שחשוב לי לא פחות - באתר החברה שלהם מצויין שהכרטיס מגיע עם כבל חיבור למתח …
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקומות כרטיסי6600GT PCI-E של Gigabyte עם קירור פסיבי אבל אני לא יודע עם יש כאלו של AGP, מישהו יודע קיימים בארץ ואיפה אפשר להשיג?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיקר לצפיה בסרטים ושימוש ביתי (גלישה, שימושי office,תמונות וכיו"ב) מה דעתכם על המסך יחסית למחיר ולשימושים?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך ב-1600 ש"ח והוא צריך להיות AGP המפרט בחתימה תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות כרטיס TV אך יש מספר שאלות מטרידות שאני חייב תשובות עליהן. אז בואו נתחיל 1. כעיקרון ברצוני לקנות כרטיס מסך בכ500 ש"ח... האם זה יספיק לי למשהו טוב או שאני סתם מבזבז את זמני? 2. כרגע המחשב שלי פשוט עגלה, מעבד amd 1200 256 ram (לא יודע אם זה קשור אבל גם כרטיס המסך לא משו) קיצור לא מי יודע מה... השאלה! האם הוא ישרוד את הכרטיס? אני מתכוון שאם הפעולה היחידה שהוא יעשה תהיה רק להקליט וזהו אז האם ההקלטה תהיה טובה? או שהיא תתקע כל שנייה ויהיו מלא סיבוכים...? 3. קראתי את הביקורת על "טלוויזיה במחשב - Leadtek Winfast PVR2000" ( נ.ב. ביקורת מעולה!) וכתוב שגם שם לפעמים התמונה נתקעת (ואתם ניסיתם על מחשב טוב) אז מה יהיה אצלי? או שזה רק בשידור? הכוונה אם …
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
קניתי היום כ.מסך FX6200 של PALIT 128 BIT 128 MB ואני מנסה לעשות פתיחת צינורות כמו במדריך אבל יש פה משהו שהוא הפוך הנה תמונה: אהה דבר ראשון רשום פה: NV43(A4,4x1,3vp) http://img503.imageshack.us/img503/9127/1238rl.jpg במדריך צריך לעשות ENABLE לBIT00 וזה כבר מאושר... מה לעשות?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים. חיפשתי רבות חנות שיש בה את כל הפריטים הספציפיים שאני רוצה להרכבת מערכת מחשב. Noacomp היא החנות הכי קרובה למציאות הזאת. הכרטיס שהחלטתי לקנות הוא HD 4870 1GB והעבודה שהוא יוצא בכ"כ הרבה גירסאות מבלבלת ואולי גם מטעה... לכן, אולי אצטרך בסופו של דבר לקנות את כל המערכת אצל נועל'ה ואת כרטיס המסך במקום שיספק לי את הכרטיס שיירצה אותי הכי הרבה... הכרטיס שהכי שמתי עליו עין אצל נועה זה הכרטיס הבא: ¤ 1,295.00 PALIT RADEON HD4870 1GB DDR5 PCI-E יש להם את אותו אחד של Shapphire ב 1500 וגם אותו דבר של XFX ב 1500. התקציב יכול להגיע ל - 1500 במידה וזה באמת באמת משתלם. הביצועים כמובן חשובים לי מעל לכל והייתי שמח לדעת מה אני מפסיד על זה שהכרטיס איננו Sonic Dual Edition אם תוכלו …
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,בדקתי אם אני יכול להריץ את המשחק בטלפילד 3 והבעיה היחידה אצלי זה הVertex Shader + Pixel Shader.יש לי כרטיס מסך Nvidia 7800GTXהכל בסדר חוץ ממה שכתבתי, יש דרך כלשהיא להעלות אותם? חשוב לציין שהכל חוץ מזה בסדר. לי יש Vertex Shader 3.0 Pixel Shader 3.0 צריך: Vertex Shader 4.0 Pixel Shader 4.0
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-