עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by EAD,

היי ברשותי (בקרוב מאוד!) ASUS D2X. וזה כידוע כרטיס קול מעולה לצורכי סאונד ומוסיקה ומאוד איכותי. השאלה שלי, אני מתכון לחבר אותו למגבר אוזניות (את הכרטיס) והשאלה שלי האם כדי לי להשקיע בDAC חיצוני על מנת להפיק איכות גבוהה יותר? האם אכן אשמע את ההבדלים ואהנה מסאונד איכותי יותר? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by stingeR-,

אני הולך בקרוב לקבל את הפלזמה הנוכחית.. רציתי לדעת האם הסמסונג A450 טובה ממנה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708611 http://www.necdisplay.com/Products/Product/?product=b5aee1d2-ca9c-4148-840c-005128911bea לא מבין בזה כלל וכלל לכן אצטרך את עזרתכם

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by sunsetter,

רציתי לדעת אם יש למישהו תוכנה מומלצת להמרת DVD ל DIVX אני רוצה להעביר את כל ספריית ה DVD למחשב אבל לא מוצא תוכנה נורמלית שתעשה את זה תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by maor-a-,

שלום לכם אני מחבר את הנייד שלי (LG) ל LCD 32L80 גם של LG בעזרת VGA עד אתמול הסאונד גם עבר שחיברתי בינהם כרגע אין סאונד מטלויזיה רק מהמחשב מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  5. לכולם.רכשנו כבר לבית טלוזייה מסוג 32 אינטש של סמסונג 450 שזה ידוע לי hd ready/ אני מתלבט בין ב a550 לדגם ה 37 אינטש שכאמור הוא hd full אני מבין שהרזולוצייה במסך גבוהה 1920 על 1080. העניין שבדקתי באתר של סמסונג והניגודיות מופיעה במפרט 1:30000 לדגמי 32 ו 37. בידיוק כמו בדגם ה a 450. הקצב רענון 5 ms לעומת 6 ב a 450. שאלתי האם ההפרש של 1000 שח ביו ה פול היי דיפינישין לבין הראדי מצדיק את ההשקעה? רוב הסרטים והסדרות שאני אראה הם דרך המחשב אני יודע שבארץ היי דיפינישין פול זה לא זה עדיין. מה דעתכם??יהיה הבדל משמעותי?או שלא כדאי להוסיף את ה 1000 שח הללו?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  6. שלום, אבקשכם לתת לי המלצה לנגן DVD להורים. חשבתי לרכוש סתם נגן ב 150 שח במחסני חשמל. מישהו מכיר אותו? האם הוא תומך עדכון חומרה? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. אני מחפש מערכת סטריאו שכוללת רדיו CD קורא MP3 (רצוי בעברית) וחובה שתהייה יציאת AUX לחיבור התקנים חיצוניים כגון נגן MP3 מבין כל המערכות בעמוד הזה: http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E-AudioSystem&DB58937=58949&DB58943=58946 לאיזה מבינהם יש יציאת AUX ? מה הכי שווה לקנות? האם כדאי במחסני חשמל? הם לא מפרסמים מחירים באינטרנט וגם כשמתקשרים הם דורשים שאבוא לחנות

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by lior the only,

אני רוצה לקנות רמקולים הכי חזקים למחשב: יש לי שתי סוגי רמקולים שאני חושב עליהם אני צריך את העזרה של אנשים שיש להם אותם או של מישהו ששמע את שניהם אני צריך אותם לרוב בשביל להפציץ במוזיקה ולשמוע באיכות וגם משחקים סרטים לא הכי חשוב לי 1. creative GigaWorks S750 - 7.1 2. 5.1 - Logitech Z5500 מחכה לתשובות תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by adonyaron,

שלום לכולם, קניתי משדר שישדר מהמחשב לטלויזיה (של conceptronic), הבעיה היא שיש הפרעות. פס הפרעה על המסך טלויזיה מלווה ברעש גם ברמקולים. הפס בא בפולסים ואין לי שום מכשיר אלחוטי בבית. מישהו מכיר אולי משדר אחר, איכותי, שעובד והוא יחסית עמיד להפרעות? תודה.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by Danny_Malis,

שלום לכולם אני מחפש אוזניות טובות ניידות (עדיפות לתוך אוזני) בטווח מחירים זה, יש חיה כזאת ?

11. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי קובץ DTS במחשב בגודל 497 מגה כאשר אני עושה לו ריפ הוא מתכווץ ל 40 מגה מה שלא הגיוני! למה אני עושה לו ריפ אתם שואלים?! או קי הקובץ מגיע בתור קובץ אחד של 497 מגה של אודיו אבל עם קובץ cue נוסף ואז בפתיחה הוא נהפך ל 12 שירים אבל של 20 או 30 בייט ממש כמו שמכניסים דיסק מקורי ועשים לו ריפ אז איך אני מגיע לריפ מלא עם הקובץ!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by adamginz,

שאני משמיע על הכי חזק העוצמה לא ממש חזקה ניסיתי אוזניות אחרות אבל עדיין העוצמה לא ממש חזקה למישהו יש פתרון? ועוד דבר התקנתי עיברית באייפוד וזה עדיין לא קורא עיברית מישהו יודע לסדר את זה? בבקשה תענו פה או באייסיקיו 150807733 אני חייל אני חוזר מחר ל21

13. אני רוצה לקנות אוזניות PX200 בדרך לבסיס. ד"א, מישהו יודע אם יש להם את האוזניות במלאי? פשוט החנות כבר נסגרה ואני רוצה לקנות את האוזניות ביום ראשון הקרוב.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by parker8,

הנה התמונה: אני רוצה לחבר מערכת סטריאו למחשב וראיתי בפורומים פה שצריך חיבור RCA ל-MINI-PL. האם זה החיבור שאני צריך-RCA? סתכלו בתמונה.... כתוב מעל החיבור האדום והלבן שרואים בתמונה MD, עכשיו אני רוצה להיות בטוח האם זה חיבור ה-RCA המדובר... תודה לעוזרים אם התמונה לא ברורה תגידו לי ואני אצלם ואעלה חדשה...

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by jalvan,

משהו יודע איפה אפשר לקנות את המחבר 10 פינים (בשןרה) לכרטיסי הקול של קריאטיב כגון אודיג'י ו X-FI ? או אפילו רק את הפלסטיק (header ) שלו?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  16. Started by BloodFist,

איזה דגם עדיף iriver IFP-799 או iriver T10 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 555 צפיות
  17. Started by dood,

שלום , ראיתי את ה SanDisk Sansa m250 MP3 Player 2GB ב 400 שקל האם זה הנגן הכי טוב לתקציב הנתון ? אני לא צריך שינגן סרטים או שיהיה לו מסך צבעוני אבל איכות קול סבירה ובכלליות נגן משתלם עד כמה שאפשר . אם יש נגנים בתקציב זהה ואיכותיים אז אשמח לדעת תודה.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  18. Started by T-Flash,

האם בכרטיסי קול יש קלוקים? אני מתכוון למהירות בHZים... אם לא, אז מה יש?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  19. Started by solo53,

שלום האם יש דרך לודא אם שלט אינפרה עובד בדרך פשוטה זה שלט של בלוק TV חיצוני המחובר USB חישן השלט נימצא בקופסה עצמה

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  20. אני לא אוהב להשאיר את הרסיבר פתוח בלי שהוא עובד אבל אני רוצה שעון מעורר MP3 מהמחשב יש דרך לגרום לרסיבר (ימאהה RXV430) להפתח אחרי כמה זמן ? בערך כמו ההפך מ SLEEP MODE ? יש למישו מושג ? תודה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  21. Started by Royz,

מה ההבדל בין שני הנגנים האלה? מדוע ה 20 GB לא הרבה יותר יקר מה 5GB? מה שווה? : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150561 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40046 מה זמן הסוללה? האם אני יכול להשתמש בסוללה אחרת? למה יש לי סוללות AAA ממש טובות.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  22. Started by Idom,

שלום לכולם לפני חודשיים רכשתי פלזמה 42# של סמסונג דגםQ7 לאחרונה התחלתי להתעניין בכל הנושא של HTPC,ובכן לפני 3 חודשים גם רכשתי מחשב ואני מעוניין בשינויים קלים להפוך אותו למחשב HTPC ולמקם אותו בסלון המטרה בעיקר לראות תכנים של HD ו H264 ללא בעיות,אני מעוניין בחיבור המחשב לפלזמה ב HDMI ל HDMI (האם זה החיבור הכי טוב מבחינת איכות?) ,להלן המפרט המחשב שקיים ברשותי כיום: 1.לוח - asus p5b deluxe 2.מעבד - Intel duo core e6400 2.14 mhz 3.זיכרון - GEIL 1GB 2*512MB PC2-6400 800MHz CL4 DDR2 Ultra Dual Channel 4.כ.מסך - Leadtek winfast px 7600 GT extreme 5.כונן קשיח - Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 6.ספק כח - Enermax Liberty 400W Active PFC 7.קי…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  23. שלום, החדר שלי הוא דיי מלבני.ארוך וצר.(מטער שאין לי תמונה אז פשוט ציירתי את זה ..) http://img440.imageshack.us/img440/4775/95528436pz7.jpg יש לי כשישה רמקולים (גדולים) כאלה של מערכות סטריאו. בינתיים הסידור שלי הוא ככה: 2 רמקולים מתחת לספריה הגדולה (אחד צד ימין ואחד שמאל) 2 רמקולים משמאל לספריה הקטנה , ועוד 2 רמקולים מעל לארון . האם כדאי לשנות את הסידור בצורה כלשהי שישמע יותר טוב האקוסטיקה בחדר? תודה!

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by Grim Reaper,

קניתי דיוידי נייד של APEX ורציתי לדעת איפה אפשר למצוא את העידכון הכי טוב בשבילו בכדי לקרוא כתוביות בעיברית ולקבל את המירב ממנו. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by 1900GT,

יש לסבא שלי פלזמה וניסיתי לחבר לו וידיאו בנוסף לממיר והדיוידי שלו הבעיה היא שרואים בשחור לבן. אז ככה הממיר מחובר עם RCA לחיבורים VIDEO IN , AUDIO IN R\L. הדיוידי מחובר לממיר עם כבל 21 פינים ואת הוידיאו ניסיתי לחבר ישירות לטלויזיה. והאפשרות היחידה שיש לי זה לחיבור שדומה ל RCA אבל הוא מציג רק בשחור לבן (חיברתי את הממיר כדי לוודא שזה בעיה בחיבור ובאמת ראו גם ממהמיר בשחור לבן) לחיבור קוראים Y\G PB\CB\B PR\CR\R יש למישהו ניסיון עם החיבורים הללו??? האם זה בעיה של החיבור (כלומר הטלוייזיה) או כבל לא מתאים כי אני השתמשתי בבננות רגילות (RCA)

• 4 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.