עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Bakke,

היי, קראתי את הסיקור שיש בעמוד הראשי באתר ומה שהצלחתי להבין בגדול זה שעדיף לרכוש ATP3. השימוש העיקרי שלי לרמקולים: 1. מוסיקה אלקטרונית. (כלומר באס צריך להיות נקי). חשוב לציין שאני לא מתכוון להתפרע עם הווליום אבל שוב, צליל נקי,חד,באס איכותי חשובים לי. 2.משחקים,VOICECHAT וכדומה. המוסיקה יותר חשובה לי. קצת נמאס לי כל הזמן להיות מוגבל עם אוזניות ובנוסף כל כך הרבה שעות מידי יום עם אוזניות פוגעות לי בשיער. כרגע יש לי כרטיס קול: Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro Series תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by shlosi,

שלום לכולם, וכמו רבים פה אני לא מבין הרבה ברמקולים. כרגע יש לי Logitech X-230 2.1 שלא מספקים אותי. אני מחפש זוג חדש של 2.1 באיכות ובהספק גבוהים יותר. חשוב לי שהסאב לא יעלה בהרבה על המידות של הסאב הנוכחי- 22.8x15.2x23.5 כי טכנית לא יהיה לי מקום לשים אותו. אשמח לכל חוות דעת. תודה רבה לכולם.

3. Started by Avivo,

אני יודע שבמחיר הזה אפשר להשיג איזה משהו מפוצץ הרבה יותר- אבל אין לי כוחח ממש להתעסק עם למצוא מגבר ורמקולים ולחבר וכו וכו (אני חייל...) אז אני צריך משהו דיי באנאלי, שיחליף את הימאהה העייפות שלי... (ולהעביר אותן לחדר בצבא) חשבתי ללכת על הLogitech Z-10 ולשדרג אולי את הכרטיס קול שלי (AC97 אם אני לא טועה), אבל השאלה אם אני ארגיש בהבדל אם כאלה רמקולים...? בקיצור, אני צריך המלצות על מוצרים (לא דברים בסגנון של "תקנה זוג יד שניה.." -הבנתם) השימושים הם בעיקר מוזיקה, ומדי פעם סרטים (ככה שלא חובה 2.1 אפשר גם 2?) ולא חייבים להשתמש בכל התקציב.. הדברים שחשבתי עליהם הם ה Logitech Z-10 או ה GigaWorks T20 שקראתי עליהם פה ביקורת מחמיאה אם יש משהו שייתן יותר תמורה, גם במחיר יותר גבוה (שוב, …

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by KF,

שלום, מחפש רמקולים 2.1 למחשב.. ה-altec lansing 4121 נדפקו - איך שאני מחבר אותם הווליום והבאסים מתחילים לעלות ל-100% ללא שליטה עם הבורר ברמקולים. זה בר תיקון ? (עלו לי 400 ש"ח לפני 4 שנים) מחפש משהו בסביבות ה-350 ש"ח. רצוי שהסאב יהיה מלבני וקומפקטי (מבחינת מיקום) ושלא יהיו רמקולים ענקיים. תודה.

5. Started by vid170,

השימוש הוא צפייה בסרטים

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  6. שלום לכולם אתם בטח זוכרים אותי.. פתחתי כמה ת'רדים עם שאלות על רמקולים.. החלטתי שאני אלך על רמקולים רגילים למחשב כי הבנתי שרמקולים שמיועדים לקולנוע ביתי + רסיבר עולים יותר מדי.. =\ ואם כבר אני קונה, אז משהו טוב. אני מוכר את שלי.. אחסוך קצת ואקנה.. והנה שתי שאלות: 1. השימוש של הרמקולים יהיה מוזיקה ומשחקים (לא סרטים) לכן 4.1 מספיק לי נכון? או שמאיזה שהיא סיבה עדיף 5.1? 2. אני חשבתי על כמה דגמים של רמקולים והם: Z-560 (4.1) LOGITECH ADA-890 (4.1) ALTEC LANSING INSPIRE 5300 (5.1) CREATIVE TSS1W (5.1) YAMAHA אל תתייחסו להבדל במחירים ביניהם ובבקשה תענו לשאלה הראשונה קודם כדי שנוכל לענות יותר בקלות על שאלה שניה P: איכות צליל בכולם בערך פחות או יותר …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by AltF4,

מבקש עזרה במציאת רמקולים למחשב 5.1 איכותיים לשמיעת מוסיקה ממחיר 600 ש"ח עד 1500 +-

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by yotamavi,

אני מחפש רמקולים 5.1 בעיקר לשירים וסרטים. אני מתלבט בין ה X540 T6060 (אשמח להמלצה מביניהם) בכל אופן, השאלה היותר חשובה, איך תולים את הרמקולים על הקיר? זה אמור להיות בעיה?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by shlomibandit,

אני מחפש מערכת רמקולים (עדיף של קרייטיב , אבל לא חייב) , של 5.1 עם סאב והכל.. שתשמש אותי בעיקר לסרטים , גם משחקים , ושירים גם .. אם יהיה אפשר לחבר את זה גם לטלויזיה זה יהיה מעולה .. אם לא , לא קריטי נחבר את זה רק למחשב.. יש לי כרטיס קול מובנה שבא לי עם הלוח של אביט: abit kn8 ultra הוא יספיק לי? למערכת כזאת? בשביל שאני ישמע בסרוואנד וכל זה?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by TaMiRn2,

שלום. אני מחפש רמקולים טובים למחשב (אם אפשר shelf) לא איכפת לי מהסאונד במשחקים בסרטים וכו'.. איכפת לי רק מאיך שישמעו בהם מוזיקה.. אני שומע מוזיקת רוק בעיקר אם זה חשוב או רלוונטי או משהו... יש מצב שאני ארצה לחבר אותם גם לנגנים כלשהם אם זה רלוונטי גם.. עד 500 שקל אם זה מעט התקציב גמיש...

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  11. Started by dlivneh,

שימוש -מוזיקה וסרטים. בעיית מקום ולכן 2.1 עד 500 ש"ח

12. Started by RoNeR,

מה אומרים??!? במה שומעים יותר טוב?!? מה מבניהם יותר עוצמתי..?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by barak19876,

שלום רציתי לדעת ממשהו ששמע את הרמקולים השקופים של Harman-Kardon 2.1, איך הסאוד שם? אני רוצה לקנות אותם (כנראה בדיוטיפרי ואני לא שמעתי אותם בשום מקום) כרגע יש לי בבית גם את הרמקולים של LOGITECH Z4 ואיתם שומעים מעולה (ממליץ מאוד) אבל האם ה Harman-Kardon יותר טובים משמעותית מה Z4? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by aaronc76,

שלום וברכה, מחפש רמקולים לHTPC שנמצא בסלון. חשבתי על 2+סאב (2.1) מחשביים רגילים. או 2 רמקולים רצפתיים גדולים. אני אבוד... האם יש עדיפות? יש לי מגבר של ימאהה אם צריך. כרגע עם מערכת 2.1 של BOSE שהלכה לעולמה ככל הנראה. אשמח להמלצות משני העולמות. מבחינת 2.1 חשבתי על הבאים: 1. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754538 2. http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-speakers&db26647=26964&db135660=181957 3. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=783123 מבחינת הרצפתיים, אין לי מושג על מה ללכת. תודה

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by d3vil,

שלום, עברתי פה בפורום על הדעות וראיתי שאתם ממליצים בתחום ה2.1 על הJBL encounter, לצערי הדגם כבר לא נמכר ואזל מרוב המלאים (וכנראה שגם לא יביאו עוד) ולא הצלחתי למצוא חנות שמוכרת אותו שבאמת יש לה אותו במלאי. יש המלצות אחרות מלבד atp3? )עד 600 שקל) תודה,

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ybotzer,

הי קראתי ביקורת אוהדת על הרמקולים הנ"ל באתר: http://www.tnt-audio.com/casse/promedia21_e.html ורציתי לשאול: האם מישהו מכיר/שמע את הרמקולים הללו? האם מישהו יודע על מקום בו הם נמכרים בישראל? האם מישהו מכיר מקום בו ניתן להזמין רמקולים אלו לישראל? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  17. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

שלום לכולם אני עכשיו רוצה ליקנות רמקולים למחשב ויש לי כסף ביד..... אני רציתי ליקנות את ה z-5500 עוד לפני חודשיים ועכשיו שיש לי כסף אני לא יודע עם ליקנות אותם..... האם הם איכותיים? ואני מחפש ברמקולים סאב חזק מטורף וגם החוזק הכללי ושישמעו טוב בווליום גבוהה האם הם שווים תמחיר? והאם יש משהו יותר טוב במחיר 2400?? תודה לכולם מראש...

18. Started by nisimm,

שלום אני מעוניין לקנות רמקולים בשם Morro 220 מישהו מכיר? ועוד שאלה אם יש לי נגיד 4 רמקולים למחשב ו2 חיבורים לקול אני יכול לחבר את ארבעתם למפצל ואת המפצל למחשב ואז יהיה בכולם את אותו הקול או בדרך אחרת- מחבר מסך עם רמקולים בחיבור HDMI וגם רמקולים לחיבור הקול-אז זה יהיה אותו הקול?

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by aviboots,

רמקולים SONIC GEAR EVO 3 PRO 2.1 40W RMS בעלות 324 + מע"מ הם קניה טובה ? יש לכם המלצה עם מערכת טובה יותר בסכום הזה או בסביבות ה- 400 ש"ח ? תודה

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by Kfir,

אני חושב על להשקיע במערכת רמקולים למחשב, אמורים להתחבר לכרטיס LIVE 5.1 ובהתלבטות עם להשקיע במערכת ממוצעת שעולה 3000 שקלים (מגבר AC3 + 5 רמקולים) או כבר לקחת רמקולי דסקטופ שמתחברים לכ.קול - אבל אכותיים כמובן,5 או 6 רמקולים, שבמחיר של עד 2500 שקל אפשר למצא ממש אכותיים (כמו CREATIVE 5550). יש למישהו נסיון או המלצות בעניין של הסאונד? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי כולם, אני צריך עזרה קטנה.. אני מתלבט בין לקנות רמקולים לבין מערכת סטריאו. השימוש היומי שלי זה בעיקר מוזיקה (דיסקים) ומשחקי מחשב פה ושם. התקציב שלי גם סביבות ה400 ש"ח. תודה על העזרה שלכם וגם אם תוכלו להמליץ על רמקולים / מערכות סטריאו במחיר זה גם יעזור

22. הי, אני רומה לייצר מערכת סראונד בסלון (5.1) וגם למקם מחשב שם שממנו אני אפעיל את כל הסרטים, המוזיקה וכו. בנוסף אין לי דרישה לעוצמות צליל חזקות. אני מתלבת בין 2 אופציות: 1. לקנות רמקולים איכותיים למחשב וכרטיס קול שתומך ב-5.1 2. לקנות רסיבר ורמקולים תואמים מה אתם ממליצים? ממה שהבנתי אופציה 2 תפיק צליל איכותי יותר, אך אני מתקשה להעריך בכמה (אם ההבדל זניח אז זה לא שווה את ההפרש במחיר). ולכל שאלות התקציב: אני מוכן להשקיע כמה אלפים (גג 5). אם יש דגמים מומלצים אז גם אשמח לשמוע.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. טוב סבבה,גיליתי לטוב ולרע שאני מכור לסאונד....יש לי רמקולים של altec lansing vs 4121 שרכשתי לפני כשנה ב 420 ש"ח . הסאונד כבר לא מספיק לי הבאס יותר מדי חזק,המיד גרוע ברור שבסה"כ הם נשמעים טוב אבל לא מספיק בשבילי.... חשבתי להתקדם למערכת רמקולים ב900 שקל דוגמת ההרמן קרדון סאונדסטיקס ,קיבלו ביקורות מעולות ברחבי העולם.....לעומת זאת פתאום עלה לי רעיון גאוני אולי ב 1000 שקל עד 1200 שקל אני יכול לקנות רסיבר יד שניה ,שאחרי בדיקה קצרה עולה בסביבות ה 500 שקל כשבטח אפשר להוריד עוד....לרסיבר תוצרת jvc או ימאהה מלפני 3 שנים(זה לא מפחיד אותי כי יש לי רסיבר בן 9 שנים של jvc ועובד נפלא) ורמקולים מדפיים דוגמת ה e20/e30 שעןלים 900/1300 שקל בהתאמה של JBL כשביד שניה אפשר לקנות אני מאמין ב 60…

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  24. Started by Mr Gadget,

בהמשך לאשכול שפתחתי ואף אחד לא הגיב אני ינסה שוב אני רוצה לקנות רמקולים למחשב(5.1) בתקציב עד 550~ שקל הייתי רוצה לדעת מה כול אחד היה ממליץ או קונה תודה

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  25. שלום לכולם אני צריך המצלמה לרמקולים 5.1 למחשב, עד 1000שח, כמובן אם יש משהו שווה יותר אפשר לחרוג מעט. המטרה היא מוסיקה בלבד ואם אפשר, גם כרטיס קול בעד 500 שח. תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים