עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Danny_The_King,

שלום רב אני מעוניין לחבר פלייסטיישן 2 למחשב שלי יש לי מסך LCD 22 של LG יש לי לוח אם של ASUS P5Q אני זקוק לכרטיס טלויזיה.. ואני לא מבין בזה כלום כלום.. אני מעוניין לחבר את הסוני ע"י החיבור של שלושת הצבעים לבן אדום צהוב.. שיהיה בכרטיס טלויזיה איכות טובה של הסוני ולא מטושטש.. עד כמה שניתן להוציא מ60hz PAL של הסוני.. או איך שלא קוראים לזה המחיר מקסימום 300 ש"ח.. ושיהיה מהחנויות של פנדה מחשבים או KSP.. למה אני גר בדימונה ואלו החנויות הכי מובילות בב"ש.. ולא מתאים לי לנסוע רחוק יותר או לקנות באייבורי הגנבים.. תודה לעוזרים

2. בתקציב עד 300 ש"ח יד שניה יהיה מצויין אם למישהו יש כאן ורוצה למכור. ואם לא אז יש המלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by Nihility,

הממיר מחובר לרסיבר עם HDMI. הרסיבר מראה שהאות שהממיר משדר הוא 2 ערוצים בPCM. בהגדרות של הממיר מוגדר Dolby - ON התקשרתי לתמיכה שלהם והם אמרו לי לחבר עם קואקסיאלי ושזה יסדר את הבעיה, חיברתי, עדיין אין סראונד. למישהו זה עובד בסדר? -------------------------------------- הסתדרתי, כמובן שלחבר קואקסיאלי במקום HDMI זה אידיוטי. מה שעשיתי היה עדכון קושחה לממיר. הוצאתי מהחשמל, לחצתי אסקייפ וחיברתי בחזרה לחשמל, זה תהליך של כרבע שעה. אחרכך הגדרתי את הדולבי שוב וזה עבד בHDMI. זה עובד רק ב national geographic ולא בערוץ הסרטים של הHD שזה ממש חבל.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  4. אני רוצה להעביר לטלוויזיה בסלון וידיאו, אבל אני לא רוצה להשקיע במחשב או בסטרימר יקר (גם משום שבינתיים יש לנו סתם CRT ואני עוד לא יודע איזו טלוויזיה נקנה, בינתיים אני מחפש פיתרון פשוט וזול) התכנים הם לא בHD, ואפשר להעביר אותם גם באלחוטי. מה הדרך הכי זולה? יש איזה מכשיר? יש לי PS2, אולי אפשר להשתמש בזה? (הקטע הוא שאני לא רוצה להעביר ולנגן, אני רוצה לשדר בלייב)

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  5. שלום לכולם! אני מבקש המלצה לרמקולים 2.0 או 2.1 למטרה אחת ויחידה סרטים ומשחקים חשוב לי מאוד שהרמקולים יהיו ניתנים לתלייה על הקיר ושיהיה להם עיצוב יפה, אין לי בעייה להיתפשר על איכות הקול בשביל עיצוב יותר יפה. התקציב שלי עומד על 400 ש"ח עם אפשרות לחריגות קטנות. תודה מראש וחג שמח

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  6. שלום, יש ברשותי גרמופון(פטיפון) של פיליפס ואני צריך למצוא להם מתאם ליציאת רמקולים.. יש יציאת רמקולים מוזרה של כמו שתי חורים מלבניים. צריכים תמונה? או שתוכלו להמליץ לי על מקום שאני יוכל להשיג בו כזה מתאם? תודה.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  7. יש ברשותי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם: MSI 915P Combo-F MS-7058 כרטיס קול: C-Media CMI9880 @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller B-1 PCI לאחר התקנת כרטיס הקול מדיסק ההתקנה, זה מה שאני מקבל בהגדרות של הקול (צירפתי קבצים). העניין הוא שלאחרונה ביצעתי פירמוט מחדש ומאותו הרגע אני לא מצליח להקליט, לפני כן היה אפשר להקליט. אשמח לרעיונות. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  8. Started by 0-0,

אהלן, לפני הכל אם זה אינו המקום המתאים לנושא, בבקשה להעביר אותו (חדש כאן). דפדפתי פה בנושאים ולא מצאתי בעיה הדומה לשלי. אז ככה, קניתי השבוע לחדר טלויזיה LCD SAMSUNG 32' A450 , וישנו גם מחשב נייד ACER extensa 5630G. הבעיה התחילה כשחיברתי אותם עם כבל HDMI ל- HDMI בפעם הראשונה\שניה\שלישית ראיתי את השולחן עבודה על מסך הטלויזיה בפעם הרביעית כבר חיברתי כמו בפעמים הקודמות ולא ראיתי כלום (מסך שחור). הטלויזיה מזהה שיש חיבור בכניסת הHDMI (בתפריט היציאה זוהרת וכל שאר היציאות מושחרות). ניסיתי לחבר לחיבורי HDMI אחרים (יש לי 3 ) אך ללא הועיל (עדין מסך שחור). חשוב לציין, שהגדרתי כך שברגע שיש חיבור של המחשב עם הטלויזיה המסך של המחשב מתכבה (אם זה עוזר במשהו). *ניסיתי את זה על טלויזיה א…

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  9. Started by dagidag,

מישהו מכיר את הרמקולים האלו ויכול לעזור בהחלטה?

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  10. Started by idan1836,

שלום לכולם, אני מחפש LCD "37 עד 4000 שקל, מאחר ובפעם האחרונה הצעתם לי את הסמסונג LA37A450 והייתי מרוצה מהבחירה אז חזרתי לחוות דעת נוספת. ההמלצות מדברות על Sony/LG בזמן האחרון ופחות על טושיבה והמתחרות (או שאני טועה?) מישהו יכול להמליץ על טלוויזיה טובה (מנסיון!) בתקציב הזה כולל יציאות HD כמובן ושגודל נקודה יהיה מזערי ככל שניתן? כמובן שלקחתי בחשבון שאפשר למתוח מעט את התקציב על גבול הטעם הטוב כדי לבחור במשהו טוב יותר. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by DarkLloth,

אחד משני אלו או מערכת אחרת ? ההפרש הוא 200 ש"ח לטובת ה X540 , האם הם באמת שווים את זה ?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by DorSHTN,

אני מחפש אוזניות אוזניות עד 100 שקל, אפשר המלצות? המליצו לי על זה- http://cgi.ebay.com/GENUINE-JBL-Reference-220-Reference220-Headphones-Black_W0QQitemZ250493113477QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item3a528d9485&_trksid=p3286.c0.m14 דרך אגב, אני מנגן בתופים בממ"ד קטן ואטום. האם אוזניות IN EAR יכולות להוריד את עוצמת התופים ולא לפגוע באיכות?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by jehoket,

איך הרמקולים האלו ביחס למחיר שלהם http://www.sonicgear.com.sg/?id=2&bcid=6&pcid=19&pid=59

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by WarMachine,

אהלן אנשים, אני מתכוון לרכוש מסך LCD 32 בימים הקרובים. מסך זה ישמש אותי בעיקר לשידורי ספורט (SD), סרטי HD שיוזרמו מהלפטופ וחיבור של PS3. מרחק הצפייה יעמוד על 2 מטר בערך ולכן 32 זהו גודל אידיאלי לדעתי. לאחר סקירה קצרה של דגמים שונים ומחירים שונים צמצמתי את הבחירה שלי לשלושה דגמים: Sony KDL 32S5600 Samsung LA32B530 LG 32LH70YR כל הדגמים מציעים בערך את אותם פיצ'רים, כולם תומכים בFHD ובערך בסביבות אותם מחירים, השאלה כאן היא באיזה מהם כדאי לבחור מכיוון שכולם באים מחברה טובה עם הרבה המלצות. אשמח אם מישהו יאיר את עיניי.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by eity,

שלום ראיתי את המערכת הזאת ורציתי לדעת חוות דעת עליה והציעו לי אותה ב2400 האם זה מחיר משתלם?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by Shasoosh,

שלום לכולם, יש ברשותי ממיר של HOT עם חבילת HD שברצוני לחבר למסך מחשב. מה האופציות המומלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  17. שלום חברים, קניתי כבל MIDI TO USB בכדי לחבר את הקלידים שלי כמקלדת שליטה בקיובייס ,הקלידים הם yamaha psr-275 , זה פשוט לא מזהה, או שאני לא עושה משהו נכון, אם למישהו יש מושג מה צריך לעשות אני אשמח לקבל עזרה, אני כבר נואש, אם יש איזה דרייבר שצריך להתקין אני אשמח לקבל קישור, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by eity,

שלום רציתי לקבל הצעות למערכת קולנוע ביתית בסביבות 2000 שקל לא צריך DVD כבר יש לי אחד תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by nondos,

שלום, בלוח האם שלי ישנם 2 playback devices 1. Speakers שמחוברים אליו אוזניות 2. Digital Audio (s/pdif) שמחובר אליו רסיבר באמצעות כבל אופטי האם קיימת תוכנה שמאפשרת לשייך תוכניות במחשב ל playback מסויים? לדוגמא לשייך winamp ל Speakers ובמקביל לשייך משחק מחשב ל s/pdif ולשמוע כל אחד מהם בהתקן נפרד? תודה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by lader,

שלום לכולם! אני מתכנן לקנות טלויזיה כדי לשחק במשחקים ב XBOX360 חוץ מאשר לראות סרטים באיכות גבוה. המליצו לי על ה SHARP D44 אבל אני לא יודע על מה מסתכלים. אז מה שאתם ממליצים תגידו גם למה היא מומלצת. תודה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. אהלן, כדי להסביר את הבעיה כמו שצריך אגלול את הסיפור מהתחלה: לפני כשנה קניתי מחשב עם כרטיס מסך READON ATI 4350. את המחשב חיברתי למסך LCD 19 של חברת LG. כאשר חיברתי את המסך דרך כבל VGA היתה בעיה - לאחר כמה דקות של שימוש (בעיקר שימוש בתוכן גרפי - תמונות, משחקים) התצוגה היתה קופאת, משתבשת למעין שלג צבעוני ונדרש כמובן אתחול שאחריו שוב העניין חזר על עצמו. אך התקלה הזאת נפתרה, איך? פשוט מאוד, החלפתי לDVI והתקלה נעלמה כלא הייתה והייתי חופשי להשתמש במחשב. אך כעת היא חזרה! קניתי לאחרונה טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530. נתקלתי בשתי בעיות - הבעיה הראשונה היא שאיני יכול לחבר אותה בנוסף למסך 19 של LG, זאת על אף שהמחשב מזהה את שני הצגים ואף הממשק של כרטיס המסך מזהה שני מסכים - פשוט אין …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by KusHniR,

אהלן :] אח שלי הגדול עכשיו בארה"ב והאוזניות שיש לי עכשיו (משו מצ'וקמק של קראייטיב) עושות לי בעיות (בעיה עם החיבור, צריך לשחק איתו כדי לשמוע בשתי האוזניות במקביל). קיצר אני רוצה לנצל את שאח שלי שם ולהביא אוזניות טובות במחיר ששווה להשקיע. הדרישה העיקרית שלי שיהיה אפשרי לרוץ עם זה.. (לזה אני עושה שימוש בנגן בעיקר) , אבל גם למצב שאני יכול לשמוע בשכיבה. בנוסף אני אשמח לכמה הצעות כדי שאם הוא יכנס לחנות הוא לא יסתבך או משו שלא יהיה רק דגם אחד ספציפי. בתודה מראש KusHniR

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by gman18,

אני רוצה לקנות את הכרטיס קול הזה: http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=53 אני רוצה בעיקר להקליט שירים שקטים. השאלה היא האם זה מספיק כדי להקליט ממיקרופון/גיטרה/בס באיכות טובה בלי רחשים או שאני חייב פריאמפ?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  24. יש ברשותי אורגנית CASIO CTK 411 שיש לה אפשרות לחיבור כבל מידי,עכשיו השאלה,אני יכול לחבר אותה למחשב בעזרת כבל USB MIDI,ולהשתמש בה בתוכנות כמו Finale וSibelius? ואם כן,מישהוא יכול להביא לי המלצה לחנות במרכז(פתח תקווה),שמוכרת כזה כבל(MIDI-USB) בזול?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום שלום, אני מחפש רמקולים למחשב נייד. חשוב לי שיהיו פחות מ-500 ש"ח. בנוסף, אני מאד אוהב שיש באס נפרד ועוצמתי. השימוש המרכזי מן הסתם הוא למוזיקה (ופחות לסרטים). יש למישהו הצעה ספציפית?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.