עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי DVD פיוניר 600, כשאני מנסה לראות סרטי DIVX עם סאונד השמור ב-DTS יש קטעים בהם התמונה כאילו נתקעת/זוחלת. יש לציין כי צפיה בסרטים אלו במחשב אינה מתלווה בזחילות/קפיצות. אני מניח כי יש הבעיה נובעת ממהירות המעבד של DIVX ב-DVD. הבעיה מופיעה גם אם אני הופך את הסאונד ל-5 ערוצים עם AC3. האם יש דרך לפתור זאת? אני רוצה לצפות בסרטי DIVX המכילים DTS, ולא לשנות את פורמט הקול ל-2 ערוצים

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  2. Started by coolio10,

אני מעוניין ברמקולים, התקציב די משתנה 500 ש"ח עבור 2.0 או 2.1 (רצוי 2.1) במידה ואתם תוכלו להמליץ על 5.1 שיתאימו לחדר התקציב הוא עד 1000 (במידה ויהיה שיפור משמעותי ומהותי ממערכת 5.1 ב500 ש"ח) השימושים העיקריים הם: 1 - מוזיקה (עיקרי) 2 - משחקים (COD4 וCRYSIS לפעמים וכאלה, לא משהו שחשוב לי יותר מידי הסאונד, CS רק עם אוזניות אז הוא לא משנה) אם אתם תציעו 2.0 אני מבקש שתסבירו למה הוא עדיף על 2.1, כי אני מעדיף באס (אני אוהב את הקטע של הבאס) אני לא אדם שמחפש מצויין++, אני אספתק בטוב+ למשל, כך שאין טעם להציע למשל 2.0 ב1000 ש"ח בשביל איכות לא מהעולם הזה, כי אני לא חושב שאני מוכן לוותר על עוד 500 ש"ח מכיסי בשביל כך העליתי כמה תמונות מהחדר כדי שתהיה פרספקטיבה טוב יותר על החדר, וגם מי…

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  3. http://www.headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=102 מישהו מכיר? שמע אותו עם ציוד איכותי (CDP, DAC, אוזניות טובות) ויכול לתת לי ביקורת לגביו ?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by J0n1,

קניתי כבל אופטי monster cable 350 לPS2 ולא מצאתי אפשרות לשלוט בווליום שלו, שומעים מצוין אבל כשאני נכנס להגדרות שמע הוא מסומן בצבע אפור (חסום) ואי אפשר לשלוט בווליום. יש לי כרטיס קול פנימי realtek ac97. בנוסף ראיתי בתוכנה של הכרטיס קול שיש שני תדרים, באיזה לבחור? 48KHZ או 44.1KHZ? עוד שאלה: חיברתי את הPS2 למסך שלי ולא משנה באיזה חיבור אני מחבר, יש קצוות שחורים מסביב (כאילו זה CRT) והתמונה די מרצדת בקצוות, מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  5. אני מחפש מקרן של חברת פנסוניק בלבד, מדוע לא רלוונטי. עכשיו אני לא בטוח מה הנתונים שאמורים לעניין אותי...יחס ניגוד רזולוציה מקס וכל זה. חשוב שהמקרן יהיה FULL HD. החדר בו המקרן נמצא במידות 3 על 7.הבנתי שגם זה חשוב. לעזרתכם אודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  6. Started by Gnome,

מה דעתכם על המכשיר הזה? האם הוא טוב והאם גם הוא יכול לתמוך בכתוביות, לפני או אחרי עידכון מליונטוורק... לפני הניתונים שלו הוא נראה אחלה של דבר אז מה אתם אומרים הוא באמת טוב? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  7. אפשר מערכת קולנוע בערך עד מחיר 900 שח שיהיה 5 רמקולים + סאב .....אם זה רק מגבר יותר טוב מאשר DVD מגבר.. איך זאת ? הנה : http://www.topsale.co.il/product.asp?productid=348 איך היא ? יש לה חיבור למחשב וגם טלויזיה ?? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  8. Started by MODI,

מחפש LCD לחדר, 32" תקציב 3000+- עם אפשרות לחריגה, יהיה מחובר לטלוויזיה ממיר YES HD והמחשב אני חשבתי בנתיים על אלה: http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=4637 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32A450P&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=152&aff=Zap〈=HE הצעה נוספת הרבה יותר מעניינת: http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=1025

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by -Blaze-,

יש לי זיכוי של 25 דולר בnewegg, ואני רוצה אוזניות למחשב. אני אשמע בהם מוזיקה אבל זה גם למשחקים, ואני מניח שלעיתים רחוקות אני אחבר אותו לH10 שלי. בכל אופן, חשבתי על הHD202 ומישהו אמר לי שה HD201 יותר טובות. זה נכון? והאם יש אוזניות יותר טובות בניואג ב25 דולר? עריכה: עכשיו אריתי גם את הEH150, איך אלה?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  10. Started by tberger,

שלום לכם, אני מעוניין לרכוש כרטיס לכידה שיאפשר גם צפייה דרך האינטרנט. קודם כל שאלה: האם יש הבדל בין כרטיס לכידה לקולנוע ביתי לכרטיס לכידה שמכונה גם כרטיס אבטחה? אם כן מהם ההבדלים? איזה כרטיס לכידה/אבטחה מומלץ שיאפשר גם צפייה ב On-Line דרך האינטרנט וגם הקלטה של אות וידאו ממצלמה? המחשב שלי מבוסס AMD ושמעתי שיש בעיות עם כרטיסים למחשב זה. יש לי גם מחשב INTEL ישן עם מעבד פנטיום 3-800. האם הוא יספיק? תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן....... אני רוצה לקנות את הH340 (של אני נהר) ורציתי לשאול אם כדאי לקנות באירופה או בארץ....... והאם אין שום בעיה לעדכן את הFIRMWARE או קונים באירופה........ כי מן הסתם אני לא רוצה שזה יהיה לי בגרמנית

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  12. Started by K0sTa,

תגידו מה ההבדל בין כל כרטיסי הקול ? התחל מהכי זולים ועד הכי יקר

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  13. Started by גלי,

היי, יש לי מערכת הפעלה XP ובעיה מוזרה: כשאני מנסה להשתמש במיקרופון אם זה דרך הנט מיטינג או MSN MESSENGER המחשב לא מזהה את המיקרופון בדקתי שכל ההגדרות נכונות ושהמיקרופון תקין ועובד על מחשב אחר ללא כל בעיה http://www31.brinkster.com/gali10/microphone.JPG הבעיה צצה אחרי שפירמטתי את המחשב לפני הפירמוט הכל עבד רגיל האם מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח אם תוכלו לעזור תודה גלי

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by intel suck,

היי אני חושב על לקנות את האוזניות האלה יש מקום בראשון שאני אוכל לשמוע אותם ואם מישהו יכול לתת לינק לסקירה עליהם

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. Started by csaloman,

שלום, אני מחפש כרטיס קול שיש לו חיבור SPDIF פנימי כדי לחבר כרטיס מסך. במחשב הקודם היה לי כרטיס קול ON-BOARD שכלל את החיבור אבל בחדש אין. (הוא נראה כמו 4 פינים שאחד חסר) אני צריך את זה כדי לחבר את הHDMI מהכרטיס מסך לטלויזיה ולשמוע סאונד אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על כרטיס כזה (עדיף כמה שיותר זול) תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  16. Started by miki26,

יש לי מערכת קולנוע ביתית בת שנתיים של GREATZ עם כל ה5 רמקולים והסאב יש לי את הלוח אם של GIGABYTE GA-K8NF-9 יש לו על לוח האם יציאות SPDIF IN ו SPDIF OUT OUT בצבע כתום ו IN בצבע צהוב הבנתי שאלו היציאות הנכונות להשתמש בהם כדי להתחבר למערכת הקולנוע ביתי שלי אבל במערכת יש לי רק COAXIAL DIGITAL AUDIO OUT בצבע כתום ואין לי IN . השאלה שלי שאם אין לי IN אני לא יכול להתחבר או פשוט אני אחבר את הכתום לכתום במחשב וזה יילך?? אני אודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by NuXeR,

שלום, מבקש המלצה לרמקולים למחשב, 2 או 2.1 עד סכום של כ-400 ש"ח (אשמח אם יהיה מאייבורי/באג). תודה, תומר.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  18. Started by eins,

שלום, אני כבר זמן מה מתכנן לקנות סט רמקולים למחשב, החדר שלי הוא 3 על 3וחצי מטר . העיקר השימוש ברמקולים הוא למוסיקה, אך אני גם צופה בסרטים וגם משחק, אך לרוב השימוש במוסיקה האם ההבדל בשמיעת המוסיקה בין 5.1 ל2.1 היא כזאת משמעותית ? האם מבטלים את הרמקולים האחוריים ונשארים עם סנטר וימין ושמאל, האם האיכות לא שווה ל 2.1 ? כמובן שאני צריך המלצה לרמקולים חשבתי על 5450 של לוגיטק בגלל הרמוקלים אחוריים האלחוטי... אני מעדיף יותר איכות של הסאונד מאשר עוצמה. תודה לעוזרים *אני משתמש בלוח אם של גיג'ביט 945G , האם הכרטיס קול אונבורד ינצל את הרמקולים או שאני חייב לקנות כרטיס קול איכותי ?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  19. Started by roadrunner,

הלכתי עכשיו לראות מסך LCD אבל לפלזמה הזאת היה נראה שיש תמונה הכי איכותית רוצים עליו 7500 ש"ח, מה דעתכם ? השימושים שלי הם טלויזיה רגילה 90% וסרטים 10%.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by Dalmedigos,

מצאתי את המסך הבא : http://harman-kardon.co.il/Index.asp?ArticleID=1899&CategoryID=469&Page=1 במחיר מצחיק של 3800. מה דעתכם? לא קצת זול מידי? אם אפשר לבקש תשובה מהר, כנראה המבצע הזה לא ישאר לאורך זמן.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by ortalbentzur,

אני מחפשת לקנות נגן MP3 המחיר של עד 100 דולר עכשיו מכיוון שאני לוקחת איתי את המכשיר לחו"ל הוא צריך להיות קטן יחסית. בהתחשב בעובדה שאין לי שום מידע קודם על נגנים די קשה לי למצוא אחד אני אשמח לקבל המלצות וטיפים מה חשוב שיהיה בנגן מבחינת זיכרון חיבורים וכו' תודה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האם יש עיברית ב Creative Zen Micro? [זה של ה5GB] ואם לא אז כנראה שאני יראה את השירים ככה: ????????? ??? ?? נכון? אגב אני קונה את הנגן בארצות הברית [גירסה אמריקקית]...

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  23. יש לי אפשרות לקנות אותם מיד שניה ב 200שח שווה?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  24. Started by chilik,

מחפש כבר כמה חודשים נגן mp3 שההתמקצעות שלו היא בהקלטת דיבורים (voice recording). אני לומד במכללה ואני רוצה להקליט הרצאות. אשמח אם מישהו יעזור לי.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  25. Started by voial,

יש לי פלזמה והבאתי רסיבר של פיונר עם מערכת קולנוע שאני רוצה לחבר למחשב עכשיו ניסיתי לחבר אותם וחברתי בכבל אופטי וזה משמיע לי רק 2 רמקולים קידמייים מה אני יכול לעשות? באסה לאללה להשקיע כל כך הרבה כסף שרק 2 עובדים

• 0 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים