אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לא ידעתי איפה לדחוף את השאלה אז נא לא למחוק אני רוצה לשמוע טראנסים באמ פי 3 (בשביל ריצה) ונראה שיש שירים כנראה מהירים במיוחד או משהו כזה שבהם האמ פי פשוט לא מסתדר הבאס והקיק וכל זה פשוט נעלמים רציתי לדעת אם זה בגלל האוזניות (הכי פשוטות שיש - ואז אפשר לקנות אחרות) או שזה בגלל האמ פי עצמו תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות אוזניות עד 100 שקל, אפשר המלצות? המליצו לי על זה- http://cgi.ebay.com/GENUINE-JBL-Reference-220-Reference220-Headphones-Black_W0QQitemZ250493113477QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3a528d9485&_trksid=p3286.c0.m14 דרך אגב, אני מנגן בתופים בממ"ד קטן ואטום. האם אוזניות IN EAR יכולות להוריד את עוצמת התופים ולא לפגוע באיכות?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום אני בשלבים ראשונים בקשר לקניית מכשיר pmp ויש לי מספר שאלות: 1)האם אין צורך בקידוד בשביל לצפות בסרט על המכשיר?פשוט לשים בתוך המכשיר 2)האם יש מכשיר שתומך בכתוביות בעברית?האם אני צריך לקודד את הכתוביות ואת הסרט ביחד או פשוט אפשר לשים את 2 הקצבים במכשיר והוא ידע לקשר 3)מה שעות הבטריה בדרך כלל שיש למכשירים? 4)איזה חברה ידועה ואמינה ? 5)האם המכשירים היום גדולים ומסורבלים או נוחים ואפשר לקחת בכיס?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לכם משהו שאתם מכירים עד 200 ש"ח +- ? אני ראיתי את אלו : Sennheiser HD-201 ב-160 ש"ח. ד"א אני מחפש אוזניות סגורות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס TV אבל יש לי כמה שאלות: אם אני קונה את הכרטיס הזה אני יכול לחבר אליו כבלים ולראות TV ? הנה המפרט שלי: http://www.zix.co.il/images/z-226604231.JPG אם צריך עוד משהו תגידו...
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה לכרטיס לכידת וידאו(רצוי בHW) בתקציב סביר (עד 300 שח) שישמש לדיגיטיזציה של סרטי וידאו אנלוגיים ישנים ולחיבור לממיר HOT . תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני בעל תקציב של 200 ש"ח בלבד [ורצוי אף פחות] ואני רוצה לקנות אוזניות כפתור איכותיות עד כמה שאפשר מה ההמלצות שלכם?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אוזניות משולבת עם מיקרופון למחשב ואני מתלבט בין שני דגמים הראשון http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=OV810MV&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=534&aff=Zap〈=HE# השני http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=765 תגידו לי מה כדאי גם מבחינת הנוחות וגם בכללי.. תודה
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלן....... אני רוצה לקנות את הH340 (של אני נהר) ורציתי לשאול אם כדאי לקנות באירופה או בארץ....... והאם אין שום בעיה לעדכן את הFIRMWARE או קונים באירופה........ כי מן הסתם אני לא רוצה שזה יהיה לי בגרמנית
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת קולנוד והיא מחוברת למחשב שלי אבל שומעים רק משני רמקולים והסאב רציתי לדעת איך אני יכול לשמוע מכולם יש לי במחשב יציאה של 5.1 אבל שמעתי שצריך יציאת SPDIF תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות את הג'יגה וורקס של קריאטיב ורשום שאי אפשר לתלות אותם על הקירות אז השאלה שלי זה ברגע שהם יהיו אצלי איך אני יוכל איכשהו בקומבינה לתלות אותם על הקירות תודה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... יש לכם המלצות? המחשב מחכה רק לכרטיס קול שיעשה את העבודה כמו שצריך ואף יותר! תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב יצאית וידאו הצהובה הזאת כמו בדי וי די אז חיברתי עם הכבר הצהוב של הדי וי די בין המחשב לטלויזיה ולא הצלחתי שיראו את המסך שלך המחשב בטלויזיה.. יש איזה דברים שאני צריך להגדיר במחשב או בטלויזיה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
חברה אני מחפש אזניות לנגן החדש שלי מישהו יכול להמליץ ? חשבתי על PX200 של Sennheiser כי אני לא רוצה אזניות כפתור ואלו נראות לי איכותיות וממש מבודדות מהסביבה (מדובר באזניות שאפשר ללכת איתן בחוץ, לא אזניות של DJ). http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05207?Open&print= תודה
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני חושב למכור מערכת חלקים שכרגע יש לי כדי לקנות (אני חושב עם יהיה משהו טוב עכשיו) מדובר במגבר/רסיבר ONKYO TX82 די ישן שנת 92-93 אם אני לא טועה סך הכל יש לו ערוץ A לשני רמקולים וערוץ B לעוד שני רמקולים אקוולזייר ROTEL RE-830 זוג רמקולים JBL TLX-6 AKAI טייפ דאבל קסט מעולה ואחרי זה מה לקנות??
-
אני צריך כרטיס טלויזיה שיענה על הדרישות האלה: עד 300 שקל שלט חיבור לאנטנה של הטלויזיה צריכת משאבים נמוכה וגם המלצות ממי כדי להתרחק תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל המלצה לדגם מסויים של טלויזיה בגודל 37 או 42 , אבל אני מניח של-42 יהיה קשה להיכנס בתקציב. אני מעוניין בטלויזיה שנכון ליום זה מציגה את התמורה הטובה ביותר לשקל. כמו רוב האוכלוסיה, מירב השימוש בטלויזיה יהיה צפייה בטלויזיה בכבלים. התקציב לטלויזיה הוא בסביבות 5-6 אלפים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אפשרי? אני חושב שכן אבל אין לי שמ איך... אולי למישהו יש רעיון או משהו? או תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה אנשים מוכרים אוזניות ב1500 + NIS, איפה אני יכול לישמוע את החיה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה זמן ההורים שלי רכשו DVD מקליט של סוני (דגם RDR-GX380) שעושה גם Upscale לHD. רק עכשיו הגיעו האחים הגדולים שלי שהצליחו איכשהו לאחר הרבה כאב ראש לחבר את זה יחד עם המכשירים האחרים שיש לנו (וידאו,טלוויזיה,מערכת,ממיר). כשהכנסתי סרט עם כתוביות בעברית הוא קרא אותן בג'יבריש, לא הופתעתי כי ידעתי שזה קורה והתחלתי לחפש בהגדרות. אז הופתעתי לגלות שאני לא מוצא בשום מקום איך אפשר לשנות את הכתוביות ונראה כאילו הDVD הזה בכלל לא מכיר בשפה העברית.. שמעתי שיש מכשירים שיש להם פרצות או עדכוני גרסאות בשביל הכתוביות.. מישהו יכול לעזור לי עם זה? =/ תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניינת לקנות נגן פשוט יחסית של 1G אבל חשוב לי מאוד שיתמוך בקבצי תמונות ולא רק MP3... האם קיים נגן כזה (שאינו ipod) והאם תוכלו להמליץ לי על משהו מסויים? הייעוד שלו זה להעלאת שירים ותמונות לקראת טיול ארוך... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
במדריך פריצה שפורסם פה באתר ישנה אופציה לשינוי הפונטים, האם מישהו מוכן לסכן את האייפוד שלו ולנסות להוסיף פונטים עבריים... ?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול עם כניסה אופטית היום שניסיתי לחבר אותו ליס אייץ די ולאקס בוקס וברגע שהעברתי אותם לשידור דיגיטאלי כל מה ששמעתי זה רעש סטטי
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-