עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nondos,

אני מעונין לקנות מערכת קולנוע ביתיי בסכום שבין 4000 ל 3000 ש"ח מה דעתכם על רסיבר Marantz SR-4400 בסכום של 1600 ש"ח וסט רמקולים JBL SCS-140 בסכום של 1600 ש"ח

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by almog333,

ראשית, אני מבין שהשלט לא מצורף לנגן אך הוא ניתן לרכישה בנפרד. האם זהו אותו שלט של ה iaudio m3? והאם מישהו יודע מה מחירו? שנית, איך זה שהנגן מחזיק 35 שעות? לפי מה שהבנתי הנגן m3 מחזיק אותו מספר שעות בגלל שאין מסך על הנגן עצמו, ופתאום הנה נגן עם מסך ועם אותן שעות סוללה. בתודה מראש.. אלי.

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by intel suck,

היי אני חושב על לקנות את האוזניות האלה יש מקום בראשון שאני אוכל לשמוע אותם ואם מישהו יכול לתת לינק לסקירה עליהם

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  4. Started by ob,

שלום , יש לי שני רסיברים אחד של (Harman Kardon AVR 100 (200W ואחד של (100WX2 Panasonic SA-HE75 . אני משתמש ברמקולים של Peerless KIT84 230W RMS . כשאני מחובר איתם ל Panasonic על ווליום 50 שומעים חזק , אבל כשאני מחבר אותם לHK על ווליום 50 שומעים ממש חלש יחסית ... האם זה בעיה במגבר ? אפשר לתקן את זה או שעבר זמנו של המגבר הזה (שווה לתקן? או שעולה כמו חדש)? שאלה נוספת - האם אפשר לחבר את שני הרסיברים + הרמקולים ביחד למחשב ? http://aycu22.webshots.com/image/36501/2002493393491989569_rs.jpg

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  5. Started by Grim Reaper,

קניתי דיוידי נייד של APEX ורציתי לדעת איפה אפשר למצוא את העידכון הכי טוב בשבילו בכדי לקרוא כתוביות בעיברית ולקבל את המירב ממנו. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  6. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אם אני כבר מזמין היטסינק חדש ובסוף זה יהיה SLK900A חשבתי גם אל כרטיס קול חדש יש לי כרגע כרטיס אונ בורד ALC655 וחשבתי אל DIGIFIRE 7.1 או AUDIGY 2 OEM מה אתם אומרים כדי לי לקנות את האודיגי 2 הרגיל אני לא מדבר אל הגירסה החדשה ZS

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  7. Started by Ben N,

שלום. לפני כמה זמן ההורים שלי רכשו DVD מקליט של סוני (דגם RDR-GX380) שעושה גם Upscale לHD. רק עכשיו הגיעו האחים הגדולים שלי שהצליחו איכשהו לאחר הרבה כאב ראש לחבר את זה יחד עם המכשירים האחרים שיש לנו (וידאו,טלוויזיה,מערכת,ממיר). כשהכנסתי סרט עם כתוביות בעברית הוא קרא אותן בג'יבריש, לא הופתעתי כי ידעתי שזה קורה והתחלתי לחפש בהגדרות. אז הופתעתי לגלות שאני לא מוצא בשום מקום איך אפשר לשנות את הכתוביות ונראה כאילו הDVD הזה בכלל לא מכיר בשפה העברית.. שמעתי שיש מכשירים שיש להם פרצות או עדכוני גרסאות בשביל הכתוביות.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? =/ תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by לי:)(:,

שלום לכולם אני מעוניינת לקנות נגן פשוט יחסית של 1G אבל חשוב לי מאוד שיתמוך בקבצי תמונות ולא רק MP3... האם קיים נגן כזה (שאינו ipod) והאם תוכלו להמליץ לי על משהו מסויים? הייעוד שלו זה להעלאת שירים ותמונות לקראת טיול ארוך... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  9. Started by Hagay_G,

שלום, הייתי מעוניין לשמוע את חוות דעתכם על נגן ה - mp3 של חברת A-Data http://www.adata.com.tw/en/products-m-mp3-mp201.htm או http://www.adata.com.tw/en/p-m1-01.htm המפרט שלו נראה ממש טוב (128MB זכרון פנימי, כונן SD/MMC מובנה, רדיו FM, קטן יחסית, USB2.0) וגם המחיר שלו הגיוני (380 ש"ח ב - ksp). הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא עליו ביקורות באינטרנט בכלל, ובחנות נתנו לי רק להסתכל על הנגן בתוך הקופסא כך שלא יכולתי להתרשם מאיכות ההרכבה. למישהו יש את הנגן הזה? תודה, חגי

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  10. יש לי את הרמקולים האלה:X530 וLogitech עכשיו אני מחפש כרטיס קול 5.1 בשביל שאני יוכל לשמוע בכל הרמקולים.. כרטיס נחמד ששומעים טוב.. ב-300 ככה,אפשר לחרוג טיפה...

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  11. שלום, אני רוצה לקנות טלוויזית LCD (פלסמה לא באה בחשבון, בגלל שיש לי תנאי תאורה מחרידים בבית לפלסמה) "42. השימושים שלי הם שידורי טלויזיה רגילים, הוט VOD והוט MAGIC, ולפעמים סרטים בDVD. לדעתי חובה FHD, בגלל שהמרחק צפייה הוא 2.5 מטר. אשמח לשמוע דגמים מומלצים. (חשבתי על זאת, אבל לא בטוח אם היא טובה) http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1899&CategoryID=469&Page=5 לגבי הרמקולים חשבתי על כמה מערכות, אבל אני לא ממש מבין ברמקולים, תשפטו אתם: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=29398 http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=12041 http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=21810

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  12. Started by fillabong,

אז ככה יש לי רמקולים של loitech 5.1 עד היום הכול היה בסדר פתאום אני לא שומע מרמקול אחד מהcenter יש לי כרטיס קול של reatlek hd כשאני נכנס להגדרות הרמקול פועל וכשאני מנסה להפעיל שיר, סרט פשוט מת הוא עושה את הרעש של הזמזום אבל לא נותן קול

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by ramboIL,

היי צריך המלצה על LCD 46 Full HD תחובר לסוני 3, וליס HD תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  14. טוב, אני לא בחור שמבין הרבה ברמקולים וציוד אני מתכנן לקנות מערכת של 5.1 לחדר שלי יש לי כרטיס creative live 5.1 עכשיו עד עכשיו ראיתי את אלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_336&products_id=2253 ב800 מה אתם אומרים? עכשיו עוד שאלה יש סיכוי שאני אוכל לקנות פשוט רמקולים ולחבר אותם לכרטיס? או שהם חייבים לעבור דרך רסיבר? אם יש הצעות יותר טובות לרמקולים יתקבלו בברכה :-* (כמובן שכסף משחק....לא לעבור את ה900 אם אפשר) תודה!

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  15. הי, איזו מערכת הכי משתלמת היום בשוק ביחס עלות-תמורה? נניח ומשקיעים בכזו עד 1000+-, מה הכי משתלם? יש היום מערכות שניתן להאריך את הכבלים של הרמקולים שלהן? כל המערכות שראיתי באות עם כבל באורך קבוע עם מחבר RCA בקצה, מה הסיפור הזה? אין יותר Clip? ובעדיפות ככל שהרמקולים יותר קטנים יותר טוב לי... תודה!

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  16. תארתי לעצמי שלא חחח אבל אם כן יהיה נחמד לדעת או שאולי אתם מממממממש נחמדים ואתם רוצים ליצור לי עידכון כזה חח?

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by 0-0,

אהלן, לפני הכל אם זה אינו המקום המתאים לנושא, בבקשה להעביר אותו (חדש כאן). דפדפתי פה בנושאים ולא מצאתי בעיה הדומה לשלי. אז ככה, קניתי השבוע לחדר טלויזיה LCD SAMSUNG 32' A450 , וישנו גם מחשב נייד ACER extensa 5630G. הבעיה התחילה כשחיברתי אותם עם כבל HDMI ל- HDMI בפעם הראשונה\שניה\שלישית ראיתי את השולחן עבודה על מסך הטלויזיה בפעם הרביעית כבר חיברתי כמו בפעמים הקודמות ולא ראיתי כלום (מסך שחור). הטלויזיה מזהה שיש חיבור בכניסת הHDMI (בתפריט היציאה זוהרת וכל שאר היציאות מושחרות). ניסיתי לחבר לחיבורי HDMI אחרים (יש לי 3 ) אך ללא הועיל (עדין מסך שחור). חשוב לציין, שהגדרתי כך שברגע שיש חיבור של המחשב עם הטלויזיה המסך של המחשב מתכבה (אם זה עוזר במשהו). *ניסיתי את זה על טלויזיה א…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  18. אז ככה אני רוצה לקנות בזמן הקרוב ארבעה רמקולים וסאב יד שניה אם אפשר או חדש אבל מעדיף יד שניה ורסיבר בתקציב של 1000 (יד שניה) וברמקולים אני יכול להשקיע עד 3200 שקל אני לא כל כך מבין בחברות אבל מה שחשוב לי זה צליל איכותי כרגע יש לי atp3 ואני מעוניין להשתדרג בצורה רצינית יותר חשוב לי מאוד שהשילוב בין הסאב לרמקולים יהיה נקי מרעשים אם המחיר נראה לדעתכם נמוך מדי אני חושב ש2.1 גם יספיקו לי . אז ככה אני מבקש ממכם את המלצותיכם וכל עזרה שתוכלו לתרום לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  19. אני ממש לא מבין בתחום או במחירים וכדומה, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לקנות מסך סביר בגודל 26 אינץ' במחיר הנקוב. תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  20. תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  21. שלום, יש לי בבית DVD של Apex אם אני לא טועה דגם 811 והוא מספק אותנו מאוד. במיוחד לאחר השדרוג גירסא שלו שפשוט עשה אותו מושלם אך לצערי אין לו כניסת USB .. אני מחפש נגן פשוט מאוד,זול בעל יכולת קריאת כתוביות בעברית ו-DVIX .. שיוכל לקרוא בקלות סרטי AVI שנצרבים מהמחשב ,והכי חשוב -כניסת USB . אני לא מחפש בנגן יכולות כמו סראונד וכו ..הנגן ישמש את ההורים שלי בחדר שלהם ואין שם מערכת ואפילו לא טלוויזיה גדולה..אז אנחנו פשוט מחפשים נגן זול . תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by Ice-maniac,

שלום! הייתי מעוניין לקבל המלצות על אוזניות בלו טות' לנייד וכן גם דעה כללית האם הדבר משתלם מבחינת עלות/תועלת לעומת אוזניות רגילות? תודה רבה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  23. Started by legocar,

קניתי כרטיס טלויזיה של ג'יגהבייט http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=179&products_id=5713 שמגיע עם התוכנה powercinema. חיברתי את הכרטיס לממיר של yes וניסיתי להקליט עם התוכנה. ניסיתי עם הכניסה של האנטנה, ועם הכניסה של המתאם של RCA לכבל אחד (איך קוראים לזה?) בשני המקרים היתה תוצאה דומה: התמונה שנראתה בתוכנה היתה מהבהבת (מופיעה ונעלמת בקצב מהיר), והסאונד נשמע טוב. כשהסתכלתי על הקבצים אחרי שהקלטתי, התמונה נראתה בסדר, אבל לא היה סאונד בכלל. הצלחתי להקליט עם סאונד רק עם windows movie maker, אבל האיכות לא היתה משהו. איך אפשר להקליט עם סאונד עם ה powercinema? (ניסיתי למצוא את הגרסה של התוכנה, אבל לא מצאתי את זה שם. על דיסק ההתקנה רשום גרסה 5)

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  24. Started by Bose,

האם כרטיס קול 7.1 מובנה שמבוסס על Integrated Realtek ALC850 AC'97 audio CODEC chip יספק איכות קול טובה? ואיך כרטיס קול שכזה ליד הקריאייטיב לייב הבסיסי?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  25. Started by tronado,

אני רוצה לקות אוזניות גדולות ורציתי לרואת עלמה אתם ממליצים המחיר הוא עד 200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.