עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, בקרוב אקבל מערכת קלידים שקניתי, בכדי להתחיל את לימודיי יצירה מוזיקה אלקטרונית ואולפן ביתי. אני צריך אוזניות סגורות, שיתנו לי את הסאונד הכי טוב שאפשר. התקציב נמוך אני יודע, אני צריך משהו שישמש לי להתחלה ואח"כ אעבור למשהו יותר מקצועי. אני מחפש הרבה באס, סאונד נקי, ואיכות צליל... שמעתי על חברה שנקראת סנהייזר ונדמה כי היא חברה מאוד איכותית.... תודה רבה, Aviko

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  2. Started by t d,

שלום! אני צריך עד יום חמישי הקרוב להחליט על אילו רמקולים אני רוצה לקנות למחשב... נאי מעוניין ב2.1 בטווח מחיר של 600-650 שח. אני ממש התלהבתי מaltec lansing.... מה אתם ממליצים? השימוש המרכזי שלי הוא מוזיקה, שאפשר גם להגביר ממש ממש חזק בלי שידפקו הרמקולים, ושעדיין ישמעו טוב... תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  3. הכוונה היא להצגה של קבצי SRT, ברוב הנגנים הכתוביות ממש קטנות.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by TheTNT.COM2,

auxiliary ו- S/PSIF-in יש לי אודיגי 4 SE, רציתי לדעת על מה שאני אלה משפיעים? מה הם עושים? כמו כן שמתי לב שאני מעלה את הבאס ב- voulume controll אני שומע יותר טוב צעדים וכו..', רציתי לדעת אם יש איזה שם הגדרות מסוימות על מנת לשמוע צעדים על חול בברור? אני משום מה שומע מצויין צעדים כשמדובר על משטח שהוא לא "חול", וצעדים של חול שאחרים שומעים מצויין שאני כמעט ולא שומע :\.. רציתי לדעת גם מה התפקיד של treble? עוד שאלה קטנה, מה זה CMSS 3D, ומה ההבדל בין CMSS ל-CMSS2?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by מתן 202,

יש לי רמקולים שאם מגבעים חזק אז שונעים ממש מגעיל יש אולי תוכנה או דרך לשפר את האיכות של הרמקולים??? בבקשה תעזרוו תודהה רבהה לעוזריםםםםםם!!!

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  6. תודה.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by ביז'ו המוס,

יש לי X5L שקניתי כבר דיי מזמן והוא/התקלקל. אפשר לחבר אותו למחשב ולהשתמש בו כהארד דיסק נייד ושטוענים אותו המסך עובד אבל אי אפשר להשתמש בו כMP3. השאלה שלי היא מי היבואן של IAUDIO או מי יכול לתקן לי אותו? תודה רבה אור

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  8. Started by legocar,

קניתי כרטיס טלויזיה של ג'יגהבייט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=179&products_id=5713 שמגיע עם התוכנה powercinema. חיברתי את הכרטיס לממיר של yes וניסיתי להקליט עם התוכנה. ניסיתי עם הכניסה של האנטנה, ועם הכניסה של המתאם של RCA לכבל אחד (איך קוראים לזה?) בשני המקרים היתה תוצאה דומה: התמונה שנראתה בתוכנה היתה מהבהבת (מופיעה ונעלמת בקצב מהיר), והסאונד נשמע טוב. כשהסתכלתי על הקבצים אחרי שהקלטתי, התמונה נראתה בסדר, אבל לא היה סאונד בכלל. הצלחתי להקליט עם סאונד רק עם windows movie maker, אבל האיכות לא היתה משהו. איך אפשר להקליט עם סאונד עם ה powercinema? (ניסיתי למצוא את הגרסה של התוכנה, אבל לא מצאתי את זה שם. על דיסק ההתקנה רשום גרסה 5)

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  9. Started by Garm,

ערב טוב, לאחרונה נוצר בחיי צורך לנגן נייד שיספק פס קול לנסיעות התכופות שלי באוטובוס. השימוש היחידי שאני מתכנן הוא השמעת קבצי אודיו מסוגים שונים, כשחלקם הארי של הקבצים הוא בעל סיומת mp3 או ogg, ומעט מהם הם עם סיומת ape או mpc. הדרישה היחידה שלי היא לאיכות מוצר גבוהה. כלומר? איכות סאונד ללא פשרות, הנדסת אנוש טובה, גימור מושקע וחיי סוללה שלא ידרשו ממני לטעון את הממזר בסוף כל יום. אני מתכוון לרכוש לעתה אוזניות Sennheiser PX100 שילוו לבינתיים את הנגן, עם אפשרות סבירה לשדרוגן אם וכאשר תהיה נסיעה לחו"ל של מכר או קרוב משפחה. בכל הנוגע לכונן קשיח או זיכרון פלאש, אין לי עדיפות. למרות שמכיוון שאין לי צורך בתמיכה בקבצי וידאו או במסך מרשים, עדיפות קלה ניתנת לנגני פלאש, עקב ניידותם המו…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by tronado,

אני רוצה לקות אוזניות גדולות ורציתי לרואת עלמה אתם ממליצים המחיר הוא עד 200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  11. שלום. היום לקחתי את הלוג'יטק X540 מאייבורי. איך הם הכניסו את כל הדברים האלו בקופסא הקטנה הזאת, זה לא נורמלי. חיברתי הכל, אני צריך כבלים מאריכים לאחוריים, אז בינתיים שמתי אותם גם על השולחן. ביאס אותי שהשלט מחובר לסאב, ואי אפשר להכניס אותו דרך החור של הכבלים במסך (2007FP) כמו שעשיתי עם הרמקולים האחרים. חיברתי הכל כמו שצריך, ובתוכנה של הכרטיס קול שמתי על 6 ערוצים. אבל עדיין לא שומעים בסראונד, שמתי את הבדיקה של דבורה כזאת שזזה מסביב, ושומעים בעיקר דרך הסנטר, ולא מרגישים איך העוצמה מתחלפת מהקדימה לאחורה לצדדים... לפני זה היה לי קריאייטיב inspire 2500 2.1 והעוצמה הייתה חזקה יותר, וגם הרגישו את הבס בצורה משמעותית. שהכפתור מטריקס מכובה, שומעים את הרוב דרך הסנטר, ושהוא דלו…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  12. Started by gggilad13,

מה אתם אומרים על IRIVER H300? אני שוקל לקנות את המכשיר ורוצה חוות דעת.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  13. Started by spectra,

אז ככה.. הבעיה שלי היא.. שהוא לא נדלק ללא המטען מחובר אליו.. זאת אומרת לא פועל מסוללה בלבד.. למרות שהטענתי אותו מינימום 7 שעות אתמול כשקיבלתי אותו ... ישר שמתי אותו בהטענה.. ובזמן ההטענה.. הפעלתי אותו ובדקתי את כל הפונקציות שלו למיניהן.. העברתי כמה שירים.. בדקתי ת'אקוולייזר וזהו.. ומשום מה כעבור 8 שעות הוא עדיין לא נדלק.. מישהו יכול לעזור? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by tortit,

שלום, יש לי טלוויזיה LCD של TOSHIBA מדגם: 42RV685 ויש בצד חיבור USB שאפשר לחבר עליו זיכרון נייד עכשיו רציתי לדעת אם יש לי זכרון נייד עם נפח של 16\32 GB ואני שם בו סרט FULLHD אני יוכל לראות תסרט בHD ? ואיך אני יודע את הערוצ של הUSB חיפשתי שעה ויש רק עורצים של הHDMI ועוד כמה ... תודה לעוזרים :]

15. רכשתי לאחרונה ת'רמקולים T7900 +כרטיסקול אודיג'י 1... חיברתי הכל כמו שצריך.... אפילו הטסט בדרייברים מצליח...הבחורה אומרת LEFT....RIGHT.....CENTER...REAR LEFTוכולי..... אבל שאני מפעילסר במדיה פלייר... אני שומע רק ב2 הקדמיים ובסאב.....מה עושים?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by ofer_shm,

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3718,normal_sales המערכת הזו טובה? ואיך המחיר? תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1, האם יש משהו יותר טוב מה-ATP3 במחיר של עד 500 ש"ח? לגבי כרטיס קול, יש לי כרטיס מובנה על הלוח ALC850, עד כמה ההבדל בינם לבין AUDIGY2 לדוגמא יהיה משמעותי כאשר השימוש העיקרי הוא סרטים ומשחקים. תודה.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  18. Started by DAVIDD,

שלום.. יש לי את הרמקולים האלה שמחוברים למערכת של ימהה http://www.mistergooddeal.com/v2/V2_produit.asp?num=0&productid=111301650845R421&cplib=mrprix_extract_hifi המערכת: http://wvw.monsieurprix.com/fiche/genhardware/J000025930.html השאלה אם כדאי לי לקנות רמקולים בסביבות ה500-700 שקל או להישאר עם הרמקולים האלה?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  19. Started by ashtarot,

שלום לא ידעתי איפה לדחוף את השאלה אז נא לא למחוק אני רוצה לשמוע טראנסים באמ פי 3 (בשביל ריצה) ונראה שיש שירים כנראה מהירים במיוחד או משהו כזה שבהם האמ פי פשוט לא מסתדר הבאס והקיק וכל זה פשוט נעלמים רציתי לדעת אם זה בגלל האוזניות (הכי פשוטות שיש - ואז אפשר לקנות אחרות) או שזה בגלל האמ פי עצמו תודה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  20. 25 אינטצ' יהיה בסדר ואם יכנס HDTV לתקציב הזעום אז אפילו מצויין

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  21. Started by Amit Bar,

יש לי במחשב רמקולים של קריאטיב 7.1... עכשיו אני רוצה לקנות מערכת סטריאו ולחבר אותה למחשב... אני יודע שאפשר לעשות את זה, רק איזה כבלים אני צריך? ועוד דבר, זה אמור לפגוע בעוצמה ובאיכות הסאונד של ה7.1 והסטריאו כשהם פועלים ביחד? אני מניח שאמור להיות מפצל שילך אחד למחשב ואחד לסטריאו, יש מצב שהוא יחלק בין העוצמה ככה ששתי הערכות לא יפעלו בכל הפוצנציאל שלהן? ועל הדרך, מה אתם אומרים על http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=580444 ועל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593380 והאם ההבדל בניהם באמת משמעותי וכדאי לשלם את פער המחירים הלא כל כך משמעותי מסתבר...

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by pom23,

ניסיתי להעלות את התוכנה הנ"ל ועולה לי ההודעה הבאה: כמובן שהתקנתי מחדש את התוכנה, אך הבעיה נותרת, למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by eliau21071981,

http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Home_Cinema_Audio&AuctionId=7417779 בקישור למעלה הבאתי את המערכת שהזמנתי. הבעיה החלה להתעורר אחרי שכבר הזמנתי את המוצר, קראתי במדריך קנית רמקולים שהספק הרסיבר חייב להיות גדול מהספק הרמקולים, ואילו אצלי הספק הרמקולים גבוה מהספק הרסיבר, תוכלו בבקשה לתת לי הסבר לגבי זה עוד היום? מכיוון שאם זה נכון אני יבטל עוד מחר את ההזמנה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  24. Started by ori-silver,

האם קיימים נגני cd שמכילים חיבור usb ?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by noambaum,

יש לכם משהו שאתם מכירים עד 200 ש"ח +- ? אני ראיתי את אלו : Sennheiser HD-201 ב-160 ש"ח. ד"א אני מחפש אוזניות סגורות. תודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים