עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by slater,

שלום!!!!! אני רוצה לקנות נגן mp3 בתקציב של עד 400 שקל ומצאתי שתי אפשרויות: 1.sandisk 256mb קישור- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_1430&products_id=8644 והשני: creative muvo tx 128mb קישור- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1364_405_1525&products_id=6690 איזה נגן יותר טוב ואיכותי מבין שניהם??? אם יש הצעות נוספות, הן יתקבלו בברכה...!!

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by soprno,

חשבתי על sony 32p3000, איך היא?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  3. אני צריך לבחור מסך (LCD) שישמש אותי לצפיה בטלויזיה ולשימוש במחשב. 50% זמן שימוש במחשב ו-50% זמן שימוש בטלויזיה. שני המוצרים (הן מחשב והן מסך) עדיין לא נרכשו. האם לרכוש מסך LCD או טלויזיה LCD ומה הדרישות למוצר בהנחה ואני רוצה תוצאות טובות הן משימוש במחשב והן מצפייה בטלויזיה? בנוסף מהן הדרישות מה-PC תודה לכל מי שיכול לעזור[glow=red,2,300][/glow]

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by spectra,

אז ככה.. הבעיה שלי היא.. שהוא לא נדלק ללא המטען מחובר אליו.. זאת אומרת לא פועל מסוללה בלבד.. למרות שהטענתי אותו מינימום 7 שעות אתמול כשקיבלתי אותו ... ישר שמתי אותו בהטענה.. ובזמן ההטענה.. הפעלתי אותו ובדקתי את כל הפונקציות שלו למיניהן.. העברתי כמה שירים.. בדקתי ת'אקוולייזר וזהו.. ומשום מה כעבור 8 שעות הוא עדיין לא נדלק.. מישהו יכול לעזור? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by אבי11,

הי קיבלתי כרטיס טלוויזיה ישן של חברה שנקראת KWORLD . דגם הכרטיס KW-TV878-FBK . מצאתי דרייבר באתר DRIVERGUIDE והתקנתי אותו. עד כאן הכל נראה בסדר. אני מניח שצריך גם את התוכנה שלו שמאפשרת כיוון של התחנות וצפיה בשידורים וכיו"ב. אני לא יודע אפילו איזו תוכנה צריך. אם מישהו מכיר ויודע או יודע היכן ניתן למצוא תוכנה כזאת, אנא הודיעו לי. תודה. דרך אגב, אני לא מכיר את הנושא בכלל, אז נא לתת הסברים בהתאם.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  6. אהלן, חשקה נפשי במערכת רמקולים לטלויזיה LCD שלי אשמח לקבל המלצות על מערכות רמקולים 5.1 טובות!!! כמו כן הטלויזיה מחוברת למחשב ככה שיהיה מצויין אם אפשר יהיה לחבר לטלויזיה ולמחשב עדיפות על חיבור דיגיטלי. תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by Asaf.Y,

היי ושבוע טוב לכולם,קניתי לפני שלושה ימים כרטיס קול חדש למחשב.. Creative sound blaser 4.1 digital, לחבר אוזניוצ ומיקרופון אני יודע,אבל מה מחברים לכחול ולשחור? צירפתי תמונה... תודה מראש על העזרה, אסף. עריכה:מישהו יכול לעזור לי?? :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  8. Started by GENERAL,

שלום יש לי מחשב 2.4 בעל לוח אם shuttle av40s משום מה הwindows לא מזהה את הכרטיס קול כאשר אני נכנס למערכת -> מנהל התקנים מופיע שם כי הבקר מסך והבקר קול לא מזוההים

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  9. Started by tortit,

שלום, יש לי טלוויזיה LCD של TOSHIBA מדגם: 42RV685 ויש בצד חיבור USB שאפשר לחבר עליו זיכרון נייד עכשיו רציתי לדעת אם יש לי זכרון נייד עם נפח של 16\32 GB ואני שם בו סרט FULLHD אני יוכל לראות תסרט בHD ? ואיך אני יודע את הערוצ של הUSB חיפשתי שעה ויש רק עורצים של הHDMI ועוד כמה ... תודה לעוזרים :]

10. Started by Froze,

אהלן ברשותי מחשב, PS3 ורמקול אחד. עד היום חיברתי את ה PS לרמקולים בעזרת כבל AVI עם שני מתאמים. היום החלטתי שהגיע הזמן שגם למחשב יהיה סאונד אז קניתי מפצל וכבל עם שתי יציאות פין שכאלה (אין לי מושג איך קוראים לזה |: ). בקיצור, זה יצא ככה: כבל AV שמעביר סאונד מה PS מחובר למתאם > מחובר למפצל שני פינים לאחד (ופה גם נכנס כבל סאונד למחשב) > מתאם נקבה לנקבה > כאן נכנס הכבל של הרמקול. הבעיה היא שאי אפשר לשמוע משניהם בו זמנית, חייבים לנתק משהו. מקווה שהבנתם משהו מההסבר, אבל מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  11. רכשתי לאחרונה ת'רמקולים T7900 +כרטיסקול אודיג'י 1... חיברתי הכל כמו שצריך.... אפילו הטסט בדרייברים מצליח...הבחורה אומרת LEFT....RIGHT.....CENTER...REAR LEFTוכולי..... אבל שאני מפעילסר במדיה פלייר... אני שומע רק ב2 הקדמיים ובסאב.....מה עושים?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by lord69,

קניתי אי פוד וידאו לפני שבוע פתאום אני בא להפעיל לאחר שהיה בהטענה במחשב הוא לא נדלק חיברתי שוב למחשב יש כזה סמל : סוללה כזאת שלושתרבי רקע עם רבע מלא וברק שחור בחיים שלי לא היה לי אתזה מהקרה!?!!!!!!!\ תודה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by RoyShefy,

יש באפשרותי לקנות אחד מהכרטיסים הנ"ל. מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהכרטיסים והאם יש גרסאות שונות של הכרטיסים כמו Fatal1ty ו-Fatal1ty FPS, או שזה אותו כרטיס. הפלאטינום והFatal1ty PRO לא נכנסים לתקציב שלי. האם במיוזיק שומעים יותר טוב? או שהפאטאליטי פשוט כרטיס מיוזיק משודרג בתוספת X-RAM. צריך מישהו שיבהיר לי את הדברים. תודה.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by zerocool15,

איך הרסיבר הזה http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=1770 יסתדר עם הרמקולים האלו? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1649640 וגם האם הרסיבר הוא 4.1 ומה ההבדל העיקרי בו מהרסיבר של מרנטז החדשני הזה http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=ER1500&Cat2Cat1ID=1829&Cat2ID=0&DeptIDReq=12 חוץ מה די וי די... איזה תכונות יש למרנטז שלפיוניר אין והאם שווה לי בכלל לשלב אותו או שהמרנטז הוא ביבוז כסף? מה יחס איכות הרמקולים לרסיבר 1:1?..ומי משניהם יספק לי תסחורה הכי טובה כי שמעתי שאלו רמקולים מאוד טובים והחברה גם כן טובה אבל אני ישמע אותם קודם בחנות

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by Idom,

שלום לכולם לפני חודשיים רכשתי פלזמה 42# של סמסונג דגםQ7 לאחרונה התחלתי להתעניין בכל הנושא של HTPC,ובכן לפני 3 חודשים גם רכשתי מחשב ואני מעוניין בשינויים קלים להפוך אותו למחשב HTPC ולמקם אותו בסלון המטרה בעיקר לראות תכנים של HD ו H264 ללא בעיות,אני מעוניין בחיבור המחשב לפלזמה ב HDMI ל HDMI (האם זה החיבור הכי טוב מבחינת איכות?) ,להלן המפרט המחשב שקיים ברשותי כיום: 1.לוח - asus p5b deluxe 2.מעבד - Intel duo core e6400 2.14 mhz 3.זיכרון - GEIL 1GB 2*512MB PC2-6400 800MHz CL4 DDR2 Ultra Dual Channel 4.כ.מסך - Leadtek winfast px 7600 GT extreme 5.כונן קשיח - Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 6.ספק כח - Enermax Liberty 400W Active PFC 7.קי…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by asaf999,

שלום אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתי חדשה לסלון ביתי. תקציבי הוא 30K. אני מעוניין שמישהו שמבין בתחום יבנה לי מערכת קולנוע ביתי הכוללת: 1) טלוויזיה - חשוב שתהיה טלויזיה לפחות 42 אינץ' ושתהיה טוב גם לצפייה יומיומית בערוצי הטלוויזיה הרגילים, וכמובן גם שתתמוך בסרטי HD 2) אודיו - אני לא מבין בזה הרבה אבל שתהיה מערכת סראונד איכותית 3) מחשב HTPC - אם אני צריך? כמה להשקיע? והאם שווה להשקיע? *חשוב שהמערכת כולה תהיה אסטתית ויפה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by רן.ט,

אני לא יכול לראות בתוכנה כל מיני קבצי וידאו אמרו לי להוריד קודקים ואין לי מושג מזה מישהו יכול להסביר לי מאיפה להוריד אותם ומה לעשות איתם?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  18. אין אפשרות לראות כתבות ווידיאו באינטרנט אלא רק לשמוע אותם איך פותרים את זה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  19. Started by Amihai,

אני מקבל מחשב חדש ואני רוצה לנסות לחבר את הכרטיס קול הישן שלי למחשב החדש(שכבר יש לו כרטיס קול) ולנסות להפעיל את המערכת שלי אם תוספת של עוד רמקולים. אם מישהו יכול להגיד אם זה יפעל או לא בבקשה תגיב כי אני חייב עזרה. :'(

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  20. Started by aquarius,

רציתי לשאול איך הכרטיס קול הבא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=5419

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  21. Started by Amit Bar,

יש לי במחשב רמקולים של קריאטיב 7.1... עכשיו אני רוצה לקנות מערכת סטריאו ולחבר אותה למחשב... אני יודע שאפשר לעשות את זה, רק איזה כבלים אני צריך? ועוד דבר, זה אמור לפגוע בעוצמה ובאיכות הסאונד של ה7.1 והסטריאו כשהם פועלים ביחד? אני מניח שאמור להיות מפצל שילך אחד למחשב ואחד לסטריאו, יש מצב שהוא יחלק בין העוצמה ככה ששתי הערכות לא יפעלו בכל הפוצנציאל שלהן? ועל הדרך, מה אתם אומרים על http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=580444 ועל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593380 והאם ההבדל בניהם באמת משמעותי וכדאי לשלם את פער המחירים הלא כל כך משמעותי מסתבר...

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  22. שלום, אבקשכם לתת לי המלצה לנגן DVD להורים. חשבתי לרכוש סתם נגן ב 150 שח במחסני חשמל. מישהו מכיר אותו? האם הוא תומך עדכון חומרה? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by maor_av,

שלום, רציתי לדעת האם יש אפשרות לחבר כפתור ווליום ( פוטנציומטר) לכרטיס קול או ללוח אם או שצריך לשניהם יחד ? על מנת שישלוט על הווליום ולא להשתמש עם הציקסר של מערכת ההפעלה ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  24. שלום, זהו התחום שאני חלש בו ולכן אבקש את עזרתכם. אני זקוק לנגן MP3 בתקציב עד 200 שקל (ניתן לחרוג טיפה למעלה - כמובן שעדיף כמה שיותר זול) חשוב 1G זיכרון חיבור USB2 יכולת הקלטה בעל איכות גבוהה וסוללה נטענת לא חייב להיות מסך (בדר"כ מסך מייקר) תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by eliau21071981,

http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Home_Cinema_Audio&AuctionId=7417779 בקישור למעלה הבאתי את המערכת שהזמנתי. הבעיה החלה להתעורר אחרי שכבר הזמנתי את המוצר, קראתי במדריך קנית רמקולים שהספק הרסיבר חייב להיות גדול מהספק הרמקולים, ואילו אצלי הספק הרמקולים גבוה מהספק הרסיבר, תוכלו בבקשה לתת לי הסבר לגבי זה עוד היום? מכיוון שאם זה נכון אני יבטל עוד מחר את ההזמנה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים