עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by return,

שלום. אני מחפש אוזניות במחיר של כ-200 - 250 ש"ח, השימושים העיקריים שלי בהם הם: - מוזיקה אלקטרונית, היפ הופ ומזרחית - משחקים אני מצפה מהם כמובן שלא יהרסו לי את האוזניים, שיהיו נוחות ואם אפשר אז גם יפות ;] המליצו לי על הSteelSeries 3H וגם על גרסאת הUSB שלו, שיש לה סראונד 7.1 וירטואלי, במה זה תורם והאם הם טובות ממש? תודה רבה רבה לעוזרים! ;]

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by גלי,

היי, יש לי מערכת הפעלה XP ובעיה מוזרה: כשאני מנסה להשתמש במיקרופון אם זה דרך הנט מיטינג או MSN MESSENGER המחשב לא מזהה את המיקרופון בדקתי שכל ההגדרות נכונות ושהמיקרופון תקין ועובד על מחשב אחר ללא כל בעיה http://www31.brinkster.com/gali10/microphone.JPG הבעיה צצה אחרי שפירמטתי את המחשב לפני הפירמוט הכל עבד רגיל האם מישהו נתקל בבעיה דומה? אשמח אם תוכלו לעזור תודה גלי

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by zion789,

אני בדרך לקנות את הג'יגה וורקס של קריאטיב ורשום שאי אפשר לתלות אותם על הקירות אז השאלה שלי זה ברגע שהם יהיו אצלי איך אני יוכל איכשהו בקומבינה לתלות אותם על הקירות תודה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  4. מה ההבדל בין האוזניות האלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12075 (חוץ מהמחיר ;D) לבין אלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12074

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  5. Started by benor,

נדפקו לי אוזניות MX350. רק אוזניה אחת עובדת מבין השניים. במקרה שתהיה אחריות, אני אצטרך להציג קבלות?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  6. Started by Grim Reaper,

קניתי דיוידי נייד של APEX ורציתי לדעת איפה אפשר למצוא את העידכון הכי טוב בשבילו בכדי לקרוא כתוביות בעיברית ולקבל את המירב ממנו. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  7. Started by NuXeR,

שלום, מבקש המלצה לרמקולים למחשב, 2 או 2.1 עד סכום של כ-400 ש"ח (אשמח אם יהיה מאייבורי/באג). תודה, תומר.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  8. Started by Omerole,

אבא שלי טס היום בערב לאמריקה,אני רוצה שהוא יביא לי את אחד הדגמים האלה. אני לא יודע עם שווה להוציא עוד קצת בשביל ה620,הם גם נראים פחות טוב. עם מישהו יכול לעזור לי מבחינת פרטים טכניים אני אשמח,נניח לרגע בצד את הכסף,איזה מהם אתם ממליצים לי? שמעתי אצל חבר את ה530 והם נהדרים,אבל אני לא חושב שמשהו יאכזב אותי יחסית למה שאני משתמש עכשיו. תודה מראש ;D

9. עזרה בבחירת אוזניות לצורך משחקי מחשב, תקציב בסביביות ה150-200 גג. תודה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by fuck off,

אפשרי? אני חושב שכן אבל אין לי שמ איך... אולי למישהו יש רעיון או משהו? או תוכנה?

11. Started by marlboro,

קידדתי ב WMA 22/20 voice הייתי מאוד מרוצה מהתוצאות, אבל!!!! קבצים מעל גודל מסויים (נראה לי 10 מגה), לא עובדים לי בנגן וגם לא בעוד נגן שבדקתי, אין לי מושג למה מה האלטנרנטיבות לקבל צליל תואם למקור בגודל כמה שיותר קטן

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  12. במדריך פריצה שפורסם פה באתר ישנה אופציה לשינוי הפונטים, האם מישהו מוכן לסכן את האייפוד שלו ולנסות להוסיף פונטים עבריים... ?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  13. Started by n9555,

יש לי רמקולים מסוג LOGITECH X530 וכול פעם שאני מדליק את האור אני שומע פיצוצים מהרמקולים- עכשו עשיתי חיפוש קטן בנוגע לזה בפורום ומצאתי שזה קשור בעצם לחשמל בבית או whatever.... הבעיה נובעת כשאני משחק על coh ואני שומע מן חריקות כאלה מהרמקולים- רק אחרי שהם עושים קולות פיצוץ כאלה---- עכשיו השאלה שלי אם זה לעוד מישהו קרה ומה הוא עשה עם זה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  14. האם יש הבדל בין האוזניות EP630 EP635 של קרייטיב ? מה ההבדל בניהם? מה יותר טוב אני שואל כן EP635 זה נראה לפי המספר דגם יותר חדיש מEP630 אז הוא צריך לעלות יותר כסף אבל מצד אחר הוא עולה יותר זול מהEP630 למה ככה? האם EP630 שיותר ישנים מEP635 יותר טובים?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by the big bad babi joe,

שלום לכולם לאחרונה התקנתי במחשב כרטיס טלויזיה במטרה להמיר קלטות וידאו לדיסקים של DVD ע"י מצלמת וידאו. אני משתמש בתוכנה WINDVR וכשהתחלתי להקליט מהמצלמה קטעי וידאו והפכתי אותם לקבצים נוצר מצב שאין לי סאונד... איך אני גורם לקובץ להיות בעל סאונד?!

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  16. שלום התקציב שלי הוא עד 120 ש"ח ההתלבטות שלי היא מבין השלושה הנ"ל מבאג: akg k311 jbl reference 210 pioneer se-cs22 מבאג הכי נוח לי לקנות ולא נוח לי על אוזניות in-ear לכל המגיבים.. אשמח לתגובה ממישו שהתנסה בהם או מכיר.. השימוש הוא עם איפוד. לילה טוב ותודה!

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by lion03,

יש לי כרטיס קול עם כניסה אופטית היום שניסיתי לחבר אותו ליס אייץ די ולאקס בוקס וברגע שהעברתי אותם לשידור דיגיטאלי כל מה ששמעתי זה רעש סטטי

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  18. Started by cow king,

שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה חבר שלי המליץ לי על http://tms.co.il/product/3813 ComPro VideoMate H900 PCI Hardware MPEG Encoding שהוא אם שלט וPCI אבל אני לא בטוח שהוא תומך PAL עכשיו אולי יש כרטיס אחר שיותר מתאים שהדרישות שלי הם כרטיס PCI עם שלט עד 400 שקל בבקשה תענו כי זה דחוף

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by maor-a-,

שלום לכם אני מחבר את הנייד שלי (LG) ל LCD 32L80 גם של LG בעזרת VGA עד אתמול הסאונד גם עבר שחיברתי בינהם כרגע אין סאונד מטלויזיה רק מהמחשב מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by Dalmedigos,

מצאתי את המסך הבא : http://harman-kardon.co.il/Index.asp?ArticleID=1899&CategoryID=469&Page=1 במחיר מצחיק של 3800. מה דעתכם? לא קצת זול מידי? אם אפשר לבקש תשובה מהר, כנראה המבצע הזה לא ישאר לאורך זמן.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  21. תארתי לעצמי שלא חחח אבל אם כן יהיה נחמד לדעת או שאולי אתם מממממממש נחמדים ואתם רוצים ליצור לי עידכון כזה חח?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by 0-0,

אהלן, לפני הכל אם זה אינו המקום המתאים לנושא, בבקשה להעביר אותו (חדש כאן). דפדפתי פה בנושאים ולא מצאתי בעיה הדומה לשלי. אז ככה, קניתי השבוע לחדר טלויזיה LCD SAMSUNG 32' A450 , וישנו גם מחשב נייד ACER extensa 5630G. הבעיה התחילה כשחיברתי אותם עם כבל HDMI ל- HDMI בפעם הראשונה\שניה\שלישית ראיתי את השולחן עבודה על מסך הטלויזיה בפעם הרביעית כבר חיברתי כמו בפעמים הקודמות ולא ראיתי כלום (מסך שחור). הטלויזיה מזהה שיש חיבור בכניסת הHDMI (בתפריט היציאה זוהרת וכל שאר היציאות מושחרות). ניסיתי לחבר לחיבורי HDMI אחרים (יש לי 3 ) אך ללא הועיל (עדין מסך שחור). חשוב לציין, שהגדרתי כך שברגע שיש חיבור של המחשב עם הטלויזיה המסך של המחשב מתכבה (אם זה עוזר במשהו). *ניסיתי את זה על טלויזיה א…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  23. אני מחזיק ב5.1 של לוג'יטק והכרטיס שלי זה 2.1 מעפן.. כל פעם שאני מגביר קצת להרגיש עוצמה השיר או אפילו בלי שיר ברקע מלווה ברעשים ופיצפוצים מעצבנים אם אני משדרג את הכרטיס קול ליותר איכותי ול5.1 יש סיכוי שהרעשים יעלמו ? או שלפחות יגיעו בשלבים יותר קרובים לפוול וווליום כי זה בערך על האמצע ומרעיש.. ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by oren99,

http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=741&mId=1&cId=21&sId=63 והאם הן מומלצות? לא מצאתי בזאפ

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by Spring,

קניתי מערכת רמקולים 5.1 ורק הרמקול הראשי ועוד אחד פועלים והבאס... כל שלושת הרמקולים האחרים לא פועלים פשוט... נראלי צריך כרטיס קול או משהו, או שזה בעיה בהגדרות? אשמח לתשובה מהירה

• 4 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים