עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ronen_pr,

שלום, אני מעוניין לקבל מידע על חיבור המחשב לטלויזיה בדרך של תקשורת אלחוטית. האם אתם מכירים את המוצרים הבאים? ויודעים האם באופן כללי הם מומלצים? https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&itemId=7518 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=3700 תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by Mihoogle,

אני צריך עזרה: ??? אני קונה את הטלוויזיה הזאת:http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1899&CategoryID=469&Page=5 אני רוצה לדעת אם הניגודיות היא דינאמית או לא, אני צריך גם ביקורות אם הניגודיות היא דינאמית אז מה הלא דינאמי?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  3. מעוניין בהצעת מחיר לגבי הaudiophile 2496

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  4. Started by TimoTy,

מציאים לי פה מקולים של GP 5.1 ואם מישהו יכול לעזור לי למצוא מידע ודעה עליהם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  5. אהלן, חשקה נפשי במערכת רמקולים לטלויזיה LCD שלי אשמח לקבל המלצות על מערכות רמקולים 5.1 טובות!!! כמו כן הטלויזיה מחוברת למחשב ככה שיהיה מצויין אם אפשר יהיה לחבר לטלויזיה ולמחשב עדיפות על חיבור דיגיטלי. תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  6. Started by Gosha,

אם יש ברשותי DVD קורא Divx, האם יש לי אופציה לצרוב מספר סרטי Divx על דיסק DVD ולצפות בהם ב-DVD?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. יש לי את הכרטיס מסך HD2900PRO אני רוצה לחבר את המחשב לפלזמה שתומכת HD בצורה הכי טובה שאפשר שאני יוכל לראות HDTV בפלזמה מהמחשב. הבנתי שיש כמה אפשרויות. 1. לחבר את המתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך לDVI ותהיה לו כניסת HDMI, ואז לקנות כבל HDMI ולחבר אותו למתאם 2. לקנות כבל HDMI DVI ולא להשתמש במתאם. 3. לחבר ל S-video את HDTV cable וואז לחבר Video cable. עכשיו כמה שאלות. 1 ו 2, מה עדיף מבינהם? יש הבדל בין איכויות הכבלים של DVI HDMI ? במה מתבטא האיכויות האלו? לאן אני מחבר את הHDMI? לרסיבר? למסך? תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by lamer4ever,

האם יש דרך לנגן סרטים על טלויזיה מדיסק קשיח חיצוני ?

9. Started by Idom,

שלום לכולם לפני חודשיים רכשתי פלזמה 42# של סמסונג דגםQ7 לאחרונה התחלתי להתעניין בכל הנושא של HTPC,ובכן לפני 3 חודשים גם רכשתי מחשב ואני מעוניין בשינויים קלים להפוך אותו למחשב HTPC ולמקם אותו בסלון המטרה בעיקר לראות תכנים של HD ו H264 ללא בעיות,אני מעוניין בחיבור המחשב לפלזמה ב HDMI ל HDMI (האם זה החיבור הכי טוב מבחינת איכות?) ,להלן המפרט המחשב שקיים ברשותי כיום: 1.לוח - asus p5b deluxe 2.מעבד - Intel duo core e6400 2.14 mhz 3.זיכרון - GEIL 1GB 2*512MB PC2-6400 800MHz CL4 DDR2 Ultra Dual Channel 4.כ.מסך - Leadtek winfast px 7600 GT extreme 5.כונן קשיח - Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 6.ספק כח - Enermax Liberty 400W Active PFC 7.קי…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by מאור247,

ראיתי שימאו עכשיו מחשבים חדשים בשם "משיה סנטר" אבל עדין לא הבנתי מה ההבדל בינהם לבין מחשבים רגילים..... ראיתי שהמפרט הטכני שלהם כמעט אותו הדבר??

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by Amihai,

אני מקבל מחשב חדש ואני רוצה לנסות לחבר את הכרטיס קול הישן שלי למחשב החדש(שכבר יש לו כרטיס קול) ולנסות להפעיל את המערכת שלי אם תוספת של עוד רמקולים. אם מישהו יכול להגיד אם זה יפעל או לא בבקשה תגיב כי אני חייב עזרה. :'(

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  12. חשבתי על ה logitech x530 איך הם? תודה.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  13. שלום, אבקשכם לתת לי המלצה לנגן DVD להורים. חשבתי לרכוש סתם נגן ב 150 שח במחסני חשמל. מישהו מכיר אותו? האם הוא תומך עדכון חומרה? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by din707b,

שלום אנשים, אשמח לדעת כיצד ניתן להשתמש בשלט במארז ייעודי הכולל עינית לקליטת שלט. כיצד ניתן לחבר את השלט כך שהשליטה תהיה דרך עינית המארז ולא דרך התקן USB. האם לוח האם מאפשר זאת? ואם כן האם השלטים התומכים בהתקן זה טובים? ואם כן היכן ניתן להשיג תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  15. יש לי מגבר יישן שאילו מחובר הכרטיס קול לאן לחבר לירוק או לשחור \ כתוום ???..... בינתיים זה בירוק ושומעים טוב... אבל מזה הכניסה השחורה למה היא מיועדת ולמה הכתומה ?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  16. החלטתי לקנות מערכת 5.1 למחשב בעיקר לצפייה בסרטים. לאחר שקראתי את כל הדיונים כאן אני עדיין לא יודע במה לבחור: Creative inspire 5.1 T5900 או Yamaha TSS1W שניהם באותו מחיר (בסביבות 700 ומשהו). על מה אתם ממליצים לי ולמה? נ.ב: יש לי כרטיס קול על הלוח שתומך ב-5.1 אבל אין לו יציאה דיגיטלית או אופטית!!!

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  17. Started by DarkSight,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת 5.1 למחשב התקציב שלי הוא 500-550 שקל חבר המליץ לי על המערכת של LOGITECH Z640 אבל לא נראה לי שאפשר לתלות את הרמקולים שלה מה אתם חושבים עלייה? או שיש לכם הצעות נוספות? נורא ממולץ שיהיה אפשר לתלות את הרמקולים על הקיר!! זה ממש חשוב לי

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by or2077,

שמעו אני לא יודע מה אני צריך אם יש דבר כזה בכלל.... יש לי ממיר של הוט כבלים דיגיטלים.. יש לי מסך מחשב 19 של MAG לא דק וואד בומבה מפחיד להסתכל מצד (זה ממש לא יתרון).... עכשיו יש לי גם טלוויזיה בחדר של איזה חברה שהמציאו באותו הרגע.. טניסאקי או טנסיקיי.. משהו כזה ואני רוצה להעיף את הטלוויזיה.. יש אפשרות לראות את הממיר על הטלוויזיה , עכשיו אולי אני גם לא צריך לקנות כלום כי יש לי גם DVD APEX מקליט אם מישהו מכיר זה DRX8643... יש שם יציאת VGA אני לא אם זה אין או אואוט... כאילו אם זה מקור הקלטה כמו רוב הכניסות שם... או יציאה שאפשר לראות דרכה את הדברים וגם אם כן אני רוצה לראות טלוויזיה זמן שאני עושה משהו במחשב אז אני בכל אצטרף איזהשהו כרטיס כדי לראות עם תוכנה לא? סליחה על החפירה.…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  19. אז אחרי המוות של הוידיאו השלישי הוחלט שזהו הגיע הזמן הלתקם-השאלה לאן? הרעיון הוא שתהיה אופציה לתכנת מראש הקלטה של ערוץ\תוכנית וגם לראות תוכנית אחרת במקביל(2 טונרים) אני חושב שלאור מחירי הרצפה של ההארדדיסקים נלך על פתרון שכולל hd אבל אם כבר לקנות משהו חדש אז אני רוצה את כל הסט של pause בשידור חיי,הקלטה מראש,הקלטה מ2 ערוצים,הקלטה לhd וניהול נוח ופה השאלה מה עדיף? מכשיר יעודי או להרכיב מפרט למחשב htpc ? בדקתי קצת את הנושא והבנתי שהמחירים זהים ולכן עדיף לי להסתכל לכיוון הhtpc. עכשיו במידה ואני צודק ויש טעם ללכת על htpc אז אני צריך להחליף גם tv כי הtoshiba הישן שלנו לא סוחב חיבור ממחשב(מתקבלת תמונה בשחור לבן) ופה השאלה לאיזה מסך להחליף? lcd או פלאזמה? האם 32 אינץ' יספיק?(כרגע …

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by fuck off,

אפשרי? אני חושב שכן אבל אין לי שמ איך... אולי למישהו יש רעיון או משהו? או תוכנה?

21. אני מחפש רמקולים בתקציב עד 400 ש"ח שניתן יהיה לחבר אןתם למחשב אבל גם ליציאה ממגבר או די. וי. די. בכבל RCA. בתיאורי היצרנים קריאטיב, לוג'יטק ואחרים לא מצאתי מספיק התייחסות לעניין הזה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  22. Started by eitanb3,

יש לי את הATP3 שזה שני רמקולים וסאב. החיבור מתבצע דרך הסאב למערכת. אם אני מנסה לחבר את הסאב מבלי שהרמקולים מחוברים אליו (באחד מהם יש את השליטה והבקרה) אז הוא לא עובד, האם יש דרך להפוך אותו לפאסיבי שכזה ושכן יוכל לעבוד? וככה אוכל לחבר כל אחד בנפרד...? תודה, איתן.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  23. Started by zombie,

מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה שמחבר את המחשב לממיר(yes) אני משתמש בויסטה ויש לי הום סנטר(יהיה נחמד אם תיהיה לכרטיס אפשרות לפונקציה הזאת) אני מחפש איכות צפייה והקלטה טובה תודה רבה לעוזרים!!!!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  24. הי, אני מחפש רמקולים, ברור לי שהם לא יהיו באיכות סאונד מדהימה במחיר הזה אבל נראה לי סבירה לחלוטין שזה אחלה. מה שבעיקר חשוב לי זה ש: -הכבל שליטה מהסאב יהיה באורך שיאפשר מיקום סאב על הרצפה ושליטה על השולחן -שהרמקולים יהיו קטנים באופן יחסי, החדר שלי גם ככה לא ענק -שיהיו ניתנים לתליה על הקיר -אני לא יודע אם ניתן - שיהיה אפשר לשנות את הקונפיגורציה של הרמקולים דרך המחשב - הטלויזיה נמצאת בצד אחד של החדר, המחשב בצד השני, הייתי שמח אם היה אפשר דרך המחשב להפוך מי מהם הFRONT וה-REAR מבלי לשנות את החיבור על הסאב עצמו... -שיהיה אפשר להאריך את הכבל של הרמקולים בלי לחתוך את הכבל הקיים (שיהיו כבלים נורמלים של רמקולים עם חיבור מתהדק ולא עם חיבור RCA) -אין לי מושג אם יש כזה - אבל אם יש מער…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. טוב, אני לא בחור שמבין הרבה ברמקולים וציוד אני מתכנן לקנות מערכת של 5.1 לחדר שלי יש לי כרטיס creative live 5.1 עכשיו עד עכשיו ראיתי את אלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_336&products_id=2253 ב800 מה אתם אומרים? עכשיו עוד שאלה יש סיכוי שאני אוכל לקנות פשוט רמקולים ולחבר אותם לכרטיס? או שהם חייבים לעבור דרך רסיבר? אם יש הצעות יותר טובות לרמקולים יתקבלו בברכה :-* (כמובן שכסף משחק....לא לעבור את ה900 אם אפשר) תודה!

• 4 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים